עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום רב, יש לי כרטיס מסך PowerColor hd6870, כשאני משחק בSkyrim אני על הגדרות ultra בלי פילטרים ורזולוציה 1440*900, אבל במהלך המשחק יש רעש של מאמץ מהמאוורר של הכרטיס מסך, ובבדיקה בתוכנה GPU-Z זה מה שיוצא (מצורפת תמונה), שמתי שיראו את הערכים המקסימליים כדי שתראו לאיזה חום הוא מגיע, כמו כן מישהו יכול להסביר לי למה מופיעים שם כמה GPU's? ולמה לא רואים את הסל"ד של המאוורר? למרות שזה לא הכי חשוב בעולם.. תודה לעוזרים, מתן.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by sh_idan,

שלום ! אני עומד לקבל בעוד שבוא מחשב נייד עם הכרטיס מסך הזה ורציתי לברר אם הוא טוב אם אתם יכולים להגיד לי לאיזה כרטיס למחשבים נייחים הוא דומה נאי אשמח תודה

• 1 תגובה
    • 838 צפיות
  3. Started by BIZOX2,

MY SYSTEM IS P4 3GHZ MOTHERBOARD 8I945P-G CAN IT RUN PROPERLY ON MY SYSTEM

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  4. חיפשתי ולא מצאתי. אם מישהו יכול לשפוך קצת אור על הנושא, זה יעזור לי לבחור את המחשב הנייד. תודה רבה!

5. דור ליבות ה-FinFET הראשון של מפתחת השבבים מכוון לקפיצה גדולה ברמת הביצועים המתקבלת לכל וואט של אנרגיה מושקעת לכתבה: http://hwzone.co.il/דיווחים-דור-כרטיסי-המסך-החדש-של-amd-מתרכז/

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  6. Started by barakaaron,

שלום ברשותי כרטיס GEFORCE 2500 (ידוע גם בתור ASUS V8200 T-5 DELUXE) עקרונית, אני כן יודע שאפשר ללכוד איתו וידאו ממצלמת וידאו רגילה (לא דיגיטלית) השאלה שלי היא - איך ? האם צריך לחבר אותם דרך חיבור ה S-VIDEO ? מה צריך לעשות ? לאיזה חיבור ? כמו כן - בעזרת איזה תוכנות אוכל ללכוד את הוידאו ? ושאלה אחרונה - אמרו לי גם שיש כמה סוגי PAL... באיזה מהם אני אמור להשתמש ? אודה מאוד אם תעזרו לי. בתודה מראש, שפיץ (אח של אנדרוסין)

7. שלום לכולם, מישהו יכול להסביר לי האם יש ערך מוסף בחיבור כרטיס מסך 9800GTX ככרטיס לפיזיקה ? הכרטיס הראשי שלי 7970, מה התרומה של חיבור כרטיס עבור פיזיקה ? איך מגדירים את עבודתם במערכת ההפעלה ? תודה

• 1 תגובה
    • 3.7k צפיות
  8. התחדשתי במחשב חדש לפני כמה ימים :yelclap: רציתי לדעת אם הגיע עם הכרטיס משחק? ודרך אגב מה אני אמור לקבל עם הכרטיס? (באתר של ספיר לא מצאתי...) בנוסף כמה אני אמור לקבל ב3dmark 06 לכל המערכת? (יש למישהו קישור להורדה?) הנה המפרט: q9300 asus p5e sapphire 4850 Enermax modular 525W Thermaltake V1 Ocz Reaper 4GB Cl4 800Mhz Armor +mx Seagate 500GB Lg gsa H62l Asus mw221c

• 1 תגובה
    • 905 צפיות
  9. האם הוא מספק HD מלא? איזה חיבור אני צריך לחפש במאפיינים שלו כדי לחבר לטלויזיה? חיבור HDTV ?

10. Started by idani1983,

איך אני יכול לדעת אם הכרטיס מסך שלי מקבל מספיק מתח? תודה

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  11. Started by maor0247,

אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי ל GTX260 או ל GTS250 אבל אני לא יודע אם הספק שלי מספיק חזק בשביל זה.... זה המפרט שלי: הספק הוא 500W מעבד E6300 4GB RAM DDR2 667Mhz 250GB ROM לוח אם ABIT AW9D-MAX

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  12. שלום, אני מחפש כרטיס מסך בתקציב של בערך שיחליף את הGTX460 המזדקן שלי. חשבתי לקנות כרטיס עם יחס עלות תועלת גבוהה בשביל להנות מביצועים גבוהים במחיר נמוך. יש לי אהבה גדולה ל Nvidia ולכן אני מעדיף שהכרטיס יהיה שלה, חשבתי לקחת את ה GTX760 רק שאני לא יודע איזה (מבחינת חברה, קירור, זיכרון וכו'). אני מחליף את הכרטיס שלי כי אני מרגיש שהוא חוסם את הפוטנציאל של המערכת שלי (במפרט בצד), קניתי אותו ממחסור בתקציב והוא החזיק לי 3 שנים בערך, אני רוצה שהכרטיס החדש יחזיק תקופה זהה לזו ואף יותר. בזמן האחרון (חצי שנה האחרונה בערך) החברות מעלות את הרף של הביצועים במחשבים ואני מקבל תחושה שאני נשאר קצת מאחור. השימושים הם למשחקים בעיקר מכל הסוגים (חדשים, ישנים, FPS, RPG, Indie, Arcade, Action), (…

• 1 תגובה
    • 933 צפיות
  13. Started by matanelm,

התקנתי את הדרייברים הכי חדשים ומידי פעם הדרייבר פשוט קורס, איך זה מתבטא? נגיד הרזולוציה של המסך שלי 1680*1050 אז פתאום הוא קופץ לי ל 600*800 ולא נותן לי להחזיר בחזרה לרזולוציה הגדולה? מה עושים?

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  14. Started by tomermu,

נסגרתי על מפרט שהוצע לי בפורום מפרטים. הכרטיס שהוצע לי היה ATI REDEON 4850 512MB HDMI השאלה שלי היא כזו: 1. המשחק היחיד שיעבוד על המחשב הוא FLIGHTSIMULATOR X ( וגם לא לעיתים קרובות.) 2. המסך הוא SAMSUNG T260HD (ואני לא מחפש לעבוד על ההגדרות הכי גבוהות) 3. חשוב לי שיהיה HDMI. 4. רוב העבודה תהיה עבודה משרדית , יחד עם סרטים שיורדו מהרשת. בהתאם לדרישות הנ"ל - איזה כרטיס זול יותר אך עדיין איכותי אני אוכל להתקין במקום הכרטיס הנ"ל?

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  15. Started by arpa,

מה כרטיס המסך הטוב ביותר שניתן למצוא במחיר של עד 900 ש"ח? תודה!

16. Started by K0sTa,

הכרטיס מסך הזה: http://www.masterpc.co.il/product.asp?productid=12&CatCode=16 מסרב להראות תמונה[בביוס] כל מה שהוא מראה זה שחור! מה הקטע שלו ? ואל תגידו לי שמה שכתוב שם; מיועד למחשבים ישנים בלבד ( לא עובד על מחשבי פ4 מתקדמים ) זה לא שטויות במיץ אני לא צריך שהוא ירים וינדוס או משו רק ביוס...מה יכולות להיות הסיבות שהוא לא פועל?

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  17. אוקי היום הלכתי ל KSP ושאלתי את המוכר אם הוא יכול להרכיב לי מחשב ב 4500 ש"ח. הוא אמר שהוא יכול להכין איזה i5 U וכרטיס מסך gt 260 של nvidia. וככשאלתי אותו למה לא לקחת את ה ATI HD 5770 (יש לי מסך בגודל 22אינץ') כי הוא תומך ב Direct X 11 וגם אני חושב נותן ביצועים לא פחות טובים, אז הוא אמר של ATI יש בעיית תאימות למשחקים שונים ולכן הוא ממש אבל ממש לא ממליץ לקחת אותם. חוץ מיזה הוא אמר שאם אני יכול לחכות בינואר יוצאים גם ל nvidia כרטיסי מסך התומכים ב dx 11 ואז כל המחירים של יצנחו ואני יוכל לקנות אחלה של מחשב... רציתי לדעת מה אתם חושבים? איזה כרטיס מסך כדאי לי? האם זה נכון עיניין התאימות? האם באמת נוידיה מוצאים אותם ב ינואר - אם כן אשמח לקישור לכתבה בנושא? והאם המוכר ב KSP הוא טמ…

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  18. Started by oded1st,

שלום, זה המפרט: Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray GIGABYTE Z68P-DS3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 2133, 2xPCI-E, HDMI Chieftec 550W Active PFC, 80+, 14cm Fan (Retail) הכנסתי את הGTX460 לחריץ , חיברתי את שני חיבורי החשמל שקבלתי, אבל אין תמונה אני בטוח שזה בגלל חיבורי החשמל. גם יש מקום לשני חיבורים ובקופסא היה רק כבל אחדץ אז אולי אני צריך לקנות עוד אחד? הנה תראו בקופסא היה רק אחד כזה: ובכרטיס יש מקום ל שני חיבורי 6 פינים: אז אני צריך לקנות עוד אחד כמו הכבל הזה?

19. לקחנו לסיבוב את המרענן הרשמי של AMD לקיץ 2022 אשר רוצה לשרת את ההמונים, אך עדיין תלוי במצב השוק שלא חזר לעצמו באופן מלא - Radeon RX 6650 XTלכתבה

20. Started by cd73,

מי היבואן בארץ של חברת viewsonic

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  21. Started by arm123,

אני צריך תוכנה לשליטה במאוורר מכויין שהוא מכוון על עבודה חלשה מהמפעת אני לא מתכנן OC או משהו, מה עדיף 1. Catalyst Control Center 2. ATITool 0.25 כרגע יש לי את שניהם אבל זה נראה לי מיותר.

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  22. Started by sasha22,

עזרה /בחירת כרטיס מסך -------------------------------------------------------------------------------- יש לפני כרגע שלוש אפשרויות http://www.xfxforce.com/web/product/listConfigurationDetails.jspa?productConfigurationId=134972 http://www.palit.biz/en/products/nv_agp_7600GS-Sonic.htm מה יותר טוב משני אלה? ואם יש לכם הצעות נוספות באזור או עד 700 ש"ח אני מאוד מאוד יודע לכם......

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  23. שלום, יש לי PS2 ואני רוצה לחבר אותו למסך של המחשב שלי, בגלל שהOUTPUT של הPS2 זה AV והINPUT של המסך הוא VGA/DVI, לא ניתן לחברם באופן רגיל. יש לי כרטיס מסך Radeon HD4850, עכשיו השאלה שלי היא האם יש איזהשהו דרך לעשות עם זה משהו? תודה!

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  24. יש לי את הכרטיס 7600GS אבל רק 2 צמות (4 מולקסים) כאשר צמה אחת מחוברת ל2 מאווררים והרד דיסק והשנייה לכונן DVD, מה הדרך הכי טובה לחבר את כולם?

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  25. Started by psxr,

יש לי בכרטיס יציאת tv out אבל יש שם חיבור שהוא לא rca ולא svideo. אני יודע שב svideo יש 4 או 6 פינים אבל בחיבור שיש לי יש יותר כמו שאתם רואים בתמונה (התמונה באיכות ממש גרועה אם היא לא מספיק ברורה אז תגידו לי ואני כבר יפרק קצת את המחשב ויצלם מחדש). איזה חיבור זה ? ואיפה אני משיג כבל מתאים ? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 527 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.