כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,959 דיונים בפורום זה
-
אז קניתי מחשב חדש...הייעוד- מערכת קולנוע ביתית, מוזיקה, טלביזיה (כרטיס טלביזיה) וקצת משחקים (FS2004 מדי פעם) כרטיס מסך- XFX 6200 ומסך 19" BENQ 12 m/s ובהירות 1:600.... דעתכם? וזה המפרט המלא... מעבד P-4 3,0 Ghz (Bus:800MHz, H-T, 1MB S775) לוח אם ABIT-AG8 (915), S-775 זיכרון 512MB Kingston כרטיס מסך PINE-xfx 6200 256MB DVI,TV,PCI-E דיסק קשיח WD-120 GB 7200 ATA-100 (8MB) כונן LG X16 כונן LG 52 x 32 x 52 (kit) כרטיס טלויזיה ASUS PC-TV+FM מארז Thermaltake Xaser III VM-3000A midi מסך BENQ 19 רמקולים CREATIVE Inspire 5200 sub + 5Sp
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
כנראה שלא הייתי מובן בניסוח הראשון של השאלה שלי בהודעה הקודמת , אבל לפי הכותרת אפשר להבחין שהתעניינתי בחיבור כרטיס טלויזיה לכבל של יס בלבד ללא ממיר ואפשרות לראות את הערוצים הדיגיטליים שבשידור זה בלעדיו בעזרת תוכנת טלויזיה או שיטה אחרת שאני לא מכיר..ערב טוב
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אפשר למצוא דרייבר למסך: Philips 17C2622E תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
יש לי 6800 GT של GIGABYTE והוא מתחמם הרבה יותר מהאחרים 60 מעלות על מנוחה הייתי רוצה לדעת על דרכים לקרר אותו
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
יש לי טלויזיה 20 אינץ' בחדר בלי כניסת s-video אלא רק שני כניסות audio in ו- video in השאלה היא אם יש אולי ממיר או כבל מיוחד שאפשר לחבר בין הכרטיס מסך (s-video) לטלויזיה.. ???
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
אני חייב לבחור מסך! פשוט אני מתלבט כבר כמה זמן ונורא קשה לי להחליט... המסכים שאני מתלבט הם: samsong 710TM LG 1730s samsong 710n nu QL-711V אני יודע את האיכויות של כל אחד וגם את המחירים.. מה שאני צריך זה כמובן עזרה לבחור מה יהיה לי הכי טוב... המסך ישמש בעיקר למשחקים ולסרטים.. איזה מסך יביא לי את השילוב הכי טוב מבחינתי (מחיר + איכות)?
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
בקיצור אני מחפש המלצה לדריוור טוב בשביל להביא אובר מקסימלי לכרטיס מסך,ושיציג ביצועים גם במצב סטוק במשחקים? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
אני יודע שכרטיס המסך ישן אבל אני מחפש גירסא טובה של דרייבר שאני יוכל לנצל אותו חיפשתי באתר של nvidia אבל לא ידעתי מה להוריד יש כול כך הרבה גירסאות מישהו יכול אולי להמליץ לי תודה
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
הוא מבקש ממני סיסמה....... איפה אני משיג אותה או מהי ?? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-
-
היי, אז ככה, יש לי מחשב אחד ישן שמשמש כשרת, עליו יש כ.מסך Ati Rage Mobility PCI. עד לא מזמן עמד עליו מסך Mag 15 אינטצ' מלפני 12 שנה, שהציג תמונה טובה ותקנית. החלטתי להחליף את המסך למסך LG 775, שזהו מסך תקין שעבד על מחשב אחר שניסיתי אותו עליו. בכל אופן, המסך החדש מציג תמונה מעוותת עם צבעים שונים ואפילו סוג של תמונה כפולה על המסך ברגע שמפעילים אותו על המחשב הישן. רציתי לדעת מהי הסיבה ואיך אפשר לתקן את הבעיה? * הבעיה היא אותה אחת גם בהפעלת המחשב ולא רק ב-Windows. תודה לכל העוזרים!
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
איך אני מחבר את הממיר יס לכ. TV? יש לי בין השאר חיבורים בכרטיס: audio out audio in s-video in video in tv antena בין מה לחבר למי ולאיפה? בין הממיר לכרטיס? מה האופציה הכי איכותית? ס-וידאו או וידאו אין? קיצר.. מה לעשות??? תודה מקרב לב לכל העוזרים!!!
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
שלום לכולם חיברתי את המחשב לטלויזיה שברשותי בעזרת כבל אך אני רואה בטלויזיה בשחור לבן. מה הבעיה ואיך אפשר לפתור אותה?? תודה
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
יש לי את המיפרט שבחתימה שלי וכשאני משחק NFSU1 יש לי תחושה שהוא עובד 1000FPS הוא יותר מידיי מהיר ומאוד קשה לשחק ככה..ב200קמ"ש נראה כאילו אני נוסע 500.. התקנתי ומחקתי את המישחק וזה לא עוזר ואני לא משתמש בשום טריינר ואפילו שמתי על הגרפיקה הכי גבוהה שיש 1024X1248 ועדין אותו דבר.. השמח לקבל עזרה. :s05:
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
היי, בעיה שמופיעה לפעמים בכרטיסי מסך היא שהכרטיס נשרף אבל ממשיך לעבוד עם ביצועים יותר נמוכים. כנראה שההתנגדות בליבה עולה וזה מאט אותו אבל לא גורם לו להפסיק לעבוד. מכיוון שגם OC על כרטיס שורף אותו לאט לאט רציתי לדעת אם אחרי OC ממושך הביצועים של הכרטיס יורדים?
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
בדקתי את הביוס שלי וראיתי שם בקטגוריה של ווידאו משהו כתוב שני דברים אחד היה כתוב AGP ואחד היה 64MB שניתי את ה64 ל128 זה טוב? אה והכרטיס שלי זה gigabyte radeon 9550 128mb 64bit
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך ג'יפורס ישן עם שתי יציאות עגולות: אחת S-OUT ואחת C-OUT למה הן משמשות? תודה מראש....
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
מה ההבדלים בין כרטיס מסך אדום לירוק?? (אם יש הבדלים ביכלל) ויכול להיות שהאדום יותר חזק מהירוק??(ב X800XL) כי ראיתי בבנצ'ים שהכרטיס אדום ושלי ירוק :'(
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
אני רואה ש את SHDOW MASK יש במסכים כמו וויסוניק וסאמסונג. ו APERTE GRILL יש ל סוני ולעוד כמה. אבל איזה מהם יותר טוב?
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
לאחר הרצת תוכנת EVEREST קבלתי הודעה (כלומר לשיפור המצב במחשב): AGP is disabled כלומר היא הודיעה לי על הבעיה הנ"ל הקיימת במחשב שלי. אני מבין שזה קשור לכרטיס מסך אבל אני לא יודע איך להפוך את זה ל enabled
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול עם יש לי שני כרטיסי 6600 GT בחיבור SLI עם לוח אסוס תומך ו512 MB זיכרון לאיזה כרטיס HIGH-END הם משתווים מבחינת ביצועים תודה:-)!
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
צצה לי אפשרות לקנות מסך דק/שטוח Samsung SyncMaster 570s tft 15 אינץ', ב-590 ש"ח כמעט חדש האם שווה את הכסף או לא , ואיך המסך הזה למשחקים?
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
שלום. אני צריך להחליט (ומהר) איזה כרטיס לקחת: Albatron geforce 6600GT DDRIII AGP Leadtek Winfast 6600GT AGP Retial MSI NX6600GT AGP Point Of View 6600GT AGP ProLink PixelView 6600GT AGP אני גם מתכנן אוברקלוק. תודה על העזרה, נעם.
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
השאלה שלי האם גם שאתם נכנסים למשחק הסך עושה פאק פאק משהו כזה, הרעש כמו שמחליפים מגה הרץ, והאם זה צריך להיות ככה ?
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
מסך "19 CRT שטוח דגם Q995 מסדרת ImageQuest HYUNDAI אל תגידו בלי לברר בבקשה כי אולי הרושם הראשוני לא טוב.
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-