כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,967 דיונים בפורום זה
-
היי חברים.. ניסיתם להתקין דרייבר וההתקנה נכשלה, התקנתם דרייבר ויש לכם בעיות תצוגה, המחשב לא מזהה את כרטיס המסך? אל דאגה חישבו חיובי.. לכל דבר כמעט יש פתרון, קצת סבלנות והכל יהיה בסדר. אז החלטתי להכין מדריך שיעזור לפחות מנוסים שביניכם, להסיר דרייבר לכרטיס המסך בצורה הכי יעילה שיש. המדריך מיועד לבעלי כרטיסים משני המחנות אך עם נטיה יותר למחנה האדומים(AMD) כיוון שאת הדרייברים שלהם קצת יותר קשה להסיר וגם מפני שהנני מחזיק בכרטיס AMD. בחרתי לעבוד עם כלי ההסרה driver fusion, כיוון שהוא נמצא הכי יעיל מבחינתי ומוצא גם דברים שכלים אחרים כגון driver sweeper לא מוצאים. # חשוב לציין שגם הגרסה החינמית תעשה את העבודה ואין צורך לרכוש את התוכנה המלאה. ניגש לעבודה ונוריד את כלי …
-
- 19 תגובות
- 4k צפיות
-
-
לפני כמה זמן פתחתי פה בכמה פורומים אשכול על כמה בעיות שיש לי במערכת, עכשיו הורדתי את התוכנה GPU-Z הכי עדכנית וזה מה שמופיע לי: אבל בתוכנה "Catalyst Control Center" זה מה שמופיע: Battlefield 3 כשהכל על ULTRA על רזולוציה FULL HD כל הזמן יש ירידות ומרגישים שהמשחק לא עובד כראוי אבל יש מקרים שהוא עובד חלק (Vsync כבוי), אבל אני לא בטוח שה-CF לא פועל (יש לי זוג 6950), מה דעתכם?
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מאחר ובלוח אם שלי יש כרטיס מסך וכרטיס קול מובנים, הייתי רוצה לדעת אם מישהו פה אי פעם שיחק עם כרטיס מסך מובנה, אפילו בתור פתרון זמני עד שהיה לו כרטיס מסך חיצוני. מאחר וכל המשחקים שלי (מהמחשב הישן) התאימו ל- FX5200 AGP ועד ששדרגתי ל- 7600GS AGP החלפתי הארד דיסקים והלוח כבר עשה את שלו, לא הספקתי אפילו לקנות משחקים ל- AGP7600GS ולכן כל המשחקים נשארו במגבלה של FX5200 AGP. הלוח שלי הוא BIOSTAR 945GC M7-TE (להזכירכם, אני משתמש במחשב של ג'ון ברייס). ראיתי שמאחר והד ארצי פושטים את הרגל, אז יש המון משחקים טובים ברבע מחיר: crysis, c&c3, nfs prostreet ועוד רבים וטובים. אני יודע שההגדרות יהיו די חלשות והרזולוציה תהיה הכי נמוכה שיש, אבל עד שאקנה מחשב חדש לפי המפרט שהרכבתי, חשבתי לנ…
-
- 19 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
צ'מעו אני עומד בהחלטה הכי קשה שעומדת בפני כל גיימר שקונה כרטיס מסך, איזה לקנות!? עכשיו, ההתלבטות היא בין ASUS Radeon 9600 XT/TVD 128 mb DDR TV OUT DVI לבין SAPPHIRE RADEON 9800 PRO 128MB. ההבדל במחיר הוא 200 שקל כשהאקסטי 1300 והפרו 1500 (קצת מוזר אבל vivo) ולמרות כל הצ'ארטים שמראים כי הפרו פשוט אוכל את ה9600 משו נראה לי מוזר במחירים ובכל הקטע של הביצועים. מה נראה לכם?
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אוקי, כבר הומלץ לי פה על איזה כרטיס מסך ללכת, TI4200 ואני עדיין יכול, אבל עניין ה- DX9 קורץ לי מאוד וגורם לי לפזול לכיוון ה- 5600. איך הביצועים שלו יחסית ל-TI? בכללי הוא שווה? או שיש אפשרות אחרת, לחסוך ולשחק עם ה- FX5200 במשך חצי שנה- שנה ואז כשיהיה יותר כסף לקנות משהו חדש ויותר רציני. אני ממש אובד עצות. :-\
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
נתוני המחשב שלי : RADEON 4870 1GB - כרטיס נוכחי מעבד I7 - 930 זכרון 6GB 1333 של G.SKILL לוח אם DFI DK DX 58 הכרטיס מסך כרגע מהווה צוואר בקבוק למפרט מחשב וזה מורגש, איזה כרטיס אתם ממליצים , רצוי שלא יהיה מפלצתי יותר ממה שקיים בגודל שלו כי זה אומר שאני צריך לותר על HDD אחד ואני רוצה לקנות עוד זכרון ועוד HDD בעתיד כמו כן אני מחפש שדרוג משמעותי מבחינתם ביצועים , בכל משחק שאני שם מאפיינים גבוהים מרגישים שהכרטיס מסך קשה לו .
-
- 19 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
היי, עברתי על אשכולות קודמים של התקופה האחרונה והגעתי למסקנה שככל הנראה זה הכרטיס מסך שאני צריך, לפי המלצות המומחים הנכבדים כאן. יש לי אסוס M2A-VM HDMI עם AMD 5200 הנמצאים במדיה סנטר שמחובר לסמסונג LA32R81B, ואני מעוניין לשחק במשחקים מPES08 ועד לAC וCOD4. המקסימום שאני יכול לקבל עבור כ600+- ש"ח. האם זאת הבחירה הנכונה? אשמח לתשובה, תודה !
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
או עדיף משהו אחר אבל חשוב שהיה של סוני ועד תקציב 2000שקל http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=10248&PHPSESSID=7f1833de7593c191daeffb4009f9438c תודה לכל העוזריםםם
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_66.93 כדי להוריד והאם זה יגרום לשיפור כולשהו ?
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, התחדשתי ב sapphire 6850 , לפני כן היה לי ati 4850(מסך סמסונג T2333)על ספק HEC 400. כששיחקתי la.noir על ה 4850 שיחקתי במצב סביר על רזולוציה של 1440X990 ללא תקיעות. היום שידרגתי את כרטיס המסך, לא משנה איזה הגדרות אני שם לו במשחק, הוא לא רץ חלק ויש תקיעות קטנות. האם זה בגלל הספק?
-
- 19 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעונין לקנות מחשב חדש בעיקר למשחקים כבדים. ואני צריך שתעזרו לי להחליט איזה כרטיס מסך כדי לי לרכוש. קודם כל, אני יציין שהמסך יהיה 22 אינטץ רחב - samsung t220. האם כדי לי לקחת את הכרטיס Sapphire 4870 512MB? האם יש הבדל כזה משמעותי בין הכרטיס הנ"ל לאותו כרטיס בגירסה של 1GB? שוב אני חייב לציין, שאני משחק במשחקים החדשים, משחקים כבדים ואני צריך שהכרטיס יהיה באמת חזק. אגב איך ה 4890? כדי איזה כרטיס מהסדרות החדשות של nvidia? אשמח אם תייעצו לי על כרטיס מסך במחיר של עד 1300 שקל + -, (אפשר לחרוג קצת). תודה רבה ושבוע טוב
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הלך לי הכרטיס מסך.. אני עכשיו בצבא ואין לי זמן למשחקים.. מה הכרטיס הכי מומלץ עד 250שקל? חשוב שיהיה מ ksp מה יותר חזק גם 7100 ג'י אס או ati 9250?
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! יש לי מחשב נייד של טושיבה עם מאיץ גראפי Go5200, ומשום מה משחקים וכו' פועלים לי לאט. בדקתי עם 3DMark2001SE וקיבלתי תוצאה של 4777, בעוד אתרי אינטרנט שונים מראים תוצאה של 6000-6800 עם מערכת מאוד דומה, חלקן חלשות יותר משלי. מה יכול לגרום להאטה שכזו במהירות? האם יכול ליהיות שיש לי חומרה דפוקה? או שסתם מדובר בהגדרה טיפשית שאני פיספסתי? דאגתי לנקות את הזיכרון, ולעדכן את כל הדרייברים האפשריים. תודה מראש.
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
התקציב שלי הוא 800 שקל. אני מתלבט בין Geforce 4 TI4200 Radeon 9600NP Radeon9600SE איזה מהכרטיסים האלה יהוו את האופציה הטובה ביותר? ומה אם יכולות האוברקלוקינג של הרדאונים האלה?
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לקנות כרטיס מסך והבנתי שבמחיר סביר (400-550 ש"ח) אפשר להשיג את Geforce 9600GT, והוא נחשב לכרטיס נחמד. אני לא מחפש כרטיס מטורף שיריץ לי הכל, השאלה שלי האם הוא סוחב משחקים שיוצאים עכשיו..(עכשיו יש לי 8600GT). המחשב שלי קיים כבר שנתיים, אז הלוח אם תומך בDDR2 רק ולא ב-3, אני יכול לקנות כרטיס של DDR3? או שזה לא יתמוך? ועוד משהו - איפה מומלץ לקנות באיזור המרכז (ת"א וסביבתה). תודה!
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רק NVIDIA! תודה נמאס כבר מה X1950 עושה מלא בעיות חרא של דבר.
-
- 19 תגובות
- 905 צפיות
-
-
6800GT AGPX8 אני יעשה לו אובר קלוק , כדי להגיע בערך לביצועים של ה Ultra איזה חברה הוציאה אותו עם הקירור הכי טוב? בלי אסוס אני לא יוסיף עוד 1000 שקל בשביל זה :\ אהבתי בעיקרון את ה Gainward , הוא נראה ממש רציני , גם ה Gigabyte נראה קירור רציני עם הצינורות. מה אתם אומרים?
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השמועה נכונה? נשמע לי לא הגיוני... מה ההבדל בין מקורי ללא מקורי גורם לכך שמקורי יכול להעביר סאונד ולא מקורי לא יכול?
-
- 19 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אני מחפש שתי מתאמים אחד זה מתאם בין DVI לVGA והשני זה מתאם מיוחד למסכי CRT של HP שמשנה את מספר הפינים.. איפה אני יכול להשיג אותם?.. אם מישהו מכיר חנות או מקום או כל דבר שיכול לעזור לי שיגיד בבקשה. אין בכל חנות מחשבים ככה שהתקשרי לכמה חנויות מחשבים רגילות ולא היה להם. אם נגיד אתם אומרים חפש במעבדה או משהו כזה תנו שם או טלפון העיקר שיהיה לי כיוון כי אני כבר משתגע בלמצוא את המתאמים האלו. לא משנה המיקום . רותם
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי בעיה שלא מבין אם בכרטיס מסך או לוח אם בשני מערכות WIN שונות הבעיה אותה בעיה שאני רואה סרטים במחשב אין בעיה שאני רואה סרטים שאני באתרי אינטרנט או אתרי וידאו באינטרנט יש קרעים כל כמה רגעים , יש קיווצים שונים בתמונה פיקסלים שרועדים , הדבר גם קורע לפעמים שאני מסתקל בשולחן עבודה . איפה הבעיה ? איך בודקים את זה ?
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך כרטיס המסך GT220 1GB GDDR3 DVI HDMI PCI-E ? הוא טוב?? הוא יריץ משחקים חדשים כמו שצריך? אני שואל כי רציתי כרטיס מסך חזק יותר בשביל המשחקים החדשים (כמו Call Of Duty 7) וגם לא יקר כול כך כי ממלא נשאר לי שנה עד הצבא? יש לי מחשב כמעט שלוש שנים והכרטיס מסך שלי כרגע : Gigabyte gv-nx86t256hb geforce 8600gt 256mb מה שעוד רציתי לדעת זה אם עדיף להשקיע כול שנתיים-שלוש על כרטיס מסך טוב של עד 400 שקל מאשר לקנות כרטיס מסך חזק יותר ב600-700 שקל. וגם חשוב לי לדעת בטוח שהוא יעבוד לי במחשב אז אם צריך את המפרט שלי תגידו תודה לעוזרים
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי כרטיס מסך בן ארבע שנים 7800 gtx ולאחרונה הוא התחיל לגמגם ולכבות את המחשב שהוא מתאמץ,המעבדה המליצה לי להחליף את הכרטיס . אנשים המליצו לי על הכרטיס hd5670 512 mb בעלות של 450 ש''ח.. השאלה שלי אם אני ירגיש שינוי במשחקים ?
-
- 19 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
linus מנסה לשעשע אל הקהל Unboxing RX VEGA & THREADRIPPER + Mystery Holocube
-
- 19 תגובות
- 4.1k צפיות
- 1 follower
-