עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by clutchless2,

היי, יש לי כרטיס מסך nvidia 9500 GT, המאוורר שלו רועש מאוד. יש לי מארז antec עם מאווררים שקטים אבל בגלל כרטיס המסך, המחשב ממש רועש. אני כבר מזמן לא משתמש במחשב לגיימינג, המטרה העיקרית שלו היא הורדה של סרטים וניגון שלהם בטלויזיה. (לא בעזרת כרטיס המסך אלא בעזרת שרת PLEX, שידור הסרט לטלויזיה דרך wifi) מלבד זה השימוש במחשב מאוד בסיסי (אופיס, אינטרנט וכו') האם בהתחשב בעובדה שאני לא מעמיס על כרטיס המסך, אני יכול לנתק את המאוורר שלו? במידה ואני לא יכול לנתק, יש תחליף זול שלא יהיה כל כך רועש? נ.ב זה הרעש הרגיל של המאוורר, הוא לא תקול, החלפה באחד חדש לא תעזור.

2. Started by Danix60,

היי, כרגע יש לי כרטיס ראשי HD5770 ונפל לידי 8800GTS 640MB השאלה אם אפשר לחבר אותם ביחד ? :s05:

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by abc2007,

מי מהכרטיסים טוב יותר לתוכנות הבאות: פוטושופ CS5 גוגל סקטצ'אפ אוטוקד זה מה שיכריע אם אקח מחשב נייד של DELL או HP

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by bears,

בעקרון הגרפיקה אותו הדבר רק המשחק מהיר יותר ובהגדרות הכי גבוהות שאפשר.. אבל לא יכול להגיד שיש הבדל גדול בין הכרטיסים,למה זה ככה? (אני עם מסך 19 CRT שטוח,1600 X 1200)

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. עבור הרזולוציה הנ"ל, (3X1080), האם יש אלטנטיבות נוספות שכדאי לשקול הן מבחינת הVFM והן מבחינת הביצועים? תודה.

6. Started by -LosNir-,

שלום, עד כה היה לי כ.מ. Sapphire HD5850 במשך 3 שנים, שעבד מעולה, ללא קריסות וכו'. לפני כשבוע החלפתי את הכ.מ. לטובת מערך Crossfire: Sapphire R9 280X Dual-X Sapphire HD7950 Dual-X לפני ההתקנת הכרטיסים, ביצעתי הסרה יסודית של הדרייברים, ולאחר מכן התקנתי CCC 14.4. מאז אני נתקל בתופעת "GSOD" (תמונה) בזמן משחק. התופעה חוזרת על עצמה לאחר 2-3 דקות במשחקים הבאים: GTA IV Sleeping Dogs הדבר לא קורה ב Counter Strike: Global Offensive. - לא בצעתי OC כלל, לא לכרטיסים ולא למעבד. - ניסיתי לבטל ULPS -- לא עזר. אשמח לעזרה, תודה.

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by Rio_911,

יש לי כרטיס 260gtx ocx של bfg חדש. (עריכה: BFG NVIDIA GeForce GTX 260 OCX 896MB PCIe 2.0 http://www.bfgtech.com/bfgrgtx260896ocxe.aspx) ובכשלדוגמא אני מפעיל משחק כמו Armed Forces Corps הוא עושה רעש צייצני-צווחני (squeal / whine) הוא די חלש.. אבל מספיק בשביל להבחין בו.. זה די מבאס.. וקראתי שזה מופיע לעוד אנשים.. קראתי שיש כאלה שאומרים שזה בגלל הOC... ושככה זה בכל הכרטיסים החדשים.. בכל אופן זה די מתסכל ומרגיז השאלה היא אם יש משהו לעשות בקשר לזה? (האחריות כמובן עוד בתוקף.. הרכבתי את המחשב ביומיים האחרונים, והכרטיס מסך קנוי מלפני בערך חודש) זה בוודאות הכרטיס מסך, הרעש מגיע ממנו, קראתי על עוד מקרים כאלו, וזה מופיע בהאצת תלת מימד... בסתם גלישה באינטרנט לדוגמא אין ר…

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by imac,

ואם זה נכון שהוא יהיה יותר טוב מGEFORCE 4 TI4200?

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by zazaza,

רציתי לדעת מה ההבדלים העיקרים בין GFORCE 2 MX 400 לבין GFORCE 4 MX והאם אם אני יחליף את ה 2 [32MB] ב-4 [64MB] אני ישים לב להבדל ?

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. שלום, אני רוצה לקנות כרטיס מסך למחשב שלי. הכרטיס המבוקש הוא בשביל משחקים לוח אם: ASUS P5KPL-AM מעבד: dual core E5300 2.6ghz זכרון: 4gb ספק: ספק: JTC P-4 500W ATX 12V SATA DR-B500E מסך: Samsung syncmaster xl2370 LED 23" HD תקציב: עד 600 ש"ח אם צריך להחליף את הספק זה בסדר (אשמח להמלצות) תודה

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים... בעקבות התארגנות קבוצת רכישה לשני כרטיסים (אחד מהם HD7970 ) אני שואל באמת למה לי? הכרטיס שלי מפעיל היום כל משחק חלק על הגדרות אולטרה, הכרטיס שלי בגרסה מומהרת עם תדר מעבד 1010 MHz ו3 גיגה זכרון, אז מה אני ארגיש אם אשים עוד אחד במערך CROSSFIRE ? או שאולי בעתיד כשיצאו משחקים כבדים יותר זה יבא לידי ביטוי ו-CROSSFIRE זה סתם למי שמתלהב ויש לו כסף? דרך אגב זו המפלצת : http://www.msi.com/product/vga/R7970-2PMD3GD5-OC.html

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. יש לי כרטיס מסך G41 X4500 הבעיה שקיבלתי משחק חדש ORDER OF WAR מארה"ב הוא עולה ב DX10 שומעים רק מוזיקה ואין תמונה ב DX9 זה עולה לאט ואז רואים תמונה ואז אני עושה פליי וכלום שומעים רק מוזיקה , הכרטיס המסך המובנה תומך DX10 למה אי אפשר לשחק עם המשחק בהגדרות נמוכות ? אני לא מחפש הגדרות גבוהות ועוד שאלה אם אני אקח כרטיס מסך ב 300 ש"ח 4650 , 9500GT זה יעבוד ?! תודה . HD5450 DX11 עולה 320 ש"ח זה טוב למשחקים ?

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by pooowa,

קראתי פה מאמר על הFX5200, שאומר שאם רוצים ביצועים מקסימליים אז צריך להפעיל AA ו- Anistropic Filtering. עכשיו, אני בתור בעלים של הכרטיס (FX5200 TD של אסוס) הייתי רוצה לדעת איך מפעילים אותם? ???

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by UltraWaveMUSA,

יש לי כ. מסך של הרקולס ואני רוצה לממש אחריות? "אכלתי אותה"! כך נאמר לי על פי נציגת שרות הלקוחות של פנדס וזאת הוסיפה כי זה משום שהרקולס פשטה רגל. נאמר לי כי אם אני רוצה לממש את הביטוח עדיף שאשלח מייל לתמיכה של הרקולס ושם אולי יעזרו לי בבעיה. אני יודע, כולנו יודעים, שזה לא יעזור. מה לעזאזל אני אמור לעשות? הכרטיס הוא redeon 9800 aiw למי שמתעניין. ולמה לא אמרו לי את זה בפעם הקודמת שהתקשרתי אליהם? פעם שעברה התקשרתי לברר בקשר למימוש האחריות של הכרטיס הנ"ל ונאמר לי כי עלי לשלוח להם את הכרטיס והם יטפלו בנושא. האם אמרו לי את זה רק כדי להיפטר ממני?, כלומר, שאני אשלח להם את הכרטיס וכל פעם יומרו לי - מחר, מחר תתקשר. "אניייי לאא"[במבטא רוסי כבד]. שוב, מה אני אמור לעשות עכשיו? 1800 שקל…

• 29 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by navk2,

שמעו יש לי מעבד חלש יחסית ( פנטיום 4 על תדר 3 GHZ ) והורדתי עכשיו סרטון ב- HD והוא לא מקרטע ! שאני מריץ את הסירטון המעבד על 60-80% וזה רץ חלק, ורואים ממש טוב. הסרטון הוא 720P, למי שמעוניין : http://www.crysis-online.com/file_downloader.php?dir=/video/HD/(Crysis-Online)%20DX9%20vs%20DX10%20Jungle.wmv אולי כדאי לי להתחיל להוריד גם סרטי ב HD ? שווה את הגודל ? שמתי לב בסרטון שבאמת רואים מצויין אבל בכל זאת, 10 ג'יגה (במקרה הטוב) לסרט זה הרבה. ד"א זה סרטון השוואה DX9-DX10 מקרייסיס, לפי דעתי הסרטון כזה חרטא ! אבל לא משנה...

• 26 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. אני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך הישן שלי (4200TI) ולא יודע איזה יתאים ללוח שברשותי. אני מעוניין בכרטיס מסך 256MB, תודה מראש.

• 37 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. "כל האופציות אותן מאפשר ה-DirectX 10, דורשות לא מעט סיליקון למימוש, ולייצר פיסת סיליקון כל כך גדולה שהיא יקרה מאוד, לא נראה לנו שווה והחלטנו לשנות אסטרטגיה. כבר לפני כמה חודשים יכולנו לעשות את מה ש-NVIDIA עושים מוצר יקר עם הרבה שטח סיליקון ומחיר גבוה, אבל החלטנו ללכת לכיוון שלדעתנו טוב יותר לצרכן." http://hwzone.co.il/articles/amd_israel_2007/2/

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by ravid,

direct x 9 יצא כנראה מחר לא זה לא עוד בטא זו גרסה סופית!

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by Marius Starlord,

שלום. אני בעיקרון משחק במחשב, עכשיו; אני משחק במשחקים כבדים יחסית כמו NeverWinter Nights למי שמכיר ו-EverQuest וכו'. לי יש כרגע מעבד 733 ואני רציתי לדעת עד כמה המעבד משפיע על הרצת המשחקים. אני יודע שראם והכרטיס מסך בעיקרון הם הכי חשובים, אבל אני רוצה לדעת אם המעבד נחשב גם לגורם חשוב בהרצת משחקים. בתודה, גל.

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by STRENGTH,

אתמול פתחתי את המסך מפנים ולא הבנתי איפה הדבר הזה שמכוונים פוקוס. ראיתי מלא חלקיקים אבל איפה נמצא הדבר הזה של הפוקוס?! כי אני מפחד סתם לגעת

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by Chumlee,

כרטיס מסך שמגיע ללא חיבורי חשמל הוא נחשב LOW END ? גם אם זה GT740 ? יש לי גם כרטיס מסך GTS 450 ו GT430 ואין להם חיבורים של חשמל ועוד משהו כרטיסי מסך יקרים הם ארוכים מגושמים זה הקנה מידה לכרטיס מסך HIGH END ו LOW END ? בעיקרון כל כרטיס מסך שהוא קטן ללא חיבורי חשמל זה סתם כרטיס חלש ?

22. Started by ori24,

ראיתי בFOXPC את הGTX285 של XFX שעולה 1999 ש"ח ויש את הGTX260 החדש של EVGA שעולה בסביבות 1500 ש"ח. האם ההבדלים בין שני הכרטיסים הם כאלה גדולים שמצדיקים את התוספת של ה-500 שקל? אשמח לעזרה מהמומחים בתחום. המסך שלי זה T240 של סמסונג וזה מה שעוצר אותי מלקנות את המחשב החדש. תודה מראש לעוזרים!

• 29 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by bafty,

אני רוצה לקנות אבל לא יודע איזו גרסה עדיפה של MSI או GIGABYTE יש לי היום Intel Quad Core I5 2500 מעבד Gigabyte GA-PA65 לוח אם Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 דיסק קשיח Gigabyte Aurora 570 TowerCase מארז Seasonic PSU 620W Active ספק Corsair 4GB כפול 2! ראם GTX 660TI כרטיס מסך ואם כדאי גם אז איזה מעבד לקנות או לוח אם התקציב שלי הוא 3000 כולל!

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. המחשב שנמצא ברשותי עכשיו הוא PIII 667MHZ 256SDRAM בקיצור לא מחשב חזק. מלפני כמה ימים הכרטיס מסך נשרף. ועכשיו צריך לקנות אחד חדש. אני לא רוצה להשקיע במחשב הזה יותר מידי כי אני אחליף אותו בקרוב ולכן רציתי לשאול איזה כרטיס הכי משתלם לי לקנות הכרטיס מיועד לקצת משחקים, בקשר לתקציב שלא יעבור את ה-600 ש"ח (אני יודע שאין הרבה מבחר). חשבתי על הריידון 9000 פרו, מה אתם אומרים ? ומה המחיר שלו ? למחשב הבא שלי(בקרוב מאוד) אני מתכוון לקנות S/U/M/A Geforce 4 TI4200 128MB vivo

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. אני שוקל לקנות כרטיס מסך (כן, רק של NVIDIA), מבחינת הכרטיס אין לי מגבלת תקציב (בין ה-3 שציינתי בכותרת...) אני משתמש ברזולוציה 1920x1080 ויש לי ספק של 400W (אם כי החזק בחבורה). על פי ביקורות נראה שהספק שלי אמור להחזיק את שלושת הכרטיסים, למרות שעם GTX470 הוא יתקשה קצת. יש גם עניין של צווארי בקבוק. מה ממליצים? עניין אותי הכרטיס הזה, אבל אין בארץ: http://www.guru3d.com/article/msi-n465gtx-twin-frozr-ii-review/ כמה נקודות בקשר להספק: 1. השתמשתי בעבר ב-4870HD והספק החזיק מצוין. 2. המעבד הינו Q9550S והוא צורך 65W ולא 95W. 3. אני לא משתמש בסידירום (אבל כן משתמש בשני קשיחים).

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים