כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
אני מחליף את ה560 gtx שלי ב 970gtx ורציתי לדעת האם כדאי להשתמש בכרטיס לחישובי פיזיקה, הלוח הינו p8-h67-m pro של asus? השאלה האם זה יפגע בביצועים הכללים? עדיין לא יצא לי להגדיר קונפיגורציה כזאת אז אשמח לשמוע מבעלי ניסיון.
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום... יש לי מחשב פנטיום 4 2.6 ג'יגה הרץ ו512MB זיכרון פנימי וכרטיס מסך G-Force FX5200 עם 128מגה בייט זיכרון פנימי עכשיו נגיד NFS אנדרגראונד 2 הוא הריץ פסדר על ההגדרות הכי נמוכות בהכל רזולוציה הכי נמוכה רמת פרטים הכי נמוכה וכ' וככל שהייתי מעלה ברמה הוא היה איטי באופן בלתי נסבל עכשיו NFS מוסט וונטד הוא בכלל מריץ איטי שעה טוען את התפריט וכ' עכשיו אנשים עם מחשבים הרבה יותר חלשים משלי (פנטיום 3 ג'י פורס 2 וכ') עובד להם סבבה האנדרגראונד 2 על ההגדרות הבנוניות והמוסט וונטד עובד סבבה בהכי נמוך אני חושב ואני עם מפרט טכני כמו שלי אומרים שעובד להם הכל פצצה עכשיו תגידו לי למה אצלי זה ככה? יכול להיות בגלל שהיצרנית של הכרטיס מסך לא מוכרת? (חברת PALIT) יש לי DIRECTX 9.0C והורדתי תדרייב…
-
- 34 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הדריבר ForceWare 158 החדש של אנוידיה מציג תמיכה ב8800GS. אין כלום על 8800GS, לכן כדאי לחכות שיתפרסמו דברים מקור: http://www.guru3d.com/newsitem.php?id=5219
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
חשבתי לשדרג את הכרטיס שלי (X1950PRO) ל4870 X2 הכפול ליבה שמעתי שמצד אחד הוא כרטיס טוב אבל מצד שני מתחמם מאוד אבל חשבתי שאולי היום זה קניה משתלמת (בכל זאת כרטיס כפול ליבה) כי הוא בטח ירד הרבה במחיר ואפשר להוסיף לא קירור... משתלם? עריכה:איזה כרטיס יתאים לי ביותר? (יש משהו עם SVIDEO היום?) המחשב כרגע אם מעבד פנטיום 4 אבל ישודרג :הלוח:ga-g31m-es2l
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מה הדרישות לכרטיס המסך האם צריכים פנטיום 4 ולוח אם חדש או שפשוט הוא מתחבר לכל לוח אם? :smoke:
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
טכנאי שעזר לפרק לי את המחשב גנב את המאוורר כל הגוף קירור נשאר רק אין את המאוורר.... איזה מאוורר צריך לקנות בשביל לשים אותו שם? כרטיס מסך GTX 275 אסוס
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי מחשב חלש: p-3 933mhz 128+256 sdram g-force 2 mx 400 אין באפשרותי נכון לעכשיו להחליף מחשב אבל אני יכול אולי להחליף כרטיס מסך כדי שלפחות משחקים חדשים יעבדו אצלי איזה כרטיס מסך כדאי לי לקחת בהתאם לחומרה של המחשב שינצל את המחשב שלי. ( כמובן שעם כרטיס מסך טוב אני לא אצליח להוציא כלום, ככה שאין טעם לקנות ) איך הכרטיס זה: Gigabyte RADEON 9200SE - 128MB DDR TV OUT AGPx8- RETAIL
-
- 34 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קניתי כרטיס sapphire 9600xt לפני שבוע ב ksp ולא קיבלתי שובר ל HL2, ולא רק זה, קיבלתי אותו גם בקופסא של Gainward 5700 fx, סלחתי על הקטע של הקופסא, אבל ברגע שראיתי שלא קיבלתי איתו את ה Half Life 2 התעצבנתי. התקשרתי לחברה והם טוענים שבגרסאות ה OEM מקבלים רק את הכרטיס ולא את השובר איתו. האם זה נכון גם בקשר לחברות אחרות? מישהו פה קנה את אותו כרטיס ב OEM וקיבל שובר? האם דפקו אותי???
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
המסך שלי מחליף גוונים לפעמים נגיד על רקע לבן אפשר לראות שזה כזה נהייה פתאום וניל כזה...חוזר ללבן, שוב פעם...מעצבן.... יש מצב שזה לא בגלל איזה בעיה במסך אלא בגלל שחסרים שני פינים בכבל שמחבר בין הכטיס מסך למסך? (בבקצב שמתחבר לכרטיס מסך)
-
- 24 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום רב, אני שוקל לרכוש מחשב נייח של DELL דגם Studio XPS 8000, המגיע עם כרטיס מסך 1GB NVIDIA GeForce GTS 240 קראתי כאן בפורום תגובות די "צוננות" על הכרטיס החדש הזה של NVIDIA .האמת זה נראה קצת מוזר בעיניי, שיבחרו בכרטיס כל כך בינוני למחשב, שאמור לספק ביצועים גבוהים במיוחד (outstanding performance) עם רכיבי חומרה חזקים כמו מעבד i7 860 ו- 8GB זכרון . אני לא גיימר, אבל ברצוני שהמחשב יוכל לסחוב סרטי HD כבדים בקלי קלות , מבלי לקרטע. השאלה האם ה-240 יוכל לעמוד במשימה בכבוד, או שאולי כדאי להכניס במקומו כרטיס חזק יותר? (מתוך הנחה שגם במחשבי מותג הנרכשים קומפלט, ניתן לבצע שינויים בחומרה) תודה רבה
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה יש לי בעיה בכרטיס מסך: AMD R9 290 מהירות הGPU והזכרון נורא נמוכים 150-300 MHZ, אמור להיות בערך 1000MHZ מצ"ב תמונה http://srv1.jpg.co.il/4/55204ee6bb20b.png מבקש את עזרתכם במציאת פתרון
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שאלה די דחופה: אני קונה מחשב מארה"ב החודש, עכשיו יש ברשותי 600 דולר למחשב, אקח מתוכם 100$ כדי לקנות עם עוד משהו טניס שולחן אז ככה שנשארו לי 500$, המפרט כבר גמור, רק - דוד שלי מצא כרטיס מסך RADEON VE 64MB ?TV OUT ב-9 דולר בSALE. אני יודע שזה לא כרטיס מלבב במיוחד, אך מכיוון שיש לדוד שלי את הRADEON VE 32MB + TV, שמראה גרפיקה מצוינת ומעלה משחקים עתירי גרפיקה כגון: MAX PAYNE, COMMAND ? CONQUER RENAGED, VIETNAM II,SOF,SOF2, ועוד הרבה משחקים בסגנון, אז חשבתי למה לא אקח את הכרטיס הזה???? אז את זה רציתי לשאול אתכם???? ואגב - את המחשקים הנ"ל הכרטיס מעלה ללא אף תקיעה בפריימים, ועל מערכת מחשב יחסית בינונית (P4 1.4GHZ, 128MB RDRAM).
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
AMD ו-NVIDIA מתכננות לחשוף גרסאות עם זכרון GDDR5 בנפח 8GB לכרטיסי המסך החד ליבתיים המובילים שלהן, אשר יהיו זמינים לרכישה עוד לפני סוף השנה האזרחית לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9b%d7%a8%d7%98%d7%99%d7%a1%d7%99-r9-290x-%d7%a2%d7%9d-%d7%a9%d7%9e%d7%95%d7%a0%d7%94-%d7%92%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%91%d7%99%d7%99%d7%98-%d7%96%d7%99%d7%9b%d7%a8%d7%95%d7%9f-%d7%91%d7%93%d7%a8%d7%9a/
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה זה Vertex Shaders ן Pixel Shaders ? ???
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך RTX 2060 של NVIDIA האם שווה לעבור לכרטיס של AMD? הם פשוט יותר זולים.
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי מעבד CPU Type DualCore AMD Athlon 64 X2, 2000 MHz (10 x 200) 3800+ ולוח אם של Asus A8N5X ו זיכרון אחד ג'יגה עם כרטיס מסך של נווידיה GT 7600 256MB ואני רוצה להפעיל את המשחק GTA4 וזה לא מספיק אז אני מחפש איזה כרטיס במחיר זול ושיעשה תעבודה לא צריך משהו בומבסטי ועוד איזה 2 ג'יגה זיכרון התקציב לכרטיס מסך באזור ה300 שקלים יהיה נחמד מאד תודה
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני בונה לעצמי מחשב חזק שמיועד לעריכת וידאו, מן הסתם אני צריך כרטיס מסך טוב, לפי הבנתי ASUS היא בין היצרנים הטובים ביותר כיום לכרטיסי מסך ולכן בחרתי את ה FX5800 v9900TD 128MB DDR נכנסתי לפורום הזה וראיתי שה-RADEON מוזכר פה הרבה ומיוחס ככרטיס המסך הכי טוב בשוק, מישהו יכול להסביר לי את ההבדל בין RADEON לבין הFX? מה עדיף? ASUS FX5800 v9900TD 128MB DDR או RADEON ואם אני כבר בוחר RADEON...של איזה יצרן כדאי? GIGABYT? GIGACUBE? POWER COLOR?
-
שלום! יש לי כ"מ radeon hd 4870 על קירור זלמן (לא סטוק אבל ככה קנינו אותו) של חברת GIGABYTE. הנה הכרטיס: מאז שקנו לי את הכרטיס ביחד עם המחשב לפני כחודשיים לא שיניתי בו כלום. לא החלפתי קירור ולא עשיתי אוברקלוק (מהמאוורר יוצאים רק 2 כבלים כך שלא ניתן לשלוט במהיות). בלי מאמץ הכרטיס עומד על 45 מעלות (CATALYST) אבל עם מאמץ ב-OCCT הוא עולה ל-82 מעלות והוא היה ממשיך לעלות אבל כיביתי את הבדיקה כי פחדתי שהכרטיס יהרס. יש לי שאלה מה לעשות? ללכת לחנות (KSP) ולהפעיל את האחריות? או שיש עוד משהו שאפשר לעשות? תודה לעוזרים!
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חברה בשם AKiTiO מצטרפת בסטייל לקטגוריה היוקרתית שתאפשר לכם להפוך כל מחשב עם חיבור Thunderbolt 3 למפלצת גיימינג לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
- 2 followers
-
-
חג שמח חברים, אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי 8800gt למשהו שיאפשר לי לשחק על הגדרות גרפיקה גבוהות משחקים כמו: cod world of tanks company of heroes. הרזולוציה שלי היא 1366X768 והספק הוא 430 antec neo http://www.antec.com/specs/NeoHE430_spe.html אני מעדיף nvidia בגלל הפיזיקה. חשבתי על ה gtx 660 החדש, הוא overkill למערכת שלי? אם כן, מה ממולץ. תודה מראש :-)
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי איך אני בודק איזה גירסא מותקנת לי במחשב? ובמידה וצריך לעדכן, איך עושים? אני כרגע על ווינדוז ויסטה, עובר לווינדוז 7 עוד מעט. המחשב זה מחשב נייד toshiba p300-133 קישור למפרט מחשב: http://eu.computers.toshiba-europe.com/innovation/jsp/SUPPORTSECTION/discontinuedProductPage.do?service=EU&DISC_MODEL=0&ACTION=PRINT_WITH_BACK&com.broadvision.session.new=Yes&PRODUCT_ID=150424 לפי מה שאני רואה אצלי: intel core 2 duo t8300 2.4ghz 3 gb ram 32-bit system ati mobility radeon hd 3650 תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האם הוא שווה את ההפרש במחיר(עוד 50 ש"ח) לעומת 6200TC . אני קונה ב- 373 ש"ח של leadtek .
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אני מתכונן לקנות בקרוב מחשב חדש , ולהישאר עם המסך שלי שמחזיק מצויין כבר 5 שנים(19" PROVIEW לא שטוח) לפעמים שאני באינטרנט ,בדף לבן בעיקר , יש צפצוף - צליל גבוה כזה שמציק לאוזן....רציתי לדעת האם זה קשור לכרטיס מסך? במקרה הזה FX5200 למרות שזה לא משנה, או למסך עצמו? דבר נוסף שאני יודע אבל לא בטוח שזה בגלל זה - נראה לי שמתי שאני מוריד ת BIRGHTNESS מהמסך הצפצוף נחלש- זה אומר שזה מהמסך או לאו דווקא? הרגע פתחתי דף לבן , שיחקתי עם ה BRIGHTNESS והכל ולא היה את הצפצוך, זה קורה מתי ש"בא לו" אני צריך לדעת אם זה המסך או הכרטיס מסך , שבכל מקרה יוחלף תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בעקבות החלפה של כרטיס מסך היום התחלתי לחשוב על כמה כרטיסי מסך החלפתי במהלך השנים וכמה כסף הוצאתי על זה והכי חשוב בממוצע כמה זמן לקח לי להחליף כרטיס מסך הכרטיסים שהיו לי מתחילים מ 92 trident 8900D cl5227 ati mach64 matrox G100 ati xpert@PLAY diamond monster 3d 2 radeon 8500lE GF440MX radeon 9600pro radeon 9800PRO GF8800GS עד היום שזה לא רע לתקופה של 15 שנה המחיר ששילמתי על הכל יוצא בערך 7400 שקל ולחלק בזמן יוצא לי 500 שקל לשנה בערך שזה דיי סביר יחסית להוצאות אחרות בשנה כמה יצא לכם ? גם מחיר ממוצע וגם זמן החלפת כרטיס ממוצע או לחילופין כמה כרטיסים במשך כמה זמן ?
-
- 31 תגובות
- 1.9k צפיות
-