עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by avivboker,

אני מחפש כרטיס מסך חזק שירוץ על המסך הזה dell u2713h ברזולוציה 2560*1440 חשבתי על NVIDIA GeForce GTX 970 4GB GDDR5 הוא ירוץ על מערכת : ספק כח : seasonic g-550 מעבד : Intel i7-4790 3.6Ghz לוח אם : h97 gaming 3 זיכרונות : 16 giga השאלה אם יש כיום כרטיס מסך יותר טוב לא משנה אם הוא קצת יותר בכסף. או האם שווה לי לחכות קצת זמן אם ידוע שהולך לצאת דור חדש וכ"ו והאם הספק שלי יחזיק כרטיס כזה תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Home Boy,

רציתי להמליץ לאלו שמתלבטים איזה מסך לקנות על מסך דק של PROVIEW דגם HD872... רכשתי לאחרונה את המסך ואני מאוד מרוצה...18 אינץ' כסוף ומרשים ביותר....צבעים מרהיבים ותמונה חדה...רזולוציה גבוה ורמקולים מובנים שאני לא משתמש בהם כי האיכות לא שווה הרבה אבל קניתי את המסך בשביל המסך ולא בשביל הרמקולים.... הנה לינק לאתר החברה (למי שלא יודע mag ו-proview מאוחדים): http://www.mag.com.tw/change/product/products-lcd-hd-872.htm בקיצור המסך שווה את הכסף....

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  3. Started by Aviram,

אני מחפש מסך CRT שטוח לגמרי, 19 אינץ'. ועוד פרט חשוב - שיהיה בצבע שחור. התקציב עומד על מקסימום 1500, אם יש משהו שדורש קצת יותר אז זה בסדר גם. שמעתי על כמה מסכים של viewsonic אבל כבר נהייתי מבולבל.. תודה.

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  4. Started by nevoy,

שלום, יש לי מחשב די צנוע: ספק כח 400W Antec (VP400PC) מעבד i3-4170- 3.7 GHz לוח אם ASRock - H81M HDS 8gb RAM כרגע ללא כרטיס מסך האם אפשרי להוסיף לו GTX1060? אם לא, איזה כרטיס הייתם ממליצים לי לקנות, סביב 1000 ש"ח, כדי לאפשר הרצת משחקים יחסית חדשים? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  5. אני מתכוון סופסופ להזמין מחשב בתחילת שבוע, כבר יש ברשותי את ה-FX3500 השאלה היא האם בתקציב של כ-700 ללוח,ה- P-45Q הוא הבחירה הנכונה? החיסרון העיקרי שהבחנתי בו היא שאין יציאה *16 אלא רק 2*8, האם מדובר בחיסרון דרמטי? אציין שהמחשב מיועד לעריכת וידאו. להלן שאר המפרט: QUAD Q9300 ANTEC SONATA III with 500WATT OCZ DDR2 Titanium Edition 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 800MHZ CL4 Seagate Barrcuda7200.11 500GB 32mb WD 74 GB RAPTOR 10000 Arctic-Cooling Highend Low Noise (775) Freezer 7 Pro ASUS DVD-RW 2014L1T x20

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  6. Started by aaviran,

כולם ל-AGP: 6800GS X800GTO X850 Pro X800XT All in Wonder 7600GT במידה ואת כולם ניתן להשיג באותו מחיר. לגיימינג בלבד.

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  7. אורח אורח
    Started by אורח אורח,

התקנתי כרטיס מסך חדש gtx 1070 של ג'יגבייט. באמצעי משחקים שהוא אמור להתמודד איתם בכבוד המסך פתאום מוחשך. החלפתי כבלים ואין שינוי. יתר החומרה עובדת. אחרי אתחול הכל חוזר למצב רגיל ושוב באמצע המשחק המסך מוחשך... 12 gb זכרון, מעבד i5 דור 3 לוח האם של אסוס בן 5 אבל קיבל את הכרטיס בלי בעיה... יש למשהו רעיון מה קורה?

8. Started by EAD,

מישהו ראה כזה ביקורת או דבר? שלושה כרטיסי 4870 בCF ? או נניח שלושה ששניים בX16 והשלישי בX4 (לחישובים פיסקילים וכו'). או שיכול לתת דעה לגבי זה?

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  9. עדיפות למחיר סביר ואיכות ואנא הסבירו לי את המפרט הטכני מו קונטרס גודל נקודה מומלץ וכו'. תודה.

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  10. Started by The Unknown Artist,

אפשר חוות דעת?

11. שומעים אתם יכולים להביא לי איך ניראה האריזה של אסוס של הכרטיס מסך GTX 570? הוא הביא לי הכל אם אריזה סגורה לגמרי הכל היה סגור היה לי את כל החיבורים שיש שם .. אין מצב שזה משומש אבל עדין..אם אתם יכולים להביא לי איך נראית האריזה של אסוס של הכרטיס הזה אני אשמח קניתי מבן אדם...פרטי. שקנה מספקים

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  12. Started by x-pac,

חבר שלי רוצה לקנות מסך CRT הוא גיימר כבד והתקציב 1000 והוא רוצנ 17 אינץ

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  13. האח השלישי למשפחת ה-Turing בשוק הגיימינג נחשף במאגר מבחן ה-3DMark עם עדיפות קלה לעומת ה-GeForce GTX 1080 - שצפוי להיות זול ממנו בצורה משמעותית בתחילת הדרך לכתבה

14. Started by ido-nava,

שלום, יש לי מחשב שלא נגענו בו הרבה זמן מבוסס אינטל, עם לוח אם GIGABYTE G31M S2L. כאשר ניסיתי להפעיל אותו, לא נראתה שום תמונה על המסך (המחשב מחובר עם כרטיס NVIDIA 9500GT לחריץ PCI-E ב VGA). ניסיתי לחבר ליציאת הVGA המובנית בלוח אם ושוב, אין תמונה (ניסיתי כאשר ה9500 מחובר ומנותק). לאחר מכן ניסיתי ע"י כרטיס מסך אחר שעובד לי במחשב אחר (NVIDIA G210) בחיבור DVI, ועדיין, אין שום סימן לתמונה, אפילו לא לביוס. מישהו מכיר את התופעה הזאת או דרך כלשהיא כדי לפתור את הבעייה ??? תודה .

15. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך r9 280x vapor-x משומש ששימש לכריית מטבעות והוא באחריות לבערך עוד שנתיים וחצי. האם יש סיכון כלשהו בכך? האם עצם השימוש למטרה הזו עלול לקצר את משך החיים שלו? יהיה שינוי בטמפרטורות, וכו'?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. Started by S2DON,

שלום אז כמו שחלקחם אולי זוכרים או לא זוכרים לפני כחודש קיבלתי פה המלצה לכרטיס מסך (רציתי להחליף כדי שיריץ את GTA4 כמו אתיופי) אז עוד לא היה ידוע מה הדרישות, היום כבר מפורסם , אז מה דעתכם ? HD4850 512 מגה יפתור לי את הבעיה? http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=CGAX-4852DDO&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE נ.ב עכשיו אני מריץ אותו על מעבד 2.6 CORE 2 DUE עם כרטיס מסך 1950PRO 512 מגה על הגרפיקה הכי גבוה וניתקה בקטנה חח אז אתם סתם מזלזלים בחמוד הזה. על מדיום גרפיקה עובד חלק (לא בדקתי עדיין בקטעי גשם ועשן שמעמצים את הכרטיסועל LOW בכלל מגניב ביותר. מחכה לאישורכם כדי לקנות את הכרטיס , אז מה אתה אומר דוקטור?

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  17. קניתי לוח אם של אסוס האם כרטיס מסך של אסוס יעבוד טוב יותר עם לוח האם מאשר כרטיסי מסך של חברות אחרות?? אני יודע שיש חברות טובות יותר וכרטיסים טובים יותר אבל אני מדבר על כרטיסים שוים למשל 6600GT תודה

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  18. Started by ZaKeN17,

תודה מראש. ראיתי שיש את ה8500GT יש מתחרה מATI ? או שעדיין לא יצא?

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  19. Started by av_l,

מה עדיף? , בדגש על יותר חזק. :s05:

20. Started by MasterDK,

מה זה Quadro?

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  21. Started by maxxy,

אם מישהו יודע איך ניתן לצור קשר עם יבואן מסכי VIEWSONIC או יכול לתת לי שם של חנות שאפשר לראות בה את המסכים שלהם (19" במיוחד) אז אשמח. תודה.

22. לפני כחודשיים קניתי כ.מסך של SAPHIRE HD3870 512MB כדי שיעלו לי משחקים כבדים כמו crysis וכו'. המשחקים אכן עלו ורואים בהם טוב ברזולוצייה גבוהה והכל סבבה, רק שפתאום שאני מעלה את PRO EVOLUTION 2008 אז יש פתאום פס כזה שעולה ויורד במסך, כאילו מן מריחה כזאת, מה שלא היה קורה בכרטיס מסך הישן (X800XL 256MB). בפעם הראשונה שהעליתי את ה-PRO... לאחר ההתקנה של הכרטיס החדש המשחק עלה במהירות טיל כאילו מעלים משחק של שנות ה-90 על מחשב חדש ולכן שיניתי איזה הגדרות ב-PRO ועכשיו יש לי את הפס המעצבן הזה. אם מישהו יודע מה אני אמור לעשות כדי שלא יהיה את הפס הזה והמשחק לא ירוץ במהירות פי 4 אז בכבוד... תודה!

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  23. Started by bodro,

הי כולם, רכשתי אתמול GTX670 של ג'יגהבייט, חברתי וגיליתי דבר נורא מוזר... מי מה שאני יודעה - בהדלקה של המחשב הכרטיס נותן BOOST למאוורים לכמה שניות ואז נירגע, הדבר לא קורה אצלי. הכרטיס מאוד רועש כל הדרך עד שעולה מערכת ההפעלה ואז הדרייבר. האם זו התנהגות תקינה ! האם יש דרך לשלוט בזה או לבטל את התופעה? תודה

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  24. היי אנשים אני צריך את העזרה שלכם הלוח אם שלי הוא תואם (AGP x2/x4 (v2.0 compliant העם אני יכול לשים מסך חדש במחשב (הבנתי שהכרטיסים החדשים הם AGP X8) והעם יש כרטיסים חדשים כגון geforce 5700/5900 או radeon 9800 וכו' (אני מחפש כרטיס עם 128mb ויותר ולא בדיוק בא לי להחליף את הלוח אם)

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  25. אני צריך דרייבירם מעודכנים ל9500 פרו בשביל אקס פי. תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 566 צפיות

דיונים חדשים בפורומים