עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ohad,

אני רוצה לקנות מסך חדש אבל יש לי כמה אפשרויות והם: samsung LG mag אני רוצה שתמליצו לי מה הכי טובה ומה המסך הטוב ביותר שלה כלפיי 17 אינץ ועים מחיר טוב במקום טוב לקנות באינטרנט וכו.

• 1 תגובה
    • 915 צפיות
  2. Started by WarMachine,

ממה שראיתי הכרטיס מבוסס על ליבת הR300 ולא יכיל שום דבר אחר שישפר את ביצועיו אז למה הוא כרטיס מסך מקצועי? ולמה הוא עולה פי 2? ממה שראיתי רק הדרייברים שלו הופכים אותו למקצועי....הנקודה שלי פה אומרת שכמו שכל דבר אפשר להשיג באינטרנט קרוב לוודאי שיהיה אפשר להשיג את הדרייברים האלה(כאילו מהאתר של ATI)אז משהו לא נראה לי הגיוני שכל אחד עם כרטיס RADEON9700 יוכל להתקין את הדרייברים של FIREGL ושיהיה לו כרטיס מקצועי....

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. Started by oran87,

ואם בכרטיס מסך GF2 MX 400 32 אפשר להשתמש בזה?

• 1 תגובה
    • 974 צפיות
  4. Started by ScreameR,

אבא שלי עשה לי הפתעה וקנה לי מחשב חדש... את המפרט אני יפרסם בקרוב.. אבל הקטע המבאס זה הוא בא לי ונחש מה... יש לך... גיפורס 4!!!!! אני עושה יש! חשבתי יש לי TI בטוח... עכשיו את המפרט הוא הרכיב עם בן-דוד שלי שעובד בחנות שמבינים טוב מאוד מאוד במחשבים אז אני שואל אותו.. איזה TI? הוא עושה לי אחי! יש לך MX420 מה אתה צריך יותר?! אני קיבלתי ת'שוק של החיים שלי והיית על סף בחי. הבעייה היא שלא נעים לי לבקש מאבא שלי כרטיס יקר יותר אני מעדיף להשאר עם הG2 MX200 אבל לא נעים לי לבקש יקר... :\ מה אתם מציעים לי לעשות למה אני רושם תהודעה הזאת בבאסה ענקית! :-\ :'(

• 1 תגובה
    • 941 צפיות
  5. אבא שלי עשה לי הפתעה וקנה לי מחשב חדש... את המפרט אני יפרסם בקרוב.. אבל הקטע המבאס זה הוא בא לי ונחש מה... יש לך... גיפורס 4!!!!! אני עושה יש! חשבתי יש לי TI בטוח... עכשיו את המפרט הוא הרכיב עם בן-דוד שלי שעובד בחנות שמבינים טוב מאוד מאוד במחשבים אז אני שואל אותו.. איזה TI? הוא עושה לי אחי! יש לך MX420 מה אתה צריך יותר?! אני קיבלתי ת'שוק של החיים שלי והיית על סף בחי. הבעייה היא שלא נעים לי לבקש מאבא שלי כרטיס יקר יותר אני מעדיף להשאר עם הG2 MX200 אבל לא נעים לי לבקש יקר... :\ מה אתם מציעים לי לעשות למה אני רושם תהודעה הזאת בבאסה ענקית! :'(

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  6. Started by oran87,

??? אני מתלבת בין SUMA GEFORCE 4 TI 4400 128MB DVI או ה Gigabyte ATI RADEON 8500 Deluxe 128 mb DDR TwinVIEW TVOUT Retail

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. Started by mb74ever,

gforce 4 הוא עם tv-out? יש כזה?

8. Started by yuvalkob,

יש לי g-force2 64 mb mx400 ואין לי מושג איך משתמשים ב twin view

• 1 תגובה
    • 932 צפיות
  9. יש לי GEFORCE 2 MX 400 MSI 64MB עם TV-OUT. יש לי עוד איזה מסך מאג """מיותר""" ורציתי לדעת אם אני יכול לחבר אותו ולראות בשניהם יחד ? אם כן תסבירו ותפרטו

10. Started by or,

סוף-סוף השגתי את זה ועכשיו נראה אם הוא באמת כך כל טוב כמו שאומרים!!!!!!!!! (אני מתכין אותו ברגעים אילו!!!!)

• 1 תגובה
    • 853 צפיות
  11. Started by yuvalkob,

כאשר אני מפעיל מנורה שהיא על אותו קו חשמל של המסך המסך מתחיל לרעוד יש לי מסך mag 770fd

• 1 תגובה
    • 939 צפיות
  12. Started by FriXus,

יש לי כרטיס וודו 3 3000 עם TV-OUT וכדי להפעיל את הטלוויזיה צריכים לבחור ב 3DFX TOOLS את ה- ENABLE TV MODE, אך שעושים זאת התוכנה מכבה את המסך ורואים רק בטלויזיה... אני רוצה שיראו בשניהם, אני יודע שזה אפשרי כי אם עושים RESET שהמצב הזה מופעל אז שהWINXP נטען מחדש רואים גם במסך וגם בטלויזיה (ברזולוציה נמוכה כמובן- אבל זה לא מפריע לי...) האם יש דרך לשנות משהו בתוכנה כדי שאני לא אצטרך לעשות RESET בשביל להפעיל את שניהם? האם יש איזה תוכנה נוספת שאפשר לעשות בה את הדבר? (כמו שיש תוכנות ל OC למשל) ???

• 1 תגובה
    • 900 צפיות
  13. Started by 3d_max,

שלום לכולם! יש לי מסך מאג 17 חלונות 2000 ו98 ובשניהם יש בעיה: בזמן Restart המסך עובר למצב SLEEP ,נורה כתומה ולאחר 2 שניות בערך חוזר לנורה ירוקה. פעם זה לא היה כך! בזמן אתחול מחדש הנורה לא היתה משנה צבעה! כרטיס מסך geforce 2 . מי שיודע מה עושים..אולי טיפול בביוס? גלעד.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  14. Started by Tzion,

השאלה שלי היא האם אפשר לחבר טלויזיה לג'יפורס4 4200 של MSI ולהשתמש בה בתור מסך מחשב שני?? אני יודע שאפשר להשתמש בה בתור מסך מחשב אבל בתור מסך מחשב נוסף כבר לא... ???

• 1 תגובה
    • 897 צפיות
  15. Started by arie1990,

איזה כרטיס מסך כדאי לי לקנות שהוא פחות מאלף שקל?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

• 1 תגובה
    • 854 צפיות
  16. Started by Elite_Sniper,

יש לי 1400 שקל בערך(אם צריך להוסיף עוד איזה 100 200 שקל אין בעיה) אני רוצה כרטיס שיתאים לעוד לפחות שנה וחצי מה עדיף? ???

• 1 תגובה
    • 866 צפיות
  17. לכל משתתפי הפורום שלום !!!! מי שמבין ויכול לעזור אז בבקשה לעזור!!! אני רוצה לקנות כרטיס מסך אך מוגבל בכסף 400 -500 שקל... האם מישהו יכול ליעץ על כרטיס המסך הטוב ביותר שאני יכול להשיג במחיר הזה...!? בתודה lir@n

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  18. Started by asili,

ואם תוכלו למסור לי איפה?

• 1 תגובה
    • 966 צפיות
  19. Started by twhyman,

לפי כל הביקורות שקראתי כולל הראיון המטורף עם סגן הנשיא שלהם אני כבר מחכה לדגם T3 שלהם רק 99$ נראה לי טוב יחסית ל GF2MX200 שלי... תכונות פצצה מחיר עוד יותר! הראיון: http://www.hardwareaccelerated.com/articles/reviews/graphics/tridentinterview

• 1 תגובה
    • 999 צפיות
  20. הWINDOWS מזהה אותו בתור plug and play מישהו יכול לעזור לי? תודה.

• 1 תגובה
    • 874 צפיות
  21. Started by asafmanor,

מה ההבדל בין הרדיאון 9700 הרגיל לבין הFireGL המקביל שלו? האם יש לרדיאון גרסת פרו?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  22. קיבלתי לפני כמה ימים את המסך IIYAMA VISION MASTER PRO 454 הכל טוב ונפלא אבל אני לא מליח לכוון את הגאומטריה של המסך כמו תצוגה לא על כל המסך וקווים עקומים כל פעם שאני מזיז בצד אחד בצד האחר זה לא טוב למשהו יש איזה פתרון?

23. Started by jean-paul,

האם זה נכון שיצא דרייבר גירסה 30 לכרטיסים שלהם.האם זה תומך גם בgforce 2 mx 400 ?

• 1 תגובה
    • 846 צפיות
  24. Started by marking,

סימו לב מבחן אחד שהR9000PRO עובר את כולם! פה מה כל כך טוב בו שהוא כזה טוב במבחן הזה? אני מזכיר המבחן הוא על המשחק סיריוס סאם... SE

• 1 תגובה
    • 842 צפיות
  25. Started by wares2002,

לי היו כל הרבה קריסות מחשב שהחלתתי לוותר על הבצועים! ולחזור לדריור הישן! ולעבד את ה800 נקודות נוספות ב 3DMARK

• 1 תגובה
    • 842 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.