עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. מה ההבדל בין מעבד QUARD למעבד ליבה-בודדת? ולמה אומרים שה-880GTX/S הוא הכי טוב כאשר יש לו רק ליבה אחת בכל סדרותיו השונות?? והאם אני אוכל לשלב במערך שבבים של SLI גם כרטיס גרפי וגם כרטיס מסך למשחקים?? האם נכון לומר שהכרטיס הנ"ל הכי טוב בעולם כיום למשחקים??ואם אחליף באותו מחשב לכרטיס גרפי מה יהיה ההבדל?? וה-SLI פירושו שאני אוכל לשים שתי 8800 GTX באותו מחשב?! תודה!

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  2. Started by SEangel,

חוו דעתכם על הכרטיס הזה http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?came=10&g_id=9309360 לכאורה, עפ"י מה שמוצג שם, יש לו רזולוציות לא רעות. האם הוא מגיע לאיכות של הופוג 150? (באיזה צ'יפ משתמש ההופוג?) אני כלל לא זקוק לטיונר (הקלטה רק מוידאו, מצלמה אנלוגית ומהממיר)

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  3. שלום לכולם,,, יש לי כרטיס מסך geforce 6200 TC . לכרטיס זה (pci-e) שלוש יציאות. analog,digital,svideo . כאשר אני מחבר את המסך שלי ליציאת ה analog הכל בסדר. כאשר אני מחבר אותו ל digital (יש לי plug in ) מתאים אני לא רואה כלום. איך אפשר להפעיל אותה??? המטרה שלי היא: יש לי שני מסכים. אחד רגיל והשני samsung lcd 37 " (בעצם טליויזיה). אני רוצה לחבר את שניהם (כל מסך בחדר שונה. כבר העברתי את הקבל מהסלון לחדר המחשב). אני רוצה ששניהם יציגו אותו דבר (clone) . איך אפשר לעשות את זאת? תודה.

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  4. בעיקר 1950 pro 7600gt 7900gs

• 1 תגובה
    • 822 צפיות
  5. Started by Rage17,

חבר שלי קונה מחשב http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=145&CatCode=1 כמה דברים שונים שם , עכשיו השאלה שלי אם שווה לקנות את ה7950 , ב1300 שקלים. אני יודע שזה כרטיס חזק, אבל הוא לא מוכן להתפשר, הוא רוצה מחשב מעולה , כנראה למשחקים, הוא לוקח בנוסף לזה ג'יגה זיכרון DDR, הצעתי לו אפילו להרחיב ל2 ג'יגה והכרטיס 7950 איך נראה לכם ? תודה!

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  6. Started by ztoder,

יש לי מחשב פנטיום 4 עם 512 זכרון לאחרונה קניתי את הכרטיס הנל והביצעוים שלו על הפנים Doom 3 מקרטע גם לאחר שהורדתי דריבר מה לעשות ??? ??? אני גם לא יכול לכוון את הרצים של המסך שלי ל 85

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  7. את הדדריוורים ניתן למצוא כאן http://www.nvidia.com/object/winvista_x86_97.46.html אני מקבל את הודעת השגיאה הבאה אז מה עושים? תודה רבה[br]פורסם בתאריך: 6.01.2007 בשעה 11:18:04 שכחתי לכתוב שכרטיס המסך שלי הוא 7600GSסליחה ותודה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 500 צפיות
  8. Started by ganymede,

שלום, אני הולך לקנות לוח אם חדש ויש לי תהיות לגבי חיבורי וידאו. כרגע יש לי כרטיס מסך משולב והוא מספיק לי בגלל שאני משתמש במחשב בעיקר לצפייה בסרטים. חשבתי לקנות לוח אם של אינטל עם כרטיס מסך משולב - צ'יפסט 965G - הבעיה היא שיש לו רק יציאת VGA ובעתיד אני אצטרך חיבורים נוספים. האם בשביל חיבורי VIVO, SVIDEO, DVI וכו' אני חייב לקנות כרטיס מסך בנפרד? קראתי שה- 965G תומך בחיבורים האלה בעזרת מתאם ADD2 אבל לא מצאתי אותו בחנויות ברשת. (תיאור קצר בלינק - http://www.intel.com/support/graphics/intel915g/sb/cs-013296.htm ) מישהו יודע איפה אפשר לקנות אותו? תודה למבינים

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  9. Started by gameplan,

בעתיד הקרוב/רחוק (חצי שנה+) אתם חושבים שכרטיסי הdx10 יצאו במהדורות יותר נוחות מבחינת גודל? (לעומת ה 8800 הענקי שמגביל את בחירת המארז) והאם אתם חושבים שתהיה צריכה נורמלית? ככה שלא כל כרטיס כזה עם מערכת נורמאלית יצטרך ספק 500w? יש מחשבות? כתבות?

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  10. כשאני מדליק את המחשב אני רואה את הארטיפקטים בצורה של אותיות בצבע וורוד. או קווים לאורך המסך. כשהווינדוס עולה אז ממש בכניסה המסך פשוט מתכבה לי. הסרתי את הדרייברים של הכרטיס מסך והדלקתי. ועכשיו הכל עולה לי גם עם ארטיפקטים אבל אני יכול להיכנס לווינדוס. האם זאת בעית חומרה? אני פתחתי את הקירור של הכרטיס מסך. זה קירור פסיבי. והחלפתי משחה תרמית. יכול להיות שבטעות משחה נגעה טיפה בנגד או בשבב והרס לי את הכרטיס מסך? ניסיתי לנקות אותו הוא עבד לי ואחרי כמה זמן שוב הופיעו ארטיפקטים. עשיתי גם אוברקלוק לכרטיס מסך. אין לי מושג מה הבעיה??

11. Started by rrroonnii,

מה הכוונה לעדכן כרטיס מסך? זה לא הכוונה לדרייורים?

12. Started by barakgal,

יש לי מסך 32 אינצ' חדש של סוני מסדרת bravia הוא מחובר דרך יציאת ה-hdmi שלו ל-dvi של כרטיס המסך שלי en7950gt של asus אגב זה htpc שאני משתמש בו כמחשב לכל דבר וענין ... הכרטיס מוציא רזולוציה של 800*600 וכאן מתחילה הבעיה אכן הראות היא ברמה גבוה !! אבל אני מאבד בערך שתי ס'מ מכל כיוון . השאלה שלי היא עם מה ראוי לשחק על מנת לסדר את הבעיה, לדחוס את התמונה דרך ההגדרות של המסך או לשחק עם ההגדרות של הכרטיס מסך . כשאני משחק עם הרזולוציות אני תמיד מאבד בערך 2 ס'מ . בנוסף שמעת שיש ענין כל שהו עם ריפרש של המסך ושל הכרטיס מסך שהם צרים לעבוד בהתאמה ??

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  13. Started by Syrul,

המלצות חבריה בבקשה =] לאח שלי הלך הכרטיס מסך ואנחנו עדיין לא מוכנים לקניית מחשב חדש. אז בבקשה המליצו נא =] תודה.

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  14. Started by d1a1n0,

מהו ההבדל בין שני הכרטיסים? אפשר השוואה בין כמה כרטיסי מסך לבין כרטיס המסך X1950PRO 512 , כי לא מצאתי באנ'צאים עליו.

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  15. יש לי כרטיס מסך Shappire Radeon X1900GT 256Mb מסך LCD LG וטלוויזיה קצת ישנה. יש לי חיבור בטלוויזיה רק לצהוב נראה לי בננה שם זה המקום היחיד שהתקינו ממיר לכבלים : הכרטיס מסך יש חיבור כמו S-video רק עם 7 פינים. קיבלתי עם המחשב כזה מתאם שמתחבר לכרטיס מסך ומוציא: 2 חיבורי נקבה צהובים ועוד 2 חיבורים שחורים נקבה ל-S-video נראה לי. בנוסף קיבלתי כבל כ-2 מטר שמשני הצדדים יש לו יציאת Video זכר (ועוד כמה כבלים שאני בכלל לא רואה דרך להשתמש בהם..לא קשורים). חיברתי לכרטיס מסך את המתאם ולצהוב שלו את הצהוב הזכר וצד שני זכר לטלוויזיה. במאפיינים נראה לי קלט מסך אז שמתי אותו במסך שני ועשיתי פעם CLONE ופעם EXTEND ובדקתי לכל אחד אם רואים בטלוויזיה בערוץ AV ומה שיצא זה רק שחור. יכול לה…

• 1 תגובה
    • 503 צפיות
  16. Started by zahi74,

כמה נראה לכם צריך לשלם על כרטיס מסך יד שניה שנקנה בארצות הברית ואחריות תקפה רק שם יש לציין שהוא עובד מעולה ati radeon X1950XT 512MB תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  17. Started by shaynac,

שלום לכולם, במדור מפרטים ביקשתי עזרה בקניית מחשב למשחקים ועבודה במחיר 7000 ש"ח בערך. קיבלתי כמה הצעות שבעיקר בילבלו אותי. אני מנסה להבין את ההבדלים בין כרטיסי המסך השונים. האם אני אבחין בהבדל במחשקים החדשים ביותר בין הכרטיסים הבאים: X1950XT X1950XTX 7950GT אני מודע לכך שיש הפרשי מחיר משמעותיים בין הכרטיסים השונים אבל אני לא הצלחתי להבין מה תהיה התוצאה במשחק עצמו. כרגע, יש לי מחשב ישן עם כ. מסך 7900 PRO ושום משחק לא עובד אצלי נורמלי (בכולם אני חייב להגדיר את המשחקים לאיכות הנמוכה ביותר). האם כל הכרטיסים שציינתי יצליחו להריץ את המשחקים החדשים באופן חלק גם בהגדרות איכות גבוהות? האם ויזואלית יש שינויים "רציניים" בין הגדרות האיכות השונות של הגרפיקה במשחקים? אשמח אם תפנו אותי ל…

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  18. Started by roei_b,

יש לי X1300PRO והתקנתי ויסטה והוא בא עם DX10 האם ממשק ה-AERO יעבוד אצלי? האם משחקים שתומכים ב-DX10 יעבדו? אתם מוכנים להסביר לי מה ממשק הארו כולל בתוכו? רועי

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  19. יש לי מחשב שקיבלתי (HTPC חינמי) שיש לו הרבה יציאות וידאו.. אחד מהיציאות הוא DVI.. עכשיוהבעיה היא כזאת : כשהמחשב עולה והוא מחובר לכבל DVI, מוצגת במחשב אפשרות לרזולוציה 640 על 480 (רזולוציה מאד נמוכה) ואין יותר רזולוציות אחרות זמינות. אך כשמפעילים את המחשב עם הכבל מנותק.. ורק אחרי שהמחשב עלה, מחברים את הכבל DVI - ניתן לבחור גם רזולוציות גבוההות יותר מה640X480.. להשיג driver-ים חדשים זה דיי בעיה.. השאלה אם קיימת תוכנה שיכולה לסייע בעניין... תודה

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  20. אז נתחיל ככה זה המפרט שלי DualCore Intel Core 2 Duo E6300 ASRock ConRoe945G NVIDIA GeForce 7600 GS אחרי שהתקנתי דרייברים חדשים הכרטיס התחרפן. מופיעות נקודות על המסך, לרוב בירוק, אך גם בצבעים אחרים. במשחקי הכרטיס מזייף ומופיעים מן ריבועים שחורים והתמונה מתחרבשת. פעם שעברה שכתבתי הודעה על זה, לא עזרו לי, אני מניח כי אף אחד לא ידע. אז חקרתי קצת ומצאתי את הדף הזה http://forums.nvidia.com/index.php?showtopic=19181 לפי מה שהבנתי זה פאק שקורה בכרטיסים בסדרה 7 של נוידיה. הפיתרון היחיד הוא כזה: 1. להעביר לדרייברים הקודמים (למרות שניסיתי וזה לא שינה). 2. לכבות את הSLI 3. לשלוח לתיקון שאני ממש מעדיף שלא, אם זה מה שהם יעשו, אני מעדיף לעשות את זה בעצמי ולגמור עם זה. אז נתחיל בזה שהד…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. מה אני צריך (חומרה/תוכנה) בכדי לחתוך קטעים מתוך סרט די.וי.ד. שאני יכול לראות במחשב על מנת לשלב אותם במצגת פאור פוינט? ואותה שאלה עם המקור אינו סרט די.ו.די. אלא קובץ avi?

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  22. Started by chen1234,

חבר שלי (טיפש) אומר שגיפורס יו8תר טוב למשחקים ולא מביןשאין הבדל בין החברות אלה רק בין הסוגים.... אז מישהו יכול לענות לו איזה חברה יותר טובה למשחקים??? הוא מבקש סוגי כרטיסים באותו תחום מחירים והשוואה ביניהם....

• 1 תגובה
    • 565 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.