עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by OR007,

אני לא חושב שהבעיה נובעת מהכרטיס... ה-AA/AF לא מופעלים....קינפגתי כבר בעזרת RAGE 3D אך בכל זאת ה-FPS עומד על 30 בערך ~ בעבר הבעיה הייתה קיימת אך בעזרת פקודות מסויימות של ה-CONSOLE ומידע על כמה לכוון את הפקודות האלו חזרתי למוטב וה-FPS היה מיוצב ב-70-99 ! למישהו יש מושג מהן הפקודות האלה ?

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  2. Started by lipa,

יצא דרייבר חדש 3,2 של ATI ! איך הכי טוב להתקין אותו ,להסיר את הקודם (הישן 3,1 ) או להתקין על הקודם ? תודה

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  3. האם אתם חושבים שיקרה ל Nvidia בתחרות עם ATI מה שקרה ל3DFX בתחרות עם Nvidia?

• 25 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. מדובר על כרטיסי FX ו - 9500 ו - 9700 כמה שיותר מפורט עדיף תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by ZATAR,

שלום כולם מיתלהבים מהכרטיס . אבל האם לכרטיס הזה יש VIVO, כלומר גם TV OUT וגם TV IN ? עכשיו, מה הרזולציה במצב של TV OUT ? 800 כפול 600 או , יותר? תודה

• 9 תגובות
    • 859 צפיות
  6. Started by yonni,

אני מעוניין במסך LCD 15 הכי טוב שאפשר לגרפיקה ווידאו עד 2500 ש"ח. יש המלצות? האם ה -LCD נופל בהרבה באיכותו על פני המסכים ה"רגילים" ?

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  7. Started by Jack_g,

היי, קראתי פה הרבה אמירות בפורום שיש בעיה רציתי של אי תאימות בין כל הרדאונים החדשים שזה 9500/PRO ו9700/PRO לבין הצ'פסטים של VIA. תוכלו להסביר לי קצת מה בדיוק הבעיות שנוצרות ומה אפשר לעשות בשביל לתקנן. כי זה נשמע לי לא הגיני שאם יש לי לוח דיי חדש של EPOX KT400 אז מה אני לא יכול לקנות RADEON 9500PRO??? תודה.

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  8. מי לדעתכם תשלוט בכרטיסי המסך ב2005?

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  9. Started by little_John,

קצת ישן ומעט באיחור...... ע"י שידרוג BIOS קצר ניתן להפוך את כרטיסי ה Radeon 8500 לכרטיסי Radeon 9100. לפרטים נוספים ....לחצו אזהרה:פעולה זו עלולה להשמיד את כרטיס המסך שלכם וכן מסירה את האחריות !!!

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. מי לדעתכם תשלוט בכרטיסי המסך ב2005?

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by rit,

יש לי פנטיום 3 800 mg האם כרטיס gf4ti4200יעבוד עליו בתודה מראש

• 5 תגובות
    • 777 צפיות
  12. Started by ActiVisioN,

מישהו יודע מתי יצא Radeon 9800Pro בארץ?? ואם הוא יגיע עם 128 DDR II או 256 DDR II??? מה המחיר הצפוי בארץ?

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  13. Started by dot com,

יש לי כרטיס מסך Geforce 2 MX, Hercules 3D Prophet II MX Dual-Display Video ועשיתי פירמוט למחשב ואחרי הפירמוט הכרטיס לא עבד טוב! עדכנתי אותו לDriver הכי מעודכן מהאתר Http://us.hercules.com גירסה:40.41 יש לי WIN 98 על אותו מחשב והכרטיס עובד חלק בWIN98!!! ניסיתי לבדןק בהגדרות ולא הלך.. כשביטלתי את כל האפשרויות לתלת מימד הכרטיס היה טוב הבעיות בכרטיס: -המחשב ניתקע כשאני מפעיל אותו בWINXP - הצלחתי חלקית לסדר את זה. -אי אפשר להפעיל משחקים ודברים תלת מימדיים. -אפילו כשהוספתי WordArt למסמך בWORD אז המחשב ניתקע!!!

• 4 תגובות
    • 731 צפיות
  14. לאחר שהmsi סירב לעבוד לפני שבועיים , כנראה אני מקבל היום\מחר את אותו כרטיס אבל של לידטק . סביר להניח שאני אקבל את הכרטיס ללא קופסה או תוכנות לvivo , האם אותה תוכנה של ה msi תעבוד גם עם הלידטק , או שצריך תוכנה אחרת ?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. על איזה כרטיס מסך אתם ממליצים בתקציב של כ400 שקל? חשבתי על G-FORCE 4 64MB אבל שמעתי גם על כרטיסי ATI שאין לי כל כך מושג לגבי הביצועים שלהם.. מה אתם אומרים? אני מצפה מהכרטיס שיעמוד בכבוד גם מול משחקים חדשים מבחינת זיכרון אני מסודר עם 256 וחושב להגדיל ל512

• 5 תגובות
    • 750 צפיות
  16. Started by overload,

חשבתי אולי לקנות GF4 MX 440 128DDR של TIGA הוא עולה רק 490 ש"ח :מישהו יודע איפה אפשר למצוא ביקורת על הכרטיס (לא חייב של TIGA)???

• 6 תגובות
    • 959 צפיות
  17. Started by ofcourse,

תודה

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  18. Started by Pure-Gold,

יש אותו בארץ ? עריכת המודר: כותרת.

• 7 תגובות
    • 929 צפיות
  19. Started by Or ei,

המקרר בחדר שלי כל הזמן מנסה "להתניע" (בסןף מצליח) וכשהוא עושה את זה הוא עושה הפרעות בחשמל (במתח) ואני חושד שהוא מעוות לי את המסך הiiyama 454 היקר שלי :-[ כשהוא מנסה להתניע אני שומע ברמקולים רעשים ובטלוויזה ראיתי כל מיני קפיצות קטנות (היא נשרפה ,מוזר האא) אבל כשה קורה על המסך אני לא רואה כלום כשאני עוזב אותו וחוזר (אחרי שהוא במצב stand by) הוא מתעקם לי זז קצת שמאלה צד ימין מתעקם ימינה בעוד שהחלק העליון נשאר ישר ועוד כל מיני כאלה .... (הוא עקום אבל יציב ,לא קמו שטלפון לייד והוא רועד) אמרו לי שזה כנראה המסך אבל אני רוצה להיות בטוח שזה לא המקרר (והמסך לא בעקבות הטלוויזיה שלי) לא משהו שאי אפשר לסדר אבל מעצבן לסדר את זה אחרי כל פעם שאני חוזר למחשב (זה נשאר קבוע עד שהוא עובר…

• 4 תגובות
    • 850 צפיות
  20. Started by RASTA^MAN,

מה המצף כולם ...? אז ככה יש לי רדאון 9700 פרו ומצאתי באתר : http://www.omegacorner.com/ שהם די ידועים בדרייברים משופרים לכרטיסי המסך .. מצאתי באתר אפשרות לעשות פלאש לכרטיס מסך ... ויש שם כל מיני הזהרות שזה לא על אחריות האתר אם נגרם נזק לכרטיס וכאלה... הוא גם רשם שהוא ניסה את כל מה שיש שם ולא היה לו בעיות .. עכשיו השאלה היא האם זה ייתן תוספת משמעותית בביצועים ? מזה בידיוק עושה ? כדאי לי בכלל ??? מישהו ניסה את זה על הכרטיס שלו ??? דרך אגב דרייברים הכי טובים אני מתכוון של חברות כמו האומגה וכאלה ?

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  21. Started by x-dude,

קיבלתי כרגע את המסך,אני מנסה להשתיל את הדרייברים שלו ובהXP לא מצליח לגלות אותו,יענו נשאר על Plug and Play Monitor,הוא עובד ויציאות ה USB שלו גם עובדות,אבל משום מה הוא לא מגלה את המודל הזה גם ב USB Monitor Applet הוא מודיע ש There is no USB monitor currently attached to thid computer. וגם יש לי מין 2 קוים מעצבנים שבקושי רואים אותם על המסך איך אני יסביר את זה....כאילו שאתה רואה סרט wide screen ככה שתי הקוים באמצע המסך. בבקשה תעזרו לי.

• 7 תגובות
    • 917 צפיות
  22. איזה דרייור?

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  23. Started by Blah,

רציתי לדעת מה ההבדל בין שני הכרטיסים: ATI Radeon 9700 PRO 128MB DH DVI Retail Video Card Gigabyte RADEON 9700 Pro 128MB DDR Retail VideoCard איזה חברה יותר עדיפה Gig או ATI, ההבדל בין שני הכרטיסים הוא 500 ש"ח. ומתי לדעתכם ירד המחיר של הכרטיס הנ"ל ? תודה מראש

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. של זכרונות ושל הליבה. אני נכנס לתוכנה, יש איזה שגיאה כזאת שהוא לא יכול לקבל איזה מידע, ואז אני הולך לסמל של OVERCLOCK והמהירויות שם נעולות! מה אני צריך לעשות? לצרוב אולי BIOS לכרטיס? אם כן מאיפה אני מוריד אותו? הכרטיס של HERCULES 3D PROPHET סוג הצ'יפ: RADEON 9500 PRO יש לי CATALYST 3.1 ו DIRECTX 9.0 יכול להיות שבגלל זה הוא לא מזהה מהירות כרטיס? ואי אפשר לעשות OC?

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  25. שלום ברשותי כרטיס עם כניסת ווידאו (VIVO) של MSI מסוג GF3-TI200 עם 64 מגה וכניסת/יציאת ווידאו עם ציפ של פיליפס. קניתי את הכרטיס לפני שנה והצלחתי להשתמש בכניסת ווידאו ואף להקליט עם הדריבר WDM שהגיע עם הכרטיס (גירסה 1.04). עכשיו אני מעוניין שוב להשתמש בכניסה וכשאני מתקין את הדריבר של ה VIDEO CAPTURE הוא נותן הודעת שגיאה (קוד10) שהדריבר/רכיב לא יכול להתחיל לעבוד. אני עובד על WIN XP עם דריבריי תצוגה 41.09 של אנוודיה, ונסיתי גירסאות WDM הבאות : 1.22, 1.16 1.04 ועם כולן הוא מסרב לעבוד. האם מישהו נתקל בבעייה דומה או יודע איף לפתור אותה ?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.