עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by zazaza,

רציתי לדעת מה ההבדלים העיקרים בין GFORCE 2 MX 400 לבין GFORCE 4 MX והאם אם אני יחליף את ה 2 [32MB] ב-4 [64MB] אני ישים לב להבדל ?

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by arkadur,

הכיוון כרגע הוא הR9 390 (ללא מע"מ, אילת - בתקווה שזה יצא לפועל כמתוכנן). האם ישנם אופציות נוספות על הפרק? תודה.

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. שלום לכולם! לפני כמה ימים התקינו לי YES בבית. קודם לכן היה לי מת"ב אנלוגי שחיברתי אותו בפשטות ע"י הכבל של הכבלים ישירות לכרטיס הטלוויזיה (leadtek winfast tv2000xp) . כשהביאו לי את הממיר אמרו לי לחבר את הכבל(הכבל של הכבלים) לכרטיס טלוויזיה דרך יציאת RF OUT1 שבממיר וכך עשיתי. התוכנה של לידטק לא זיהתה שום ערוצים. כשבאו אליי הביתה טכנאים בקשר לבעיה אחרת שהייתה בחדר של ההורים , אבא שלי שאל אותם לגבי החיבור של הממיר למחשב שלי, הם אמרו לו שצריך לחבר שתי בננות לממיר (Audio left , right) ובצד השני לחבר לכ.ט בline in . בנוסף לכך הם אמרו שצריך לקנות כבל שצד אחד שלו זה 21 פין (כניסה גדולה ועבה כזאת שיש בממיר) והצד השני s-video שאמור להכנס לכ.ט שלי. את שני הכבלים קניתי אבל התברר…

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. ראיתי בZAP וn VIDIA geForce 7600GT 256MB PCIeוPalit ציאות: DVI , (PCIe/AGP) חיבור: PCI express , (Chipset )מעבדים: nVIDIA GeForce 7600 , יצרן: Palit , זכרון: 256 Mb, Memory Interface: 128 Bit זה שווה? ואם יש דברים יותר טובים אז תשימו לי פה לינק תודה!!!

• 30 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by SpiritKnight,

ביולי, הרבה אנשים אמרו שהם יקנו אותו. חלק קנו(כמוני), וחלק לא קנו. האם יש לכם ריידון9700? נ.ב: איך אני מפעיל סקר?

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. שלום לכולם, לפני כמה זמן התייעצתי לגבי כ.מסך ובסוף לא יצא לי לקנות, לכן אני מתייעץ שוב. מפרט קיים: מעבד:AMD PHENOM II X4 955 BOX 3.4GHZ לוח אם: GIGABYTE GA-MA770-UD3 כרגע עם כרטיס מסך זמני - Nvidia GT220 1GB מארז: COOLER MASTER CM690 ספק כוח: ANTEC 550WATT VP550P מסך LG FLATRON W2242SM - 22" , הרוזלוציה המקסימלית זה 1680x1050 אבל כדאי שהכרטיס יתמוך גם ב1920x1080 מן הסתם. כרטיס מסך שאני שוקל - Sapphire Radeon R7 260X OC 2GB GDDR5http://www.tms.co.il/product/12971. עולה 750 שקל בtms. המלצות אחרות? אני מחפש את הכרטיס מסך שייתן לי הכי הרבה תמורה לכל שקל גם לטווח הארוך - אשמח לאיזה דיל או משהו משתלם במיוחד. תודה מראש

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. שלום , לפני מס' ימים רכשתי מסך 24 אינצ' של סמסונג T240 עם רזולוציה מקסימלת 1200X1920 הכרטיס מסך שלי הוא - nVIDIA GeForce FX 5200 Asus V9520 שתומך עד רזולוציה: 2048 X 1536 עם חיבור VGA + DVI . כאשר אני מחשב את המסך בחיבור VGA אנלוגי רגיל - אני מצליח להגיע לרזולוציה 1200X1920 אך כאשר אני מחבר את המסך הDVI - הוא לא נותן לי אופציה להגדיל את הרזולוציה מעל 1600X1200 . האם ידוע לכך על בעיה כל שהיא ? יכול להיות שהכרטיס תומך ברזולוציה הזו רק בחיבור אנלוגי ולא בחיבור דיגיטאלי? הכרטיס ממש ישן אז זה נשמע לי הגיוני . אשמח אם תוכלו לעזור . תודה רבה !!!

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by gilboag,

הזמנתי אתמול כ.מ GTX 460 1GB OC - I-CHILL של INNO3D ב 1000 ש"ח מ נעה מחשבים ולפי כל הסקירות לכרטיסים דומים נראה לי שזו קניה טובה בהתחשב שהביצועים שלו עם OC ל 750 ליבה (במקום 675מקורי) ו 3800 לזיכרון (במקום 3600 במקורי). א. ההערכה שלי שהוא נותן ביצועים עדיפים מה 6850 בכמה אחוזים ולכן העדפתי אותו - האם אני צודק ? ב. במחשב כרגע יש לי ספק SPIRE JEWEL 500W (כן אני יודע שהוא לא ברמה של SEASONIC וכו'..) השאלה העיקרית היא האם הוא יחזיק את המערכת (שמבוססת I3..) ? * אני מעריך שאם הספק היה מאחת החברות המובילות ב500W לא הייתי ממש מודאג, השאלה די מדאיגה אותי אשמח לתשובה אם מישהו יודע... :s05:

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by dorshay,

ב 24 שעות האחרנונות אני שובר את הראש על הבעיה מקווה לעזרה... יש לי בכרטיס מסך חיבור MINI HDMI והגיע איתו כבל MINIHDMI ל HDMI ממש קצר... הLCD במרחק 3 מטר מהמחשב.... איך אני מחבר אותם? חרשתי את הרשת בחיפוש אחרי חנות שמוכרת כבל כזה ארוך בארץ... חנות שמוכרות מתאם מקטן לגדול... או סתם מאריך HDMI ואני לא מוצא... לא נראה לי הגיוני אשמח לעזרה בנושא

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by bears,

בעקרון הגרפיקה אותו הדבר רק המשחק מהיר יותר ובהגדרות הכי גבוהות שאפשר.. אבל לא יכול להגיד שיש הבדל גדול בין הכרטיסים,למה זה ככה? (אני עם מסך 19 CRT שטוח,1600 X 1200)

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by EgoManiac,

טוב, אני בהתלבטות קשה בין שתי האופציות. מציק לי לשחק לפעמים בBF3 על הגדרות MED - HIGH על 40 FPS (כן אני קשה בקטע הזה) וחשבתי לשדרג את הכ.מסך. אבל מצד שני חוץ מאיזה משחק או שתיםם הכל עובד טוב ויפה, וגם לFHD הGTX570 מספיק למדי כיום. אבל מצד שני יש לי אופציה לקנות GTX680 ב2000 ש''ח , ואני אומר לעצמי האם שווה למכור את שלי(1000 ש''ח?) להוסיף עוד איזה 1000 ולקחת GTX680. ועוד אפציה היא לקנות GTX570 ולשים אותו בSLI (למרות שאני תמיד הייתי בעניין של כרטיס בודד ולא SLI/CF. כמו שאמרתי, אני יודע שGTX570 מספיק מעל ומעבר לFHD ואין טעם לשדרג. אבל רציתי עוד דעות של אנשים, ומה אתם הייתם עושים? ( איזה משפט חיים הכט ). זה יהיה סתם בזבוז כסף או שכדאי לקנות ב2K ש''ח עד שיש את האופציה?

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by The Ball,

אני לא הבנתי כל כך מה קורה אם את מסמן את האפשרות הזאת במשחקים =\ חלק אומרים שזה משפר את ה- FPS וחלק אומרים שלא, מישהו יכול להסביר לי אחת ולתמיד מה הדבר הזה עושה? (רק כאלה שמביני בבקשה) תודה.

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by pooowa,

קראתי פה מאמר על הFX5200, שאומר שאם רוצים ביצועים מקסימליים אז צריך להפעיל AA ו- Anistropic Filtering. עכשיו, אני בתור בעלים של הכרטיס (FX5200 TD של אסוס) הייתי רוצה לדעת איך מפעילים אותם? ???

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by xxlad,

שלום, יש לי הזמדנות לשדרג את כרטיס המסך (קנייה ב US) ואשמח לקבל המלצה. התקציב הוא עד 200$. אני משחק מדיי פעם.. המערכת שלי היום: H97-HD3 I5-4690 16GB RAM R9280X FSP RAIDER 650W Dell P2414H תודה רבה

15. היי אני חושב לשדרג את כרטיס המסך במחשב שלי למשהו קצת יותר חזק. כרגע יש לי כרטיס Geforce 6600 של GIGABYTE. הכרטיס החדש מיועד גם למשחקים וגם לסרטים אני לא ממש מצפה להריץ קרייסיס.. אבל כרטיס שיהיה סבבה ויוכל להריץ משחקים (עם המגבלה של המעבד כמובן) המפרט שלי כרגע: P4 3.0GHZ Prescott לוח אם : ASUS P5LD2 לינק ללוח האם באתר אסוס : http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=185&model=515&modelmenu=1 512MBX2 DDR2 Dual Channel (אולי גם הזכרון ישודרג בקרוב, אבל כרגע אני מדבר רק על כרטיס מסך) Geforce 6600 (שצפוי להיות מוחלף) מה הכרטיס הכי טוב שאני יכול למצוא בלי שיהיה צוואר בקבוק רציני מידי ? התקציב הוא 400¤ בערך... קחו בחשבון שכנראה גם הזכרון ישודר…

16. http://news.softpedia.com/news/AMD-Catalyst-13-1-WHQL-Driver-A-Major-Improvement-for-Radeon-HD-7000-322254.shtml

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. שלום לכולם. אני ממש לפני קניית מחשב, אך אני מתלבט בין שני כרטיסי מסך. GigaByte 8800GTS 512MB 256BIT או GainWard 8800GTS TVDVI 512MB 256BIT איזה מהכרטיסים הבאים טוב יותר? שניהם זה הGTS החדש כמובן, אך של מי מהם הביצועים יותר טובים?(כי ראיתי בטסטים של כרטיסים אחרים, שיש כרטיסים שמביאים בכל משחק לפתות הבדל של 8 FPS שזה די משמעותי מבחינתי). אז מה מביניהם עדיף?

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by Chura,

אז בעזרתכם הנדיבה הצלחתי להחליט על 7600GT של לידטק. מצאתי אותו ב916 ש"ח אבל עכשיו מצאתי התבלטות חדשה ! :-) ראיתי את האקסטרים ב999 מה הוא נותן לי פרט לOC שאני יכול להשיג לבד ? או שאני בכלל לא בכיוון ?

• 30 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by Adirz0,

שלום חבר'ה , במפרט שקניתי הזמנתי את הכרטיס הבא: BFG 7900GT 256MB אבל אתמול אמרו לי שכבר לא עדיף אותו ולבטל את ההזמנה של הכרטיס , מפני שהמחירים ירדו , ועכשיו עדיף את: Radeon X1800XT 512MB אז רציתי לשאול , מה ההבדלים ביניהם ? (יש הבדל מבחינה גראפית?) מה יותר טוב? (לא כ"כ מבחינה כספית אני עדיין מדבר על בחינת ביצועים וגראפיקה במשחקים וכד') יש לשתיהם פטונציאל טוב ל- OC ? והאם עדיף לבטל את ההזמנה של ה- 79GT ולהזמין את ה- X1800XT ? תודה רבה.

• 39 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by menyd1,

שלום כרגע אני בארה"ב רציתי לדעת איזה כרטיס מסך יריץ בצורה חלקה ויפה את PES 2015 ואפילו את 2016 ו 2017(חשוב לי יותר ביצועים מאשר גרפיקה) מה הטווח מחירים(כמה שיותר זול) ואיזה דגמים עומדים לרשותי?

21. Started by gandy,

הכרטיס הישן שלי מת ( Sapphire 7950 3GB GDDR5 Retail BULK). אודה להמלצה לכרטיס עד 1000 ש"ח המערכת שלי : מעבד Intel Core i5-4590 לוח אם Gigabyte GA-H81M-HD3 Front USB3 ספק FSP RAIDER 650W מארז Fractal Design Define R4 זכרון Hynix Original 8GB DDR3 1600 מסך Dell 23 Monitor P2314H IPS Full HD Led שימוש - משחקים

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  22. החלפתי ל 6600GT AGP ושהפעלתי את המחשב המחשב נהיה עם רזולוציה נמוכה ו4BIT צבע.. התקנתי דרייברים וזה לא עזר.. אשף הוספת חומרה מזהה VGA קונטרולר משהו כזה אבל לא מצליח להתקין אותו.. זה קרה לי פעם בכרטיסים אחרים אבל שהתקנתי את הדרייברים זה הסתדר ופה לא.. מה אפשר לעשות? <הכרטיס הקודם היה של ATI> מה אני יכול לעשות? תודה מראש עריכה: בדיוויס מנג'ר הוא רושם לי בדריוור סטטוס: This device cannot find enough free resources that it can use. (Code 12) If you want to use this device, you will need to disable one of the other devices on this system.

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by BlackTalon,

יש לי GigaCube Radeon 9600 Pro 128 mb חיבור מהיר וכל השאר תוכלו לראות במפרט. האם זה הגיוני שיש לי עכשיו 15-50 FPS במשחק America's Army 2.0?? כי לי זה נראה נורא מעט....הסרתי דריברים קודמים...היה לי קודם Asus Geforce 2 GTS 64mb השתמשתי ב-nvcleaner והוא לא באמת נתן לי למחוק את כל מה שקשור בדריברים הוא הציג המון קבצים שאין באפשרותו למחוק בהודעת Error. הדריברים שיש לי עכשיו זה Catalist 3.9 והורדתי מהאתר של ATI

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by ExploiT,

שלום לכולם לפני שבוע קיבלתי ATI RADEON 9800 PRO כרטיס חזק מהיר וטוב לפניו היה לי ASUS G FORCE 2 עכשיו הבעיה היא הוצאתי תכרטיס הישן הכסנתי תחדש והדרברים לא עובדים שאלתי בפרום אחר ואמרו לי לפרמט תמחשב ולתת לווינדוס למצוא את הדריבר המתאים פרמטתי והתקנתי ווינדוס אקס פי הוא מצא דרביר אבל הוא התקין דרביר ל NAVIDA G FORCE 4 460 MX אני לא יודע למה זה ואני רוצה לשנות את זה אז הנה השאלות 1 האם זה יחנוק תביצועים של הכרטיס שלי בגלל שיש דריבר לא מתאים? 2 ניסתי להוריד דריברים מהאתר של ATI והוא רושם לי שגיאה כול פעם שאין לי תחומרה המתאימה מה זה אמור להיות? אז בבקשה מי שיכול שיעזור לי אני חדש כאן אני חייב עזרה תודה לכול מי שיעזור לי להיפטר מהבעיה

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  25. שלום, קירבתי מגנט למסך (כנראה שהוא היה חזק מדי) אבל לא קרוב ממש ונהיה לי כתם חום באמצע המסך ! יש אפשרות להוריד את זה איכשהו או לסדר את זה ? יש לי מסך מדגם LG 774 FT, לא נראה לי שאפשרי לסדר בעיה כזו, אבל אם מישהו יודע, אשמח לשמוע . תודה

• 29 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים