עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. עדיפות למחיר סביר ואיכות ואנא הסבירו לי את המפרט הטכני מו קונטרס גודל נקודה מומלץ וכו'. תודה.

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  2. Started by The Unknown Artist,

אפשר חוות דעת?

3. שומעים אתם יכולים להביא לי איך ניראה האריזה של אסוס של הכרטיס מסך GTX 570? הוא הביא לי הכל אם אריזה סגורה לגמרי הכל היה סגור היה לי את כל החיבורים שיש שם .. אין מצב שזה משומש אבל עדין..אם אתם יכולים להביא לי איך נראית האריזה של אסוס של הכרטיס הזה אני אשמח קניתי מבן אדם...פרטי. שקנה מספקים

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  4. Started by x-pac,

חבר שלי רוצה לקנות מסך CRT הוא גיימר כבד והתקציב 1000 והוא רוצנ 17 אינץ

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  5. האח השלישי למשפחת ה-Turing בשוק הגיימינג נחשף במאגר מבחן ה-3DMark עם עדיפות קלה לעומת ה-GeForce GTX 1080 - שצפוי להיות זול ממנו בצורה משמעותית בתחילת הדרך לכתבה

6. Started by ido-nava,

שלום, יש לי מחשב שלא נגענו בו הרבה זמן מבוסס אינטל, עם לוח אם GIGABYTE G31M S2L. כאשר ניסיתי להפעיל אותו, לא נראתה שום תמונה על המסך (המחשב מחובר עם כרטיס NVIDIA 9500GT לחריץ PCI-E ב VGA). ניסיתי לחבר ליציאת הVGA המובנית בלוח אם ושוב, אין תמונה (ניסיתי כאשר ה9500 מחובר ומנותק). לאחר מכן ניסיתי ע"י כרטיס מסך אחר שעובד לי במחשב אחר (NVIDIA G210) בחיבור DVI, ועדיין, אין שום סימן לתמונה, אפילו לא לביוס. מישהו מכיר את התופעה הזאת או דרך כלשהיא כדי לפתור את הבעייה ??? תודה .

7. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך r9 280x vapor-x משומש ששימש לכריית מטבעות והוא באחריות לבערך עוד שנתיים וחצי. האם יש סיכון כלשהו בכך? האם עצם השימוש למטרה הזו עלול לקצר את משך החיים שלו? יהיה שינוי בטמפרטורות, וכו'?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  8. Started by S2DON,

שלום אז כמו שחלקחם אולי זוכרים או לא זוכרים לפני כחודש קיבלתי פה המלצה לכרטיס מסך (רציתי להחליף כדי שיריץ את GTA4 כמו אתיופי) אז עוד לא היה ידוע מה הדרישות, היום כבר מפורסם , אז מה דעתכם ? HD4850 512 מגה יפתור לי את הבעיה? http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=CGAX-4852DDO&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE נ.ב עכשיו אני מריץ אותו על מעבד 2.6 CORE 2 DUE עם כרטיס מסך 1950PRO 512 מגה על הגרפיקה הכי גבוה וניתקה בקטנה חח אז אתם סתם מזלזלים בחמוד הזה. על מדיום גרפיקה עובד חלק (לא בדקתי עדיין בקטעי גשם ועשן שמעמצים את הכרטיסועל LOW בכלל מגניב ביותר. מחכה לאישורכם כדי לקנות את הכרטיס , אז מה אתה אומר דוקטור?

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  9. קניתי לוח אם של אסוס האם כרטיס מסך של אסוס יעבוד טוב יותר עם לוח האם מאשר כרטיסי מסך של חברות אחרות?? אני יודע שיש חברות טובות יותר וכרטיסים טובים יותר אבל אני מדבר על כרטיסים שוים למשל 6600GT תודה

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  10. Started by ZaKeN17,

תודה מראש. ראיתי שיש את ה8500GT יש מתחרה מATI ? או שעדיין לא יצא?

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  11. Started by av_l,

מה עדיף? , בדגש על יותר חזק. :s05:

12. Started by MasterDK,

מה זה Quadro?

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  13. Started by maxxy,

אם מישהו יודע איך ניתן לצור קשר עם יבואן מסכי VIEWSONIC או יכול לתת לי שם של חנות שאפשר לראות בה את המסכים שלהם (19" במיוחד) אז אשמח. תודה.

14. לפני כחודשיים קניתי כ.מסך של SAPHIRE HD3870 512MB כדי שיעלו לי משחקים כבדים כמו crysis וכו'. המשחקים אכן עלו ורואים בהם טוב ברזולוצייה גבוהה והכל סבבה, רק שפתאום שאני מעלה את PRO EVOLUTION 2008 אז יש פתאום פס כזה שעולה ויורד במסך, כאילו מן מריחה כזאת, מה שלא היה קורה בכרטיס מסך הישן (X800XL 256MB). בפעם הראשונה שהעליתי את ה-PRO... לאחר ההתקנה של הכרטיס החדש המשחק עלה במהירות טיל כאילו מעלים משחק של שנות ה-90 על מחשב חדש ולכן שיניתי איזה הגדרות ב-PRO ועכשיו יש לי את הפס המעצבן הזה. אם מישהו יודע מה אני אמור לעשות כדי שלא יהיה את הפס הזה והמשחק לא ירוץ במהירות פי 4 אז בכבוד... תודה!

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  15. Started by bodro,

הי כולם, רכשתי אתמול GTX670 של ג'יגהבייט, חברתי וגיליתי דבר נורא מוזר... מי מה שאני יודעה - בהדלקה של המחשב הכרטיס נותן BOOST למאוורים לכמה שניות ואז נירגע, הדבר לא קורה אצלי. הכרטיס מאוד רועש כל הדרך עד שעולה מערכת ההפעלה ואז הדרייבר. האם זו התנהגות תקינה ! האם יש דרך לשלוט בזה או לבטל את התופעה? תודה

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  16. היי אנשים אני צריך את העזרה שלכם הלוח אם שלי הוא תואם (AGP x2/x4 (v2.0 compliant העם אני יכול לשים מסך חדש במחשב (הבנתי שהכרטיסים החדשים הם AGP X8) והעם יש כרטיסים חדשים כגון geforce 5700/5900 או radeon 9800 וכו' (אני מחפש כרטיס עם 128mb ויותר ולא בדיוק בא לי להחליף את הלוח אם)

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  17. אני צריך דרייבירם מעודכנים ל9500 פרו בשביל אקס פי. תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  18. Started by Interl-Conore,

מה יש ב CATALYST 6.11 החדש? עש משו חדש?

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  19. אני רוצה להזמין את הכרטיס הזה http://www.newegg.com/app/ViewProduct Desc.asp?description=14-102-335&depa=1 מחול http://www.logicpc.co.il/heb/itdetai l.aspx?icom=2791 בארץ עכשיו השאלה שלי היא אם יהיה לי בעיה כמו כמה יעשה לי מישלוח(דרך מישפחה) ומס אם יהיה לי בעיה של אחריות בארץ אולי במיקרה יש אתר אחר בחול יותר זול או שעושה מישלוחים לארץ ואם כדיי להזמין אותו מחול כי הוא בסופו של דבר יצא אותו מחיר אחרי מישלוח ומס

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  20. Started by 12131,

מה עדיף? GIGABYTE nVIDIA GeForce 8800GTS 320MB PCIe או Leadtek WinFast PX8800GTS 320MB PCIe או משהו אחר באותו המחיר? תודה לכל העונים!

21. Started by לוח שנה,

תודה.

22. Started by ohad,

??? מה יותר טוב לקנות וכדאי- ATI OEM Radeon 7500 64MB DDR Dual Head w/TVOUT & DVI או Leadtek Geforce 4 MX440 64MB DDR + TVOUT RETAIL . ואיפה לקנות אותם במחיר טוב !!! .

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. Started by yotam360,

ראיתי באתר כאן כתבה על הכרטיס 7800GT של אסוס. האם הוא PCI-E? ואיזה כרטיס יותר טוב 7800GT של POV או של ASUS?

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  24. Started by Component,

הוא הוצע לי במחיר של 1400 שקל. אני יודע שרובכם תגידו מייד: פרוויו?!? איכס!!. אבל בכל זאת, תנסו לתת דעה אובייקטיבית על המסך. המסך יחליף DJ707AV בן שלוש וחצי שנים, לא שטוח, והוא ישמש את אמא שלי (הגרפיקאית). היא דיי מרוצה מהמסך הנוכחי, אבל כנראה אין לה (וגם לי) מספיק ניסיון עם מסכים אחרים. איך איכות התמונה שלו (בייחס למחיר, שנמוך ממחיר של 17" נורמלי)? איך השירות שלו בארץ, ואיך האמינות שלו? רוב הסיכויים שאני לא נוכל לרכוש מסך 19" איכותי ממש (CTX PR960F לדוגמא), אז השיקול הוא המסך הזה או 17" של CTX או LG. בתודה מראש, עדי רובין. עריכה: מה עדיף, proview DX-997N, CTX PL9, או CTX EX950F (תוך כדי התחשבות במחיר)? ד"א, קצב ריענון של 85 הרץ ב- 1280 על 1024 יספיק בהחלט.

• 1 תגובה
    • 982 צפיות
  25. יש לי כרטיס מסך palit sonic 9600 gt על המחשב ואני רוצה לחבר אותו לטווליזה רגילה 33 אינץ לטלווזיה יש חיבור בננה צהובה או 21 פינים למסך שלי יש vga dvi hdmi מה אני יכול לעשות? האם יש איזשהו מתאם? תודה רבה לעוזרים

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.