עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ShahafH,

טוב לפני חודש-חודשיים קניתי את הכרטיס מסך הנ"ל אפשר גם לראות במפרט שלי את שאר החלקים. כשאני מריץ משחקים בעלי גרפיקה גבוהה או אפילו עכשיו שהרצתי 3DMARK06 אז פתאום המסך נעשה שחור וכתוב:" משהו going to sleep" או בלי המשהו לא זוכר... בקיצור מה כדאי לי לעשות? אני עדכנתי את הדרייברים כבר.. תודה, UnDerCover.

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  2. מפתחת השבבים מאשרת כי שלושת דגמי ה-RTX 4000 הראשונים שהוצגו מבוססים כל אחד על פיסת סיליקון שונה - ושנשאר עוד פוטנציאל לתוספת ביצועים של יותר מ-12 אחוזים עבור ה-RTX 4090 Ti העתידילכתבה

3. Started by xpl0it,

אהלן חברה ברשותי כרטיס מסך מסוג EVGA 8800GT 512MB SUPERCLOCKED. כמובן שאני מרוצה ממנו מאוד והמשחקים רצים אחלה (אפילו CRYSIS !), אבל מענין אותי לבדוק משהו. האריזה שלי היא אריזה של EVGA 8800GT 512MB רגיל, עם מדבקה שכתוב עליה SUPERCLOCKED. אני רוצה לבדוק אם זה באמת SUPERCLOCKED או שסתם מישהו (החנות לדוגמא) שמה את המדבקה הזאת ומכרה ביותר. מותקן אצלי EVEREST ULTIMATE זה מביא לי הרבה פרטים גם על הכרטיס מסך שלי. מישהו יכול להגיד לי איזה ערכים אני צריך לבדוק ולהשוות כדי לראות אם הכרטיס מסך שלי באמת עבר OC והוא מקורי של EVGA עם OC שלהם ? תודה ! אמיר

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  4. Started by aronis,

שלום קניתי לפניי כמה ימים את 3850 וואלה השקעתי 1100 ש"ח ווואלה הוא מפעיל לי הכול על מקסימום במשחקים אבל רק קריסיס מקרטע כלומר הלוגו של החברות איטי מאוד והתפריט משחק איטי. נראה לי זה בעיה של דרייברים אבל יש לי את המעודכן ביותר תעזרוו לי בקשה כי קנתי את הכרטיס רק בשביל קרייסיסי :-\

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  5. Started by yamedi,

שלום, אני רוצה לקנות מסך למחשב LCD ואני רוצה מסך יחסית גדול בין 24 - ל-32 אינץ, והמסכי מחשב שראיתי מאוד יקרים, כמו ה-EIZO 24.1 עולה 9100 ש"ח ! רציתי לדעת האם הTV הזו : http://citydeal.co.il/new_citydeal/product.php?productid=3565&ref=zap יכולה לשמש אותי כמסך מחשב ? (ברמה טובה !) אני בעיקר משתמש במחשב לסרטים ומשחקים, אבל כמובן גם עבודה שוטפת. מה אתם אומרים ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  6. Started by duuuura,

כרגע יש לי מעבד e6400 וכרטיס מסך 8800gt ואני רוצה לשדרג את המחשב שאני יכול לשחק bf bc2 על הגדרות הכי גבוהות חלק תקציב בערך 1500 שקל תודה

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  7. אהלן, אני מעוניין לרכוש בעתיד הקרוב NV 480. עכשיו ייתכן ושאני אתן לאחי את ה285 שלי בתמורה ל8800 שלו או ל260 של בן דודי. השאלה היא אם אפשר להשתמש ב480 ככרטיס ראשי וב8800/260 כייעודי לPHYSX ? במידה וזה אפשרי - איך מבצעים זאת ? במידה וזה בר ביצוע - האם אני יכול להשתמש בלוח אם שלי או שאני אצטרך לוח אם תומך SLI ?

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  8. Started by AvigdOr.GT,

אני אחרי פירמוט, ואני מחפש דריביר שמתאים לכרטיס שלי - 6600GT Leadtek אני כרגע עובד עם ה71.80 אבל נראה לי שהוא מגמגם במעט ואני רוצה להחליפו, יש המלצות?

9. שלום. אני רוצה לוודא אם המידע שנימצא ברשותי הוא נכון או לא. הנושא שאליו אני כותב הוא ממשקים שונים לכרטיסי מסך. אז זה מה שאני הבנתי, מהפורום: ממשק AGP: מיועד לכרטיסי מסך,נמצא בלוחות היותר חדשים, (שמתחילים להיות ישנים אם כניסת חריץ ה-PCI EXPRESS לשוק) שתוכנן במיוחד עבור הדרישות הגבוהות (וההולכות וגוברות) להעברת גרפיקה תלת מימדית. נ.ב. יש לו ערוץ גישה, המוקדש לו במיוחד, לזכרון הפנימי של המחשב! אפיק PCI-X: קיצור של PCI-EXTENDED, הוא בעצם הרחבה (שדרוג) לאפיק ה-PCI הישן ומטרתו היא לספק הרבה יותר רוחב פס (אפיק ה-PCI הישן יכול להעביר 133MB/S בעוד PCI-X מספק 1GB/S ויותר) ובאותו זמן להיות תואם באופן מלא לכרטיסי ה-PCI הישנים..כרגע הוא נמצא אך ורק בלוחות לשרתים והומצא על מנת לספק עוד…

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  10. Started by Moo,

בהרבה משחקים שאני משחק יש היבהוב כזה שקצת קשה להסביר. הדריברים 3.9 כרטיס RADEON 8500 64MB . נתקלתי בזה בפיפא וב NBA החדשים ועוד כמה משחקים. ומקס פיין 2 בכלל לא עולה לי. למישהו יש מושג מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  11. Started by shloosh,

תקציב 1900 ש"ח הדרישות: סרטים,עבודה ממושכת בווינדוס,אינטרנט. עיצוב יפה-חשוב DVI 8ms-12ms חשובה לי איכות התמונה יותר מהמהירות לא משנה לי כל כך החברה. חשבתי על 730B 710T ויש גם כמה חדשים של lg ,אני לא זוכר את הדגמים

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  12. Started by ATk,

תגידו חברה מישהו מכם יודיע אם כדאי לקנות את הכרטיס הזה האם הוא מתחמם מהר(בגלל שהוא souperClocked )? מה התמפרטורה המקסימלית שלו בזמן משחק?

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  13. Started by redti,

שלום , ברשותי מחשב מולטימדיה שאני מחבר לטלווזית סמסונג חדשה תומכת תלת מימד c7000 . למחשב יש כרטיס מסך מובנה GMA X3500 , כשאני צופה בסרטי תלת מימד יש קרטועים והביצועים לא מספקים..ייתכן וזה קורה בגלל הכרטיס מסך וממולץ להחליף לאחר ? או שאולי להשתמש בתוכנה אחרת ? שאר המפרט 4GB DDR2 CORE 2 QUAD 9300 G35 INTEL EXPRESS CHIPSET thermaltake dh102 vh2001bns מארז במידה והבעיה היא נובעת מחולשתו של הכרטיס מסך ? איזה כרטיס מסך אתם ממליצים לי לרכוש שיתאים למפרט ? אחד שאוכל לחבר אותו לטלויזיה samsung c7000 בכבל HDMI 1.4 ולראות סרטי תלת מימד וסרטי FULL HD בצורה חלקה ויפה .

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  14. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_351_1556&products_id=8186 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_416_1271&products_id=8515 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_95_1218&products_id=8506 Gainward PowerPack GeForce 6600 Ultra 1780 PCX 256MB PCI-e Leadtek WinFast PX6600TD PCIe GeForce 6600 256MB Gigabyte NVIDIA GeForce 6600 256MB PCI-E GV-NX66256D Bulk והאם יש כרטיס יותר טוב משלושת אלו עד 700 ש"ח רק pci-e... תודה...

15. Started by David_Beckham,

עכשיו יש לי 6600GT .. ואני רוצה לשדרג ל7900GTבהתחלה רציתי ל8800GTS אבל ראית כמה דיונים שכנראה לא משתלם לקנןות אותו עכשיו כי מילא אין לו תמיכה עכשיו אז ככול הנראה אני ייקנה את ה7900GT מה אתם אומרים..

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  16. Started by asifZ,

לפני כחודש קניתי מחשב חדש הכולל כרטיס מסך ATI HD 4850 של Club3D ומעבד E8400. בהתחלה התקנתי עליו XP וכשניסיתי להפעיל משחקים המחשב איתחל לי את ההגדרות ויצא מהמשחק בשגיאת VPU RECOVER. חשוב לציין שהמעלות עומדות על 70+- במאמץ ולפי מה ששמעתי זה לא הרבה בכלל.. כשהתקנתי ויסטה הבעיה של ה VPU Recover נעלמה אבל יש עיוותים במשחקים ולפעמים גם במערכת הפעלה ואני לא שיחקתי עוד במשחקים כבדים (משחקים כמו FIFA ו Chicken invaders). בתוכנה של הדריבר יש אופציה של Test Custom Clocks כשאני מריץ אותה הוא כותב שהוא נכשל 8 מתוך 10 פעמים שאני מנסה.. אמרו לי כבר להתקין את הדריבר העדכני של הכ.מ והלוח אם ועדכנתי הכל וכלום לא עזר.. התקשרתי לSKYPC הם רוצים לעדכן לי את הביוס ושאני יביא את המחשב אליהם אבל …

17. GeForce 8600GTS 512 או 8600GTS 256MB Superclocked

18. asus gtx 560 ti top vs gtx560ti hawk

• 1 תגובה
    • 911 צפיות
  19. Started by yair9_20,

מה דעתכם על הכרטיס מסך המובנה Intel® Graphics Media Accelerator 900 שנמצא בלוח GA-8I915G-MF האם הוא משתווה ל - fx 5200 או שהוא הרבה יותר טוב ממנו בקיצור אני רוצה להריץ את ניד פור ספיד החדש זה ירוץ עליו?

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  20. Started by FatherBoard,

אני רוצה להמהיר את הכרטיס מסך, אבל מה ההבדל בין אוברקלוקינג לטוויקינג?

• 1 תגובה
    • 951 צפיות
  21. Started by STRENGTH,

Step 1 Unzip mag.zip file and stored to a folder where you are going to install the driver. Step 2 Open the Display Properties window. Do this by selecting the Display icon in Control Panel, or by right-clicking anywhere on the Windows desktop (away from any icons). A small menu will open, left-click once on the last option, Properties. This opens the Display Properties window. Step 3 Click on the "Setting" tab at the top of the window and then click on the "Advanced Properties" button. Step 4 Click on the "Monitor" tab then click "Change" button. This will open the Select Device window. Click "Next". Step 5 Select "Display a list of all the drivers in a location?…

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  22. Started by 1900GT,

אני משחק ב FEAR COMBAT ובזמן האחרון התחילו להופיע תקיעות בלי ששיניתי את ההגדרות מה אפשר לבדוק ???

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  23. Started by hamtsani,

אני לא יודע אם זה הפורום הנכון - אם לא אשמח אם תעזרו לי מהו הפורום הנכון. אני מעוניין לרכוש תוכנה לעריכת וידאו - מעונין בהמלצה על תוכנה שכזו, שמעתי על תוכנה של pinacle מישהו מכיר? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  24. Started by YAYA24,

ברשותי נייח חדש e5400 לוח אם אסרוק גי 31.אני מעוניין לחבר את הכרטיס מסך מהמשחב הישן(9600) לצפות בסרטים וכו בטלויזיה (מכיוון שבמחשב החדש אין יציאות מלבד vga).משום מה כשאני מחבר את הכרטיס מסך (יש לו יציאת אס וידאו)ומחבר את המסך לא קורה כלום.ניסיתי בביוס לשנות ולא עוזר.פליז תעזרו לי!

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  25. היי, את המפרט ניתן לראות בצד. מסך DELL 2209WA. תקציב: 700 ש"ח. אין אפשרות ל-SLI על הלוח-אם הנוכחי לצערי הרב.

• 1 תגובה
    • 685 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.