עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Predator,

גירסה זאת של ה 8500 היא LIGHT EDITION נכון ? מה ההבדל בינה לבן גירסה מלאה של 8500 ? Hercules 3D PROPHET FDX 8500 LE ועוד שאלה מה עדיף זה או MSI GF3 TI200 ??

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by LBC,

היי, רציתי לדעת איזה כרטיס מסך מומלץ בימינו לצורך עיצוב גרפי מקצועי בדגש על דו מימד, אבל גם תלת מימדי מדי פעם? תודה.

3. ראיתי בZAP וn VIDIA geForce 7600GT 256MB PCIeוPalit ציאות: DVI , (PCIe/AGP) חיבור: PCI express , (Chipset )מעבדים: nVIDIA GeForce 7600 , יצרן: Palit , זכרון: 256 Mb, Memory Interface: 128 Bit זה שווה? ואם יש דברים יותר טובים אז תשימו לי פה לינק תודה!!!

• 30 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by djee140,

צהריים טוב לפני כשבוע HD7970 החליט ללכת לעולמו מתלבט בין palit 1060 3gb שעולה 928 לבין 980 GTX 4GB שעולה 1115 משחק כרגע ב1680X1050 , לא רואה את עצמי עולה מהרזולוציה הזאת בקרוב ואם כן אז 1080P לכל היותר

5. Started by Rio_911,

יש לי כרטיס 260gtx ocx של bfg חדש. (עריכה: BFG NVIDIA GeForce GTX 260 OCX 896MB PCIe 2.0 http://www.bfgtech.com/bfgrgtx260896ocxe.aspx) ובכשלדוגמא אני מפעיל משחק כמו Armed Forces Corps הוא עושה רעש צייצני-צווחני (squeal / whine) הוא די חלש.. אבל מספיק בשביל להבחין בו.. זה די מבאס.. וקראתי שזה מופיע לעוד אנשים.. קראתי שיש כאלה שאומרים שזה בגלל הOC... ושככה זה בכל הכרטיסים החדשים.. בכל אופן זה די מתסכל ומרגיז השאלה היא אם יש משהו לעשות בקשר לזה? (האחריות כמובן עוד בתוקף.. הרכבתי את המחשב ביומיים האחרונים, והכרטיס מסך קנוי מלפני בערך חודש) זה בוודאות הכרטיס מסך, הרעש מגיע ממנו, קראתי על עוד מקרים כאלו, וזה מופיע בהאצת תלת מימד... בסתם גלישה באינטרנט לדוגמא אין ר…

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  6. http://news.softpedia.com/news/AMD-Catalyst-13-1-WHQL-Driver-A-Major-Improvement-for-Radeon-HD-7000-322254.shtml

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by ksn1981,

מתוקן: יום א' 10.05.09 היות והכרטיס חדש ולמרות הסיקורים הטובים עליו, הספקתי כבר לקרוא שיש "בינתיים" בעיית דרייבר, האם מטעמי עידכוני דרייברים או מטעמים אחרים יש העדפה לחברה מסויימת ?? בארץ ניתן להשיג בינתיים SAPHIRE או GIGABYTE (שנראים לי ממש זהים לפחות מבחינת הקירור)! מנסיונכם האישי -אפילו עם כרטיסים אחרים- איזה חברה נחשבת לטובה יותר ?? אולי כדאי לחכות לחברה אחרת בכלל (ASUS למשל)?? אשמח לעזרה מכם שלום לכולם, יש לי ASUS G31 לוח אם קטן http://www.asus.com/Product.aspx?P_ID=6nnVb6RBxd7PhGmt&content=specifications EZcool 450W ספק כח http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1997&CatCode=409 מארז קטן MINI שמאוורר בצורה סבירה לא מעבר (איך שהגיע מאייבורי!!!) מסך FU…

• 28 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by TheDiesel,

יש לי לוח אם ASUS H81M-E עם תושבת LGA 1150 ואני מתעניין בכרטיסי מסף הבאים כרטיסי RX Vega GeForce GTX 1060 -GeForce GTX 1070 Ti

9. האם קיים כזה יצור ? הספק הוא ה SS-400 (דגם ה OEM שלהם) והוא החזיק מערכת עם E6550 ו HD4850. המערכת תהיה עם מעבד Athlon X4 640 עם 2 קשיחים, לא מתוכנן OC. למשחקים ברזולוציה של 1680x1050, אם אפשר אז גם להשאיר מקום לשדרוג למסך 1920-1080 מבלי להתפשר יותר מידי בהגדרות.

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  10. שלום לכולם! אני חושב לקנות מחשב חדש, ובו כרטיס המסך יהיה: SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 - RETAIL. שאלתי הקריטית היא האם הכרטיס יריץ לי חלק ובאיכות טובה משחקים, סרטים וגם מסמכי טקסט, על טלוויזיה 40 אינץ' או אפילו 50 אינץ' (לא בטוח עדיין לגבי גודל הטלוויזיה). דרך אגב, אפשר לחבר גם מסך טלוויזיה וגם מסך מחשב לכרטיס באותו הזמן? הכוונה בלי לנתק כבל כל פעם שאני רוצה לעבור בין מסך למסך.

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  11. מישהו יודע מתי זה אמור לקרות ? והאם זה יוזיל משמעותית את סדרת ה57XX?

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  12. שלום לכולם! אני הולך להזמין את הכרטיס הזה: X1950PRO 256MB של SAPPHIRE המחיר הנל הוא: 1254 ש"ח אני תקוע כרגע עם כרטיס מסך מובנה די הרבה זמן, כי חיכיתי ל- X1950PRO ואני כבר ממש רוצה לשחק במשחקים החדשים שיוצאים... זה יהיה לי ממש עינוי לחכות ל-DX10 עד שיהיו מחירים נורמלים של 1200 ש"ח... אבל השאלה אם תיהיה ירידת מחירים? גם אם כן, זה כרטיס מסך בכמה זה כבר ירד? 200 ש"ח? אפשר לספוג... להזמין את הכרטיס עכשיו וזהו ולגמור עניין? המילה שלכם היא הסופית! תודה לעוזרים!

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  13. תקציר הפרקים הקודמים: לפני כשנה פלוס נרכש HD5830, שהשתדרג לפני כחודש וחצי ל- GTX570, ואתמול הסגה נסגרת בשדרוג נוסף ואחרון בטרילוגיה (לעת עתה) ל- HD7950 vapor-x. ה- HD5830 מאשתקד ולמשתמש כמוני שמריץ אפליקציות תלת מימד בתדירות כל כך נמוכה, היה בשעתו בהחלט מספיק ועשה עבודה מצוינת תחת 1080P. אך עם בוא שנת 2013 והכותרים הכבדים החדשים כדוגמתו של crysis3 - הוא כבר היה כבד למדי ואילצני לפשרות גדולות באיכות הגראפית - מכאן נולד למעשה הטריגר למסע השדרוג. המעבר ל- GTX570 לפני כחודש וחצי (מדגם Gigabyte Reference) הביא לקפיצה משמעותית בביצועים, תוך יכולת להריץ את כל האפליקציות החדישות והכבדות ביותר וללא פשרות משמעותיות (אם בכלל) - למעט אולי ויתור על AA בטכניקת SS. ה- GTX570 הביא לזיר…

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  14. שלום לכולם יש ברשותי כרטיס של ATI, ושאני מנסה לעלות REFRESH RATE מ 60HZ ל 100 למשל המסך עושה כאילו הוא מישתנה אבל בעצם הוא נישאר על 60... סמתי לב שבכל הכרטיסים של ATI שיש לי התופעה קיימת... אז אך בכל זאת אפשר לקבוע REFRESH RATE גבוהה יותר ?!?

• 31 תגובות
    • 2k צפיות
  15. החלפתי ל 6600GT AGP ושהפעלתי את המחשב המחשב נהיה עם רזולוציה נמוכה ו4BIT צבע.. התקנתי דרייברים וזה לא עזר.. אשף הוספת חומרה מזהה VGA קונטרולר משהו כזה אבל לא מצליח להתקין אותו.. זה קרה לי פעם בכרטיסים אחרים אבל שהתקנתי את הדרייברים זה הסתדר ופה לא.. מה אפשר לעשות? <הכרטיס הקודם היה של ATI> מה אני יכול לעשות? תודה מראש עריכה: בדיוויס מנג'ר הוא רושם לי בדריוור סטטוס: This device cannot find enough free resources that it can use. (Code 12) If you want to use this device, you will need to disable one of the other devices on this system.

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by OzNetzer,

כמה שאלות לידע כללי בנושא כרטיסי מסך. האם זה נכון לקרוא ל-NVIDIA חברה שמייצרת כרטיסי מסך? כנ"ל ל-AMD? האם אפשר לומר שהחברות כמו MSI ASUS Gigabyte הם חברות שמייצרות רק את הגופי קירור בלבד?(ובעצם הכרטיס מסך עצמו כולל המעבד הוא מתהליך ייצור של AMD או NVIDIA? ) האם GeForce הוא שם דגם של כרטיסי מסך? או שזה חברה מפני עצמה? מי מייצר את הדריברים לכרטיסי מסך של AMD ו- NVIDIA? האם הם שותפים בהוצאות? או שהם משלמים להם?

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  17. נשרף לי ה7900GT והוא עדיין במסגרת אחריות (יש ארטיפקטים). כנראה איזה שנתיים לא מייצרים כאלה ואין לייבואן את הדגם הזה במלאי. אם הוא מציע לי כרטיס אחר, מה הכרטיס המינימלי שמשתווה בביצועים לכרטיס הזה?

18. Started by zazaza,

רציתי לדעת מה ההבדלים העיקרים בין GFORCE 2 MX 400 לבין GFORCE 4 MX והאם אם אני יחליף את ה 2 [32MB] ב-4 [64MB] אני ישים לב להבדל ?

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  19. יש לי 7600gs ויש לי הרגשה שהוא לא עובד מספיק טוב במשחקים... יש איזה תוכנה שמאמצת אותו ונותנת תוצאה של בדיקה שניתן להשוות מול כרטיס תקין .? תודה.

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by Iv0ry,

שדרוג מחשב על 1000 שח תקציב: עד 1000 ש"ח חריגה מקסימלית: 0 תאריך מתוכנן לקניה: שבוע הבא שימושים העיקריים מהכרטיס גיימינג כמה שיותר כבד מפרט המחשב: מעבד: E5450 לוח אם: p35 gb כרטיס מסך נוכחי: hd6850 זכרון ראם: DDR2 8 GB מארז: cm centurion 5 ספק כוח: של קולר מאסטר 460W איזה מסך יש לכם או מה גודלו? מה הרזולוציה המקסימלית שמהסך תמך בה? 22" syncmaster 2243bw הערות נוספות: המחשב נקנה לפני כ 8 וחצי שנים ועובד בצורה בינונית, בעיקר חשוב לשדרג כ.מסך וספק. חשבתי על 260X + 500W https://www.tms.co.il/product/13003 https://www.tms.co.il/product/13070 תודה מראש לעוזרים

21. שלום, מעוניין לרכוש כרטיס מסך חדש עבור אחיין שלי. המחשב הקיים - מעבד - e2220 לוח אם - MSI P6NGM-FD 775 1GLAN ספק - easy cool 775 300W כרטיס נוכחי - GT8500 המסך - 22 אינצ', 1680X1050 הוא משחק משחקי מחשב, בעיקר משחקי יריות למיניהם מה האופציה הטובה ביותר בהנתן הנתונים הנ"ל? תודה רבה לכל העוזרים

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by Amsiman,

שלום לכולם, בשבוע הקרוב אני טס לגרמניה וחשבתי לנצל את ההזדמנות ולרכוש כרטיס מסך חדש הדגם שכרגע אני מעוניין בו הוא הR9 290 באחד מהדגמים עם הקירור המתקדם יותר. רציתי לברר לגבי הייבוא של הכרטיס לארץ, הבנתי שיש החזר מס כאשר קונים מוצר באירופה בתקופת חופשה, האם בהתחשב בהחזר מס יהיה משתלם יותר להביא את הכרטיס מחו"ל? והאם יש מס מסוים בכניסה לארץ במידה ואני מביא איתי מוצר כזה?

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by OzZzZz,

Sparkle GeForce 9800GT 1024MB DDR3 SF-PX98GT1024D3-HPL Manli Nvidia Geforce 9800GT 1GB PCIe Palit nVIDIA GeForce 9800GT Super+ 1GB PCIe Gainward GeForce 9800GT 1024MB DDR3 471846200-9993 ‏HD 4850 TOP 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E‎ תודה לעוזרים

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  24. רכשתי מסך חדש Dell U2715H. ההתקנה הלכה חלק והמחשב מציג רזולוציה מקסימלית דרך DP to MiniDP של 2560X1440. לאחר זמן מה ראיתי שהמסך מאבד תצוגה אבל המערכת הפעלה ממשיכה לעבוד. המצב יכול להסתדר מעצמו אם לא אגע, באופן אקראי, לרוב אחרי דיי הרבה זמן... אם אני לא רוצה לחכות, אני חייב לבצע כיבוי יזום של מערכת ההפעלה ע"י לחיצה קצרה על הכיבוי ובהדלקה ללחוץ F8 ולבחור שיעלה ברזולוציה של 640X480 ואז אני משנה לFHD ולא לQHD המקסימלי כי זה יחזור למסך שחור... שוב, רוב היום המסך יכול לעבוד במקסימום. בגלל שחשבתי שמדובר בכרטיס שלי אז ניסיתי לבטל כיבוי מסך אוטומטי ולהישאר רק עם שומר מסך, נראה היה שזה סידר את העניין אך לשווא. הכרטיס מסך הוא Radeon HD7700 ולפי הנתונים …

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  25. הורדתי Java Runtime Environment 1.6.0.2 מה זה בדיוק ולמה זה תורם? תודה..

• 2 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים