עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. הי. לא מזמן הזמנתי את ה GF FX5600 של Innovision מלמיר (www.lamir.co.il). אני הזמנתי אותו במחשבה שזהו ה FX5600 הרגיל (128 ביט). לקחתי אותו מהחנות (לאחר שסגרתי שבת- לא היתה לי ממש סבלנות). הגעתי עכשיו הביתה, אכלתי, התרחצתי- וכמובן שהתישבתי ובאתי לפתוח את הקופסה. מה אני רואה? GeForce FX 5600- XT 128MB (64bit)!!!!!! כמובן שממש התעצבנתי..... בכרטיס הזה אי אפשר להתשמש. הוא יותר גרוע מכרטיסים שעולים חצי מחיר! בדף המוצר לא מצויין בשום מקום שזהו XT....... אבל מה שכן זה אחרי הכל FX5600.... וגם לא מצויין שם שזוהי גרסת ה 128 ביט..... אני חושב שאני כן יכול לטעון שזוהי הטעייה וחייבים לציין שזוהי גרסת XT. מה אתם אומרים? עריכה: הם גם מביאים לינק לדף המוצר אצל אינווויזן: http:…

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  2. Started by pak82,

בכרטיס מסך הזה יש 2 כניסות של VGA, השאלה היא אם אני מחבר 2 מסכים האם אני יכול לראות בכל אחד מהם ברזולוציה שונה? והאם זה ככה באופן כללי בכל כרטיס שיש לו 2 יציאות למסכים?

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  3. Field Value Monitor Properties Monitor Name Packard Bell 7480 Monitor ID PBN7483 Manufacture Date Week 42 / 1997 Serial Number 74216843009 Max. Visible Display Size 32 cm x 24 cm (15.7") Picture Aspect Ratio 4:3 Horizontal Frequency 30 - 69 kHz Vertical Frequency 50 - 90 Hz Maximum Resolution 1280 x 1024 Gamma 3.00 DPMS Mode Support Standby, Suspend, Active-Off Supported Video Modes 640 x 480 90 Hz 800 x 600 90 Hz 1024 x 768 85 Hz 1152 x 864 75 Hz 1280 x 1024 60 Hz כי בנתיים האיכות חרא ואני לא יודע אם זה בגלל המסך המשחק Age3 עובד לא מגעיל יש כרטיס מסך 7600GS

4. http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=686 http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=265 תודה על העזרה אני מתענין רק בסוני אז בבקשה תגידו לי אם כדי אחד מאלה או דגמים אחרים של סוני הסכום עד 2200

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  5. Started by perry01,

תוכנית הטלוויזיה ראש בקיר בהנחיית שי ודרור, המשודרת בערוץ 10, חוזרת בעונה נוספת. אנו מנסים לאתר קבוצה של שלושה גיימרים או האקרים (מעל גיל 18) אשר מעוניינים להשתתף בתוכנית להבדיל מתוכניות טלוויזיה אחרות, בתוכנית זו תהליך המיון קצר ומהיר. מתמודדים, אשר יבחרו להשתתף בתוכנית, יצטרכו להגיע לפגישה בת עד כחצי שעה במשרדינו בר"ג. התוכנית תצולם במהלך חודש ספטמבר, צילום התוכנית אורך כ4 שעות. על מנת לצפות בקטעים מהתוכנית, בקרו באתר: http://j.nana10.co.il/Article/?ArticleID=562044&TypeID=1&sid=128&pid=48 בכל שאלה נוספת ניתן לפנות: לפרי - תחקירן ראש בקיר סלולר : 054-3010991 או במייל : perryt@jasmine.tv

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  6. Started by 2130TOMER,

מכירה מוקדמת של 4870X2 :-[ תיראו איזה מחיר הוא כבר עלה לאתרים של חנויות החומרה בעולם כהזמנה מוקדמת, בעלות של 5% פחות ממחיר כרטיס המסך המתחרה - ה GTX 280 אבל אני מאמין שהמחיר ירד מאוד http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1346 אגב הכרטיס המסך החדש של ATI יושק ביום שלישי הקרוב. הוא מציג ביצועים מאודד מרשימים יש לו מלא ביקורות באינטרנט (ניראות אמינות מאוד ) חוץ מקרייסיס הוא עוקף את ה GTX 280 בכול המיבחנים ותחשבו מה יצא מ CF שלו

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  7. שלום, יש לי בעיה עם הכרטיס מסך. הוא גורם לכך שהמחשב נדלק רק במצב שכיבה ולא בעמידה. במעבדה המליצו לי להחליף את כרטיס המסך. אבל בזמנו שקניתי אותו (לפני קרוב ל-4 שנים)השקעתי הרבה בשביל כרטיס המסך שהיה בטופ אז. GeForce 8800 GTX איזה כרטיס מסך היום נותן ביצועים דומים ויעלה לי הכי זול שאתם ממליצים?

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  8. Started by Spyro_AE,

שלום, אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש וחשבתי על ה 9800 pro הבעיה היא שיש לי p4 1.7 ו256 rdr שאני מקווה להוסיף להם עוד 256. האם המעבד יעמוד במהירות של הכרטיס? או שלא כדאי לי בכלל לקנות את ה9800 פרו כי הוא לא ינצל את כל הפונטציאל שלו? נ.ב שמעתי שיוצאת סידרה חדשה של ה6800 שתהיה במחיר של פחות מ200$. האם כדאי לחכות?

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  9. Started by DarkLloth,

אוקי התכנון הראשוני היה לקנות 8800 GTX עכשיו לאחר יציאת ה 2900pro אני יותר מתלבט , עכשיו לפני שאתם צולבים אותי על זה שאני קונה GTX : 1. המחיר זול ב 1000 ש"ח מאשר בארץ. 2. המטרה שהכרטיס יחזיק כמה שיותר זמן. (לפחות שנתיים-שלוש). 3. ניתן להשיג את ה 2900pro באזור ה 1000 ש"ח. (השאלה כמה זמן הוא יחזיק, כביכול הנתונים שלו די מרשימים בשביל מחיר כזה). תודה לעוזרים...

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  10. Started by nir.zamir,

חברים, אני צריך עזרה דחוף. התקשרו אלי מסקאי פיסי ואין את הכרטיס מסך שהמליצו לי פה: Gigabyte ATI RADEON 2400Pro 256MB יש לי אפשרות לקחת את אותו כרטיס של PALIT או GECUBE בקצת יותר זול, או להוסיף קצת ולקחת את זה של SAPPHIRE עם יציאת HDMI. אין לי תכנון כרגע לחבר את המחשב לפלזמה. מה לעשות??? תודה על התגובה המהירה! ניר

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  11. איך? ומה זה אומר לגבי ה- Ver. של ה- AGP ( זאת אומרת הגירסה שלו) ?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  12. Started by d_shmaya,

מישהו יכול להמליץ על כרטיס מסך שעובד גם AGP8 וגם AGP4. משהו בסביבות ה-100$ שיעזור לי להריץ משחקים על המכונה שלי. כרגע יש לי פנטיום 4 1.4 עם 512 זיכרון וכרטיס GEFORCE2 MX400.

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  13. Started by a007fan,

שלום לכולם, ראיתי שהיגיעו כרטיסי ATI החדשים מסדרת AIW. לי יש את אותו הכרטיס אבל שנקנה מארה"ב ולכן הוא בשיטת NTSC ולכן אין לי יכולת לצפות בטלוויזיה בו. אודה לאחד מכם שקונה את הכרטיס הזה מכאן אם יוכל לשלוח אלי את הביוס של הכרטיס שלו כדי שאוכל לצרוב אותו על הכרטיס שלי ולקוות שזה יעבוד. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  14. יש לי כמה שאלות : 1) האם זה משנה באמת איזה חברה המסך לגבי האיכות תמונה וכל השאר? 2)מה עוזר לי חיבור DVI האם הוא יותר טוב? 3)בבקשה תנו המלצות ונתונים שאני צריך לברר במיוחד לפני הקניה? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  15. Started by אלעד6,

צריך המלצה לכרטיס מסך PSI EXP בין 1300 ל1500שקל רצוי NVIDIA

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  16. Started by mosheva,

שלום!!! אני מעוניין לקנות מסך LCD בסביבות ה -1900 שקל שני המסכים שהבנתי כי הם הבולטים בשוק ותחת תקציבי הם הסמסונג 710N וה LG 1720B רציתי לדעת מי עדיף ואם יש עוד מסכים שמשתווים לאלו באיכות ובמחיר... תודה!

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  17. Started by roco,

שלום לכולם, אני חדש פה וגם בתחום המחשבים ואני הודה לכם אם תעזרו לי. אני קונה מחשב שהמטרה העיקרית שלו היא סרטים ואני לא יודע איזה כרטיס מסך לקנות , המליצו לי על ati rx 1650 pro 512m pcx16 המפרט של המחשב הוא: intel 965 /1066/intel3000 core2 duo e6400/1066fsb 1024gb*2 ddr2 6400/800mhz של קינגסטון סה"כ 2 גיגה 320gb sata 2 16m dvdrw*18 מיקלדת ועכבר אלחוטי מסך lg 1900r 2ms 1:3000/dvi כרטיס מסך :ati rx1650 pro /512m המחיר 5440 ש"ח האם זה משתלם? האם כדי להשקיע בכרטיס יותר טוב או לקחת את 7600gt או משהו דומה באותו מחיר? והאם אשפר לתלות את כל המסכים על הקיר? תודה רבה לכולם.

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  18. פתחתי ת'רד בנושא בפורום לוחות אם, אבל כיוון ששאלתי על אפשרות ל CrossFire יעצו לי לשאול גם כאן. אז השאלות הרלוונטיות לפורום כרטיסי מסך הן: 1) עד כמה זה חשוב לקחת כרטיס שיאפשר לי בעתיד לקנות עוד כרטיס מסך ולחבר אותו ב CrossFire לכרטיס הקיים? 2) איזה לוח אם מתאים לכך? ראיתי שהרבה לוחות שיש להם 2 חריצי PCI EXPRESS מספקים חריץ אחד במהירות X16, בעוד השני הוא במהירות X4, ו X1. לפעמים גם חיבורים מסוימים אחרים במחשב יכולים להאט את אחד/שני חריצי ה PCI EXPRESS. עד כמה זה משפיע? האם שני הכרטיסים צריכים להיות מחוברים במהירות גבוהה או שזה זניח אם אחד מחובר ב X16 והשני ב X4? ואם אחד ב X8 והשני ב X4? בקיצור - איזה לוח אם כדאי?!?! תודה נ.ב - לינק לשאלה שלי בפורום לוחות אם, למי שר…

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  19. שלום לכולם, בגלל שכל סוגיית הגרפיקה הממוחשבת היא רחוקה מהתחום שלי אני רוצה את דעתכם לגבי נושא שעבר לי בראש לאחרונה, אני משתמש בכרטיס nvidia gefore gt 450 אני לא גיימר ולא שום דבר בנושא הזה כל העיסוק שלי הוא תקשורת תוכנה ואבטחת מידע. בזמן האחרון שני המסכים שמחוברים למחשב שלי לא מספקים אותי ואני מעוניין במסך שלישי כאשר בכרטיס קיימים החיבורים VGA (לא בשימוש) DVI ו HDMI (כן בשימוש) השאלה היא כזאת 1. האם אפשר למחבר מסך נוסף לVGA והוא פשוט יופיע לי בהגדרות התצוגה כמו בחיבור שני המסכים ? 2. האם זה עלול להעמיס על הכרטיס ? ואילו בעיות עלולות להיגרם מזה ?

20. Started by bennnn,

שלום לפני כ 8 חודשים רכשתי מאיביי כרטיס מסך של pny 6800 gt לאפיק agp*8 בכרטיס מותקן mv 5 silencer אני מאוד מרוצה מהכרטיס,אך הבעייה שלי שנראה לי שהוא חם מדיי במנוחה הוא מציג טמפרטורה של 60 מעלות..... ובעבר הוא היה על 52-54 הוצאתי את הכרטיס וניקיתי עד כמה שיכולתי את האבק כי אי אפשר להגיע לכל המקומות מבלי לפתוח את הברגים של הגוף קירור שיושב עליו. שאלתי היא האם כדאי לקחת למעבדה שיפתחו וירעננו משחה טרמית וינקו הכל? כי זה לא נראה לי הגיוני שעם קירור מפלצתי שכזה הוא מגיע ל 60 מעלות במנוחה. אג הכרטיס ללא אוברקלוק ושמתי בעזרת ריבה טיונר את המאורר ל 100 אחוז.... שאלתי היא מה אתם ממליצים?להשאיר ככה?האם זה סביר 60 מעלות לכרטיס כזה עם קירור כזה?או ללכת לחנות שיחליפו משחה טרמית? וינקו…

21. שלום לכולם, דבר ראשון, התלבטתי היכן לפרסם את הודעה זאת, בפורום תצוגה וגראפיקה או בפורום תוכנה. נראה לי שיותר מתאים פה, אך תמיד אפשר להעביר את האשכול . ולנושא, אני מחפש דרייברים, כמו סדרת ה OMEGA לראדונים, רק לסדרת ה GF4. הדרייברים של Nvidia עושים לי בעיות עם ה AA במשחקים מסויימים וכבר ממש נמאס לי מזה!!! - את הפתרון לבעיית ה AA מצאתי ע"י מעבר לדרייברים בגרסא 52, אך חשבתי אולי אשפר לסחוט עוד מהכרטיס הזה (שגם ככה סחוט לחלוטין עכשיו), ע"י דרייבירים שעברו מודים מסויימים. תודה לכולם.

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  22. שלום אני מעוניינת לקנות מסך 19 אינץ LCD למחשב שישמש אותי גם לצפיה בטלויזיה ווידיו. הבנתי שיש עיניין עם זמן התגובה. איזה זמן תגובה צריך להיות למסך כדי שניתן יהיה לצפות באיכות גם במשחקי ספורט (טניס, כדורסל כדורגל) האם 8 מילישניות זה מספיק? אשמח לשמוע תגובות למי שיש ניסיון בנושא

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  23. Started by wwll soldier,

היי יש לי תכרטיס geforce 6800gt ואני רוצה שיראו את המחשב בטלויזיה ואני פשוט לא יודע איך עושים את זה יש לי המון כרטיסיות ואני לא יודע איפה ללחוץ כדי שיראו גם בטלויזיה וגם במחשב, אני לא רוצה סתם לשנות אז בבקשה תעזרו לי כי זה דחוף והאם יש דרך לסדר תבעיה של המדיה פלייר והדרייבר החדש?

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  24. Started by Pc_freak,

אחרי כמעט 3 שנים עם ה270X אני רוצה לשדרג לכרטיס חזק יותר יש לי שתי אופציות R9 390 יד 2 במחיר 800שקל או RX 480 8GB במחיר 1100 -/+ חדש לגרסות צד שלישי מחול דרך קרוב משפחה. מה אתם ממלצים ראיתי במבחנים שה390 יותר חזק אין לי בעיה שצורך יותר חשמל , השאלה האם יש יתרון לRX 480 חוץ מצריכת חשמל. שאר המפרט I7 X5660 3.8GHZ X58A UD3R USB 3 SATA 3 12GB RAM SEASONIC S12II 620W מסך יהיה 1440P בקרוב

25. Started by BeRo,

בבקשה עיזרו לי למצוא עידכון לקושחה, לא חשוב איזו גרסה, אני רוצה לנסות ולראות אם זה אפשרי. עדכון קושחה יכול לעשות ניסים - אנחנו בחנוכה, אולי ככה אוכל להחיות אותו. תודה.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.