עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ori24,

ראיתי בFOXPC את הGTX285 של XFX שעולה 1999 ש"ח ויש את הGTX260 החדש של EVGA שעולה בסביבות 1500 ש"ח. האם ההבדלים בין שני הכרטיסים הם כאלה גדולים שמצדיקים את התוספת של ה-500 שקל? אשמח לעזרה מהמומחים בתחום. המסך שלי זה T240 של סמסונג וזה מה שעוצר אותי מלקנות את המחשב החדש. תודה מראש לעוזרים!

• 29 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by yuval1101,

היי, אני בונה מפרט מחשב למשחקים שיהיה כמה שיותר חזק, ההתלבטות שלי היא בין 2 מערכי הכרטיסים הגרפיים הבאים, ואני צריך לדעת מה יהיה יותר חזק: - http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1131 או - http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1124 ( ואני אוסיף לזה את אותו לוח אם P5ND ). לשניהם יש אחלה של קירור, ושניהם במחירים מאוד מפתים, איזה מערך יהיה חזק יותר? אם יש ביקורות ( אל תשכחו את ה-OC של ה-9600GT ) זה יהיה מצוין וההבדל יהיה משמעותי? תודה מראש, יובל

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  3. שלום לכולם. אני מבקש עזרה בקשר החלטה לקניית כרטיס מסך. היפרט התכני של המחשב שלי האו: 1)i3 6100 2)לוח אם asus 110m-a 3)kingstorm hyperX 8gb 4) ספק seasonic 520w אני רוצה להוסיף כרטיס מסך asus gtx 970 strix. האם הכרטיס מסך הזה מתאים למחשב שלי? בבקשה עזרה.

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by UltraWaveMUSA,

יש לי כ. מסך של הרקולס ואני רוצה לממש אחריות? "אכלתי אותה"! כך נאמר לי על פי נציגת שרות הלקוחות של פנדס וזאת הוסיפה כי זה משום שהרקולס פשטה רגל. נאמר לי כי אם אני רוצה לממש את הביטוח עדיף שאשלח מייל לתמיכה של הרקולס ושם אולי יעזרו לי בבעיה. אני יודע, כולנו יודעים, שזה לא יעזור. מה לעזאזל אני אמור לעשות? הכרטיס הוא redeon 9800 aiw למי שמתעניין. ולמה לא אמרו לי את זה בפעם הקודמת שהתקשרתי אליהם? פעם שעברה התקשרתי לברר בקשר למימוש האחריות של הכרטיס הנ"ל ונאמר לי כי עלי לשלוח להם את הכרטיס והם יטפלו בנושא. האם אמרו לי את זה רק כדי להיפטר ממני?, כלומר, שאני אשלח להם את הכרטיס וכל פעם יומרו לי - מחר, מחר תתקשר. "אניייי לאא"[במבטא רוסי כבד]. שוב, מה אני אמור לעשות עכשיו? 1800 שקל…

• 29 תגובות
    • 2k צפיות
  5. אני רוצה לקנות כרטיס מסך למשחקים RTX 3060 הדבר הראשון זה ללכת על גיגה בייט אבל יש לכרטיסים שלהם בעיה של " שבר " CRACKING ואני מפחד !!!! ה PALIT זה כרטיס פשוט עם מאוורר אחד יותר מתחמם סביר להניח , הגעתי למצב שאני שוקל לקחת את ה PALIT כדי להימנע משבר כל הרשת מוצפת בתלונות על הבעיה של גיגהבייט מה לעשות ? לקנות PALIT ? שזה קצת מבאס או לקחת סיכון ולקחת גיגהבייט ? מתלבט רצח עוד שאלה : זה קריטי ה VRAM 8GB /12GB ? הכרטיס שאני רוצה לקנות זה 8GB ה 12 יקר יותר המטרה בעיקרון לשים אותו עם מעבד R5 5500 ולוח A520 , אני לא זקוק ל OC אני חושב שזה יכול לשרת אותי מצויין במיוחד שיש לי כרגע I3 7100 שהוא על הנייר כל כך חלש ועדיין מתפקד לא רע .

6. שאלתי כאן באתר לגבי תוכנה שמאפשרת OC גדול יותר מאשר ה OVERDRIVE המובנה ולא היו תשובות... בכל מקרה מצאתי את התוכנה הזאת שניראה שעושה את העבודה... תעדכנו... http://downloads.guru3d.com/AMD-GPU-Clock-Tool-v0.9.8-download-1985.html לינק לתוכנה... [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  7. יש הבדל משמעותי בין NVIDIA 7800 GT ל- NVIDIA 7800 GTX ? ^^ במשחקים רואים את ההבדל ? ב GTX אפשר להגיע להגדרות יותר גבוהות? למה NVIDIA 7800 GT עולה בערך 2000 שקל ו NVIDIA 7800 GTX עולה בערך 4000 שקל ?? ה GTX לא פי 2 יותר טוב מ GT, נכון??

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  8. קניתי אותו והוא לא סוחב לי את הGTA החדש. ניסיתי לחפש באינטרנט ולא מצאתי יותר טובים ממנו בlow profile

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by kobi_af,

עכשיו יש לי מסך lcd ותאמת הכלה טיפה הראייה קשה לי לראות מדוייק מרחוק ופעם ראתי פיקססס אז יש לי שאלה: אני סבור מאוד שזה הקרינה של המסך גורמת לכך אז אם אני ישים משקפי שמש טובות לא חרטא שאני משתמש במחשב אז לא יקרה לי כלום? המשקפי שמש יגנו עליי מפני הקרינה?

10. Started by ccc,

אני עם Ti4600 רזולוציה 1024@768 עם AAX4 AFX8 יותר חלק מזה לא ראיתם (כן, אני יכול להעלות עוד את הרזולוציה ועדיין יהיה חלק) אז מה הסיפור? ??? זה דיי טוב

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by bookie,

לפני מספר ימים התקלקל לי כרטיס מסך אותו רכשתי לפני כ3 וחצי שנים. מדובר בכרטיס Gigabyte gv-n55-oc-16i אני לא מבין גדול בעולם כרטיסי המסך אבל מניח שהוא כבר נחשב למיושן יחסית ויצאו עוד כמה דורות של כרטיסים דומים מאז שרכשתי אותו. אני מחפש כרטיס מסך עם ביצועים דומים עבור קצת תוכנות גרפיות וקצת גיימינג (כמובן שיתאים לחומרה הנוכחית הקיימת על המחשב שלי). תקציב - בסביבות ה500 ש"ח, מניח שאפשר קצת לדחוף למעלה אם אין ברירה. שאר החומרה הרלבנטית על המחשב: Intel I5 2500 3.3Ghz 6MB Asus P8H67-m pro b3 לוח אם תודה רבה!

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by ravid,

direct x 9 יצא כנראה מחר לא זה לא עוד בטא זו גרסה סופית!

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by Rule The Pc,

אהלן כמה זמן יקח עד ש6800NU יהיה כמו 5200 היום?

• 31 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by Albetron,

חשבתי לקנות 980 אבל הבנתי שהתמורה לא שווה עוד 1000 ש"ח..יש טעם לחכות לטיטאן הבא? מחיר? תאריך? תודה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by itamsh,

שלום אני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך שנמצא במחשבי, כשהייתי בחנות אמרו לי שאין הרבה כרטיסים שאני יכול לשדרג אליהם היות ושאר חלקי המחשב מחייבים כרטיסים מאוד מסוימים,אני לא זוכר באיזה חלק זה תלוי ואשמח לשמוע איזה חלק משפיע ולאיזה כרטיסים אני יכול לעבור,מה שידוע לי על הכרטיס שכרגע יש לי הוא: Geforce 6200 128+DVI AGP בתודה

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  16. עזבו לרגע ת'מחיר, מה יתן לך יותר ביצועים (ושמעתי שלהרקולס יש גם קירור נוסף)?

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by All_eyes_on_me,

CODE NAME - G100/D9E טכנולוגיה - 55NM ~1800 - טרנזיסטורים CORE CLOCK - 650 MHZ RAM - CLOCK 1000MHZ רוחב פס זכרון - 512MHZ 32 - ROP'S 96 - TMU'S S.P. - 384 RAM BAND' - 128 MB\S שיפור של כ - 15-20% על 8800GTX תאריך השקה - Q2 2008 http://www.hardware-aktuell.com/viewnews.php?article=707

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  18. נראה שמדובר בכרטיסים מומהרים, הורדת תדר מסייעת בבעיה. אנשים החליפו ספקים בהספקים של 1000W+, השתמשו ב2 כבלים לכרטיס לרובם זה לא עזר, רק הורדת תדר. הורדת התדר נמוכה, לכן פחות סביר שזה קשור להספק הכללי אלה לבעייה תכנונית/דרייבר. אולי משהו בקוד של הקושחה. בFE להבנתי זה לא מופיע. https://videocardz.com/newz/geforce-rtx-3080-sees-increasing-reports-of-crashes-in-games https://www.igorslab.de/en/what-real-what-can-be-investigative-within-the-crashes-and-instabilities-of-the-force-rtx-3080-andrtx-3090/

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by MINIME,

אני קניתי את הRADEON 8500 DELUXE 128 MBDDR של GIGABYTE זה יותר טוב מTI 4200 128 MB DDR של ASUS ושאר הTI השונים. ??? ???

20. Started by SnowMow,

אהלן לכולם פה, לאחר 3 שבועות בבטלפילד 4 הבנתי שהגיע הזמן לשדרג כרטיס מסך, הכיוון הוא הכרטיס בכותרת.. השאלה היא האם הספק שלי מספיק חזק בשבילו יש לי coolermaster silent 620w, לפי אתר ספיר הוא דורש 750 וואט אבל כרטיסים זהים של חברות שונות דורשים פחות למשל זה של גיגאבייט דורש 600וואט לכן אני פה.. תודה מראש

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  21. הנושא אומר הכל, ההפרש הוא 70 ש"ח : שתי חברות מעולות עם מוניטין מצויין. בעקרון, אני לא מתכנן לעשות OC אבל ייתכן בעתיד ארצה. אני בטוח שמבחינת ביצועים נטו הם זהים/זניחים בהבדל. השאלה היא כנראה באיכות הבנייה, פילטרים ואולי OC. אז מה כדאי לי?

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by DOGMA,

תיקונים עיקריים בגרסא החדשה: - Half-Life 2: Playing the game on a system containing an Athlon XP CPU no longer results in missing textures occationally being noticed - Half-Life 2: Intermittent psychedelic patterns are no longer seen when playing the game under Windows XP - CounterStrike: Playing the game under Windows XP with an ATI RADEON X800 series installed no longer results in display corruption being seen in the floor in de_chateau map - Doom 3: Playing the game under Windows XP with an ATI RADEON X800 XT Platinum Edition no longer results in display corruption being seen when pressing CTRL+Alt+Delete followed by clicking Cancel - Everquest: Playing the game …

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by Lidorc,

חברים שלום, איזה מבין הכרטיסים לפי דעתכם טוב יותר ? בעיקר למשחקים ברזולוציית 1080P על מקסימום. משום מה אני לא מוצא ברשת בכלל ביקורת על הכרטיס מיני של ה - 1060. הסיבה לשאלה היא שהיה לי את ה 970 ובעקבות תקלה החליפו לי ל-1060. רציתי לדעת אם זה שדרוג או שנמוך. אשמח לתגובות בנושא וטובה שעה אחת קודם כדי שאוכל ללכת להחליף במידה וזה לא שווה, תודה, לידור

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by exXxTreAm,

השאלה בכותרת ואם למישהו יש השוואה אז שייתן קישור. תודה

• 34 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by TopNotch,

יש לי מחשב עם הנתונים הבאים: core i5 2500k 4.2Ggz (OC) 16GB DDR3 1600 Mhz ram. corsair Gigabyte GA-Z68A-D3-B3 Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail ומסך 1080P של דל. השאלה שלי היא האם הכרטיס שאני מעוניין לקנות יפעל טוב עם המערכת שלי? לכאורה עושה רושם שהספק מתאים, תקנו אותי אם אני טועה בבקשה. וגם את המעבד אולי אוכל עוד להעלות אותו ל 4.5 תודה רבה.

• 12 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים