עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. עכשיו כמו שאני רואה בחנות SKYPC יש 3 סוגים ל8800GT http://skypc.co.il/pl_product~LV386~8~0.htm http://skypc.co.il/pl_product~LV388~8~0.htm http://skypc.co.il/pl_product~LV389~8~0.htm עכשיו אני רוצה לדעת מההבדלים בינהם כי בכל זאת יש הפרש בין הדגם הראשון לדגם השלישי של 105 שקל... ובכל כרטיס רשום GPU/memory clock משהו אחר... מה ההבדלים ?

• 7 תגובות
    • 621 צפיות
  2. האם אני אמור לקבל איזושהיא הודעה על המסך? יש לי x1900xt ואין לי תצוגה שאני מפעיל את המחשב אבל נורית הלד האדומה עובדת וגם הקירור עובד... האם זה כנראה בעיה בכרטיס מסך??

• 9 תגובות
    • 666 צפיות
  3. Started by maor-a-,

לא כל כך מבין מה זה? מישהו יכול להסביר? ולמה בהרבה מפרטים/ נושאים אנשים מעדיפים לחכות לכרטיסים האלה שיצאו וקונים בינתיים משהו זול. מה ההבדל?

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  4. מי יותר חזק ה GEFORCE 9800GT ======= NVIDIA HD4870 ===== ATI מי מביניהם יותר חזק ומי מביניהם לא מקרטע במשחקים כבדים במסך 22 אינצ

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  5. Started by MODY69,

שלום, אני רוצה לראות מה ההבדל בין HDR ובלי HDR... דיברתי עם שני אנשים והם אמרו לי שזה לא משהו ושההבדל לא מצדיק הפעלה של HDR בכלל. מישהו מוכן לתת לי screen shot עם HDR ובלי HDR של אותה התמונה מהמשחק? תודה מראש, מודי

• 6 תגובות
    • 556 צפיות
  6. שלום,אני רוצה להביא את הכרטיס הזה מארצות הברית. סך הכל הוא לא כל כך יקר - בערך 80 עד 100 דולר השאלה שלי היא בנוגע לתמיכה,נכון בטח לא תומך בפאל אבל אני לא צריך את החיבור האנלוגי אלא רק את הדיגטלי...כלומר אני צריך להשתמש רק ב VIDEO IN של הכרטיס או כמו שזה בטלויזיה AV אז רציתי לדעת אם גם בשביל זה אני צריך תמיכה בPAL או שתמיכה זה רק בחיבור אנלוגי... תודה רבה. /משה

• 5 תגובות
    • 578 צפיות
  7. כרטיס מסך Sapphire Radeon R7 370 NITRO DUAL-X OC 4GB GDDR5 2xDVI HDMI DP PCI-E איך הכרטיס מסך הזה? אני חושב אולי להביא אותו אשמח להמלצות שלכם.

• 0 תגובות
    • 947 צפיות
  8. Started by guybbc,

לאחר שקניתי 8800GTX בא לי לקנות נוסף למערך SLI , האם הספק שיש לי יספיק 600W של ENERMAX ?.

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. שלום, יש לי כרטיס מסך HD4850 של ATI ואני לומד עבודה בתלת מימד עם התוכנה 3D STDUIO MAX ובגרסה החדשה שלה יש תמיכה בCUDA וזה מאיץ את המהירות רנדר ברמות רציניות(ממש כמעט רנדר בריל טיים) ותהיתי לי אם אני אוסיף כרטיס מסך זול שתומך בקודה(משהו כמו 9500GT או 9600GT) זה ישפיע? זה אפשרי בכלל? או שאני חייב להחליף לגמרי לכרטיס אחר? בכמה אפשר למכור את הכרטיס שלי במידה ואני מחליף?(זה HD4850 של ספייר 1GB בן פחות משנה)

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. זה מחשב של העבודה חזק מאוד מבחינת נתונים אבל כמובן שלא הכניסו כרטיס מסך אלא סתם איזה תוספת מעפנה.. אני מחפש כרטיס מסך מתאים רצוי שיהיה כמה שיותר זול ושיהיה מספיק טוב להריץ משחקים ממוצאים עם גרפיקה סבבה.. מה שיש במחשב זה intel graphics 530 ) אפשר בכלל לעשות איתו משהו? משחקים רצים אבל FPS ממש נמוך Processor Intel(R) Core(TM) i7-6700 CPU @ 3.40GHz Video Card Intel(R) HD Graphics 530 RAM 8.0 GB Operating System Microsoft Windows 10 (build 15063), 64-bit אין לי בעיה עם יד 2 או להזמין מחול וכו'

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. יש לי 8800GT על לוח P35DS3R ואני רוצה לתת לו בוסט עם כרטיס יותר חלש, סביר להניח משומש. האם זה אפשרי, אם כן איזה כרטיסים מומלצים למערך ואיך בכלל אני מחבר אותם פיזית?

• 10 תגובות
    • 867 צפיות
  12. אני יודע שאני נכנס למקום לא נוח אך אני מעוניין לעשות זאת בכל מקרה ! יש לי כרגע כרטיס מסך של חברת HIS 7950 זה הדגם המדויק : http://www.hisdigital.com/un/product2-679.shtml אני ממש רוצה להוסיף עוד כרטיס שהוא זהה לחלוטין. אשמח לטיפים, האם כדאי לקנות מ- EBAY \ AMAZON ? האם חשוב לקנות דגם זהה כמו שרשמתי למעלה או שאפשר לפזול לשאר החברות ?

• 30 תגובות
    • 4.8k צפיות
  13. Started by f1,

יש לי p4 2000 r9600p 512 ddr ואני משחק COD ברשת(המשחק העיקרי שאני משחק). אז איזה דריוור ועל על איזה הגדרות אני צריך לסמן כדי שיתן לי הכי הרבה FPS?

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  14. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

כמו שאמרתי בנושא אני רוצה להזמין כרטיס של חברת PNY וראיתי ויש להם איזה שהיא שייכות לארץ... זה אפשרי? אני רוצה לשלוח להם מייל איך אני שולח חיפשתי את האזור הזה באתר שלהם אבל לא מצאתי :-\

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום אני לא ממש מרוצה מהביצועים של הכרטיס מסך שלי... ואני רוצה להחליף אותו בכרטיס הרבה יותר חזק. אני מכון להשקיע עד 2000 שקל האם יש תחלופה אחרת???(אני מביא 7800gt יד שניה ב-2000..) נ.ב בכמה אני יכול למכור את הכרטיס שלי??(שימו לב שיש עליו קירור של זלמן והוא בא עם כל הסט של vivo)

• 26 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. שלום לכולם אני גיימר מיינסטרים, רוצה שמשחקים חדשים ירוצו טוב על מסך 24 אינץ' עם רזולוציה 1680x1050 (המשחק הבא שאני אשחק הוא Batman: Arkham City). אני לא עושה אוברקלוקינג או מודינג. אני רוצה כרטיס שיחזיק לי עוד שנה-שנה וחצי עד שלא תהיה ברירה ואני אצטרך לקנות מחשב חדש שלם. המפרט הנוכחי שלי: לוח אם Gigabyte P35C-DS3 מעבד Intel Quad Q6600 ספק כוח Enermax ELT400AWT הארדיסק 7200RPS סטנדרטי ארבעה סטיקים של 1gb DDR2 RAM קיבלתי המלצה על כרטיס 6870 HD, אבל מקריאה בפורום אני מתחיל לחשוב שהוא קצת יותר ממה שאני צריך. מה דעתכם?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by devek,

קניתי מחשב לפני בערך חצי שנה המפרט GIGABYTE GA-P55M-UD2 לוח אם INTEL CORE I7 860 מעבד זיכרון 4 גיג'ה DDR3 ספק כח 500W ומסך 22 של סמסונג אני לא מרוצה מהביצועים של הכרטיס שלי ואני מעוניין לקנות HD 5870 רציתי לדעת קודם כל אם הקניה תהפוך את הביצועים בצורה משמעותית? , איפה אפשר לרכוש אותו זול עם אחריות באזור המרכז ,האם הוא בכלל מתאים למערכת שלי ומה ההבדל בין הדגמים הקיימים כי שמתי לב שהמחירים שלו נעים בין 2000 ל2300 תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by sofix4,

ערב טוב, יש לי את המחשב הבא: Intel e6750 Gigabyte GA-P35-DS3 שני ג'יגה זיכרון (667mhz) 320 ג'יגה דיסק קשיח וכרטיס מסך - Leadtek WinFast PX8800GTS 320MB רציתי לדעת איזה כרטיס מסך אני צריך לקנות כדי שיהיה חזק יותר מזה? מכיוון שמאז הקנייה של המחשב, לפני כשנה וכמה חודשים, לא התעניינתי כ"כ בנעשה בשוק, אין לי מושג מה מסגרת התקציב שאני צריך להגדיר. כמו כן, בכמה הייתם ממליצים לי למכור את הכרטיס הזה? (מצבו מעולה!)

• 6 תגובות
    • 682 צפיות
  19. שלום הלוח אם שלי הוא עם כרטיס מסך מובנה הנה לינק לפרטים על הלוח אם : http://www.matsonic.com/new/productsdata/ms9158E+.htm אני רוצה לקנות כרטיס מסך שיריץ משחקים בצורה טובה אבל כל הכרטיסים שמוכרים הם agp8x ניסיתי להרכיב geforce fx 128 mb 5200 . אבל זה לא נכנס בתושבת של ה agp . Supports AGP 2.0 Including 1X/2X/4X AGP--- זה מה שאני צריך 4x אבל איפה מוכרים אחד שיתאים והאם הוא יריץ משחקים בצורה טובה ?

• 4 תגובות
    • 631 צפיות
  20. Started by shtrodel,

מעוניין להחליף את הכרטיס מסך שלי לכרטיס טוב יותר DUAL או שני כרטיסים חזקים מאוד. תקציב: אין בעיה. מעוניין בכרטיס שיחזיק לי לשנה הקרובה לא מחפש ליותר מזה.. (מחליף מערכת כל שנה). אגב אני לא מעוניין ב-OC מחפש כרטיס או שניים שיתנו את הביצועים הטובים ביותר.

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by tristen,

שלום לכולם , בדיוק קניתי מסך חדש - dell u2312HM עם רזולוצייה 1920X1080 אחרי שהמסך הקודם שלי - LG1970HR 1280X1024 הלך בתאונה מחרידה .... והייתי רוצה כרטיס שיוכל לנצל יוטר טוב את המסך החדש ויוכל להריץ משחקים חדשים כמו Skyrim וכולי ושירוצו טוב , התקציב הוא כ800 אבל אפשר להוסיף עוד קצת אם זה ממש משנה , אז איזה כרטיס כדאי לי לקנות בהתאם למפרט שלי ? המפרט שלי : לוח אם Gigabyte P35-DS3L מעבד Intel E6750 ספק כוח Enermax ELT400AWT זיכרון 4X1gb DDR2 RAM

• 9 תגובות
    • 844 צפיות
  22. אז ככה ממה שהבנתי יש לי מחשב amd athlon xp 2600 1.9ghz ראם יש לי 3x256 ddr400 כרטיס מסך ati radeon 9200 128mb ספק 300וואט גנרי אני לא יודע איזה לוח אם יש לי .. המחשב ישן אז אני משער שהוא תומך agp ואני חושב להשקיע בכרטיס מסך חדש (evga 6800gt) השאלה שלי היא : איך אני יודע איזה לוח אם יש לי ? איך אני יודע אם הכרטיס מסך יפעל עם המשחשב שלי ? והאם הכרטיס מסך יצור לי צוואר בקבוק כלשהו במחשב ? תודה מראש ;D

• 5 תגובות
    • 602 צפיות
  23. המפרט שיש כרגע הוא יצרן Athlon 64Bit AM2 4000 DualCore Box AM240DCB יצרן Asus M2A-VM HDMI יצרן Kingstone 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 יצרן WD 160GB SATA II WD1600AAJS יצרן Gigabyte Nvidia Geforce 8400GS 256MB (Up To 512MB) Retail אוקי אז ברצוני כרגע להחליף את הכרטיס מסך לכרטיס שיתן תמורה מקסימלית לכסף שאני מוכן להשקיע ושיתאים למפרט הזה תודה רבה לעוזרים (אני אישית מעדיף את NVIDIA) אך לא שולל כל אפשרות אחרת

• 11 תגובות
    • 771 צפיות
  24. שלום, רציתי לעשות אופטימיזציה למחשב שלי, כרגע אני מקבל 5997 3DMARKS . רציתי לדעת אם יש משהוא שאני יכול לעשות שלא כולל OC או קניה של חלק חדש למחשב. תציצו בפרט שלי לפרטים נוספים. המון תודות. יאיר.

• 6 תגובות
    • 731 צפיות
  25. אני מתכנן לקנות כרטיס מסך חדש, ומסך של פיליפס 24 אינץ' FHD. המחשב שלי כרגע מריץ בקושי 720P. AMD ATH 64 BIT 512 MB DDR1 6600GT אני לא צריך שימוש של משחקים כבדים, פה ושם אולי וורמס. השאלה אם המחשב מספיק כדי להריץ FHD אוו שצריך לשדרג משו בנוסף לכ.מ?? מצטער על החפירה, אבל אני מחפש כ.מ שיכול לעבוד גם עם מסכים של 32' + תודה ניב

• 2 תגובות
    • 686 צפיות

דיונים חדשים בפורומים