עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Dragongk,

אני כנראה מביא מארה"ב כרטיס מסך... http://www.diamondmm.com/X800XL256PCIE.php בגרסת הPCI-E במחיר 305$ (!!!) שווה לקנות אותו ? החברה לא מוכרת בגלל זה אני שואל...

2. Started by sroolik,

http://www.albatron.com.tw/english/it/vga/specification.asp?pro_id=136 תכננתי לקנות 9550 אבל אז ראיתי את זה, האם זו גרסת TC ?כי לא כתוב, וגם כתוב שזה 128 ביט כדאי או לא ? (אם זה לא TC אז המחיר די אטרקטיבי)

3. Started by ag80,

לאחרונה החלטתי להפעיל את האופציה ובאמת לבדוק את החוויה: ברשותי 2 כרטיסים GTX 460 ב SLI (מפרט מלא בחתימה) הפעלתי את האופציה בדרייבר והחלטתי לשחק במשחק תומך והוא:BFB2 הצטיידתי במשקפי תלת מימד פשוטים (מקרטון) והתחלתי לשחק... החוויה פשוט מדהימה... התלת מימד עובד בצורה מדהימה...אין ספק שזה משדרג את חווית המשחק מאוד... העניין הוא כזה: לפני הפעלת האופציה ה FPS שקבלתי בממוצע הוא 55-60(בהגדרות הכי גבוהות ופילטרים-מקסימום) אחרי הפעלת האופצייה ( 15%stereoscopic 3d )-ישנה ירידה ב FPS כמעט בחצי ואפילו מטה(20-30 FPS) למרות שאני מוריד פילטרים ומשאיר על הגדרו בינוניות. אז נכון להיום אני באמת רוצה להבין... מי קהל היעד של אותה טכנולוגייה...? יש לי מערכת די חזקה שמותאמת למשחקים ועומסים,ועד…

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by TheDiesel,

יש לי כרטיס מסך RTX 2060 של NVIDIA האם שווה לעבור לכרטיס של AMD? הם פשוט יותר זולים.

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  5. חברת מוצרי החומרה בעלת החיבה למוצרים קומפקטיים מבטיחה להדהים אותנו פעם נוספת, במסגרת אחד הדגמים העוצמתיים ביותר בשוק המשחקים לכתבה

6. Started by shaharellert,

שלום לכולם, לפני כחודש קניתי מחשב בהתאם להמלצותיכם בפורום ומאמרים שקראתי באתרי חומרה שונים. לצערי נתקלתי לא פעם בבעיה בהרצת משחקים (כגון- pro09, crysis, GTA). מפרט המחשב הוא כדלקמן- לוח אם- Gigabyte Gama790x-UDP4 AM2+ AMD מעבד- AMD Phenom II 940 AM2+ זכרון- DBT Geil 2GB DDR2 800MHZ X2 (ארבע ג'יגה סה"כ). כ. מסך- ATI Radeon 4890 1Gb Sapphire דיסק קשיח פנימי- 500Gb Sata 2 WD צורב LG DVDX22 Retail Light Scribe כ. רשת אלחוטי TP-LINK PCI 108Mb סט אלחוטי מקלדת +עכבר EX110 Logitech ספק כח- Corsair 550w 550vx מארז - Silverstone LC17B. המסך שאליו מחובר המחשב בכבל VGA הוא Samsung 32" 32R81B. האם הכרטיס הנידון אכן מספיק חזק כדי להריץ את המשחקים הנ"ל ברזולוציה גבוהה? מסיבה כלשהיא, אני…

7. Started by The Ripper,

לא יאומן, אבל פשוט אי-אפשר להשיג מסך נורמלי, כזה אם יכולת טובה ברזו' 1600x1200@85. 959NF לא זמין והיבואן ממש גרוע,(יש פה נושא על זה). P95f+ ו- Iyama 454 לא זמינים וגם לא יהיו זמינים! Mag 810FD2 ו- CTX960 לא מייבאים. F900P סתם מסך ונוטה לבעיות גרפיות מה טכנולוגיה ה"חדשה" שלו, ואת Philips 109P40 לא ממש אהבתי בגלל טישטוש בולט בפינות. סוני?- יקרים רצח!! 2800 ש"ח הדגם הכי פשוט. סוני=עוני! נו? אז מה נשאר? להתפשר על ViewSonic G90f+ שהוא בכלל shadow mask ולא נותן את הרזו' שאני רוצה, אבל מסך אם ביקורות מצויינות ומחיר טוב,בערך 1600 ש"ח. הוא עדיין לא זמין, כל שבוע היבואן אומר "עוד שבוע שבועיים". האפשרות השניה היא כמובן Mitsubishi 930SB מסך מצויין אבל יקר כמעט 2700ש"ח (שזה תוספת של …

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by psybrain,

תגידו איך החברה הזאת בכרטיסי מסך ? INNO3D יש מבצע בנועה מחשבים לכרטיס הזה ב 2090 שקל !!! אני חושב שזה כדאי מה אתם אומרים ? http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=8470

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  9. האם הכרטיס 4870 1gb יספיק כדי להריץ משחקים כבדים כמו קריסיס על very high ברזולוציה של 1920 1200?

• 32 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by sgt_flippy,

שלום לכם חברי פורום יקרים אני צריך המלצה לכרטיס מסך שהתכונות שלו הן: יציאותs -video HD VGA mb 512 טווח מחירים -כמה שיותר נמוך

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  11. היום יש לי את ה HD 4850 מלפני פחות משלוש שנים. הבעיה איתו שהטמפ' מאוד גבוהה - 105 מעלות במנוחה, החנות שקניתי ממנה את המחשב טוענת שהאחריות לא מכסה מצב של חימום יתר כי ככל הנראה המאוור לא עובד טוב ואין על זה אחריות.. התקנתי לו מאורר נוסף על הכרטיס עצמו וזה לא עזר אפילו במעלה אחת ! איך שאני רואה את זה אין לי ביררה אלא לקנות כרטיס חדש, השאלה היא איזה ובכמה כסף מדובר ? מבחינת ביצועים הכרטיס שלי הספיק לי, אני מקצה 500 ש"ח גג.

12. Started by god0nline,

היי! רכשתי מעבד i7 2600k 3.4k 8MB של אינטל ולוח אם של Asrock Z68 Pro3-M Z68 Chipset וזיכרון 16 ג'יגה DDR3 במטרה לשדרג למחשב עריכה מקצועי + אנימציה תלת-מימדית (אני משתמש ב Autocad ובמאיה). אני מחפש כרטיס מסך בין 1000 ל-2000 ש"ח שיהיה יעיל לעבודה על התוכנות האלה (בנוסף אני משתמש בתוכנות עריכה של אדובי הכוללות את: After effect, premiere, photoshop, encore, illustrator) הציעו לי על ה Quadro 2000 של נווידיה, אבל לפי קריאה של כמה פוסטים פה הבנתי שהוא נטו לעריכה, ואם ארצה לשחק, לדוגמא, התמיכה שלו תהיה פחות טובה. אז האם יש הצעות לכרטיסי מסך טובים יותר, או יעילים יותר? תודה רבה!

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by Shambik,

אהלן חברים, כתבתי כלי קטן שבודק מלאים בניואג מקווה שיעזור למישהו למי שמעדיף סרטון וידאו שמסביר אפשר להיכנס ל YouTube אז אחרי שכבר בערך שלושה חודשים אני מנסה להשיג כרטיס מסך, החלטתי לכתוב את הכלי הזה שיעזור לי יש אפשרות שזה יתריע עם צליל כלשהו, אתם יכולים לשים איזה קובץ MP3 שאתם רוצים שהוא ישמיע, ויש אפשרות שליחה במיילאו דרך טלגרם (שזה דורש קצת יותר אסביר בהמשך) אז איך זה עובד נחלץ את קובץ הזיפ, בתוך התיקייה יש קובץ שנקרא "NeweggScrapper.exe" דאבל קליק עליו והתוכנה תיפתח עכשיו ניכנס לאתר של NEWEGG ונחפש את המוצר שאנחנו רוצים אפשר פשוט לכתוב בשורת חיפוש של האתר, אבל אני מעדיף חיפוש יותר ספציפי אני אדגים על כרטיסי מסך, אבל אפשר לעקוב אחרי כל מוצר באת…

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  14. ??????????

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by greenvector,

הי קניתי לפני כשנה וחצי כרטיס מסך, 4850 של GB, בחנות מסויימת. הכרטיס היה קורס תחת עומס כך שהם החליפו לי אותו לכרטיס מחודש (תחת מחאה שלי כמובן אך לא הייתה לי ממש ברירה). הטמפרטורות של הטוסטר \ כרטיס מחודש הזה היו גבוהות מההתחלה כלומר כ- 80 מעלות במנוחה ועד 109 תחת עומס. ניסית הכל מלשפר זרימת אוויר במארז (2 מאווררים של 12 ס"מ מקדימה ומאחורה , קירור למעבד 7 פרו וניקוי אבק בדגש על הכרטיס. אני די בטוח שהטמפרטורות גבוהות מידי ושזה לא תקין אך בחנות אומרים שכל זמן שהכרטיס עובד בסדר אז אין בעיה והם לא יממשו את האחריות. בנוסף אני גם לא יכול להחליף קירור לכרטיס (לדוגמה לשל arctic cooling) היות וזה יבטל את האחריות שלי כך שאם הכרטיס ימות בסופו של דבר כתוצאה מהטמפרטורות המטורפות יאשי…

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  16. יש לי כרטיס מסך 6600GT שמחובר לצג ולמסך פלזמה איך אני עושה קיצור דרך באמצעות לוח מקשים , כדי לעבור בין המסכים ?

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  17. שלום הצפיות שלי להריץ משחקים על רזולוציה 1280-1024 בהגדרות גבוהות ושיהיה מתקדם מבחינת טכנולוגית המלצות שראיתי זה 8800GT או 9800GT שעדיין לא הבנתי מה יותר טוב ומה בנוגע לATI כמו 4670 לדוגמא איך הוא ? בקיצור אם אפשר כמה שיותר לחסוך מבחינת תקציב זה יהיה מצויין המפרט E6850 2GIG 8500GT \:

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  18. שלום לא מזמן התחדשתיבזוג 1080 אני מחבר אותם עם גשר קשיח יחסית ישן אבל עם 2 חיבורים בכל צד לא אחד ככה שהוא מחובר באופן מלא האם יש השפעה על הביצועים עם גשר sli איכותי וחדש יותר? כמו למשל של evga? או של נוודיה ה HB? ממה שאני קורא הם אמורים לתת תוספת ביצועים ועבודה טובה יותר. האם זה נכון?

19. אני מעדיף לא להתעסק בלקנות כרטיסים מאנשים אחרים וזה אני מעדיף לפקנות כרטיס חדש דנדש מהחנות אומנם פשוט יותר אבל לפחות יהיה לי אחריות והכל התקציב שלי זה עד (!) ש"ח 500 הכרטיסים שמתאימים לי הם AGP4X בלבד.... ולכן אין לי יותר מידי ברירות אז אני מנסה להוציא את הטוב ביותר שאני יכול מהמצב הזה ולכן יש לי 2 כרטיסים ששמתי עליהם עין הייתי רוצה לדעת מה הם אתם חושבים יותר טוב או שאולי אתם מכירים כרטיס אחר שיותר טוב משני אלו הראשון : sapphire ATI ?X1300XT 256MB, HDTV, DVI, PCI-E ?PCI Express x16 / AGP 4x,8x versions available מחיר : 490 והשני : ATI ?9600XT 256MB, TV, DVI model : ?RADEON 9600 XT ? AGP slot? :?8X/4X/2X מחיר: 460 בדקתי מחירים באתר של KSP אם אתם מכירים מקום אחר שבוא יש …

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  20. אורח voodooman

http://www.radeonthetop.com/spirit/t/fiche.php?id=31 הכל שם בגרמנית סליחה חחח זאת גירסה 4.8 בטא!! זה דרייבר לכרטיסי רדאון ואני ינסה אותו מול 4.6\4.7\4.8 בטא! אני אישית אם 4.8 בטא והיה שיפור במשחק ET למשל עכשיו שאני ניכנס למשחק התפריט כל הזמן נישאר 1024@768 כי אם 4.7 זה היה כל הזמן חוזר ל-800@600 וכל פעם שאני ניכנסתי למשחק הייתי צריך לשנות את זה... ועכשיו זה לא קורה והיה גם שיפור קל של 4 פריימים ברוב הקטעים שם אז ככה אני ינסה כל אחד מהדרייבר וגם את אומגה 4.7 וגם DNA 4.7 ואם יש 4.8 של DNA ונשווה את כולם! עידכון: אפשרויות סופט מוד 9500>9700 , 9800סקונד>9800 , 9700 ו-9800>9800XT , חדש X800>XTPE!!!

• 44 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by Ace-of-spade,

שלום רב, רציתי להתייעץ לגבי שדרוג עתידי של הכרטיס שלי, 980TI של ASUS. כשקיניתי אותו, היה לי מסך של 1080P, וכעת של 4K. אני כבר לא משחק כמו פעם, אבל שיוצא כותר כמו Fallout, או Elder Scrolls, אני חוזר לסורי :] וחייב לשחק על הגדרות מקסימליות. לא נראה לי משתלם לקנות ספנית דגל פעם נוספת, אז רציתי לבדוק כיוונים נוספים. תודה מראש.

22. יש לי תקציב של 1400-1500 לכרטיס מסך ה 8600GTS עולה 1100 ש"ח חשבתי שה 8600GTS יציג ביצועים טובים יותר ויעלה קצת יקר יותר אבל זה לא ממש ככה שווה לקחת 8600 ולהשקיע את ה 400 ש"ח במשהו אחר? אני לא יכול לקחת 8800 כי 1500 זה המקסימום ואני לא יכול לעבור את זה מישהו יודע אם ה 8800 יירד לסביבות ה 1500 עד חודש מאי? ועוד משהו: אני לא רוצה לקחת 1950XT כי אני לא מתכוון לקחת כרטיס שלא יתמוך ב DX10 של משחקים עתידיים

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by HingedEmu2,

היי אני מחזיק כרגע בכרטיס 1024MB GeForce GTS 450 (CardExpert Technology). אני מעוניין לשדרג אותו באחד טוב יותר, ורציתי לקבל המלצות. התקציב שלי הוא עד 340$. האם זה:http://www.amazon.com/gp/product/B008PFE4CW/ הכרטיס הכי טוב במחיר הזה, או שיש טובים ממנו? והאם בתקציב הזה בכלל משתלם לי לקנות אחד חדש? תודה לעוזרים

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by Garm,

ה9800 ששירת אותי נאמנה קרוב ל3 שנים מראה סימני גסיסה מתקדמים. לכן זה נראה כמו זמן מתאים לקנות כ. מסך חדש. מפרט: nforce3 amd64 2800 512mb ddr 400mgh בעיקרון אני צריך כ. מסך בחיבור AGP שמתאים למפרט שלי, לא משהו מפוצץ שהמחשב לא ינצל. התקציב גמיש.

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by overload,

והנה התוצאות למי שלא ראה : [glow=red,2,300]DOOM III[/glow] על מגוון כרטיסי מסך באיכויות שונות : http://www6.tomshardware.com/graphic/20030512/geforce_fx_5900-10.html#doom_iii_special_preview ( יש המשך בעמודים הבאים ) מדהים... ועצוב :'( כולם מדברים על זה שהמשחק הוא לא יותר ממנוע גרפי מתקדם והוא לא יצליח בגלל שאין לו עלילה מיוחדת והוא לא מחדש דבר, לפי דעתי המשחק הולך ליהיות כישלון במחירות בגלל הגרפיקה כי אין מספיק אנשים עם מחשבים מספיק חזקים כדי להנות מהמשחק כמו שצריך ובגלל זה ההכנסות של ID מהמשחק יהיו קטנות אבל הוא יעשה רק טוב לחברות כרטיסי המסך .

• 16 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים