כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
אוקיי תראו..קצת חפירה חח מקווה שתקראו המחשב שלי בעיקרון לא משו.. לפני כשנה החלפתי לו את כל החלקים החשובים כדי שהוא יתמוך ב PCI-E ו-DDR2 ולא השקעתי יותר מדי עכשיו לאט לאט אני רוצה לשדרג אני רוצה לקנות כרטיס מסך למשחקים כמו פיפא ופרו..לא משחקים רציניים ביותר, אבל שהכרטיס יפעיל אותם ברזולוציה גבוהה ובצורה חלקה שאלתי חבר..הוא אמר לי ללכת על 9600GT ואם יש לי קצת יותר כסף אז ללכת על 8800GT (למרות שהכרטיס הזה יותר מדי טוב) במקום שאני רוצה לקנות, מתעסקים יותר ב-ATI והכרטיסים שם של NVIDIA הם של חברת ZOTAC..שווה לי לקנות כרטיסים שלהם? אם לא אז איזה כרטיסים של ATI כדאי לי לקנות??..700-1000 שקל תקציב יש לי מעבד E4400 תודה רבה : ))
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות GTX970. ראיתי שהאורך שלו הוא 30 ס"מ(לפחות הדגם של ג'יגהבייט). מבחינת מקום במארז אני חושב שאין בעיה(silentium t11), אבל מסתבר שיציאות הSATA שלי יושבות ממש מתחת לאזור שבו הכרטיס הארוך אמור לשבת. מדובר ביציאות מאוזנות(שוכבות), אך אני עדיין חושש שתהיה בעיה... אני רוצה לברר את העניין לפני שאני קונה כרטיס ב2000 שקל.. הלוח שלי הוא ג'יגהבייט GA-B75M-D3H. דבר נוסף: ספק הכוח שלי הוא ThermalTake TR500. דגם מדויק : TR2-500AH2NFB(נאמר לי בעבר שיש סדרות שונות). באייבורי אמרו לי שאני צריך לקנות חדש. מה אתם אומרים? מעבר לכרטיס מדובר בi5 3470 , SSD והארדיסק חיצוני קטן. שום אוברקלוק.
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לדעת מה זמן התגובה של המסך שלי? וגם את היחס נגידות שלו.. תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 634 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם המחשב שלי כי שום משחק חדש יחסית לא עובד בו (gta 3, tony hawk pro scater 3, max payne...) או שעובד אבל באיכות כזו שאי אפשר להסתכל כי זה ממש גרוע... יש לי פנטיום 3 651 מגה הרץ, כרטיס מסך און בורד של אינטל 82810 graphics controler אין לי סלוט אי ג'י פי, יש לי רק pci ואני לא יודע איזה כרטיס מסך לקנות שיעבוד על פי סי אי וייתן לי ביצועים נורמליים בגבול של 500-600 ש"ח. תודה מראש... ???
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ישלי שתי כרטיסי מסך 6850 SHAPPIRE הם מחוברים טוב אבל הבעיה שאני מוריד תוי מהENABLE CROSSFIRE או מחזיר הFPS נשאר אותו דבר
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעוניין לשדרג את הגרפיקה במחשב: מעבד: intel Quad Core i5 3450 3.3Ghz + קירור אוויר: Hyper 101 של Cooler Masterלוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3H- DDR3 זכרון: 8GB (2x4GB) G Skill F3 DDR3-1333 DDR3 SDRAMכרטיס מסך: Sapphire- Radeon 7850 2GB- עובד בOC יציב כ3 שנים(Core Clock 1050Mhz, וMemory Clock 1300 Mhz) ספק כח: Antec Neo eco 520w מארז: ישן של sagitta raidmax 2, משרת אותי כבר 10 שנים בערך. תכננתי את המאווררים בזמנו ויש במארז אחלה זרימת אוויר. אני יודע שהלוחם אם תומך בכרטיס, השאלה האם תהיה מגבלה פיזית של הלוח אם עצמו/התנגשות עם חיבורים כלשהם? במארז בדקתי ויש מקום פיזית הכרטיס הנוכחי שלי באורך של 22.8 ס"מ אני מקווה לקנות בb…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי שכן שזה המחשב שלו לא מבין כל כך במחשבים.... אני רוצה לדעת איזה כרטיס מסך חדש יתאים למערכת שיש לו כיום... Pentium® 4 CPU 3.00GHZ Intel Avalon D915GAV 504 MB של RAM (אני מאמין שהוא יצטרך להחליף זיכרון) ספק אין אפשרות כל כך לדעת וגם אני לא הצלחתי להבין האם יש אפשרות לבדוק את הספק דרך אברסט או תוכנה אחרת ? אם כן אני מאוד יודע לכם... והאם הוא יוכל להריץ את אחד הכרטיסים הבאים HD3850 ? HD3870 ? 8800GT ? האם זה אפשרי ?
-
- 2 תגובות
- 508 צפיות
-
-
הסתכלתי בכל מיני אתרים ולא הבנתי עדיין מה כלכך שונה חוץ מהמגה הרצים שאני לא יודע עם זה אחרי אוברקלוק ראיתי שיש כאלו שמוכרים את הכרטיס אחרי oc ראיתי את הדגם hd5850 של חברת Gigabyte בדגם הזה GV-R587D5-1GD-B הצ'יפ סט של radeon התדרים בכרטיס הם : Core Clock 850 MHz Memory Clock 4800 MHz מדובר על הדגם עם המבנה הסגור והדגם השני: מודל: GV-R585OC-1GD hd5850 ציאפ סט radeon Core Clock 765MHz (std 725MHz) Memory Clock 4000 MHz המבנה הפתוח עם 2 מאוררים שרואים אותם. מה המלצתכם לגבי הדגמים ומה הייתם בוחרים?
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
עכשיו כמו שאני רואה בחנות SKYPC יש 3 סוגים ל8800GT http://skypc.co.il/pl_product~LV386~8~0.htm http://skypc.co.il/pl_product~LV388~8~0.htm http://skypc.co.il/pl_product~LV389~8~0.htm עכשיו אני רוצה לדעת מההבדלים בינהם כי בכל זאת יש הפרש בין הדגם הראשון לדגם השלישי של 105 שקל... ובכל כרטיס רשום GPU/memory clock משהו אחר... מה ההבדלים ?
-
- 7 תגובות
- 628 צפיות
-
-
האם אני אמור לקבל איזושהיא הודעה על המסך? יש לי x1900xt ואין לי תצוגה שאני מפעיל את המחשב אבל נורית הלד האדומה עובדת וגם הקירור עובד... האם זה כנראה בעיה בכרטיס מסך??
-
- 9 תגובות
- 672 צפיות
-
-
לא כל כך מבין מה זה? מישהו יכול להסביר? ולמה בהרבה מפרטים/ נושאים אנשים מעדיפים לחכות לכרטיסים האלה שיצאו וקונים בינתיים משהו זול. מה ההבדל?
-
- 4 תגובות
- 590 צפיות
-
-
מי יותר חזק ה GEFORCE 9800GT ======= NVIDIA HD4870 ===== ATI מי מביניהם יותר חזק ומי מביניהם לא מקרטע במשחקים כבדים במסך 22 אינצ
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לראות מה ההבדל בין HDR ובלי HDR... דיברתי עם שני אנשים והם אמרו לי שזה לא משהו ושההבדל לא מצדיק הפעלה של HDR בכלל. מישהו מוכן לתת לי screen shot עם HDR ובלי HDR של אותה התמונה מהמשחק? תודה מראש, מודי
-
- 6 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום,אני רוצה להביא את הכרטיס הזה מארצות הברית. סך הכל הוא לא כל כך יקר - בערך 80 עד 100 דולר השאלה שלי היא בנוגע לתמיכה,נכון בטח לא תומך בפאל אבל אני לא צריך את החיבור האנלוגי אלא רק את הדיגטלי...כלומר אני צריך להשתמש רק ב VIDEO IN של הכרטיס או כמו שזה בטלויזיה AV אז רציתי לדעת אם גם בשביל זה אני צריך תמיכה בPAL או שתמיכה זה רק בחיבור אנלוגי... תודה רבה. /משה
-
- 5 תגובות
- 586 צפיות
-
-
כרטיס מסך Sapphire Radeon R7 370 NITRO DUAL-X OC 4GB GDDR5 2xDVI HDMI DP PCI-E איך הכרטיס מסך הזה? אני חושב אולי להביא אותו אשמח להמלצות שלכם.
-
- 0 תגובות
- 959 צפיות
-
-
לאחר שקניתי 8800GTX בא לי לקנות נוסף למערך SLI , האם הספק שיש לי יספיק 600W של ENERMAX ?.
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך HD4850 של ATI ואני לומד עבודה בתלת מימד עם התוכנה 3D STDUIO MAX ובגרסה החדשה שלה יש תמיכה בCUDA וזה מאיץ את המהירות רנדר ברמות רציניות(ממש כמעט רנדר בריל טיים) ותהיתי לי אם אני אוסיף כרטיס מסך זול שתומך בקודה(משהו כמו 9500GT או 9600GT) זה ישפיע? זה אפשרי בכלל? או שאני חייב להחליף לגמרי לכרטיס אחר? בכמה אפשר למכור את הכרטיס שלי במידה ואני מחליף?(זה HD4850 של ספייר 1GB בן פחות משנה)
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה מחשב של העבודה חזק מאוד מבחינת נתונים אבל כמובן שלא הכניסו כרטיס מסך אלא סתם איזה תוספת מעפנה.. אני מחפש כרטיס מסך מתאים רצוי שיהיה כמה שיותר זול ושיהיה מספיק טוב להריץ משחקים ממוצאים עם גרפיקה סבבה.. מה שיש במחשב זה intel graphics 530 ) אפשר בכלל לעשות איתו משהו? משחקים רצים אבל FPS ממש נמוך Processor Intel(R) Core(TM) i7-6700 CPU @ 3.40GHz Video Card Intel(R) HD Graphics 530 RAM 8.0 GB Operating System Microsoft Windows 10 (build 15063), 64-bit אין לי בעיה עם יד 2 או להזמין מחול וכו'
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי 8800GT על לוח P35DS3R ואני רוצה לתת לו בוסט עם כרטיס יותר חלש, סביר להניח משומש. האם זה אפשרי, אם כן איזה כרטיסים מומלצים למערך ואיך בכלל אני מחבר אותם פיזית?
-
- 10 תגובות
- 873 צפיות
-
-
אני יודע שאני נכנס למקום לא נוח אך אני מעוניין לעשות זאת בכל מקרה ! יש לי כרגע כרטיס מסך של חברת HIS 7950 זה הדגם המדויק : http://www.hisdigital.com/un/product2-679.shtml אני ממש רוצה להוסיף עוד כרטיס שהוא זהה לחלוטין. אשמח לטיפים, האם כדאי לקנות מ- EBAY \ AMAZON ? האם חשוב לקנות דגם זהה כמו שרשמתי למעלה או שאפשר לפזול לשאר החברות ?
-
- 30 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
יש לי p4 2000 r9600p 512 ddr ואני משחק COD ברשת(המשחק העיקרי שאני משחק). אז איזה דריוור ועל על איזה הגדרות אני צריך לסמן כדי שיתן לי הכי הרבה FPS?
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
כמו שאמרתי בנושא אני רוצה להזמין כרטיס של חברת PNY וראיתי ויש להם איזה שהיא שייכות לארץ... זה אפשרי? אני רוצה לשלוח להם מייל איך אני שולח חיפשתי את האזור הזה באתר שלהם אבל לא מצאתי :-\
-
שלום אני לא ממש מרוצה מהביצועים של הכרטיס מסך שלי... ואני רוצה להחליף אותו בכרטיס הרבה יותר חזק. אני מכון להשקיע עד 2000 שקל האם יש תחלופה אחרת???(אני מביא 7800gt יד שניה ב-2000..) נ.ב בכמה אני יכול למכור את הכרטיס שלי??(שימו לב שיש עליו קירור של זלמן והוא בא עם כל הסט של vivo)
-
- 26 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אני גיימר מיינסטרים, רוצה שמשחקים חדשים ירוצו טוב על מסך 24 אינץ' עם רזולוציה 1680x1050 (המשחק הבא שאני אשחק הוא Batman: Arkham City). אני לא עושה אוברקלוקינג או מודינג. אני רוצה כרטיס שיחזיק לי עוד שנה-שנה וחצי עד שלא תהיה ברירה ואני אצטרך לקנות מחשב חדש שלם. המפרט הנוכחי שלי: לוח אם Gigabyte P35C-DS3 מעבד Intel Quad Q6600 ספק כוח Enermax ELT400AWT הארדיסק 7200RPS סטנדרטי ארבעה סטיקים של 1gb DDR2 RAM קיבלתי המלצה על כרטיס 6870 HD, אבל מקריאה בפורום אני מתחיל לחשוב שהוא קצת יותר ממה שאני צריך. מה דעתכם?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי מחשב לפני בערך חצי שנה המפרט GIGABYTE GA-P55M-UD2 לוח אם INTEL CORE I7 860 מעבד זיכרון 4 גיג'ה DDR3 ספק כח 500W ומסך 22 של סמסונג אני לא מרוצה מהביצועים של הכרטיס שלי ואני מעוניין לקנות HD 5870 רציתי לדעת קודם כל אם הקניה תהפוך את הביצועים בצורה משמעותית? , איפה אפשר לרכוש אותו זול עם אחריות באזור המרכז ,האם הוא בכלל מתאים למערכת שלי ומה ההבדל בין הדגמים הקיימים כי שמתי לב שהמחירים שלו נעים בין 2000 ל2300 תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-