כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי כרטיס טלויזיה! התוכנה של הכרטיס מפעילה אותו אבל היא מאוד מאטה את המחשב אני חושב שזה בגלל שהתמונה שמוצגת עוברת בעיבוד של המעבד (אני יכל לצלם את התמונה עם המקש שמעתיק את התמונה שבמסך לזיכרון להומת סרט וידאו רגיל שבו רואים רק שחור כשמצלמים את המסך) האם יש תוכנה שתוכל להחליף בצורה טובה יותר את התוכנה שקיימת אצלי עכשיו?(אם כן איך קוראים לה) חשוב לציין: הכרטיס טלויזיה מזוהה במחשב כמצלמת אינטרנט (למשל במסנג'ר אני יכל לעשות שליחת מצלמה לתמונה מהכרטיס)
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום לכולם... מפאת חוסר מקום "שידרגתי" את עצמי למסך LCDחדש (סמסונג 710N). הבעיה שלי היא שנורא קשה לי להתרגל למסך, התקנתי דריוורים וניסיתי לשחק קצת עם ההגדרות. קשה לי להגיע לתוצאות שמספקות אותי. הטקסט נראה מוזר-הלבן בוהק-נראה כאילו הפונט שונה-ועוד כמה דברים שאני כבר לא זוכר אפילו... ישנן תוכנות/עזרים/מדריכים שיכולים לעזור לי (ואני בטוח שלאחרים)? תודה רבה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
ניסיתי... רציתי... הזמנתי מחנות אחת, ואח"כ מעוד אחת.... בשתיהן אמרו שיגיע תוך יום יומיים, בחנות הראשונה חיכיתי שבועיים, לא הגיע, ואז הזמנתי מהשניה, והיום שמעתי משתיהן שהכרטיסים האלה לא יהיו יותר. בכלל! :-\ אגב, אחת החנויות (רמז.. אפשר למצוא בזאפ..) עדיין מפרסמת - בצורה די חצופה לדעתי - שהיא כן מוכרת אותו. למרות שאין להם אותו והם טוענים שהוא לא יהיה יותר (!) אז הבעיה.. היא שיש לי לוח AGP וממש לא בא לי להחליף לוח. מילא ה-300 ש"ח על הלוח החדש, אבל להתחיל להתקין מחדש את כל המערכת.. 3 ימים של פירמוטים והתקנות... לא בא לי. וחוץ מזה, אם אין אותו ב-AGP הגיוני שלא יהיה גם ל-PCI (למרות שלא בדקתי). מישהו יכול להוסיף מידע? :'(
-
- 13 תגובות
- 761 צפיות
-
-
השקת הנייד הראשון עם Arc A730M במזרח ממשיכה לספק לנו תובנות מסקרנות אודות המיזם השאפתנילכתבה
-
- 0 תגובות
- 467 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, לא ממזמן שיקחתי בRAINBOW SIX VEGAS וחשבתי שאני גבר P: כי קניתי כרטיס מסך מעולה! לפני שנה! אח.. פתחתי את הריינבו, ובום! איכס! אני משחק ב800X600, איטי ומסריח.. למישהו יש המלצה טובה לכרטיס מסך חדש עד 1,000 שח? שמעתי שגם יוצא טכנולוגיה חדשה, ואולי שווה לחכות עם הכרטיס ואז אוכל לקנות את הכרטיסים עכשיו בחצי מחיר?? ועוד משהו,יש לי ג'יגה זיכרון, האם יכול להיות שמשחק תופס חצי ג'יגה זיכרון?! שווה לקנות עוד ג'יגה?
-
- 5 תגובות
- 624 צפיות
-
-
ati radeon 9500pro bba directx 9 win xp שהוסרו ממנה כל השרידים שמצאתי שייכים לnvidia aperature size:128mb agp synchronization (או משהו כזה) :disabled תבינו, פריימים יש מספיק - הבעיה היא לא מחסור בפריימים אלא פשוט קפיצות , ומה שהכי מעניין שבגרפיקה של directx7 אין קפיצות בdirectx 8,9 - כן... שהתקנתי את הווינדוס הזו והיה לי אז את הGF - היתה לי אותה בעיה ואין לי שמץ של זיכרון איך נפטרתי מהבעיה ... רעיונות מישהו? :-\ (לפני שארים ידיים ואתקין win חדש)
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
המצב כשהייתי עם nVIDIA היה ברור הרבה יותר, עכשיו אני לא כל כך בטוח בקשר לראדון 8500 שלי, איזה דרייבר הכי כדאי, בהנחה שהוא מתוצרת ג'יגהבייט... ???
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
החלטתי לקנות את הכרטיס הזה כדאי? מתי הוא יגיע לארץ? מה יהיה מחירו? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שדרגתי כרטיס מסך מג'יפורס 2 MX 400 לספייר RADEON 9100 128 MB . ציפיתי שהכרטיס יריץ כל משחק על הפרטים הכי גבוהים - אז זהו שלא. אני לא אומר שהכרטיס רע או משהו כזה אבל הוא פשוט מציג ביצועים ירודים מאלה שהיה צריך לתת. מפרט: מעבד - פנטיום 4 2.4B . זיכרון - 512 DDRAM . לוח אם - GIGABYTE 8PE667 PRO . בעיות : 1. סרטוני הפתיחה וסרטוני ההדרכה לפני המשימות בג'נרלס מקוטעים ולא עובדים חלק . איזה מוזר שאפילו בג'יפורס 2 הם עבדו חלק ועכשיו לא. 2. הכרטיס לא מצליח להריץ את ספלינטר סל בהגדרות הכי גבוהות חלק. הכי טוב שהצלחתי להגיע זה 1024X768 וכל הפרטים הכי גבוה חוץ מפרט אחד שהוא בינוני . 3. NFS 6 בקושי עובד חלק על ההגדרות הכי גבוהות ובקטעים עמוסי גרפיקה המשחק מתחיל להיות קטוע . ואני עוד ח…
-
- 64 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
http://www.top100.co.il/Product.asp?Pid=10310&Cat2Cat1ID=28&Cat2ID=70 מה דעתכם כרטיס טוב או שאני יוכל להשיג טוב יותר במחיר דומה? ומישהו מכיר את החנות הזאת?
-
- 5 תגובות
- 765 צפיות
-
-
נראה שהראדון 9500 הולך להיות משהו עצבני במיוחד כמו עם ביצועים שאמורים להיות לו ואם תג מחיר של איזה 1200-1400 ש"ח (בחישוב מהיר של מע"מ שווי הדולר וסכום שהחניות יקחו לעצמן) אם הוא יראה ביצועים דומים לשל ה4400 או בכלל של ה4600 הוא יהיה ממש שווה והגירסת פרו שלו אמורה להיות עם 8 צינורות עיבוד ועם רוב פס של זיכרון של 256 BIT ואולי מחיר של איזה 1500 ( ???) הוא בכלל יהיה מלך שוק חדש טוב לפחות עד שנראה מה לNV30 יש להציע .... מה אתם אומרים ??
-
- 25 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
ההורים שלי טסים היום לצ'כיה... כמה אמור לעלות ראדון 9500 פרו בדיוטי פרי? אם יש שם בכלל...
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
ברור שזה בארה"ב אבל בכל זאת זה פצצה של מחיר! ולמפקפקים שביננו הנה הלינק, זה בתחתית העמוד
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש טעם בלקנות ראדון 9700 עם מחשב ממוצא\?? נגיד מעבד XP1800+ לוח עם AGP X4 וזכרון 256 DDR 2700
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בכתבה שמצורפת לחדשה על הראדון 9700 של גיגהביט רשום שיש לו זכרון 2.8ננו אבל אמור להיות 2.2ננו טעות שלי או שלהם??
-
שלום לכולם.! רציתי לדעת איזה מבין שני הכרטיסים האלה..יותר טובב? כי מבחינת כסף זה אותו דבר כמעט.. אהה וגם הג'פורס 6600 זה פסיאיקספרסס?? תודה על התגובות!
-
- 5 תגובות
- 718 צפיות
-
-
הייתי שמח לקבל עצה בבעיה קטנה... קניתי מחשב של אייסר 5633 והייתי אמור לקבל איתו את הכרטיס מסך של הראדון עד 128 משותף... במקום זה קיבלתי את הכרטיס של אינטל עד 224 משותף... ניופאן אמרו לי שהמפרט מלכתחילה היה שגוי וקיבלתי את מה שהייתי אמור לקבל וזאת טעות שלהם בפירסום... השאלה איזה כרטיס מסך יותר טוב ואם סשניהם יעלו לי משחקים בסיסיים...?
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
יש לי תראדון אל אי של הרקולס ואני מקבל בפרי די מארק 4500 ואני יודע שזה לא הציון הרגיל... האם זה בגלל שקיבלתי כרטיס דפוק? או שזה בגלל המעבד? ???
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
איזה דגם??????????? מכיוון שאני רואה שיש פה הרבה דגמים עם כל מיני סיומות..... ואשמח מאוד אם תגידו לי איפה לקנות-על איזו חנות אתם ממליצים?! תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
איזה דגם של 9550מכיוון שיש הרבה דגמים??? ואם תוכלו להגיד לי על איזה מקום אתם ממליצים לקנות בו!!! תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
אני שואל זאת מכיוון שהרצתי עכשיו את המשחק הנסיך הפרסי האחרון והוא אמר לי שהגיפורס 2 שלי לא מתאים!!!!!!! והמחירים הם הפרש של 50 ש"ח! תודה מראש!!!
-
- 12 תגובות
- 955 צפיות
-
-
1. 6200 softmod http://www.vr-zone.com.sg/?i=1907&s=4 2. 6800 softmod http://www.comeapart.com/6800.php http://www.guru3d.com/newsitem.php?id=1750 .3 ATI softmod 9800-9500 http://www.techpowerup.com/softmod/faq.php הדרייברים המומלצים להפעלת ה softmod ב כרטיסים של ATI http://www.omegadrivers.net/
-
- 6 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אתר החומרה AcceleNation פירסם שלשום ראיון מקיף ומפתיע שערך כתב האתר Tuan Huynh עם Terry Makedon, John Swiminer ו-Chris Hook, כולם בעלי תפקידים מרכזיים ב-ATI. הראיון המקיף נוגע בהרבה נושאים מעניינים, והוא ממש שווה קריאה! לראיון.
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
הרבה זמן לא צחקתי ככה
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, התגלגל לידי גיליון אוג'-ספטמבר של העיתון PC-PLUS וראיתי שם ראיון מעניין בנוגע לעתיד תעשיית המחשוב הנייד ובעיקר המחשוב הנייד הגבוהה. כזכור, ATI ו-nVIDIA לוטשות עיניים לשוק הזה ויחד עם המעבדים החדשים של אינטל קיימות כבר מכונות ניידות לא רעות לגיימרים (שיש להם הון קטן או רצון אז לשבור תוכנית חיסכון). ATI שלפה ראשונה והציגה את ה-RADEON 9800 MOBILE שלמרות שמו, מתבסס על הארכיטקטורה של ליבה ה-X800 דווקה nVIDIA לא נשארה מאחור והציגה לפני זמן קצר את ה-mobile nVIDIA GeForce 6 MXM שלה המבוסס על סדרת 6. מה שמעניין כאן הוא דווקא המילה MXM שהיא תקן חדש של החברה שהיא מקווה שיאומץ על ידי יצרני המחשבים ויאפשר לנו לשדרג את הכרטיס מסך שלהם בקלות (מה שיתן לה עוד רווחים ) בזמן הא…
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-