עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by אוריפ,

האם יש דרך לצפות בסרטוני ההדגמה של חברת NVIDIA לסדרת ה-FX שלה בעזרת הרדאון 9800 פרו שלי?

2. Started by ezx,

אז ככה קניתי את הכרטיס ורציתי לדעת כמה הטמפרטורות שלכם וכמה אובר קלוקינג הגעתם על קירור סטוק תודה מראש

3. Started by Bartleby,

אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך RADEON 9600 PRO. מכל היצרניות FIC היא הזולה ביותר. האם יש הבדל בין הדגם של FIC לבין הדגם של חברות מוכרות ואהובות כמו HERCULES? אפשר לקנות את ה-FIC בראש שקט או שמא תמליצו על יצרניות אחרות?

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  4. Started by udi,

שלום לכולם עיינתי רבות בכל ההמלצות שיש כאן בפורום על מסכים ועל המריבה האין סופית בין LCD לבין CRT אבל בכולם היו אותם ויכוחים שנגעו בקשר לסרטים ולמשחקים, זמני תגובה ועוד... לעניננו אנו אני צריך מסך 17 אינץ למשרד.{ אין לי בעיה שיהיה גם מסוג CRT, העדיפות למסך דק} נכון שאני לא הולך לראות בו סרטים או לשחק בו משחקים מטורפים {בעיקר סודוקו ופריסל } רוב שימושו יהיה לצפייה באינטרנט ולתוכנות של ספקים וכו' אבל אני עדיין דורש איכות גבוהה של מסך מסיבה אחת שאני לא רוצה בעוד חצי שנה להחליף אותו בגלל שהוא יתקלקל או שנשרף לו איזה פיקסל או שנייים והאחריות לא מתקנת רק מ 9 פיקסלים שרופים ומעלה עדיף לשלם היום עוד שקל שניים ולהנות מאחריות לשלוש שנים ושהמסך יהיה נפלא התקציב שעומד לרשות…

5. מה זה בדיוק ? מה זה נותן במשחקים ? נניח שאני משחק ב-Battlefield 2 בלי פילטרים או עם פילטרים אז מה השינוי גרפיקה וכו' תודה לכל העונים

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  6. Started by 123445,

שלום , קניתי כרטיס מסך GTX 660 ויש לי אותו פחות מי חודש ויש לי איתו איזה בעיה במשחקים ... כל המשחקים שקניתי עושים לי FPS נמוך מאוד של כימת 30-50 הכרטיס שרכשתי קניתי בIVORY . מפרט של המחשב שלי : http://img96.imageshack.us/img96/206...7250676923.png ספק כוח : A.PFC 550W FAN12 Ci-Power CWT ולכל השואלים הוא לא גינרי אז לא להגיד גינרי כי הוא לא . משחקים שיש לי בעיה איתם הם : Call of duty BO 1 / MW 3 / BO 2 Borderlands 2 Unreal Tournment III אני צילמתי את התמונות של הבעיה במשחק BO 2 אבל הבעיה הם בכל המשחקים . ואני רוצה לדעת למה ה-FPS הנמוך .... והמשחקים הם לא עם מנוע גרפי ממש חריף .. Borerlands 2 ו UT 3 זה משחקים שמשתמשים במנוע גרפי של Unreal En…

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  7. Started by tnhrduy,

שלום חדש ברשת ובכלל בכל נושא הצטים שאלה: אני רוכש בימים אילו מחשב וכרטיס המסך שאני שנותנים לי הוא POINT OF VIEW GEFORCE 9300 מה דעתכם עליו ?ואם יש משהוא במגבלות התקציב (המאוד דל ) עדיף יותר ואני לא איזה גיימר מטורף :s05:

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  8. אהלן חברים, לפני כיום הורדתי דריבר ששמתי עליו המלצות רבות בשם Thunderbird Ultra , אשר אמור לספק את הפתרון האידילי לכרטיסי ה gForce 1,2,3,4 mx של נבידיה. הדרייבר עד כה עובד מצויין ואני מרוצה, אבל הבעיה היחידה, שהרזצולוציה הכי נמוכה הפכה ל 1024 * 768 , מה שגורם לכך שבמשחקים, אני לא יכול לשחק ברזולוציות נמוכות יותר כגון 800 * 600, שיקנו לי הרבה יותר Fps, ולא רק שאז לא היה לי הרבה, עכשיו ברזולוציות כאלה הכרטיס שלי בקושי מחזיק, כמו כן זה גם שינה לי את ה Refresh Rate של המסך ל 100, ללא אפשרות לשינוי של Refresh Rate אחר. אני יודה מאוד מאוד, למי שידריך אותי איך להחזיר את הרזולוציות הנמוכות יותר גם כן, מבלי להתקין דריבר חדש - DrowNz

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  9. ניידי ה-Vivobook Pro וה-Pavilion Power החדשים מגיעים לחנויות לכתבה

10. Started by esxadmin,

שלום רב, האם אני יכול לשים 2 כרטיסי 670 משני יצרנים שונים, למשל - Asus ו- MSI ? תודה על תשובתכם.

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  11. היי, אני מניח שהייתי צריך לשאול את זה לפני שקניתי מסך המאפשר חיבור דיגיטלי דרך DVI בלבד אבל מאחר ואני יודע ש-DVI - כפרוטוקול העברת נתונים - "מוכל" בתוך HDMI, אין לי ספק שאם כרטיסי מסך שאקנה בשנים הקרובות יציעו HDMI בלבד, הם יוכלו להתחבר דיגיטלית למסך באמצעות מתאם פיזי פשוט שאינו מצריך המרה כלשהי. אבל, רק לאחרונה טרחתי להתעניין ב-DisplayPort שלפי קריאה מרופרפת ברשת אמור להיות היורש האמיתי של DVI עבור מחשבים אישיים. האם צפוי שכרטיסי המסך ינטשו לחלוטין הן את ה-DVI וה-HDMI לטובתו? אם כן, האם יידרש מתאם מיוחד או ששוב יהיה כאן את אותו הסיפור כמו בהתאמה בין HDMI ל-DVI? תודה.

12. קניתי כרטיס x800gto חיברתי אותו לטלויזיה, כשהמחשב עולה רואים את העליה של ה-windows. כשה-windows עולה נעלמת התצוגה של המחשב על הטלויזיה... מה עושים כדי לראות את המחשב בטלויזיה כשהמחשב עלה???

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  13. האם יש אבחנה בין כרטיסי ה AGP השונים לפי מספר המגעים וחריץ אבטחה במחבר עם לוח האם.

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  14. אני רוצה מדריך בעברית שיסביר לי על כרטיס המסך על כל חלקיו ומאפיינהם..... יש לי ידע במחשבים אבל על החלקים שלו אין לי שוםםםםםם ידע. כך שאני צריך מדריך למתחילים עד לרמה של מתקדמים מי שיעזור לי אודה לו מאוד אני רוצה להגיע לרמה שאני יוכל פה בפורום להתמצות בהכל ולחוות את דעתי.

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  15. Started by f_b_i,

איך אפשר לסרוק פילים ולראות אותם כתמונה ולא כנגטיב? אני יודע שיש סורקים שבאים עם איזו תוספת שנותנת לסרוק פילים מה בדיוק התוספת הזאת? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  16. Started by meir1234,

שלום, אני מעוניין לקנות לבן שלי את המשחק PES 2012 הדרישות המומלצות למשחק הם: PES 2012 Recomended System Requirements : Windows XP SP3, Vista SP2, 7 Intel Core2 Duo 2.0GHz or equivalent processor 2GB RAM 8GB free hard disk space DirectX 9.0c compatible video card. 512MB Pixel Shader 3.0 (NVIDIA GeForce 7900 or AMD/ATI Radeon HD2400 or better) DirectX 9.0c compatible sound card DirectX 9.0c or higher (included on Disc) Windows compatible USB Gamepad 1280 x 720 monitor resolution נתונ המחשב שלי: יציאת PCI-E ספק כח ג'נרי אבל בהספק 450 וואט (קניי אותו בIVORY הם טוענים שהוא מספק 450 וואט - אמיתי ) כיום יש לי כרטיס מסך GEFORCE 8500GT יש לי 3gb זיכרון מעבד שעונה לדרישות איזה כ…

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  17. Started by dorviper,

המסך הזה טוב? http://www.g-tech.co.il/Product.asp?Pid=70&Cat2Cat1ID=13&Cat2ID=11&aff=Zap# המחיר שרשום באתר הוא מחיר מתאים למסך כזה או שיש מקומות ביותר זול?

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  18. היי, אז ככה, יש לי מחשב אחד ישן שמשמש כשרת, עליו יש כ.מסך Ati Rage Mobility PCI. עד לא מזמן עמד עליו מסך Mag 15 אינטצ' מלפני 12 שנה, שהציג תמונה טובה ותקנית. החלטתי להחליף את המסך למסך LG 775, שזהו מסך תקין שעבד על מחשב אחר שניסיתי אותו עליו. בכל אופן, המסך החדש מציג תמונה מעוותת עם צבעים שונים ואפילו סוג של תמונה כפולה על המסך ברגע שמפעילים אותו על המחשב הישן. רציתי לדעת מהי הסיבה ואיך אפשר לתקן את הבעיה? * הבעיה היא אותה אחת גם בהפעלת המחשב ולא רק ב-Windows. תודה לכל העוזרים!

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  19. בוקר טוב! ברשותי המחשב הבא: Intel Core I3 2.9Ghz Gigabyte H55M-S2H Kingston 1333Mhz DDR3 2GB x 2 SeaSonic S12-II Bronze 430W Samsung HD502HJ 500GB 16MB SATA2 7200RPM אשמח לקבל המלצות לכרטיס מסך עד 600-700ש"ח (וכנראה גם אצטרך להחליף ספק ולכן אשמח אם תוכלו להתייחס לכמה W אני אצטרך) שיריץ לי את The Witcher 2 (זה כרגע המשחק שאני רוצה לשחק). כמובן אשמח אם הוא יוכל להריץ גם משחקים אחרים שיצאו לאחרונה, ובתקווה משחקים חדשים שהולכים לצאת בקרוב. אני לא גיימר כבד, אבל בתור חובב ג'אנר RPG ואחד ששיחק ב Withcer 1 יותר מפעמיים, אני לא יכול לדלג על ההמשך. כמו כן אשמח לקבל המלצות לחנויות במרכז שניתן לאסוף אצלהם את הכרטיס (וגם את הספק אם אצטרך להחליף). תודה רבה ושיהיה לכם סוף שבוע מעולה.

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  20. Started by afikn,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך טוב שיתאים למשחקי מחשב חדישים ומשוכללים. הבעיה היא שאין לי מושג ירוק בכל מה שקשור בכרטיסי מסך: דגמים, יכולות, חיבורים, מושגים בסיסיים, בקיצור אני לא מבין כלום. הבעיה היא שאני תקוע ען משחק מדהים שלא מתפקד בגלל כרטיס מסך ישן, ואני מעוניין לקנות כרטיס חזק ומשוכלל בסכום של עד 1500 ש"ח - לא משומש. אשמח לקבל הסברים בסיסיים על כרטיסי מסך, דגמים, יכולות, חיבורים, מושגים בסיסיים ואיזה כרטיס מומלץ ואיפה הכי כדאי לקנות.. תודה רבה-רבה על העזרה!

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  21. Started by The-Devil,

המסך שלי נשרף כתוצאה מנזילה בגג :'( אז אני מחפש מסך חדש, "LCD 17 במחירים 1500-2000 ש"ח חשוב שיהיה איכותי ורצוי עם קצב רענון טוב חשבתי על כמה מסכים כבר: http://zap.co.il/model.asp?model_id=11829 http://zap.co.il/model.asp?model_id=22413 http://zap.co.il/model.asp?model_id=10703 http://zap.co.il/model.asp?model_id=36774 כמו שאתם רואים זה בעיקר LG אז קודם, מה אתם אומרים על המסכים האלה? ואם יש לכם הצעות למסכים יותר טובים אתם מוזמנים לתת לי קישורים והמלצות.

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  22. קניתי כרטיס עכשיו יש לי שני שאלות 1.יש לי לוח אם של MSI P35 NEO האם החריץ שלו יריץ X8 או X16? 2.יש לי מעבד E6600 2.4 הצלחתי לעלות אותו ל 2.7 ולא יותר האם זה מספיק ולא יעשה לי צוואר בבקבוק?

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  23. Started by Shavoigen,

אז ככה,קניתי לא מזמן מסך 226BW של SAMSUNG מכיוון שאני מתכנן לקנות מחשב חדש בקרוב בגלל שאין לי כרגע מחשב משלי אז חיברתי אותו ללפטופ של אבא שלי ומהפעם הראשונה שהמסך חובר הוא מרצד לי המחשב עצמו הוא אחלה מחשב(אם יש בכלל קשר)אז פשוט אני לא יודע מה הבעיה האם זה בגלל שהוא חובר ללפטופ? תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  24. Started by mindblast,

ערב טוב היה לי משעמם אז הרצתי בדיקת GPU ב OCCT הנה התוצאה.. http://img213.imageshack.us/i/2010092821h28gpu1.png/ הכרטיס בסטוק כרגע... http://gpuz.techpowerup.com/10/09/28/98s.png ראיונות מאיפו השגיעות?

25. Started by CoPyCaT,

שלום לכולם, ברשותי ATI RADEON 8500 ורציתי לברר האם זה אפשר לבצע OC לכרטיס. ואם כן אז איך.

• 1 תגובה
    • 529 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.