עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. רציתי לדעת איך אפשר לבטל הגבלה מסויימת של FPS בדרייברים בATI פשוט יש לי כ.מסך x1950gt שקניתי ואין לי מושג למה אבל משחקים חדשים עובדים מצויין.. אבל יש לי הגבלה מסויימת במשחק soldier of fortune 2 הוא נותן לי שם רק 150-180 fps שזה הרבה, נכון אבל לא משהו..(הרדאון 9700pro הישן שלי נותן 150..) היה לי בזמנו עוד כרטיסים חזקים (6800GT שנהרס ובמקומו נתנו ליX800xl ז"ל) שהיו נותנים לי 333 fps קבוע למי שמכיר את המשחק יודע שיש איזה באג של ריחופים במשחק.. בקיצור כרגע יש לי הרבה דרופים של FPS במשחק הזה ספציפית...שאר המשחקים עובדים מצויין.. ניסיתי להתקין את הדרייברים החדשים והישנים של ATI וכרגע אני נמצא באומגה..אמרו לי שיש איזושהי הגבלה בדרייברים של ATI.. אין לי מושג למה.. מישהו יודע מה ל…

• 0 תגובות
    • 774 צפיות
  2. Started by EyalOnn,

אם אני קונה לוח אם של astrock שיש לו תמיכה בpci-e*4 ואני קונה את הx1950xt או את הx1950pro, כמה זה ישפיע לי על הביצועים הגרפיים לעומת אם היה לי pci-e*16?

• 1 תגובה
    • 492 צפיות
  3. Started by do_k,

הי, אני מקווה שאני בפורום המתאים. יש לי כרטיס מסך שאני מתכוון להחליף אותו. לא מזמן קניתי מסך "27. אני לא משחק כיום כמעט בכלל, אבל כן רוצה לשחק. הבעיה היא שאני קורא כאן לא מעט הודעות וממש הולך לאיבוד בכל מה שנוגע להגדרות, גם של המשחקים וגם של הכרטיס. ( AA, פילטרים וכו' ). יש איזשהו מדריך שמסביר בשפה עממית מה זה כל המונחים שאתם משתמשים בהם? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 482 צפיות
  4. שלום לכולם יש ברשותי ריידון 9800 פרו 128 מגה בייט של הרקולס נכנסתי בביוס להגדרות של הכרטיס וראיתי אפשרות של Aperture size ואצלי היה מסומן 64 mb והיה ניתן לשנות את זה עד ל- 256 מה זה בדיוק ?? ??? ובתודה מראש !

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  5. Started by yonatanR,

מישהו יודע/מנחש מתי יצאו כרטיסי הדור הבא של NVIDIA/ATI? תודה לעונים.

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  6. Started by lader,

שלום לכולם! סליחה על הבורות אבל אני בדיוק רק התחלתי להתעניין בכרטיסים החדשים שבשוק לאחר תקופה ארוכה שהייתי מנותק מזה. האם הכרטיסים של נוידיה 8, 9 וה HD של רדאון הם מהדור החדש של DX 10? ועכשיו מה הכי חזק למשחקים כבדים כמו קרייסיס 8800 GT או 9800GTX או Radeon HD 4870 DDR5? אם אפשר לפרט אז בבקשה. תודה מראש על העזרה.

• 9 תגובות
    • 722 צפיות
  7. Started by SHAY951,

עד עכשיו יצאו שתי גרסאות אחת עם CCC , ועוד אחת עם CONTROL CENTER רגיל. אני תמיד התקנתי את הגרסה הקלה יותר של הדרייברים, אבל שהתקנתי את הדרייברים האחרונים לא היה בהם ה CONTROL CENTER . גרסה 5.13 היא רק עם CCC או בלי שום CONTROL CENTER? מאיפה אני מוריד בנפרד את ה CONTROL CENTER הרגיל?

• 1 תגובה
    • 496 צפיות
  8. Started by jj516,

NVIDIA שיחררה דריברים בגרסה 52. קראתי פה הרבה שהדרייברים החדשים מורידים נקודות ב 3D MARK AQUAMARK ומה לא, ומורידים בביצועים?!? אני לא משתמש לא ב 3D ולא ב AQUA (לא מאמין שכמה נקודות יתנו לי להרגיש יותר טוב עם המחשב שלי או פחות טוב) אז לא מעניין אותי שזה פחות נקודות, אבל האם זה נכון שהם פוגעים בביצועים? אני משתמש ב GEFORCE 3 ואני מצפה להעלאה בביצועים ועדכון הדרייברים. האם זה מה שאני אקבל?

• 5 תגובות
    • 646 צפיות
  9. יש לי כרטיס X1550 . כל פעם שאני נכנס למשחק או לפעמים שאני מפעיל מחדש(מאז שעדכנתי לא קורה כשאני מפעיל מחדש) וכל משחק שאני נכנס צריך לכוון מחדש תצבעים ואם יצאתי מהמשחק לפעמים צריך להיכנס ל- CCC ולעשות ריאקטיב קולורס. גם אצלכם זה ככה? כשהיה לי FX5200 לא הייתה לי הבעיה הזו של הצבעים.

• 6 תגובות
    • 630 צפיות
  10. Started by Born2Kill,

שלום, רציתי לדעת למה כאשר אני מזיז את העכבר לעבר האייקון של הפאנל של ATI זה מראה לי את הטמפ' של הכטיס מסך 0C צלסיוס ולא איזה 59C לדוגמא, מה הבעיה פה? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 585 צפיות
  11. Started by Born2Kill,

לאחרונה קניתי את ה-Gigabyte 660GTX OC. הכרטיס הזה יצא באמצע חודש ספטמבר. האם הדרייברים בשלים מספיק בשביל הכרטיס המסך הזה ספציפי? או שזה קשור לוותק של הסדרה בשוק? כי יש לך הרגשה שהדרייברים האלה לא מספיק בשלים. כי למשל ב-BF3 אני מצליח לעשות OC עד 50mhz תוספת. כאשר ב-Furmark הצלחתי להגיע לתוספת יותר גדולה מבלי שיקרוס. תודה לעונים.

12. Started by L1ron,

אני חייב להבין משהו , ברגע שתצא סדרה חדשה של מעבדים של INTEL\AMD רק אז באמת המעבדים האחרונים שלהם יורדו במחיר? כי אני כבר עוקב חודשיים וחצי אחרי הI5 והI7 ואותו דבר לגבי ה965 ו955 של AMD ובחודשיים וחצי האלה המחיר ירד בקושי ב80 שקל לכל מוצר.. ברגע שתצא סדרה חדשה הירידה במחירים תהיה הרבה יותר דרסטית? ובין היתר מתי יוצאת הסדרה החדשה של מעבדי INTEL? אוי להעביר לפורום מעבדים וזכרונות ולוח אם בבקשה

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  13. Started by gania23,

אני הזמנתי מחשב חדש עם הכרטיס x1900xt ועכשיו ראיתי את הידיעה לגבי הכרטיסים של הדור הבא שיצאו בנובמבר... עכשיו רציתי לדעת עם בנובמבר הם יצאו גם לארץ? מתי בערך תצא הויסטה כדי לא לחכות עם הכרטיס? והאם יצאו בנובמבר גם כרטיסי mid-end לשוק הנמוך יותר... עכשיו זה חשבו לי כדי לדעת עם לבטל מהמפרט את הx1900xt ולשים במקומו ביינתים איזה 7300gs תודה..

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  14. Started by niva401,

לגבי הורדת דרייבר עדכני לכרטיס מסך מסוג GEFORCE- האם מומלץ להוריד מאתר של יצרן הכרטיס או מאתר של nvidia?

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  15. אהלן יש לי כרטיס מסך מסוג GTX 1050 2G. כשאני משחק לדוגמא בפאר קרי 5 או בGTA 5 אני מעלה את כל האפשריות בגרפיקה לגבוהות ביותר, מה שיוצר מצב שהביצועים של המשחק מגיעים ליותר מ2G זיכרון שהכרטיס נותן. כלומר, אני מפעיל את ההגדרות ליותר ממה שנפח הזיכרון של הכרטיס מציע. האם במקרה כזה אני שוחק את הכרטיס? הורס אותו לטווח הארוך? אציין רק שהמשחקים, גם בניצול יתר של זיכרון הכרטיס, רצים חלק ולא נתקעים כלל. אם זה משנה, המעבד שלי הוא של אינטל I7 6700K 4.0GH פלוס זיכרונות של 16GB - 8*2. העליתי תמונה מהמשחק אם לא הסברתי את עצמי נכון. תודה.

16. Started by dan9,

אם יש לכרטיס הנל 1GB והבקר שלו 256Bit אז הוא לא יכול לנצל את כל הזיכרון ובעצם יש לו את אותם ביצועים כמו לאותו כרטיס כמו 512MB ככה שזה סתם מיותר ושיוקי נכון? http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=278&grp=3

• 7 תגובות
    • 723 צפיות
  17. שאלה לגבי הזמנים ש ATI ו- NVIDIA מביאים דרייברים: אני לא כל כך יודע לנסח את השאלה אבל אני ינסה... כמו שכולם יודעים החברות נותנות דרייברים לא רק כדי יהיו יותר אופציות למשתמשים בכרטיסי המסך אלה גם כדי שהכרטיסי מסך יהיו "מעודכנים" בשביל המשחקים החדשים שפותחו לאחר יציאת הכרטיס... ^^ודבר זה מאוד חשוב כדי שלא יהיו לדוגמא באגים למיניהם במשחקים...^^ וזאת השאלה: איזה חברה מביאה (מספקת לנו) יותר דרייברים בפחות זמן (לדוגמא מי מביאה יותר דרברים בשנה...)? [אין צורך לענות על השאלה בסוגרים, אני רוצה תשובה על השאלה המרכזית- שמחוץ/לפני הסוגריים] *דרייברים זה דבר חשב, אז מי מביא דרייברים בקצב יותר גדול? והאם יש חברה שמביאה דרייבר פעם ב... (ההפרש בין הוצאת הדרייברים זה מזה גדולים) ?

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  18. לכרטיס יש 2 כניסות של 6 Pin. עם הכרטיס מגיע רק מתאם אחד ממולקס ל-6Pin. לספק יש גם כבל כזה, אבל הם שונים. במתאם שמגיע עם הכרטיס - רק 5 פינים עם חשמל. לכבל שמגיע עם הספק - ל6 מגיע חשמל. מה ההבדל בניהם? האם אפשא לחבר את הכבל מהספק בביטחה?

• 8 תגובות
    • 985 צפיות
  19. שלום, שמתי לב כי הכרטיס שאני מתכוונן לקנות - http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=2364&catcode= הוא בעל חיבור שונה ללוח אם מאשר הכרטיס הזה שכיום יש לי אחד דומה לו מאוד עם אותו חיבור: http://www.tweakmonster.com/ramsinks/images/gf4ti4200.jpg שימו לב שלכרטיס הראשון יש שני חלקים שמתחברים ולשני יש שלושה. האם הכרטיס שאני מתכוון לקנות יתחבר כמו שצריך ללוח האם שלי? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  20. Started by Chumlee,

יש בכרטיס מסך שלי VGA DVI HDMI יש לי 2 מסכים 19 אינץ ורציתי להשתמש ב 2 מסכים בו זמנית יש אפשרות להשתמש גם ב VGA וגם ב DVI באותו כרטיס מסך ? ואם כן מה עדיף ? ה VGA כבר תפוס עם מסך אחד נשאר רק DVI ו HDMI ובמסך יש חיבורים VGA DVI ראיתי שיש שני כבלים DVI DVI ויש HDMI DVI מה עדיף ? מה יותר טוב ? DVI DVI עולה 37 שקל HDMI DVI עולה 25 שקל יש הבדל באיכות הצפיה ?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  21. במסך (AOC) ובכרטיס המסך (Nvidia) שלי יש שני חיבורים עיקריים: VGA ו- DVI (ה- VGA זה 15 פינים, במידה שטעיתי בשם). עד היום המסך היה מחובר למחשב באמצעות כבל ה- DVI בלבד. היום סתם קראתי את אחד המדריכים של המסך וגיליתי, שעל פי ההוראות יש להתקין את שני הכבלים ביחד, במידה שרוצים להשתמש ב- DVI. האם זה נכון? האם זה ישפר את האיכות במשהו אם אעשה זאת?

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  22. שלום לכולם יש לי כרטיס מסך 9800GT מבית POINT OF VIEW חדש לגמרי (אפילו לא חובר לשום מחושב) עם אחריות והכל ולחבר שלי יש כרטיס מסך 8800GT מבית ASUS שהיה בשימוש במשך שנה (ללא אוברקלוק) תמונה של ה 8800: תמונה של ה 9800: אם אני מחליף את הכרטיס שלי (9800) בכרטיס של החבר (8800) כמה לדעתכם הוא יצטרך להוסיף לי? תודה מראש יוגב

• 9 תגובות
    • 906 צפיות
  23. Started by gun007,

שלום לכולם, אני מעוניין להחליף כרטיס מסך למשהו חדיש יותר אבל אני לא בטוח אם באמת זה כדי ובגלל זה אני צריך שתייעצו לי. מפרט המחשב שלי הוא לוח אם GA p31 DS3L של ג'יגה בייט כרטיס מסך אם לא הבנת 8800GT 512 2GB זיכרון פנימי (מתכוון להוסיף עוד 2 בקרוב מאוד) ספק כוח 400W של אנרמאקס ליברטי ומעבד E8200 2.66GHZ (אני יודע שהוא די חלש פה לעומת מעבדים של אחרים) עכשיו השאלה שלי היא המסך שלי תומך עד רזולוציה של 1280X1204 (מקווה שרשמתי נכון , בכל מקרה לרזולוציה שכולם מכירים) ואני רוצה להחליף למסך 22-24 אינץ שהרזולוציה שמה היא 1920x1080 וממה שהבנתי 8800GT בכלל לא תומך ברזלוציה הזאת כך שאני לא יוכל לנצל את איכות ה FHD שבמסך . אז השאלה שלי יש טעם בכלל להחליף כרטיס מסך? ובעיקר לביצועי משחקי…

• 10 תגובות
    • 823 צפיות
  24. Started by GaTor120,

האם כרטיס מסך AGPX8 יכול לעבוד כל סלוט של PCIEX16? כי פיזית זה כן ניכנס,תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 829 צפיות
  25. שלום המפרט שלי הוא i7 8GB enermax 630W moudle82+ hd48701GB רציתי לדעת אם אני מחליף לכרטיס מסך בנוסח GTX680 הספק יחזיק? לא יהיה צוואר בקבוק? המטרה היא למשחקים כמו BF3 ברזולוציה של 1920X1080(בטלוויזיה). האם הכרטיס הזה מספיק חזק בשביל מטרה כזו? תודה.

• 8 תגובות
    • 814 צפיות

דיונים חדשים בפורומים