כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
-
חבר שלי קנה לפני ימים אחדים כרטיס 6600GT של אלבטרון בממשק AGP , הכרטיס אם תסתכלו נראה טוב ויפה , וגם נראה כאילו יש עליו קירור לא רע בכלל , אבל זה ממש לא ככה , הקירור פשוט זוועתי , הוא עולה על הזיכרונות ועל הליבה , והוא פשוט גוש מתכת ענקי שיש לו כמה סנפירים , זה הכל , הוא לא מופרד ולא כלום , יענו, זה כמה גושים גדולים שאמורים לטפל בזיכרונות ובליבה , וזה ממש לא טוב , בקיצור , אצלי בבית שאצלי דיי קר(20-22מעלות בחדר) הכל עבד בסדר והכל , אבל החדר של חבר שלי חם(משהו כמו החדר שלי בקיץ , 30מעלות) , והכרטיס עושה בלי סוף ארטיפקטים , במהירות סטוק(500\900) יענו ארטיפקטים של הזיכרונות , לא של הליבה , וזה לא שתגידו שזה איזה מארז ג'נרי , זה FOXCONN DIABLOAIC , בקיצור , הכרטיס בכלל לא מו…
-
- 27 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הנושא אומר הכל, ההפרש הוא 70 ש"ח : שתי חברות מעולות עם מוניטין מצויין. בעקרון, אני לא מתכנן לעשות OC אבל ייתכן בעתיד ארצה. אני בטוח שמבחינת ביצועים נטו הם זהים/זניחים בהבדל. השאלה היא כנראה באיכות הבנייה, פילטרים ואולי OC. אז מה כדאי לי?
-
- 24 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום אנשים, נקלעתי בדרכי לאפשרות לרכוש GTX 980 G1 Gaming של Gigabyte במחיר חו"ל ורציתי לשאול האם הוא יתאים למחשב עם המפרט הבא: לוח אם: Gigabyte Z68X-UD3-B3 (תומך רק ב PCI 2.0 נראה לי..) מעבד: i5 2500K ספק: FSP 700W 80GHN מארז: Lancool PC-K62 (מכיל כרגע Gigabyte GTX 470 OC Windforce 3) זיכרון: Corsair Vengeance Pro 1866Mhz 32GB=8GBx4 השאלות שלי כמובן הן האם המארז יכול להכיל את הכרטיס? האם הספק מספיק (נראה לי שכן)? האם המעבד והזיכרון מהווים צוואר בקבוק? והאם בגלל שהכרטיס תומך ב - PCI 3.0 והלוח שלי רק ב - PCI 2.0 (לא סגור על זה) תהיה הפחתה רצינית בביצועים ולא שווה לרכוש את הכרטיס? בתודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן חברים, אני רוצה לקנות כרטיס מסך יד שנייה ברמת ה7950 - 7850- r9 270/270x . מה לדעתכם המחיר המומלץ לכרטיס בן שנתיים-שלוש ללא אחריות ? הציעו לי 7950 ב400 ש"ח ו7850 ב350 ש"ח. תודה רבה למגיבים
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
שלום מישהו הציע לי כרטיס מסך כזה GEFORCE 560TI http://imageshack.us/photo/my-images/96/97635899.jpg/ שהשתמש בו כשבוע והוא טוען שהוא מרעשי לו מידי אז יש לי כמה שאלות 1)האם הוא באמת כרטיס מרעיש או שהוא כרטיס כרגיל?? 2)האם הכרטיס הזה זה כרטיס שיחזיק לטווח ארוך לגבי משחקים? 3)כמה שווה כזה כרטיס כיום? תודה
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שאלתי כאן באתר לגבי תוכנה שמאפשרת OC גדול יותר מאשר ה OVERDRIVE המובנה ולא היו תשובות... בכל מקרה מצאתי את התוכנה הזאת שניראה שעושה את העבודה... תעדכנו... http://downloads.guru3d.com/AMD-GPU-Clock-Tool-v0.9.8-download-1985.html לינק לתוכנה... [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
רציתי לשאול אותכם מה ההבדל בין שניי הכרטסים הנ"ל אני לא מוצא שום ביקורת שמראה את ההשואה בין שניהם. האם כדאי להחליף מTI4800SE ל R9500PRO או שלא?
-
- 29 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני גר בסלובניה, ולכן המחירים והחנויות בישראל לא רלונטיים עבורי. בשנים האחרונות אין לי כמעט זמן לגיימינג, אבל מידי פעם נחמד להירגע מול המחשב. לפני כשבועיים מת לי הכרטיס מסך (במהלך משחק המחשב קרס, בהפעלה מחדש היו פיקסלים ירוקים כבר ב bios וארטיפקטים בווינדוס). ניסיתי לבדוק אם אפשר להציל את הכרטיס ולא הצלחתי. אני משתמש מאז ב on board gfx ומן הסתם לא מרוצה מאוד. המחשב בן כ 5.5 שנים (התייעצתי עם הפורומים כאן לגבי המפרט בזמנו, זה עזר לי מאוד), והמפרט שלו: Intel i5-4590 3.3GHz S1150 Gigabyte ATX 1150 B85 (GA-B85-HD3) Seasonic G-550 80Plus Gold Kingston HyperX Fury DDR3-1600, CL10 8GB הכרטיס שמת לי: Powercolor Rad…
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מתכנן לקנות את הכרטיס שבוע הבא ויש לי כמה שאלות.איזה קירור הכי מומלץ (שקט)?יהיה צוואר בקבוק מורגש ב-1080p עם מעבד i5 3470?ספק כוח של seasonic 500w יספיק? תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מתלבט בין שני הכרטיסים.רציתי כבר לקנות את ה9500P אבל אז ראיתי שיצא ה9600P וראיתי שאין הבדל במחירים כמעט.רק הבעיה שהוא פה רק בסוף מאי. שווה לחכות? מה ההבדל בין הכרטיסים? תודה :-*
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אתמול פתחתי את המסך מפנים ולא הבנתי איפה הדבר הזה שמכוונים פוקוס. ראיתי מלא חלקיקים אבל איפה נמצא הדבר הזה של הפוקוס?! כי אני מפחד סתם לגעת
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
יש לי כרטיס מסך G41 X4500 הבעיה שקיבלתי משחק חדש ORDER OF WAR מארה"ב הוא עולה ב DX10 שומעים רק מוזיקה ואין תמונה ב DX9 זה עולה לאט ואז רואים תמונה ואז אני עושה פליי וכלום שומעים רק מוזיקה , הכרטיס המסך המובנה תומך DX10 למה אי אפשר לשחק עם המשחק בהגדרות נמוכות ? אני לא מחפש הגדרות גבוהות ועוד שאלה אם אני אקח כרטיס מסך ב 300 ש"ח 4650 , 9500GT זה יעבוד ?! תודה . HD5450 DX11 עולה 320 ש"ח זה טוב למשחקים ?
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום. ה970 g1 שלי קיפח את חייו. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך שיחליף את ה970. אני משחק על 1080p ולא מתכוון לעלות ברזולוציה בשנים הקרובות. שאר המפרט הוא I5 6500 16 gb ddr3l 620w seasonic bronze האם ה480 8 גיגה מדגם g1 של גיגה בייט יהווה שיפור כולשהו לאומת ה970? בקייאספי המחיר הוא 1290 שח. תודה.
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום. אני בעיקרון משחק במחשב, עכשיו; אני משחק במשחקים כבדים יחסית כמו NeverWinter Nights למי שמכיר ו-EverQuest וכו'. לי יש כרגע מעבד 733 ואני רציתי לדעת עד כמה המעבד משפיע על הרצת המשחקים. אני יודע שראם והכרטיס מסך בעיקרון הם הכי חשובים, אבל אני רוצה לדעת אם המעבד נחשב גם לגורם חשוב בהרצת משחקים. בתודה, גל.
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, לאור קנייתי האחרונה philips 42 8404 ;D רציתי לקנות כרטיס מסך חדש שיתמוך בטלוויזיה כמו שצריך ! כל הפרטים על המחשב נמצאים "במפרט מחשב שלי". דברים שכן חשוב שיהיו כתובים פה: יציאת DVI אחת לפחות חובה (מסך samsung 2043bw). יציאת HDMI לחיבור לטלוויזיה. כרטיס מסך שקט ככל שניתן, אבל שלא יהיה עם קירור פאסיבי. כרגע יש לי 9600GT ונראה לי שמבחינת ביצועים ה 4850 יותר טוב ותקנו אותי אם אני טועה. כמובן אני שואל כי אם כבר אני קונה כרטיס מסך חדש אני רוצה שיהיה לי גם שידרוג במשחקים על הדרך. משיטוט קצר שלי באינטרנט ראיתי שיש כאלה שכתוב שהוא מעביר HDMI via dongle. מה זה אומר? בנוסף, אני ידוע שזה לא קשור לפה אבל מי שידע לענות לי על השאלות ששאלתי כנראה ידע את התשובה לגבי השאלה הבאה.…
-
- 26 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ראיתי בFOXPC את הGTX285 של XFX שעולה 1999 ש"ח ויש את הGTX260 החדש של EVGA שעולה בסביבות 1500 ש"ח. האם ההבדלים בין שני הכרטיסים הם כאלה גדולים שמצדיקים את התוספת של ה-500 שקל? אשמח לעזרה מהמומחים בתחום. המסך שלי זה T240 של סמסונג וזה מה שעוצר אותי מלקנות את המחשב החדש. תודה מראש לעוזרים!
-
- 29 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
שאר המפרט intel i5 3450 8GB RAM ספק כוח 500W של sea sonic תודה
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, יש לי מספר שאלות, חלקן מעט מורכבות. אשמח מאוד לקבל תשובה אם יש פה חברה שיודעים/מכירים. בכל מקרה, אני רוצה לבנות מחשב לגיימינג בעיקר, וכמובן לעבודה ולכל מה שאצטרך מהצד (פחות בעניין של עיצוב גרפי עריכת וידאו וכו' - המחשב שאבנה בתקווה יספיק לצרכיי), בתקציב של משהו כמו 5000 ש"ח. ראיתי באינטרנט מספר מופרטים מומלצים ואני פחות או יותר בוחר לפיהם. יש מספר חנויות שיכולות לעזור לי בתהליך הזמנת החלקים והבנייה עצמה של המחשב - זאת לא הבעיה. לאחר התעניינות והשוואה, החלטתי שאני רוצה לקנות את הכרטיס הגרפי geforce gtx 1070 שאכן חזק מאוד, יספיק לכל צרכיי, ואף במחיר שאני יכול להרשות לעצמי בתחום התקציב. פה אני מגיע לעניין. בישראל כפי שבטח רובכם יודעים יש מיסו…
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
direct x 9 יצא כנראה מחר לא זה לא עוד בטא זו גרסה סופית!
-
שלום לכולם, יש לי gtx 1060 6 gb,דברים עבדו ונראו מעולה...לאחרונה שידרגתי מעבד לוח אם וזכרונות(RYZEN 5 1600 ו-asus prime b350m-e). מאז משחקים פשוט נראים פחות טוב..באחד המשחקים(the division) כאשר אני עושה הגדרה אוטומטית של הגרפיקה הוא שם הכל על מדיום(קודם היה מכוון אוטומטית הכל על גבוה)..בכל זאת שמתי על מקסימום כמו קודם..והכל נראה פשוט פחות טוב...טקסטורות קופצות...נטענות מאוחר וכו... התקנתי את הדרייברים הכי עדכניים...ניסיתי גם למחוק ולהתקין שוב..וזה לא עוזר.. יש רעיונות?
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך MSI geforce 4 ti 4400 128mb ויש בו תמיכה של עד 4X. אני ישמח אם מישהו יסביר לי מה הם עושים, אני הבנתי שזה "החלקה" של מה שרואים או משהו כזה. באפשרויות של השולחן עבודה בלשונית של ה-geforce אני יכול לבחור אם להשתמש בזה, אז רציתי לדעת גם אם להפעיל את האופציה הזאת. תודה.
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-