כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,967 דיונים בפורום זה
-
קניתי מחשב שהמטרה שלו היא למוסיקה ואני ממש לא מיתעסק במישחקים אבל סתם יש לי שאלה האים הכרטיס שקניתי XFX FX5750 128MB DVI, PCI-E? הוא ממש מעפןןן
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מסך 19LCD טוב גם למשחקים וגם לסרטים וגם ךעבודה רגילה שלא יכאבו העיניים ושיהיה לו DVI. התקציב שלי הוא לא ממש גבוה לא יותר מ2500 ש"ח מה אתם יכולים להמליץ לי אם זה קצת חורג אז תמליצו לי אלי אני יכול להשיג במחיר נמוך יותר. תודה.
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
שלום.. מה אני צריך לעשות בשביל לחבר ממיר של YES למחשב ואני אוכל לצפות? האם צריך כרטיס טלוויזיה או משהו אחר? תודה לעוזרים,אופיר.
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
כיוון שמדובר על מחשב ישן אז הפחד הגדול הוא חוסר תאימות. מדובר על מחשב SHUTTLE שיש לו ספק של 250W ללא אפשרות שדרוג (ככל הנראה הבעיה הגדולה פה) בכל מקרה, הצלחתי להריץ על כזה מחשב Geforce 6800GT לאחר שינויים קטנים בביוס ועכשיו הוא רץ מעולה ומספק את מה שאני מצפה ממנו (לגבי מה שאני מצפה מהכרטיס). עכשיו יש לי עוד מחשב כזה ואני רוצה לשים לו כרטיס מסך (כי יש לו רק את האינטגראלי). מעבד: Pentium 4 3.6Ghz,3.6Ghz זיכרון פנימי: 2GB מסך: יש יציאת DVI (מדובר על מסך חדש) יציאת PCI EXPRESS (x16( בכל מקרה, אני מצפה מהכרטיס מסך אולי להיות קצת יותר טוב מה 6800GT כי בינתיים ה 6800GT די בסדר. לפי מה שבדקתי כרגע האפשרות היחידה שלי היא ה Geforce 8500GT האם ל ATI יש משהו יותר טוב להציע לי? אין לי…
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
אני מתכננן אוברקלוק לכרטיס מסך שיהיה מיועד לגיימינג כבד אז מה עדיף: Sparkle 8800GTS 320MB Calibre Retail או 2900PRO? אני חושב על הפרו לעשות לו אוברקלוק ולהגיע לXT וזה גם מה שרוב האנשים המליצו לי
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
http://www.insidehw.com/News/Hardware/PowerColor-Introduces-HD4550_HD4350-for-Ultimate-HD-Experience.html
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
-
במפרט באתר http://www.cdsoft.co.il/products/241547 מצויין כרטיס מסך Nvidia GeForece GTX870MX 3GBG DDR5 באתר החברה בתמיכת CODA אני לא מוצא את הדגם אלא רק דגם בשם Nvidia GeForece GTX870M (ללא התוספת X) מעבר לכך אני לא מוצא אצל היצרן דגם בשם GTX870MX האם זה שני כרטיסים שונים או שזה אותו כרטיס ? במידה וזה אותו כרטיס מה הבדל בתוספת X והאם תומך CODA??
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
הי חברה אני מחפש לקנות כרטיס מסך חדש pci express פשוט חשוב לי שיתהיה יציאת rca ללא מתאם מסופר vhs תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי כ. מסך GEFORCE 7600GS שמגיע עם חיבור לטלויזיה, החיבור נראה אחד יציאה ממחשב ו-4 כניסות לטלויזיה. 4 כניסות נראים בעל 4 צבעים אדום, ירוק, כחול וצהוב. ואני רוצה רק כניסה בעלת חיבור כבל Composite. יש קיים כזה שיאפשר לחבר את מ-4 כניסות אל כבל Composite או חיבור רגיל מיציאה של כ. מסך וכניסה כבל Composite? ואיפה ניתן להשיג? אני באיזור ת"א.
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
לחץ כאן חבר שלי אמר שהוא יכול להשיג לי מחיר למסך הזה, 1400 ש"ח. מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך יותר חזק: 7600 gt 256mb 8400gs 256mb 9400gt 1024 mb
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
היי אני מחפש מסך 17 לדוד שלי, עדיף בכמה שפחות, מקסימום 1000ש"ח. המחשב שלו משמש לעבודה משרדית וקצת משחקים, לא צריך רזולוציות גבוהות במיוחד. ועוד שאלה: הציעו לו מסך 17 של Benq לא יודע איזה דגם ב 700ש"ח. שווה? איך המשחקים שלהם? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
היום התחילה לי בעייה מאוד מוזרה. הדרייבר של כרטיס המסך קורס שוב ושוב ברמה שפשוט אי אפשר לעבוד עם המערכת. הכרטיס הוא GeForce GTX 560 Ti והדרייבר המדובר הוא הדרייבר העדכני ביותר מהאתר של נווידיה (301.42 WHQL). אני לא יודע אם זה קשור אך היום התקנתי ווינדוס SERVER 2008 R2 במחיצה אחרת במחשב, כמובן שלמערכת הזו אין דרייבר רישמי של נווידיה אז השתמש בדרייבר שמיועד לווינדוס 7 והכל עבר בהצלחה. שוב אינני יודע אם יש קשר, אני לא חושב שיש אבל אני בכ"ז מציין זאת. כמובן שניסיתי הסרה מוחלטת של הדרייבר (הסרה ממנהל ההתקנים, הרצה של DRIVER SWEAPER ואח"כ CCLEAN) והתקנה מחודשת שלו, מה שלא פתר את הבעייה. ניסיתי שוב הסרה מוחלטת וחזרה לדרייבר ישן יותר (דרייבר הבטא האחרון שקיים באתר של נווידיה, 301…
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
הי לכולם שאלה - יש לי את ה- HD3850 512MB של גיגבייט יש לו גרסת BIOS משנת 2007 יש לי שתי שאלות: 1- האם לכל חברה שמייצרת את הכרטיס יש BIOS משלה כמו ללוחות אם? 2- איך מעדכנים את ה- BIOS -?
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
למסך 24 HD איזה כרטיס מומלץ? מתי יוצא הדור החדש של ATI? שווה לחכות?
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
עוד בזמנו קניתי את ה 8800GT של לידטק, עם הבאג... RIVATUNER עושה לי תעבודה כמו שצריך, אבל אני כבר רוצה לעדכן את וזה לסדר את זה, מה עושים? ומה ההמלצות? תודה!
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, כבר הרבה זמן שהמחשב שלי עושה בעיות ורק עכשיו יש לי זמן לנסות לטפל בזה... אז ככה: אני בטוח ב95 אחוז שהבעיה היא בכרטיס מסך, הבעיה היא שהתקיע הזו היא אקראית... כלומר יכול להיות שאני אעשה הפעלה מחדש ואחרי דקה המחשב יקפא ויתקע, או יכולים לעבור עשרה ימים עד שזה יקרה, לכן לקח לי כל כך הרבה זמן להבין (כנראה) שהבעיה נעוצה בכרטיס מסך.... אז הסתכלתי על החום שלו, והוא מעולם לא עבר את ה34-35 מעלות, הוא לא קורס תחת "עומס" של משחקים, יכול להיות שאני לא אגע במחשב בכלל ופתאום הוא יתקע. התקנתי את הדרייבר החדש ביותר, גם התקנתי את גירסאת הבטא החדשה ביותר, אך עדיין זה קורה... האם יש דרך לבדוק את תקינותו? או שהמקרה שלי אבוד ואני חייב ללכת למעבדת מחשבים? אשמח לעזרה, תודה רבה! נ.ב. …
-
- 1 תגובה
- 801 צפיות
-
-
היי, אני מחפש פאטצ' שיאפשר לי להריץ את הדמואים החדשים של ATI על ה7800GT שלי. מישהוא מכיר\שמע\ מצא משהוא כזה? חיפשתי שנים בגוגל, לא מצאתי. תודה רבה!!!
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
(רזולוציה-גבוהה) כותרת. ראיתי בפורום שיש קצת בעיות עם ה-320MB של ה-8800GTS בקשר לקרייסיס
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
היי לכולם יש לי fx5600 של msi (הוא מגיע עם שלט) הכרטיס ברשותי כבר המון זמן ולא מצאתי עד עכשיו סיבה מספיק מוצדקת להשתמש בשלט שלו. קניתי לא מזמן דיוידי למחשב וכעט מצאתי לנכון לעשות שימוש בשלט. ולבעיות...: הצלחתי רק פעם אחת לעשות "שימוש" בשלט והוא עבד אבל מאז הוא לא. התוכנה של msi לשלט היא madia center deluxe2 והיא מלאה בבאגים ושואבת את כל הזיכרון, בקיצור על הפנים, אבל כנראה שאין דרך אחרת להשתמש בשלט שלהם. חיפשתי עידכונים לתוכנה ומהרגע שהתקנתי את אותו עידכון יחיד היא לא עובדת יותר, התקנתי אותה מחדש וכיום היא "עובדת" (מלאה בבאגים וקורסת) אבל השלט לא עובד יותר. בקיצור אם יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה\ מה יכול לפתור אותה\ למה העידכון מהאתר של msi גורם לה לקרוס במקום לפתור…
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
תודה
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
שלום. לאחרונה ראיתי בכמה חנויות מחשבים כרטיסי מסך geforce 6500 במחירים אטרקטיביים. אולם, לא מצאתי ביקורות על מוצרים אלו. אם למישהו יש מושג מה האיכות של כרטיסי מסך אלו, במיוחד ביחס לכרטיסי geforce 6600 LE אשמח לקצת מידע בנושא. תודה.
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
786FD MAG INNOVISION או: MAG INNOVISION 786PF לי יש את ה-FD ולאחי יש את ה-PF האם כדאי להחיף איתו
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-