כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,959 דיונים בפורום זה
-
אני צריך השוואה של 3dmark או כל תוכנה אחרת שבודקת ביצועים לא משנה איזה שנה\ גרסה בין שני כרטיסי מסך MSI geforce 7300 256mb Msi Gforce 6600 256mb אני רוצה לדעת איזה ציונים הם קיבלו אני פשוט לא מצליח למצוא את זה באתר שלהם.. תודה אתה המפרט של כ"א מהכרטיסים אני יודע: של MSI הכרטיסים ד"א.. geforce 7300gs: CineFx 4.0, 64bit, 256 mb, 4 pipelines Geforce nx6600:, CineFx 3.0, 1280bit, 256mb, 8pipelines
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מסך למחשב LCD ואני רוצה מסך יחסית גדול בין 24 - ל-32 אינץ, והמסכי מחשב שראיתי מאוד יקרים, כמו ה-EIZO 24.1 עולה 9100 ש"ח ! רציתי לדעת האם הTV הזו : http://citydeal.co.il/new_citydeal/product.php?productid=3565&ref=zap יכולה לשמש אותי כמסך מחשב ? (ברמה טובה !) אני בעיקר משתמש במחשב לסרטים ומשחקים, אבל כמובן גם עבודה שוטפת. מה אתם אומרים ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
-
אני זקוק למידע על משך חיי מסכים, בארגון שלנו ישנם מסכים בני למעלה מ-7 שנים שנמצאים עדיין בשימוש, אחד מאנשי הצוות טוען כי משך החיים של המסך צריך לעמוד על 5 שנים כי לאחר מכן יש ירידה בעוצמת הנורה ופגיעה בעיניים שתורגש לאחר שנים. האם יש אמת בדבריו? האם יש מקום עם תיעוד רשמי בנושא? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
כולם פה מדברים כל הזמן על היציאהשל הDX10 ועל ההשלכות של כך, אבל למישהו יש באמת מושג קלוש מתי הוא יצא? עם הויסטה?? ואם כןמתי הויסטהתיצא הרי כל הזמן דוחים את היציאה של הויסטה
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
מה דעתכם? 8ms "19 אחלה חברה ומחיר משתלם יש משהו יותר משתלם? תקציב 2000 ש"ח. http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1047
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
???????????????????????????????????????
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
שלום ברשותי amd athlon 64 3000 ו 512 ddr 2700 וכרטיס מסך x700 pcie כשאני משחק במשחקים רגילים כמו קול אוף דיוטי 2 והסטינגס על 1024 ו32 ביט הכל טוב ויפה עד ש פתאום המשחק קופא ו אחרי קמה שניות מתכבה זהו אז לדעתי הכרטיס מסך מתחמם (ד"א זה של ג'יגהבייט) חוץ מצלעות קירור על הקרטיס אין שום דבר שיקרר אותו אפילו לא מאוורר אז חיברתי מאוורר ליד שינשוף על הכרטיס ועדיין זה לא עוזר מה לעשות
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
אוקיי, שמתי לב שכל משחק שאני משחק בו ממש כהה מהרגיל... לפעמים למצב שממש בקושי רואים משהו (בלילה או במערות וכו...). ראיתי שאצל חברים שלי זה ממש ממ שלא ככה, והכל בהיר וברור... לפני שאתם קופצים למסקנות, כן, בדקתי את כל ההגדרות וזה לא משנה את זה - גם בהגדרות של המסך שיחקתי וזה כבר נמצא על הכי בהיר... מה יכול לגרום לזה והאם אפשר לסדר את זה?...
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
אכן, לא שם מקורי במיוחד. מבחני ביצועים פנימיים של NVIDIA שדלפו, מראים על 100000 נקודות ב3D MARK, הודות לטכנולוגיה חדשה, הנקראת קומבינזציה מתקדמת. אין פרטים נוספים כרגע. סתם, משעמם לי, אחד באפריל. וויפי.
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
http://itbbs.pconline.com.cn/topic.jsp?tid=2689502 כתוב בתמונות שזה מTOMSHARDWARE אבל לא ראיתי את זה שם.. 7600GT הרבה יותר טוב במצב "רגיל" אבל בפילטרים הGTO קורע אותו.. אני מניח גם שהGTO הרבה יותר טוב לOC..
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=5&subcatid=12&prodid=96&keySearch= תנו לי חוות דעת בבקשה אם יש בו מריחות אם הוא מומלץ למשחקים וסרטים תודה רבה !
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
שלום,(מצטער שפתחתי נושא חדש ולא בדביק...כי כתבתי ולא ועונים) אני מחפש מסך lcd בסיביבות ה 1900~ או פחות 17 אינץ עם רמת נגודיות של 1:700 או מעל עם אפשרות לתליה על הקיר עדיף pivot ועם זמן תגובה של 8 ms או פחות עם חיבורי dvi חובה!!! ושיהיה איכותי בכללי במשחקים או בסרטים ותנו גם דגמי 19 אינץ מומלצים עם אותם מאפיינים שלמעלה (אפשר לחרוג מהתקציב...) עכשיו....אני פוחד מפקסלים שרופים...אני יודע שיש תוכנות שאפשר איתם לבדוק ואני יכול להשיג אותם..ואפשר לבדוק בחנות...אבל השאלה היא האם הם יכולים להשרף גם תוך כדי שימוש ואם כן אז באיזה מצבים האם זה לעיתים תכופות או לא..?? בתודה עידו נ.ב. יש לי כרטיס מסך gforce 7900 gt עם 2 חיבורי dvi
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
שלום לכולם שמח להשתתף בפורום הנושא שהייתי רוצה להתחיל עליו דיון הוא כדלקמן היכן אני יכול להחליף(למכור) את מסך המחשב שיש לי היום (17 אינצ MAG שטוח) ולרכוש מסך LCD 19 אינצ (להשלים את הסכום שנותר לאחר הזיכוי על המסך הישן שלי)? האם יש למישהו מידע!!!
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
היי! אני רוצה ללכוד ווידאו מתוך הטלווזיה אל המחשב. הבנתי שאני צריך כרטיס לכידת ווידאו, וכמה כבלים. אני מבקש קצת עזרה עם אלו - איזה בדיוק כרטיס לקנות ומאיפה כדאי וכו'. מקווה שזה בפורום הנכון בכלל תודה!
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
שלום לפורום.... מצאתי שני מסכים ואני מתלבט איזה אחד עדיף לבחור: http://www.nirtech.co.il/catalog/product_details.aspx?prodid=1694 http://www.nirtech.co.il/catalog/product_details.aspx?prodid=1426 המטרה של המסך היא לא מסך לגיימרים כבדים אלה מסך דק לקצת משחקים, קצת עבודה בפוטושופ וקצת גלישה. עם ניגודיות סבירה (1:600~1:700) ונתונים טובים... האם שני המסכים באלו ישמשו אותי טוב? אולי יש לכם מסכים יותר טובים להציע? באותו מחיר? ואולי יותר נמוך תודה רבה. :coolman:
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
חיבור חיצוני אני מתכוון לא לספק... אז מה אתם אומרים???
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
תיסתכלו על הצל של הנסיך...כולו מפוקסל... מישהו מוכן להסביר לי למה זה קורה ואיך אפשר לסדר את זה?
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
שלום לכם שאלתי בנןשא חיבור DVI למסך שאולי אקנה במפרט כרטיס המסך רשום יציאת DVI-I ולדוגמא ב LG 1750B רשום DVI-D האם יכול להיות בעייה להפעילו דרך DVI שאולי לא תואמים שאלתי בשרות לקוחות אבל התשובה שהחזירה לי לא ניראה נכון היא אומרת שזה לא יעבוד ?
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
שלום לכם אחרי כל ההסברים אני מחפש איזה שיטה חוץ מתוכנה שיכולה לעשות נזק , למציאת פיקסל שרוף במהירות בחנות ברגע הבדיקה לפני קנייה ?
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות אבל יש לו agp עכשיו הוא רוצה לדעת אם שווה לו לקנות לוח אם שלם בשביל לקנות כרטיס pci-e או שה 7800 gs יתן אותם ביצויעם של ה 7800gt... מה אתם אומרים כדאי להחליף ?? יש הבדל משמעותי בביצועים ?
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
משרה 1000#: מעצב גרפי עבור חברה לבניית אתרים דרוש מעצב גרפי ברמה גבוהה, נא לשלוח קורות חיים לhqs.info@gmail.com
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מסך חדש יחד עם המחשב החדש שלי, אם יש קשר בין המפרט למסך אז אז המפרט שלי: Intel Pentium D 2.66GHz 2X1M Cache 805 Dual Core 533MHz 775 Box CPU 949.00 ¤ Gigabyte GA-8I945PL-G Intel 945PL Bulk Motherboard 576.00 ¤ Twinmos 512MB DDR-II DDR 533 Memory 269.00 ¤ 2 538 ¤ Gainward Geforce BLISS 7900GT 256MB DVI Video Card 2275.00 ¤ Western Digital 160GB 7200rpm 8MB Buffer S-ATAII HDD 479.00 ¤ NEC ND-4551A Black x 16 Bulk DVD±R/RW 290.00 ¤ Coolermaster RC-532 Centurion eXtreme PS380W Case 487.00 ¤ סה"כ 5594 ¤ אני מעדיף מסך LCD, שמעתי שזה הכי טוב, אני צריך מסך באיכות בינונית עד מעולה בערך ב 1.5K עד 1.6K ללא חריגות. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם מישהו מכיר את הדגם הספציפי הזה? פשוט קיבלתי הצעה לרכוש אותו במחיר של 1950 ש"ח, אז רציתי לשאול מה דעתכם עליו והאם זה מחיר משתלם?
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-