כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,959 דיונים בפורום זה
-
הציעו לי 7300gs של expertvision לא שמעתי\לא מכיר החברה אמרו לי חברת בת של palit יש חוות דעת\נסיון למישהוא? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-
-
שלום ברצוני לדעת האם זה אפשרי לפתוח צינורות לכרטיס הנ"ל? והאם דרך תוכנת RivaTuner? כי שם לא מצאתי, אם תוכלו טיפה להדריך אותי... והאם זה אפשרי בכלל תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
האם ניתן לקחת כרטיס בסיסי תומך SM 2.0\2.0B ולתכנת אותם לSM3.0 אני מודה כי זו שאלה מוזרה,אך הידע שלי בתכנות ממש מזערי והייתי רוצה את דעתכם בנושא
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מבקש המלצה לכ.מסך הכי טוב שאפשר להשיג עד 500 שקלים (מגבלה של ישראכרד :-\ ) אשמח גם לקישור לחנות המספקת את המוצר במחיר זה הכרטיס הוא agp תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
איפה אני יכול למצוא אחד כזה? מה התועלת? מה הסיכונים? שווה\לא שווה?
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
השאלה שלי האם יש כרטיסי מסך חזקים יותר כיום לאפיק AGP וכמה הם עולים? X1300 XT ו X1650 PRO
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/downloads/index.php?act=view&id=96 מה מציע העדכון? משפר את הביצועים/איכות במשחקים או רק מתקן באגים מסוימים? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
אני פתחתי את הנושא הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=209559.0 והציעו לי להציג מפרט, לא רציתי להקפיץ אז הנה המפרט(הוא לא שלי הוא של חבר שלי אז סליחה על התגובה המאוחרת): מעבד: pentuim 4 2.8 GHZ זכרון: DDR 512 80GB 7200 RPM וכרטיס מסך צוין כבר. אשמח לתגובות.
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
שלום, לפני כיומיים רכשת את הנייד הנ"ל. שלחתי את אבא שלי שירכוש אותו עבורי, אחרי שראיתי את המפרט שלו באתר של HP, משום מה הייתי בטוח שיגיע איתו GEFORCE GO 7200.. וקיבלתי איתו את הINTEL950 שאני רואה שדוחפים אותו לכמעט כל נייד אפשרי, הביצועים של המחשב מעולים אך אני רוצה להנות ממנו גם במשחקים שונים, השאלה היא האם ישנה אפשרות לשדרג את הכרטיס המסך? אם כן, למה מומלץ? ומהם האפשרויות שלי? תודה מראש, גיא.
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
שלום פירמתטי מחשב ישן של הילד, ואין לי את הדרייבר של כרטיס המסך, אני צריך קישור להורדת דרייבר שמתאים ל riva tnt 32mb במערכת הפעלה win98 תודה
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
אם אני אשים שני כרטיסי מסך על P5W HD DE אחד למשחקים ואחד לעבודה גראפית ורינדור כבד. באיזו מהירות יעבדו שני הכרטיסים ?? האם המהירות של אחד מהם תהיה נחותה מהמהירות של הכרטיס השני ??
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הכרטיס הנ"ל כי אני לא מצאתי שום ביקורת או בנצ'ים של הכרטיס מהחברה הספציפית הזאת מה גם שהמחיר שלו זול יחסית(580) וזה קצת מפחיד אותי ובכמה הוא יותר טוב מה 7300gt יחסית למחיר כמובן...?
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
המלצה לכרטיס מסך agp עד 1000 שקל יש לי כרטיס 6600gt ואני רוצה יותר חזק
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
איזה מהכרטיסים האלו עדיף לקנות http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=15196 http://www.xpertvision.com.tw/en/products/nv_pcie_7300GT-Sonic.html והאם יש חנויות חוץ מפנדה שמוכרות את ה7300GT סוניק
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
-
איזה גירסת דרייבר מומלץ להשתמש עבור כרטיס זה על גבי פלטפורמת אינטל 965 ומה זה CCC שמתוסף לדרייבר (האם רצוי להתקין עם תוסף זה או בלעדיו ) תודה
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
חברה אני צריך עזרה, אני צריך לצרוב קלטות וידאו דרך המחשב (צריך כרטיס) במילים אחרות אני צריך כרטיס שאני אוכל להעביר איתו קלטות וידאו ולצרוב אותן על דיסק DVD. הכרטס חייב להיות מKSP במחיק סביר (200-300 ש"ח) תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
שמעתי שהם מגיעים לכמויות אדירות של צינורות מעבדים...
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
חבר'ה! על איזה כרטיס מהשניים הייתם הולכים ולמה?
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
שלום לכולם. ראשית המפרט של המחשב: מעבד אינטל פנטיום 4 1.5 ג'יגה, לוח אם INTEL D845PESV, זיכרון סטיק של 256 ואחד של 512, אחד של קינגסטון ואחד של חברה כלשהי, DDR2100, כרטיס מסך ATI רדאון 9800SE 128 מגה בייט, 256 ביט, כרטיס קול קריאטיב SB 5.1, הארד דיסק אחד של 30 ג'יגה של מקסטור ושני 40 ג'יגה של WD. במצב שאני פותח משחק כלשהו, ולא משנה איזה, אפילו אם זה NBA07, או סתם LFS, המשחק פשוט נתקע. הוא עולה והכל, ואז לאחר חצי דקה אולי דקה הסאונד מתחיל לחזור על עצמו בלופ, והמסך נתקע, ואז לאחר כמה שניות המסך נהיה שחור והמשחק כאילו רץ ברקע אבל אני לא רואה כלום. כמובן שאחרי זה אני נאלץ לעשות כל פעם ריסטרט. אני כבר מיואש לחלוטין. פירקתי את הכרטיס וחידשתי את המשחה הטרמית שעליו, ובנוסף מכוון…
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=169&grp=3 זה נכון ? אם כן למה רשום בהתחלה 256MB GDDR3 ואז בהמשך 256-bit 8-channel GDDR4 DDR3/4 שיחליטו .. אם זה נכון זה נראה כרטיס מאוד נחמד , תלוי כמה עולה...
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
קודם כל אני רוצה לדעת אם יש כרטיס מסך כזה כי לא ממש מצאתי אותו? = ATI 1600 PRO 256MB 2XDVI VIVO (תסתכלו על הכל) כנראה שיש אז איך הוא ביחס ל - ATI 1900GT ? אמרו לי משהו שהוא מקביל ל1900GT
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות בימים הקרובים מחשב חדש, עם מסך LCD 20". בעתיד הקרוב אני מתכנן לקנות מסך נוסף ולחבר אותו על מנת לעבוד על מספר חלונות במקביל. האם זה אפשרי לכל מפרט שאבחר או שיש דרישות מיוחדות?
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש, וגילית שחלק גדול מהכרטיסים החדשים מגיע עם שני חיבורי DVI. במידה ואני מעוניין להישאר עם המסך הישן, שאין לו חיבור DVI האם קיים מפצל כלשהו מ-DVI לחיבור של מסך CRT רגיל?
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
בעיקרון הכרטיס הוא להצגת סרטים דרך MCE. הוא צריך להיות תומך ב- DirectX 9 ושלא יהיה לו מאורר כי זה למחשב סלוני. תקציב..כמה שיותר זול. תודה
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-