כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
שאני מחבר ב VGA רואים את הכתב ברור ויפה והצבעים גם שאני מחבר בDVI רואים צבעים ממש חזקים והשולים יוצאים מהמסך רק אחרי כיוון או התאמה לרזולציה הטבעית של המסך 1360X768 רואים סביר ב DVI ועדיין צבעים מתים עכשיו הבעיה הרצינית היא במשחקים אני לא יכול להתאים לרזולציה גבוהה בלי שהמשחק יצא לי מגבולות המסך , זה לא אמור להתאים את עצמו לרזולציה הגבוהה אבל לגדול המסך ? תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
התקנתי על מחשב של חבר שלי כרטיס מסך RADEON 9800 PRO עכשיו אני לא יודע מה הבעיה אבל זה לפעמים פתאום עושה ריסט או נתקע ואז אי אפשר לעשות כלום. ולפעמים זה מביא לי את הודעת השגיאה הבאה: VPU Revocer VPU RECOVER איתחל את המאיץ הגרפי כיוון שחדל להגיב לפקודות מן ההינ ע הגרפי. חשוב לי לציין כי הכרטיס עובד בבית שלי מצויין בלי שום בעיות. הנה הנושא הקודם שכתבתי יש פה את המפרט של המחשב שלו: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=259791.0 בסוף הצלחתי לחבר את הכרטיס מסך והמחשב עובד אבל יש את הבעיה שהוא נתקע ועושה ריסטים ושגיאות. אולי זה הספק? למרות שזה מוזר כי הבעיה נובעת מהכרטיס מסך אבל בבית שלי הוא עובד מצויין תודה, איתי.
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
אני רוצה (ממש) לקנות כרטיס מסך חדש אבל אני לא יודע אם המערכת שלי יכולה לתוך בו... איך אני יודע אם המערכת שלי תקלוט את הכרטים? כל הכרטיסים שמתחברים ב-PCIe יעבדו לי עם המערכת? אני ממש לא יודע כי אם כן אז אני יכול לקנות 8600GT אבל אם לא... 7600GT תעזרו לי בקשה!!
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
רכשתי מחשב חדש ממפרט שהרכבתי מלפני חודש. הכל חדש חוץ מהכרטיס מסך ששמרתי מהמחשב הישן. את הכרטיס הזה רכשתי בסביבות אוקטובר 2011. מאז יצאו הרבה דגמים ואם אני בוחר משהו אני כבר לא יודע מה כדאי. השימוש שלי במחשב הם בעיקר משחקים כמו BF3 הפופולרי. עם הכרטיס הנוכחי, אפשר להריץ על הגדרות ULTRA אבל איך שמתחיל אקשן, בעיקר שיש פיצוצים ועשן, הכרטיס לא סוחב משהו. אני משחק ברזולוציה 1920X1200 אשמח לדעות והמלצות על כרטיס חדש. תודה.
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
אני חישפתי שעות בגוגל ולא מצאתי זכר ל CF. לפי מה שאני יודע, כל הכרטיסים יכולים לעשות CF X1XXX ? אם יש אפשר קישור למכירה? כנ"ל לX1800XT 256MB תודה
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם dungeon siege 2, יש לי OC על 6200 ל-450/700, אני משתמש ב-LEADTEK אז יש לי WINFOX שמראה לי תדירות שעון גם בהיסטוריה. בדקתי את התדירות בזמן הרצת המשחק והוא מראה שהיא 300, שזה התדירות המקורית, עשיתי OC גם ל-2D על מנת לראות אולי הוא משתמש בזה במקום אבל עדיין יש שם 300. למישהו יש רעיון למה זה?
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
אני מתלבט בין GTX 1050 2GB לבין RX 560 2GB , הבדל של 80 שקלים מביניהם, מה לדעתכם עדיף ? https://ksp.co.il/index.php?uin=39625&select= https://ksp.co.il/index.php?uin=36003&select=
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, משהו יודע איפה אפשר למצוא REVIEW על GF6800 של FORSA (GIL) ואיך ה 6800 של MSI מול ה6800 של LEADTEK יש הבדל חוץ מקירור ? תודה נ.ב הנה קישור לאתר בית ולכרטיס הספציפי של FORSA http://www.geniman.com.hk/geforce6800_agp.htm
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
שלום, לאחר עיון בפורם לגבי משדרי הווידאו הייתי רוצה לדעת אם קימת אופציה לחבר את מחשב ה-HTPC שנמצא בסלון למסך מחשב רגיל Stand Alone שלא מחובר לכלום בחיבור VGA. תודה,
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
קניתי את ה - leadtek geforce 6600gt TDH Extreme edition 128 MB DDR 3... ולאחר התקנה שלו ( כולל ה - forceware שהגיע איתו 75.10 ), הוא זוהה ב- everest כבדיוק הדגם שכתוב למעלה. מאז שהתקנתי את ה - forceware האחרון ( 77.77 ) הוא מזוהה כ - leadtek 6600gt רגיל. האם זה אומר שהוא ירד בביצועיו ? למה הזיהוי שלו נדפק ?
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
למה הוא כול כך יקר אם כולם אומרים שהוא לא מריץ אפילו סופר מריו,ואיך זה שנגיד 4850HD יותר טוב ממנו?
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
כדי שלא יהיה טעויות .. הכרטיס הזה : http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1100 מתאים לי למחשבב יש לי ניראלי PCI - E איך אני בודק שבאצת יש לי PCI - E מעבד 2160 לוח אם 945 GCM אז מתאים ?
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
איך לכבות את זה? זה אפשרי בכלל? הפיזיקה הזו מורידה FPS משמעותי?
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
ולא של גייגה בייט - -אממ רק עכשיו נשאר לי למכור את הכרטיס הקודם שלי (SAPPHIRE RADEON X1600 PRO 256MB PCI-E)
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
שלום לכולם אז יש לי בלפ טופ D630 http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-d630-nvidia.htm את כרטיס המסך: NVIDIA Quadro NVS 135M/256MB Trubo Memory שלמרות הוא אמור להיות מבוסס על ה- 8400 GS המפלייט סימולטור 2004 לא עולה עליו בכלל.... מגיע ל- 84 אחוז התקנה ונתקע. יש למישהו מושג מה ניתן להוריד או מה ניתן לעשות על מנת להאיץ את כרטיס המסך הזה על מנת שיתאים למשחקים? במחשב הרגיל שלי המשחק עלה בקלות... תודה לעונים!
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
ראיתי בחלק מהסיקורים של Fermi מושג שלא ניתקלתי בו עד כה, etail. לפי מה שאני מבין זה סוג של דרך הפצה (כמו retail שאני יודע מה משמעותו), אבל לא מצאתי מידע על באינטרנט על משמעות המילה etail ופירוט. אשמח אם תסבירו לי
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי רכשתי בסוף 7950 gt לאי גי פי שלי. בכרטיס צריך להיות core-500 mhz וזיכרון 1200mhz משום מה ב cpu-z רשום לי 600 mhz על המהירות.. וכמו שצריך 500 mhz על הcore clock הכרטיס 512 מגה, gddr3 256 bit עכשיו בדקתי עם אוורסט ורשום Real Clock 601 MHz (DDR) (original: 600 MHz) Effective Clock 1202 MHz אז כנראה שהתבלבלתי וזה 1200 mhz המהירות נכון?
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
ניסיתי להתקין את הדרייבר החדש של CATALYST 6.7, הכל הלך טוב ובסיום ההתקנה הוא ביקש להפעיל את המחשב מחדש כשהפעלתי מחדש כלום לא קורה ובמאפיינים אני לא רואה את הדרייברים של הATI ניסיתי גירסא אחרת גם (6.3) ואותו דבר איפה הבעיה? יש לי רדאון 9600XT ד"א
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
תגידו איך אני בודק את ה fps שלי במשחק מסויים כמו cod 4 crysis בודקים בתוך המישחק או שצריך להפעיל את המישחק עם תוכנה או משהוא?
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
אהלן חברים אני מחפש כרטיס TV זול וטוב שישמש להקלטות מממיר דיגיטלי, חשבתי על FLYVIDEO 2000 (שאותו לא יצא לי לראות אלא קיקיוניים אחרים..) איך הוא מבחינת איכות הקלטה? איזה פורמט אפשרי? יש לכם בכלל המלצות עדיפות יותר? אשמח גם לקבל המלצה לתוכנות שיכולות לשמש כמקליט אוטמטי תודה
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
לפני כשבוע התקנתי את הווינדוס מחדש. התקנתי DirectX 9c ודרייבים של אומגה. משום מה המשחקים לא מוכנים לפעול, ולפי מה שהבנתי זה בגלל שהDirect3D שלי לא פועל. מה אני אמור לעשות? אני מצרף תמונה של התצוגה בdirectX, אולי זה יתן עוד מידע. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך ל AGP עד 650 ש"ח ולא שקל אחד יותר ... דרך אגב הלוח אם אינו תואם AGP X8 אני יודע שבטח כבר שאלו שאלות כאלה ודומות להן אך מכיוון שזהו שוק דינמי ומהיר מאוד החלטתי לשאול שוב תודה מראש !
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
שלום לכולם אני עובד בשוק ההון לכן משתמש במספר מסכים לראות גרפים שונים במקביל אני חשבתי לקנות כרטיס מסךHD 4850 X2 1GB GDDR3 DX10.1 HDTV 4xDVI PCI-E של חברת SAPPHIRE אני לוקח אותו כי בעתיד ארצה לחבר מסכים נוספים ולכן אני שומר על סלוט PCIE השני פנוי אם יש למישהו המלצות על כרטיס אחר או תגובות אשמח לשמוע תודה חזי
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב עם יציאת VGA בלבד. אני רוצה לחבר אותו למסך שאין בו כניסת VGA. הבנתי שאני צריך לקנות ממיר, (אלא אם כן יש למישהו רעיון אחר, אשמח לשמוע) ראיתי שיש ממיר שממיר ל HDMI או RCA. מה עדיף? מה ההבדל בינהם? (יש פער במחיר של 150 ש"ח). תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
אני מעונין להתקין מערכת הפעלה חדשה ווינדוס 7.האם להסיר כרטיס אחד בהתקנת המערכת .או אין צורך פשוט להשאיר את שניהם?
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-