עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by maxxy,

משהו יודע אם יש חנויות שאפשר לראות בהן מסכי יונדאי? או אולי את שם היבואן? אני מעוניין במסכי LCD של NEC, HERCULES או HYUNDAI... 17 אינץ תודה מראש

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  2. Started by 114508534,

איך המסכים השטוחים שלהם?

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  3. Started by NafSap,

WIN XP HOME מעודכן לחלוטין, כרטיס FIREWIRE ומצלמה של JVC מדגם GR-DVX4. בפעולת ה CAPTURE הסרט אכן נלכד אך עם לכלוך באחת משתי צורות: 1.בצורת פסים עבים לרוחב התמונה. כל פס מורכב מריבועים קטנטנים בשלל צבעים. 2.ריבועים צבעונים קטנים ה"מתרוצצים ע"ג המסך. יש רעיונות?

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  4. שלום לכולם. יש לי R8500 BBA 64MB DVI אני רוצה לעדכן לו את הביוס, אבל אני לא יודע מאיפה מורידים את הביוס ואיך צורבים אותו. מישהו יכול להסביר לי איך עושים את זה או שיכול להביא לי לינק לאיזה מדריך שמסביר איך עושים את זה? תודה מראש עריכה: עידכון *** מצאתי מאיפה להוריד ביוס אבל אני צריך את עזרתכם בלבחור את המתאים ולצרוב, הנה הלינק לאתר עם הביוסים : http://halentech.czweb.org/biosy/biosy_main.htm

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  5. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

תגידו למה הוא נועל לי את הפאסט רייט? פעם זה היה פתוח .....

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  6. Started by GRINFELD,

אני רוצה לקנות מסך LCD. אפשר המלצה למסך טוב עד 1900 שקל. ואם מישהו מכיר חנות שמוכרת עם אחריות של פיקסל אחד שרוף. תודה.

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  7. Started by noy165,

שלום רב אני מעוניין לקנות מסך LCD 17 ולאחר התלבטויות קשות המליץ לי חבר על מסך של EIZO FLEX SCAN L557 , את האמת אני לא שמעתי אף פעם על החברה הזו ואם ההתמחות שלה היא באמת במסכים בקשתי היא לפני שאני קונה סוף סוף את המסך הזה , מידע על החברה, אמינות,וכמה הכדאיות הקניה . החברה נותנת 5 שנות אחרות והמחיר כ- 3200 ש"ח , ואם יש בכלל במחיר הזה מסכים יותר טובים ? ציינו לי כמה מהם אם אפשר. אני מודה לבם מאוד מאוד

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  8. שלום, השבוע אני מזמין מסך חדש של SONY דק! בגודל 19 אינץ' דגם HX93 עכשיו השאלה היא מה דעתכם על המסך הזה האם שווה לקנות אותו. בבקשה אני מענויין לקבל תגובות רק על המסך ולא על המחיר. יש לציין שהשימוש העיקרי של המסך יהיה לאינטרנט אופיס ועיצוב גרפי.. בין היתר DVD. תודה לינק מצורף למפרט המסך: http://www.sony-cp.com/en/products/lcd/hx_designer/hx93/index.html

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  9. אוקי ,אז ככה אני רוצה להבין באופן מלא מה זה mhz ,הסבר מפורט ואל תגידו לי אופן תדירות,ואיך הכל מתקשר בכרטיס מסך לpipelines ואיך הם עובדים ,ומה הכוונה בoc לכרטיס מסך,מגבירים מתח? בבקשה תסבירו באופן ברור לגמרי כי נמאס לי להבין באופן לא ברור

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  10. יש לי אפשרות לקבל אותו. הכרטיס עצמו מחו"ל. האם ישנה דרך להפוכו שיעבוד בארץ? האם הוא טוב בכלל?

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  11. יש לי רדאון 9500 של FIC ניסיתי לשמור עם FLASHROM "FLASHROM -s 0 backup.rom" וזה לא שומר ... יש דרך אחרת.

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  12. 19" LG F900P NEW Flatron Monitor + USB Hub

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  13. Started by brk2k,

אני מתאר לעצמי שכבר דובר על הנושא הזה אז אם כן מצטער.... רציתי לדעת מה אתם חושבים - האם המנוע גרפי יהיה לפי איך שהם מסרטונים של המשחק? האם למישהו יש מידע על המנוע הגרפי (צללים , אפקטים וכו')? ואולי למישהו פה יש תמונות מגירסת האלפא או תמונות נדירות שהוא יכול לשתף אותם איתנו? תודה רבה רבה לכל העונים ;D ;D

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  14. Started by liav12,

דוד שלי קנה מחשב חדש והוא קיבל את הרדאון הנ"ל, אני רוצה לדעת אם הוא טוב, והאם הוא יותר טוב מספייר, ובכלל מה הציון שלו בבנצ'מארק..אם מישהו יכול לעזור אני יודה מאודד!! ואל תגידו למה הוא לא לקח את ה5900xt, (הוא קנה אותו מאייבורי), תודה!

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  15. Started by Vladgi,

קנתי מסך LCD חדש והיום קיבלתי אותו המסך הגיע במצב מאוזן בכאילו שוכב על המעמד שלו, ניסיתי להרים אותו וליישר אותו למצב נורמלי כמו שהוא צריך להיות והוא פשוט לא זז ונתקע, אני מפחד לשבור אותו וגם המסך מתרחק עצמו מן הבסיס למעלה ולמטה (משנה את הגובה מן הבסיס) אבל למצב מאוזן הוא לא מגיע אולי יש איזשהו מנעול או משהו שמונע אותו? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  16. Started by hell,

אני לא מצליח לימצו איפה מגדירים את האפשרויות האלה זה די חשוב אני אשמח אם תוכלו לתת הוראות מדויקות איך להגיע לשם ואולי המלצות לשינוי ההגדרות...

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  17. Started by shimon23,

שלום יש לי חבר שרוצה לקנות מחשב חדש, גם בשביל משחקים ורוב הזמן בכדי לעבוד עם תוכנות שירטוט. השאלה שלי היא במה עדיף להשקיע בשביל תוכנות כאלו במעבד/בכרטיס מסך חזק?

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  18. אני מחפש כרטיס טלויזיה טוב, איכותי (עד כמה שאפשר) במחיר של עד בערך 350 ש"ח אני חושב. קראתי ביקורות שונות על כל מיני כרטיסים ואני חושב על אחד מהכרטיסים האלה: MSI TV@nywhere TV Tuner + Remote (עולה 312 ש"ח). FlyVideo 3000 Internal TV Card + Remote (עולה 282 ש"ח) או Life View FlyVideo TV PRO (שעולה 361 ש"ח). מה ההבדל ביניהם? איך הכרטיסים האלו? הוצאתי את ה Leadtek WinFast TV2000 Deluxe XP מהרשימה כי קראתי שהאיכות תמונה שלו לא משהו (ראיתי דוגמאות וזה אכן כך).

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  19. Started by status,

שלום! יום הלדתו של אחי חל בעוד כשבוע ואני והאח השני רוצים להפתיע אותו במסך LCD. למישהו יש המלצה על LDC בגודל 15" עד 2000 ש"ח? (אם אפשר משהו בפנדה כי זה הכי נגיש) תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  20. Started by Lethal_Acid,

שלום... אני רוצה לקנות מסך LG 17 דגם T710PU במחיר 765 ש"ח. מסך טוב? ואיך המחיר? תודה L.A

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  21. Started by qt1h00,

שלום לכולם, בעוד כ 3 שבועות הליבות החדשות יוצאות לשוק, האם מתוכננות ירידות מחירים בעקבות כך?

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  22. Started by falcon86,

יש לי מחשב P4 1.4 עם ATI RADEON 9600 pro ו640 ראם אני יודע שזה לא בדיוק משהו מתקדם אבל הכרטיס עובד אצלי ממש חלש אפילו יותר מאשר אצל אנשים שיש להם מחשב פחות חזק עם פחות ראם יש מצב שזה בעית ספק כוח (יש לי אחד של 250W )? אם לא מה אפשר לעשות כדי לשפר את הביצועים?

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  23. Started by G-SHOCK,

ערב טוב לכולם ברצוני להעביר סרטי וידאו אנלוגיים ודיגיטליים למחשב,לשמירה גם על הדיסק הקשיח וגם ע"י צריבתם(כעת על צורב רגיל וכשתהיה ירידת מחירים אקמבן צורב די וי די ) אני מחפש מספר רב של חיבורים,רזולוציות טובות למצב ההקלטה ויכולות עריכה סבירות. יש לי עד 800 ש"ח לעניין ,עדיף פחות כי גם כך זה גבולי מבחינתי. ראיתי כרטיסי טלויזיה שמתיימרים לעשות חלק מפעולות אלה,אבל נראה לי שהאיכות נמוכה . תודה

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  24. Started by MoRtZkInG,

C&C גנרלז היה נתקע לי כל הזמן עד שביטלתי את הHT של הP4 שלי, אבל כששלחתי את השאלה לEA הם החזירו לי לינק ל: http://www.ati.com/support/infobase/4219.html לא בדקתי עוד אם זה פותר את הבעיה, אבל מישהו מכיר?????

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  25. Started by mluggy2,

מחפש המלצות לדגמי 19" דקים הקיימים בארץ, בעיקרון לעבודה משרדית ותכנות, אבל לפעמים גם אוהב להתפרק על איזה משחקון. המון תודה, מיכאל

• 0 תגובות
    • 522 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.