כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,958 דיונים בפורום זה
-
ראיתי בדובים את הקירור האדיר שלו (לפחות כל הוא נראה..) ורציתי לדעת אם עדיף אותו על פני ההאחרים כמו הXFX.. תודה! ועוד שאלה שקשורה לOC. האם כדי לעשות OC לכרטיס מסך צריך גם שינויים במעבד/זיכרונות? והאם זה יביא להבדלים משמעותיים? וOC לכרטיסי מסך עושים רק ע"י תוכנות כמו RIVA TUNER וכו'..? תודה!
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
משהו יודע איזה ליבה יש ל-sapphire 9800pro 256 bit 360 או 350?
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
יש לי כרטיס MSI RADEON 9800 PRO בהתחלה שמתי את הדרברים שMSI הביאה עם הכרטיס ואז לאחר מכן התקנתי עליהם את הדריברים של הCATALYST 4.7 לאחר מכן שמעתי שצריך למחוק לפני שמתקינים חדשים אז מחקתי עם Driver cleaner לאחר שמחקתי התקנתי את 4.7 מחדש והפעם היו כל מיני שינויים למשל לא יכלתי לעשות REFRESH RATE יותר מ60 וחשוב לציין שלפני כן יכלתי להגיע ל85 ברוזולוציה של 1280 על 1024 וכעת אני תקוע על 60 אבל בכל זאת נסיתי להחליף ל85 בלי האופציה שהוא ימחוק לי את האפשרויות שהצג שלי אינו תומך בהם וכעת הוא עובד על 85 סבבה אז הלכתי למבחן האמיתי AQUAMARK ולהפתעתי הציון שקיבלו היה 38000 אלף במקום ה46000 אלף שקיבלתי לפני שעשיתי את כל השינויים למישהו יש רעיון מה הבעיה? מה קרה??? :'( סגרת…
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
מישהו יודע עם הקרור של חברת BFG באמת מספיק טוב כי אני יודע שהוא בא כבר עם עובר קלוק http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?id=1083712392168&skuId=6684652&type=product בבקשה מי שבאמת יודע שיענה ???
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
מישהו יודע איזה אתר אני יכול למצוא השוואות של אנשים עם כרטיסי מסך שונים?...כמו פיוצ'רמארק, רק שאני לא מוצא באתר הזה איפה יש את ההשוואות.
-
- 1 תגובה
- 955 צפיות
-
-
יש לי כרטיס GF4MX וכשאני מנסה להתקין דרייבר מעודכן מהאתר של נבידיה, בזמן ההתקנה אני מקבל הועדת הזהרה שהדרייבר לא עבר בדיקות תאימות עם ווינדוס אקס פי ויכול לגרום לאי יציבות של המערכת או משהו בסגנון........ מה זה לעזאזל השטויות האלה, ומה אני אמור לעשות כדי להתקין דרייבר כמה שיותר מעודכן?(חוץ מלקנות כרטיס אחר כמובן)
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1740&catcode=76 ??? ??? ??? ???
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
שלום קוראים לי דניאל ואני חדש בפורום. יש לי מחשב ישן יחסית (AMD AXP 1500+) וכרטיס מסך G4 MX440 אין לי כוונה לשדרג כרגע את המחשב בצורה משמעותית מפני שבעוד פחות משנה אני מתגייס ואני רוצה לעשות שדרוג אחרי שאשתחרר. אני כן רוצה לקנות כרטיס מסך חדש שאני לפחות אוכל לשחק במשחקים החדשים במשך השנה הזאת. קראתי בכל מיני פורומים ושאלתי חברים והגעתי למסקנה ש GEFORCE4 TI הוא כרטיס מסך טוב ואפילו יותר טוב מ FX5200 לכן אני מחפש איפה ניתן לקנות אותו (חדש או יד שנייה אולי מישהו מוכר) .
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-
-
http://www.theinquirer.net/?article=17887 כדאי לפרסם בחדשות האתר
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם צריך קודם להסיר את הDRIVER הנוכחי של כרטיס המסך ואז להתקין את הDRIVER של המשחק? או שצריך להתקין את זה על הDRIVER הנוכחי של הכרטיס מסך? והאם בכלל זה משפר את הביצועים של כרטיס המסך במשחק ?
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בלמצוא את כרטיס המסך הכי טוב שאפשר לקנות פה ב 2000 שקל... עד היום חשבתי על MSI NX6800-TD128 GeForce 6800 256-bit 128MB Reviews שעולה 1944 שקל ועל Leadtek WinFast A400 TDH GeForce 6800 256-bit 128MB שעולה 1984 שקל אני לא יודע מי מביניהם יותר טוב שזה עוד משו שאני צריך עזרה בו.... אבל בכל מקרה תגידו פה בבקשה איזה כרטיס מסך הכי כדאי לי לקנות ב 2000 שקל... תודה.
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
בעע אחרי שנשרף לי הTI200 :'( :'( שעשה אחלה עבודה לדעתי הכותרת מספרת לי הכל כל מה שאני צריך זה 100 FPS בCS ושיעבוד טוב בHL2 (CSS) שהולך לצאת.. ראיתי פה שהרצתי חיפוש אנשים שמדברים על ה9600 אבל הוא עולה 900 ש"ח לא ?
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
וככה כולנו נדע איך HL2 ירוץ לנו על המחשבים.. אז בבקשה תורידו FRAPS ותגידו לנו איך זה עובד לכם על המחשב (אני ראיתי שלרוקפורד ולעוד אחד זה כבר סיים להוריד)
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-
-
איך הGeforce 5900XT שלה? הוא יותר חזק ה9600XT של רידון?
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
האם קיים חומר מסוים אשר מוריד/מנקה את המסך מפני שריטות ושאר הדברים אם כן איך הוא נקרא ואיפה אפשר להשיגו? *לא ידעתי האם לרשום פה או בכללי אם יש צורך תעבירו
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
מיצטער שפתחתי נושא חדש פשוט לא עונים לי אז רציתי לישאול אולי אתם מציעים לי כרטיס אחר ולא GeForce 6800 GT אם כן אז איזה (יותר טוב מהחנות www.com4u.co.il)
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
ז"א שאני יוכל להציג משהו על מסך אחד ומשהו על אחר + 2 המסכים יוכלו לפעול במקביל... תודה
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
זה הדגם שלו 17''V.M. Pro1413 FLAT ל IIYAMA? מה אתם אומרים עליו שווה?
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
שלום לכולם ! יש לי מסך LCD ויש לי עליו 2 כתמים קטנים קטנים - שאני יודע בוודאות שזה לכלוך ולא איזה פיקסל מת .... למרות שהם לא מפריעים כל כך - רציתי לדעת מבעלי ניסיון כאן - איך הם מנקים את המסך שלהם , אם בכלל ?!
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
איזה כרטיס טלויזיה הוא עם איכות הVIDEO IN הכי טובה, יש לו שלט (לא חובה אבל מאוד מאוד רצוי) ובכעם הכי טוב- עד 500 שקלים, רצוי פחות. ועוד משהו, יש לי מסך LCD Benq fp767 ושמעתי שמסכי מחשב תומכים בPRO SCAN, גם LCD? או שאני לא אוכל לראות דברים בPRO SCAN על המחשב? תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
רציתי לשאול מי שיודע איזה מסך יותר טוב ושווה מבחינת הכל מחיר ואיכות? 17" Hyundai ImageQuest Q17 DVI USB LCD Monitor + Speakers שהוא עולה 2600 ש"ח או 17" AOC LM720 LCD Monitor + Speakers שהוא עולה 2140ש"ח
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
אהלן חברים, לפני כיום הורדתי דריבר ששמתי עליו המלצות רבות בשם Thunderbird Ultra , אשר אמור לספק את הפתרון האידילי לכרטיסי ה gForce 1,2,3,4 mx של נבידיה. הדרייבר עד כה עובד מצויין ואני מרוצה, אבל הבעיה היחידה, שהרזצולוציה הכי נמוכה הפכה ל 1024 * 768 , מה שגורם לכך שבמשחקים, אני לא יכול לשחק ברזולוציות נמוכות יותר כגון 800 * 600, שיקנו לי הרבה יותר Fps, ולא רק שאז לא היה לי הרבה, עכשיו ברזולוציות כאלה הכרטיס שלי בקושי מחזיק, כמו כן זה גם שינה לי את ה Refresh Rate של המסך ל 100, ללא אפשרות לשינוי של Refresh Rate אחר. אני יודה מאוד מאוד, למי שידריך אותי איך להחזיר את הרזולוציות הנמוכות יותר גם כן, מבלי להתקין דריבר חדש - DrowNz
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
השאלה בכותרת , פשוט אני יכול לקבל 1 ב150 שקל , שווה? אני צריך אותו רק בשביל הtvout אבל אני גם רוצה לדעת בקשר לביצועים תודה.
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך לפי דעתכם טוב יותר - ati xpert 2000 pro (rage 128 pro) או voodoo 4 4500 שניהם עם 32MB זיכרון, והאם ה וודו עובד רק ב AGPX1 ?
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
היי, אני לא מבין גדול בדברים האלה...במילים אחרות אני פשוט noob בדברים האלה אז רציתי לשאול משהו...יש לי רדיאון 9700 וב Advanced options של הכרטיס או הקונטרול פאנל איך שקוראים לזה יש לי אפשרות שנקראת SMARTGAR tm ובפנים יש לי Set AGP Speed ומסומן לי על off אז רציתי לשאול אם אני צריך להשאיר את זה על off או לעלות את זה ל 4x או 8x ומה זה עושה ביכלל?תודה.
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-