כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
הזמנתי את הכרטיס הזה כרגע : http://skypc.co.il/sg_product~44442~8~0.htm ב 1650, בהתחלה חשבתי על Leadtek, גם הביקורות שקראתי עליו יוצאות מן הכלל, אבל שמעתי שהיבואן בארץ בצרות, ובמידה ומשהוא יקרה לו, לא יהיה לי איך לממש אחריות אבל החלטתי שעדיף שכל המחשב שלי יהיה מחנות מסויימת, שאם תהיה לי בעייה עוד כמה זמן, ואני אשים להם את המחשב, שלא יגידו לי משהוא בסגנון "הכרטיס עושה את הבעיות, והוא לא שלנו" הבחירה נראת לכם טובה ? 100 שקל לכאן או לכאן משמעותי בכרטיסי מסך ? http://www.guru3d.com/article/gigabyte-geforce-gtx-260-oc-896-mb-review/1
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
עבור הרזולוציה הנ"ל, (3X1080), האם יש אלטנטיבות נוספות שכדאי לשקול הן מבחינת הVFM והן מבחינת הביצועים? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
- 3 followers
-
-
ליבות דור ה-Ampere העתידי של מפתחת השבבים עשויים להוות את ההפתעה הגדולה במסגרת כנס ה-GTC הראשון לשנת 2019 לכתבה
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
- 3 followers
-
-
חשבתי לקנות 980 אבל הבנתי שהתמורה לא שווה עוד 1000 ש"ח..יש טעם לחכות לטיטאן הבא? מחיר? תאריך? תודה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://ksp.co.il/?list_compare=.24957..24680. המחירים הם מחירי אילת כי מישהו מביא לי שלום לכולם אני רוצה לקנות כרטיס שיתן לי לשים הכל באולטרא גם ב GTA החדש המפרט שלי: CI7 2600 SANDY BRIDGE 8 גיגה ראם ASUS P8Z68-V ספק סיסוניק 500 טרו 128 קרושיאל SSD כרטיס מסך HD6870 מסך דל 2209WAF עם רזולוציה מקסימלית של 1680X1050 כרגע אני מרוצה מהמסך ואני לא רוצה להחליף אבל אולי בהמשך מה דעתכם?
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כרטיס מסך שמגיע ללא חיבורי חשמל הוא נחשב LOW END ? גם אם זה GT740 ? יש לי גם כרטיס מסך GTS 450 ו GT430 ואין להם חיבורים של חשמל ועוד משהו כרטיסי מסך יקרים הם ארוכים מגושמים זה הקנה מידה לכרטיס מסך HIGH END ו LOW END ? בעיקרון כל כרטיס מסך שהוא קטן ללא חיבורי חשמל זה סתם כרטיס חלש ?
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
החלפתי ל 6600GT AGP ושהפעלתי את המחשב המחשב נהיה עם רזולוציה נמוכה ו4BIT צבע.. התקנתי דרייברים וזה לא עזר.. אשף הוספת חומרה מזהה VGA קונטרולר משהו כזה אבל לא מצליח להתקין אותו.. זה קרה לי פעם בכרטיסים אחרים אבל שהתקנתי את הדרייברים זה הסתדר ופה לא.. מה אפשר לעשות? <הכרטיס הקודם היה של ATI> מה אני יכול לעשות? תודה מראש עריכה: בדיוויס מנג'ר הוא רושם לי בדריוור סטטוס: This device cannot find enough free resources that it can use. (Code 12) If you want to use this device, you will need to disable one of the other devices on this system.
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
direct x 9 יצא כנראה מחר לא זה לא עוד בטא זו גרסה סופית!
-
כרגע אני עם MAG786FD שבחודש האחרון מראה סימני התפגרות וגם ככה הרבה זמן יש לו בעיה עם CONTRAST ב OPENGL כשהוא הופך גוונים קהים לשחור מוחלט וקחו למשל את הטירה ב 3DMARK 2001SE TEST 2, אני בכלל אבל בכלל לא רואה אותה (בקטע הראשון כמובן, אחרי זה רואים) - זה סתם כדי להמחיש לכם את המצב. קיצר, LCD זה נחמד ויפה אבל אני עובד המון המון עם גרפיקה והעיסוק הזה הולך וגדל ואני חולם תמיד על איזה LCD מושלם אבל אני לא יכול לסבול את העיוותים בצבע כמשנים את זווית הראייה או כשמישהו לצידי מתבונן במסך, וגם יש לי פה מקום רגיל מסודר ל CRT ככה שכל מה שאני צריך זה מסך שיחליף לי את המסך הזה, אני עובד קרוב למחשב וגם אני לא מעוניין במסך גדול אז כל מה שאני רוצה זה מסך CRT איכותי מאוד לא פחות ולא יותר מ1…
-
- 38 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
רציתי לדעת איך אפשר להשתמש ביציאת טלויזיה, לכרטיס מסך שלי יש כניסת וידאו ויציאת DVI. קיבלתי יחד איתו פלאג שמתחבר לDVI, אחרי שמחברים את הפלאג מקבלים עוד יציאה אבל זה למסך מחשב, נדמה לי LCD, אבל אני רוצה יציאה לטלויזיה. אני רוצה לראות סרטי DVD על הטלויזיה האם זה אפשרי? ???
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מה הוא תורם לכרטיסי ATI מישהו מוכן להסביר ומה זה בכלל?
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי מפרט : E7300 2gb ram 9600gt Fsp 400W משחקים חדשים לא עובדים לי טוב, אחת הבעיות היא שיש לי מסך 24 ואני משחק 1920x1080 Cod Bo עבד לי סביר אבל לא חלק וזה הכי חדש ששיחקתי, וזה לא משחק כבד . חשבתי לשדרג כרטיס מסך אבל השאלה אם יש בכלל טעם עם כזה מעבד, מה הכרטיס הכי טוב שינוצל עם צוואר בקבוק לא גדול מדי? וגם הספק לא משהו, התקציב שלי הוא עד 1200, אבל אם אין טעם אני לא אקנה סתם אז השאלה שלי היא האם יש בכלל טעם לשדרוג, ואם כן, אז אני צריך גם המלצה לכרטיס כי אני כבר לא מעודכן בחומרה בשנתיים האחרונות. תודה
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מקווה שאני בטופיק הנכון כי אני חדש פה ושמעתי דברים טובים על האתר בדיוק קניתי מחשב חדש עם שתי כרטיסי מסך 560 ויש לי בעיות של אף פי אס במשחקים כמו למשל קרייסיס 2 על דיירקסט 11 בכל מני מקומות יש טיפה נפילה של אף פי אס ובמטרו גם בכל המקומות עם התאורה האף פי אס בריצפה וזה על AAA ולא על 4A וכמובן בלי פיזיקס.אפילו בקרייסיס 1 ובקרייסיס ווארהאד יש נפילות ממש מוגזמות של אף פי אס וראיתי בguru3d בדיקות והמשחקים האלה אמורים לטוס עם שתי כרטיסי מסך כאלה. קינפגתי הכל כמו שצריך ואני פשוט מתחרפן פה מה הבעיה,אם יש מישהו שיכול לעזור לי שאני יהיה קצת רגוע זה יהיה מצויין
-
- 30 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, כשהמחשב נמצא בעבודה לא מאומצת (למשל כתיבת מסמך WORD, גלישה באינטרנט) המסך נצבע שחור ו Windows מוציא את ההודעה: העניין קורה אך ורק במנוחה (במשחקים כבדים, למשל crysis זה לא קורה). יש לכם איזשהו רעיון איך אפשר לפתור את זה או למה זה קורה? פסלתי את העניין של התנגשות עם תוכנה אחרת כי התקנתי מחדש ווינדוס. אני מאמין שזו או בעיה של ווינדוס 7 או של הדרייבר. תוכלי למקד אותי בפתרון של זה? נתוני מערכת: מערכת הפעלה: windows 7 64 bit כרטיס מסך: HD5970 2gb דרייבר: Catalyst 9.12 (ניסיתי גם עם hot fix, אותה בעיה נשארת..) תודה,
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
CODE NAME - G100/D9E טכנולוגיה - 55NM ~1800 - טרנזיסטורים CORE CLOCK - 650 MHZ RAM - CLOCK 1000MHZ רוחב פס זכרון - 512MHZ 32 - ROP'S 96 - TMU'S S.P. - 384 RAM BAND' - 128 MB\S שיפור של כ - 15-20% על 8800GTX תאריך השקה - Q2 2008 http://www.hardware-aktuell.com/viewnews.php?article=707
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מה קורה אנשים? מצטער מראש על החפירה הארוכה.. אשמח ואודה מאוד אם תוכלו לעזור. הרבה לא הייתי פה - לימודים וזה.. אני חוזר למומחי הפורום עם התלבטות, כרגע המפרט שלי הוא כזה (ישן ממש! אבל משופץ חלקית): Pentium D 2.8ghz לוח אם לא מצאתי את הדגם המדוייק אבל מהסדרה הזאת MSI 945G http://www.msi.com/product/mb/945G-Platinum.html ספק seasonic 430+80 ו4GB זיכרון 633 שמתאים ללוח וכרטיס HD4670 1GB ברמת העקרונית המחשב מספיק לי לחלוטין - אני לא גיימר מטורף שמשחק בכל הכותרים האחרונים, ועד לפני כ8-9 חודשים היה לי PS3 למעט המשחקים שכן שיחקתי. כעת הוא אינו וקיבלתי במתנה NFS most wanted 2012 - כולי מתרגש (עבר הרבה זמן מאז הכותר האחרון שלי בסדרה) ולשמחתי המשחק רץ (על ההגדרות הנמוכות) אבל באזורים…
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
המערכת שלי Processor : Intel Core i5 760 Mainboard : Gigabyte P55-UD3L Physical Memory : 4096 MB DDR3 Video Card : AMD Radeon HD 6870 תודה :-)
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
i've been thinkinig about moving from my old mag 17inch screen , to a new 19inch monitor . my budget will be around 1600-1900 nis i want it to be a good screen , but i don't need a perfect monitor , just want that will look good on 85-90 fresh rate i already looked at some stores and 19" IIyama Vision Master Pro 455 Flatscreen High Brightness Diamondtron M2 Monitor 19" Viewsonic P90F Flat Monitor both look good and were made by good companies . sorry about the english . and also i'm sorry if i won't be able to respone quickly .
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך כדאי לקנות בשביל גיימר רציני ובנאדם של מולטימדיה? GIGABYTE Radeon 8500 Deluxe 64mb + tv + dvi Hercules 3D Prophet 4500 Kyro II 64mb + tv InnoVision GeForce 3 64mb + tv ASUS V7700D GeForce II 64MB + TV VideoLogic Vivid!XS Kyro II את הכרטיס אני קונה מארה"ב...
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לפניי כשלושה שבועות פחתי כאן תרד המדבר על המלצה למסך 19, ולבסוף הישתכנעתי שלתקציב שלי המסך הכי משתלם הוא LG- F900B. אחריי שקניתי אותו אכן היתרשמתי מהביצועים שלו ודיי שמחתי מהקנייה המישתלמת, אבל לא!!! בפעם השישית או השביעית שהדלקתי אותו המסך הישתתק לחלוטין. ברגע שהדלקתי אותו, הנורה הכתומה לא מפסיקה להבהב ובכל דרך אפשרית המסך סירב להידלק. לאחר שדיברתי עם המקום שבו קניתי את המסך, הם סידרו לי מן פיתרון מיידי עם היבאון שנימצא בכפר סבא, והובטח לי שכאשר אני יגיע לשם עם המסך הפגום , אני יקבל מסך חדש מיידית (אותו דגם ). אכן כך היה - לאחר שעה ורבע של נסיעה עם אבי לכפר סבא מאיזור הקריות קיבלתי את אותו דגם ארוז, חדש דנדש +פיצוי קטן של עכבר אלחוטי פשוט. לאחר שאני מגיע בשעה מאוחרת …
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 8800GTS 640MB היום שיחקתי עם NEED FOR SPEED CARBON הכרטיס מגיע לטמפרטורה של 85 מעלות ברגיל הוא נמצא על 65 מעלות זה נורמלי?
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כמבון התמודד הוא 8800 640mb אנ ייודע שיש השוואות בין הpro לGts והPro לקח אותו אבל ראיתי שהגיעה ה1G לtms וגם לאור כמה נושאים שיצאו פה שצריך יותר צ320mb לcrysis ואני הולך לשחק על lcd בנוסף אני מעמדיף כמה שיותר זכרון אז מה הייתם לוקחים עד 2000 שקל לכרטיס מסך שאלה קצת בורית אבל בכל מקרה מה מציין הvivo בכרטיס מסך 2900pro?
-
- 34 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות כרטיס מסך וחשבתי על ה-ASUS R9 290 הגירסא הזו - R9290-4GD5 הבעיה שראיתי שיש 3 גרסאות והגירסא שאני עומד לקנות כבר אינה למכירה באתרי המכירות והחליפה אותה גרסא אחרת- directui2 http://pcpartpicker.com/search/?cc=us&q=asus+r9+290 כמו כן הסתכלתי בביקורות של NEWEGG לגבי הגירסא הזו לפני שהפסיקה להמכר והרבה אנשים רשמו שם שהכרטיס מתחמם בצורה לא הגיונית, או שקיבלו אותו דפוק וכו'. http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814121807 השאלה שלי היא האם מישהו התנסה בכרטיס הספציפי הזה והאם לדעתכם זה שווה את הסיכון או להימנע ממנו?
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי שלום לכם וחג שמח אני מעוניין לקנות כרטיס מסך . רציתי לדעת איך הכרטיס מסך הזה? palit rtx 2070 super jetstream אשמח לתגובות תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-