כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
קיבלתי את הכרטיס הנ"ל: Palit Gforce 7600 Gt AGP http://www.palit.biz/en/products/nv_agp_7600GT.htm כשאני מנסה לחבר אותו (במקום ה Gforce 4 mx 400 הישן שלי...) המסך לא משדר כלום. זה לא שהוא לא מקבל אות, כי לא מופיע הסמל של הכאבל או משהו כזה, אלא כאילו המחשב כבוי (הנורה של המסך מהבהבת, כאילו המחשב כבוי) למרות שהמחשב עצמו עובד (הכל עובד כרגיל חוץ מזה שלא רואים כלום במסך). בהתחלה חשבתי שזה הספק (380V במקור לפחות...לא יודע מה הוא מייצר אחרי שנתיים). באמת שאין לי מושג ואין לי יותר מדי כסף. יש פה למישהו מושג? בבסיס, המחשב שלי הוא P4 2.4 Ghz, 512 DDr עם XP Home. אני לא חושב שזה עניין של דרייברים, כי המחשב לא מראה אפילו את המסך של הביוס, שזה בסיסי ולא קשור להתקנים, ובגלל זה אני חוש…
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
היי. יש מספר מסכים שאני מעוניין בהם אבל בכל החנוניות שמוכרים אותם אין להם תצוגות זה מאוד מוזר ! ומאוד מרגיז ! אני רוצה לראות את המסך בעיניים לפני שאני קונה אותו יש למישהו מושג איפה אפשר לראות את המסכים האלו ? המסכים היחידים שיש כמעט בכל חנות זה ה SAMSUNG 913N ועוד אחד של BENQ ו MAG זה מתסכל אני מעוניין ב SONY S94 SONY S95 Viewsonic 191 Viewsonic VX912 LG 1980Q LG 1905H IBM L190P תודה רבה למי שעוזר ארז
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
במסך שלי הרזולוציה המקסימלית היא 1280X1024 אז אתם חושבים שיהיה הבדל משמעותי בין 4870 ל4850 כאשר מדובר ברזולוציה יחסית נמוכה?
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת עם אפשר לעדכן את הדרייבר לכרטיס מסך במחשב הנייד שלי,GEFORCE 310, המחשב עצמו עובד עם טכנולוגיית ה-OPTIMUS. האם אני יכול פשוט להוריד את הדרייבר האחרון מאנוידיה או שצריך איזשהו דרייבר מיוחד? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
דגם הביניים החדש שיהיה הראשון מחוץ למשפחת ה-RTX ויבוסס על ליבת Turing ללא היחידות הייעודיות לעקיבת קרניים - בדרך להשקה בסוף השבוע לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אם כן תנו חוות דעת עליה בבקשה. הדגמים הרלוונטים הם lm725 ו lm728 תודה
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
http://www.theinquirer.net/?article=17887 כדאי לפרסם בחדשות האתר
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
למי יש 8600 gts מבקש חוות דעת על הכרטיס לאחר שבדק את הכרטיס
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
-
האם DURON 1000 יכול לנצל את הTI4400 או שחבל על הכסף ועדיף ללכת על TI4200 ?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
HIS 6870 IceQ X 1GB GDDR5 - vs HIS 6870 Fan 1GB GDDR5 איזה גירסה עדיף לקנות? :s05: שניהם אותו מחיר בrsm
-
- 1 תגובה
- 954 צפיות
-
-
שלום איך ניתן לחבר 6 מסכים למחשב אחד דרך כרטיס(ים) מסך? ולא מעוניין לחבר ע"י התקן חיצוני (USB לדוגמא) נ.ב. לא ישמש למשחקים תודה
-
- 1 תגובה
- 884 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש ויש לי 700 שקלים.(הכרטיס לגיימינג) יש לי מעבד DUAL CORE ספק כח 550W לא משנה לי אם זה NVIDIA או ATI
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
ניסתי לחבר שניי מסכים דרך שתיי החיבורי DVI שעל הכרטיס PowerColor R9 280X 3GB GDDR5. בחיבור DVI D יש תצוגה לפעמים אבל עם תמונה מתעוותת עם פסים צבעונים או שהמסך שמחובר עליו נכנס למצב שינה. ניסתי לחבר את המסך השני דרך ה DP אבל אז הרזולוציה על המסך שמחובר אליו לא מזוהה ותקוע על רזולוציה של 640x480. קרה גם מצב שלא היה לי תצוגה בשום יציאה של הכרטיס חוץ מ DP שכמו שאמרתי תקוע על 640x480. האם זה בעיה של דרייברים ? כרטיס תקול ? הקטע שקניתי את הכרטיס יד שניה ממישהו שהביא לי את הקבלה שלו מאייבורי השאלה אם אייבורי יעשו אם אני אצטרך לממש אחריות ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לחבר את המחשב למסך ולהנות מסרטי HD כמו שצריך.. הבעיה שאין לי מושג איזה סוג חיבור צריך בשביל זה ולפי מה שהבנתי כשמחברים מסך כזה למחשב האיכות יורדת.. אני רוצה לחבר ת'מחשב ברזולציה הזאת (1920X1080) ולהינות כמו שצריך.. ואגב, אם זה משנה יש לי מחשב חזק (מעבד q6600 וכרטיס מסך 8800 GTX..) אז בבקשה תפרטו לי איזה סוג חיבור וכל מה שצריך..כי אני בור בנושא..
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
אני לא מצליח למצוא בדרייברים של NVIDIA את האופציה לבדוק טמפ' של הכרטיס. מישהו יכול לתת תוכנה שנותנת נתונים על טמפ' של הכרטיס? (דחוף) תודה
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
חבר'ה תראו יש לי בעיה כזאת: יש לי מחשב ישן פנטיום 3 - 450 עם כרטיס מסך nvidia riva tnt 16 mb שמובנה על הלוח אם לקחתי מחבר שלי את הג'י פורס 2 אמ איקס שלו כדי לשים בשלי אבל אי אפשר כי אין בכלל סלוט לכרטיס מסך משום שהכרטיס מסך הנוכחי הוא מובנה על הלוח אם יש איזשהי שיטה בכל זאת לחבר אותו ושיעבוד???
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
היי יש לי 600 שקל יש לי מחשב עם 4 גיגה זיכרון , לוח של גיגה בייט עם CHIPSET G45 . מעבד QUAD , לא זוכר איזה דגגם בדיוק . איזה כרטיס מסך הייתם ממליצים לי שיוכל להריץ משחקים חדשים בלי בעיות ? תודה מראש . לירן
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
הורדתי את הדרייבר האחרון של הכרטיס מסך שלי GeForce 7800 GS. ניסתי להתקין ואז הוא עוצר אותי בהודעה Error שהוא לא מוצא Hardware או משהו כזה. "The nVIDIA setup program could not locate any drivers that are compatible with your current hardware" עזרה דחוף, בלי זה אני לא יוכל לשחק במשחקים די חדשים ובמיוחד פיפא 2007 ימשיך לרוץ לי כמו זקנה עם מקל תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לפתוח את 4 צינורות העיבוד הסגורות שיש ל X1800GTO. איך אני עושה זאת? מה הסיכוי שיצאו לי פגומים? אם פתחתי והוא יצא פגום ויש לי ארכיטקטורים מה לעשות? ואם נגיד הצלחתי, ועכשיו אני רוצה להעביר את הכרטיס מסך מחשב ,ישאר לי 4 הצינורות הפתוחות ->זאת אומרת 16 צינורות? צריבת ביוס: איך עושים זאת? בעזרת איזו תוכנה? מה הסיכונים תודה רבה. ;D
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
טוב אנשים אז ככה, אני רוצה לדעת איזה כרטיס מסך יותר טוב או יותר נכון איזה חברה יותר טובה SAPPHIRE ATI RADEON X1950PRO ULTIMATE 256MB DDR3 DUAL DVI PCI-E http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=1202&category_id=2932ab02ea4da9374b275476c04d56d7 כרטיס גרפי GeCube Ati Radeon X1950Pro 256MB PCIe ¤923 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GV315 אז ככה מה יותר טוב מהבחינות הבאות: ביצועים קירור יותר טוב אוברקלוק שאלה אחרונה אם יש כרטיס מסך בתקציב של עד 900-1000 עדיף 900 שיותר טוב מX1950pro.
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
צריך להצביע על אחד מכרטיסי המסך הבאים : hd 6850 sapphire hd 6850 gigabyte תודה לכל מי שעוזר.
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם! זוכרים אותי? לא מזמן פתחתי דיון לגבי מסכים , השכלתי משם בכמה דברים אך עדיין יש לי מיספר שאלות. אני מקווה שתענו לי. אני עדיין לא בטוח איזה מסך לקנות. יש כל כך הרבה דגמים ואני מבולבל. רציתי לשאול איזה מבין המסכים שאני אכתוב עכשיו הכי עדיף, מי בעל התכונות הכי טובות, ובכלליות איזה מסך אתם ממליצים. המסכים הם: 1)ViewSonic CRT 17" P75f+ - Pro Series מה אומר ה "פלוס"? האם זה מסך טוב? הוא מראה צבעים יפים? 2)Samsung CRT 17" - 757NF - Natural Flat Monitor . הבעיה שאת המסך הזה לא ניתן להשיג בכל מקום. 3)LG CRT 17" - F700P - Flatron Monitor ישנו דגם של LG 17" שהוא יותר טוב מהדגם הזה? איך המסכים של LG ביכלל , הם טובים? 4)MAG CRT 17" - 796FD2 MITSUBISHI Diamondtron M2 …
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
אז לאחר שרובכם ראיתם לאיזה תחבולה נפלתי והספדתי הרבה כסף בה התקשרתי לחברה שממנה קניתי ת"ראדון" והם אמרו שאני ישלח להם תכרטיס והם מעברים תכסף חזרה אלי אני מקווה שזה מה שיקרה ואז אני יכול סוף סוף לקבל תכרטיס שאני חולם עליו כבר חודשיים עכשיו יש לי כסף ואני לא יודע איזה לקחת ולמה המחירים כאלה שונים אני רוצה לקנות 9800 פרו אבל איזה יצרן של איטי רוצים 3000 ומעלה זה יקר מאוד ספיר רוצים 1500 ויש עוד כרטיס שלהם שעולה 2300 ככה ואני לא מבין למה הרקולס החברה הכי חזקה שיש 2700 או של גיגכואב שלפי מה ששמעתי חרא של כרטיס והוא עולה 2700 מה כדאי חשבתי על הספיר אבל זה מוזר שהוא עולה ככזה זול ומה הקטע של איטי 3000 שקל על כרטיס ישר בלי תסוספות חשבתי על הכרטיס של הרקולס הוא נראה טוב ויש…
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-