עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. רציתי לדעת אם יש הבדל גדול בין שני סוגים כרטיסים המסך האלו, אמרו לא שההבדל הוא בעצם רק באפשרות הכיון שלהם... אמרו לי שאפשר להאיץ את הרמה של הGS לרמה של הGT ושה- GTבא פשוט ברמה גבוהה מתמדת... ד"א הGS הוא 256MB... תודה מראש לעוזרים!!!

2. Started by talikd,

שלום לכם, היות ואני לא ממש מבין בכרטיסי מסך, ברצוני לקבל המלצה על כרטיס מסך שיהיה מספיק למשחקים (כגון COD, וכיו"ב) ושיהיה מספיק לטכנולוגיה לעתיד. התעניינתי בכרטיס הזה: Evga GeForce 9800 GTX+ SuperCocked 512MB PCIx16 מה אתם אומרים ?

• 6 תגובות
    • 558 צפיות
  3. Started by Inzagi,

שלום, אני רוצה לקנות כרטיס מסך 9600GT. רצוי בלי OC או עם OC קטן, אני צריך שהקירור יהיה טוב ולא רועש מדי. תקציב 800-900 ש"ח. יש המלצות?

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  4. איך הכרטיס הזה? הוא נחשב לכרטיס ברמה או לא? וכמה בערך המחיר שלו בשוק? http://www.sapphiretech.com/vga/9500pro.asp

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by BURTON,

טוב אז ככה יש לי 1300 +- שקל לכרטיס מסך והחלטתי ללכת על רדאון איזה כרטיס מסך כדאי לי לקנות? של איזו חברה? ואיפה אפשר להשיג אותו? כי שמעתי על כרטיסים מסויימים שאי אפשר להשיג אותם יותר תודה מראש על העזרה

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  6. נתקלתי בכרטיס עריכה הזה http://www.asus.com/products/vga/tvfm_7135/overview.htm האם כדאי לקנות אותו בנוסף לכרטיס מסך 6600GT בלי VIVO, או שלחפש כ.מסך 6600GT , כי לחנות שממנה אני קונה את המחשב, לא יהיה VIVO, ואני מעדיף שלא לפצל את הקנייה.

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  7. Started by yyy123,

מחר אני קונה מעבד למחשב i5 4460 איך הוא? ולוח אם טוב וחזק של אסרוק. והכרטיס מסך שלי הוא geforce gtx 750 ti 2gb איך המחשב שלי יהיה? יריץ על אולטרה את gta 5?

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. Started by nahonh,

התקציב שלי הוא גג 500 ש"ח ואלו הכרטיסים שיש בטווח המחירים שלי לכן אבקש לדעת איזה יותר טוב והאם ההשקעה(ההפרש בינהם הוא 100 ש"ח)כדאית

9. אני מחפש כ.מסך למשחקים כמה שאפשר כבדים. אך אני תוהה, האם עדיף לי כבר להחליף למחשב חדש בעקבות הספק שהוא די חלש לפי הבנתי? E8400 4 GB RAM MUSHKIN 460W RS-460-PCAR-A3 HD4850 P35 MOTHERBOARD

• 8 תגובות
    • 851 צפיות
  10. Started by TalSr,

שלום לכולם, רכשתי היום טלוויזית LCD של שארפ מדגם LC32SA1 וכאשר אני מחבר אותה למחשב אני רואה בשחור לבן, מיהו יכול להסביר מה לעשות כדי לשנות את זה לצבע? יש לי כרטיס מסך ATI READON X1550

• 2 תגובות
    • 513 צפיות
  11. Started by NTT,

שלום,אני קונה את הכרטיס מסך הבא: Gigabyte nVidia 8800GT 512MB Turbo Force Zalman Edition והוא מגיע גם עם קירור Zalman VF-830,ויש לו טמפרטורה של בערך 50 מעלות, ואני מעוניין לעשות לו OC שיהיה בערך כמו ה9800GTX,אז הקירור שמגיע עם הכרטיס הוא מספיק? ומה הסיכוי שיקרה משהו לכרטיס עם הOC והקירור שמגיע איתו? וזה נחשב לOC גדול או קטן? תודה!

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  12. כרגע מחוברים שני מסכים וטלוויזיה. כשאני עובד אז השני מסכים מאוד עוזרים לי אבל לפעמים אני רוצה לראות סרט או סדרה במקביל. איך שזה עכשיו אני צריך לבחור בין המסך השני או הטלוויזיה וזה מגביל אותי. מה האופציות שלי בעניין ?

• 8 תגובות
    • 827 צפיות
  13. Started by שניצל,

שלום לכולם, אני רוצה להחליף את כרטיס המסך הישן שלי בכרטיס חדש, וחשבתי על ה-Sapphire ATI Radeon 4890 1GB GDDR5 HDMI Vapor X שמציעים ב-RSM במחיר זול. http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=963 יש לי ספק כוח CoolerMaster RS-400-PSAR-J3, ואני תוהה אם הוא יהיה מסוגל להחזיק את הכרטיס. באתר של Sapphire רשום שצריך ספק של 500W לפחות, אבל אני רואה שמציעים הרבה מפרטים על כרטיס מסך שהדרישה שלו באתרים של Nvidia/ATI יותר גבוהה מהספק שמוצע במפרט... אז לא ממש הצלחתי להבין את המשמעות של הדרישות האלה. בכל מקרה, האם זה אפשרי? אם הספק חלש מדי, מה יקרה אם אני בכל זאת אשתמש בו? (האם זה מסוכן, לא יעבוד, או שסתם הכרטיס לא יעבוד בשיא היכולת?) תודה רבה.

14. Started by ToMuSH,

אהלן וסהלן, חשבתי על מה שאני עומד להציע כבר פעם, אך אמרו לי שאם אני לא מביא לפחות כרטיס ב- 1,300 ש"ח, אז לא שווה לי, ככה שירדתי מזה בזמנו. עכשיו התחלתי לחשוב על זה שוב, כשראיתי את זה: http://www.wellcom.co.il/catalog/product_info.php?language=he&products_id=10333 חשבתי למכור את ה- GTX 260 216SP שלי ולהביא את ה- הנ"לGTX 460 , ותהיתי אם זה שווה את זה והאם יהיה צוואר בקבוק. כרגע אני AMD 720 BE @ 3.5 GHZ והוא לא יציב על יותר אלא אם כן אני מביא לו כבר מתחים מסוכנים, לפי מה שאני זוכר, ככה שזה תדר העבודה המקסימלי שאני יכול לעבוד איתו. השאלה אם זה לא יהיה בזבוז וכאב ראש מיותר בשביל תוספת ביצועים שכמעט ולא ארגיש (?). אז תנו לי חוות דעת, האם שווה לי או לא? אני מוכר את כרטיס המס…

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by Refaelo,

רציתי לדעת אם יש READON 9800NP עם 256bit ו/או 256MB ואם כן איפה ניתן לרכוש תודה מראש

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  16. Started by nimrod342,

שלום, אני משחק בbf1 beta ובbf4, בזמן המשחק, הfps שלי כל הזמן משתנה בקפיצות גדולות נגיד מ80 ל15 וגם המשחק נתקע לי הרבה ואני לא מבין למה. וכשאני משחק בbf1 ההגדרות שלי על low ובbf4 על ultra. בנוסף לפעמים נתקע לי קצת גם בbf4 המפרט שלי זה זה: gtx 760 i7 950 4 ram תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  17. נראה לי פעם אמרו פה שזה משמש להורדת באנדל של משחקים מהאתר שלהם במקום שהמשחקים יגיעו עם הכרטיס זה נכון?

• 4 תגובות
    • 577 צפיות
  18. Started by dr.combina,

לאחרונה הוספתי כרטיס מסך ATI 5670HD. בזמן ההתקנה מהדיסק של הדרייבירים אחת ההתקנות הייתה של : UAA BUS DRIVER FOR HIGH DEF AUDIO הוא לא מוצא את הקובץ: HDAUDBUS.SYS הקובץ אמור להיות ( לפי מה שהוא דורש) ב : C\WINDOWS\DRIVER CACHE בקיצור הקובץ לא נמצא הכרטיס מסך עובד בסדר אך הבעיה היחידה שבינתיים עליתי עליה היא שהוא לא מזהה לי את המיקרופון משום מה.. ההודעה קופצת כל פעם שפותחים את המחשב כאילו הוא מחפש להתקין את החומר החדשה הזו וזה מעצבן לאללה.. מה זה הקובץ הזה ומאיפה אני מביא אותו יש לי מערכת הפעלה XP.. יש לי כרטיס קול מובנה של Realtec, ניסיתי להסיר אותו ולהתקין מחדש אבל זה לא עזר.. מה עושים? תודה, נ.ב יכול להיות שזה יותר מתאים לפורום סאונד אבל הבעיה נוצרה עקב התקנת כרטיס מסך.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by tkhvbcht,

איך נחשב ה x800הרגיל? אני לא רוצה שיראו מדהים במשחקים אני רוצה שיראו טוב...זה יספק אותי? והאם הוא הרבה יותר טוב לעומת ה9600xt? תודה!

20. שלום לכולם אני מתלבט בין שני כרטיסי מסך האחד: כרטיס גרפי Leadtek nVIDIA GeForce 8600GTS 256MB PCIe והשני :GIGABYTE 8800GTS 320MB GDDRIII, HDTV, 2xDVI, PCI-E ההבדל במחיר בן שניהם בערך 600-700 ש"ח האם ההבדל ביניהם מצדיק את המחיר המחשב משמש גם למשחקים אפילו שזה לא התפקיד המרכזי שלו הייתי רוצה כרטיס מסך חזק שיתמוך בכל המשחקים החדשים האם הכרטיס הראשון טוב מספיק או שזה שווה להשקיע יותר ולקחת את הכרטיס השני אם מישהו יכול להסביר גם את ההבדלים ביניהם אני ממש אודה לו שאלה נוספת אני מחפש מקלדת ועכבר אלחוטיים למישהו יש המלצות?? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  21. Started by Domovoi,

אני זוכר שפעם היה אפשר לבחור במשחקים בין OpenGl ל-DirectX. למה היום משחקים לא עובדים על OpenGL ורק אל דירקט X . אתה לא יכול לבחור היום בין directx 10 ל OpenGl 3 לדוגמה,מדוע?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by zurih,

לפי מה שקראתי פה ושם אומרים שהכרטיס הזה מתחם יותר מידי ואם לא שמים משהו חיצוני שיקרר אותו זה גורם לחימום של ממש. השאלה שלי האם למישהו יש נסיון עם הכרטיס הספציפי הזה? מוכרים אותו ב 1042 ש"ח ב Digma http://digma.co.il/shop/product_info.php?cPath=27_67&products_id=1210&osCsid=e1b748fcd1c3bd96e68748beee12a524 יש כרטיס נוסף של LeadTek, גם 6600GT AGP שאותו מוכרים ב 1036 ש"ח. http://digma.co.il/shop/product_info.php?cPath=27_67&products_id=1212&osCsid=e1b748fcd1c3bd96e68748beee12a524 הכרטיס של LeadTek יהיה להם עוד כשבוע-שבועיים והכרטיס של Gigabyte יש להם במלאי מידי. יש עוד-כרטיס אותו דגם בדיוק של Gigabyte רק שבנוסף יש לו גם יציאת VIVO. אשמח לקבל עליו דעה אם למישה…

• 8 תגובות
    • 709 צפיות
  23. אני לא צריך משהוא קטלני, רק משהו שיחזיק שנה וחצי-שנתיים(אני נמצא כרגע באמצע י"א, גג שאני אשאר לפני הצבא זה י"ג אז אין טעם למשהו שיחזיק הרבה זמן. ד.א. י"ג היא שנה לא מלאה...). במחיר הכי זול שאפשר.... תודה מראש- שגיא.

• 5 תגובות
    • 943 צפיות
  24. יש לי 768mb ddr pc2100 לוח שתומך בagp x4 axp 1800+ palamino

• 8 תגובות
    • 702 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.