כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
לחבר שלי יש בעיה במשחק: מאז שהוא שינה את הרזולוציה מ1024X768 ל800X600 התמונה שחורה, ורואים רק את האורות של המכוניות והרחוב. גם אחרי שהוא שינה בחזרה ל1024X768 הבעיה נשארה. תמונה: [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
היי חברים לא פתחתי דיון כבר הרבה זמן , מחשב אשר כרגע בבעלותי בצבע לבן עם אלמנטים שחורים. לצורך כך רכשתי כרטיס של ASUS 1070 OC DUAL חדש היחידי הלבן שמצאתי המפרט: מארז ENERMAX כולל חלון 3 מאווררים 120 מ"מ , סידור כאבלים אולטימטיבי ספק ENERMAX 500W לוח GIGABYTE M150 DDR4 זיכרון FURY 16GB DDR4 2133 בסטיק אחד SSD 120 ו HDD 1 TB מעבד I5 6500 רגיל קרור ALPINE 11 (לא עובר 40C במאמץ) היו לי בעבר שני כרטיסים של נוודיה 1070 G1 GIGABYTE ASUS STRIX OC שניהם לא עברו את ה 73 מעלות כאשר האסוס בקושי טרח להפעיל את המאווררים. הכרטיס הנוכחי DUAL, מגיע ל 80C עם BOOST מקורי מהמפעל ל 1962 MHZ …
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הכרטיס רק רציתי לדעת בערך באחוזים כמה אחוז מהכרטיס אני לא ישתמש עם פנטיום D 930 ?תודה ואם כבר אני שואל איזה ספק ב300 שקל יחזיק את הכרטיס?
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
יחזיק? או שיש צורך להשקיע הון תועפות ב640? (וכן, 400שקל זה הון תועפות) או אולי בכלל לקחת משהו מהדור הקודם, כמו 7950? כי גם ככה D10 עדיין לא בשל, ואף אחד לא יודע את הביצועים האמיתיים של ה88 על משחקי D10? מקום טוב לחסכון? או שאני טועה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
קראתי בכתבה על ממיר ה DDR ל DDR2 שקיים כזה ממיר, קיים? אם כן מישהו יכול להגיד לי איפה יש?
-
- 1 תגובה
- 872 צפיות
-
-
ראיתי כמה בנצים ברשת על הכרטיס והוא בהפרש של FPS בודדים מהגירסא של ה-512MB עד שעוברים את הרזולוצייה של 1280*1024. הוא עולה 450ש"ח, לאומת ה-512MB שעולה 650ש"ח(לא כולל את הגירסא של הפליט), אז עדיף את זה ולחסוך 200ש"ח, לא?
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
זה המסך LCD השלישי שאני קונה בחודשים האחרונים בשבוע הראשון אני עושה רקע שחור בשביל לבקוד אם יתגלו פקסלים שרופים ! בנתיים אין פקסילים שרופים,אבל בקרע שחור בסמסונג הזה אני רואה שני קווי אור חלשים כאלה לא בוהקים בצידי המסך עליון והתחתון,כלומר זה ממש מתחת למסגרת העליונה ומעל למסגרת התחתונה של המסך יכולהיות שזו תופעה נורמלית ,לא יודע,שוב אני אומר תזה בזהירות שלא יבואו כאלה ויגידו שוב,זאת תקלה,לך לחנות תחליף !! אז בקשה למי שיש לו סמסונג 730B ,אם תעשו רקע שחור בשולחן העבודה אתם מבחינים אולי בשני קווי האור החלשים האלה לאורך הקווים,עליון והתחתון בצמוד למסגרת של המסך?!
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
אהלן יש לי כ.מסך X800XL במפרט שלי , כמו שאתם יכולים לראות. הוא של ASUS ויש לו VIVO דרך מפצל שנכנס ל SVIDEO הראשי של הכרטיס על המפצל עצמו יש 2 כניסות ו-2 יציאות (שתיים SVIDEO ושתיים RCA) הוא מחובר תמידית לטלויזיה שלי, דרך כבל שיוצא מה SVIDEO OUT שעל המפצל ומגיע ל RCA IN של הטלויזיה. (כבל כזה רק ארוך ואיכותי יותר) כשאני עובד על המחשב, ונגיד רוצה לראות סרט או משהו, אני מעביר את התצוגה לטלויזיה (CTRL ALT T לפי הגדרה שהגדרתי בדרייבר) וחזרה באותה הדרך.. יש עם המצב הזה "בעיה" מוזרה כל פעם שאני עושה BOOT, והמחשב מעלה את עצמו מחדש, אני לא רואה את זה על המסך שלי ! (את ה-BOOT) המסך כבוי עד לרגע שעולה ה-XP ממש, ורק אז הוא נדלק, אין ביוס ואין שום דבר בדרך. יצא לי במקרה להסתכל בטלויז…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי ! חבר שלי רוצה למכור לי את המסך שלו, iiyama visionmaster pro 451, שיש לו בערך שנה... אני רוצה להיות בטוח שהוא לא דופק אותי במחיר, אז באתי לשאול כאן בכמה אתם חושבים ששווה לי לקנות ממנו את המסך הזה, כי שמעתי שהוא מסך מצויין.. תודה !
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
רוצה לשדרג את המחשב: מעבד AMD X2 4600+ 2.4MHz כרטיס מסך ATI REDEON X600 זיכרון 4GB מערכת הפעלה WIN 7 64 bit דיסק 320GB עובד עם פוטושופ CS4, פרימרייר CS4 , ולייטרום ולא משחק בכלל אני חובב וכעת אין לי בעייה עם פוטושופ וה- lightroom, אם העבודה לעיתים קצת איטית אני יכול להסתדר עם זה. הבעיה מתחילה עם עיבוד סירטי וידאו סביר להניח כי רצוי לשדרג את המחשב באופן כללי, אך תקציבית איני יכול לעשות זאת עכשיו לדעתי שידרוג כרטיס מסך יכול לשפר את הביצועים בפרימרייר וגם ביתר התוכנות זה נכון? אם כן, איזה כרטיס מומלץ במחיר של עד 1000 ש"ח בהנחה שאשדרג את המחשב תוך חצי שנה והכרטיס ישמש אותי בעתיד אם לא, איזה מעבד, לוח אם וכרטיס מסך יעשו את העבודה. נא לא לשכוח שמדובר במערכת לחובב מתקדם
-
- 1 תגובה
- 874 צפיות
-
-
אבא שלי עשה לי הפתעה וקנה לי מחשב חדש... את המפרט אני יפרסם בקרוב.. אבל הקטע המבאס זה הוא בא לי ונחש מה... יש לך... גיפורס 4!!!!! אני עושה יש! חשבתי יש לי TI בטוח... עכשיו את המפרט הוא הרכיב עם בן-דוד שלי שעובד בחנות שמבינים טוב מאוד מאוד במחשבים אז אני שואל אותו.. איזה TI? הוא עושה לי אחי! יש לך MX420 מה אתה צריך יותר?! אני קיבלתי ת'שוק של החיים שלי והיית על סף בחי. הבעייה היא שלא נעים לי לבקש מאבא שלי כרטיס יקר יותר אני מעדיף להשאר עם הG2 MX200 אבל לא נעים לי לבקש יקר... :\ מה אתם מציעים לי לעשות למה אני רושם תהודעה הזאת בבאסה ענקית! :'(
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני עכשיו מוחק את הדרייבר של nvidia המחשב עושה ריסטרט אני נכנס בsafemode ומשתמש בתוכנת ניקוי דרייברים?אם כן אז איזו תוכנה?יש לי Driversweeper. אחר כך סוגר את המחשב, מוציא תא הכרטיס מסך ומכניס את החדש..המחשב עולה ואני מתקין catalyst 8.10?
-
- 1 תגובה
- 961 צפיות
-
-
העברתי אותו מבחן רגיל בvantage וקיבלתי 12720(המפרט בצד)זה נורמלי?
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
-
כמו שאמרתי אני מחפש כרטיס כזה כי יש ל מחשב נוסף P3-667 והוא סובל כשאני רואה סרטים עובד על 100% למישהו יש רעיון?
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
אני לא רק מדבר על ההייפ הרציני שעשתה ל gf fx שלבסוף התגלה ככישלון טוטאלי , וגם לא על המחירים האסטרונומיים שלו . אלא גם על כך שכמו טיפשים קצת לפני ש gf fx יצא הם הכריזו ש GF4 TI לא יוכל להריץ את D3 חלק ולהינות ממלוא המשחק . כך הם ירו לעצמם ברגל , כשאר gf fx לא יימכר טוב , וסביר להניח שיישכח לגמרי , הם גם הודיעו שהמשחק עם הגרפיקה הכי טובה שתצא השנה לא ירוץ חלק על הכרטיסים . מטומטמים ..... סוף מעשה במחשבת תחילה.
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
שלום יש לי במפרט שלי לוח אם מדגם asus p6t עכשיו אני יודע שאני יכול לשים כמה כרטיסי מסך ולעבוד עם המחשב. עכשיו השאלה שלי אם במידה ואני ירצה פעם לעבוד אם כרטיס אחד ופעם אם השני יש צורך בניתוק מהמארז או שאפשר להגדיר את זה ישירות מהמחשב כי אני מתכוון גם לערוך וידאו וגם לשחק במחשב . תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
-
שני הכרטיסים מבית גיגהבייט תודה
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
מה עדיף 6600 רגיל או X600XT ועוד שאלה מה עדיף X600XT או 6600 TC?
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
1.האם ניתן לצמצם קריעת-תמונה מבלי להשתמש ב Vsync ?. 2.מדוע כשהוא כן מופעל, הוא מוריד ביצועים בצורה דרסטית (בחלק מהישומים, לא בכולם).
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
הי חברה אני מעוניין לרכוש מחשב חדש ואני מתלבט לגבי כרטיס המסך מהסוג שכאן http://www.tms.co.il/search/?q=GTX950 מה ההבדל בניהם חוץ מסוג החברה וכמה זה משנה? תודה לעוזרים זה המפרט שאני מעוניין לקנות אם זה חשוב http://www.tms.co.il/preview/spec/8xj17qpf
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
GAINWARD GTX275 896MB DDR3 זה עם I7 920, עם 3GB RAM מריץ על הכי גבוה?
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות מחשב ללא מסך מאחר ורוצים להציע לי LCD 15 ב 1890 ש"ח... למה אני רוצה לקנות ללא מסך? כי אני כל הזמן רואה במכרזים מסכי LCD בהרבה פחות מהמחיר... (ואפילו LCD 17 במחיר של 15...) אני לא כל כך מבין במסכים... הייתי מעוניין לדעת מה נחשב למסך סביר+- המתאים למשחקים ולמשרד כאחד... איזה דרישות מינימליות הוא חייב ? אהיה מעוניין לרכוש את המסך בנפרד.. אודה לכם על עזרתכם... תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
אז דבר ראשון, כרגע אני עובד עם כרטיס של ATI, HD4830. הוא עושה לי כל מיני בעיות של OUTPUT שנעלם לפעמים מי שרוצה יכול להבין על מה מדובר בפוסטים קודמים שלי באתר. בכל מקרה אחרי שקראתי את הסקירה של ה GTS450, ואת הנושא פה בפורום של כרטיסי מסך מומלצים, וגם כמה הודעות של אנשים כמוני, אני בדילמה... אני די סגור על GTS450, למרות שגם HD5750 נראה טוב, אבל אני רק מחפש משהו שיחליף את הכרטיס הקיים שלי, וחיסכון בכסף זה ערך חשוב בכל מקרה אני עם: מעבד ארבע ליבות Q6600 4GB זיכרון (3.5 בפועל) WIN7-32bit מסך ברזולוציה של 900 * 1440 השימושים העיקריים שלי הם וורלד אוף וורקראפט, עריכת וידאו קלילה (בווינדוס מובי מייקר, לסרטי WOW), סרטים ויצירת מוזיקה על CUBASE. מבחינת כרטיס מסך הכי הרב…
-
- 1 תגובה
- 982 צפיות
-