כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,959 דיונים בפורום זה
-
-
מפרט amd 1800+@2600 512mb ddr400 msi k7n2 delta geforce 6200@6600gt טוב המערכת שלי כימעט ראתה את המוות שהרצתי את התוכנה הזאת :\ אבל היא שרדה והכרטיס שלי עמד ליבכות טוב אז הינה אני על OC בכרטיס מ550\300 ל710\470 והצלתי להביא את התוצאה הזאת http://rotter.name/User_files/nor/43d0dd497c441639.jpg מה ככה יש כבוד? :] ד"א משהו יודע מתי יוצא סראיל לתוכנה? כי אני רוצה ליראות את כול האפשרויות וגם הרזולוציה מוגזמת :\
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
בהמשך לחיפושים אחר מסך LCD רחב, קצת התקררתי בנוגע למסכי "24 ופניתי יותר לכיוון של "20. שני מסכים עיקריים עלו בחכתי : Viewsonic vp2030b או Dell 2005FPW האם יש עוד מסך, במחיר דומה, שאפשר לכוון אליו ? ואם בכל זאת יהיה מצב ל-"24,יש מספר דגמים אפשריים Viewsonic vp2330wb, Eizo S410w וגם יש ל-Dell את ה-2405FPW.. - שני הראשונים אמורים לצאת לשוק בקרוב, והמסך של Dell כבר ניתן לרכישה. האם ההבדל בשטח התצוגה ו/או תכונות אחרות שווה את ההפרש, הממש לא קטן, במחיר ? אשמח לשמוע דיעות נוספות לגבי כל ההתלבטויות, בעיקר מבעלי נסיון שימוש במסכים אלו
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
הי לאחרונה רציתי לשדרג את ה geforce 5200 ורכשתי geforce6600 . המחשב שלי הוא אטלון amd +2400 עם 1 גיגה זיכרונות. לאחר שהתקנתי את הדרייברים הנידרשים המסך נהיה שחור ולא הגיב לכלום. בדקתי עם הבעיה בכרטיס עצמו והוא תקין. החלפתי ספק כוח לספק חדש וחזק (550) ועדיין הבעיה לא נפתרה. התקנתי את הדרייברים החדשים ביותר מהאתר של אנ-וידיה ועדיין כלום. המחשב (עם הכרטיס) עולה בsafe mode זאת אומרת שהבעיה באיזושהי צורה בהתנגשות דרייברים (כך לפחות נראה לי). לפני שאני מחזיר את הכרטיס לחנות בזעם האם מישהו ניתקל בזה ואו יכול לספק פיתרון? הכרטיס החדש הוא Geforce 6600 אולטרא 1780 - 256mb ddr. איפה לעזעזל הבעיה? תודה
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
כמה זמן ממוצע אני צריך להריץ את הבדיקה הנ"ל בשביל לדעת שה OC יציב ובוודאות לא יהיו לי ארטיפקטים במשחקים? ועוד שאלה,איך הקירור הזה : Arctic Cooling NV Silencer 5 Rev.3 http://www.pandas.co.il/images/products/normal/12141.jpg עד 150 שקל יש קירורים טובים יותר או שזה האופטימלי? (6800GT) תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
ראיתי באתר כאן כתבה על הכרטיס 7800GT של אסוס. האם הוא PCI-E? ואיזה כרטיס יותר טוב 7800GT של POV או של ASUS?
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
למשל ה7800GT של EVGA הוא מגיע עם OC מהחברה, האם הטמפרטורה שלו תהיה גבוהה מכרטיס שלא מגיע עם OC למשל של POINT OF VIEW או FORCE? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 6600GT שמחובר לצג ולמסך פלזמה איך אני עושה קיצור דרך באמצעות לוח מקשים , כדי לעבור בין המסכים ?
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
אני חייב eMagin Z800 3DVisor מאיפה אני מארגן בארץ דבר כזה?? http://www.3dvisor.com/products.php
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
שלום קודם המפרט AMD Athloin 64bit 3000+ Gigabyte K8NS PRO XFX Geforce 6800GT 256MB AGP8X 1024MB כרטיס קול של הלוח דבר ראשון יש לי בעיה תמיד עם הדריברים של הכרטיס מסך אמרו לי להתקין את הדריבר הכי חדש ולא יהיו בעיות וניהיו בעיות יותר ממה שהיה במשחקים יש לי תקיעות כל הזמן וכשעשיתי בדיקה ב 3damrk06 התוצאות היו גרועות1800-1600 אז התקנתי דריבר שדרך האתר של xfx הורדתי אותו גירסה 66.93 הוא היא טוב יותר אבל עדיין היו בעיות במשחקים והתוצאה ב 3dmark06 הייתה יותר גבוהה 2130 אבל זה עדיין נחשב חלש עכשיו אני אחרי פורמט ואני לא רוצה לעשות שום טעויות אז בבקשה תעזרו לי עם הדריברים הכי טובים למחשב שלי לכרטיס מסך ללוח לכל מה שאני צריך תודה מראש!!
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס טלויזיה שיענה על הדרישות האלה: עד 400 (גמיש) חיבור לאנטנה של הטלויזיה צריכת משאבים נמוכה שלט מה אתם אומרים על ה PINNACLE PCTV STEREO? פתחתי כבר תראד בנושא אבל הדרישות השתנו תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
רציתי לשאול משהו לגבי הכרטיסים המקצועיים.. איך זה שכרטיסים מקצועיים כגון: quardo, 3dlabs וכו'..(רק חברות של כרטיסים מקצועיים) לא מתאימים למשחקים ולא יריצו משחקים על הביצועים הכי גבוהים, למרות שהחברות המפתחות את המשחקים משתמשות בכרטיסים אלו.. וכל ההדמיות למיניהן (של המשחקים) עובדות/רצות חלק על הכרטיסים האלו...?
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
שבת שלום ! יש לי כרטיס 5950 עם דרייברים של NVIDIA 82.12, ויש לי בעייה בצפייה בוידאו על הטלויזיה כשאני מנסה להגדיר בטאב של תצוגת וידאו במסך מלא בדיירברים של NVIDIA, הוא עושה שתי תקלות : 1. כשההגרה על תצוגה ראשית, הוא מציג את הוידאו במסך מלא על המסך מחשב ! ואת הטלויזיה הוא הופך לדסקטופ של המחשב. 2. כשההגדרה על תצוגה משנית, הוא עושה בלאגן בטלויזיה, ואת המסך של המחשב מכבה לגמרי ( הוא עובר לסטנד ביי). זה כבר קורה לי ב 4 גירסאות אחרונות של הדרייברים, פעם זה עבד טוב. למישהו יש פיתרון לדבר המעצבן הזה ?
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
יש לי Leadtek PX7800GT עם הקירור השחור השקט הזה ולא הענק ובמנוחה הכרטיס על 34 מעלות ובמאמץ על 44.. זה נורמלי?
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
יש לי את הלוח Asus A8N-VM CSM עם כרטיס מסך 6150 ONBOARD. אין ללוח SVIDEO בשביל TVOUT (ניתן לקנות BRACKET, אבל זה יקר) אני רוצה להתקין כרטיס מסך ישן שיש לי (NVIDIA 32MB עם SVIDEO OUT) בנוסף על הכרטיס הקיים על מנת לאפשר זאת. האם זה אפשרי? אם כן, איך?
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
היי, בדיוק אתמול קיבלתי סוף סוף את המסך Viewsonic VP930 והיום בצהריים, באמצע עבודה שוטפת במחשב, פתאום המסך נכבה וכותב DVI no signal. ניסיתי לשחק עם החיבורים, להתקין דרייברים לשחק עם הכרטיס מסך - כלום. כאשר אני מחבר את המסך בשני החיבורים של D-sub הוא פועל בלי בעיות אבל ב DVI הוא פשוט לא מגיב. ניסיתי גם לשים מעין ממיר מDVI לאנלוגי (שקיבלתי עם הכרטיס מסך) בחיבור הDVI שבכרטיס המסך, וגם אחרי שחיברתי את המסך לממיר הוא לא הגיב - מה שגורם לי לחשוב שהבעיה בכרטיס מסך. האם יכול להיות שהכרטיס מסך משדר רק באנלוגי והיציאה הדיגטילית נשרפה או משהו ? ואיך אני יכול לדעת אם הבעיה במסך ? או אולי בכבל ה DVI ? * הכרטיס מסך שלי הוא ATI Radeon 9700. * אתמול היה הפעם הראשונה שהשתמשתי בחיבור הדיגי…
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
יש לכם מושג מאיפה אפשר לקנות מסך כזה או משהו בסגנון? הכוונה זה למסך של מחשב 16*9 אבל שיהיה בסביבות 5 - 9 אינץ'
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-
-
לLEADTEK יש משהו בשם MYVIVO, ניסיתי להבין מזה מתוך האתר שלהם http://www.leadtek.com/3d_graphic/winfast_px7800gt_tdhvivo_1.html זה רק אני או שזה רק חרטא? וזה לא שונה מכל VIVO אחר של יצרן אחר? כלומר סתם 2-3 תוכנות נכון? לא הבדל חומרתי או משהו כזה?
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך ה-Geforce 4 Ti 4800 ??? האם הוא טוב? לאיזה כרטיס מסך של ATI הוא משתווה? לאיזה כרטיס מסך של Nvidia הרגילים(FX וכאלה) הוא משתווה? תודה
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
-
http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=88302 דרביר לווינדוס ויסטה ל1900X? ?
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
זה משנה אם אני מחבר את המסך בחיבור DVI או בחיבור רגיל? מה יותר טוב? *אני לא יודע אם זה משנה אבל יש לי מסך: LCD-LG 1780Q
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת איזה רכיבים צריך במחשב על מנת ליצור אולפן עריכה ביתית למתחיל. ושתהיה אפשרות כמובן להעביר ע"י כבל - וידיאו מהמחשב על הטלויזיה. וכמה כל הרכיבים האלה יעלו? התקציב שלי הוא כמה שיותר נמוך!! אני רק מתחיל, אני מחפש ניסיון זה הכל.
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
שלום יש לי מסך ישן יחסית לפני כ 6 שנים אין לי מושג מה הדגם הבעיה היא שהוא לפעמים מתחיל לשנות את הבהירות זה כזה מהבהב כל הזמן נגיד אם יש לי מהירות הכי בהיר אז זה משתנה פתאום לשנייה לפחות בהיר וחוזר בחזרה הקפיצות האלה יכולות להימשך כמה דקות או כמה שעות וזה מעצבן זה כזה מהמהב כל הזמן כמה שעות זה התחיל אצלי במחשב ישן עם כרטיס מסך ישן מאוד עכשיו יש לי כרטיס מסך GF 6600 256MB ואני לא יודע מה הבעיה שלו =\ עזרה בבקשה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אילו אתרים מבצעים ביקורות למסכי LCD, חוץ מאתר חומרה "רגילים" (Anandtech,Toms) ? יש עדיפות לאתרים ספציפיים ?
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-