כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
אני משחק לא מעט ובעיקר ברזולוציה המקסימלית של המסך שלי(1920X1200) אני מוכן לחרוג מהתקציב אם זה אומר שאני אוכל לקבל כרטיס מסך טוב שיחזיק מעמד בכבוד כמו ה8800 שלי, את המפרט ניתן לראות בצד. תודה
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום חברים. מדובר בPalit RTX2060 gaming pro oc קניתי לא מזמן מארז חלון, כל המחשב נראה מאורגן מסודר ואסתטי, חוץ מהמעגל המודפס המכוער של הדגם הזה, שלא טרחו לשים עליו חתיכת מתכת. (אז למה קניתי אותו? כי היו עליו ביקורות פצצה) ניסיתי לבדוק באתר של EK אם יש וואטר-בלוק, ומסתבר שיש רק מדגמי 2080 והלאה. מישהו שמע על פתרון צד ג' שיתן שיפוץ ויזואלי? גם קישקוש סיני כזה או אחר יספק, תודה לכולם.
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
מישהו יודע איזה חנויות מוכרות את הכרטיס הזה? אני לא מוצא..
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי אני מחזיק כרגע בכרטיס 1024MB GeForce GTS 450 (CardExpert Technology). אני מעוניין לשדרג אותו באחד טוב יותר, ורציתי לקבל המלצות. התקציב שלי הוא עד 340$. האם זה:http://www.amazon.com/gp/product/B008PFE4CW/ הכרטיס הכי טוב במחיר הזה, או שיש טובים ממנו? והאם בתקציב הזה בכלל משתלם לי לקנות אחד חדש? תודה לעוזרים
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
המחשב שלי: מעבד: אינטל פנטיום D 3.00 GHz לוח אם: אינטל D102GGC2 זיכרון: DDR2 2056 MB במהירות 800 דיסק קשיח גדול וחזק. שמעתי דברים טובים על HD 4850 - ואני יכול להרשות אותו לעצמי (אני רוכש בארה"ב, חצי מחיר מהארץ). אתם ממליצים לי עליו? איזה עוד כרטיסי מסך מתאימים לי בצורה הטובה ביותר? הכרטיס הוא לצרכי משחקי מחשב. תודה מראש לתשובות, אברהם
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
כנראה אלו יהיו הרכיבים שאצטרך להתאים אותו אליהם, מעבד Intel Quad Core i5-2300 Turbo boost2.0 2.8GHz 6MB 1333MHz LGA1155 לוח אם Gigabyte GA-PH67-UD3 DDR3 Intel H67 Core זיכרון 4GB DDR3 1333MHz kingston מארז מחשב AeroCool Syclone Black 550Watt אני מתכוון להריץ עליו gw2 וbf3, כרגע אין לי מסך HD אך קיים סיכוי שאקנה. אם דרוש עוד מידע, רק תבקשו, כמובן המלצות יתקבלו בברכה
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
המערכת שלי Processor : Intel Core i5 760 Mainboard : Gigabyte P55-UD3L Physical Memory : 4096 MB DDR3 Video Card : AMD Radeon HD 6870 תודה :-)
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי התלבטות בקשר לבחירה בין שני הדגמים, כרגע יש לי מסך 17'' proview עם רזולוציה 1280X1240 , אני יודע שה320 עדיף אבל אני רוצה כרטיס שיחזיק לפחות שנתיים (9700 החזיק יותר , היו ימים :'()...
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
חג שמח חברים, אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי 8800gt למשהו שיאפשר לי לשחק על הגדרות גרפיקה גבוהות משחקים כמו: cod world of tanks company of heroes. הרזולוציה שלי היא 1366X768 והספק הוא 430 antec neo http://www.antec.com/specs/NeoHE430_spe.html אני מעדיף nvidia בגלל הפיזיקה. חשבתי על ה gtx 660 החדש, הוא overkill למערכת שלי? אם כן, מה ממולץ. תודה מראש :-)
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלוםםם יש ברשותי 3 כרטיסי מסך, שלושתם נכים סופר, ביחס למה שהולך היום... הבעייה היא שאני לא יודע מי מהם יותר טוב!! תנסו לעזור לי: GeForce 3 ti500 64MB GeForce 4 MX 4400 64MB GeForce FX 5200 128MB הבנתי שה5200 והMX דומים מאוד מבחינת ביצועים מה שמעלה ספקות, כי אולי ה3 יותר טוב משניהם? אל תגידו לי תקנה אחר כי אני לא שוקל את זה אפילו, אני חייב להסתדר עם אחד משלושת אלה.. תודה מראש
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן עשיתי חיפוש בפורום אבל לא מצאתי תשובה חד משמעית .... יש לי כרטיס מסך RAEDON X1600 AGP עם יציאת DVI - קניתי כבל DVI HDMI חיברתי בין המסך למחשב ואין תגובה .... השאלה היא אם יש משהו שאני עושה לא נכון או שיש פתרון אחר לבעיה ... המסך LCD הוא PHILIPS PF32 5331 תודה מראש
-
- 32 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי יש לי מחשב עם מעבד טיפה ישן השאלה שלי אם כדאי לי לשדרג כרטיס מסך אם יהיה שיפור משמעותי בביצועים כי כרגע אני לא מעוניין לקנות מחשב חדש עד שהddr4 ירד במחיר ואז זה ישתלם לי בכל מקרה זה המפרט תגידו לי אם כדאי לי לשדרג quad2core 9550 12 mega chach 6 gb ram 800hz hd7850 2gb ram ddr2 mother board p5q asus זהו זה העיקר של המחשב תמליצו לי בבקשה
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
רציתי לדעת איך אפשר להשתמש ביציאת טלויזיה, לכרטיס מסך שלי יש כניסת וידאו ויציאת DVI. קיבלתי יחד איתו פלאג שמתחבר לDVI, אחרי שמחברים את הפלאג מקבלים עוד יציאה אבל זה למסך מחשב, נדמה לי LCD, אבל אני רוצה יציאה לטלויזיה. אני רוצה לראות סרטי DVD על הטלויזיה האם זה אפשרי? ???
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כבר חודשים שאני מתחבט וחושב מה לעשות , אני כרגע מחזיק במערכת (חתימה או בפרופיל שלי ) זוג 460 SLI כמה שהזמן עבר הם נתנו לי שירות יפה ומכובד מאוד ( על זה אין ספק ) אך הגיע הזמן להתקדם והזוג הזה לוקח קצת יותר מדי חשמל (וחום כמובן ) , משאני מתכנן לקנות בתקופה הקרובה זה כרטיס מסך חדש או זוג כרטיסי מסך , חשבתי ביותר של הכיוון של 770 GTX עם 4 GB ( חושב קדימה פשוט לגבי צריכת הזיכרון של משחקים ) או לחילופין אולי לנסות זוג 760 GTX שעלותם בין 1400-1700 שקלים בדרך כלל או בכלל 780 GTX אחד , אני נמצא בפרשת דרכים וזקוק להתייעצותכם ולדעותיכם . הנטייה שלי תיהיה נטו BF4 ואולי Watch dogs בעתיד והרזלוציה שאני בדרך משחק היא 1920X1080 . נ.ב. אנא ממכם לא לנסות להציע כרטיסי ATI לא חביבים עלי…
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הזינוק המהיר בעניין שיוצרת כריית ה-Ethereum בא כעת לידי ביטוי מספרי מוחשי לכתבה
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
-
מה יותר מישתלם לי באותו סכום הכסף? : http://www.pandas.co.il/ product_info.php?cPath=609_273_800&products_id=4080 או http://www.pandas.co.il/ product_info.php?cPath=609_273_618&products_id=5382 או http://www.pandas.co.il/ product_info.php?cPath=609_273_94&products_id=5335 או http://www.pandas.co.il/ product_info.php?cPath=609_273_618&products_id=4970 תעזרו בקשה ... ואם יש לכם משהו יותר טוב להציע באותו סכומי כסף ומאתר פנדה אז תכתבו בקשה תודה מראש...
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג את כרטיס המסך שלי על מנת לשחק במשחקים כבדים על המחשב (כרגע זה Mass Effect 3...). אני לא צריך את הכרטיס המתקדם ביותר בשוק אבל חשוב לי שהכרטיס יחזיק לכמה שנים טובות. מפרט המחשב: מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Conroe BOX - זמין במלאי! לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L מארז: ANTEC SONATA II 450W זיכרון: Kingston Original 1GB DDR2-667Mhz קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כרטיס מסך: Gigabyte Radeon 3850 256MB DDR3 Retail כונן אופטי: Samsung DVD-RW SH-S203B Sata Black Dual Layer X20 תודה!
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לדוד שלי יש מחשב עם ספק גנרי(רשום עליו HUNKEY) והמחשב הוא עם מעבד QUAD 9400 או9500 אם אני זוכר נכון כרגע יש שם GEFORCE 9800 והוא רוצה לשדרג למשהו יותר מודרני איזה כרטיס יכול להתאים? (של AMD) אני חשבתי על ASUS HD 6670 1GB GDDR5 DX11 DVI HDMI PCI-E http://ksp.co.il/hmain.php?uin=12896 מה אתם אומרים? הספק יחזיק? יהיה שיפור מהכרטיס מסך הנוכחי שיש לו?
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני צריך המלצה לכרטיס מסך חזק על מנת לשחק על שלושה מסכים התקציב הוא כ1500~3000 שקל (עם עדיפות לחסוך), אני לא יודע איזה סוגי כרטיסים צריכים בשביל זה וכמה הם עולים בקשר לספק עוד לא החלטתי, אני יחליט אחרי שאני ידע את כל הרכיבים של המחשב . חשבתי על הכרטיס הזה http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2275 אבל אני לא יודע אם הוא מספיק חזק ואם אפשר בכלל להשתמש בו באיינפיניטי אשמח לשמוע הצעות /הערות תודה
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
# שלום , ברצוני לשדרג את המחשב שלי בצורה היעילה ביותר בהתאם לתקציב כמובן. רכשתי את המחשב לפני כ -4 שנים. הציעו לי לרכוש את HD7950 המשומש מפלונטר, ורציתי לקבל חוות דעת נוספות. פרטים על תקציב הקונה: תקציב: 500 מפרט המחשב: ספק : מארז: Cooler Master Elite 335U מסך Dell U2312HM DVI 1920 x 1080
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי מחשב I5 עם 4 ג' זכרון ואני עובד עם WIN7 בתוכנת עריכה פינאקל סטודיו 15.הסרטים שאני עורך הם עם מוזיקה ואפקטים מתישהסרט מתחיל להיות עמוס התגובות מאוד איטיות. לא השקעתי בכרטיס מסך . מעונין לקנות כרטיס מסך שישפר לי את הביצועים והמהירות אבל לא להגזים גם במחיר . מבקש לדעת איזה כרטיס מסך לקנות מה ממומלץ על מה לשים דגש (אני מבין שצריך עם זכרון 1 ג') אשמח לשמוע על המלצות ודגמים
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ולפעמים גם להתעוות זה משגע אותי קניתי מסך לפני חודשיים וכל כמה זמן הקצוות מתעוותות בדקו את המסך והם טוענים שהכל תקין מה יכול לגרום לבעיה?
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום .. יש לי כרגע את ה 6950 שפתוח ל 6970 עם OC ל 910@1325 והוא עובד מצויין .. אבל הוא מתחיל להראות את הגיל שלו ( כבר לא מריץ על ULTRA את כול המשחקים כמו פעם) הסתכלתי על לוחות היד שניה באתר וראיתי שהם נמכרים היום באזור ה 300 שח .. המחשב שלי טוב מספיק בשביל לאכלס 2 כאלה הספק כוח בעל הספק של 750W של קרוסיר) והלוח אם תומך CF (16X 4X( משתלם לי לקנות כרטיס נוסף יד שניה ולהרוויח תוספת ביצועים ? עד כמה הביצועים השתפרו ? 170% ? 180% ? (כש 100% זה המצב שנוכחי) או שעדיף לחכות עוד קצת ? כי כמו שאני רואה כרגע .. מחירי הכרטיסי מסך בעלי ביצועים זהים לכרטיס שלי גבוהים משמעותית מהמחיר של הכרטיס שלי ( 750 שקל עבור ה 7850) וכול הכרטיסים החזקים ממנו יקרים עוד יותר (R9 290של AMD יושב על…
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-