עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אין מה להוסיף... תודה

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום לכולם אני רוצה להחליף מחשב בקרוב וכמו שאר העולם אני מחכה שיצא הקונרו, שיצאו קצת מבחנים,שאנשים יתנסו עליו ואז גם אני אקנה. עניין של חודש-חודשיים. עכשיו, העניין הוא שיש לי מישהו שבא בחודש הקרוב מארה"ב וחשבתי לקנות חלק מהרכיבים שם (כרטיס מסך, זיכרונות). אם אני רוצה לעשות את הקומבינה הזאת אז זה אומר שאני אצטרך להזמין את כרטיס המסך והזכרון כבר עכשיו (חשבתי על כרטיס 1900xt). השאלה היא האם צפויה איזו התקדמות ממשית, איזו פריצת דרך בכרטיסי המסך בחודש-חודשיים הקרובים ואז אני אתקע עם מחשב לא כ"כ מאוזן, או שאני יכול לקנות בשקט עכשיו ולהרכיב את המחשב בעוד חודשיים ? בנוסף, האם כאשר תצא VISTA זה ישפיע על כרטיסי המסך (למשל גירסאות מתקדמות יותר של ACTIVEX שהערטיסים של היום לא תומכים)…

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by kobibo,

לאפיק pci-e תודה

4. Started by OutRaGe,

כדי לא להטעות את חבר שלי שביקש המלצה רציתי דעה סופית מהפורום האם הכרטיס הזה הוא הכי כדאי מבחינת מחיר/ביצועים ? תודה מראש לעוזרים.

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Rage17,

דבר ראשון, תודה על העזרה שקיבלתי בנושא הקודם שפתחתי בקשר להמלצה על כרטיס מסך טוב לAGP בתקציב בערך של 500 ש"ח .. כנראה שאני באמת אלך על מה שהרבה שם המליצו: http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6750 עכשיו השאלה שלי היא בקשר למשהו שנקרא PIXEL SHADER. בהרבה משחקים כתוב שצריך את זה ובכרטיס שיש לי עכשיו כנראה שאין ( geforce 4 mx ). מה שאני שואל זה האם יש את זה בכרטיס שאני אקנה עכשיו ? ואם אפשר גם הסבר קצר על מה זה בעצם פיקסל שיידר... תודה רבה!

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by ZeppeliN,

אני מתלבט בין הכרטיסים הבאים: X1800GTO2 של ספייר ב1550 שקל X1800GTO שבא עם הX2 של AC ב1250 שקל 7600GT של לידטק ב997 שקל 7600GT אקסטרים של לידטק ב1074 שקל 7900GT של לידטק ב1531 שקל זה הולך ככה לא? X1800GTO2>7900GT>X1800GTO>7600GT EXTREME>7600GT ההבדלי מחיר שווים? האם יש הבדל גדול בין 128 ביט לבין 256 ביט? מה הבאנדל שמגיע עם הכרטיסים? איזה כרטיס הכי משתלם? תודה!

• 19 תגובות
    • 1k צפיות
  7. זאת הדילמה (לא שלי.. אני בעל x1900xt גאה) של הרבה אנשים , וסתם חשבתי לראות מה אתם חושבים. אם התקציב הוא גבוהה , לאנשים שקונים מחשב חדש , שווה לקנות איזה כרטיס בינוני שיפעיל משחקים בצורה טובה אך לא לאורך זמן (חצי שנה.. משו כזה) ולחסוך את הכסף ולחכות לכרטיסי הדור הבא DX10 ואז לקנות משהו טוב , או שפשוט כדאי להם לקנות כרטיס עכשיו כדוגמת ה x1900xt (וכדומה..) ? אשמח לשמוע דעתכם

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. יש לי AGPx4 אבל הבנתי שגם כפול 8 יעבוד עכשיו יש לי פנטיום 4 1.7 אם אתם יכולים לתת המלצה לכרטיס מסך שיהיה מתאים לנתונים ושיפעיל לי גם משחקים בנתונים גבוהים אם יש תודה

• 19 תגובות
    • 929 צפיות
  9. Started by T-Flash,

הכרטיס הוא S3 Crome S27... יש עליו ביקורת ב X-bit labs: http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/s3-chrome-s27.html אני לא מתכוון לקנות אותו או משהו אבל מה זה החברה הזאת? חברה חדשה שנדחפת לשוק הכרטיסים?? וכרטיס מציג ביצועים מכובדים במשחקים כבדים כמו FEAR...

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. הי אני צריך עזרה אם בחירת כרטיס מסך לPCI-E ב 1200 ¤ תודה מראש

• 19 תגובות
    • 977 צפיות
  11. Started by Tabasco,

אני צריך המלצה למסך CRT טוב, 17" שלא יגרום לכאבי ראש תקציב- 1000 בערך אין לי העדפה מסוימת לחברה תודה

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by Bar1234,

מישהו יכול לתת לי חוות דעת על הרטיס מסך הבא : GT 6600 ולהגיד לי אם הוא מתאים למשחקים חדשים.... ובבקשה לא להפנות אותי לכל מיני מאמרים... תודה לכולם....

• 19 תגובות
    • 958 צפיות
  13. Started by Guarding angel,

לאחר כ"כ הרבה זמן בעולם החומרה וכרטיסי המסך עלת השאלה שכנראה לא מצאתי לה הסבר... מה כ"כ שונה אצל nVIDIA וATi? עזבו את הLOGO עזבו הכול... נטו מה ההבדלים העיקריים ביניהם?

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by EgoManiac,

אפשר להזמין אותו כבר בנוע הנה הקישור: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4792 מחיר שפוי לא?

• 19 תגובות
    • 989 צפיות
  15. Started by Idanp,

עם מצגת חדשה. http://www.techpowerup.com/reviews/NVIDIA/X1900LaunchAnalysis/1 ובואו לא נשכח שה7800GTX 512MB נירצח ע''י הX1800XT כשמפעילים Super AA. http://firingsquad.com/hardware/ati_super_aa_vs_nvidia_sli_aa/page6.asp גדול.חחחחח.

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by Quickly,

כדאי להחליף x800xl ל 7800GT נותנים לי פיצוי של 1050 ויש לי 400 מיותרים ככה שתאמת אין לי הרבה מה לעשות איתם ככה שיש לי 1500 שקל שווה להוסיף 200 שקל +- ולקחת 7800GT תאכלס לא נראה לי כדאי ממש למה עדיף לחכות לדור הבא של המשחקים וכרטיסי המסך ועד אז כבר אני יהיה בצבא ב"ה ובכמה הבדל כבר יכול ליהיות? 20fps גג קיצר לא יודע אם שווה לי תנו את דעתכם... + אני מאד מרוצה מהכרטיס והמביצועים שלו בתור גיימר שמשחק על כבד משחקים כבדים

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Gimel,

https://support.ati.com/ics/support/default.asp?deptID=894&task=knowledge&questionID=640 למי שרוצה.

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. מחנות באיזור חיפה (צפון)... אני כנראה יחליף את ה-X700 PRO שלי... זה משתלם? אני מתכוון לקנות את זה קרוב לפסח... (אחרי ליל הסדר) אז יש לי זמן לחכות... תודה לעוזרים מראש

• 19 תגובות
    • 952 צפיות
  19. שלום לכולם! אני מחפש 2 הצעות לכרטיסי מסך: האחד- עד 1000 ש"ח לא יותר, עם ביצועים טובים השני- עד 1500 ש"ח עדיף שהכרטיס יהיה מלוג'יק PC כי שם אני קונה את המחשב. שאלה: איזה כרטיס יותר טוב, ה6600GT או הX800GT ? תודה ניב

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by ולרי88,

האם אתם חושבים שכדאי לי להחליף את ה-6600GT ל7800GS .. כמובן SLOT של AGP .. לפי מה שאני רואה באתרים אומרים ש7800GS הוא הכרטיס הכי עוצמתי לAGP שקיים.. מה אתם אומרים?

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6858&CatCode=122 ממ אני לא מבין הרבה במחירים וכל זה אבל אתם ממליצים לקנות את הX800GTO2 באותו מחיר כדי להגיע באוברקלוק לכרטיס X850XT

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by lmlm,

http://www.theinquirer.net/?article=31492 אחלה מהלך מבחינת ATI

• 19 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by pelo911,

לפני שבוע קניתי מחשב עם מפרט כזה: מסך LG 19 דגם 2MS מארז טרמל-טק tsunami 4 גיגה זכרון במהירות 533 הארד דיסק 250GB עם 16MB זכרון לוח MSI 975X פלטניום מעבד 930D כרגע המעבד עובד בחום של 76 מעלות בעבודה ו 69 במנוחה!! הזמנתי מאוורר טרמל-טק silent מה שנשאר לי לבחור זה כרטיס מסך לאור העובדה שיש כל כך הרבה חברות , כל כך הרבה דגמים יצאתי מבולבל מאוד מכל המבחר אשמח לשמוע את הצעותיכם מה כדאי יותר X1800 או 7600GT ואיזה חברה לבחור? 256BIT או 128BIT כמו ברוב הכרטסים? או שאולי בכלל עדיך לקנות 2 כרטיסים זולים יחסית 7600GS ולחבר אותם ביחד על הלוח??? אשמח לתגובה מפורטת בעיקר כדי להבין בחירה זאת או אחרת.

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום. יש לי 9550 128 זיכרון 64 ביט של חברת פאליט. הכרטיס הינו גרוע מאוד. בזמן האחרון כל משחק נתקע או שמופיעים סימנים על המסך, הכרטיס לא עבר שום שינוי מיום רכישתו. הכרטיס בן שנה ו 5 חודשים אני לא מתכוון להשתמש באחריות. התקנתי את המחשב מחדש ושוב אותם הבעיות, על הכרטיס מותקן הגירסה הכי חדשה של ATI ו גירסת ה דירקס הכי חדשה. מה לעשות?, עדיף לשמור כסף ולקנות משהו חזק במקום? אם כבר AGP. תודה

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by WarSoul,

שלום , יש לי מסך של חברת proview בעל 19 אינץ' שמחזיק אצלי כבר כשלוש שנים ובזמן האחרון הוא התחיל לרצד לי , ולכן , החלטתי לקנות מסך חדש למחשב שלי , היעוד שלי זה משחקים , סרטים וגלישה באינטרנט , התקציב הוא בסביבות ה- 2000 +- ואני רוצה מסך 19 אינץ' . מה יותר טוב לי אם כך , crt או lcd ? עשיתי חיפוש כאן בפורומים ולא מצאתי תשובה חד משמעית מה יותר טוב בשבילי , ולכן הייתי רוצה שתמליצו לי על מסכים טובים בשני הקטגוריות במסגרת התקציב שלי ועלפי היעודים שרשמתי למעלה . תודה מראש .

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.