כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
האם אני יכול לשים כרטיס PCI-E גרסא 2 על סלוט גרסא 1? ומה ההשלחות והביצועים שינתנו לי?
-
- 4 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מסך LCD 19 אינץ'... אבל ממה שראיתי המסכים האלה גם קצת יקריםפ וגם זמני התגובה די בעייתים באלה שלא עולים 10 אלף שקל שאלתי היא - איזה מסכים מומלצים בתחום? עד כמה זה באמת יפריע לי זמן תגובה של 25MS במסך? כרגע אני משתמש במסך LCD 15 אינץ' של DYNAMODE המסך כבר בן למעלמה מ 4 שנים ועדיין עובד כמו גדול... אישית אין לי בעיה איתו והוא אחלה גם לסרטים וגם למשחקיםפ אבל הרזולוציה קצת מפריעה לי אז בגלל זה אני רוצה מסך יותר גדול עם רזולוציה יותר גבוהה... אגב אם כבר מדברים על רזולוציה 0 הקיימים מסכי LCD 19 אינץ' בעלי רזולוציה של 1600 על 1200 או שכולם מגיעים רק עד 1280 על 1068 אשמח לשמוע תגובות הצעות או רעיונות... (חשבתי לקנות מסך 20 אינץ' בשביל לעלות ל 1600 על…
-
- 10 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אני מעוניין להשתדרג למסך 32'' QHD ולכן רוצה לקנות גם כרטיס גרפי שיכול לתמוך בצורה סבירה ברזולוציות האלו כולל כמובן ב FHD. ממה שהבנתי כרטיס המסך המתאים הוא GTX 1060. אני כבר די סגור על הכרטיס GTX1060 3G כולל מסך זול של AOC אבל בגלל שיש מבצעים באמזון של אותו כרטיס מסך שוקל להזדרז כבר היום עד מחר ב 10 בבוקר ולהזמין גם כרטיס מסך וגם מסך. המעבד הוא intel corei7 s1155 2600K 3.4GHZ לוח אם asrock z68 pro3 ספק antec PSU 600W חוץ מזה מה היחס בהשוואה בין GTX1060 לבין RX580 של AMD? http://gpuboss.com/gpus/Radeon-RX-580-vs-GeForce-GTX-1060 השאלה האם כדאי לחכות עם כרטיסי המסך עוד חודש חודשיים כי אולי יהיו כרטיסים חדשים של AMD או…
-
- 19 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
סימנתי את האופציה "Force TV detection" ומאז היא נשארה מסומנת ואין לי מושג איך לבטל את הדבר הזה. אמנם בזמנו זה עזר, אבל עכשיו זה סתם מציק.... התפריט עצמו זה של nVidia... אז כל שיש לו כרטיס של נווידיה יכול לסמן את האופציה הזאת ולראות איך לבטל (החלטה שלכם)... [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום! רציתי לקנות את ה2007FP עם HD2400. לצפיה בוידאו וישומים משרדיים! לא למשחקים בכלל! עכשיו כנראה אני הולך על ה2407. האם יש צורך לשנות את כ. המסך או שניתן להשאירו ולא לפגוע בביצועים?
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
היי חברים, קניתי מחשב חדש מלפני 3 שבועות ומאז כל יומיים-שלוש אני מקבל את השגיאה הזו אם זה כאשר אני "מעיר" את המסך ממצב חיסכון או סתם באמצע גלישה או משחק. שזה קורה המחשב נתקע לכמה שניות,הכל קופא והמסך נהיה שחור...פשוט מסתכל! מדוע זה קורה??? המחשב חדש,דריברים מעודכנים (זה קרה גם בדריבר הקודם של NVIDIA). היה לי 5 שנים מחשב עם GTX285 ואף עם לא נתקלתי בדבר הזה! היום יש לי GTX770 הגירסה המומהרת של ג'יגהבייט...קראתי שאולי יש קשר לזה שהכרטיס מגיע עם OC מהמפעל וזה אולי עושה את הבעיה? כמו כן הבנתי שזה קורה רק עם ווינדוס 7..אז אולי שידרוג לווינדוס 8 יפתור את זה? האם אולי זה קשור לזה שיש כרטיס גרפי מובנה על הלוח ואולי יש התנגשות? יש לי לוח עם H87.... תודה לעונים!
-
- 59 תגובות
- 7.9k צפיות
-
-
ברשותי GF 5900XT. ב-Morrowind, כשאני הולך, אני שם לב שקווים רועדים. קשה לי לתאר את זה במילים. נסו לתאר דלת, ושזזים המשקוף רועד. אצרף תמונה ממשחק אחר בשם Anarchy Online, שגם בו הבחנתי בתופעה דומה. התמונות באיכות נמוכה והן נועדו רק להסברה. אני מוכרח לציין שהפעלתי סינון X2 וניסיתי אפילו X8 וזה לא עזר. כבר ניסיתי הכל. התקנתי Omega drivers, ניסיתי להתקין מחדש Drivers מקוריים, אבל כלום לא עוזר. http://groups.vgames.co.il/Include/FCKeditor/filemanager/get_picture.asp?tPictureName=AO-1.JPG&p=47202 http://groups.vgames.co.il/Include/FCKeditor/filemanager/get_picture.asp?tPictureName=AO-2.JPG&p=47202
-
- 12 תגובות
- 832 צפיות
-
-
חיפשתי במקומות - KSP, SKYPC, איבורי, פנדה מחשבים ואין להם. לפי מה שהם אומרים גם לא יהיה.
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
החלק הרלוונטי לכותרת נמצא בעמוד הבא. תודה. טוב, אז יש לי ביטוח לשלוש שנים על הכרטיס. כרגע הוא נדפק וכנראה שיחליפו לי אותו. איזה כרטיס אקבל במקומו ? כלומר איזה כרטיס יש היום ל ATI שנותן את אותן היכולות של x1950 pro ? אני שואל כדי שלא ינסו לעבר אותי , לתקוע לי סתם כרטיס ולהגיד לי שהוא אותן יכולות בדיוק כמו של הקודם. אני לא מעודכן בכלל בדגמים היום. (הכרטיס לי נקנה לפני 3 שנים כמעט).
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היתרון של כרטיסי מסך חזקים זה שהם יכולים לתת ביצועים גבוהים ברזולציות גבהות אז מה הטעם בלקנות כרטיס מסך כזה שעולה נגיד בסביבות 1500 שקל כשהרזולוציה הכי גבוה שאתה יכול לקבל ברוב מסכי ה LCD זה 1280X1024
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בעבר כשקניתי את המחשב הלכו לי שני כרטיסי מסך מסוג HD 6950 אחד אחרי השני ישר כשחיברתי את המחשב לחשמל לאחר שהלכתי אל החנות ולקחתי את המחשב בעצמי הכרטיס השלישי עבד אצלי כ 3 חודשים היום אחרי שאני וחבר שלי ניסינו להפעיל מפות של סינגל פלייר במולטי פלייר בפורטל (אגב זה עבד ) המשחק קרס ונאלצתי לכבות את המחשב כשהמחשב נדלק מחדש עלו שלוש הודעות אחת אחרי השני 1 - היה רשום על המסך שקרה משהוא ולא הבנתי בדיוק מה 2 - המחשב ביצעה דוונקלוק לזכרונות ל 1333MHZ ועוד כמה דאונקלוקים 3 - הווינדוס הראה לפני שהוא עלה שפעם אחרונה הווינסוד לא נכבה כראויי ונתן לי שני אופציות בחרתי אחת מהם ואז היה לי נקודה למעלהה במסך מצד שמול והמחשב נכבה ונדלק שוב אחרי זה קרה לי בדיוק מה שקרה לי בעבר …
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, קניתי מסך חדש ואת הישן אני מוכר לבן דוד אז השאלה שלי כמה שווה היום המסך CTX PR705F Series ? חיפשתי באינטרנט אבל לא מצאתי תשובה...
-
- 5 תגובות
- 562 צפיות
-
-
-
אני רואה שהכרטיס הזה תומך ב DVI, אבל לא תהיה בעיה לחבר אליו מסך בחיבור רגיל (חיבור רחב עם פינים), נכון ?
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
אתם קיבלתם אותו גם במארז עומד כזה ??? כי זה נחשב (לפחות בתצלומים שראיתי באתר שלהם) לגירסת ה "לייט" האריזה העומדת זה צריך להגיד לי משהו ? אולי גירסת הלייט טובה פחות ל OVER CLOCKING ???
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש ומקווה שאני במקום הנכון! נתחיל במיפרט המחשב שלי: מעבד - Q9550 לוח אם - GIGABYTE X48 soc DS5 775 זיכרון - 2X2 GB DDRII 1066MHZ כונן קשיח - WD 1TB 7200 SATAII 64MB מערכת הפעלה - WINDOWS 7 ENTERPRISE 64BIT כרטיס מסך - RADEON HD4890 2GB GDDR5 ספק כוח - TAGAN 700W וכעת לשאלתי, מה עדיף לי לעשות מתוך שני האפשרויות הבאות : 1. לרכוש כרטיס מסך ATI HD6990 4GB - שעולה כ 3000 ש"ח 2 . לקנות עוד כרטיס מסך כמו שיש לי (HD4890 2GB) ולחבר ב "CROSS FIRE" - בעלות של כ 1200 ש"ח. תודה רבה לכולם...
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שאלה, ואחרי חיפוש לא קטן ברשת, הבנתי שכמעט כולם שואלים אותה. מה יותר עדיף / משתלם ? GIGABYTE HD6850 OC 1GB (שאחרי שאני קונה אני עושה המרה עם ביוס ל- 6870). או GTX560 Ti OC 1GB או GIGABYTE HD5870 1GB 1. מה יותר טוב בביצועים בגיימינג כבד? 2. מה יותר עדיף לקחת? 3. מה יותר משתלם ? הלוח אם שיהיה לי הוא תומך רק ב- CFX
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מפרט Intel® Core™ i3-4130 CPU @ 3.40GHz Asus H81M-E NVIDIA GeForce GTX 750 (GM107) @ 135 MHz איזה כרטיס מסך יתאים
-
- 16 תגובות
- 4.7k צפיות
- 2 followers
-
-
אהלן אנשים, נדפק לי ה G9800X2 . עכשיו אי אפשר להחליף אותו בגלל שלא מייצרים יותר כאלה. הציעו לי במקום את ה GTX275 האם הוא ברמה של ה G9800X2 ? או ששווה כבר להחליף לHD5850 ?
-
- 8 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום .. יש לי GEFORCE 6800GS כדאי לי להחליף עכשיו ל 8600GT ?? אני לא רוצה להחליף למשהו יותר חזק כי חבל על הכסף בקיץ הבא אני מחליף את כל המחשב .. אז השאלה אם כדאי להחליף בינתיים את הכרטיס ??? יש שיפור משמעותי??? תודהה
-
- 4 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום לכולם, השבוע כרטיס מסך שלי החליט למות ואני מחפש לו חלופה הולמת. היה לי לפני זה GTX 470. המערכת היא Q9550 מומהר ל3.4, 4 ג'יגה ראם, וספק כוח 750W. אני מחפש כרטיס שלא יהיה אוברקיל למערכת ושיתן ביצועים לא פחות טובים מה- 470 שהיה לי. מה אפשר לקנות למחשב הזה עד 1000 ש"ח?
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
פעם ראשונה שיש לי בעיה עם הכרטיס ואני אפילו לא יודע אם זה בגלל הכרטיס =[ שיחקתי להנאתי בCRYSIS WARHEAD, ופתאום בשלב של הרכבת כשהיו הרבה פיצוצים, הFPS ירד קצת ולבסוף הופיע לי מסך כחול והמחשב עשה ריסט. אני עם CCC 8.9. האם זה קרה לעוד מישהו? אני לא חושב שזה קרה כתוצאה מהתחממות כרטיס המסך, כי הוא היה על 60% מאוורר. והוא לא עבר אף פעם במשחק הזה את ה70 מעלות.
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אז ככה , א'. קודם כל שלום רב לכל הקהילה ב'. יש לי מחשב של HP דגם Pavilion a6450.is על המחשב הזה יש כרטיס מסך Nvidia GeForce 8600GT 512MB משחקים לא רצים עליו טוב , ניקח לדוגמא את GTA IV שזז בצורה מחרידה . ניסיתי לעדכן דרייבר של הכרטיס מסך , וזה לא בדיוק שינה משהו . השאלה שלי , היא מה אני צריך לעשות כדי שמשחקים יעופו לי כמו שמצופה מהם . ג'. אני רוצה להחליף את מערכת ההפעלה מ-Windows Vista Home Premium ל- Windows XP SP3 , מישהו יכול לתת לי דרייברים ל-Windows XP בבקשה ? ואם אפשר גם CHIPSET אם יש . את הדגם של הלוח אם אין ברשותי , אז אם יש קומבינה כלשהי לדעת דרך ה-Windows עצמו תגידו לי ואני אעשה . תודה רבה רבה רבה רבה לכולם , אני מקווה שתוכלו לעזור לי ,…
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
היי חברה, אני בשבוע הקרוב קונה מחשב כניראה, ואני ממש מתלבט בין GTX770 VS R9 280X . מה אתם ממליצים? לגיימינג כבד כגון BF4 COD GHOST הינה כמה השוואות שמראות שה- GTX770 יותר חזק במיוחד אחרי שהמחיר של שניהם שווה אחרי הורדת המחירים. הינה: http://gpuboss.com/gpus/Radeon-R9-280X-vs-GeForce-GTX-770 http://www.hwcompare.com/15840/geforce-gtx-770-vs-radeon-r9-280x/ תודה רבה על העזרה !!!!!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ספק כוח ג'נרי בלתי מזוהה, עם חיבור מולקס פנוי יפעיל GT AGPחלק בלי בעיות? האם לא כדאי לי להסתכן ?.. המחשב מפעיל הארד דיסק פלופי וצורב ומאוורר אחד ככה שאין בעיה של חוסר מתח, מה גם שמסומן על הספק 400 W למרות שאני בספק אם כך הדבר. תודה.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-