כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,958 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי ל-Gainward HD 4870 1024MB GS http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4535 , ורציתי לדעת (ממי שמבין בזה) אם המחשב שלי יוכל לעמוד בחידוש. צירפתי את המפרט המלא של המחשב (נפתח עם אקספלורר). ממה ששמעתי עד עכשיו זה הכרטיס הכי משתלם וטוב לגיימרים בתקציב של 900-1000 ש"ח... דרך אגב, אם זה משנה, אני קונה גם מסך Samsung T220. תודה..! [attachment deleted by admin]
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם. אני צריך את העזרה שלכם בבחירת חברה והמלצה על חנות שאפשר לסמוך עליה בקשר לכרטיס מסך HD4850 ואם לדעתכם כדאי להוסיף קירור כתבו המלצות תודה!
-
- 18 תגובות
- 988 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס מסך שיוכל להריץ את call of duty 4 לדגומא באופן סביר על הגדרות רגילות. אין לי כרטיס מסך כרגע, רק הסטוק שהוא חלק מלוח האם. המפרט שלי כרגע הוא: dual pentuim 3.00ghz .. 3.5 ג'יגה זיכרון Field Value Hewlett-Packard 0A58h לוח אם... אז טווח מחירים אין, אבל כל כרטיס מסך שבעצם יוכל עם המערכת הזאת להריץ את המשחק בסבבה, כי אני יודע שהמחשב יכול, יתקבל בברכה וכמובן שיתאים ללוח אם כי אני יודע שלא כל כרטיס מסך יכול ללכת איתו תודה חברה
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם. עוד לא ירדתי לעומק ההבדלים. האם הם זניחים? או משמעותיים ביותר כך שאני אראה שינוי קיצוני, אני כרדע עם 4850 ,יש לי אופצייה לשדרג אותו ל 4870 בלי להפסיד כסף, ז"א רק להוסיף את ההפרש. GTA IV זז טוב אצלי ,אפילו דיי טוב ,בסביבות ה35 FPS שחיק למדי, קרייסיס כמו חלום על שיא הגראפיקה ,רזולוציה 1680*1050 וכל השאר כמובן כבר לא מדגדגים. רציתי לדעת האם באמת יש הבדל ששוה את ההשקעה הנוספת של 250 ש"ח בערך?(אולי טיפה פחות). ועוד שאלה קטנה. לפי מה שאני רואה פה במיפרט של הכרטיס של PALIT יש לו תדרים מיפלצתיים ממש לעומת שלי וההבדל הוא רק 200 ש"ח משלי אולי גם פחות. הנה פה: http://www.trg.co.il/Product.asp?Pid=P487S512D5&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE מזה התדרים…
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, בנושא אחר שפתחתי בפורום אחר לגבי מחשב חדש שאני קונה הציעו לי את הכרטיס מסך הבא: Gigabyte Radeon 4850 512MB Zalman Cooling Retail ואמרו לי שברזו' המקסימלית של המסך שלי שהוא 17 אינץ' ה-4850 יהיה עבודה נהדרת אבל מאחר שנשאר לי עוד כסף החלטתי לקנות גם מסך חדש 22 אינץ' ורציתי לדעת איזה כרטיס מסך יהיה טוב וחזק ברמה גבוהה למשחקים שיוצאים עכשיו (אני מעדיף מאותו סוג פשוט כרטיס חזק יותר שמתאים לעבודה טובה ב22 אינץ') תודה מראש.
-
- 18 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כותרת^ יש אפשרות לסטייה עד 1100-1200 אם השיפור יהיה ממש ממש משמעותי. יש לי מסך 19 אינצ' LCD של SAMSUNG (931B.
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן לכולם, קראתי וקראתי ובסופו של דבר, עדיין קשה לבחור בין כל היצרנים שיש היום. אני משדרג את המחשב ומחליף כרטיס מסך, החלטתי ללכת על ATI 4870 אבל נראה שיש הבדלים במה שיצרנים שונים מציעים באותו מחיר: 1. HIS HD 4870 1GB (256bit) GDDR5 PCIe - מחיר: 1450 ש"ח. *אחריות ל-3 שנים 2. Gainward ATI Radeon 4870 512Mb DDR5 PCIe - מחיר: 1480 ש"ח. *אחריות ל-3 שנים 3. Palit Radeon HD 4870 1Gb DDR5 PCIe - מחיר: 1490 ש"ח. *אחריות לשנתיים 4. Sapphire Radeon 4870 1Gb DDR5 Retail PCIe - מחיר: 1540 ש"ח. * אחריות ל-3 שנים. האם כולם אמורים לתמוך ב-HD 1080p, CrossFireX וכו' ? ושאלת השאלות - איזה כרטיס עדיף ? תודה !
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בידיוק התקנתי CCC מחדש, ושמתי לב למשהו מוזר: שימו לב לקומבו של הGraphics Adapter. הכרטיס (4870 של Sapphire) נקנה יחסית מזמן, אבל עדיין באחריות עד כמה שאני יודע. קודם כל, יש מצב שהCCC מזייף? יש דרך לבדוק אם זה נכון או לא? אם זה נכון, מה לעשות? לשלוח להחלפה? עד כמה שהבנתי מהשם ומקצת גוגל, זאת גרסא שבכלל לא אמורה להגיע לציבור...
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בעקבות צריכת חשמל מטורפת ועוד כמה סיבות אני מעוניין להחליף את הכרטיס מסך הנוכחי ב4670 מבית ATI.שאלתי היא האם הוא שווה ערך לכרטיס שלי או אולי אפילו חזק יותר.(המחשב צורך כרגע 250 וואט בשעה).תודה מראש.
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איזה כרטיס יותר חזק ובכמה יותר? 7600GT 256 DDR3 HD3650 512 DDR2 http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=229&grp=3 תודה..
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס שיענה על הצרכים הבאים: כרגע מסך CRT 32 אינץ' בעתיד מסך LCD באותו סדר גודל, כך שאני צריך יציאת S-video. השאלה העיקרית היא מה עדיף, BIT INTERFACE גבוה יותר או יותר זיכרון? ההתלבטות העיקרית כרגע היא בין SAPPHIRE 2900GT -256MB, 256BIT לGAINWORD 9500gt 1GB\512MB 128BIT שניהם בטווח המחיר שלי. עומר
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש למשחקים עד 400 ש"ח המגבלה היחידה שאני חושב שיש לי היא המעבד amd440x2 וספק כוח hec 400trt שאני חושב שהוא חלש.. יש לי גם 2 ג'יגה זיכרון. אודה אם תוכלו להמליץ על כרטיס. נ.ב אני שוקל לקנות בעקבות בעיות חמורות שיש לי עם x1950pro. יש המוון ארטיפקטים, יכול להיות שזה קשור לספק כוח?
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
P4 3G. PCI E (לא PCI E 2). ספק thermaltake 420W. איזהכרטיסי מסך מתאימים ? ראיתי שכל הכרטיסים PCI E 2, האם יעבדו על המחשב שלי ?
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מי עדיף מבין שניהם? ושל איזה חברה הכי מומלץ לקנות?
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
נרשמו רק הפופולריות ביותר, הבחירה שלי היא GIGABYTE (:
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לרכוש את הכרטיס אך אני לא יודע של איזה סוג של הכרטיס כדי לקחת: Sapphire ,Gigabyte ,Force3D ועוד... אז מה יותר כדאי לקחת, והאם מישהו כבר קנה את הכרטיס? מפרט: מעבד: Intel Dual core E2180 2.1 GH זיכרון: 1GB כרטיס מסך: Intel 82945G Express CHipset Family מסך: 19 אינץ רחב חברה: acer
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לקרוא ולא להאמין. http://www.tomshardware.com/reviews/radeon-4770-crossfire,2288.html לקנות שניים בקצת מעל ל 1000 שקל ולקבל ביצועים שעוקפים כרטיסים שעולים כמעט פי שניים מזה.
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, אני בונה מפרט מחשב למשחקים שיהיה כמה שיותר חזק, ההתלבטות שלי היא בין 2 מערכי הכרטיסים הגרפיים הבאים, ואני צריך לדעת מה יהיה יותר חזק: - http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1131 או - http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1124 ( ואני אוסיף לזה את אותו לוח אם P5ND ). לשניהם יש אחלה של קירור, ושניהם במחירים מאוד מפתים, איזה מערך יהיה חזק יותר? אם יש ביקורות ( אל תשכחו את ה-OC של ה-9600GT ) זה יהיה מצוין וההבדל יהיה משמעותי? תודה מראש, יובל
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הימיפרט שלי הוא: CPU:E6600 OC TO 3000GHZ+TUNIQ TOWER 120 LED MB:P5B DELUXE GPU:9800GTX RAM:2 GB CORSAIR 800MHZ CL4 כשאני משחק CRYSIS על VERY HIGH עובד חלק אחריי 15 דקות מישחק מתחיל להיתקע במה יכולה לייות הבעיה?
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אז ככה, אני מתלבט בין שתי הכרטיסים האלה, את ה 8800GTS אני יודע שהספק יחזיק אבל לגבי 9800GTX ??? שאר המפרט ב"מפרט שלי", מה אתם אומרים ? יחזיק ? יותר פרטים לגבי זה בבקשה. אז מה עדיף? ואיזה חברה\חנות הכי כדאי לקנות תכרטיס ? כמובן במסגרת התקציב של 600 שקל עם חריגה קטנה במידה ומשתלם. עריכה: חח כן, התכוונתי ל 1600 תודה מראש .
-
- 18 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום לכולם ברצוני לעשות סוג של סקר ולבדות את תלות הביצועים של כרטיס זה או אחר בהספק שאותו כרטיס צורך. אני יודע שיש מספר כרטיסים שיש להם יותר מחריץ אחד לחשמל אך כמובן אני לא יודע את כולם, לכן אני צריך את עזרתכם על מנת לעשות את הרשימה ולפרסם את המסקנות בהמשך.
-
- 18 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, זהו זה האשכול האחרון שאני פותח על איזה כרטיס מסך אני קונה אז ככה המיפרט הוא מעבד: E8400 ספק: CORSAIR HX 520W מארז: ANTEC P182 MB: עדיין לא סגור אני תיכננתי לקחת את הכרטיס הזה: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3981 רציתי לדעת האם שווה לי לקחת אותו או שיש אפשרויות יותר טובות אשמח לעצות שלכם הרזולוציה של המסך תיהיה 1680x1050 22" אם אתם מציעים כרטיס מסך אחר אז שיהיה בבקשה מIQPC תודה לכל העוזרים!! ושבת שלום!
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יחובר למחשב פשוט פנטיום 4 ספק כוח ג'ינרי פשוט וכ"ו בעבר היה פה 7600gt שנעלם משומה ... בכל מקרה המשחקים יהיו mu וקצת nfs אם זה יתאפשר בזכות הכרטיס מסך לא מתחנן לשדרג את כל המחשב אז בבקשה לא להציע את זה ... רק את הכרטיס מסך המומלץ העדכני לשימושים שלי .. *עדכון בעמוד השני בתודה מראש junior_mg ליאור
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
החלפתי היום למסך LCD ומאז נעלמה לי האופצייה של ה Crossfire בקטליסט, איך אני מחזיר את זה? ניסיתי להסיר את הדרייבר ולהתקין שוב ולא עובד... תודה
-
- 18 תגובות
- 950 צפיות
-
-
בדיוק לפני קניה ואני צריך המלצה, לא מעניין אותי ביצועי משחקים - אך ורק ביצועי ניגון תכני HD, לפי מה שהבנתי - ב9600 פתרו סוף סוף את הבעיה שהייתה מורידה את ה-AERO בזמן ניגון סרט HD וגם הבנתי שיש לו יכולת לקודד בו זמנית לשני מסכים. בנוסף ה-9600 יודע לבצע שינוי בקונטרסט בכל פריים (כלומר, Dynamic) מה שייתן תמונה יותר טובה במסכים עם בעיות ניגודיות כמו LCD. לגבי ה-3870 לא מצאתי נתונים עדיין, משהו יודע מה ייתן איכות תמונה יותר טובה? העניין דחוף אשמח לתשובתכם,
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-