כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
היי חברים, לאחרונה כאשר אני משחק BF4 יש לי תקיעות מוזרות שלא היו לפני כן. ובנוסף ה-nvidia experience מסמן לי עם סימני אזהרה שאין לי מושג מה הם אומרים (מצורפת תמונה). כאשר בדקתי את נתוני הכרטיס ב-msi afterburner אני רואה ש-gpu usage על המקסימום באופן קבוע! הטמפרטורות נוסקות מעל 80 מעלות. זה המפרט שלי: Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95W Gigabyte GA-H87-D3H for 1150 NZXT tempest 410 Elite Black + Seasonic 620W - …
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני בונה כרגע מפרט מחשב בפורום "מפרטי מחשב" ,המליצו לי על CF 6870 ונדלקתי על הרעיון . ולאחר בדיקות והשוואות נדלקתי עוד יותר על הרעיון של CF 6950 שנותן ביצועים אדירים(לפחות על הנייר) 3 שאלות: 1.האם להיום לאחר שהוציאו דרייברים חדשים ב ATI אין שום בעיות משמעותיות ב CF כמו שתוארו בעבר לפני כחצי שנה עם ה micro stuttering ? 2. כהשקעה לתווך ארוך(4 שנים וכו) זה נכון לחרוג בתקציב של כ 1000ש"ח ולקחת CF של 6950 במקום CF של 6870 ,או שזה מיותר? זה פער הביצועים בינהם: http://www.anandtech.com/bench/Product/299?vs=301 או http://www.anandtech.com/bench/GPU11/238 3. יש לי מגבלת מקום בגובה לכן אני לא אוכל לקחת מארז FULL TOWER אלה מקסימום 44ס"מ -והמליצו לי על מארז SilverStone Precision B…
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אתמול פתחתי את המסך מפנים ולא הבנתי איפה הדבר הזה שמכוונים פוקוס. ראיתי מלא חלקיקים אבל איפה נמצא הדבר הזה של הפוקוס?! כי אני מפחד סתם לגעת
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם! מחפש כרטיס מסך הכי טוב למשחקים מעונין להריץ כמו שכתוב בכותרת! חשבתי על הכרטיס הבא: http://www.leadtek.com.tw/workstation_graphic/quadrofx_3000_1.shtml מה דעתכם?
-
- 36 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום חברים. מדובר בPalit RTX2060 gaming pro oc קניתי לא מזמן מארז חלון, כל המחשב נראה מאורגן מסודר ואסתטי, חוץ מהמעגל המודפס המכוער של הדגם הזה, שלא טרחו לשים עליו חתיכת מתכת. (אז למה קניתי אותו? כי היו עליו ביקורות פצצה) ניסיתי לבדוק באתר של EK אם יש וואטר-בלוק, ומסתבר שיש רק מדגמי 2080 והלאה. מישהו שמע על פתרון צד ג' שיתן שיפוץ ויזואלי? גם קישקוש סיני כזה או אחר יספק, תודה לכולם.
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום .. יש לי כרגע את ה 6950 שפתוח ל 6970 עם OC ל 910@1325 והוא עובד מצויין .. אבל הוא מתחיל להראות את הגיל שלו ( כבר לא מריץ על ULTRA את כול המשחקים כמו פעם) הסתכלתי על לוחות היד שניה באתר וראיתי שהם נמכרים היום באזור ה 300 שח .. המחשב שלי טוב מספיק בשביל לאכלס 2 כאלה הספק כוח בעל הספק של 750W של קרוסיר) והלוח אם תומך CF (16X 4X( משתלם לי לקנות כרטיס נוסף יד שניה ולהרוויח תוספת ביצועים ? עד כמה הביצועים השתפרו ? 170% ? 180% ? (כש 100% זה המצב שנוכחי) או שעדיף לחכות עוד קצת ? כי כמו שאני רואה כרגע .. מחירי הכרטיסי מסך בעלי ביצועים זהים לכרטיס שלי גבוהים משמעותית מהמחיר של הכרטיס שלי ( 750 שקל עבור ה 7850) וכול הכרטיסים החזקים ממנו יקרים עוד יותר (R9 290של AMD יושב על…
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
קיבלתי השבוע מחשב 3 גיגה הרץ נטול כ. מסך וברצוני לרכוש אחד לוח אם P5GD1-VM - ASUS ספק 500W ישנו חיבור PCIE אך אינני יודע אם הוא יחזיק את הכרטיסים החדישים שיש כיום התקציב שלי הוא באזור 400-450 ש"ח ישנה עדיפות ליציאת HDMI השאלה אם יש הבדל בינה לבין הDVI ועד כמה זה משנה? תודה רבה לעוזרים!
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כידוע לא ניתן לחבר יותר משני 3870X2 במקביל. לפי ההגיון שלי מיותר לרכוש לוח עם ציפסט 790FX בידיעה ששני חריצי ההרחבה הנוספים לא ימומשו... האם לוח בעל ציפסט 790X יתמוך שני 3870X2? או שמה אין מנוס מלרכוש את 790FX ? כמו כן נתקלתי בעבר ברשת בהשוואה בין 3870X2 לשני HD3870 ואני לא מצליח למצוא אותה, אשמח לקבל לינק ממי שזוכר היכן ההשוואה הזו נמצאת gov
-
- 29 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חכו חכו אל תצביעו עדיין!!! הקוונה היא לא מה המנוע עם הגרפיקה הכי טובה, המנוע הכי איכותי, ביצועים תמורת יופי, דרישת מערכת, גמישות וכמות באגים וכמובן המשחקים אשר המנוע משתמש בהם. ולמי שלא זוכר quake: quake quake 2: sof, half life quake 3: sof 2, jedi outcast, quake 3, medal of honor doom 3: doom 3 unreal t: unreal t, rune, deus ex unreal warfear: deus ex 2, unreal tournamnet 2003, unreal 2, postal leachtech: nolf, alien vs predetor lechtech 3: nolf 2!!!
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני זקוק לאופציית הTV OUT. אנ יכרגע משתמש בכרטיס מסך מובה שיש בלוח אם ואין לו את אופציית הTV OUT. מה ניתן לעשות ע"מ להפעיל את האופציה הזו? יש בלוח אם חיבור מתאים לכרטיס PCI\PCIE האם רק קניית כרטיס מסך חדש תאפשר את האופציה הנל? אם כן, מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס מסך פשוט מאוד, שלא צורך הרבה חשמל וקטן (קטן מימדים - פיזית). מדובר במחשב עם לוח אם בגודל MINI ITX ולכן המארז שלו קטן. אני זקוק לכרטיס מסך שיכנס במארז קטן ...
-
- 27 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
החלטתי לחבר את המסך הישן שלי כמסך משני, כי הוא סתם היה במחסן בלי שימוש-וחבל. כדי לשים את סמן העכבר במסך השני אני פשוט צריך להזיז אותו מעבר לשוליים של המסך הראשון והוא עובר לשני. כך גם עם גרירת תוכנות וכו'. הבעיה היא שאם משחק על מסך מלא מופעל במסך הראשי, ואני רוצה לעבור עם העכבר למסך השני, הוא לא עובר. אפילו אם אני עושה pause וכאשר מוצג התפריט מנסה להעביר את הסמן למסך השני, הוא לא עובר. אני חייב למזער את המשחק. יש משחקים שאם ממזערים אותם ואז חוזרים אליהם הם פשוט נתקעים לי אז זה לא פיתרון טוב. כרטיס מסך : HD4770. Windows 7
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
אני לא מצליח להתקין דרייברים (את החלק של WDM) ואני משער שכתוצאה מכך הGPU כל הזמן קורס... יש לי 1800X ולפני זה היה לי כרטיס פחות טוב והייתי משחק איתו UT3 וזה היה בסדר ועכשיו לא כי כל הזמן הGPU קורס... עם הכרטיס הוחלף גם מסך ומאווררים אם זה אומר משהו... כשאני מריץ SCAN FOR ARTIFACTS (אגב אין לי מושג מזה... מישהו אמר לי לעשות..) או FIND MAX CORE (את זה אני דווקא יודע!) בATITOOL לפעמים יש על הקוביה נקודות צהובות (נראה לי מאוד הגיוני שזה קשור לדרייברים אך אם אתם רואים סיבה אחרת...) בבקשה אם מישהו יוכל לעזור אני אשמח...
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אז שוב אני "מפתיע" בשאלה נוספת, והפעם... כרטיס מסך חדש, למי שכבר ראה וגם במקרה אולי שמע הכרטיס שיש לי עכשיו הוא: asus GeForce 3 ti200 deluxe טוב בחודשים האחרונים (כמה שהם אחרונים) המאוורר של הכרטיס מסך חדל מלעבוד, אחרי מס נסיונות הצלחתי לתקן את המאוורר , פתחתי אותו וניקיתי את כל האבק, המאוורר עבד חלק וללא רעשים במשך מס' שבועות, לאחר מכאן רעשי ה"מגרסה" הועלו כרוחות השחור ותוך מס' פעוט של ימים חדל הכרטיס מלעבוד, והוא מגיע כיום לטמפרטורות גבהות מאוד ! ומתחמם מאוד מהר, אדם לא דואג שכמותי משחק וחורש להנאתו במשחקים כמו , Wc3 ,americas army, UT2003 ומעביד קשה את הכרטיס המסכן שבחום של ישראל לא מקבל איוורור 8). אז תראו חשבתי אולי לקנות מאוורר חדש אבל מסתבר שזה לא כלכך מתאים…
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איזה חיבור הכי טוב שאני ישתמש בכרטיס מסך , יש לי - HDMI , DVI , DisplayPort אני כרגע משתמש בה HDMI יש לי את כול החיבורים האלה גם במסך ככה שאני לא צריך לקנות מסך חדש תודה לעוזרים. :-)
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://www.guru3d.com/article/call-of-duty-world-at-war-vga-graphics-performance-test/1 זה הכתבה, די מעניין לקרוא. הביצועים עצמם זה עמוד 5-6-7 בכל מקרה, אני ממש לא מבין איך הם קיבלו ביצועים כאלו נמוכים!! ניסתי את המשחק, והוא רץ אצלי כמו מטוס, ואני לא מגזים! לא פחות מהר ממה שCOD4 רץ אצלי. וCOD4 רץ הרבה מעבר ל100 פריימים לשניה (מוזמנים לקרוא ביקורות, לא חסר ברשת, גם בGURU3D) אז איך הם קיבלו כאלו תוצאות?! נשמע לי די מוזר שמחשב עם מעבר I7 סופר מהיר, ולוח טוב, וזכרון 3 ג'גה בייט, וכרטיס מסך כמו 4870X2 בקושי מוציא 60 פריימים לשניה ב1920 על 1200. הייתי מצפה שמחשב כזה עם מנוע גרפי של COD4, יוציא יותר לכיוון ה100++ לשניה (אני לא מגזים, תסתכלו במבחני ביצועים של COD4, הוא הוציא איזה…
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לאח שלי יש מחשב P2 400 עם VOODOO 3 ו128 MB עכשיו הוא משחק CS , ונמאס לו מ30 FPS , הוא רוצה משהו טוב שיעבוד לו בסבבה אמרתי לו שאני יקנה לו כרטיס מסך ב200 שקל שזה יעבוד לו בסבבה חשבתי על הGEFORCE 4 MX הזה רציתי לדעת אם יש בעיה תאימות .. בכל זאת... זה קצת כרטיס יחסית חדש למחשב שלו שבן 3-3.5 שנים תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום ברצוני לשדרג מ- hd5770 ל-460gtx השאלה שלי היא האם אני ירגיש שיפור במשחקים ואם כן עד כמה מעבד i5 750 רזולציה 1680*1050
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני חדש כאן אז אני לא יודע ממש איך רושמים את הפרטים וכל זה אבל אני צריך כרטיס מסך חדש ויש לי 700~800 שקל לבזבזב עליו (חריגה ל900 מקסימום) מפרט: מעבד: CPUID CPU Name Intel® Core2 Quad CPU Q8200 @ 2.33GHz לוח אם: Motherboard Name MSI G31M2 V1 (MS-7383 כרטיס מסך נוכחי: Device Description Intel® G33/G31 Express Chipset Family ספק: 400W LED 12CMF REAL EZCOOL מסך: Proview 777(N) / 786(N) זכרון: SINGLE SIDE 1GB DDR2 800MHZ CEON
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני תוהה לעצמי, אמנם אני נהנה נורא מהGAINWARD GTX260 GS שקניתי לפני חודשים ספורים, אבל עכשיו כשיצא ה5850 שעולה 1400-1500 ש"ח, אני מתחיל לתההות האם אני יוצא מופסד מכל העניין? הGTX260 שלי עלה לי 995ש"ח פחות או יותר, האם יותר משתלם לקבל את הביצועים של 5850 ב400 שקלים נוספים כיום?
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין להחליף את הכרטיס מסך שלי כרטיס הנוכחי 9500GT השאלה שלי האם כרטיס 430GT צריך שידרוג ספק או לא? האם יש לו חיבור מתח לספק כוח??? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
Hello. We can ship to Israel via DHL. Currently, payment would need to be via Bank transfer. Thank you and have a great day!! את הכרטיס של PNY במחיר 338$ שעולה שם!!! ;D אבל לא הבנתי כל מה שרשום שם חחח DHL :-\ תסיבור לי חחח תודה
-
- 35 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש למישהו חבילה של מקודדים של HD 1080P FULL חבילה של HD הטובה ביותר לצפייה במחשב?
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הרכיבו לי מחשב באתר אחר והכרטיס מסך יקר לי וגם אני לא צריך hd כי לא יהיה לי מסך hd אז אם אתם יכולים לעזור לי ולמצוא כרטיס מסך אחר באתר זה המחשב http://tms.co.il/preview/spec/y2ha98n6/1 וזה האתרhttp://tms.co.il יש לי כמה שאלות לגבי המחשב אני יודע שזה לא הפורום אבל כבר פתחתי אשכול על המחשב וחבל לפתוח עוד אחד. 1.המחשב מגיע עם windows? 2.במחשב יש מערכת קירור כמו מאוורר אחרת המחשב ישרף ברגע שאני אדליק אותו נכון? 3.המחשב הזה מסוגל להפעיל כמה דברים ביחד? לדוגמא: אני משחק במחשב ולבנתיים תוכנת האנטי וירוס סורקת את המחשב ו\או לבנתיים המחשב מוריד הורדה 4.המחשב יכו להפעיל את המשחקים האלה?:world of warcraft sims 2\3 heroes 3 call of duty GTA IV PES 2010 rome buttlefiled conter strik…
-
- 26 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום!אני חדש כאן ואני די מתעניין בחומרה ומאוד אוהב את האתר הזה! יש לי במחשב כרטיס nVIDIA GeForce FX5700LE עם זיכרון של 128MB,שנמצא אצלי מאז שקניתי את המחשב שלי,לפני שנה ו-8 חודשים בערך. כשאני מפעיל משחקי תלת מימד הכרטיס עושה רעש נוראי,ובמקרים מסוימים המשחק קצת רועד או יש קצת בעיות גראפיות. לכן החלטתי שכדאי לי לשדרג אותו לכרטיס חזק יותר..ראיתי פה באתר שה-Gigabyte GeForce 7600GT הוא מאוד טוב וגם לא יקר,אבל הבעיה היא שיש לי חיבור AGPx8 במחשב,אז אני לא יכול לחבר אותו. :'( אבל ראיתי שיש כרטיס Gigabyte GeForce 7600GS, עם חיבור AGPx8,כלומר אני יכול לחבר אותו למחשב. אז רציתי לדעת אם יהיה הבדל בביצועים(למרות שאני בטוח שיהיו),ואם לא יהיה הרבה רעש ובעיות כשאני מפעיל משחקי תלת-מימד א…
-
- 33 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
גירסה אחת ישנה שבה הזכרונות מחולקים שניים למעלה ושניים בצד (ימין) והחיבור לספק כח בפינה למעלה הגירסה החדשה כל הזכרונות נמצעים למעלה (גם סוג הזכרונות הוחלף) והחיבור לספק כח באמצע הכרטיס למעלה לינק על הגירסה הישנה http://www.anandtech.com/showdoc.html?i=1735 לינק על הגירסה החדשה http://www.anandtech.com/showdoc.html?i=1756 אני הזמנתי את הכרטיס ATI 9500 PRO ואני אקבל אותו השבוע , אם אני יקבל את הגירסה הישנה מה אני צריך לעשות? (אם בכלל)
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-