עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by rockstarr,

יש בהרבה מאוד חנויות כבר פרסומים אודות המחירים של כרטיסי המסך. לדוגמא בIVORY יש אותו, השאלה אם כבר ניתן להזמנה או שעדיין בכלל לא התחיל להיות משווק בעולם? ואם לא מתי להערכתכם יוצא בעולם?

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by haim855,

יש לי gtx 560 ti הכל מותקן כמו שצריך.. בהגדרות נסיתי הכל בחירה אוטומטית המעבד המרכזי והדגם כרטיס שלי לא עוזר הפעלתי מישחק שבמיקרה יש לי אותו בסטים Homefront והוא כן תמוך בphysx מה עלי לעשות שזה כן יעבוד?

3. Started by Burkey,

שלום, רציתי לשאול האם כרטיס מסך מבוסס Nvidia GT610 טוב יותר מהליבה הגרפית שעל מעבדי Haswell ? אני עובד על הרכבת מפרט למחשב חדש, ומתבלט האם אני זקוק בכלל לכרטיס מסך. המשחק הכי "כבד" שאני חושב שאשחק הוא פיפ"א. במסגרת עבודה אני עתיד לייצר גרפים באיכות גבוהה, אבל ממש לא נראה לי שלליבה הגרפית של אינטל תהיה בעיה עם זה. בואי נניח לצורך ההשוואה, שהמערכת תכלול זיכרון RAM של לפחות 8GB. תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by zivgev,

אהלן, לאחרונה ראיתי שדרישות המינימום לכרטיסים החדשים R9 של AMD דורשים מינימום ספק 750W. השאלה שלי האם מערכת עם I7 4470K עם OC בסיסי יעלה עם ספק 620W של SEASONIC ? האם זה יתאים? תודה.

5. Started by acker16,

יש לי כרגע 7970 ואחד הרעיונות שלי הוא לקנות X280 ולעשות CF , אני מבין שאני אהיה מוגבל לתדירות של הנמוך מבניהם אבל אני מעדיף את זה על לקנות 7970 במחיר לא מחובר למציאות (2,000 שקל כשX280 שטוב ממנו עולה 500 שקל פחות). אני מודע לאפשרות של לקנות 7970 יד שניה אבל המוכרים כרגע כנראה עדיין המומים מזה שהמחיר הראלי של הכרטיס שלהם צנח אל מתחת לאלף כשיצא ה X280

6. Started by acker16,

אני אהיה בסוף החודש בלונדון לסוף שבוע ואני שוקל לקנות שם כרטיס מסך חדש. איך זה יעבוד עם האחריות? האם יש חברות שיש להם אחריות בינלאומית? מנסיון שלי עם ספקים בארץ אם זה לא הגיע דרכם לא תהיה אחריות. אני זוכר שדובר פה פעם על חברה שכן הייתה לה אחריות בנלאומית, מי זו הייתה? ועוד שאלה לגבי מכס, אני מניח שאני אזדכה על המע"מ בנמל התעופה בלונדון ואם אני מצהיר על המוצר כמשומש אז אין מכס בארץ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by avrahams1,

אני עומד לקנות מחשב חדש, עם המפרט הבא: (מה שרלוונטי) core i5 4670 כונן קשיח Seagate 2TB Samsung 840 SSD המחשבה הראשונית שלי הייתה לקנות אותו עם ספק כוח של 500W, שכן חשבתי על לקנות את ה gtx 760 של sparkle. ראיתי שאם אני קונה את ה r9 280x באילת אני מקבל אותו במחיר כמעט כמו בחו"ל ומקבל added benefit על ה760 ששווה את ה200-300 שקל שאני אוסיף. אני שוקל עדיין בין הכרטיס הזה: http://ksp.co.il/?uin=20613 לזה: http://ksp.co.il/?uin=20612 ברגע שיצאו אני מאמין שיצאו benchmarkים שיראו איזה עדיף. אבל השאלה העיקרית שלי היא כזאת: האם באמת ספק הכוח של ה500W יהיה גבולי או שהוא יהיה בסדר? במידה וגבולי - מה אתם אומרים על זה: http://www.tms.co.il/product/12156 ? דבר נוסף - מבחינת מימדים פיזיי…

• 34 תגובות
    • 5.5k צפיות
  8. Started by debils,

חיכיתי לראות מה AMD יוציאו נגד כרטיסי NVIDIA, בזמנו המליצו לי על כרטיס מסוג 760GTX מומהר למחשב חדש עם מסך 24" (שיוכל לשחק בין היתר משחקים כמו BF4 וכו'). רציתי לדעת האם יש סיבה לפזול ל AMD או שכדאי להישאר עם הבחירה ההיא ? גם שמתי לב שב TMS הפסיקו לשווק את ה 760GTX המומהר של GIGABYTE, יש להם תחליף מומלץ ?

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  9. Started by asdefuser,

שלום רב ברשותי הכרטיס מסך HD7870 Saphire אני מחפש אתר שיש בהם דרייברים אמינים וטובים לכרטיסי ראדיון.. אני זוכר בזמנו של כרטיסמסך שהיה לי- Radeon 9600XT- היה אתר מיוחד לדרייברים יותר אפקטייבים.. או שהיום זה כבר לא משנה מאיפה להשיג דרייבר? דבר שני חשבתי לרכוש תכרטיס הזה : Radeon R9 280X שווה לבזבז עליו כסף? הוא יתן לי תמורה? או שאין ממש צורך ואפשר להשאר עם הכרטיס הנוכחי שלי לעוד איזה שנה וחצי? המעבד שלי: I5 -3550 3.3GHZ 8GBRAM אני יקבל צוואר בקבוק אם אני יחבר למחשב שלי תR9 280x? תודה מראש

10. Started by CMuf,

שלום ברשותי מחשב עם חלונות 7 32 ביט. כידוע סה"כ הזכרון שניתן לפנות אליו זה 4 גיגהבייט בגלל זה. אני כרגע לא הולך לשדרג ל64 ביט. ברצוני לדעת - האם כמות זכרון שיש על כרטיס מסך מיועד (לא אוןבורד על הלוח אם) משפיעה על החישוב? מהבחינה של למשל אם אני קונה כרטיס מסך שיש עליו 2 גיגה זכרון, המחשב יוכל לגשת רק לשני גיגה מהסטיקים של הראם בשביל התוכניות הרגילות שלו? (כרטיס מסך X זיכרון, מערכת הפעלה תוכל לגשת רק לכמות הראם של הסטיקים פחות הX?) או שבכלל אין שום קשר בין השניים? כלומר, עד 4 גיגה מתוך הסטיקים של הראם, וזיכרון של כרטיס המסך לא קשור בכלל?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. לפי זאפ, חדש עולה כ 1000 ש"ח ,מה שאומר שכנראה ניתן להשיג אותו באזורי ה900+ אם מחפשים היטב. השאלות שלי הן בעצם אם : א) כדאי לקנות עכשיו כרטיס כזה? (לאור חילופי הטכנולוגיה ויציאת סדרת הRים)... ב)800 ש"ח זה מחיר סביר לכרטיס כזה במצב משומש? אני זוכר את הדיון הארוך על המחירים שראויים והוגנים בקניה מיד שניה, אבל אני לא מוצא אותו וגם עבר זמן מה מאז... תודה רבה.

• 22 תגובות
    • 2.8k צפיות
  12. Started by Guy950,

עקרונית עד עכשיו היו לי רק כרטיסים של AMD ובדרייבר הייתי מגדיר רזולוציה נפרדת לכל מסך. עכשיו אני עם ה-GTX 770 ויש לי בעיה שעכשיו הרזולוציות די השתגעו. יש לי 3 מסכים שמחוברים, 2xFHD ואחד עם 1440x900. אני לא עושה משהו אחיד, אני אוהב להשתמש במסך הראשי לגיימינג והשניים האחרים אני פורס נתונים כאשר אני עובד בתכנות או בכללי עבודות לאונ' אז מה שקורה זה ששני המסכי HD זה הגדיר על 1920x1080 בלי שום בעיה, אבל המסך האחרון עם ה1440x900 משתגע וחצי מהמסך נחתך למרות שהגדרתי 1440x900 בדרייבר. עצות כלשהן? הדרייבר הוא הדרייבר הכי עדכני שיש באתר של NV.

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  13. Started by omriko_cohen,

אהלן קניתי אתמול את כרטיס המסך Gigabyte GeForce Gtx 650ti והכנסתי אותו לחריץ המתאים בלוח אם (PCIE 16) הקטע שעכשיו הוא לא עובד בכלל.. הבנתי שצריך לחבר לו גם חשמל אבל אין לי כבל כזה בכלל שיוצא מהספק (500w) עם שש פינים מתאימים לכרטיס הנ״ל. מה אני עושה ??

14. Started by rockstarr,

ניסיתי למצוא תשובה ולא בדיוק מצאתי ברשת. ניקח לדוגמא 7970 * 2 עם 3 גיגה זיכרון. האם המחשב יעבוד עם שתי הכרטיסים, כאשר ה3 גיגה זיכרון יתחלקו בין שניהם (לא יהיה 6) ואם זאת כל שאר המערכות יוכפלו פי 2? לדוגמא במקום 1500 STREAM PROCCESORS יהיה 3000 ובמקום 312 ביט יהיה 624 ביט? או שזה מכפיל רק משהו מסויים ולא במאה אחוז?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by haim855,

אז ככה יש לי כרטיס מסך gtx560 ti קניתי אותו לא מיזמן מיד 2 חברתי אותו התקנתי דרייבר ולאחר כמה שעות בערך מחשב ניתקע עושה תמסך הכחול הזה..(פתרון רק ריסט) ישר הבנתי שזה בגלל זה נסיתי להתקין דרייבר אחר עד שמצאתי תדרייבר 314 גירסה שהיא לא תוקעת תמחשב ועושה תמסך הכחול.. אבל מה שכן כל גירסה מעל 314 כן תוקעת תמחשב.. מישהו חווה תבעיה הזו ויודע פתרון לזה? נ.ב האמת שאני בטיפול איתם דרך האיימל הם מנסים להבין מימה זה ניגרם שלחתי להם קבצי dmp כמו שבקשו כניראה לאתר תבעיה אבל בכל זאת גמלא קשה לי עם האנגלית ואולי מישהו חווה תבעיה הזו ויש פתרון ?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Spacecowboy,

אהלן, הגיע הזמן לשדרג את הHD5850 הזקן שלי ויש לי הזדמנות להביא כרטיס עם מישהו שמגיע מחו"ל (ארה"ב) בשבועיים הקרובים. התקציב הוא איזור 1500 שקל שכמובן אני מעדיף פחות. המפרט שלי כרגע הוא (אין OC על אף אחד מהמרכיבים וגם לא מתוכנן) - Gigabyte GA-P55-US3L Intel Core i7-860 Kingston HyperX Blu 8gb (2x4) Sapphire HD5850 Antec P182 Black Corsair VX 550 PSU אני די נעול על ה280x החדשים אבל פתוח לדעות אחרות. כרגע אני מסתכל על - http://www.techpowerup.com/gpudb/b2441/asus-r9-280x-directcu-ii-top.html http://www.techpowerup.com/gpudb/b2461/sapphire-toxic-r9-280x-oc.html חשוב לציין שאין כוונה לשדרג את הספק/מארז כרגע וכל כרטיס צריך להתאים לחומרה הקיימת. אשמח גם לקבל לינקים לחנויות בחו"…

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by ScaredyCat,

אהלן, החלטתי לשדרג כרטיס מסך והסתבכתי קצת בבחירה של הכרטיס המתאים. התקציב שלי לקניה הוא באזור ה 900 ש"ח כרגע הכרטיסים ששמתי עליהם עין הם: gigabyte gtx 650 ti boost sparkle gtx 660 OC שבנוגע אליו הייתי שמח לקבל פרטים כי ביקורות לא מצאתי ( ראיתי שהציעו אותו לקנייה מ tms כאן בפורומים ) מפרט המחשב שלי הוא כלהלן: i5 2310 2.9ghz thermaltake litepower 600w לוח אם h61m-s2-b3 gigabyte קצת חלש אני יודע אבל הוא אמור להיות מסוגל לסחוב את הכרטיסים. מבחינת שימוש, השדרוג הוא לצורכי גיימינג. אשמח אם תוכלו לעזור לי!

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by rockstarr,

ברשותי: לוח: P8 H77-V LE מעבד: I7 - 3770 3.4GHZ זיכרון: 8 * 2 Corsair ספק: 650W SEASONIC חדש יחסית לשאלה: 1. על מנת להריץ משחקים וכד' על כרטיס R9 290X האם המערכת תספיק או שזה ייצור איזו בעיה (אי התאמה וניצול מקסימלי? או האטה מצד חלקים אחרים)? 2. האם המעבד יאט את המערכת בביצועים גבוהים ועבודה מול מודלים תלת מימדיים גדולים?

• 4 תגובות
    • 605 צפיות
  19. Started by BarakCoder,

משום מה הגרסא Retial של Gtx 760 נעלמה מהאתר של Tms.co.il.

• 3 תגובות
    • 841 צפיות
  20. היי, שאלה כללית על מנת לדעת את מגבלות לוח האם. יש לי את הלוח אם הזה http://www.gigabyte.us/products/product-page.aspx?pid=3305#ov יש לי כרגע מערך CF של 7870 GHZ השאלה היא - אם אפשר להוסיף כרטיס מסך נוסף, לא קשור למערך, עצמאי לחלוטין וזה יעבוד רגיל? (עבור תצוגה בלבד) תודה.

21. אז עם העובדה שכל התחום מתקדם, אני בודק את האפשרות של להתקדם גם ולשדרג מעט את הכרטיס מסך, כי הבסיס לדעתי עדיין טוב מאוד. המפרט המלא: i5-750 + קירור Scthe Ninja Rev/ B Gigabyte GA-P55M-UD2 G. Skill DDR3 4096MB ( 2048X2 ) 1333MHz 9-9-9-24 ATI RADEON HD4890 TWIN TURBO PRO 1024MB ספק Seasonic S12II 500W מארז Lian Li A17 השאלה היחידה היא - באיזה טווח מחירים של כרטיסים חדשים הכרטיס של נמצא? כי אם נגיד הכרטיס הזה היום עומד מול כרטיסים ב 500-600 ש"ח, אני תאכלס לא חושב שאני אקנה חדש בנתיים, זה בערך הטווח שאני מציב לי לשיפור הכרטיס מסך ( מניח שאצתרך גם זכרון נוסף ) מה דעתכם?

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  22. http://ksp.co.il/?txt_search=r7r9&x=-344&y=-164 R280X ב-1700 שקל.

• 156 תגובות
    • 20.8k צפיות
  23. תרגישו חופשי להזיז. http://www.anandtech.com/show/7400/the-radeon-r9-280x-review-feat-asus-xfx גם ה270 מופיע בסקירה

• 72 תגובות
    • 9.1k צפיות
  24. שלום לכולם: לפני כשנה וחצי הרכבתי לעצמי מחשב, את החלקים החשובים והיקרים קניתי מארה"ב (דוד שלי הביא לי לארץ) חסכתי כ1500 שח ומאוד הייתי מרוצה מהתוצאה -מחשב חזק מאוד שעובד בצורה מצוינת. כיום ברצוני לשדרג את הכרטיס מסך ,שמתי עיניים על GTX 760 (שני כרטיסים) המחיר בארה"ב הינו 260$ זאת אומרת לשניים 520$ כ1850 ש"ח. המחיר בKSP הינו 1450 ש"ח לכרטיס בודד (2900 לשניים) . כמו שאפשר לראות הפרש המחירים הוא גדול מאוד (כ1000 ש"ח) נכון להיום אין שום מצב שאסבול את הפרש המחירים הזה לכן אחכה להזדמנות שאחד החברים/מכרים יביא לי מארה"ב. אשמח לשמוע את דעתכם לגבי הפרש המחירים העצום . http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814127745 http://ksp.co.il/?uin=19884

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים