עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by gandy,

הכרטיס הישן שלי מת ( Sapphire 7950 3GB GDDR5 Retail BULK). אודה להמלצה לכרטיס עד 1000 ש"ח המערכת שלי : מעבד Intel Core i5-4590 לוח אם Gigabyte GA-H81M-HD3 Front USB3 ספק FSP RAIDER 650W מארז Fractal Design Define R4 זכרון Hynix Original 8GB DDR3 1600 מסך Dell 23 Monitor P2314H IPS Full HD Led שימוש - משחקים

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  2. http://ksp.co.il/?list_compare=.24957..24680. המחירים הם מחירי אילת כי מישהו מביא לי שלום לכולם אני רוצה לקנות כרטיס שיתן לי לשים הכל באולטרא גם ב GTA החדש המפרט שלי: CI7 2600 SANDY BRIDGE 8 גיגה ראם ASUS P8Z68-V ספק סיסוניק 500 טרו 128 קרושיאל SSD כרטיס מסך HD6870 מסך דל 2209WAF עם רזולוציה מקסימלית של 1680X1050 כרגע אני מרוצה מהמסך ואני לא רוצה להחליף אבל אולי בהמשך מה דעתכם?

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by SuB,

יש לי כרטיס מסך MSI geforce 4 ti 4400 128mb ויש בו תמיכה של עד 4X. אני ישמח אם מישהו יסביר לי מה הם עושים, אני הבנתי שזה "החלקה" של מה שרואים או משהו כזה. באפשרויות של השולחן עבודה בלשונית של ה-geforce אני יכול לבחור אם להשתמש בזה, אז רציתי לדעת גם אם להפעיל את האופציה הזאת. תודה.

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by lmlm,

אחריי העסקה של AMD שקנתה את ATI שהדהימה את כולנו אולי הגיע התור של אינטל? האתר החומרה המפורסם X-bit labs מדווח שאינטל אולי תרכוש את יצרנית כרטיסי מסך/ציפים ללוחות אם נוידיה. "עיסקה כזאת יכולה להתבצע פחות מ24 שעות ,ויש השערה שאינטל תבצע קניה" כך אמר לאתר ביל לפטלביץ אסטרטג. נוידיה יכולה להמכר לאינטל בכ 14-15$ מליארד אבל לאינטל ישנם רק 7.64$ מיליארז דולר במוזמנים כרגע. השמועה הזאת התחילה כאשר AMD קנתה את ATI (אחריי גם שמועות) בשביל 5.4 מיליארד דולר (פחות בכ10$ מיליארד דולר בשביל נוידיה) לא נוידיה ולא אינטל העירו עדיין לכתבה מקור: http://www.xbitlabs.com/news/video/display/20061005003056.html ?

• 31 תגובות
    • 2k צפיות
  5. שלום. ה970 g1 שלי קיפח את חייו. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך שיחליף את ה970. אני משחק על 1080p ולא מתכוון לעלות ברזולוציה בשנים הקרובות. שאר המפרט הוא I5 6500 16 gb ddr3l 620w seasonic bronze האם ה480 8 גיגה מדגם g1 של גיגה בייט יהווה שיפור כולשהו לאומת ה970? בקייאספי המחיר הוא 1290 שח. תודה.

6. Started by ehh,

אני מתכנן לקנות את הכרטיס שבוע הבא ויש לי כמה שאלות.איזה קירור הכי מומלץ (שקט)?יהיה צוואר בקבוק מורגש ב-1080p עם מעבד i5 3470?ספק כוח של seasonic 500w יספיק? תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  7. רציתי לשאול אותכם מה ההבדל בין שניי הכרטסים הנ"ל אני לא מוצא שום ביקורת שמראה את ההשואה בין שניהם. האם כדאי להחליף מTI4800SE ל R9500PRO או שלא?

• 29 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by ORrrr,

טוב רציתי לקנות Radeon 9500Pro אבל התקציב שלי קוצץ קצת.. אז מה הכרטיס ששווה לי לקנות אחריו? הכרטיס הנוכחי לא סוחב בשקל

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  9. יש לי כרטיס מסך G41 X4500 הבעיה שקיבלתי משחק חדש ORDER OF WAR מארה"ב הוא עולה ב DX10 שומעים רק מוזיקה ואין תמונה ב DX9 זה עולה לאט ואז רואים תמונה ואז אני עושה פליי וכלום שומעים רק מוזיקה , הכרטיס המסך המובנה תומך DX10 למה אי אפשר לשחק עם המשחק בהגדרות נמוכות ? אני לא מחפש הגדרות גבוהות ועוד שאלה אם אני אקח כרטיס מסך ב 300 ש"ח 4650 , 9500GT זה יעבוד ?! תודה . HD5450 DX11 עולה 320 ש"ח זה טוב למשחקים ?

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  10. הנושא אומר הכל, ההפרש הוא 70 ש"ח : שתי חברות מעולות עם מוניטין מצויין. בעקרון, אני לא מתכנן לעשות OC אבל ייתכן בעתיד ארצה. אני בטוח שמבחינת ביצועים נטו הם זהים/זניחים בהבדל. השאלה היא כנראה באיכות הבנייה, פילטרים ואולי OC. אז מה כדאי לי?

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by ravid,

direct x 9 יצא כנראה מחר לא זה לא עוד בטא זו גרסה סופית!

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  12. עבור הרזולוציה הנ"ל, (3X1080), האם יש אלטנטיבות נוספות שכדאי לשקול הן מבחינת הVFM והן מבחינת הביצועים? תודה.

13. שלום לכולם! לפני כמה ימים התקינו לי YES בבית. קודם לכן היה לי מת"ב אנלוגי שחיברתי אותו בפשטות ע"י הכבל של הכבלים ישירות לכרטיס הטלוויזיה (leadtek winfast tv2000xp) . כשהביאו לי את הממיר אמרו לי לחבר את הכבל(הכבל של הכבלים) לכרטיס טלוויזיה דרך יציאת RF OUT1 שבממיר וכך עשיתי. התוכנה של לידטק לא זיהתה שום ערוצים. כשבאו אליי הביתה טכנאים בקשר לבעיה אחרת שהייתה בחדר של ההורים , אבא שלי שאל אותם לגבי החיבור של הממיר למחשב שלי, הם אמרו לו שצריך לחבר שתי בננות לממיר (Audio left , right) ובצד השני לחבר לכ.ט בline in . בנוסף לכך הם אמרו שצריך לקנות כבל שצד אחד שלו זה 21 פין (כניסה גדולה ועבה כזאת שיש בממיר) והצד השני s-video שאמור להכנס לכ.ט שלי. את שני הכבלים קניתי אבל התברר…

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by i.k,

אני מתכנן לקנות 9800 פרו,רציתי לדעת איך ה9800 פרו של elsa האם מישהו יודע משהו על הכרטיס הספציפי הזה ? שווה קנייה או שעדיף חברות אחרות?

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by gll,

יש לי כרגע כרטיס 760 GTX נוידיה מעוניין לשדרג לקבל ביצועים יותר טובים במשחק באטלפילד 1... משחק ברזולוציה FHD אשמח להמלצות לכרטיסים מומלצות חברות וחנויות תקציב: לא רוצה להשתגע על כרטיס ב-3500 שקל אבל עד 2000 שקל אם זה מצדיק את זה מוכן להשקיע תודה

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by JSK,

שלום, אני מעוניין לדעת כמה זמן הכרטיס 7600GT (אולי אקסטרים אם יותר טוב) יחזיק משחקים על Mid-High לערך? כמעט לקחתי כבר את ה X1900XT 256 אבל בגלל תקציב אני כנראה אוותר עליו. אני לא גיימר מטורף אבל רוצה חווית משחק טובה לשנה וחצי- שנתיים הבאות..... האם ה 7600GT יאפשר את זה? או שאני כבר ממש כדאי ללכת על ה XT? תודה למגיבים

• 36 תגובות
    • 2k צפיות
  17. שלום לכולם, יש לי gtx 1060 6 gb,דברים עבדו ונראו מעולה...לאחרונה שידרגתי מעבד לוח אם וזכרונות(RYZEN 5 1600 ו-asus prime b350m-e). מאז משחקים פשוט נראים פחות טוב..באחד המשחקים(the division) כאשר אני עושה הגדרה אוטומטית של הגרפיקה הוא שם הכל על מדיום(קודם היה מכוון אוטומטית הכל על גבוה)..בכל זאת שמתי על מקסימום כמו קודם..והכל נראה פשוט פחות טוב...טקסטורות קופצות...נטענות מאוחר וכו... התקנתי את הדרייברים הכי עדכניים...ניסיתי גם למחוק ולהתקין שוב..וזה לא עוזר.. יש רעיונות?

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by ruff stuff,

שלום אני מתכוון לרכוש מחשב חדש השימושים שלי יהיו בסיסיים יחסית אינטרנט צפייה בסרטים עבודה על מסמכים האם כרטיס מסך nvidia geforce 310m 256 mb יספיק לי?

19. Started by ori24,

ראיתי בFOXPC את הGTX285 של XFX שעולה 1999 ש"ח ויש את הGTX260 החדש של EVGA שעולה בסביבות 1500 ש"ח. האם ההבדלים בין שני הכרטיסים הם כאלה גדולים שמצדיקים את התוספת של ה-500 שקל? אשמח לעזרה מהמומחים בתחום. המסך שלי זה T240 של סמסונג וזה מה שעוצר אותי מלקנות את המחשב החדש. תודה מראש לעוזרים!

• 29 תגובות
    • 2k צפיות
  20. שלום לכולם, לפני כמה זמן התייעצתי לגבי כ.מסך ובסוף לא יצא לי לקנות, לכן אני מתייעץ שוב. מפרט קיים: מעבד:AMD PHENOM II X4 955 BOX 3.4GHZ לוח אם: GIGABYTE GA-MA770-UD3 כרגע עם כרטיס מסך זמני - Nvidia GT220 1GB מארז: COOLER MASTER CM690 ספק כוח: ANTEC 550WATT VP550P מסך LG FLATRON W2242SM - 22" , הרוזלוציה המקסימלית זה 1680x1050 אבל כדאי שהכרטיס יתמוך גם ב1920x1080 מן הסתם. כרטיס מסך שאני שוקל - Sapphire Radeon R7 260X OC 2GB GDDR5http://www.tms.co.il/product/12971. עולה 750 שקל בtms. המלצות אחרות? אני מחפש את הכרטיס מסך שייתן לי הכי הרבה תמורה לכל שקל גם לטווח הארוך - אשמח לאיזה דיל או משהו משתלם במיוחד. תודה מראש

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  21. שלום , לפני מס' ימים רכשתי מסך 24 אינצ' של סמסונג T240 עם רזולוציה מקסימלת 1200X1920 הכרטיס מסך שלי הוא - nVIDIA GeForce FX 5200 Asus V9520 שתומך עד רזולוציה: 2048 X 1536 עם חיבור VGA + DVI . כאשר אני מחשב את המסך בחיבור VGA אנלוגי רגיל - אני מצליח להגיע לרזולוציה 1200X1920 אך כאשר אני מחבר את המסך הDVI - הוא לא נותן לי אופציה להגדיל את הרזולוציה מעל 1600X1200 . האם ידוע לכך על בעיה כל שהיא ? יכול להיות שהכרטיס תומך ברזולוציה הזו רק בחיבור אנלוגי ולא בחיבור דיגיטאלי? הכרטיס ממש ישן אז זה נשמע לי הגיוני . אשמח אם תוכלו לעזור . תודה רבה !!!

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  22. שלום, קירבתי מגנט למסך (כנראה שהוא היה חזק מדי) אבל לא קרוב ממש ונהיה לי כתם חום באמצע המסך ! יש אפשרות להוריד את זה איכשהו או לסדר את זה ? יש לי מסך מדגם LG 774 FT, לא נראה לי שאפשרי לסדר בעיה כזו, אבל אם מישהו יודע, אשמח לשמוע . תודה

• 29 תגובות
    • 2k צפיות
  23. היי אני חושב לשדרג את כרטיס המסך במחשב שלי למשהו קצת יותר חזק. כרגע יש לי כרטיס Geforce 6600 של GIGABYTE. הכרטיס החדש מיועד גם למשחקים וגם לסרטים אני לא ממש מצפה להריץ קרייסיס.. אבל כרטיס שיהיה סבבה ויוכל להריץ משחקים (עם המגבלה של המעבד כמובן) המפרט שלי כרגע: P4 3.0GHZ Prescott לוח אם : ASUS P5LD2 לינק ללוח האם באתר אסוס : http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=185&model=515&modelmenu=1 512MBX2 DDR2 Dual Channel (אולי גם הזכרון ישודרג בקרוב, אבל כרגע אני מדבר רק על כרטיס מסך) Geforce 6600 (שצפוי להיות מוחלף) מה הכרטיס הכי טוב שאני יכול למצוא בלי שיהיה צוואר בקבוק רציני מידי ? התקציב הוא 400¤ בערך... קחו בחשבון שכנראה גם הזכרון ישודר…

24. Started by Lidorc,

חברים שלום, איזה מבין הכרטיסים לפי דעתכם טוב יותר ? בעיקר למשחקים ברזולוציית 1080P על מקסימום. משום מה אני לא מוצא ברשת בכלל ביקורת על הכרטיס מיני של ה - 1060. הסיבה לשאלה היא שהיה לי את ה 970 ובעקבות תקלה החליפו לי ל-1060. רציתי לדעת אם זה שדרוג או שנמוך. אשמח לתגובות בנושא וטובה שעה אחת קודם כדי שאוכל ללכת להחליף במידה וזה לא שווה, תודה, לידור

• 3 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים