כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,967 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי GeForce 6600 256 MB 128 MB ובזמן האחרון מופעים לי במשחקים כל מיני בעיות לא ברצף המשחק אלה בתמונה, התמונה הפכה לתמונה עם כל מיני חורים והיא משנה צבעים! צרפתי קובץ תמונה שמראה את התקלה! (אל תתיחסו לאיכות, אני הורדתי אותה כדי שיהיה אפשר להעלות את התמונה) תודה, [attachment deleted by admin]
-
- 19 תגובות
- 994 צפיות
-
-
היה מקרה בפיפא 2013 שבאמצע משחק המחשב קפא, חייב ריסטרט, במקרה נוסף זה כמעט נתקע אבל הסתדר והמשחק המשיך כרגיל. עוד מקרה שקרה לי זה עם המשחק מקס פיין 3 כשיצאתי מהמשחק, אחרי שזה שואל אם אני בטוח שאני רוצה לצאת ואני מאשר, המשחב פשוט נתקע ושוב חייב ריסטרט. זה קרה לי ב-2 המקרים האלו תוך שבועיים, אלו דברים שקורים ? או שמשהו כלשהוא כנראה לא תקין ? הכרטיס מסך גיגהבייט 670 קצת factory overclocked. לפי תוכנה הטמפרטורה לא עוברת את ה-63 מעלות
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי חבר שרוצה למכור לי מחשב- עזבו פירוט והכל זאת לא השאלה. [אם אתם רוצים תבקשו] למחשב יש DDR1 עם 2ג'יגה ראם ויש לו כרטיס מסך 1950 PRO של רדון. שמעתי שעוד שנה יצאו משחקים חדשים, והכרטיס מסך הזה לא יהיה שימושי ואצטרך כבר מחשב חדש אז. זה נכון? הוא רוצה על כל המחשב 2600 - המחשב עצמו טוב יש לו מעבד טוב (AMD 4600 athlon 64 2X) וקירורים השאלה היא אם זה הזמן לקנות מחשב טוב (אני צריך מחשב שום משחק חדש לא עולה לי אפילו NFS) תודה לעוזרים
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני בעל טלוויזיה ענק 65" פנסוניק עם כל האלמנטים החדשניים DEEP COLOER , xvYCC , דרך HDMI 1.3a ועוד הכרטיס מיועד לסרטים 1080P השאלה : משהו בדק אפשהו בעולם לגבי כרטיסי מסך 5850 או 5750 האם 1440 Stream Processing Units מול 800 בכרטיס החלש יותר משפיע על הקונטרס ,צבעים , דיוק האם 72 Texture Units מול 40 בכרטיס החלש יותר משפיע על הקונטרס ,צבעים , דיוק האם 32 Color ROP Units מול 16 בכרטיס החלש יותר משפיע על הקונטרס ,צבעים , דיוק
-
- 19 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
זאת הדילמה (לא שלי.. אני בעל x1900xt גאה) של הרבה אנשים , וסתם חשבתי לראות מה אתם חושבים. אם התקציב הוא גבוהה , לאנשים שקונים מחשב חדש , שווה לקנות איזה כרטיס בינוני שיפעיל משחקים בצורה טובה אך לא לאורך זמן (חצי שנה.. משו כזה) ולחסוך את הכסף ולחכות לכרטיסי הדור הבא DX10 ואז לקנות משהו טוב , או שפשוט כדאי להם לקנות כרטיס עכשיו כדוגמת ה x1900xt (וכדומה..) ? אשמח לשמוע דעתכם
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי לא מזמן את המחשב שבמפרט. כשאני משחק ב COJ אחרי כמה דקות התמונה מתבלגנת (פתעום נקודות אדומות צצות והמשחק לא מגיב) והמחשב מפסיק להגיב לי למרות שחלונות עוד פועל ברקע פשוט אי אפשר לעבור אליו. מה זה ?
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן חברים, מחפש לשדרג את הכרטיס המסך שיש לי כרגע nvidia gigabyte gtx 760 winforce x3 לא שאני לא מרוצה ממנו באמת כרטיס ברמה שלא אכזב אותי אבל הגיע הזמן להשתדרג הכיוון שלי הוא לקנות Nvidia Gigabyte gtx970 g1 gaming או שתמליצו אתם. חשוב שיהיה שקט כמו ה 760 ( לא שומע אותו גם במאמץ ). וקירור כמובן לא צריך טוסטר. תקציב 1200 - 1500 ( גג) מוכן לנסוע עד אילת או להזמין מחו"ל אם צריך. או אולי לחכות כי תצא סדרה חדשה של כרטיסי מסך אני לא ממהר.
-
- 19 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
לא נשאר לי מקום אז למי שיש משהו אחר (GeForce 2/3, Radeon 8500 וכו') נא לכתוב!
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://ksp.co.il/hmain.php.. 1195.. ירד במאה חמישים ככה...
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
פוקס פיסי החליטו לפנק אותנו כנראה, ויצאו עם כרטס GTX260 192SP בגרסת הקירור הכי טובה של inno3d ה-Freezer X2 וכל זה במחיר של 805 שח למזומן (או 830 בתשלומים) הכרטיס עדיף בקצת על ה-4870 בגרסת ה-512mb במיוחד עם הקירור המיוחד שאיתו http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1723 בנוסף, אפשר להתחיל למצוא בארץ כבר את ה-4770 של AMD במחיר של כ-550 שח למי שמעוניין, הכרטיס עדיף על 4830 בביצועים וגם זול ממנו http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1747 עריכה: למי שלא הבין, המחירים בפוקס נמוכים ב-3 אחוז בתשלום במזומן.. 800 שח הוא המחיר אם משווים את סקאיי פיסי, KSP או IQPC בהם המחירים מוצגים במזומן בלבד
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
סתם במקרה נפלתי על הפריט הבא http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=1646809&Tab=2&NoMapp=0 למי שאין לו כוח להיכנס מדובר ב... XFX GeForce 6200 A / 512MB DDR2 / AGP 8x / DVI / VGA / TV-Out / Video Card כןכן עיניכם לא טועות בפירוט: עכשיו לפי מה שאני זוכר אפשר לפתוח את ה 6200 (צינורות) לרמה של 6600 כולל עוד קצת MHZ ואת הזיכרון אפשר לדעתי להביא ל 800MHZ... וזה 512MB של זיכרון ! מה אני מפספס כאן ???? הפינה לשיקולכם
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אני עובר פה בין הנושאים ואני מבין שיש קשר בין הכרטיס מסך ללוח אם ולמארז אני קונה עכשיו את ה9800X2 והמחשב שלי הוא מלפני שנה בערך עם מעבד של 3.4MH ולוח אם של GIGABYT מאותה תקופה אני צריך להיתיחס לזה שיש לי PCIE וזה מספיק או שלא וצריך להיתיחס לשאר?
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עד שהגעתי ל- SOF2... תמיד שיחקתי על רזולוציה 1024X768 וב- 32Bit בכל משחק ו-SOF2 רץ לי עם קיטועים קלים. אני עובד עם WinXP ודרייבר של Nvidia 6.13 (ככה רשום במאפיני תצוגה) ולא שיניתי שום במאפינים. השאלה שלי היא האם אפשר להעלות את הביצועים של הכרטיס ע"י כיוון של המאפינים שלו כך ש-SOF2 יעבוד לי חלק ? תודה רבה לכל העוזרים. The Doorman
-
- 19 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
קודם כל המחשב שלי: מעבד INTEL CORE 2 QUAD Q6600 2.40GHz זכרון 2.00 GB מערכת הפעלה: 32 סיבייות VISTA ספק 400 מסך 22' של סמסונג 2253BW יש לי על המחשב כרטיס מסךGeFOrce GT NVIDIA 8500 אבל אני שם לב כשאני משנה את הרוולוציה במשחקים אז המשחק יותר איטי ולא נוח והשאלה שלי איזה כרטיס מסך טוב ביותר אני יכול לרכוש שיתאים מצויין למערכת שלי?
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קודם כל שלום לכולם, באתי להתייעץ עם המומחים לפני שאני מחליט החלטות לגבי חומרת מחשבים. אני לא בטירוף לקנות כרטיס מסך חדש.. אבל אני מרגיש שהגיע הזמן לשדרג. כרגע יש לי 6600GT ואני מתחיל לפגוש במשחקים שאני לא מגיע ל MINIMAL REQUIREMENTS .. -אבל- אם אתם חושבים שתוך חודש חודשיים תהיה ירידת מחירים דרסטית (שהחדשות באתר מרמזות על כך) -- אז השאלה הראשונה שלי היא .. אולי כדאי לי לחכות בכלל? נמשיך למפרט מחשב שלי.. הוא מצויין בפרופיל אבל לא מצויין הספק כוח שלי שהוא Enermax 420W EG425P-VE FMA - שמספק כוח למה שמפורט שם פלוס שני הארדיסקים. נסתדר? אני גם רוצה לשאול לגבי הלוח אם - DFI NF4 ULTRA - אני אצטרך לעשות איזה עדכון ביוס בשביל להתקין כרטיס חדש? ועכשיו לדבר האמיתי.. אני לא גי…
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היום שיחקתי קצת ב ms ופתאום אני קולט מלא נקודות בחלק העליון של המסך נכנסתי לאורסט וראיתי שהטמפ על 90(משהו כזה) חזרתי שוב למשחק אבל רק אחרי איזה 15 שניות התחילו שוב הנקודות המוזרות נכנסתי שוב לאוררסט ולאיזה שניה ראיתי 118!! כיביתי את המחשב ובדקתי עם הקרור מחובר והוא היה מחובר (ד"א הקרור מתחבר לכרטיס על ידי שני פלסטיקים (שלכל אחד מהם יש שני רגלים) אאז הקיצר לאחד הפלסטיקים יש לו רק רגל אחת שתופסת אותו ווהיא גם עומדת להשיבר-אז לא רציתי לגעת) הקיצר הדלקתי את המחשב ובדקתי שוב טמפ' (אבל במנוחה)והיא הגיעה לאיזה 62 והמשיכה לעות ונעצרה על 67 שזה הרבה!!(בדרך כלל הטמפ' במנוחה הית ככה על 60 אז התופעה הזו היא ארטיפקטים? אם הם הופיעו לי זה אומר שהכרטיס כבר נפגם? שאני יבדוק את הטמפ' במ…
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
<blockquote>כרגע אני עם ati 4850 רוצה ששדרג לnvidia (עדיפות שלי) לא חובה אלה עם יש משהו שזול יותר וטוב יותר מדגם nvidia! זק יותר 4850 שיש לי כיום ! תקציב גג 800שח ספק שלי 400W a30 12v enermax libert נ.ב שיריץ לי battlefield 3 כמו שצריץ!(לא מרוצה מ4850 במישחק הזה) תודה רבה לעוזרים מקווה תתנו לי תטוב יותר לתקציב שלי </blockquote>
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי מחשב חדש ואיתו את הכרטיס הנ"ל. בכוונה קניתי את הגרסה הזאת שמגיעה עם קירור של זלמן שהבנתי שאמור לקרר יותר טוב ולהיות שקט. אך לא כך הדבר, הכרטיס די רועש במנוחה. אצל עוד מישהו זה כך ? יש לזה פתרון אולי ? ואם אחליט להחזיר אותו, יש למישהו המצלמה לגרסה רגילה של 4850 ששקטה יחסית במנוחה. תודה רבה
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום , המחשב שלי זה p4 2.4 ghz asus motherbord // not somthing good 512ddr / /kingston fx5200 128mb יש לי כרגע בהשג יד 900 שקל, וחשבתי לקנות את הכרטיס ATi Readon 9600XT 128mb עכשיו השאלה עד כמה הוא טוב, אני רוצה להשיג את הכרטיס הכי טוב במחיר הזה, אני יודע אמרו לי לחסוך עוד 300-200 שקל בשביל 9800pro אבל אין לי , ויקח לי איזה חצי שנה לגייס את זה, עכשיו השאלה אם זה באמת כ"כ משנה. סתם לדוגמה, הכרטיס הזה יוכל להריץ לי HL-2 על מדיום בכיף? או שילגלג כמו חור? תודה לעוזרים!
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום אני כבר הרבה זמן לא מתעדכן בתחום הזה, לכן אני ממש אעריך את עזרתכם פה! אז ככה, המפרט הנוכחי שלי כתוב מימין, הצטיידתי בספק שנחשב למעולה בזמנו (אנרמקס ליברטי 400 וואט) כי ידעתי שאני אשדרג, אבל מצפיה בסטיקי ''כרטיסים מומלצים'' התחלתי להכנס לפאניקה (בערך ;D), כי כתוב שהכרטיסים בטווח המחירים שלי דורשים 400 וואט ומעלה! ואני לא יודע איך הספק שלי יעמוד בזה לכן אני אעריך את זה אם מישהו יבהיר לי את המצב בדיוק. דבר שני, לוח האם שלי הוא M2N-E שגם נחשב לחזק כשקניתי אותו, וכידוע לי הוא תומך בכל הנתונים שכרטיסי מסך בימינו צריכים (אני לא מדבר על הSLI למיניהם שדורשים מערכת קירור של חנקן נוזלי ), בטווח המחירים שציינתי. עוד דבר (מצטער על החפירה הקלה), שדרגתי לאחרונה ל…
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני לא יודע למה לצפות אני לא יודע אם הכרטיס לי עובד כמו שצריך או שיש לי בעיה במסך...
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הלכתי לחברו הטוב של האדם...גוגל ולא מצאתי ביקורת על הכרטיס הזה...כמו איך הוא במשחקים... הציעו לחבר שלי את הכרטיס הזה ב200 שקל...שווה קניה?? הכרטיס ישמש אותו לרוב ל2 מסכים...וגם קצת משחקים...(GENERALS וכאלה...לא כבדים)...
-
- 19 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך ראדון 9550 וכשחזרתי הבייתה האריזה הייתה פתוחה אז חיברתי למחשב והמחשב לא קולט אותו אז אולי לא התקנתי נכון הוא שזה בעיה בכרטיס אז השאלה שלי זה איך מתקינים אותו ? והאם זו בעיה בכרטיס? תודה לעזרים
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום!לפני חודש בערך ביקשתי עזרה בקשר לשדרוג כרטיס המסך.הנה הלינק-http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=214024.0(תודה לכל מי שעזר לי!). הלכתי על כרטיס ה-7600GS של XFX,אך לפנדה היו בעיות עם הזמנת הכרטיס מהיבואן ולכן ביטלתי את ההזמנה. עכשיו אני מחפש שוב אחר כרטיס חדש. יש לי חיבור AGP x8 והתקציב שלי הוא 750ש"ח. אני מעדיף 7600GS,עם זכרון של 256MB. הכרטיס של ג'יגה בייט נראה טוב,הנה לינק-http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1988,ועולה 732 ש"ח.רציתי לדעת אם הוא טוב כמו שאני חושב ואם כדאי לי לקנות אותו,או שיש לכם כרטיסים אחרים להציע לי. תודה רבה!
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-