עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by I7210I,

שלום אני מעוניין להוסיף כרטיס מסך למחשב שלי (כרגע יש כרטיס on board) וזה בגלל שאני מרגיש שמחקים לא רצים ממש טוב..כמו NFS MOST WANTED זה המפרט שלי המסך DELL U2311H המעבד הוא Intel Core i3-540 3.10 4M הלוח Intel Tom Cove DH55TCהמארז CHENBRO PC317 ATX Thermal-Advancedהספק Topower [zumax] 500W + Turbo Fan הזיכרון4Gb [2x 2Gb] DDR3 1333 CL9 Kingston השאלה איזה כרטיס מסך להוסיף בתקציב של עד 400 שקל(אם יש צורך להוסיף ולקנות ב400 זה בעצם בזבוז כסף אז תקנו אותי) ושלא יתחמם המחשב ויעבוד עדיין בשקט כמו שהוא כיום וכן האם ההתקנה של זה היא פשוטה ז"א אני רק תוקע במחשב וזהו הוא כבר מזהה את זה (WIN 7) תודה רבה

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. היי, אני מתעניין בקניית כרטיס מסך כדי שאבא שלי ישחק בו וקודם כל במשחק כ flight simulator. אני לא רוצה להרכיב מחשב שיהיה יקר לא לצורך אך עדיין אני רוצה שיהנה ממנו עד הסוף. בהמלצה שלכם בבנית מפרטים הצגתם את 5850 שעולה 1500 ש"ח כאשר הנחות ממנו עולה 900 ש"ח. האם ההבדל הזה שווה את ההנאה מהכרטיס? כמו כן יש את ה gtx460 שגם הומלץ במפרטים. למה המפרטים המומלצים לא עודכנו עד היום, האם זה בגלל שלא היו שינויים מהותיים עד היום? יאללה תודה למגיבים

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by Culandur,

ה 9100 אמור להות יותר חזק מה 9000 נכון? אז מה קורה פה?? נלקח מהסקירה הבאה

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by xxlad,

שלום, יש לי הזמדנות לשדרג את כרטיס המסך (קנייה ב US) ואשמח לקבל המלצה. התקציב הוא עד 200$. אני משחק מדיי פעם.. המערכת שלי היום: H97-HD3 I5-4690 16GB RAM R9280X FSP RAIDER 650W Dell P2414H תודה רבה

5. Started by Gohan,

יש לי 500 שקל , אני רוצה לקנות את הכרטיס מסך הכי טוב שאני יכול (לא משנה היצרן) מישהו יכול להמליץ לי? עדיף NVIDIA. תודה.

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. אני יודע שההבדל הוא בקירור וגם זה לא תמיד ובמדבקה אבל עדיין: XFX EVGA BFG Twintech Asus Point of View Gigabyte Albatron ועוד.....

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by MOFRA,

שלום אנא המליצו לי על כרטיס מסך בעל הספק נמוך. נכון להיום יש לי 7750 HD עם 1GB וחשבתי לשדרג. תקציב. כמה שפחות ולא יותר מ600 שקל.

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. מדריך overclocking למתחיל, איך בעצם עושים זאת יעיל - טיוטא א' רובכם וודאי שמעתם על השיטה המפורסמת לביצוע overclock, בכך שמתחילים מתדר ברירת המחדל בו הכרטיס נמצא, ועולים אט אט במדרגות תוך כדי משחק עם העלאת המתח, עד למציאת התדר המקסימלי והמתח שבהם הכרטיס מסוגל לרוץ. הבעיה בשיטה זו טמונה בכמות איטרציות בלתי סבירה שנדרשת עד למציאת תדר היעד. שיטה זו למעשה גוזלת הרבה מאד זמן, לעיתים עשויה להיערך משך מספר שעות רב עד כדי למעלה מיום בדיקות שלם (תלוי כמה זמן גוזל כל סבב בדיקות). אם נתבונן על סקלת תדרים אפשרית, נומר בין 800mhz לבין 1300mhz, ואם נבקש לבצע גרעון במדרגות של 20mhz בכל פעם (מה שמכונה איכות הגרעון) הרי שאנו עשויים לבצע עבודה בחסם זמן חיפוש של N אטרציות במקרה הקיצוני, כ…

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. אהלן חבר'ה, לאור קנייתי האחרונה philips 42 8404 ;D רציתי לקנות כרטיס מסך חדש שיתמוך בטלוויזיה כמו שצריך ! כל הפרטים על המחשב נמצאים "במפרט מחשב שלי". דברים שכן חשוב שיהיו כתובים פה: יציאת DVI אחת לפחות חובה (מסך samsung 2043bw). יציאת HDMI לחיבור לטלוויזיה. כרטיס מסך שקט ככל שניתן, אבל שלא יהיה עם קירור פאסיבי. כרגע יש לי 9600GT ונראה לי שמבחינת ביצועים ה 4850 יותר טוב ותקנו אותי אם אני טועה. כמובן אני שואל כי אם כבר אני קונה כרטיס מסך חדש אני רוצה שיהיה לי גם שידרוג במשחקים על הדרך. משיטוט קצר שלי באינטרנט ראיתי שיש כאלה שכתוב שהוא מעביר HDMI via dongle. מה זה אומר? בנוסף, אני ידוע שזה לא קשור לפה אבל מי שידע לענות לי על השאלות ששאלתי כנראה ידע את התשובה לגבי השאלה הבאה.…

• 26 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by stingeR-,

חבר שלי קנה לפני ימים אחדים כרטיס 6600GT של אלבטרון בממשק AGP , הכרטיס אם תסתכלו נראה טוב ויפה , וגם נראה כאילו יש עליו קירור לא רע בכלל , אבל זה ממש לא ככה , הקירור פשוט זוועתי , הוא עולה על הזיכרונות ועל הליבה , והוא פשוט גוש מתכת ענקי שיש לו כמה סנפירים , זה הכל , הוא לא מופרד ולא כלום , יענו, זה כמה גושים גדולים שאמורים לטפל בזיכרונות ובליבה , וזה ממש לא טוב , בקיצור , אצלי בבית שאצלי דיי קר(20-22מעלות בחדר) הכל עבד בסדר והכל , אבל החדר של חבר שלי חם(משהו כמו החדר שלי בקיץ , 30מעלות) , והכרטיס עושה בלי סוף ארטיפקטים , במהירות סטוק(500\900) יענו ארטיפקטים של הזיכרונות , לא של הליבה , וזה לא שתגידו שזה איזה מארז ג'נרי , זה FOXCONN DIABLOAIC , בקיצור , הכרטיס בכלל לא מו…

• 27 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by itamsh,

שלום אני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך שנמצא במחשבי, כשהייתי בחנות אמרו לי שאין הרבה כרטיסים שאני יכול לשדרג אליהם היות ושאר חלקי המחשב מחייבים כרטיסים מאוד מסוימים,אני לא זוכר באיזה חלק זה תלוי ואשמח לשמוע איזה חלק משפיע ולאיזה כרטיסים אני יכול לעבור,מה שידוע לי על הכרטיס שכרגע יש לי הוא: Geforce 6200 128+DVI AGP בתודה

• 26 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. http://www.nzone.com/object/nzone_cascades_home.html

• 26 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by gta_man,

שלום!אני חדש כאן ואני די מתעניין בחומרה ומאוד אוהב את האתר הזה! יש לי במחשב כרטיס nVIDIA GeForce FX5700LE עם זיכרון של 128MB,שנמצא אצלי מאז שקניתי את המחשב שלי,לפני שנה ו-8 חודשים בערך. כשאני מפעיל משחקי תלת מימד הכרטיס עושה רעש נוראי,ובמקרים מסוימים המשחק קצת רועד או יש קצת בעיות גראפיות. לכן החלטתי שכדאי לי לשדרג אותו לכרטיס חזק יותר..ראיתי פה באתר שה-Gigabyte GeForce 7600GT הוא מאוד טוב וגם לא יקר,אבל הבעיה היא שיש לי חיבור AGPx8 במחשב,אז אני לא יכול לחבר אותו. :'( אבל ראיתי שיש כרטיס Gigabyte GeForce 7600GS, עם חיבור AGPx8,כלומר אני יכול לחבר אותו למחשב. אז רציתי לדעת אם יהיה הבדל בביצועים(למרות שאני בטוח שיהיו),ואם לא יהיה הרבה רעש ובעיות כשאני מפעיל משחקי תלת-מימד א…

• 33 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. אחים שלי איך פותרים אתזה? ניראה לי שזה קרה בגל שחיטטי במקום הלא נכון בRIVATUNER בבקשה לעזור לי ולהגיד לי לפחות איך קוראים למצב/תהליך הזה.. תודה מראש..

• 29 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. הקישור לבעלי כרטיס מסך מבית ATI https://support.ati.com/ics/support/default.asp?deptID=894&task=knowledge&folderID=27

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by djee140,

צהריים טוב לפני כשבוע HD7970 החליט ללכת לעולמו מתלבט בין palit 1060 3gb שעולה 928 לבין 980 GTX 4GB שעולה 1115 משחק כרגע ב1680X1050 , לא רואה את עצמי עולה מהרזולוציה הזאת בקרוב ואם כן אז 1080P לכל היותר

17. Started by I7210I,

שלום יש ברשותי היום nvidia geforce 970GTX ואני שוקל אולי להחליף את הכרטיס שלי, המסך שלי לא תומך ביותר מFHD השאלה אם יש טעם בכלל להחליף?לחכות?למכור ולחכות?והאם אני ארגיש שיפור משמעותי?יש לציין שאני לא גיימר ומשחק כל הזמן אלא פה קצת ושם קצת תודה

18. Started by All_eyes_on_me,

CODE NAME - G100/D9E טכנולוגיה - 55NM ~1800 - טרנזיסטורים CORE CLOCK - 650 MHZ RAM - CLOCK 1000MHZ רוחב פס זכרון - 512MHZ 32 - ROP'S 96 - TMU'S S.P. - 384 RAM BAND' - 128 MB\S שיפור של כ - 15-20% על 8800GTX תאריך השקה - Q2 2008 http://www.hardware-aktuell.com/viewnews.php?article=707

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. אהלן חברים, אני רוצה לקנות כרטיס מסך יד שנייה ברמת ה7950 - 7850- r9 270/270x . מה לדעתכם המחיר המומלץ לכרטיס בן שנתיים-שלוש ללא אחריות ? הציעו לי 7950 ב400 ש"ח ו7850 ב350 ש"ח. תודה רבה למגיבים

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  20. Started by הראל נ,

המחשב שקניתי הוא מלפני 4 שנים ומסתבר שהכרטיס מסך שלו (Nvidia GeForce GT 240) כבר לא יכול להריץ משחקים חדשים. לכן חשבתי על שדרוג. אשמח תוכלו לעזור לי לבחור אחד חדש.. המפרט: מעבד: Intel Core I7 860 לוח אם: Gigabyte P55-UD3L זיכרון ראם: 4G DDR3 ספק כח: MODEL NO.NZ500GW פרטים כלליים: אני לא איזה גיימר מטורף. משחק בד"כ FIFA וNBA 2K (אני רוצה שהם ירוצו על הגדרות גבוהות +-. שיראה יפה ונורמאלי..כי אני מחבר את המחשב לטלויזיה מדי פעם..). השאלה אם אני צריך להחליף גם ספק כח (אם זה ממש חובה, אז אחליף. אבל כרגע מעדיף שלא להוציא עוד כסף..) זיכרון ראם אני אוסיף עוד 4G (ללא קשר לתקציב..) אשמח אם תמליצו לי על כ.מסך חדש וטוב עד 600 ש"ח. תודה מראש!

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. ביצרנית האמריקאית מכריזים שה-Razer Core, המארז החיצוני החדשני שיאפשר חיבור כרטיסי מסך שולחניים למחשבים נייחים, יושק רשמית בחודש הבא, עם תג מחיר גדול מאוד של 500 דולר. לא כולל כרטיס המסך עצמו שנת 2016 מביאה איתה שלל חידושים מרשימים לעולם המחשבים והחומרה – ואחד מהגדולים שבהם הוא טכנולוגיה שמאפשרת לכרטיס מסך חיצוני להתחבר כמעט לכל מחשב נייח או נייד, בקלות ובנוחות ובהתבסס על תקן ה-Thunderbolt 3 שאמור להעניק מספיק רוחב פס בכדי להביא לניצול סביר של העוצמה הזו. את הסיפתח לטכנולוגיה תעניק לנו חברת Razer, שמאשרת כעת כי מארז ה-Razer Core הייעודי שלה אותו הציגה בחודש ינואר 2016, שמתבסס על טכנולוגיית ה-Xconnect מבית AMD, יהיה זמין לרכישה ב-15 באפריל – במחיר של לא פחות מ-500…

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by Garm,

ה9800 ששירת אותי נאמנה קרוב ל3 שנים מראה סימני גסיסה מתקדמים. לכן זה נראה כמו זמן מתאים לקנות כ. מסך חדש. מפרט: nforce3 amd64 2800 512mb ddr 400mgh בעיקרון אני צריך כ. מסך בחיבור AGP שמתאים למפרט שלי, לא משהו מפוצץ שהמחשב לא ינצל. התקציב גמיש.

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. הכל עבד מעולה תמיד, ואז לאחרונה- סרטים 720P ו 1080P לא רצים חלק מיוטיוב או VIMEO. מקרטע, לגמריי. מעצבן.... במחשב הסרטים רץ מעולה, אין בעיה. נסתי לשנות הגדרות ב ATI, לא עזר כ"כ. כרטיס X1650 ATI, אני עובד על 900X1440 רזולוציה (מסך 16X10). גולש בפיירפוקס, אין וירוסים, עבר את כל הסריקות עם תוכנות שונות. בכל מקרה הכל עבד לאחרונה תקין, פתאום זה קרה.גם הנושא של תצוגה במחשב מתחיל לאחרונה לעשות בעיות ותקיעות אז אני חושב קשור לכרטיס מסך... פירמוט לא פיתרון כרגע, המחשב משמש לעבודה. יש פיתרון ?

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by gadykay,

שלום אנשים, נקלעתי בדרכי לאפשרות לרכוש GTX 980 G1 Gaming של Gigabyte במחיר חו"ל ורציתי לשאול האם הוא יתאים למחשב עם המפרט הבא: לוח אם: Gigabyte Z68X-UD3-B3 (תומך רק ב PCI 2.0 נראה לי..) מעבד: i5 2500K ספק: FSP 700W 80GHN מארז: Lancool PC-K62 (מכיל כרגע Gigabyte GTX 470 OC Windforce 3) זיכרון: Corsair Vengeance Pro 1866Mhz 32GB=8GBx4 השאלות שלי כמובן הן האם המארז יכול להכיל את הכרטיס? האם הספק מספיק (נראה לי שכן)? האם המעבד והזיכרון מהווים צוואר בקבוק? והאם בגלל שהכרטיס תומך ב - PCI 3.0 והלוח שלי רק ב - PCI 2.0 (לא סגור על זה) תהיה הפחתה רצינית בביצועים ולא שווה לרכוש את הכרטיס? בתודה מראש.

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by Iv0ry,

יש לי בעיית Stuttering במשחקים tf2, generals zero hour, assasin creed, crysis , gta2 הדריבר של כרטיס המסך, כרטיס הקול, ואפילו המסך הם עדכניים הספק הוא CM 460 W EXTREME POWER אני חושב זה כמו מה שקורה כאן: http://www.youtube.com/watch?v=3ilunu1BOQQ&feature=related

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים