כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
היי ... שמעתי איפה שהוא על תוכנה או משהו כזה שמאפשרת לשלוט על דברים במחשב (כמו הרצת שירים סרטים וכו...) עם השלט שמחובר לכרטיס הטלוויזיה (אגב, לי יש LifeView) ... מישהו יודע משהו על זה ?
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה לפני חודש וחצי קיבלתי את הIIyama 454 PRO, אחלה מסך, רק שבמקרים מסויימים אני מסוגל לראות תופעה שנקראת Moire, משהו כמו פיקסלים שזזים על המסך, זה בעיקר על רקע אפור ולבן. ניסיתי לשחק עם ההגדרה H-Moire, אבל זה לא עזר.. יש פיתרון לתופעה?
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אני מנסה לבנות מחשב HTPC שישב בסלון וישמש כמעט רק לצפיה בטלויזיה ולהקלטת תוכניות (אולי גם טיפה לאינטרנט וזהו). יש לי כרטיס טלויזיה Leadtec Winfast שבגדול עובד, אבל כשרואים דרכו טלויזיה האיכות לא משהו. המראה פחות חד ויותר מטושטש מאשר בחיבור ישיר של הממיר לטלויזיה. אני לא משתמש בכניסת האנטנה אלא מקבל אות דיגיטלי ישר מהממיר דרך כבך COAX. חוץ מזה יש תופעה של פסים ברקע שכמעט לא מורגשים אבל בכל זאת קיימים רק כשאני צופה דרך הכרטיס. אז יש לי שתי שאלות: 1. אם אני מחבר את הכרטיס ישירות לממיר אז כל מה שהוא אמור לעשות זה להעביר את האות הלאה. אז למה התמונה בכל זאת "מתקלקלת" ? 2. האם יש כרטיס אחר שניתן לקנות ובטוח לא יגרום לירידה באיכות ? האם אני חייב לקנות Hauppauge ב 700 שקל או שיש א…
-
- 0 תגובות
- 820 צפיות
-
-
לנעול... בטעות לא שמתי לב שיש פורום מיוחד ל LCD, העברתי את ההודעה...
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
-
שלום אני מחפש כרטיס מסך למשחקים כגון: פיפא 13 וmwf3. התקציב שלי הוא 800 1100 (אפשרי חריגה קטנה בשביל משמעות גדולה). תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מתכוון לקנות את הכרטיס: Hauppauge WinTV-PVR-150MCE Personal Video Recorder http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B00064GI2O/qid=1119881578/sr=8-1/ref=pd_bbs_ur_1/002-8694221-9332012?v=glance&s=pc&n=507846 כדי להקליט מהטלויזיה כתוב בSystem Requirements שצריך להיות: DVD decoder certified for use with Media Center 2005 מזה הדבר הזה ואיך אני יודע אם יש לי??? ובכלליות מה אתם חושבים על הכרטיס(לצורך הקלטה איכותית מהטלויזיה וצפייה על הטלויזיה)??
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום, שמעתי על הכרטיסים של XGI ואולי אני טועה אבל לפי המעט דיבורים עלייהם, XGI יהיו מתחרים חזקים ל ATI ו NVIDIA ? מאיפה הם צצו ? ומתי הכרטיסים שלהם יגיעו לארץ אם בכלל ? למי שיש אינפורמציה על החברה והכרטיסים שלה בבקשה שיפנה אותי . תודה . (עשיתי חיפוש .. לא מצאתי .)
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
כבר כמה זמן שאני מחפש להחליף את המסך הישן שלי, קראתי את הריוויואים האחרונים באתר של toms' hardware וגם את הטופיקים וההערות ואפילו את הסיכום הממצה של ^DarK-MinD^? ב-FAQ של הפורום הזה. אבל יש לי בעיה אחת, כל המסכים שדובר עליהם לאחרונה גם בפורום הזה וגם באתרים אחרים מוצעים עבור פלח ה-High End כך שמחירם מתחיל מ-1800ש"ח והשמיים הם הגבול (בערך). אני לא מחשיב את עצמי כ-High End User אלא כ-Low-Medium Range User (אין לי צורך במסכים מקצועיים למשחקי מחשב או תוכנות גרפיקה מקצועיות) כך שלהוציא 1800ש"ח על מסך 19" לא בא בחשבון מבחינתי. לכן החלטתי לבדוק מה מציעות חברות אמינות כמו ViewSonic ואחרות בתחום ה-1300ש"ח (מקסימום!) זאת מאחר וחבל להשקיע במסך יקר כשתוך 3-4 שנים מסכי ה-LCD יהיו נחל…
-
- 0 תגובות
- 844 צפיות
-
-
אתמול בוצעה AMD 2017 Financial Analyst Day , הצגת החומר המלאה ארכה כ- 3 שעות. בהקשר של כרטיסי מסך בכל אופן (שזהו תוכן השרשור הנוכחי) נראה הופעת אומן (הייתי מכנה אותה) של רדג'ה קדורי - ראש חטיבת ההאצה הגראפית של AMD . גלגלו לדקה 30:40 בסרטון על מנת להגיע ישירות לחלק שהוא מציג - סופר מעניין ומראה לנו שגם AMD נמצאת חזק בטכנולוגיה הגראפית, ועשויה לתת תחרות מאד יפה לנווידיה בהמשך. אגב, נתח השוק של AMD עלה מ- 20 אחוז ל- 30 אחוז בשנה האחרונה וזוהי אינה אלא בשורה משמחת עבורנו הצרכנים מטעמים מובנים, בעיקרם החזרת התחרות לזירה. תוכלו לראות כי AMD מחזיקה כיום בכמה נקודות ייחודיות להם בתעשייה המקצועית ושבהם לנווידיה אין דריסת רגל מקבי…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחבר את המחשב נייד שלי PRESARIO 700 לטלוויזיה עם חיבור S-VIDEO ואני רואה את התצןגה בשחור לבן ניסיתי לחפש בהגדרות תצוגה במחשב שיטות שידור PAL ולא מצאתי. איך אני עושה שיראו ציבעוני?
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
אז ככה יש בעיה אחת אני יודע שהמעבד במחשב שלי הוא שני מעבדים אבל לא דואל קור, לא יודע זה איזה מעבד נסיוני שקנו לי עם המחשב לפני 3 שנים אנ ירשום לכם מפרט והתקציב שלי זה 1300 שקל...אניי צריך שאני אוכל להריץ GTA IV, COD5, Prototype וכאלה... מעבד: ספק: ג'נרי 400W אבל אני יכול להשקיע חלק מהכסף בספק של 500 או 600 W מסך: 17" אם צריך עוד פרטים תגידו תודה.. אבל אנ'לא סגור על המעבד למה אבא שלי הזמין דואל קור בזמנו וזה מה שהביאו לו, אנחנו עוד יכולים להחליף רק תגידו לי מזה המעבד המוזר הזה...
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס הבא(ראו מפרט) ואת הטלוויזיה הזאת http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=490977 יש לי שני כבלים אחד שקבלתי אם הכרטיס מסך והשני שקבלתי אם הLCD הבעיה שלי היא מה אני עושה איתם,אין לי מושג לאן לחבר אותם. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום , יש לי שאלה, איזה כרטיס מסך יותר טוב geforce 5500 FX או radeon 9200 pro family ? תענו לי בבקשה זה דחוף .
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
מערכת: לוח אם xfx nforce 780i מעבד intel quad q9450 ספק seasonic M12 700 זיכרון 4gb תקציב: 1500 ש"ח בערך כרטיס קודם ככל הנראה נהרס, אז אני מנצל את האפשרות לשדרוג. כרטיסים קודמים: sli geforce 9800gtx ובכמה השיפור יהיה משמעותי כי עד כה משחקים רצים יפה מאוד? או בכמה שנים הוא יחזיק לי את המערכת? תודה.
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
האם כל אותן שמועות אודות דגם RTX 3090 שיוביל את מתקפת הדור הבא מ-NVIDIA היו שגויות? לכתבה
-
- 0 תגובות
- 849 צפיות
-
-
יש לי מסך Lcd כאשר אני שם רזולוציה מסויימת אז התצוגה בורחת לצדדים איך אני יכול לכוון את התצוגה שתתאים למסך (יש לי כרטיס מסך 1900xt ושני מסכי Lcd בגלל זה אני לא יכול להשתמש ברזולוציה אחת ) יש אפשרות כזאת ב Ati שאפשר לקווץ את המסך ב אורך ובגובה
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
בקצרה, שיטת CUDA מאפשרת למחשב שלכם להשתמש במעבד ובזכרון של כרטיס המסך על מנת לקצר את זמן דחיסת MPEG של המחשב. שימוש למשל בתוכנת EXPRESS TMPEG בגרסה החדשה ביותר בשילוב עם DRIVER NVIDIA עדכני ,מאפשר שימוש בשיטה זו. בניסוי שערכתי גיליתי כי: שימוש בשיטה זו עם מחשב בעל מעבד QUAD אינו יעיל ואפילו מעכב את הדחיסה. מסקנתי ,תוכנת TMPEG יודעת לנצל טוב יותר ריבוי מעבדים (כגון QUAD) מאשר שימוש בCUDA ,ולכן שימוש בשיטה זו מומלץ רק במחשבים חלשים יחסית עם כרטיס מסך חזק יחסית. במקרה כזה העזרה של המעבד של כרטיס המסך תשפר אולי את הדחיסה. מקווה שעזרתי
-
- 0 תגובות
- 846 צפיות
-
-
יש לי 2 מסכים שמחוברים לכרטיס במצב של שיכפול המפרט בצד אחד שהוא גם טלויזה lcd 32 האם כששנייהם מחוברים ביחד ודלוקים הכרטיס מתאמץ יותר? זה פוגע בביצועים? או שזה לא משנה? ועוד שאלה אם אני רואה סרט שהוא בפורמט של 1080p והמסך של המחשב תומך רק בhd ready והטלויזיה תומכת ב1080 יש באמת הבדל? זה משנה איזה מסך אני מגדיר כפריימרי? אשמח להסבר מפורט
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
איפה ה- video in יותר טוב בכרטיס מסך x800xt או בכרטיס טלוויזייה איכותי טוב (כמו שיש לי - ראו בחתימה) אני שואל את זה היות ויש לי אוסף קסטות וידיאו אנלוגיות של אירועים מישפחתיים שאני מעוניין להמיר באיכות טובה ל- xvid ולאחר מיכן ליצרוב על מדיות dvd
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום לכולם. חבר ביקש לפרסם שאלה איזה כ.מסך מינימלי צריך בשביל לחבר 2 מסכים בו זמנים בשביל להגדיל את שטח העבודה. צריך 2 חיבורי vga. אמרתי לו בעיקרון שכל כ.מסך מסוגל לזה אם יש לו 2 יציאות מתאימות. אפילו אחד vga והשני dvi, פשוט שמים מתאם. בקיצור יש משהו יותר זול מזה שעונה על הדרישות? http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/krt-msk-gigabyte-ati-radeon-5450-128mb-gddr3-pci-express-p-12596?language=he
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
לאחרונה גליתי שMSI מוכרת R9 290 בגרסת הרפרנס של הקירור (ללא הקרור שלה) http://www.msi.com/product/vga/R9-290-4GD5.html#hero-overview האם יש הבדל בינו לבין הכרטיס של sapphire ? באתר הם כותבים שיש לו אורך חיים יותר ארוך. יש לזה כיסוי? (לא מתאים לMSI לשקר.הם די אמינים בפרטים שלהם מומחים קדיה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, קניתי לחברה שלי את הCHAINTECH MX440 128DDR והתקנתי אותו במקום הוודו 3000 שהיה רותח ומקפיא את המחשב, הכל טוב ויש TV-OUT, אבל בתוך החלון של הMICRODVD במקום הסרט יש שחור!! במחשב רואים את הסרט ובTV לא. בתוכנת הMedia player אין בעיה ורואים את הסרט בטלוויזה, אבל כמובן ללא כתוביות...(אני מכיר את הפלאג לכתוביות, אבל הוא מסורבל ולא מתאים לנגינה מדיסק) מישהו נתקל במשהו כזה? הצעות? פתרונים ופתרונות? אני ???
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
http://www.overclockersclub.com/reviews/sapphire_2900/
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
היי האם אפשר לעבוד עם שני מסכים כשבכל מסך פועל יישום אחר? אני רוצה שבמסך אחד ייפעל ה אקספלורר או כל דבר אחר ובמסך השני המדיה סנטר יש לי כרטיס מסך 7600GT שמחוברים אליו שני המסכים אחד ב vga ואחד ב dvi
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-