עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Bender Rodriguez,

שמעתי שעומד לצאת X1950 ל-AGP, האם זה נכון\מתי\כמה הוא יעלה? תודה מראש.

2. הורדתי את הדרייבר האחרון של ATI מהאתר שלהם. 1.למה זה לא מופיע אצלי בעברית?(ראיתי כאלו שזה בעברית אצלם) 2.איך אני משנה בהגדרות שאני יוכל לראות סרטים בטלוויזיה?(הכול מחובר טוב,אבל רק סרטים אני לא מצליח לראות) 3.האם הדרייברים של OMEGA יותר מומלצים? הנה מצורפת תמונה של הדרייבר החדש 6.11 מישהו מכיר את הדרייבר הזה? ותודה מראש לכלולם!!!!

3. Started by explize,

שלום לכולם. נתקלתי בבעיה. בדרכי לקנות ביום-יומים הקרובים מחשב לצורך עיבוד והקלטת מוזיקה(CUBASE בעיקר) וקצת סרטים וישומי משרד(אין משחקים כבדים בכלל).לרשותי 4500 עם חריגה של 100 שח פחות או יותר לכל המערכת. המפרט שבניתי למטה הוא אחרי חיפוש והתאמה שעשיתי בשבועיים האחרונים, הבעיה היא שנתקעתי בלי כרטיס מסך, השאלה היא אם כדאי לקנות כרטיס ב300 ש"ח (6200TC או 7300 LE) ולחרוג מעל למצופה או שפשוט לקנות לוח 965G שמכיל כבר כרטיס און בורד(בהפרש של 70 ש"ח מהלוח הנוכחי של אותה חברה) ולשדרג ולחסוך לכרטיס יותר טוב שיהיה לי כסף בעתיד(אני עובד כרגע עם GF 2 AGP...אז להעביר אין סיכוי)?? כי לפי הבנתי עד כה ככה או ככה כל הכרטיסים משתמשים בזיכרון של המחשב(ברמה הזאת של מחיר), למעט חיבור DVI שקיי…

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  4. יש קובץ מצורף על כול האיקונים יש את הקווים אם אני נכנס לאיזה משחק כול המסך מרוך הורדתי דריברים חדשים הכול עדין לא עוזר [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  5. Started by Yoav,

שלום, אני אמור לקבל את הכרטיס החדש שלי מחר (!!), אבל שמעתי על בעיות שהיו עם הדרייברים האחרונים (91.71 או משהו כזה), והכרטיס שהזמנתי (6800) - מישהו פה דיווח שנשרף לו הכרטיס. אני חושב שאני אלך על 84.21 שידועים כטובים, או לקחת את "הסיכון"?

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  6. Started by MemoreXx,

/

• 1 תגובה
    • 500 צפיות
  7. אוקיי אז ככה חבר של אבא שלי טס לתאילנד לפני שבוע וחצי בערך רציתי לדעת מה להגיד לו לקנות לי משם כדי לשפר את המחשב עד 1000 ש"ח בשקלים זה המחשב שלי Intel P4 2.6@3.0 GHz ASUS P4P800SE nVIDIA Fx5200 DVI SAMSUNG 120GB SATA 512x2 DDR 400MHz 1024 חשבתי על כרטיס מסך לאפיק AGP 7600GT מישהו יודע כמה הוא יעלה בתאילנד? ואם יש עוד הצעות חוץ מהכרטיס מסך כי סה"כ אני מאוד מרוצה מהמחשב חוץ מהכרטיס מסך שלי

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  8. Started by PSdesign,

הזמנתי היום את הכרטיס (במפרט שלם..) וחשבתי על ניסיון לעשות OC, לא מצאתי שום מידע על הכרטיס כמעט, לא רק בקשר לOC בכלל, זה כרטיס מסתורי כזה. כבר החלטתי שאני כנראה יעשה עליו ניסויים ויביא תוצאות אבל בכל זאת אולי לפני למישהו יש קצת מידע על ניסיונות לOC שלו? איך הקירור של SAPHIRE שבא איתו? האם הוא OCיר טוב? והאם הוא מתחמם מהר?

9. Started by bennnn,

שלום לכולם שאלתי בעבר אך לא קיבלתי תשובה וכבר לא יודע מה לעשות.... יש לי כרטיס מסך של pny 6800gt לagp מעבד פנטיום 4 3 גיגהרץ 1024 ראם הבעייה שלי היא שבמשחקים כמו פיר,פריי וזה קורה בכל המשחקים שאני משחק והולך נגיד לקיר או סתם מסתכל ימינה שמאלה ומזיז מהר את העכבר או באיטיות זז אז התמונה נגיד של הקיר או הדלת כאילו נקטעת לא נשארת שלמה כזו עכשיו אמרו לי פה להפעיל v-sync דרך משחק או דרייבר וכשהפעלתי אכן התופעה נעלמה...... וכל היה בסדר, אבל נאמר לי שזה לא תקין ופוגע בביצועים.... העניין שלפני שהתקנתי ווינדוס מחדש לא הייתה לי את התופעה... והתקנתי את כל הדרייברים הכי עדכניים אפילו ניסיתי ישנים את הדיירקט איקס של אוקטובר... הכל עשיתי כמו שצריך ואני ממש משתגע מזה.....יש …

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  10. Started by pp12,

העם הכרטיס מסך 1900xpro הוא כרטיס מסך חזק? העם הוא יפעיל לי את קרבון ואת crysis על ההגדרות הכי גבוהות?

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  11. אני מתכוון לקנות מחשב בימים הקרובים (למשחקים עם OC), הבעייה היחידה שלי זה הכרטיס מסך... כרגע יש לי כרטיס מסך AGP 6600GT ומן הסתם אני קונה לוח אם עם כניסת PCI אז אין דיבור על להעביר את הכרטיס הישן. אני מתלבט עם לקנות איזה כרטיס פשוט ב-700 ש"ח (נניח 7600GS) ולקנות עוד חצי שנה איזה כרטיס תומך DX10, או לקנות עכשיו כקטיס טוב ב1500 ש"ח, נניח X1950PRO או X1950XT. דר"א אין לי מה לעשות עם ה-7600GS עוד חצי שנה... כמה דברים: 1. מה נראה לכם עדיף? כמובן שיש להתייחס ליחס תועלת/מחיר. 2. יש כרטיס יותר טוב במחיר ~700 ש"ח מה-7600GS? אולי במחיר יותר זול שכן יחזיק לי משחקים עד אז... 3. איזה כרטיס עדיף (מבחינת מחיר/תועלת) X1950PRO או X1950XT? או שעדיף משהו אחר? 4. אין מצב ללקנות 8800GTS כרגע…

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  12. ראיתי שיש משחק מחשב שנתקע קצת מדי פעם, עצירות קטנות כאלה. המחשב שיש לי והכרטיס מסך זה כבר לא משהו שאני ישנה, אבל חשבתי איך אני יוכל לשפר את המשחק, שייתקע פחות וירוץ חלק יותר עם הכרטיס מסך הקיים שיש לי. אפשרות אחת היא להקטין את הרזולוציה של המשחק וההגדרות של המשחק. אבל - ראיתי שבאפשרויות של הגדרות הכרטיס מסך יש אפשרות להגביר את הביצועים של הכרטיס מסך, ומנגד להפחית את האיכות - ולהיפך. עניין אותי לדעת מה זה עושה, ואיך זה משפיע- אז חשבתי לפתוח על זה נושא חדש כאן בפורום ולשאול אותכם, אבל לפני זה חיפשתי קצת באינטרנט - ומצאתי מאמר שהסביר לי את התשובה שחיפשתי. אז אני לא צריך לשאול כאן. אבל המאמר הזה נראה לי מעניין, ורציתי לשתף אותכם - לאלה שלא ידעו ממש על אופציה זאת, ואני ביניהם,…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  13. Started by yehudahe,

אני עומד לרכוש כרטיס טלויזיה חיצוני באיכות גבוהה שיחובר למסך מחשב ללא מחשב. אני שוקל שתי מערכות AVerTV Box 9 של חברת AVerMedia או Grand POP 1280S של חברת Grandtech. לשניהם תכונות דומות, לזה האחרון רמקול פנימי, מחיר כמעט זהה. האם יש למישהו מידע נוסף על איכות המוצר, החברה שיעזור לי לקבל החלטה? האם ישנם מוצרים אחרים מתחרים בשוק?

• 1 תגובה
    • 500 צפיות
  14. ביצעתי אובר קלוק ב ATI TOOLS וזה לא נשמר אחרי הפעלה מחדש של המחשב... מה עושים?

15. Started by Crown,

הורדתי את התוכנה ATITOOLS והיא לא שומרת את ה OC שאני עושה! זה כל פעם חוזר אחורה! האם יש תוכנה נורמלית שמשאיר את ה OC גם אחרי שסוגרים את התוכנה?

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  16. אני קצת מבולבל עברתי על המחירים של x195xt\xtx ו-19xtx ולא הבנתי משהו תדר הליבה של ה-1950xtx ושל x1900xtx הוא 650 מגהרץ ותדר הזכרונות הוא 1550 תדר הליבה של ה-x1950xt הוא 625 ושל הזכרונות הוא 1800! ה-x195xtx בא עם gdrr4 512 וה-x19xtx בא gdrr3 512 כנל גם ה-195xt רק עם 256 והפרש המחירים בין כל כרטיס הוא 450 שקל +- בסדר יורד מה-195xtx ל-x195xt השאלה שלי מה יותר קובע? הליבה או הזכרונות? או שגם לנפח הזכרונות יש תפקיד ובגלל זה המחירים הגבוהים?

• 1 תגובה
    • 857 צפיות
  17. אני משתגע! פירמטתי תמחשב ונאבד לי הדרייבר של הכרטיס טלויזיה! הדגם super digital video dazzle series/pal bg 7130 tv tuner pci card עכשיו אני זוכר שעל הדיסק לא היה שם של החברה הוא בצבעי כחול אדום ככה ורשום עליו driver והוא בא עם windvr זה דיסק להתקנה כללית של כרטיסי מסך אני חושב. עכשיו לפרס מי שימצא לי תדריבר המתאים יקבל מספר 7 ספרות xyza לאיסיקיו ! 6460065 המספר הזה יהיה של מי שימצא לי דרייבר. תודה ויום טוב..

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Firestar393,

שלום לכולם. קיבלתי מחשב חדש מהעבודה P3.4 D 620GX DELL 1 גיגה זכרון הבעיה שלו שיש לו ספק של 350W מה הכרטיס מסך הכי טוב שאני יכול לחבר אליו ללא החלפת ספק ??? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  19. Started by erez_levy,

שלום לכולם, השאלה פשוטה. מה זה DVI? את הראשי תיבות אני יודע, אבל מה זה עושה? אני יודע שיש לי את זה בכרטיס מסך: EVGA e-Geforce 7600GT PCX 256MB DVI Video Card ובמסך LCD: Samsung 740B אבל מה זה עושה? אני יכול לראות דרך זה סרטים שנמצאים במחשב בטלויזיה? אני יכול לחבר את המחשב בעצם לטלויזיה וההפך? צריך להיות לזה כבל כלשהו כדי לחבר? תודה רבה לכל העוזרים.

• 1 תגובה
    • 848 צפיות
  20. Started by FPSbanana,

יש לי כרטיס מסך GF7600GS של Gigabyte אני מחזיר אותו לחנות ומקבל זיכוי. אני רוצה משהו עד 1200 ש"ח לא משנה ATI-AMD או nVidia

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  21. Started by bv500,

איזה קירור הוא היעיל והמשתלם ביותר לכרטיס מסך מבין הבאים ומה ההבדלים ביניהם? 1. Thermaltake Scooner = 170 ומה פירוש המשפט הבא לגביו? (NOTICE: CL-G0009 does not support VGA card with HSI bridge chip) 2. Thermaltake Crystal Urb = 55 3. Zalman Fatal1ty FC-ZV9 = 280 4. Zalman VF900-Cu = 190 http://www.zalman.co.kr/ http://www.thermaltake.com/product/Cooler/VGAnCHIPnMEM/cmv_index.asp אם זה משנה אני עדיין לא סגור על כרטיס (או 1950 או 8800) אבל רוב הסיכויים שאני אלך על ה- 1950PRO

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  22. Started by hwforcer,

האם זה הגיוני כי כרטיס אחד X1900XTX יותר טוב משנתיים ב SLI של GEFORCE 7900GT ?

• 1 תגובה
    • 500 צפיות
  23. אני מפרמט את המחשב ואני רוצה לדעת איזה דרייבר כדאי לי להוריד אחרי זה? אמרו לי שהקאטליסט לא טוב...יש המלצה למשהו אחר?

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  24. Started by emofun,

בכתבה החדשה על הX1950 AGP החדש כתוב שיחסית לאחיו הפיסי איי אקספרס במקום 256 מגה של זכרון יש 512 מגה של זכרון בכרטיס החדש ושההבדלים הם בין 690mhz ל700mhz בחדש.... אז אתם רוצים להגיד לי ששמו כפול זכרון וזה כולה עשה את ההבדל הקטן הזה בין 690 ל700 ?? משו פה לא מסתדר לי

• 1 תגובה
    • 500 צפיות
  25. אז ככה, יש לי כרטיס של leadteak7950 256mb , התקנתי כמו שצריך חיברתי לחשמל והורדתי דרייברים חדשים עכשיו הכול עובד כמו שצריך לעבוד ב3dmark06 יש תוצאות טובות אבל.... כל פעם שאני מריץ את הדמואים של nvidia המחשב נתקע ולא מגיב ??? דרך אגב המחשב הוא pentium d 2.8mgh, 1 gb ram מישהו מכיר את התופעה הזאת?? (אני חושב שזאתי בעיה של מתח אבל אני לא בטוח) הצעות ותגובות יתקבלו בברכה מנהלים : אם אפשר להעביר לפורום תמיכה (סליחה.. הודעה ראשונה)

• 1 תגובה
    • 606 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.