עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by X-BLADE,

יש לי GeForce 6600 של ג'יגבייט מעבד 3.2@3.4 GHZ ו2GB זכרון וקבלתי ציון 2611 איך יכול להיות הציון העלוב הזה?

2. Started by aquarius,

האם כרטיס לכידת ווידיאו (לדוגמא זהhttp://www.plonter.co.il/stores/main.tmpl?store=Hauppauge&cart=11057012183936558〈=heb) יכול לקודד את האות של הכבלים כמו ממיר?

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  3. Started by Cons,

הבנתי שאין מכ"ס על מוצרי מחשוב אבל יש מע"מ , בוא נגיד ומישהו קנה לי חלק מחשב בחו"ל הוא צריך לשלם מע"מ בכניסה לארץ ?

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by I21I21,

מפרט נוכחי: Thermaltake V3 Black Edition GeForce GTX 1070 G1 Gaming Corsair DDR 4 16G (8Gx2) 3200 AMD 3rd Gen Ryzen 7 3800X Corsair RM650 650W PSU 80+ Gold Fully Modular Gigabyte X570 Gaming X 1920x1200 , u2412m HFS256GD9TNG-62A0A TOSHIBA HDWD120 ST4000DM004-2CV104 אני רוצה לשחק במשחקים החדשים ביותר כמו ac valhalla, cyberpunk 2077 וגם לשנים הבאות, כי ניסיתי לשחק ב red dead 2 והכרטיס שלי לא כל כך הצליח להחזיק אותו על הגדרות גבוהות rtx 2080 ti או rtx 3070 שווה את הכסף ל1080p ? או מה לגביי rtx 3080 ? אני לא מעוניין ב4K , רק ב1080p

5. Started by sariti,

8) ברשותי גיפורס 4200 אם יציאת DVI רכשתי לו מזמן מסך LCD דנדש קיבלתי א ותו היום חיברתי אותו ל DV וביציאה האנלוגית חיברתי את הסמסונג הישן כרגע שני המסכים עובדים ביחד אם טכנולוגיית ה nView uzv וזה פצצה. אני יכול לפתוח אתר במסך אחד ומישחק במסך שני או שני אתרים שונים בשני מסכים או כל דבר אחר משהו שווה ביותר אפילו ה TASKBAR מתפרץ על שני המסכים כאילו היה זה מסך אחד יש לי שם 2 דסקטופים הסמן עובר ממסך אחד לשני אפשר לראות סרטים בכל מסך , בשניהם או חצי חצי זה כזה פצצה אני מאוד מאוד מאוד מאוד מרוצה רק שאלה לי אליכם האם אפשר לשחק מישחקים אם 2 מסכים או יותר בגיפורס 4200? כי ניסיתי וזה עובד רק על מסך אחד !!! האם רק הפריליה של מטרוקס תומך ב MONITOR SOUROUND? בבקשה תגובות שלכם אלי 8)

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  6. יש לי לוח אם ABIT NF7. רוצה לרכוש כרטיס מסך שהזכרתי בכותרת, ממישהו. הכרטיס יד שנייה ולפי השם שלו אפשר להבין שהיה בשימוש גם הרבה מאוד זמן. קודם כל, בבקשה בלי הערות של "לא כדאי" וכו'. אני מבין שאתם מנסים לעזור, ואני מבין שהכרטיס הוא מאוד ישן ולא מתקדם בכלל. אבל זאת זכותי לרצות לקנות אותו, אז בבקשה בלי הערות מיותרות . עכשיו, לענייננו: כמה הכרטיס הזה שווה בהתייחס לזה שהיה בשימוש ארוך מאוד ובעובדה שהוא בכלל כרטיס ישן? והוא מתאים ללוח אם ABIT NF7? ובנוסף הוא מתאים ללוח אם: mobo- giga 7 vrx rev1.1? תודה מראש על העזרה

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  7. Started by kurt80,

זה קצת off topic ,מקווה שהמנהלים לא כועסים. בכל אופן, מעניין אותי לשמוע על חווית המשחק של חברים עם מסך LCD. אשמח אם אנשים יכתבו את דגם המסך שברשותם,האם הם סובלים ממריחות או כל בעיה אחרת והאם הם מרוצים באופן כללי מהמסך. אני פשוט חושב לקנות מסך,מתלבט בין crt טוב ל-LCD (גם טוב,אני מוכן להשקיע) וחושב שלשמוע מנסיונם של אחרים זה הכי חכם (ביקורות על מסכים קראתי בלי סוף וזה ממש לא עזר לי לגבש החלטה). תודה מראש

• 32 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. Started by Alroit,

הי לכולם שאלה - יש לי את ה- HD3850 512MB של גיגבייט יש לו גרסת BIOS משנת 2007 יש לי שתי שאלות: 1- האם לכל חברה שמייצרת את הכרטיס יש BIOS משלה כמו ללוחות אם? 2- איך מעדכנים את ה- BIOS -?

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  9. היי, אני מתעניין בקניית כרטיס מסך כדי שאבא שלי ישחק בו וקודם כל במשחק כ flight simulator. אני לא רוצה להרכיב מחשב שיהיה יקר לא לצורך אך עדיין אני רוצה שיהנה ממנו עד הסוף. בהמלצה שלכם בבנית מפרטים הצגתם את 5850 שעולה 1500 ש"ח כאשר הנחות ממנו עולה 900 ש"ח. האם ההבדל הזה שווה את ההנאה מהכרטיס? כמו כן יש את ה gtx460 שגם הומלץ במפרטים. למה המפרטים המומלצים לא עודכנו עד היום, האם זה בגלל שלא היו שינויים מהותיים עד היום? יאללה תודה למגיבים

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by IMAGUY1X,

היי אני הייתי ב KSP בכדי לקנות את הככרטיס מסך - GTX460 הם אמרו לי שכל המפרט שלי גרוע .. הינא המפרט : INTEL CORE 2 DUO E7500 g31tm-p35 SS 500 WATT 2 GB הם אמרו ששידרוג הזה לא יהיה טוב מכיוון שהלוח אם מאוד ישן ואני ילך להם כל שוע כי יהיו ביות עם זה עכשיו אני לא יודע מה לעשות ... לוח אם משפיע ...

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by zaroor,

שלום לכם שאלתי בנןשא חיבור DVI למסך שאולי אקנה במפרט כרטיס המסך רשום יציאת DVI-I ולדוגמא ב LG 1750B רשום DVI-D האם יכול להיות בעייה להפעילו דרך DVI שאולי לא תואמים שאלתי בשרות לקוחות אבל התשובה שהחזירה לי לא ניראה נכון היא אומרת שזה לא יעבוד ?

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  12. שלום לכולם,,, יש לי כרטיס מסך geforce 6200 TC . לכרטיס זה (pci-e) שלוש יציאות. analog,digital,svideo . כאשר אני מחבר את המסך שלי ליציאת ה analog הכל בסדר. כאשר אני מחבר אותו ל digital (יש לי plug in ) מתאים אני לא רואה כלום. איך אפשר להפעיל אותה??? המטרה שלי היא: יש לי שני מסכים. אחד רגיל והשני samsung lcd 37 " (בעצם טליויזיה). אני רוצה לחבר את שניהם (כל מסך בחדר שונה. כבר העברתי את הקבל מהסלון לחדר המחשב). אני רוצה ששניהם יציגו אותו דבר (clone) . איך אפשר לעשות את זאת? תודה.

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  13. הרעיון הוא להוסיף כרטיס אך ורק למטרות האלה ומקסימום להשתמש בו לעוד מסכים להרחבת הדסקטופ. כרטיס יעודי ! לא משחקים, לא SLI, לא קדחת וקישקושים אחרים. רזולוציה מינימלית 1920 על 1200 האם GTS 250 יספיק ואם יהיה הבדל ביצועים עם 260, 275 או 285. האם ישנו הבדל בין גירסת 512MB ל 1024MB בהתאם ליעוד ? אני לא מוצא משהו ספציפי באינטרטנט, הפניות יתקבלו בפרחים וחיוכים. דעתכם בנושא. תודה מראש לכל המשתתפים.

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  14. Started by eitanmatok,

שלום לכולם אני יש לי כרטיס 8800 GTS 640 מגה עכשיו כדי להנות מה-SLI אני חייב בול את אותו הכרטיס? יש אפשרות לקחת 8800 אבל GTX ...?? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 516 צפיות
  15. שלום רב! קניתי את כרטיס המסך NVIDIA 8800GTS של חברת LEADTEK. מאיזה אתר מומלץ להוריד דרייבירים? של NVIDIA או של LEADTEK? ולמה? בתודה מראש אופיר

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  16. Started by Killer Storm,

יש לי AXP1700 512DDR PC2100 GeForce4 MX440 (עם אוברקלוק לליבה 315 זיכרון 470) תוצאת ה3Dmark 2001SE שלי היא 5751, והמחשב עובד כמו שצריך הכל מתפקד ורץ קשורה. אבל אני עורך שידרוג קטן למחשב שידרוג אחד כבר עשיתי (Audigy2 Platinum) בסאונד... למרות הביצועים הטובים של המחשב שלי אני מעוניין לקבל יותר איכות תמונה ויותר מהירות במשחקים... קראתי על הRadeon9500 Pro ואני חושב שהכרטיס הזה יתן לי את מה שאני צריך...אבל בנוגע לאחוזים ולתוצאות 3Dmark אני מעוניין לדעת כמה נקודות אני יקבל איתו בערך במחשב שלי מאחר ובאתר של Madonion כתוב לי שהR9500Pro בערך ב98 אחוז יותר ביצועים מהכרטיס שלי.

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by weissby,

מישהו כתב כאן באחד התרדים שכרטיסים בחיבור AGP יקרים יותר למה זה? אני חשבתי שהיום המעבר הוא לPCI-E X16 הזה.. ובד"כ מה שחדש יותר ועדכני יותר הוא לא היקר יותר?

• 11 תגובות
    • 896 צפיות
  18. Started by itay8zilka,

סתם שאלה לידע אישי... מה אתם אומרים עליו?

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  19. טוב אז ככה יש לי את הכרטיס ומישהו אמר לי שאמור לבוא כבר תואם עם הכרטיס שאמור להתחבר לארד דיסק ולספק... אז לי אין את הכבל הזה ואני חיברתי את הכרטיס ישר לספק כוח אילו כמו שמחברים את הסידי רום אז ככה את הכרטיס... יכול להיות שבגלל זה יש לי קריסה במשחקים???? או שזה כלל לא משפיע תודה..

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  20. Started by tomerw,

אם יש לכם את המסך הזה, גם לכם יש 2 פסים על המסך שבקושי רואים? למה הם משמשים?

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  21. Started by FireFlash,

בקשר לכרטיס מסך של PALIT שנימכר בזול... 6800GS מה מהירות הליבה ומהמהירות הזיכרונות..... פשוט הפרטים האלו לא מופיעים אפילו באתר של PALIT ואם יש פרטים נוספים שכדאי לדעת אנא ספרו.... אני מעונין לקנות את הכרטיס ורצה לדעת פרטים עליו

• 28 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by rockstarr,

ברשותי: לוח: P8 H77-V LE מעבד: I7 - 3770 3.4GHZ זיכרון: 8 * 2 Corsair ספק: 650W SEASONIC חדש יחסית לשאלה: 1. על מנת להריץ משחקים וכד' על כרטיס R9 290X האם המערכת תספיק או שזה ייצור איזו בעיה (אי התאמה וניצול מקסימלי? או האטה מצד חלקים אחרים)? 2. האם המעבד יאט את המערכת בביצועים גבוהים ועבודה מול מודלים תלת מימדיים גדולים?

• 4 תגובות
    • 605 צפיות
  23. Started by moshe55501,

יש לי לוח אם gigabyte ga 8n sli עם אפשרות לשני כרטיסי מסך ובסוף החודש אני סם עוד כרטיס 6800 gs עכשיו רציתי לדעת שתי דברים 1 איך עושים את הsli מבחינת חומרה ותוכנה ? 2 האם הכרטיס שיש לי טוב ?

• 2 תגובות
    • 480 צפיות
  24. Started by lir@n,

לא מכבר רכשתי כרטיס מסך G-force ti4200 לכרטיס מסך זה יש יציאה של סופר כבל... עכשיו הם נתנו לי מתאם אבל אני רואה בטלווזיה בשחור לבן... אין אפשרות לעשות שום דבר בסטינגס של הכרטיס מסך (בדקתי שלוש פעמים) האם יש תוכנה או משהו שאפשר לעשות ?! בתודה lir@n !

25. שלום לכם, אני רוצה לראות סרט divx/xvid על גבי הטלוויזיה. הטלוויזיה ממוקמת בסלון ולכן אני צריך לראות את הסרט גם במסך מחשב שלי על מנת לכוון את גודל המסך, כתוביות וכו'. האם יותר ממולץ לעבוד Hardware Acceleration - הצגת תמונה רק על גבי תצוגה אחת ושימוש כרטיס המסך לעיבוד התמונה. או Video Mixer Renderer - VMR - הצגת תמונה על יותר מתצוגה אחת, אך שימוש במעבד לצורב עיבוד התמונה. המחשב שלי הוא AMD Athlon XP 3200 Abit AN7 Abit Giluro Geforce FX5200 1GB RAM מה האפשרות הכי טובה לעבוד עם טלוויזיה כדיי שאוכל לראות בטלוויזיה את הסרט בצורה שותפת וחלקה ללא בעיות של כתוביות לא מופיעות או תמונת הסרט לא מופיעה על גבי הטלוויזיה. האם שימוש ב VMR על מנת לראות בשני התצוגות - מסך מחשב + טלוויזי…

• 0 תגובות
    • 630 צפיות

דיונים חדשים בפורומים