כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
יש לי אפשרות לקנות את הכרטיס הבא: - Hercules 3D Prophet FDX 8500LE 64 DDR. Radeon 8500 Chip by ATi. עכשיו, יש לי פנטיום 3 600 האם זה יעבוד או לו?? האם ג'י פורס mx-440 יעבוד??
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://forums.vr-zone.com/news-around-the-web/396330-nvidia-cuts-out-reviewers-who-speak-the-truth.html בקצרה, אתר שפירסם כי לנווידיה אין מוצר חדש ביד וכי ה GTX250/GTX240 הם בעצם 9800GTX/9800GT בשם אחר הוחרם ע"י נווידיה ומהיום לא רק שלא יקבל מוצרים לסקירה מנווידיה אלא היתנה הנחייה גם ליצרני המשנה לא לשלוח לאתר מוצרים לסקירה. בנוסף מסתבר שנווידה הנחתה את היצרנים שלה לא לשלוח לסקירה את מוצרי המדף (המוצרים שתרכשו בסוף בחנות) אלא גירסאות "מיוחדות" לסקירות. מדהים, שפל, מלוכלך.
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לחברים שלום האם קיים כרטיס מסך עם 4 יציאות ? הכוונה לחבר מערכת בקרה המורכבת מ PC אחד שאליו צריכים להתחבר 4 מסכי LCD ( או יותר אם אפשר ) ובכל מסך יוקרן חלון שונה אם אין כרטיס מסך כזה , איזו דרך יש לחבר 4 מסכים או יותר ל PC אחד ? בברכה , יובל.
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לאחר הFDX8500LE בגרסאת 64 המגה בייט (הלא מוצלחת בOC) יצאה הגרסא החדשה,מבוססת על GPU הרדיאון (לאLE) עם 128 מגה בייט שהפעם מפילה את הג'יגה בייט לקרשים...זיכרונות 3.3NS לעומת 3.6 של הג'יגה בייט- ההרקולס עובר משמעותית.. ימי התהילה של ג'יגה בייט- חלפו ככל הנראה. קרדיט לאלכס על פירסום ההשוואה..ואכב- הסומה 4200SE עם 128 מגה בייטיים מנצח את שניהם ;D עריכה: הכוונה לרדיאונים בגרסא החזקה, לא LE.
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, בקרוב אני קונה מסך דק התומך בחיבור דיגיטלי (DVI). כיום כרטיס המסך שלי (מבוסס FX5200) מאפשר רק חיבור אנלוגי (D-Sub). ברצוני לדעת האם ההבדל באיכות התצוגה בין שימוש בחיבור אנלוגי לדיגיטלי (DVI) הוא ניכר ונראה לעין? האם ההבדל בא לידי ביטוי גם ב- "עבודה משרדית" או רק במשחקים / סרטים? ולסיכום: במידה וההבדל הוא ניכר אני שוקל לקנות כ.מסך מבוסס R9550 ותומך DVI (אני לא משחק הרבה כך שאין לי צורך במשהו יותר חזק). האם לדעתכם המעבר מוצדק או שההבדל באיכות אינו כל כך משמעותי? אשמח לקבל תגובות מאנשים שהתנסו בעבודה עם 2 סוגי החיבורים. תודה מראש לכולם..! עומר שקדי.
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי 500W EPS 80 של SILNCER עם מעבד I5 HASWELL 3.0
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היצרנית הטאיוואנית משיקה את האלטרנטיבה שלה ל-Razer Core בתג מחיר זול יותר, אך כזה שעדיין יבריח את רוב הרוכשים הפוטנציאליים לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
כרגע יש לי מחשב דיי בסיסי מעבד 3GHZ ולוח אינטל ספק כוח פשוט TR2 Power W0070 430W Thermaltake אני לא התכוון לשחק משחקים אלא לשימוש בHD ברזולוציה 1920X1200 אני מעביר את המחשב הזה עוד כמה זמן ל 19" שיהיה מיועד למשחקים ואקנה לוח ומעבד השאלה אם גם אצטרך ספק לעכשיו או רק שאני ישתמש למשחקים
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
עם איזה כרטיס מסך מינימלי אני יוכל לשחק GTA 4 בהגדרות גבוהות ותמונה יפה (לא מקסימליות)?
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לא מצליח להבין מה כל ההיסטריה סביב כרטיסי ה DX10 ?!? ישנם פה בפורום לא מעט אנשים שמתלבטים לגבי קנייה של כרטיסי DX10 כאילו שוק המשחקים כבר עבר לטכנולוגיה זאת. לפי דעתי אין צורך להתלהב מעבר למידה וכל מי שצריך עכשיו לרכוש כרטיס כדאי לקנות עכשיו משהו סביר ועוד שנה שנה וחצי להחליף (מלבד ממשחק אחד שמדברים עליו Crysis וגם הוא לא יצא בקרוב לא נתקלתי במשחקים נוספים שיתמכו בו לעת עתה). מה שאני מנסה להגיד הוא שכדאי להמתין תקופה של לפחות שנה ולא למהר בתקופה הקרובה, כמו גם שעוד לא ראינו מה שיש ל ATI להציע והמבחר יהיה הרבה יותר גדול וגם יותר זול.
-
- 31 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
עוד זמן מה ובין מבחר הכרטיסים הגראפיים שיש לנו בשוק יתערבבו הכרטיסים החדשים תומכי ה DX10 ואף יקחו את מקומיהם של הקודמים והטובים בכל טווחי המחיר ולכל סוגי המשתמשים. המלחמה כמו תמיד היא בין שני הענקיות ATi ו-nVidia והשנה המלחמה הזאת היא בין המכריעות ביותר - השנה קריטית מאוד עבור שתי המפתחות מאחר והכרטיסים החדשים באים להביא לא רק ביצועים משופרים, אלא גם את היכולת להריץ משחקים עם כמה רמות מעל הריאליסטיות בגראפיקה ממה שאנו מכירים כיום במשחקים. ובכן, כרטיסי ה High-End החדשים של nVidia כבר זמינים בשוק כמה חודשים ויש כבר תכנונים להשקה הקרובה של הכרטיסים לשאר רמות המחירים. ואילו ATi מתכוונת להציג את כרטיס ה High-End הראישון שלה רק בתחילת החודש הבא. למרות ש ATi עוד לא הוציאה את כר…
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חברה בשם AKiTiO מצטרפת בסטייל לקטגוריה היוקרתית שתאפשר לכם להפוך כל מחשב עם חיבור Thunderbolt 3 למפלצת גיימינג לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
- 3 followers
-
-
AMD ו-NVIDIA מתכננות לחשוף גרסאות עם זכרון GDDR5 בנפח 8GB לכרטיסי המסך החד ליבתיים המובילים שלהן, אשר יהיו זמינים לרכישה עוד לפני סוף השנה האזרחית לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9b%d7%a8%d7%98%d7%99%d7%a1%d7%99-r9-290x-%d7%a2%d7%9d-%d7%a9%d7%9e%d7%95%d7%a0%d7%94-%d7%92%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%91%d7%99%d7%99%d7%98-%d7%96%d7%99%d7%9b%d7%a8%d7%95%d7%9f-%d7%91%d7%93%d7%a8%d7%9a/
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני מתלבט איזה כרטיס יותר עדיף לי לקנות, אם יש לי ספק כוח של 750 וואט: בין שניהם, המחיר פחות חשוב. ישמש בעיקר למשחקים! מודה לכם מראש, 1- https://www.alon-computers.co.il/items/4013696-כרטיס-מסך-Gigabyte-GeForce-RTX-3060-Eagle-OC-12GB-GDDR6 2- כרטיס מסך ASUS DUAL RTX 3060 Ti V2 MINI 8GB GDDR6 (לא ניתן לצרף קישור - זה מ KSP)
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לתקופה הקרובה חשבתי להשכיר כרטיס מסך באינטרנט במקום לקנו תתמחשב יקר יש אפשרות כזאת עם אתר בטוח שעושה דבר כזה באינטרנט?
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
מה כדי לקנות Geforce 4 Ti 4600 128Mb של Leadtek ב- 1690 ש"ח או Gigabye ATi Radeon 9700 PRO ב- 2,245 מבחינת הכסף אני פשוט לא יודע אם כדי להשקיע עוד 550 ש"ח בערך .... או שעדיף שיגיע Radeon 9700 של חברות אחרות (אתם יודעים כמה אפשר לחכות...) וגם שמעתי Radeon 9700 יש כל מיני באגים זה נכון?
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי תקציב של 1400-1500 לכרטיס מסך ה 8600GTS עולה 1100 ש"ח חשבתי שה 8600GTS יציג ביצועים טובים יותר ויעלה קצת יקר יותר אבל זה לא ממש ככה שווה לקחת 8600 ולהשקיע את ה 400 ש"ח במשהו אחר? אני לא יכול לקחת 8800 כי 1500 זה המקסימום ואני לא יכול לעבור את זה מישהו יודע אם ה 8800 יירד לסביבות ה 1500 עד חודש מאי? ועוד משהו: אני לא רוצה לקחת 1950XT כי אני לא מתכוון לקחת כרטיס שלא יתמוך ב DX10 של משחקים עתידיים
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אנשים יקרים! מקווה שתוכלו לעזור לי.. אני אביא את כל הנתונים הרלוונטים שיוכלו לעזור: קניתי את המחשב הבא לפני כשנה וחצי: כרטיס מסך MSI GEF NX7900GT VT2D256E LEADTEK דיסק קשיח 250 MB SATA 2 זיכרון GOLD 2 G 667 OCZ מסך LG 17LCD L1770HQ מעבד אינטל E6300 ספק REAL 500W -בזמן האחרון לא משנה כמה פעמים אני מסיר את הדרייברים של אנבידיה והחברה של הכרטיס מסך(גירסאות שהיו טובות בעבר ולא עשו שום בעיות כמו 169.21_forceware_winxp_32bit_english_whql. NVIDIA_162.18_Win2KXP 163.75_forceware_winxp_32bit_english_whql ) אני מקבל את התמונות הבאות שמצורפות מטה: התמונות מלוות בנקודות קטנות צבעוניות קטנות המרצדות על המסך ,,ריבועים שחורים וכו'.. אשמח לקבל כל תשובה או השערה.. בתודה מראש! א…
-
- 26 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אני מתכונן לקנות בקרוב מחשב חדש , ולהישאר עם המסך שלי שמחזיק מצויין כבר 5 שנים(19" PROVIEW לא שטוח) לפעמים שאני באינטרנט ,בדף לבן בעיקר , יש צפצוף - צליל גבוה כזה שמציק לאוזן....רציתי לדעת האם זה קשור לכרטיס מסך? במקרה הזה FX5200 למרות שזה לא משנה, או למסך עצמו? דבר נוסף שאני יודע אבל לא בטוח שזה בגלל זה - נראה לי שמתי שאני מוריד ת BIRGHTNESS מהמסך הצפצוף נחלש- זה אומר שזה מהמסך או לאו דווקא? הרגע פתחתי דף לבן , שיחקתי עם ה BRIGHTNESS והכל ולא היה את הצפצוך, זה קורה מתי ש"בא לו" אני צריך לדעת אם זה המסך או הכרטיס מסך , שבכל מקרה יוחלף תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://www.tomshardware.com/4870-quadfire-machv,video-295.html יאאמי
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אלהן יש לי כרטיס מסך דיי ישן (geforce 6600 agp 256mb) ולו שתי יציאות DVI ו VGA. ל DVI כרגע מחובר המסך שלי, אך היום קיבלתי עוד מסך. רציתי לשאול האם הוספת עוד מסך גורמת הכבדה קריטית על כרטיס המסך? תודה רבה מראש עריכה: המסך השני כמובן יחובר ב VGA, ומבחינת הכבדה על כרטיס המסך אני מתכוון לפגיע בביצועים של כרטיס המסך (ציור איטי יותר גם במשחקים) ועומס ה GPU (המאוור שיושב עליו הוא ג'נרי ככה שאני לא מעוניין לשרוף אותו).
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שמעתי ש 3\4 כרטיסים ב סליי או כרוספייר לא משתלם גם לעתיד הדיי רחוק....(תקנו אותי אם אני טועה ) האם כרטיס כפול ליבה כמו ה9800GX2 יעבוד בSLI כמו 4 כרטיסים כלומר בשחקים שתומכים בSLI לא תיהיה בעיה??? האם המשחקים שתומכים בSLI באמת ינצלו את 4 הליבות??
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הכרטיס (אם ישנו) עדיין לא יצא לשוק הרחב (בין היתר לשיווק בישראל).... האם אתה חושב שהוא יצא?.... ואם כן, אולי הדור החדש הוא מה שמחזיר את ATI לימייה היותר טובים?... עריכה: ודבר לא פחות חשוב, האם המחיר שלו יהיה שפוי ביחס למחיר בחו''ל ?
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לפני כשבוע הזמנתי מחשב חדש לקחתי כרטיס 1950XT עם הקירור הזה http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=9025 והכל היה בסדר... לפני יומים התקשר אליי הטכנאי של החנות ואמר לי שממש לא כדאי לי לשים עליו קירור זר מחשש לעבודה לא תקינה של הכרטיס ומאוד כדאי להשאיר עליו את הקירור המקורי ומדובר בכרטיס מסך רציני בלה בלה בלה.... לי זה נשמע קצת מוזר אני ראיתי בנועה מלא מבצעים עם הקירור הזה במיוחד עם כרטיסים של רדאון...ואני מדבר על חנות LOGIC מה אתם אומרים?
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, היום קיבלתי את המחשב החדש שלי עם הכרטיס GIGABYTE 8800GTS 640MB וכמובן שמתי ויסטה... אני רוצה לגעת איך להתקין את ה DX10??
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-