עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by idani1983,

איך אני יכול לדעת אם הכרטיס מסך שלי מקבל מספיק מתח? תודה

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  2. עם 128 מ"ב

3. תודה ענקית לעוזרים,

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  4. יש לי מחשב נייד עם כרטיס מסך של ATI ויש לי אפשרות לחבר כבל S-VIDEO מהמחשב הנייד לטלויזיה ולהפוך את הטלויזיה כמו מסך מחשב... אבל כשאני מנגן סרטון מסוים במדיה פלייר אי אפשר ליראות אותו דרך הטלויזיה, רואים במקום הסרטון מסך שחור, למה זה ואיך אן אפשר ליפתור את הבעיה הזאת?

• 1 תגובה
    • 894 צפיות
  5. היי, אני מחפש פאטצ' שיאפשר לי להריץ את הדמואים החדשים של ATI על ה7800GT שלי. מישהוא מכיר\שמע\ מצא משהוא כזה? חיפשתי שנים בגוגל, לא מצאתי. תודה רבה!!!

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  6. Started by dragonXxX,

אם רשמתי את זה נכון.. אז זו הבעיה שלי..: graphics media accelerator אני משתגע, תעזרו לי אם אתם יודעים, כל פעם שאני מפרמט יש לי בעיה אחרת עם הדיסק של הלוח אם ועכשיו כשפרמטתי זה לא מתקין לי את * graphics media accelerator * directx 9 * High Definition audio bus driver בקשר לאחרון אני לא בטוח כי נראה לי שהצלחתי להתקין בעזרת הורדה מהאתר של intel.. אז כן, יש לי intel לוח אם 915gev וניסיתי את ההורדות מהאתר של אינטל, directx אי אפשר משם אפשר רק מהאתר של microsoft אבל אתם יודעים למה אני לא יכול משם.. ואת הגרפיקס, זה רושם לי שחסרים קבצים או שהקבצים פגומים.. תודה רבה רבה לעוזרים.. (ואל תתנו לי קישורים להורדה מאינטל כי כבר ניסיתי..)

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  7. האם אפשר לחבר סוני פלייסטיישן 2 לכרטיס טלוויזיה ולשחק במחשב? האם אני אראה באיכות תמונה טובה ואיכותית? אם אפשר לעשות כזה דבר הייתי שמח אם תמליצו לי על כרטיס טלוויזיה זול וטוב שיענה לדרישותי.

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  8. במחשב שלי אין כרטיס מסך , יש כרטיס מסך מובנה ולכן אין לי יציאות וידאו, רציתי לדעת אם יש אפשרות לקנות כרטיס שרק תהיה לו יציאה לטלוויזיה וזהו? וכמה הוא ייעלה בערך?

9. Started by GREED,

הכרטיס הוא POWERCOLOR X800GT כדאי לעשות עידכון ביוס? זה יתן משהו? http://forums.techpowerup.com/showthread.php?t=11 נ.ב צירפתי לינק מהאתר של POWERUP לגבי העידכון ביוס

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  10. Started by paradoxx,

האם המומחים יכולים ליעץ לי על כרטיסי עריכה איכותיים שיש היום בארץ? מה אתם יכולים להגיד על הכרטיסים הבאים: Compro VideoMate leatdek winFast PVR2000 תודה לכל העוזרים!

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  11. Started by elib,

הרכבתי מחשב במפרט הבא: לוח msi combo 915p

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  12. האם יש אבחנה בין כרטיסי ה AGP השונים לפי מספר המגעים וחריץ אבטחה במחבר עם לוח האם.

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  13. שלום לכולם העניין הוא כזה, הכרטיס מסך שלי כבר התיישן ואני צריך חדש אבל המערכת שלי יחסית ישנה, AMD barton 2500+, 512 ddr 400, לוח עם AGP X8. התקציב שלי סביר לדעתי ועומד על 1000 שקל. האופציה הכי טובה שהעלתי אחרי חיפוש כמובן זה הGF6600GT של nVidia. לפי מה שראיתי פה באתר החתיכה של LEADTEK היא הכי ממולצת, יש את הכרטיס הנ"ל בAGP8X? ועוד משהו אני יכול להביא Giga-Byte GV-N66T128VP nVidia 6600GT במחיר טוב דרך חבר של אבי מה אתם אומרים עליו? זה המפרט שלו : http://tw.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-N66T128VP.htm . שמתי לב גם שהוא SILENT PIPE ואין לו מאוורר אקטיבי, למה זה ככה? כרטיס כל כך חזק לא צריך קירור טוב? תודה רבה קובי.

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  14. Started by Rinkadink,

רציתי לכוון את הבהירות של המסך שלי כי בסרטים הוא חשוך יותר מידיי , נכנסתי ל ATI TRAY TOOLS שיניתי ב VIDEO OVERLY את הגאמה ל 6 (הכי גבוהה) עכשיו שמתי לב שזה קצת בהיר מידיי וכשאני בא להוריד קצת את הגאמה התפריט ננעל לי ואני לא יכול לשנות שום דבר מה עושים? :s05:

15. Started by moris,

היי! אבקש סיוע אחר חיפוש דרייבר כרטיס מסך למערכת 98SE מסוג nVIDIA GeForce2 MX 100/200 יש פה אולי משהו מתאים,אני בכל אופן לא ראיתי: http://www.video-drivers.com/companies/744.htm תודה!

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  16. Started by AleXus-,

שלומות כולם... אני צריך כרטיס מסך כמה שיותר טוב עד 1,000 ש"ח.... ולא לחרוג !!...... אין כסף.... המפרט שלי: Intel P4 2.6 GHz 256 DDR Ram תודה כולם...

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  17. Started by the kooks,

שלום רציתי לדעת מהם ההבדלים השונים בין TV OUT ו DVI בכרטיס מסך ?

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  18. יש לי בחדר את החיבור של ה-TV וה-RADIO.. לשם אני מחבר את הכבל של הכרטיס נכון? אם יש לי HOT אז אני אקבל איכות טלוויזיה טובה? או שזה תלוי באיכות הכרטיס? אם זה משנה באיכות הכרטיס אז אני מוכן להשקיע עד 500-600 ש"ח.... זה נראה לי מספיק... מה ההבדלים בין סוגי הכרטיסים? תודה לעוזרים....

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  19. אהלן! מה שלומכם אני מחפש סקירות טכנולוגיות של כרטיסי מסך...כמו שיש פה באתר, אבל אחרות ומעמיקות יותר... על הכל שקשור לכרטיסיי מסך ו 3D... אבל לא באנגלית בבקשה...או בעיברית או ברוסית... תודה רבה

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  20. היי. הלוח שאיתו אנ עובד הוא: gagabyte k8nsc939 nforce 3 ויש ברשותי כרטיס מסך: NVIDIA GeForce4 MX 440 with AGP8X 128MB השאלה שלי היא כזאת : מה יותר איכותי קודם כל (למשחקים בינוניים ומטה --> לא לקפוץ) והאם יש טעם להתקין את הכרטיס החיצוני ? אם כן או אם לא..בוא נגיד, כמה רחוק אני יכול ללכת אם אני רוצה לשחק (FIFA2006, COMMANDOS או VOLFIED) .. תודה רבה ! נ.ב : Amd Athlon 64b 939 3000+ venice core .

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  21. Started by smeagol,

היי לאחרונה גייסתי מספיק כסף לקנייה של מסך מחשב איכותי 19" שאני חם על הרעיון כבר די הרבה זמן אבל אז נאמר לי שמסך LCD פחות מדויק בצבעים ויש הבדל בין מסכים וכו, זה כבר לא העניין בכל אופן. החלטתי לקנות מסך 19"crt אבל אני לא משוכנע מה באמת טוב בשבילי וזה לא ממש בעייה של כסף . הסתכלתי בכל מיני ביקורות אל מסכים ולכל אחד יש עמדה משלו ואני מאוד מבולבל. אני מתעסק אגב בתלת מימד photoshop וכדומה אשמח לשמוע תגובות

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  22. Started by CrashZone,

יש לי 6200 של לידטק, יש לו יציאת HDTV או איך שלא קוראים לזה, חיברת את הכבל המצורף הממיר לS-VIDEO וחיברתי את זה לממיר של ייס בתור וידאו(כמו שעשיתי עם כרטיסים קודמים). בקיצור אני רואה את שולחן העבודה והכל אבל כאשר אני שם סרט במדיה פלייר או בתוכנה אחרת הוא לא מראה אותו על הטלוויזיה הוא מראה שחור...:\ מישהו יודע מה צריך לעשות?בדרייבר לא שניתי כלום בחרתי רק בקלון.

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  23. שמתי לב שהם יותר מתרכזים בשיפורים ל-SLI ולסדרת ה-GeForce 7XXX שלהם ופחות ופחות לכרטיסים בעלי ליבה יחידה כמו סידרה 6.. האם הם "נטשו" את הזירה הזו? עדכנתי לדרייבר הכי אחרון רק כי היה בו שיפור ל-COD2.. אבל חוצמזה כמעט לא ראיתי שום שיפור לכרטיס מסך עצמו.. (6800GT...) מצד שני לא מזמן יצא ה-6800GS.. אבל אולי הם יוציאו שיפורים ספציפיים לכרטיס הזה..

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  24. Started by guy_b,

הכרטיס הולך להיות משוחרר בקרוב, והוא יבוא עם הזכרונות של סמסונג 1.1 במהירות 1700MH ליבה עם 32 צינורות עיבוד במהירות של 700MH בתהליך יצור 90NM .זה היה כרטיס מטורף! http://www.theinquirer.net/?article=28227

25. היי חברים, ברשותי 2 מחשבים ובישן (פנטיום 3) עדיין עובד במרץ ובנחישות כרטיס ASUS G-Forfe v7700 מבוסס g-force 2 gts. הכרטיס מעולה ואני מאוד מאוד מרוצה ממנו (כבר 5 שנים). הבעייה שמאז סדרת 7x.xx של ה- Forceware אין יותר תמיכה בדרייברים בסדרה זו. מצד אחד אני מסתדר לא רע עם הדרייברים הקיימים אך מצד שני אני רוצה להשאר מעודכן, כמה משחקי כן רצים על המחשב (תתפלאו ;D). אנא אמרו לי האם יש מודיפיקציה להתאמת הדרייברים או שאין ברירה אלא להשאר עם דרייברים ישנים יותר. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 514 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.