כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,956 דיונים בפורום זה
-
מדיי פעם אני רואה פה ושם אנשים שאומרים שהם התקינו dx9 ולפני זה היה להם dx9.0a אז אי לא מבין יצא כבר הfinal או שעדיין הגירסא הכי חדשה היא alpha? תודה 8)
-
- 7 תגובות
- 814 צפיות
-
-
כדאי לי לקחת אותו ? יש לי תקציב של 1200-1400 אני רוצה כרטיס שתומך גם DX9 וזה נראה לי הכי טוב מה אתם אומרים?
-
- 13 תגובות
- 902 צפיות
-
-
-
שאני נכנס למשחק הכל טוב ויפה זה פועל על 100 fps אבל זה נראה לי שזה פועל על 60 hz וזה ממש כואב בעיניים........ מישהו יודע איך אני מסדר את זה?
-
- 5 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אנשים מה המצב תגידו מה הכרטיס מסך הכי טוב בארץ?
-
- 28 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
החברה הזו מביאה מרחב של כרטיסי TI במחירים זולים עד כ30% מהמחירים של החברות הגדולות יותר כמו לידטק ושות' ובסה"כ לא נראה לי שהסיבה היא תשלום נרחב יותר על השם. או במקרה של PROLINK, חוסר שם. מה האבחון שלכם? האם הביצועים תואמים את המחיר?
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אתמול קיבלתי את המערכת שלי, ושחיברתי את המסך הופיעו ריצודים חזקים יחסית, חשבתי שאולי הבעיה היא בכ.מסך אבל ניסיתי גם אם אחד אחר, ולא לא עזר. גם שהמסך איזה מחובר ויש את ההודעה על המסך (משו עם SIGNAL) גם שם המסך מרצד, ז"א הבעייה 100% במסך. (ד"א כל דפיקה קלה על המסך גורמת לצורות מוזרות עליו) בכל אופן הריצודים לא נפסקים, למישהו יש פתרון לדבר או שהגיע הזמן לקנות מסך חדש ? o_O
-
- 10 תגובות
- 962 צפיות
-
-
SAPPHIRE, מישהוא שמע על החברה הזאת? ואיך הכרטיסים שלה?
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אותו. עכשיו אני יודע שאתם פה מקצועיים אז תגידו לי האם המסך הזה טוב. אם יש לכם הצעה יותר טובה ב 2000 ש"ח תאמרו לי תודה. רק אל תיתנו לי הצעה של מסך CRT תודה.
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
מבקש המלצה לכרטיס מסך ליישומי גרפיקה דו-מימד (פוטושופ, קורל דרו ועוד) לא מיועד למשחקים עבודה עם מספר תוכנות במקביל וקבצים גדולים במיוחד, לעיתים מעל 100 מגה. אפשרות ליציאה כפולה לשני מסכים דרישה עיקרית לייציבות מערכת ופחות למהירות עבודה. מגבלת תקציב עד 1000 ש"ח נתוני מערכת מעבד AMD 1800 לוח GA-7VRXP זיכרון 2X512 וויינדוס 2000 תודה
-
- 6 תגובות
- 874 צפיות
-
-
המערכת שלי כרגע היא : סלרון 1200 הרדיסק 80 גיגה - 8מגה - ווסטרן דיגיטל זיכרון : 384 אס.די.ראם (133) כרטיס מסך : ג'יפרוס 2 - 400 אמ.אקס - 64 אס.די.ראם אני רוצה להוסיף 128 אס.די.ראם (קטן אבל זה מה יש.. התחילו לרוקן את הזכרונות האלה) ככה שיהיה לי 512 אס די ראם (133) ולהחליף את ה Geforce 2 - 400mx - 64 sdram ב: Geforce 4 - 440mx - 128 ddr כמה זה כבר יכול לעזור לי ואם אני יראה תוצאות משמעותיות והאם כרטיס מסך די.די.אר יעבוד טוב על מחשב שעובד עם אס.די.ראם
-
- 9 תגובות
- 969 צפיות
-
-
אני רוצה כרטיס מסך ב700 שקל מקסימום אז חשבתי על 2 הכרטיסים הנ"ל Gforce 4 Ti 4200 של חברה שהיא לא ממש מוכרת http://www.prolink.com.tw/english/products/vga/g4/ti/GeForce4-TI4200-8x.htm או Radeon 9000 Pro 2 של GigaByte http://tw.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-R9000%20PRO%20II.htm ואני שואל אתכם איזה כרטיס יותר טוב ואני לא ממש מעודכן בקשר ל R9100 או 9200 איזה מכל אלה עדיף ב700 ש"ח? אם יש כרטיס שאתם ממליצים לי ב700 ש"ח אז תגידו בבקשה
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה שאני לא עושה בהגדרות המשחק לא עובד לי חלק ויש לי ראידון 9700 פרו אניטל 2.53 512 זיכרון דואל צאנל זתי סטקים
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אשמח לקבל המלצות: אני מעוניין להוריד סרטי וידאו אנאלוגיים למחשב על מנת שאוכל לצרוב אותם בתקליטור לאחר מכן. איך אני עושה זאת משהו חובבני לא מקצועי
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
אני לא יודע כבר מה לעשות... אני רציתי לקנות את ה- 9800 PRO אבל לאחר שראיתי מה ה-FX 5900 מסוגל לעשות... אז חבל לקנות את ה-9800 PRO מאחר והוא אפילו לא מתקרב אפילו לביצועים של ה-FX 5900 אז... מתי לדעתכם הוא יגיע לארץ? ומה יהיה בערך מחירו? תודה לעוזרים!
-
- 43 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
מה נישמע אחים שלי אני צריך קצת מידע אל הכרטיס הזה: RADEON 9100 TV,DVI 128MB מה הוא שווה ואיך הביצועים שלו
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שלום רב. יש לי כרטיס מסך ASUS 7100 ואני רואה את המסך של המחשב על הטלויזיה אבל עלי להוזיז את העכבר לכיון שאליו אני רוצה שמהסך יזוז ז"א שהתצוגה בטלויזיה היא יותר מדי גולה בשבילה, ואני משתמש בתוכנה של NVIEW שמגיע עם הדרייברים של הכרטיס , והשתמשתי עם TVTOOL אבל זה ממש לא עזר גם שם יש את אותה הבעיה אז מה עלי לעשות! תעזרו לי בבקשה אני ממש נואש!
-
- 5 תגובות
- 823 צפיות
-
-
ראידון 9700 פרו מה הטמפ הנורמלית שלו ?! חש לי חישן טמפ ... במאמץ של המעבד המעבד בטמפ 43 39 עכשיו כרטיס מסך 55 במונחה 52 מאמץ יכל להגיע לה 60 האם זה נורמלי ? לכרטיס מסך ?!
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אני רוצה 19 אינץ' נחמד עד 2000 שקל. אני אשתמש בו בעיקר למשחקים וגלישה באינטרנט ברזולוציה הכי גדולה שהוא יכול להציע לי. איזה מסכים נחמדים יש בטווח מחירים שלי?
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מסך של MAG רזולוצייה 1152*864 REFRESH RATE 85HERTZ וGEFORCE 2 MX 200 , הבעיה היא שאחרי כמה שעות העיניים מתחילות לדמוע, אני יושב שעות רבות מול מסך המחשב, והאמת שהתעלמתי מזה אך לאחרונה זה התחיל להציק לי מאוד, אז השאלה שלי היא מה אפשר לשנות בשהגדרות המסך? אני יודע שיש כל מיני מגיני קרינה וכאלה האם חוץ מהעובדה שהם מכוערים מאוד הם גם עוזרים? ואם יש עצות מכל הסוגים והגדלים אני ישמח לקבלם, אז תודה רבה מראש לכל מי שיעזור!!! נ.ב הדגם של המסך הוא :786PF אם זה משנה משהו
-
- 40 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
תודה אני רוצה לדעת גם מה המפרט אם אפשר
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
הטלוויזיה שלי מחוברת למחשב, והכל עובד נהדר עד שאני מנסה לצפות בסרט (בתחילת משחק, DIVX או כל סרט אחר...). מסך הטלוויזיה לא מראה כלום, ורציתי לדעת אם יש אפשרות לתיקון הבעייה, או שיטה אחרת לצפות בסרטים על מסך הטלוויזיה דרך כרטיס RADEON, כמו TVTOOL של הג'יפורס או משהו כזה... תודה מראש לכל העודרים
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקיי... יש לי מערכת די ישנה אבל מספיקה של אינטל 1.4 256 זיכרון כל מה שאני רוצה זה שיפור במשחקים עמוסי גראפיקה . לא לשבור שיאים אבל שלא תהיה בעיה לשים אותם ברזולוציה 1600X1200 בפריים רייט נורמאלי . עכשיו אם אני ישפר מעבד אני אצטרך גם לוח אם חדש וזכרונות חדשים בהתאמה . זה בסביבות ה-2500 שקל . אם אני קונה כרטיס גראפי אבל נשאר עם מעבד חלש זה יעלה לי אותו מחיר אבל מה עדיף ??? אין לי בעיה לבזבז 2500-3000 ... כמו כן אם אני קונה כרטיס גרפי אז איזה עדיף ? כדאי לחכות שירדו מחירים בתקופה הזאת ? תודה לכל מי שעונה !
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יצא גרסת ביוס לכרטיס שלי Gainward GeForce 4 Ti-4800 SE ואין לי שום מושג מה השתנה בגרסת הביוס החדשה,האם ישנה איזושהי change log לראות מה חדש בביוס החדש לפני שאני מוריד ומשתיל?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-