עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by yoni007,

שלום לכולם, אני קורא פה כבר הרבה זמן ואני צריך את העזרה שלכם. ברשותי מערכת שקניתי לפני כשנתיים שבזמנו הייתה חזקה, וכעת אני רוצה לשדרג את כרטיס המסך. המפרט הוא כזה: לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3L מעבד: Intel Core 2 Quad Q6700 @ 2.66 Ghz ספק כח: SEASONIC 500W SS-500ET כרטיס מסך: TwinTech GeForce 9800 GTX אני יודע שהמעבד עלול ליצור צוואר בקבוק עם כמה כרטיסי מסך ולכן העדפתי להתייעץ בפורום לפני הקנייה. ההעדפה היא לכרטיס מסך של NVIDIA מהדור החדש (GTX 5xx), הרזולוציה היא 1680X1050, התקציב הוא: 1600 ש"ח. ההתלבטות היא בין: GeForce GTX 570 / GeForce GTX 560, ואם אין ברירה אז בין: HD 6950 / HD 6870. דבר אחרון, אני לא מעוניין בשדרוג המעבד / ספק הכח / לוח האם, אלא רק בכר…

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by bati6,

רציתי לשאול, איך עושים אוברקלוק ומתי אני אמור לעשות את זה?

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  3. אהלן חבר'ה, לאור קנייתי האחרונה philips 42 8404 ;D רציתי לקנות כרטיס מסך חדש שיתמוך בטלוויזיה כמו שצריך ! כל הפרטים על המחשב נמצאים "במפרט מחשב שלי". דברים שכן חשוב שיהיו כתובים פה: יציאת DVI אחת לפחות חובה (מסך samsung 2043bw). יציאת HDMI לחיבור לטלוויזיה. כרטיס מסך שקט ככל שניתן, אבל שלא יהיה עם קירור פאסיבי. כרגע יש לי 9600GT ונראה לי שמבחינת ביצועים ה 4850 יותר טוב ותקנו אותי אם אני טועה. כמובן אני שואל כי אם כבר אני קונה כרטיס מסך חדש אני רוצה שיהיה לי גם שידרוג במשחקים על הדרך. משיטוט קצר שלי באינטרנט ראיתי שיש כאלה שכתוב שהוא מעביר HDMI via dongle. מה זה אומר? בנוסף, אני ידוע שזה לא קשור לפה אבל מי שידע לענות לי על השאלות ששאלתי כנראה ידע את התשובה לגבי השאלה הבאה.…

4. Started by itamsh,

שלום אני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך שנמצא במחשבי, כשהייתי בחנות אמרו לי שאין הרבה כרטיסים שאני יכול לשדרג אליהם היות ושאר חלקי המחשב מחייבים כרטיסים מאוד מסוימים,אני לא זוכר באיזה חלק זה תלוי ואשמח לשמוע איזה חלק משפיע ולאיזה כרטיסים אני יכול לעבור,מה שידוע לי על הכרטיס שכרגע יש לי הוא: Geforce 6200 128+DVI AGP בתודה

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by pakomako,

כרטיס חזק ? לחבר שלי הוא רוצה עכשיו הוא שואל אותי אם נגיד battlefield ודום וכל אלה ירוצו לו חלק נגיד ב 1024 או קצת יותר בדיטלס גבוהים עם AA גבוהה נגיד שווה תקנייה של נגיד 1800 ככה ואם איזה ג'יפורס הוא בערך מתחרה ?? תודה מראש.

• 32 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by kipi25,

שלום, מה ההבדלים בין שני כרטיסי המסך הבאים: XFX GeForce 6600 256MB DDRII PCI-E PV-T43P-UDL6 Gigabyte NVIDIA GeForce 6600 PCI-E 256MB GV-NX66256DP2 איזה מהם טוב ומומלץ יותר למשחקים וצפייה בסרטים?

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by Ryuk,

אהלן HWZ, בימים הקרובים אני עומד לרכוש כרטיס מסך חדש. טווח המחירים הינו 350 עד מקסימום 450 ש"ח. השימוש העיקרי שלו הינו חיבור למסך LCD (חיבור המחשב והמסך) כדי לצפות בסרטים. כמובן שאני גם משחק במחשב וכו' אבל השימוש העיקרי כמובן צפייה בתכנים. צריך שתיהיה בו יציאת HDMI , שיעביר גם אודיו וגם וידאו! אני קונה את כרטיס המסך מ"אייבורי", תל אביב \ ראשל"צ. אם מישהו מכיר מקום טוב יותר אשמח לשמוע הצעות. כרטיס המסך הנוכחי שלי: nVIDIA GeForce DVI HDCP\HDMI 9400GT 512GB PCIE מפרט המחשב שלי: (כן אני יודע שלא משהו ס.x ) זיכרון 2GB DDR2 800MHZ CEON כרטיס רשת 1G LAN OB מעבד אינטל PENTIUM DUE CORE e7700 (אני לא בטוח אם זה 7700 או 7600, אייבורי בהתחלה דחפו לנו בכלל דוואל קור e5200 ואז החליפו,…

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by stropic,

ערב טוב לכולם, רציתי לחדש את הhd4870 שלי רק בגלל שהוא לא תומך בDX11(ומה לעשות כל המשחקים היום דורשים תמיכה בDX11..) אז מצאתי בebay את הכרטיס מסך: gtx 650 שמבחינת ביצועים הוא טיפה יותר טוב ממה שיש לי כרגע, להלן הלינק: http://www.ebay.com/itm/New-GTX650-2GB-128Bit-GDDR5-VGA-DVI-HDMI-PCI-Express-3-0-x16-Graphics-Video-Card-/141354313556?pt=PCC_Video_TV_Cards&hash=item20e95fa754 השאלה שלי היא אם למישהו יש ניסיון עם רכישת כרטיס מסך מ ebay, אני קראתי קצת ברשת והבנתי שיש שם לא מעט זיופים, ותכלס אני מביא אותו בחצי מחיר ממה שהוא עולה בארץ, אז קיים הסיכוי שזה זיוף, כמובן שבמידה והוא לא יעמוד בדרישות אני אוכל לשלוח אותו בחזרה והכל, אבל חבל על הטיול לדואר פעמיים

9. Started by krembo,

מישהו יודע מתי LE6800 אמור לצאת לציבור?

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  10. שלום לכולם. אני ממש לפני קניית מחשב, אך אני מתלבט בין שני כרטיסי מסך. GigaByte 8800GTS 512MB 256BIT או GainWard 8800GTS TVDVI 512MB 256BIT איזה מהכרטיסים הבאים טוב יותר? שניהם זה הGTS החדש כמובן, אך של מי מהם הביצועים יותר טובים?(כי ראיתי בטסטים של כרטיסים אחרים, שיש כרטיסים שמביאים בכל משחק לפתות הבדל של 8 FPS שזה די משמעותי מבחינתי). אז מה מביניהם עדיף?

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  11. דיווח עדכני מצהיר כי NVIDIA מצאה פתרון אפשרי עבור ליבות שלא נוצרו באיכות ראויה מספיק עבור ה-GTX 1070 וה-GTX 1080 לכתבה

12. Started by xxlad,

שלום, יש לי הזמדנות לשדרג את כרטיס המסך (קנייה ב US) ואשמח לקבל המלצה. התקציב הוא עד 200$. אני משחק מדיי פעם.. המערכת שלי היום: H97-HD3 I5-4690 16GB RAM R9280X FSP RAIDER 650W Dell P2414H תודה רבה

13. האח הקטן של נייד ה-GX800 המטורף מתיימר לייצר היסטוריה משלו בכל הקשור למכונות גיימינג ניידות וקומפקטיות לכתבה

14. Started by Predator,

גירסה זאת של ה 8500 היא LIGHT EDITION נכון ? מה ההבדל בינה לבן גירסה מלאה של 8500 ? Hercules 3D PROPHET FDX 8500 LE ועוד שאלה מה עדיף זה או MSI GF3 TI200 ??

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by ksn1981,

מתוקן: יום א' 10.05.09 היות והכרטיס חדש ולמרות הסיקורים הטובים עליו, הספקתי כבר לקרוא שיש "בינתיים" בעיית דרייבר, האם מטעמי עידכוני דרייברים או מטעמים אחרים יש העדפה לחברה מסויימת ?? בארץ ניתן להשיג בינתיים SAPHIRE או GIGABYTE (שנראים לי ממש זהים לפחות מבחינת הקירור)! מנסיונכם האישי -אפילו עם כרטיסים אחרים- איזה חברה נחשבת לטובה יותר ?? אולי כדאי לחכות לחברה אחרת בכלל (ASUS למשל)?? אשמח לעזרה מכם שלום לכולם, יש לי ASUS G31 לוח אם קטן http://www.asus.com/Product.aspx?P_ID=6nnVb6RBxd7PhGmt&content=specifications EZcool 450W ספק כח http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1997&CatCode=409 מארז קטן MINI שמאוורר בצורה סבירה לא מעבר (איך שהגיע מאייבורי!!!) מסך FU…

• 28 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by benyben,

שלום. מדי פעם מערכת הפורומים היא גם מקום חינוכי (או לפחות אני מקווה כך). האם אפשר לקבל הסבר למה זה בדיוק TESLA (של Nvidia)? וכמובן - ברמה פשטנית מאוד.

17. Started by Paci,

אם הGTX 1050TI לא יפתיע איכשהו בביקורות חדשות , כנראה שאקח את ה1060 3GB , אלו הדגמים שאני מתבלט ביניהם: Palit dual fan: http://www.tms.co.il/product/16423 Gigabyte mini: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=19779 מעבד: i5-6500 ספק: seasonic 550w - s12g. הפאליט עם 2 מאוורים וגם קצת יותר זול , אבל הGB נראה יותר איכותי וגם הבנתי שמאוורר אחד יספיק כי אני לא מתכוון לעשות OC.

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by Adirz0,

שלום חבר'ה , במפרט שקניתי הזמנתי את הכרטיס הבא: BFG 7900GT 256MB אבל אתמול אמרו לי שכבר לא עדיף אותו ולבטל את ההזמנה של הכרטיס , מפני שהמחירים ירדו , ועכשיו עדיף את: Radeon X1800XT 512MB אז רציתי לשאול , מה ההבדלים ביניהם ? (יש הבדל מבחינה גראפית?) מה יותר טוב? (לא כ"כ מבחינה כספית אני עדיין מדבר על בחינת ביצועים וגראפיקה במשחקים וכד') יש לשתיהם פטונציאל טוב ל- OC ? והאם עדיף לבטל את ההזמנה של ה- 79GT ולהזמין את ה- X1800XT ? תודה רבה.

• 39 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by CaRTeR,

שלום. אני צריך לקנות מסך דק דחווף לשולחן שלי כי מסך רגיל לא נכנס בו באמצע, ומה שאני מחפש זה 17 אינץ מחיר טוב ואיכות תמונה שעונה על המחיר. אייך המסך הזה http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=325233&type=2&product=1&category_name=%ee%f1%eb%e9+%ee%e7%f9%e1 הערות הארות ותגובות יתקבלו בברכה. נ.ב אני ממש לא מתכוון לקנות סמסונג זה שהם מספר 1 במסכים לא אומר שהם מספר 1 במחירים זולים אם יש לכם להציע לי משהו אחר במחיר הזה בערך באותו ביצועים אשמח לשמוע.

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  20. ראיתי בZAP וn VIDIA geForce 7600GT 256MB PCIeוPalit ציאות: DVI , (PCIe/AGP) חיבור: PCI express , (Chipset )מעבדים: nVIDIA GeForce 7600 , יצרן: Palit , זכרון: 256 Mb, Memory Interface: 128 Bit זה שווה? ואם יש דברים יותר טובים אז תשימו לי פה לינק תודה!!!

• 30 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by zazaza,

רציתי לדעת מה ההבדלים העיקרים בין GFORCE 2 MX 400 לבין GFORCE 4 MX והאם אם אני יחליף את ה 2 [32MB] ב-4 [64MB] אני ישים לב להבדל ?

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  22. קניתי אותו והוא לא סוחב לי את הGTA החדש. ניסיתי לחפש באינטרנט ולא מצאתי יותר טובים ממנו בlow profile

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by Rio_911,

יש לי כרטיס 260gtx ocx של bfg חדש. (עריכה: BFG NVIDIA GeForce GTX 260 OCX 896MB PCIe 2.0 http://www.bfgtech.com/bfgrgtx260896ocxe.aspx) ובכשלדוגמא אני מפעיל משחק כמו Armed Forces Corps הוא עושה רעש צייצני-צווחני (squeal / whine) הוא די חלש.. אבל מספיק בשביל להבחין בו.. זה די מבאס.. וקראתי שזה מופיע לעוד אנשים.. קראתי שיש כאלה שאומרים שזה בגלל הOC... ושככה זה בכל הכרטיסים החדשים.. בכל אופן זה די מתסכל ומרגיז השאלה היא אם יש משהו לעשות בקשר לזה? (האחריות כמובן עוד בתוקף.. הרכבתי את המחשב ביומיים האחרונים, והכרטיס מסך קנוי מלפני בערך חודש) זה בוודאות הכרטיס מסך, הרעש מגיע ממנו, קראתי על עוד מקרים כאלו, וזה מופיע בהאצת תלת מימד... בסתם גלישה באינטרנט לדוגמא אין ר…

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by Albetron,

חשבתי לקנות 980 אבל הבנתי שהתמורה לא שווה עוד 1000 ש"ח..יש טעם לחכות לטיטאן הבא? מחיר? תאריך? תודה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by kobi_af,

עכשיו יש לי מסך lcd ותאמת הכלה טיפה הראייה קשה לי לראות מדוייק מרחוק ופעם ראתי פיקססס אז יש לי שאלה: אני סבור מאוד שזה הקרינה של המסך גורמת לכך אז אם אני ישים משקפי שמש טובות לא חרטא שאני משתמש במחשב אז לא יקרה לי כלום? המשקפי שמש יגנו עליי מפני הקרינה?

דיונים חדשים בפורומים