עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by shai82,

שלום לכולם רכשתי מחשב חדש ואיתו את הכרטיס הנ"ל. בכוונה קניתי את הגרסה הזאת שמגיעה עם קירור של זלמן שהבנתי שאמור לקרר יותר טוב ולהיות שקט. אך לא כך הדבר, הכרטיס די רועש במנוחה. אצל עוד מישהו זה כך ? יש לזה פתרון אולי ? ואם אחליט להחזיר אותו, יש למישהו המצלמה לגרסה רגילה של 4850 ששקטה יחסית במנוחה. תודה רבה

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by Clint Eastwood,

היי לכולם! שאלה קטנה לי אליכם: שמעתי איזו אימרה ולא ברור לי אם היא בגדר מיתוס או לא... אני מעוניין לרכוש 4850. התייעצתי אם כמה יודעי דבר ומדי פעם המליצו לי לקחת NVIDIA ולא את ה4850 כי לטענתם של מספר אנשים הATI דורשים כיוונים, טוויקים וכו' כדי להגיע למקסימום ואילו NVIDIA אינו דורש תפעול מיוחד. בקיצור, לפי מה שהבנתי זה שהATI מצויין במידה ואתה יודע לתפעל אותו אבל ל"גיימר" שפשוט רוצה לשחק ולא להתעסק מעבר לזה, זה לא מתאים. אמת או שקר? אשמח לשמוע את דעתכם על כך

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by the king2006,

שלום .. ביימים הקרובים אני רוצה לקנות כרטיס מסך ואני מתלבט בין שניים .. http://tms.co.il/product/5783 VS http://tms.co.il/product/5859 יש הבדל גדול ביניהם?? תודה

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. אז ככה אני לא יודע עד כמה חזק הכרטיס, האם אני צריך לשחק ברזולוציה הכי גבוהה במשחקים כבדים? ומזה refresh rate? על כמה הוא אמור להיות? תודה מראש!! אם זה לא קשור לפורום אז מצטער..

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. ITS ALIVE ... ALIVE I TELL YA דיווח ראשוני ... STAGE 0 לוח : EP45 - UD3P צ'יפסט : P45 כ.מסך 1 : Radeon 4850 512MB כ.מסך 2 : Geforce 7800 GT 256MB מסך 1 : חרטא מסך 2 : ברטא מע.הפעלה : Windows 7 - 7100 x64 ;D [attachment deleted by admin]

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. חיפשתי באיבורי את הדגם Palit ATI Radeon HD4870 Dual Sonic Edition 512MB GDDR5 PCIe, אבל מסתבר שהם לא מוכרים פליט, הדגמים שיש להם הם Sapphire ATI Radeon HD4870 או Gigabyte ATI Radeon HD4870 512MB PCIe. המחיר לפליט הוא 840, לספרי 925 ולגיגה בייט 1000. אשמח אם מישו יסביר לי מה ההבדלים בין החברות(הבנתי שהבנדאלים שונים??), מה עדיף, והאם כדאי להתעקש על הפליט(כעקרון אני יכול לרכוש במקום אחר להביא להם להרכיב) תודה לכל העוזרים

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Gaiward 260gtx "golden sample 216SP" מריץ GTA IV על הכי גבוה ? עם 3GB RAM ו-I7 920 .. מסך 22"

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by yoxo,

אני מעוניין להחליף במחשב של אחי את הכרטיס מסך יש לו 9600GT ורציתי לדעת עם כדאי לי להחליף אותו ב250GTS ? ועם כן מה בידיוק הפרשי הביצועים ביניהם? E8400 סיסוניק 500W מסך 22'

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. שלום לכולם, יש לציין שחומרה זה לא הצד החזק שלי, אז אם הבאתי פרטים מיותרים, או להיפך חסרים, עמכם הסליחה, תגידו לי ואני אשים פה מידע נוסף. המפרט הנוכחי שלי הוא: מעבד DualCore Intel Pentium D 915 2.8GHz לוח אם: Intel Lemont DP965LT כרטיס מסך: nVIDIA GeForce 7300 LE זכרון: 1 Gb של קינגסטון מסך LCD לא HD אני רוצה לשדרג את המחשב כדי שמשחקים יוכלו לרוץ עליו יותר בקלות (למשל assassin's creed שלא זז בכלל והפרצופים שם ריקים, למשל).. אני יודע שזה פורום כרטיסי מסך, אבל בכל זאת רק אראה לכם איזה כרטיס זכרון חדש אני רוצה לקנות בשביל שתדעו איזה זכרון יהיה לי: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=6611 אשמח אם תתנו חוות דעת על הזכרון ולהתאים לי כרטיס מסך איכותי ולא מאוד יק…

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by OzZzZz,

שלום לכולם. אתמול רכשתי כרטיס מסך ‏HD 4890 Vapor-X 1GB GDDR5 DX10.1 HDTV DVI HDMI DP PCI-E יש לי ספק כוח ‎ seasonic ss-550ht 550W חיברתי את הכרטיס, הכרטיס עוד אבל ברעש ממש חזק מהמאוורר שלו ואין לי תמונה אני פשוט לא רואה כלום, הכל מחובר כמו שצריך אבל אין תמונה. משהו יכול לעזור לי? תודה.

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by bronco,

אני רוצה לחבר את המחשב דרך יציאת HDMI למסך פלזמה האם כל כרטיס מסך עם יציאת HDMI מוציאים גם אודי דרך יציאת הHDMI ? ידוע לי שישנם כרטיסי מסך של ATI אשר יודעים להוציא גם אודיו דרך יציאת DVI על אייזה דגמים מדובר איזה כרטיס מסך מומלץ למחשב לצפייה בסרטים בפורמט FHD

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. שלום, אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך מבוסס NVIDIA בתקציב של עד 700 שקל. שמתי עין על ה-GTS250 אבל אמרו לי שזה "מיותר" למסך 17" 1280x1024 (לא מתכוון להחליף מסך בזמן הקרוב...) כמה דברים אני לא אקסטרים גיימר אבל מדי פעם שיוצא משחק חדש טוב אני ארצה להריץ אותו בצורה סבירה (על הגדרות "נורמל" ולאו דווקא הכי גבוהות) דבר נוסף לאחר שאני רוכש את הכרטיס אני מתכוון להחזיק בו לפחות בשנתיים-שלוש הקרובות אז האם בכל זאת כדאי לי GTS250? תודה.

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. היום גיליתי שהמאוורר של הכרטיס מסך שלי לא עובד :-\ ניסיתי לנקות אותו (לא ניקיון יסודי - הוצאתי גושי אבק ועשיתי פו ) והוא עדיין לא עובד. בדקתי שהוא מחובר... מה עוד יכול לגרום לו להיתקע? האם זה מזיק גם בעבודה רגילה על המחשב (אינטרנט-מסנג'ר-מוזיקה) או רק כשאני משחק? (ואני לא מתכוון לשחק כל עוד זה לא עובד). תודה רבה. נ.ב. עכשיו סובבתי אותו קצת ידנית והוא ממשיך להסתובב כבר די הרבה זמן (כלומר, המנוע עובד) אבל הוא מסתובב לאט ומרעיש. מה הולך פה?

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by ob,

אתמול שרפתי את ה4850 בזמן שניסיתי להתקין עליו S1 . בכל מקרה רציתי לדעת האם עדיף קרוספייר של שני 4850 או 4850X2 ? שהוכרז על תאריך יציאה ב12 לאוגוסט . (כמובן הדעה שלכם תהיה על פי השערות)

• 19 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. Started by RDS,

טוב תראו, כבר למעלה משנה יש לי את הבעיה הזאת, הכרטיס שלי 1950PRO של SAPPHIRE מתחמם.. ברור לי שזאת בעיה ידועה, וכבר הלכתי לחנות שלי, והתקינו לי כרטיס קירור... בחורף הטמפ' בסדר, אך בקיץ קיימת התחממות... ההתחממות היא בזמן משחק... למרות נסיונות של ניקיון המחשב, והעלאת מהירות המאווררים הבעיה נמשכת... אז עשיתי בדיקה... בזמן מנוחה הטמפ' היא 60 מעלות, ובעת הקריסה 74... השאלה שלי היא מדוע הכרטיס קורס כל כך מוקדם- בטמפ' של 74 מעלות? בעבר הטמפ' במנוחה הייתה 74 מעלות... ניסיתי לבטל את VPU RECOVER, ופשוט המחשב נתקע ולא קרס.. לא הלכתי לפורום קירור מפני שאני לא מבקש שתמצאו לי פיתרון לקירור הכרטיס, אלא שתעזרו לי עם עניין הקריסה המוקדמת. תודה רבה

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שאלה בכותרת תודה מראש

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by RaR,

שלום. מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס שעולה בסביבות ה650 ש"ח ויכול להריץ משחקים כמו AC[אססין קריד]? תודה רבה אנשים

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אוקיי ...4850 חדש ! ...משחק על 1680 רזולוציה (22 אינ'צ) שם VSINC ON + TRIPLEBUFFERING מהדרייבר וגם מהD3D OVVERIDE ואני רואה (דרך הXFIRE) שהוא עדיין תמיד תקוע על 60 ! למה זה ? אני יודע שאני יכול על 70 הרץ ואפילו יותר עם ה 2252TQ של LG שלי . (ראיתי בפורומים שהוא תומך ואף לא מאבד פריימים ברפרשים כאילו) ? מה עושים ? תודה . נ.ב מזה ADAPTIVE AA ? לאשר את זה קבוע או שמספיק AA רגיל ? רואים הבדל בכלל ? [attachment deleted by admin]

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by Zakash,

אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך חדש ואני מבולבל.. מה כדי לרכוש? 8800GT 512MB Zalman Fansink GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E או את ה HD-4850 או שבכלל יש לכם משהו אחר להמליץ עליו בטווח המחירים האלה.. (800-1000) תודה מראש.

20. ספק שמגיע עם המארז (ספק בלבד שבמארז נמצא האירור שלו) מפרט: יש לי דואל של AMD 3800 2 גיגה זיכרון. מסך 1050 1650 רחב. תקציב, בסביבות 1000 אם זה שווה את זה

21. Started by TalEliasi,

שלום, היה ברשותי כרטיס מסך Radeon 9800Pro שהלך לעולמו, אני מחפש לו איזשהו מחליף ראוי(AGP) ובנתיים מה שמצאתי זה Radeon X800GTO. מה אומר ה-GTO ב-X800, זה כמו SE? גירסא מוחלשת? ובקיצור, האם מדובר במתמודד ראוי מול ה-9800Pro? בנוסף, הבנתי שיש 3 גירסאות(של Sapphrie) לכרטיס הזה, איזה מהן הכי עדיף לקנות? תודה רבה מראש,

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. מאחר ובלוח אם שלי יש כרטיס מסך וכרטיס קול מובנים, הייתי רוצה לדעת אם מישהו פה אי פעם שיחק עם כרטיס מסך מובנה, אפילו בתור פתרון זמני עד שהיה לו כרטיס מסך חיצוני. מאחר וכל המשחקים שלי (מהמחשב הישן) התאימו ל- FX5200 AGP ועד ששדרגתי ל- 7600GS AGP החלפתי הארד דיסקים והלוח כבר עשה את שלו, לא הספקתי אפילו לקנות משחקים ל- AGP7600GS ולכן כל המשחקים נשארו במגבלה של FX5200 AGP. הלוח שלי הוא BIOSTAR 945GC M7-TE (להזכירכם, אני משתמש במחשב של ג'ון ברייס). ראיתי שמאחר והד ארצי פושטים את הרגל, אז יש המון משחקים טובים ברבע מחיר: crysis, c&c3, nfs prostreet ועוד רבים וטובים. אני יודע שההגדרות יהיו די חלשות והרזולוציה תהיה הכי נמוכה שיש, אבל עד שאקנה מחשב חדש לפי המפרט שהרכבתי, חשבתי לנ…

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. מה נראה לכם יותר חזק...יש מה להשוות ביניהם בכלל..ואם יש בכלל טעם לחכות ל 4890 אם אני קונה כבר את ה 285 שציינתי...(זה בגדול לידע כללי שיעזור לי)

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. ההתלבטות היא בין PALIT PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 SONIC 512MB GDDR5 - RETAIL לבין GAINWARD PCI-EX 2.0 GeForce GTX260 "GOLDEN SAMPLE" 216 SP 896MB DDR3 - RETAIL או שאולי יש משהו יותר טוב שיתאים לתקציב של המחשב שאני רוצה להרכיב כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=401662.0 תודה

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום לכולם. אני מעונין לקנות מחשב חדש בעיקר למשחקים כבדים. ואני צריך שתעזרו לי להחליט איזה כרטיס מסך כדי לי לרכוש. קודם כל, אני יציין שהמסך יהיה 22 אינטץ רחב - samsung t220. האם כדי לי לקחת את הכרטיס Sapphire 4870 512MB? האם יש הבדל כזה משמעותי בין הכרטיס הנ"ל לאותו כרטיס בגירסה של 1GB? שוב אני חייב לציין, שאני משחק במשחקים החדשים, משחקים כבדים ואני צריך שהכרטיס יהיה באמת חזק. אגב איך ה 4890? כדי איזה כרטיס מהסדרות החדשות של nvidia? אשמח אם תייעצו לי על כרטיס מסך במחיר של עד 1300 שקל + -, (אפשר לחרוג קצת). תודה רבה ושבוע טוב

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.