עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום, שמעתי על הכרטיסים של XGI ואולי אני טועה אבל לפי המעט דיבורים עלייהם, XGI יהיו מתחרים חזקים ל ATI ו NVIDIA ? מאיפה הם צצו ? ומתי הכרטיסים שלהם יגיעו לארץ אם בכלל ? למי שיש אינפורמציה על החברה והכרטיסים שלה בבקשה שיפנה אותי . תודה . (עשיתי חיפוש .. לא מצאתי .)

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  2. Started by פומה,

כבר כמה זמן שאני מחפש להחליף את המסך הישן שלי, קראתי את הריוויואים האחרונים באתר של toms' hardware וגם את הטופיקים וההערות ואפילו את הסיכום הממצה של ^DarK-MinD^? ב-FAQ של הפורום הזה. אבל יש לי בעיה אחת, כל המסכים שדובר עליהם לאחרונה גם בפורום הזה וגם באתרים אחרים מוצעים עבור פלח ה-High End כך שמחירם מתחיל מ-1800ש"ח והשמיים הם הגבול (בערך). אני לא מחשיב את עצמי כ-High End User אלא כ-Low-Medium Range User (אין לי צורך במסכים מקצועיים למשחקי מחשב או תוכנות גרפיקה מקצועיות) כך שלהוציא 1800ש"ח על מסך 19" לא בא בחשבון מבחינתי. לכן החלטתי לבדוק מה מציעות חברות אמינות כמו ViewSonic ואחרות בתחום ה-1300ש"ח (מקסימום!) זאת מאחר וחבל להשקיע במסך יקר כשתוך 3-4 שנים מסכי ה-LCD יהיו נחל…

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  3. Started by nec_000,

אתמול בוצעה AMD 2017 Financial Analyst Day , הצגת החומר המלאה ארכה כ- 3 שעות. בהקשר של כרטיסי מסך בכל אופן (שזהו תוכן השרשור הנוכחי) נראה הופעת אומן (הייתי מכנה אותה) של רדג'ה קדורי - ראש חטיבת ההאצה הגראפית של AMD . גלגלו לדקה 30:40 בסרטון על מנת להגיע ישירות לחלק שהוא מציג - סופר מעניין ומראה לנו שגם AMD נמצאת חזק בטכנולוגיה הגראפית, ועשויה לתת תחרות מאד יפה לנווידיה בהמשך. אגב, נתח השוק של AMD עלה מ- 20 אחוז ל- 30 אחוז בשנה האחרונה וזוהי אינה אלא בשורה משמחת עבורנו הצרכנים מטעמים מובנים, בעיקרם החזרת התחרות לזירה. תוכלו לראות כי AMD מחזיקה כיום בכמה נקודות ייחודיות להם בתעשייה המקצועית ושבהם לנווידיה אין דריסת רגל מקבי…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by MGABAY,

אני מחבר את המחשב נייד שלי PRESARIO 700 לטלוויזיה עם חיבור S-VIDEO ואני רואה את התצןגה בשחור לבן ניסיתי לחפש בהגדרות תצוגה במחשב שיטות שידור PAL ולא מצאתי. איך אני עושה שיראו ציבעוני?

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  5. Started by DarkIDevil,

אז ככה יש בעיה אחת אני יודע שהמעבד במחשב שלי הוא שני מעבדים אבל לא דואל קור, לא יודע זה איזה מעבד נסיוני שקנו לי עם המחשב לפני 3 שנים אנ ירשום לכם מפרט והתקציב שלי זה 1300 שקל...אניי צריך שאני אוכל להריץ GTA IV, COD5, Prototype וכאלה... מעבד: ספק: ג'נרי 400W אבל אני יכול להשקיע חלק מהכסף בספק של 500 או 600 W מסך: 17" אם צריך עוד פרטים תגידו תודה.. אבל אנ'לא סגור על המעבד למה אבא שלי הזמין דואל קור בזמנו וזה מה שהביאו לו, אנחנו עוד יכולים להחליף רק תגידו לי מזה המעבד המוזר הזה...

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  6. Started by dahaka,

יש לי את הכרטיס הבא(ראו מפרט) ואת הטלוויזיה הזאת http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=490977 יש לי שני כבלים אחד שקבלתי אם הכרטיס מסך והשני שקבלתי אם הLCD הבעיה שלי היא מה אני עושה איתם,אין לי מושג לאן לחבר אותם. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  7. שלום , יש לי שאלה, איזה כרטיס מסך יותר טוב geforce 5500 FX או radeon 9200 pro family ? תענו לי בבקשה זה דחוף .

8. מערכת: לוח אם xfx nforce 780i מעבד intel quad q9450 ספק seasonic M12 700 זיכרון 4gb תקציב: 1500 ש"ח בערך כרטיס קודם ככל הנראה נהרס, אז אני מנצל את האפשרות לשדרוג. כרטיסים קודמים: sli geforce 9800gtx ובכמה השיפור יהיה משמעותי כי עד כה משחקים רצים יפה מאוד? או בכמה שנים הוא יחזיק לי את המערכת? תודה.

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  9. האם כל אותן שמועות אודות דגם RTX 3090 שיוביל את מתקפת הדור הבא מ-NVIDIA היו שגויות? לכתבה

• 0 תגובות
    • 812 צפיות
  10. Started by mokisho,

יש לי מסך Lcd כאשר אני שם רזולוציה מסויימת אז התצוגה בורחת לצדדים איך אני יכול לכוון את התצוגה שתתאים למסך (יש לי כרטיס מסך 1900xt ושני מסכי Lcd בגלל זה אני לא יכול להשתמש ברזולוציה אחת ) יש אפשרות כזאת ב Ati שאפשר לקווץ את המסך ב אורך ובגובה

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  11. Started by nirtaz,

בקצרה, שיטת CUDA מאפשרת למחשב שלכם להשתמש במעבד ובזכרון של כרטיס המסך על מנת לקצר את זמן דחיסת MPEG של המחשב. שימוש למשל בתוכנת EXPRESS TMPEG בגרסה החדשה ביותר בשילוב עם DRIVER NVIDIA עדכני ,מאפשר שימוש בשיטה זו. בניסוי שערכתי גיליתי כי: שימוש בשיטה זו עם מחשב בעל מעבד QUAD אינו יעיל ואפילו מעכב את הדחיסה. מסקנתי ,תוכנת TMPEG יודעת לנצל טוב יותר ריבוי מעבדים (כגון QUAD) מאשר שימוש בCUDA ,ולכן שימוש בשיטה זו מומלץ רק במחשבים חלשים יחסית עם כרטיס מסך חזק יחסית. במקרה כזה העזרה של המעבד של כרטיס המסך תשפר אולי את הדחיסה. מקווה שעזרתי

• 0 תגובות
    • 824 צפיות
  12. יש לי 2 מסכים שמחוברים לכרטיס במצב של שיכפול המפרט בצד אחד שהוא גם טלויזה lcd 32 האם כששנייהם מחוברים ביחד ודלוקים הכרטיס מתאמץ יותר? זה פוגע בביצועים? או שזה לא משנה? ועוד שאלה אם אני רואה סרט שהוא בפורמט של 1080p והמסך של המחשב תומך רק בhd ready והטלויזיה תומכת ב1080 יש באמת הבדל? זה משנה איזה מסך אני מגדיר כפריימרי? אשמח להסבר מפורט

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  13. איפה ה- video in יותר טוב בכרטיס מסך x800xt או בכרטיס טלוויזייה איכותי טוב (כמו שיש לי - ראו בחתימה) אני שואל את זה היות ויש לי אוסף קסטות וידיאו אנלוגיות של אירועים מישפחתיים שאני מעוניין להמיר באיכות טובה ל- xvid ולאחר מיכן ליצרוב על מדיות dvd

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  14. שלום לכולם. חבר ביקש לפרסם שאלה איזה כ.מסך מינימלי צריך בשביל לחבר 2 מסכים בו זמנים בשביל להגדיל את שטח העבודה. צריך 2 חיבורי vga. אמרתי לו בעיקרון שכל כ.מסך מסוגל לזה אם יש לו 2 יציאות מתאימות. אפילו אחד vga והשני dvi, פשוט שמים מתאם. בקיצור יש משהו יותר זול מזה שעונה על הדרישות? http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/krt-msk-gigabyte-ati-radeon-5450-128mb-gddr3-pci-express-p-12596?language=he

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  15. Started by gtx980sli,

לאחרונה גליתי שMSI מוכרת R9 290 בגרסת הרפרנס של הקירור (ללא הקרור שלה) http://www.msi.com/product/vga/R9-290-4GD5.html#hero-overview האם יש הבדל בינו לבין הכרטיס של sapphire ? באתר הם כותבים שיש לו אורך חיים יותר ארוך. יש לזה כיסוי? (לא מתאים לMSI לשקר.הם די אמינים בפרטים שלהם מומחים קדיה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by arik620,

שלום, קניתי לחברה שלי את הCHAINTECH MX440 128DDR והתקנתי אותו במקום הוודו 3000 שהיה רותח ומקפיא את המחשב, הכל טוב ויש TV-OUT, אבל בתוך החלון של הMICRODVD במקום הסרט יש שחור!! במחשב רואים את הסרט ובTV לא. בתוכנת הMedia player אין בעיה ורואים את הסרט בטלוויזה, אבל כמובן ללא כתוביות...(אני מכיר את הפלאג לכתוביות, אבל הוא מסורבל ולא מתאים לנגינה מדיסק) מישהו נתקל במשהו כזה? הצעות? פתרונים ופתרונות? אני ???

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  17. Started by lipa,

http://www.overclockersclub.com/reviews/sapphire_2900/

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  18. Started by esharone,

היי האם אפשר לעבוד עם שני מסכים כשבכל מסך פועל יישום אחר? אני רוצה שבמסך אחד ייפעל ה אקספלורר או כל דבר אחר ובמסך השני המדיה סנטר יש לי כרטיס מסך 7600GT שמחוברים אליו שני המסכים אחד ב vga ואחד ב dvi

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  19. העלתי גם את מהירות המאוור כבר ל100 אחוז וזה לא עוזר.. ניקיתי את המחשב מאבל והכל אבל הכרטיס מסך הוא כמו לבה רותחת מה אפשר לעשות?

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  20. יש לי כרטיס 6600GT ואין לו חיישן טמפ'. עכשיו אני הולך על פי המדריך הזה : http://forums.nvidia.com/index.php?showtopic=2379&hl=temperature+monitoring עכשיו נתקעתי ב Step 2 , אם תוכלו לראות רשום שצריך לרשום פקודה ב Floopy ואז זה יעתיק את ביוס הכרטיס אל הפלופי. עכשיו שאני מנסה לרשום את הפקודה ( Nvflash b biosback.rom ) מופיע לי דבר כזה : type the name of the command interpreter (e.g , c://Windows/command.com) מה עושים ??? אני לא מבין בזה ממש ... תודה זה ממש חשוב לי

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  21. שלום קניתי לאחרונה את הנייד הזה ובתור משתמש לינוקס דרסתי את הוינדוס שבא מותקן מראש ולצערי בשביל לסדר את הדרייבר בלינוקס אני צריך עזרה ממי שהשאיר את הוינדוס שלו. מישהו יכול לתת לי את הקובץ הedid? בשביל לקבל אותו ראו כאן: http://www.entechtaiwan.com/lib/softmccs.shtm עריכה: תוכנה פשוטה יותר לחילוץ הEDID: http://www.tucows.com/preview/329441 תודה רבה נדב

• 0 תגובות
    • 870 צפיות
  22. אחרי העיכוב הקטן בהגעת הביקורות עבור ה-RTX 2080 - אנו מקבלים עדכון גם אודות הזמינות המעשית של אחיו הגדול לכתבה

23. שלום, אני רוצה לקנות מסכים דקים לבית בתקציב של בערך 2000 לאחד.... עדיף שיתאימו למשחקים אם כי לא חובה... ואם יש מסכים כאלה עם PIVOT זה היהי מצוין... שמעתי דברים טובים על הLG 1780Q.... ועל איזה NEC חדש... תודה רבה מראש, ניר.

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  24. אהלן, יש לי מחשב אחד וכרטיס מסך אחד (ati radeon 128Mb 9250), אני מריץ MEDIA CENTER בשם MEDIA PORTAL. אני רוצה שבאופן קבוע הוא ירוץ במצב מסך מלא בEXTENDED DISPLAY. כרגע אני רק מצליח להזיז את החלון ל EXTENDED וברגע שאני מעביר אותו למסך מלא, הוא קופץ למסך הראשי. קראתי קצת והבנתי שזו לא בעיה אלא חוסר FEATURE במספר כרטיסים. החלטתי לשדרג את הכרטיס, יש שני כרטיסים שתפסו את תשומת ליבי, אחד זה ATI X1650 512MB והשני קצת יותר יקר הוא256MB ATI HD2600. איך אני יכול לדעת אם אחד מהם תומך באופציה הזו? יש לי לוח אם של EPOX, 8KDA3J. תודה.

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  25. Started by sasonhaim,

איזה חברה הכי טובה הכי שקטה אפשר גם שיהיה זול יחסית ויהיה לה קירור טוב מאודדד חשוב!!! תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 575 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.