עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. # שלום , ברצוני לשדרג את המחשב שלי בצורה היעילה ביותר בהתאם לתקציב כמובן. רכשתי את המחשב לפני כ -4 שנים. הציעו לי לרכוש את HD7950 המשומש מפלונטר, ורציתי לקבל חוות דעת נוספות. פרטים על תקציב הקונה: תקציב: 500 מפרט המחשב: ספק : מארז: Cooler Master Elite 335U מסך Dell U2312HM DVI 1920 x 1080

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by greenvector,

הי קניתי לפני כשנה וחצי כרטיס מסך, 4850 של GB, בחנות מסויימת. הכרטיס היה קורס תחת עומס כך שהם החליפו לי אותו לכרטיס מחודש (תחת מחאה שלי כמובן אך לא הייתה לי ממש ברירה). הטמפרטורות של הטוסטר \ כרטיס מחודש הזה היו גבוהות מההתחלה כלומר כ- 80 מעלות במנוחה ועד 109 תחת עומס. ניסית הכל מלשפר זרימת אוויר במארז (2 מאווררים של 12 ס"מ מקדימה ומאחורה , קירור למעבד 7 פרו וניקוי אבק בדגש על הכרטיס. אני די בטוח שהטמפרטורות גבוהות מידי ושזה לא תקין אך בחנות אומרים שכל זמן שהכרטיס עובד בסדר אז אין בעיה והם לא יממשו את האחריות. בנוסף אני גם לא יכול להחליף קירור לכרטיס (לדוגמה לשל arctic cooling) היות וזה יבטל את האחריות שלי כך שאם הכרטיס ימות בסופו של דבר כתוצאה מהטמפרטורות המטורפות יאשי…

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by original,

מי מהכרטיסים הבאים חזק יותר: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=821 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=2147 האם שני הכרטיסים האלה חזקים מהכרטיסים האלה? http://tms.co.il/product/8763 http://tms.co.il/product/7998

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by SixKiller,

אני רוצה לקנות מסך 17 איכותי... אלו הפרטים על כל מסך LG1730S: גודל נקודה: 0.264H בהירות: 250cd/m2 יחס ניגודיות: 1:550 רזולוציה מקסימאלית: 12801024 x זמן תגובה מקסימאלי: 12ms זווית צפייה: 176 Samsung 710N: רזולוציה: 1024x1280 גודל נקודה: 0.264 mm חיבוריות: אנלוגי בהירות: 300 cd/m ניגודיות 1:600 זמן תגובה: 12ms זווית ראיה: 160/160 הסמסונג יותר יקר ב90 שקל.. לא הבדל גדול.. שאלה שלי.. מה יותר איכותי..?

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. בהמשך לפוסט הרכבת מחשב בפורום מפרטים http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=415148.0 אולי תצליחו לפתור לי את ההתלבטות שאחרי ההרבה זמן חיפוש מידע עדיין לא הצלחתי להבין מה יותר טוב בשבילי: אני משתמש במאיה (בעיקר לאנימציה לכן תצוגה מהירה בVP כן חשובה לי)ואפטר אפקטס. חשבתי שאפשר להחליף קואדרו ב"כרטיס גיימרים" כי בכל מקום שקראתי כתוב שהיעודיות של הקואדרו זניחה כאשר מדובר בהשוואה של 2 כרטיסים באותו מחיר. ז"א תמיד שמשווים בינהם זה השוואה בין קוואדרו חזק לבין "כרטיס משחקים" חזק ואני צריך השוואה של וואליו פור מאני שאני לא מוצא. אני מסיק מזה שאם אין השוואה כזו אז ברור מאליו ש"כרטיסי המשחקים" נותנים תמורה גדולה יותר לכסף אפילו בשביל המטרות שאני זקוק להם. זה שאני רואה בפורומים…

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. שלום אנשים יקרים! מקווה שתוכלו לעזור לי.. אני אביא את כל הנתונים הרלוונטים שיוכלו לעזור: קניתי את המחשב הבא לפני כשנה וחצי: כרטיס מסך MSI GEF NX7900GT VT2D256E LEADTEK דיסק קשיח 250 MB SATA 2 זיכרון GOLD 2 G 667 OCZ מסך LG 17LCD L1770HQ מעבד אינטל E6300 ספק REAL 500W -בזמן האחרון לא משנה כמה פעמים אני מסיר את הדרייברים של אנבידיה והחברה של הכרטיס מסך(גירסאות שהיו טובות בעבר ולא עשו שום בעיות כמו 169.21_forceware_winxp_32bit_english_whql. NVIDIA_162.18_Win2KXP 163.75_forceware_winxp_32bit_english_whql ) אני מקבל את התמונות הבאות שמצורפות מטה: התמונות מלוות בנקודות קטנות צבעוניות קטנות המרצדות על המסך ,,ריבועים שחורים וכו'.. אשמח לקבל כל תשובה או השערה.. בתודה מראש! א…

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. שמעתי ש 3\4 כרטיסים ב סליי או כרוספייר לא משתלם גם לעתיד הדיי רחוק....(תקנו אותי אם אני טועה ) האם כרטיס כפול ליבה כמו ה9800GX2 יעבוד בSLI כמו 4 כרטיסים כלומר בשחקים שתומכים בSLI לא תיהיה בעיה??? האם המשחקים שתומכים בSLI באמת ינצלו את 4 הליבות??

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by Rhx,

שלום, לפני כמה ימים קיבלתי את הכרטיס מסך 1GB 9800GT, עכשיו הייתי מעוניין לראות באנצ'מארקים שלו ואיך הוא בהשוואה לכרטיסי מסך אחרים היום בשוק. ניסיתי לעשות חיפוש בגוגל אבל לא מצאתי ממש... ושאלה נוספת, יש הבדל ניכר בין ה9800GT ל9600GT?

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by -==BarDuGo==-,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש מה כאדי יותר ? ASUS GF FX 5200 128DDR שעולה בסביבות ה - 500 או Leadtek Winfast Geforce 4 TI4200 AGP8X 128MB DDR שעולה בסביבות ה 700 תענו לי גם מבחינת כספית וגם לפי ביצועים . תודה רבה!!! ;D ;D ;D

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. אז ככה שלחתי ל Nvidia אימייל לשאול אותם מתי יצא ה 6600GT ב AGP... והנה התשובה: We have stated that we will be making a AGP version of the 6600 Gt. We have not given a date. Look for it in a month or so. Thanks for the support ------------------------------ בקיצור בחודש או חודש הבא כבר נדע ...(כנראה הכרטיס יצא כבר בחודש הבא ) לא ההודעה הכי מריעישה את לפחות עכשיו אנחנו יודעים שזה יותר עוד לפני ה Q1 של 2005 דרך אגב זה לא חוקי :lol: ( הם כתבו לי באיימייל שאם המידע הזה יוצא הם יכולים לתבוע אותי ) עריכה : עכשיו שלחתי עוד מייל לבדוק עם זה יצא לחנויות בעוד חודש או שהם רק יחריזו עליו בעוד חודש. נראה גם את זה אתם תקבלו עריכה 2 : אז ככה עכשיו הגיע ההודעה השניה ממנו הוא א…

• 39 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. שלום, בקרוב אני קונה מסך דק התומך בחיבור דיגיטלי (DVI). כיום כרטיס המסך שלי (מבוסס FX5200) מאפשר רק חיבור אנלוגי (D-Sub). ברצוני לדעת האם ההבדל באיכות התצוגה בין שימוש בחיבור אנלוגי לדיגיטלי (DVI) הוא ניכר ונראה לעין? האם ההבדל בא לידי ביטוי גם ב- "עבודה משרדית" או רק במשחקים / סרטים? ולסיכום: במידה וההבדל הוא ניכר אני שוקל לקנות כ.מסך מבוסס R9550 ותומך DVI (אני לא משחק הרבה כך שאין לי צורך במשהו יותר חזק). האם לדעתכם המעבר מוצדק או שההבדל באיכות אינו כל כך משמעותי? אשמח לקבל תגובות מאנשים שהתנסו בעבודה עם 2 סוגי החיבורים. תודה מראש לכולם..! עומר שקדי.

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. שלום לכולם, יש לי gtx 1060 6 gb,דברים עבדו ונראו מעולה...לאחרונה שידרגתי מעבד לוח אם וזכרונות(RYZEN 5 1600 ו-asus prime b350m-e). מאז משחקים פשוט נראים פחות טוב..באחד המשחקים(the division) כאשר אני עושה הגדרה אוטומטית של הגרפיקה הוא שם הכל על מדיום(קודם היה מכוון אוטומטית הכל על גבוה)..בכל זאת שמתי על מקסימום כמו קודם..והכל נראה פשוט פחות טוב...טקסטורות קופצות...נטענות מאוחר וכו... התקנתי את הדרייברים הכי עדכניים...ניסיתי גם למחוק ולהתקין שוב..וזה לא עוזר.. יש רעיונות?

13. Started by kobibo,

לא מצליח להבין מה כל ההיסטריה סביב כרטיסי ה DX10 ?!? ישנם פה בפורום לא מעט אנשים שמתלבטים לגבי קנייה של כרטיסי DX10 כאילו שוק המשחקים כבר עבר לטכנולוגיה זאת. לפי דעתי אין צורך להתלהב מעבר למידה וכל מי שצריך עכשיו לרכוש כרטיס כדאי לקנות עכשיו משהו סביר ועוד שנה שנה וחצי להחליף (מלבד ממשחק אחד שמדברים עליו Crysis וגם הוא לא יצא בקרוב לא נתקלתי במשחקים נוספים שיתמכו בו לעת עתה). מה שאני מנסה להגיד הוא שכדאי להמתין תקופה של לפחות שנה ולא למהר בתקופה הקרובה, כמו גם שעוד לא ראינו מה שיש ל ATI להציע והמבחר יהיה הרבה יותר גדול וגם יותר זול.

• 31 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by All_eyes_on_me,

CODE NAME - G100/D9E טכנולוגיה - 55NM ~1800 - טרנזיסטורים CORE CLOCK - 650 MHZ RAM - CLOCK 1000MHZ רוחב פס זכרון - 512MHZ 32 - ROP'S 96 - TMU'S S.P. - 384 RAM BAND' - 128 MB\S שיפור של כ - 15-20% על 8800GTX תאריך השקה - Q2 2008 http://www.hardware-aktuell.com/viewnews.php?article=707

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by T-Flash,

שלום לכולם! עד עכשיו חשבנו ש X1900XL אמור יהיה להתחרות עם 7900GT... טעינו! האתר Dailytech הודיע שכבר השבוע ATI תתחיל לספק את כרטיסי X1900GT... כאמור, הכרטיס אמור יהיה להתחרות עם 7900GT... לכן המחיר שלו הוא 300$. לגבי הנתונים: ליבת R580 256M של זיכרון GDDR3 575MHZ לליבה ו 1.2GHZ לזיכרונות. 36 מעבדי שיידרים (בכרטיסי X1900XT/XTX יש 48 מעבדיי שיידרים!). כמו שאתם רואים, הליבה R580 כאן הוגבלה במספר מעבדי שיידרים... אין מידע על כמות הצינורות, אבל יכול להיות גם שיהיו 12 צינורות עם אפשרות פתיחה ל 16. עדיין לא בטוח אם היציאה של X1900GT תפסול את X1900XL.

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. מה קורה אנשים? מצטער מראש על החפירה הארוכה.. אשמח ואודה מאוד אם תוכלו לעזור. הרבה לא הייתי פה - לימודים וזה.. אני חוזר למומחי הפורום עם התלבטות, כרגע המפרט שלי הוא כזה (ישן ממש! אבל משופץ חלקית): Pentium D 2.8ghz לוח אם לא מצאתי את הדגם המדוייק אבל מהסדרה הזאת MSI 945G http://www.msi.com/product/mb/945G-Platinum.html ספק seasonic 430+80 ו4GB זיכרון 633 שמתאים ללוח וכרטיס HD4670 1GB ברמת העקרונית המחשב מספיק לי לחלוטין - אני לא גיימר מטורף שמשחק בכל הכותרים האחרונים, ועד לפני כ8-9 חודשים היה לי PS3 למעט המשחקים שכן שיחקתי. כעת הוא אינו וקיבלתי במתנה NFS most wanted 2012 - כולי מתרגש (עבר הרבה זמן מאז הכותר האחרון שלי בסדרה) ולשמחתי המשחק רץ (על ההגדרות הנמוכות) אבל באזורים…

17. Started by MINIME,

אני קניתי את הRADEON 8500 DELUXE 128 MBDDR של GIGABYTE זה יותר טוב מTI 4200 128 MB DDR של ASUS ושאר הTI השונים. ??? ???

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. חברי הפורום היקרים, יש לי כרטיס מסך GeForce4 MX440 בעל 128MB זיכרון מסוג DDR של חברת PalitDaytona. הכרטיס עובד ב AGP X8. קניתי את הכרטיס לפני כ3-4 חודשים. אני יודע שזה לא כרטיס מסך נחשב במיוחד ועדיף היה לקנות ATI כלשהו (ממשפחת 9000 ומעלה), אבל זה מה יש. חוץ מזה - כבר עשיתי חיפוש בפורום (גם ב"תצוגה וגרפיקה" וגם ב"אוברקלוקינג, ...") ולא מצאתי את מה שאני מחפש. חיפשתי גם באינטרנט ומצאתי ביקורות שמשבחות את הכרטיס הזה (יחסית לדגם הספציפי הזה), אבל לא מצאתי את מה שאני צריך. גם המפרט הטכני שיש באתר החברה לא עזר. לכן אני פונה אליכם. אני מעוניין לקבל הסברים לגבי הנתונים הבאים: 1. לגבי הזיכרון - על המדבקה שעל הקופסה רשום: 128MB 128-bit DDR. למה בדיוק מתייחס ה 128bit - האם לרוחב הפס…

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. שלום לכולם אני רוצה לשדרג קצת את המחשב ואני תוהה מה עדיף (הכל שאלה של תקציב בסופו של דבר...) יש AMD ATHLON 2.5@2200 עם 512 זכרון של A-DATA. הכרטיס מסך הוא של SAPPHIRE 9600XT במשחקים כמו UT2004 ודומיו, ניתן לראות קירטועים מסויימים מידי פעם , זמני טעינה לא הכי קצרים וכו'. התעסקתי כבר עם זכרון וירטואלי , סגירת יישומים ועוד כל מיני עדכוני כרטיס מסך למיניהם והגעתי למסקנה שכדאי לשדרג משהו לקראת הקיץ הנחמד שבדרך (battlefield 2, san andreas ו-empire at war) - עבדתי לא פשוט בזמנו על מנת להריץ את DOOM3 בצורה משביעת רצון. השאלה היא מה כדאי? האם עוד 512 זכרון או שדרוג של כרטיס מסך, נניח ל-6600GT (אני חוזר, אין לי כוונה להוציא 2500 ש"ח כרגע על כרטיס מסך [לצערי]) הצעות וטיפים יתקבלו ב…

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. עוד זמן מה ובין מבחר הכרטיסים הגראפיים שיש לנו בשוק יתערבבו הכרטיסים החדשים תומכי ה DX10 ואף יקחו את מקומיהם של הקודמים והטובים בכל טווחי המחיר ולכל סוגי המשתמשים. המלחמה כמו תמיד היא בין שני הענקיות ATi ו-nVidia והשנה המלחמה הזאת היא בין המכריעות ביותר - השנה קריטית מאוד עבור שתי המפתחות מאחר והכרטיסים החדשים באים להביא לא רק ביצועים משופרים, אלא גם את היכולת להריץ משחקים עם כמה רמות מעל הריאליסטיות בגראפיקה ממה שאנו מכירים כיום במשחקים. ובכן, כרטיסי ה High-End החדשים של nVidia כבר זמינים בשוק כמה חודשים ויש כבר תכנונים להשקה הקרובה של הכרטיסים לשאר רמות המחירים. ואילו ATi מתכוונת להציג את כרטיס ה High-End הראישון שלה רק בתחילת החודש הבא. למרות ש ATi עוד לא הוציאה את כר…

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by Regev,

איזה כרטיס מסך כדאי לקנות בשביל גיימר רציני ובנאדם של מולטימדיה? GIGABYTE Radeon 8500 Deluxe 64mb + tv + dvi Hercules 3D Prophet 4500 Kyro II 64mb + tv InnoVision GeForce 3 64mb + tv ASUS V7700D GeForce II 64MB + TV VideoLogic Vivid!XS Kyro II את הכרטיס אני קונה מארה"ב...

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by Zakash,

מחיר מאוד דומה... כמה עשרות שקלים לפה ולפה... לא מצאתי בפורמים משהו שמדבר על שניהם אחד נגד השני.... ה4870 חם כמו ה-4850? של מי הביצועים יותר טובים? הדרייברים של ATI עדיין על הפנים? אשמח לקבל תגובות..

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. אלהן יש לי כרטיס מסך דיי ישן (geforce 6600 agp 256mb) ולו שתי יציאות DVI ו VGA. ל DVI כרגע מחובר המסך שלי, אך היום קיבלתי עוד מסך. רציתי לשאול האם הוספת עוד מסך גורמת הכבדה קריטית על כרטיס המסך? תודה רבה מראש עריכה: המסך השני כמובן יחובר ב VGA, ומבחינת הכבדה על כרטיס המסך אני מתכוון לפגיע בביצועים של כרטיס המסך (ציור איטי יותר גם במשחקים) ועומס ה GPU (המאוור שיושב עליו הוא ג'נרי ככה שאני לא מעוניין לשרוף אותו).

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by RENESANSE,

אז ככה.. קניתי את הכרטיס מסך הזה והתקנתי שני משחקים ויש בהם פול באגים (אגב אלה שני המשחקים שבאו עם הכרטיס - הנסיך הפרסי וספלינטר סל) מה אני עושה?! התקנתי את הדרייברים (אבל אני לא בטוח שהם טובים) אז בבקשה שמישהו יעזור לי... כי זה כרטיס ממש חדש

• 33 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by aviad coro,

לתקופה הקרובה חשבתי להשכיר כרטיס מסך באינטרנט במקום לקנו תתמחשב יקר יש אפשרות כזאת עם אתר בטוח שעושה דבר כזה באינטרנט?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.