עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by lmlm,

אני חישפתי שעות בגוגל ולא מצאתי זכר ל CF. לפי מה שאני יודע, כל הכרטיסים יכולים לעשות CF X1XXX ? אם יש אפשר קישור למכירה? כנ"ל לX1800XT 256MB תודה

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  2. Started by inglor,

אני עובד עכשיו דרך הX1900XTX שלי עם 2 מסכים. אני רוצה (אני צריך הרבה מידע מולי כל הזמן) לעבוד עם 4, עם מחשב אחד כמובן. הייתה כאן כתבה על הכרטיס מסך שמאפשר זאת.אני לא רוצה מערך CROSSFIRE, אני רוצה עוד כרטיס יותר חלש שיאפשר לי לחבר עוד שני מסכים לעבודות שלא כרורות בתלת מימד. ראיתי X1600 שעושה את זה בPCIEx1 בכתבה, אבל לא הצלחתי למצוא מקום שמוכר אותו. יש לי סלוט PCI וסלוט PCIEx1 פנוי, הXTX מחובר בPCIEx16.

3. בהתאם לדיון שלי על המפרט הזה, אני רוצה לוודא שלכרטיסי מסך מובנים כמו בלוח Asus M2NPV-VM עם GeForce6150 ובלוח Intel 946GZIS עם GMA3000, אין בעיה לתמוך ברזולציית מסך רחב שניתן לראות במגוון מסכי LCD בשוק כיום (כמו ה-Acer AL1916WS) למישהו יש מושג אם הם תומכים ברזולצייה הזו?

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  4. Started by jeger01,

שלום, אני מעוניין לפתוח את 4 צינורות העיבוד הסגורות שיש ל X1800GTO. איך אני עושה זאת? מה הסיכוי שיצאו לי פגומים? אם פתחתי והוא יצא פגום ויש לי ארכיטקטורים מה לעשות? ואם נגיד הצלחתי, ועכשיו אני רוצה להעביר את הכרטיס מסך מחשב ,ישאר לי 4 הצינורות הפתוחות ->זאת אומרת 16 צינורות? צריבת ביוס: איך עושים זאת? בעזרת איזו תוכנה? מה הסיכונים תודה רבה. ;D

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  5. Started by Impreza,

ניסיתי להתקין את הדרייבר החדש של CATALYST 6.7, הכל הלך טוב ובסיום ההתקנה הוא ביקש להפעיל את המחשב מחדש כשהפעלתי מחדש כלום לא קורה ובמאפיינים אני לא רואה את הדרייברים של הATI ניסיתי גירסא אחרת גם (6.3) ואותו דבר איפה הבעיה? יש לי רדאון 9600XT ד"א

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  6. שלום לכולם! יש לי בעיה ואני זקוק לעזרתכם, מפני שאין לי מושג איך לפתור אותה. הבעיה החלה כשעברתי ממסך שפורשרת רגיל מסך LCD של סמסונג דגם 760BF. במצב רגיל אין שום בעיה אם המשך והוא מציג את התמונה במרכז המסך בלי לחרוג מהגבולות, אך כשאני נכנס לחלק מהמשחקים המסך מזיז את התמונה הצידה כך שהיא נקטעת בצד אחד. יש למישהו מושג איך לפתור את הבעיה?

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  7. Started by SpEcToR,

תודה לעוזרים... תביאו לי אפשרויות של כל הפתחים (יאנו לוח אם)... כי זה לחבר שלי והוא לא יודע איזה לוח אם יש לו בנתיים... אני אעדכן בהמשך... תודה.. (מקווה הבנתם )

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  8. Started by WHITE_ZOMBIE4,

ואם לא אפשר להריץ אפליקציות על pixel shader 2.0 איתו? או שזה לא יתן?

• 1 תגובה
    • 500 צפיות
  9. - המחשב אינו מיועד לאוברקלוקינג. - המחשב אינו מיועד למשחקים. מעוניין גם אולי בפתרון של לוח אם משולב כרטיס מסך זול, בעל יציאת וידאו (עדיפות ל S-VIDEO) עבור הקונרו החדש. אני פשוט בונה מחשב לינטרנט ולראות סרטים דרך הטלוויזיה ועל כן החומרה הפשוטה והחיבור שאני לחוץ עליו תודה מראש

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  10. Started by ezx,

אז ככה קניתי את הכרטיס ורציתי לדעת כמה הטמפרטורות שלכם וכמה אובר קלוקינג הגעתם על קירור סטוק תודה מראש

11. Started by inspire2006,

שלום, הייתי מעוניין לדעת מה דעתכם על המפרט הבא: כמות. מוצרים סה"כ 1 Intel Core 2 Duo E6600 2.40GHz 4Mb 2,050 ש"ח 1 Gainward Bliss GeForce 7600GT 256MB PCI-e 999 ש"ח 1 Thermaltake BigTyphoon Cpu Cooler CL-P0114 258 ש"ח 1 Mushkin 2GB 1GBx2 Enhanced EM2-6400 DDR2-800 Model 996527 1,290 ש"ח 1 Enermax Liberty 500W Active PFC 699 ש"ח 1 LG LCD 19 L1970HR 2,063 ש"ח סוג הסר מוצר מהסל ¤1,060.00 ¤1,060.00 עדכן DFI Infinity 975X for LGA775 מכירה רגילה - הזכייה בטוחה הסר מוצר מהסל ¤230.00 ¤230.00 עדכן ZALMAN VF900CU LED מכירה רגילה - הזכייה בטוחה הסר מוצר מהסל ¤770.00 ¤770.00 עדכן GIGABYTE 3D AURORA מכירה רגילה - הזכייה …

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  12. Started by gilloze,

יש לי כרטיס 7900gt של msi 256 חברה אני יודע חרא חברה לכרטיסי מסך הקיצר יש לי מחשב P-D 830 3.0 doal core זיכרון 1 גיגביט , ניראה לי יש לי גנרים יש דרך ליבדוק? הארד דיסק 120 לא sata 2 !!!! ספק גנרי 350 וואט זה גם משפיע על הביצועים וזהוא? ועוד כמה שאלות יוצא לי ב3dmark 05 7440 זה לפי דעתכם בעיה בכרטיס יש פאק בכרטיס או שזה ביגלל המערכת שלי ? אם כן מה לא בסדר תודה רבה

• 1 תגובה
    • 507 צפיות
  13. Started by WHITE_ZOMBIE4,

יש לי בעייה מאז הקטליסט 6.4 נראה לי הagp write נשאר תמיד על off ולא משנה כמה פעמים אינ משנה לon זה תמיד חוזר לoff אחרי רסטרט מוזר שרק בדרייברים של אומגה זה בסדר ובמקוריים ובשל ngo זה תמיד על אופ....למה זה ככה? בשביל מה הagp write נועד בכלל? זה מוריד לי בביצועים\איכות תמונה? הכרטיס שלי הוא r9500 pro לוח אם gigabyte GA-8SQ800

14. Started by roes,

בקרוב אני יקנה 1900XT מנעה ואני צריך לדעת מה הדרייבר הכי חדש (כמה שיותר טוב) תכתבו את השם (גרסה) ובבקשה תשימו גם לינק לאתר של ATI שמשם אני פשות אצתרך ללחוץ Downloads דרך אגב מה זה ati catalyst ?? תודה מראש

15. Started by penny1,

האם האיחוד הנ"ל ישפיע על התאימות של לוחות אם + מעבדים של AMD לכרטיסים של NVIDIA ?

• 1 תגובה
    • 500 צפיות
  16. Started by Shlomi XD,

למישהו יש בנצ'ים? וההבדל בינהם הוא ענקיייי או מינורי?

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  17. תזרקו המלצות ואיפה לקנות תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 500 צפיות
  18. שלום יש לי כמה שאלות על הדגמים האלה. 1-האם geforce 6700gs תומך ב-sli.? 2-האם geforce 7600gt תומך ב-sli.? 3-האם geforce 7600gs תומך ב-hdr ו-aa.? 3-איזה כרטיס מבין השניים משתלם יותר מבחינה כלכלית? 4-כמה עולה בערך דגם 7600gt בחנות כמו ivory. והאם הפרש המחירים בין שני הכרטיסים שווה את ההשקעה הכספית ב- 7600gs? תודה מראש על העזרה

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  19. Started by doker,

שלום אני רוצה לחבר את המחשב שלי לטלוויזיה ישנה יש לי גם טלוויזיה דיי חדשה שאלייה אני מצליח לחבר ורואים הכל טוב ואין שום בעיה אבל עם הטלוויזיה היותר ישנה יש בעיה כי חיבור הrca שלה לא טוב יש שם בעיה ואז נשאר רק החיבור הרגיל של הטלוויזיה הזה העגול שמתחבר לקיר רציתי לדעת אם יש מתאם בין s-video לחיבור הזה כי זה הפתרון האחרון שלי לדבר הזה לא יודע אם יש לי עוד פתרון תודה רבה

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  20. Started by dragon772,

בעקבות זה שלא ענו להודעה הקודמת שפורסמה פה על האומגה וההתקנה בחרתי באפשרות של ה fastwrite והתקנתי את הדרייברים זה ביקש להתקי עוד משהו אז התקנתי אבל אז מופיעה שגיאה כזאת: http://img433.imageshack.us/img433/9355/dfdfwj4.jpg מה הוא רוצה ממני? וגם זה מסמן לי כ pci ולא AGP משהו מוזר איך מכוונים את ההגדרות של האומגה? תעזרו בבקשה כי זה דחוף. תודה

21. Started by roy7777777,

אם אפשר קצת הסבר על זה...תודה

• 1 תגובה
    • 792 צפיות
  22. Started by japaN,

כותרת אני קונה מחשב בקרוב ואני מתלבט בין XT לXTX אז בכמה אחוזים הוא יותר טוב? מה היתרונות והחסרונות של הXTX

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  23. ותתנו גם קירור עד 200 שקל אם לא בא מובנה עם הכרטיס

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  24. Started by yoni admoni,

שאלה לי אליכם :s05: אני רוצה לקנות כרטיס מסך 7600GT יד שניה איך אני יכול לבדוק שהוא עובד טוב ולא הרוס או משהו???? תודה מראש לעונים

• 1 תגובה
    • 537 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.