כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
איזה אפקטים זה נותן ? , בקיצור מה זה עושה ?
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, הגעה הזמן לחדש, צריך המלצה בתקציב של 700-800 ש"ח, מיועד לעבודה עם תוכנות כמו Maya,Mudbox,zBrush,AfterEffects,PS ודומות. בין תלת לתלת אשמח גם לירות קצת בפיקסלים המחשב שלי: מעבד: Intel Sandy Bridge Core i7 2600K Socket 1155 לוח:ASRock Z68 Extreme3 GEN3 Socket ספק : ANTEC VP550 Strictly Power 45A תודה רבה. אגב אם מישהו הזמין בחו"ל, חסך כמה גרושים ויצא מרוצה, אשמח לדעת גם.
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
מה עדיף לקנות... (ההפרש הוא באזור ה10 שקלים...) Sapphire ATI Radeon x1600 PRO 512MB או ASUS EAX1600PRO/TD 512MB ?!?!?!?!?!?!!? ??? ??? ??? מי מהם טוב יותר?ולמה... קירורים שונים?? ובמידה ואני קונה את הלוח ASUS P5B DLX... האם התמיכה בכרטיס מסך תוצרת ASUS תהיה טובה יותר? תודה מראש... הוספתי את הלינקים האלה.. : Sapphire- http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=133&pid=g ASUS- http://usa.asus.com/products4.aspx?l1=2&l2=8&l3=241&model=812&modelmenu=1 ואם כבר... אז אולי בכלל עדיף ללכת על מעבד גרפי חזק יותר.. אבל בעל נפח זיכרון קטן יותר? למשל... איזה X1800 עם 256MB?! או שבכלל לרדת מATI?! ללכת על איזה GeForce?! מה כדאי?…
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
יש לי כרטיס GAINWARD GeForce FX 5200, איך אני יכול לבדוק את מעלות החום שלו ? היה בסיקור פה: http://www.guru3d.com/article/Videocards/88/6/ נכנסתי לHidden Features Patch, והיה כתוב שם שהם עדיין לא הצליחו להפעיל את האפשרות הזאת! אז איך הם בדקו ? אם למישהו יש פאץ' שפותח את זה או משו שבודק, בבקשה תביאו לי! תודה מראש!! נ.ב לא יודע אם זה מחוייב לרשום פה את המפרט, אבל שיהיה: Intel P4 2GHz 400mhz TYAN Trinity 510 S2266 256+512 DDR-SDRAM GAINWARD GeForce FX 5200 WINDOWS XP
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם אפשר לחבר מתאם שהופך מ DVI ל HDMI בכטיסי מסך של NVIDIA ..... שמעביר גם קול!!!...ראיתי שיש כזה ל RADEON
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
אני שניה לפני אישור של מפרט בIQPC 8600GT של PALIT היה הכי זול מבין הכרטיסים בדגם הזה. הוא בסדר? אני לא מתכוון לעשות אוברקלוק או משהו כזה. שווה את החסכון באיזה 50 -100 שקל מדגמים אחרים? זה די דחוף אז תענו לי מהר תודה
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
למי יש אותו פה והיה לו איזה בעיה עם המאוורר? וכמה הטמפ' הקבועה למי שיש את הכרטיס?
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
נכנסתי דרךC:\NVIDIA\DisplayDriver\382.53\Win8_Win7_64\International\GFExperienceזאת ההודעה שאני מקבלhttps://i.imgur.com/9WG1Qjk.pngעזרה בבקשה!
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי מחשב שהמטרה שלו היא למוסיקה ואני ממש לא מיתעסק במישחקים אבל סתם יש לי שאלה האים הכרטיס שקניתי XFX FX5750 128MB DVI, PCI-E? הוא ממש מעפןןן
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מסך 19LCD טוב גם למשחקים וגם לסרטים וגם ךעבודה רגילה שלא יכאבו העיניים ושיהיה לו DVI. התקציב שלי הוא לא ממש גבוה לא יותר מ2500 ש"ח מה אתם יכולים להמליץ לי אם זה קצת חורג אז תמליצו לי אלי אני יכול להשיג במחיר נמוך יותר. תודה.
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
שלום.. מה אני צריך לעשות בשביל לחבר ממיר של YES למחשב ואני אוכל לצפות? האם צריך כרטיס טלוויזיה או משהו אחר? תודה לעוזרים,אופיר.
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
כיוון שמדובר על מחשב ישן אז הפחד הגדול הוא חוסר תאימות. מדובר על מחשב SHUTTLE שיש לו ספק של 250W ללא אפשרות שדרוג (ככל הנראה הבעיה הגדולה פה) בכל מקרה, הצלחתי להריץ על כזה מחשב Geforce 6800GT לאחר שינויים קטנים בביוס ועכשיו הוא רץ מעולה ומספק את מה שאני מצפה ממנו (לגבי מה שאני מצפה מהכרטיס). עכשיו יש לי עוד מחשב כזה ואני רוצה לשים לו כרטיס מסך (כי יש לו רק את האינטגראלי). מעבד: Pentium 4 3.6Ghz,3.6Ghz זיכרון פנימי: 2GB מסך: יש יציאת DVI (מדובר על מסך חדש) יציאת PCI EXPRESS (x16( בכל מקרה, אני מצפה מהכרטיס מסך אולי להיות קצת יותר טוב מה 6800GT כי בינתיים ה 6800GT די בסדר. לפי מה שבדקתי כרגע האפשרות היחידה שלי היא ה Geforce 8500GT האם ל ATI יש משהו יותר טוב להציע לי? אין לי…
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
אני מתכננן אוברקלוק לכרטיס מסך שיהיה מיועד לגיימינג כבד אז מה עדיף: Sparkle 8800GTS 320MB Calibre Retail או 2900PRO? אני חושב על הפרו לעשות לו אוברקלוק ולהגיע לXT וזה גם מה שרוב האנשים המליצו לי
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
http://www.insidehw.com/News/Hardware/PowerColor-Introduces-HD4550_HD4350-for-Ultimate-HD-Experience.html
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
-
במפרט באתר http://www.cdsoft.co.il/products/241547 מצויין כרטיס מסך Nvidia GeForece GTX870MX 3GBG DDR5 באתר החברה בתמיכת CODA אני לא מוצא את הדגם אלא רק דגם בשם Nvidia GeForece GTX870M (ללא התוספת X) מעבר לכך אני לא מוצא אצל היצרן דגם בשם GTX870MX האם זה שני כרטיסים שונים או שזה אותו כרטיס ? במידה וזה אותו כרטיס מה הבדל בתוספת X והאם תומך CODA??
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
הי חברה אני מחפש לקנות כרטיס מסך חדש pci express פשוט חשוב לי שיתהיה יציאת rca ללא מתאם מסופר vhs תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי כ. מסך GEFORCE 7600GS שמגיע עם חיבור לטלויזיה, החיבור נראה אחד יציאה ממחשב ו-4 כניסות לטלויזיה. 4 כניסות נראים בעל 4 צבעים אדום, ירוק, כחול וצהוב. ואני רוצה רק כניסה בעלת חיבור כבל Composite. יש קיים כזה שיאפשר לחבר את מ-4 כניסות אל כבל Composite או חיבור רגיל מיציאה של כ. מסך וכניסה כבל Composite? ואיפה ניתן להשיג? אני באיזור ת"א.
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
לחץ כאן חבר שלי אמר שהוא יכול להשיג לי מחיר למסך הזה, 1400 ש"ח. מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך יותר חזק: 7600 gt 256mb 8400gs 256mb 9400gt 1024 mb
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
היי אני מחפש מסך 17 לדוד שלי, עדיף בכמה שפחות, מקסימום 1000ש"ח. המחשב שלו משמש לעבודה משרדית וקצת משחקים, לא צריך רזולוציות גבוהות במיוחד. ועוד שאלה: הציעו לו מסך 17 של Benq לא יודע איזה דגם ב 700ש"ח. שווה? איך המשחקים שלהם? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
היום התחילה לי בעייה מאוד מוזרה. הדרייבר של כרטיס המסך קורס שוב ושוב ברמה שפשוט אי אפשר לעבוד עם המערכת. הכרטיס הוא GeForce GTX 560 Ti והדרייבר המדובר הוא הדרייבר העדכני ביותר מהאתר של נווידיה (301.42 WHQL). אני לא יודע אם זה קשור אך היום התקנתי ווינדוס SERVER 2008 R2 במחיצה אחרת במחשב, כמובן שלמערכת הזו אין דרייבר רישמי של נווידיה אז השתמש בדרייבר שמיועד לווינדוס 7 והכל עבר בהצלחה. שוב אינני יודע אם יש קשר, אני לא חושב שיש אבל אני בכ"ז מציין זאת. כמובן שניסיתי הסרה מוחלטת של הדרייבר (הסרה ממנהל ההתקנים, הרצה של DRIVER SWEAPER ואח"כ CCLEAN) והתקנה מחודשת שלו, מה שלא פתר את הבעייה. ניסיתי שוב הסרה מוחלטת וחזרה לדרייבר ישן יותר (דרייבר הבטא האחרון שקיים באתר של נווידיה, 301…
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
הי לכולם שאלה - יש לי את ה- HD3850 512MB של גיגבייט יש לו גרסת BIOS משנת 2007 יש לי שתי שאלות: 1- האם לכל חברה שמייצרת את הכרטיס יש BIOS משלה כמו ללוחות אם? 2- איך מעדכנים את ה- BIOS -?
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
למסך 24 HD איזה כרטיס מומלץ? מתי יוצא הדור החדש של ATI? שווה לחכות?
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
עוד בזמנו קניתי את ה 8800GT של לידטק, עם הבאג... RIVATUNER עושה לי תעבודה כמו שצריך, אבל אני כבר רוצה לעדכן את וזה לסדר את זה, מה עושים? ומה ההמלצות? תודה!
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-