כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
שלום לא מזמן התחדשתיבזוג 1080 אני מחבר אותם עם גשר קשיח יחסית ישן אבל עם 2 חיבורים בכל צד לא אחד ככה שהוא מחובר באופן מלא האם יש השפעה על הביצועים עם גשר sli איכותי וחדש יותר? כמו למשל של evga? או של נוודיה ה HB? ממה שאני קורא הם אמורים לתת תוספת ביצועים ועבודה טובה יותר. האם זה נכון?
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
התקנתי לי כרטיס חדש GT9600 במקום GT8600. חיברתי הכל כמו שצריך, כולל חשמל לכרטיס וכו'. הבעיה התחילה איזה שעה אחרי שהכרטיס חובר. המסך היה בstandby, אחרי שבאתי להזיז את העבר ולהתחיל להשתמש במחשב, התחילו להופיע ריצודים מוזרים על המסך והמסך עצמו היה עושה ריפרש כל כמה שניות (נכבה ונדלק). מחקתי את הדרייבר ונסיתי להתקין את ההכי חדש, התקלה אמנם הסתדרה (זמנית) אבל בסוף ההתקנה היה רשום לי the system has not been modified כאילו שזה לא התקין כלום. מוזר, אבל זה סידר לי את הבעיה אז לא היה אכפת לי. היום, שבוע אחרי התקלה הראשונה זה שוב קרה ושוב פעם אחרי שהמסך היה בstandby לכמה דקות בלבד! שוב פעם התקנתי את אותו הדרייבר (שהוא הכי מעודכן), ושוב פעם בסוף ההתקנה הופיעה ההודעה the system has no…
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן אנשימים, אני כבר לא כ"כ מעודכן בכל הכרטיסים החדשים שיצאו בשנה האחרונה לשוק. רציתי לדעת איפה אני עומד היום מבחינת כרטיס המסך... יש לי Radeon 9700 128MB, לאיזה כרטיס שנמכר היום כחדש הוא משתווה פחות או יותר? האם יש כרטיס שאני אשדרג אליו ועם המפרט שלי הוא יתן לי תוצאות הרבה יותר טובות? (בתחום ה-1000ש"ח) (הדבר היחיד שאני עושה במחשב זה סימולטורים...) תודה מראש, מתן.
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
תקציר הפרקים הקודמים: לפני כשנה פלוס נרכש HD5830, שהשתדרג לפני כחודש וחצי ל- GTX570, ואתמול הסגה נסגרת בשדרוג נוסף ואחרון בטרילוגיה (לעת עתה) ל- HD7950 vapor-x. ה- HD5830 מאשתקד ולמשתמש כמוני שמריץ אפליקציות תלת מימד בתדירות כל כך נמוכה, היה בשעתו בהחלט מספיק ועשה עבודה מצוינת תחת 1080P. אך עם בוא שנת 2013 והכותרים הכבדים החדשים כדוגמתו של crysis3 - הוא כבר היה כבד למדי ואילצני לפשרות גדולות באיכות הגראפית - מכאן נולד למעשה הטריגר למסע השדרוג. המעבר ל- GTX570 לפני כחודש וחצי (מדגם Gigabyte Reference) הביא לקפיצה משמעותית בביצועים, תוך יכולת להריץ את כל האפליקציות החדישות והכבדות ביותר וללא פשרות משמעותיות (אם בכלל) - למעט אולי ויתור על AA בטכניקת SS. ה- GTX570 הביא לזיר…
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
עדכון אני מקבל בדרייבר Pci-express x2 זה אמור להיות כפול 16!!!!!!!!!!! מה עושים, איך מסדריםן את זה, יש לי לוח Dfi-Lanparty Ultra-d, יש לי שני סלוטים של PCI-e אולי חיברתי לאיטי מבניהם!! (הקטע שהשני הוא מעל המאורר של הצ'פסט) ההודעה המקורית:
-
- 39 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי בעייה ממש מוזרה המסך שלי (SAMSUNG 17" SYNCMASTER 700IFT) משמיע רעשים יחסית חזקים במיוחד כשיש הרבה מסוג צבע מסויים המסך הוא חדש (נקנה בערך לפני כשנה וחצי) והרעשים התחילו לא הרבה זמן אחרי קנייתו (למה לא הלכתי ישר לחברה אתם שואלים? בגלל שחשבתי שזה נורמאלי מכיוון ששמעתי את הרעשים האלה גם במחשבים אחרים אבל בסוף אמרו לי שזאתי יכול להיות בעייה חמורה)ברצוני לציין גם שהיה לי מסך ישן שמחובר לאותו המחשב שהשמיע את אותם הרעשים והחלפתי אותו ואז חשבתי שהרעשים מהמסך הישן הם בגלל שהוא כבר ישן ופגום אבל הרעשים מופיעים גם במסך החדש האם זה בגלל המחשב? יכול להיות בגלל שניסיתי כמה פעמים בטעות לחבר את הכבל של הכבלים ל TV OUT של המאיץ? ואין לי TV IN פשוט לא ידעתי את זה ואז השתמשתי בכל מינ…
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שמעו יש לי מעבד חלש יחסית ( פנטיום 4 על תדר 3 GHZ ) והורדתי עכשיו סרטון ב- HD והוא לא מקרטע ! שאני מריץ את הסירטון המעבד על 60-80% וזה רץ חלק, ורואים ממש טוב. הסרטון הוא 720P, למי שמעוניין : http://www.crysis-online.com/file_downloader.php?dir=/video/HD/(Crysis-Online)%20DX9%20vs%20DX10%20Jungle.wmv אולי כדאי לי להתחיל להוריד גם סרטי ב HD ? שווה את הגודל ? שמתי לב בסרטון שבאמת רואים מצויין אבל בכל זאת, 10 ג'יגה (במקרה הטוב) לסרט זה הרבה. ד"א זה סרטון השוואה DX9-DX10 מקרייסיס, לפי דעתי הסרטון כזה חרטא ! אבל לא משנה...
-
- 26 תגובות
- 2k צפיות
-
-
חשבתי לקנות 980 אבל הבנתי שהתמורה לא שווה עוד 1000 ש"ח..יש טעם לחכות לטיטאן הבא? מחיר? תאריך? תודה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יצא אתמול crysis3 הפעלתי אותו על הגדרות גבוהות ורזולוציה של 1920*1200 וקיבלתי בין 20 ל 30 FPS בסצינה הראשונה בגשם אחר כך כשנכנסים פנימה זה קצת עלה. לי יש HD7970 עם OC ל 1160/1560 מעבד 3570K עם OC ל 4.5GHZ ו8GB זיכרון 1600 זו אומנם לא מערכת extreme high end אבל קשה לטעון שזו מערכת חלשה נקודה למחשבה לגיימרים שרוצים לחסוך על כרטיסי מסך או חומרה בכלל (אני הייתי קונה שני 660 או שני 7870 XT )
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
FPS יכול לגרום מחוסר זיכרון ?
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
*כותרת* כדאי לי לקנות עכשיו את הHD5770 או לחכות לסדרה 6? שמי יודע מתי היא תצא... =\ המחשב שלי הוא: AMD Phenom 9850 2.5GHZ BLACK EDITION 4GB RAM הכרטיס מסך הנוכחי שלי הוא HD3870 512MB ויש לי עוד שאלה: יהיה לי צוואר בקבוק? והאם HD6770\6750 צורך יותר חשמל מסדרה 3? תודה רבה לעוזרים!
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אולי תוכלו לעזזור לי הכרטיס שלי GV-RX16P256D-RH של GIGABYTE. RADEON 1600X PRO מצרף קישור למוצר http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2154#sp לאיזה לוח הוא מתאים כתוב שם PCI-E אבל הלוח אם בו השתמשתי במשך שנה היה Intel® 945G chipset, Intel® Pentium® D processor with Dual Core architecture, Intel® Pentium® 4 processor with 800MHz front side bus and Hyper-Threading and up to 2MB L2 cache or Celeron D® processor with 533MHz and 256K L2 cache האם יכול להיות שהשתמשתי בכרטיס שלא מתאים ללוח ? או שהחברה טעתה ורשמה בטעות PCI-E ? במקום PCI מצטער הנושא ממש לא ברור לי !
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, אני בונה מפרט מחשב למשחקים שיהיה כמה שיותר חזק, ההתלבטות שלי היא בין 2 מערכי הכרטיסים הגרפיים הבאים, ואני צריך לדעת מה יהיה יותר חזק: - http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1131 או - http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1124 ( ואני אוסיף לזה את אותו לוח אם P5ND ). לשניהם יש אחלה של קירור, ושניהם במחירים מאוד מפתים, איזה מערך יהיה חזק יותר? אם יש ביקורות ( אל תשכחו את ה-OC של ה-9600GT ) זה יהיה מצוין וההבדל יהיה משמעותי? תודה מראש, יובל
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לשאול ולהתייעץ אני שוקל לקנות כרטיס מסך למחשב החדש בעזרת השם מה כדאי לקנות כרטיס מסך GTX680 או Vapor-X HD 7970 OC 6GB ? היה לי בעבר HD6970 2GB , לא שבעתי רצון מ AMD מצד ביצועים גבוהים , איכות ותמונה הרבה יותר איכותית במשחקי המחשב בעיות מנהל התקן וכו' , אשמח לשמוע תגובות עם סיבות בבקשה , והאם בכלל ATI טובה יותר או NVIDIA ?
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני נוסע לארצות הברית בחופש הגדול.. עכשיו סיפרו לי שהכול יותר זול שם מן הסתם... : איזה כרטיס מסך לדעתכם כדי לי לקנות שם?? ושלא יהיה יקר כמו נגיד ti 4600
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הבנתי שיש בעיה עם אחד הגירסאות של הדרייברים של NVIDIA 7.31 או 3.71 אני לא בטוח איזה מהם .... בכל מקרה איזה דרייבר כרגע הכי טוב להוריד ל6800GS של גיגהבייט?
-
- 25 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
כרטיס מסך שמגיע ללא חיבורי חשמל הוא נחשב LOW END ? גם אם זה GT740 ? יש לי גם כרטיס מסך GTS 450 ו GT430 ואין להם חיבורים של חשמל ועוד משהו כרטיסי מסך יקרים הם ארוכים מגושמים זה הקנה מידה לכרטיס מסך HIGH END ו LOW END ? בעיקרון כל כרטיס מסך שהוא קטן ללא חיבורי חשמל זה סתם כרטיס חלש ?
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
מתוקן: יום א' 10.05.09 היות והכרטיס חדש ולמרות הסיקורים הטובים עליו, הספקתי כבר לקרוא שיש "בינתיים" בעיית דרייבר, האם מטעמי עידכוני דרייברים או מטעמים אחרים יש העדפה לחברה מסויימת ?? בארץ ניתן להשיג בינתיים SAPHIRE או GIGABYTE (שנראים לי ממש זהים לפחות מבחינת הקירור)! מנסיונכם האישי -אפילו עם כרטיסים אחרים- איזה חברה נחשבת לטובה יותר ?? אולי כדאי לחכות לחברה אחרת בכלל (ASUS למשל)?? אשמח לעזרה מכם שלום לכולם, יש לי ASUS G31 לוח אם קטן http://www.asus.com/Product.aspx?P_ID=6nnVb6RBxd7PhGmt&content=specifications EZcool 450W ספק כח http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1997&CatCode=409 מארז קטן MINI שמאוורר בצורה סבירה לא מעבר (איך שהגיע מאייבורי!!!) מסך FU…
-
- 28 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אז כן באמת השגתי ובואו אני יגיד לכם איך גם אתם יכולים...... בגלל שאבא שלי עצמאי אז הוא משלם על הכרטיס ורושם את זה על השם החברה שלו ואז ע" כך מוחזר לו המע"מ.... משמע הנחה של 17 אחוז מסך הכרטיס .... משמע.... הנחה של 565 שקל.... ואז ההבדל בין ה GT ל ULTRA מסתכם ב 150 שקל לערך... תלוי איזה חברה ואיזה כרטיס אתם לוקחים..... אז עצתי לכם זה שתבררו עם מי שאתם מכירים עם הוא עצמאי או משהו כזה ושיקנה את זה על שמו וככה יוחזר לכם 17 אחוז מהכרטיס .... במקרה שלי 565..... !!!! גם נשמע טוב... זה גם לא עבירה על החוק..... וגם........ חוסך לכם כסף? איך אני איתכם ?
-
- 30 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי מחשב I5 עם 4 ג' זכרון ואני עובד עם WIN7 בתוכנת עריכה פינאקל סטודיו 15.הסרטים שאני עורך הם עם מוזיקה ואפקטים מתישהסרט מתחיל להיות עמוס התגובות מאוד איטיות. לא השקעתי בכרטיס מסך . מעונין לקנות כרטיס מסך שישפר לי את הביצועים והמהירות אבל לא להגזים גם במחיר . מבקש לדעת איזה כרטיס מסך לקנות מה ממומלץ על מה לשים דגש (אני מבין שצריך עם זכרון 1 ג') אשמח לשמוע על המלצות ודגמים
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
שלום, לפני כמה ימים קיבלתי את הכרטיס מסך 1GB 9800GT, עכשיו הייתי מעוניין לראות באנצ'מארקים שלו ואיך הוא בהשוואה לכרטיסי מסך אחרים היום בשוק. ניסיתי לעשות חיפוש בגוגל אבל לא מצאתי ממש... ושאלה נוספת, יש הבדל ניכר בין ה9800GT ל9600GT?
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הכרטיס הקודם gtx 560 התקלקל ואני רוצה כרטיס שיריץ על 1080p באיכות גבוהה משחקים כמו tomb raider. ספק 600 וואט מעבד i5-3450@3.1GHz 2x4 GB RAM תקציב 800-1000 מתכוון לקנות מamazon. יש המלצות? יש כרטיס שיהיה במבצע של black friday?
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
ביררתי קצת על כרטיסי מסך בתקציב של 800 ,והחלטתי לקחת את ה8600GT בגלל שלא מצאתי 1950 באיזור שלי וגם ראיתי בעוד אתרים מחו"ל את הבעיה של ה- AA אז וויתרתי סופית והחלטתי ללכת רק על כרטיס של NVIDIA. אני מתכנן לעשות OC לכרטיס אם הוא לא יתן ביצועים מספיק טובים,אז יש הבדל בין הגרסה של הכרטיס ליכולות שלו כשמבצעים OC כלומר - כרטיס 8600GT של חברה אחת יכול לתת ביצועים יותר טובים מ 8600GT של חברה אחרת לאחר אוברקלוק? אם כן,אז איזו גרסה כדאי לי לקנות,כרטיס של איזו חברה יותר מיועד ל- OC ? משום מה גרסת ה512 מ"ב יותר זולה מגרסת ה256 מ"ב---> http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=593325 אז כדאי לי לקנות את הכרטיס הזה? או שה512 הזה פחות טוב מה256? אם הכרטיס הוא DDR3 ויש לי לוח שלא תומך…
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-