עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ofir_19,

שלום לכולם... קניתי 9600gt מלפני שבוע אבל משום מה בתוכנת 3dmark06 הוא נותן לי 8000 בניקוד הסופי יש מצב שהמעבד שלי גורם לצוואר בקבוק מפרט: מעבד amd 4200+ x2 am2 לוח msi ultra k9n זיכרון 2 גיגה ארד דיסק 320 היטאצ'י

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  2. Started by ילד-hw,

שלום לכולם יש לי מסך 17 757 dfx של סמסונג עכשיו דיי ממזמן התחילו לי ריצודים מדיי פעם בצדדים של המסך ממך מעצבנים וקניתי אותו לפני שנה ואולי פחות מ- אופיס דיפו ויש לי את האחריות שלו נראה לכם שיתנו לי חדש במקומו תודה מראש ! :)

3. Started by sheff2k1,

האם geforce 8600GT חזק יותר מ7600GT? אציין שה7600 שלי הוא agp.

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  4. בעיקרון הכרטיס הוא להצגת סרטים דרך MCE. הוא צריך להיות תומך ב- DirectX 9 ושלא יהיה לו מאורר כי זה למחשב סלוני. תקציב..כמה שיותר זול. תודה

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  5. השאלה למעלה

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  6. Started by EagleX2,

שלום... הרבה פעמים כאשר אני מבצע הפעלה מחדש (או סתם מדליק את המחשב) ההכרטס מסך (r9800pro) מודיע שיש בעיה עם כבל החשמל של הכרטיס. זהבעיה נפתרת רק על ידי חיבור מחדש של כבל החשמל... אשמח לעזרה, נעם. Antec truepower 430 ATI radeon9800pro 128 wd 120 gb sata

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  7. Started by f_b_i,

האם כל כרטיס מסך PCI-E תומך SLI?

8. היי לכולם https://www.tweaktown.com/news/72152/nvidia-geforce-rtx-3080-ti-leaked-specs-teases-an-absolute-monster-gpu/amp.html לעיונכם !

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Nadg,

אהלן לכולם לא משתגע יותר מידיי מול המחשב מה ממליצים המומחים? עד 800 ש"ח נראה לי סביר + תודה

10. Started by nakamura,

אני מנסה להעתיק וידאו למחשב באמצעות כרטיס טלויזיה - שמחובר אליו וידאו כשאני לוחץ "PLAY" אני רואה בתוכנה את הוידאו בצורה חלקה וברורה, - אבל - מתי שאני לוחץ "RECORD" וההקלטה מתחילה, מופיעים פסים/ריבועים של טישטוש. הפרעות כאלה על הסרט וככה הוא גם מעתיק אותו למחשב. אפשר לראות את הסרט אבל הוא לא חלק. חשבתי אולי זה הכבל, אבל במחשבה שניה אין סיבה שזה הכבל כי בצפיה ישירה מהוידאו רואים חלק!! רק כשלוחצים הקלטה מופיע הטישטוש וכן בחרתי בהגדרות את האיכות הכי גבוהה. למישהו יש מושג מה הסיבה??? איך לסדר את זה?!?

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  11. Started by CocaColaBoy,

מישהו יכול לעזור לי בהתקנת דרייבר ATI לכרטיס מסך 4870.הסרתי אותם ברגיל ואז עם הDRIVER SWEPER אבל במקום סנטאנדרט VGA הווינדוס מתקין לי אוטומטית דרייורים ג'נריים של WDDM1.1אז כשאני מתקין את הדרייור החדש מATI הוא לא פועל ,אני כבר מיואש ,תודה מראש לעוזר

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  12. Started by Proww,

היי חברים, יש לי כרטיס מסך geforce gtx 470 שנקנה לפני שלוש שנים בערך. יש לי שם חיבור HDMI והחלטתי להשתמש בו למחשב (לחבר מסך של סמסונג לחיבור זה.) השאלה איזה חיבור זה שם? מיני HDMI או מיקרו HDMI? אני פשוט צריך לקנות כבל / מתאם ורציתי לדעת איזה חיבור זה. תודה

• 1 תגובה
    • 822 צפיות
  13. מחפש אחר הכרטיס: 6200 AGP אלה מהסוג שאפשר לפתוח לו תצינורות עיבוד אם אפשר חנות מאיזור הקריות תודה ענקית לעזורים.

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  14. Started by House M.D.,

החלטתי לחבר את המסך הישן שלי כמסך משני, כי הוא סתם היה במחסן בלי שימוש-וחבל. כדי לשים את סמן העכבר במסך השני אני פשוט צריך להזיז אותו מעבר לשוליים של המסך הראשון והוא עובר לשני. כך גם עם גרירת תוכנות וכו'. הבעיה היא שאם משחק על מסך מלא מופעל במסך הראשי, ואני רוצה לעבור עם העכבר למסך השני, הוא לא עובר. אפילו אם אני עושה pause וכאשר מוצג התפריט מנסה להעביר את הסמן למסך השני, הוא לא עובר. אני חייב למזער את המשחק. יש משחקים שאם ממזערים אותם ואז חוזרים אליהם הם פשוט נתקעים לי אז זה לא פיתרון טוב. כרטיס מסך : HD4770. Windows 7

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  15. Started by bbnbbn,

אי אפשר במקרה להשתמש ביציאת S-VIDEO גם כדי לקלוט שידורים מהממיר הדיגיטלי? נניח ויש לי את התוכנה שמאפשרת לצפות בשידורים דרך כרטיס טלויזיה רגיל, אני לא יכול להשתמש בה כדי לצפות דרך שידור שמתקבל ב-S-VIDEO? תודה.

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  16. Started by no_way,

תקציב: 500~1000 חריגה מקסימלית: 200 שח מה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס: גיימינג כבד האם תהיו מעונינים לבצע OC לכרטיס מסך ? לא חנות: האם יש חנות ספציפית שהקונה מעוניין לקנות ממנה ?: לא עניין התשלום(אין צורך לרשום איך אתם משלמים): מזומן\אשראי. לא רלוונטי מפרט של המחשב: http://img411.imageshack.us/img411/1058/18375099.png ספק: PRO 82+ איזה מסך יש לכם או מה גודלו?(חשוב על מנת שנתאים את הכרטיס הטוב ביותר למסך): AOC 19 INCH הערות ובקשות מיוחדות: אין

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  17. Started by game kILLer,

קניתי מסך LCD של סמסונג הדגם הוא L1515S הבעיה שלי זה כמה הרצים לשים בתצוגה כי שאני שם 75\85 אני רואה רעידות על המסך וזה משגע אותי בכמה הרצים אתם משתמשים? כמה מומלץ? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  18. לפני קניית מחשב צריך המלצה או דעה לגבי כרטיס מסך

19. Started by tamirushb,

איך אני אמור לבדוק את הטמפ' של הכרטיס.?? לאחרונה יש לי בעיה כאשר אני מאמץ את הכרטיס (נכנס למשחק וכו') אז המחשב נעצר לרגע ואז כל מיני צבעים במסך משתגעים ואז המחשב נתקע ולאחר מכן עושה ריסט.. לדעתי הכרטיס מתחמם אבל אני לא יודע איך לבדוק טמפ' וגם אם אני אבדוק ואראה שאכן הכרטיס רותח ואפשר להכין עליו חביתה - מה אני עושה אחר כך?

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  20. Started by Tomerm,

היי לכולם. יש לי ATI HD4850 מזה כשנתיים והחודשיים האחרונים התחילו לי שתי בעיות. 1. התקנתי את הדרייברים האחרונים, וכאשר אני מנסה לעלות את ה CCC המחשב נותן לי הודעת שגיאה. אין לי גישה ל CCC בכלל לצערי. 2. המחשב קופא לאחר פעולה רצופה (משתנה , לפעמים קופא אחרי 10 דקות ולפעמים אחרי 3 שעות). ניסיתי לפרמט מחדש את המחשב מספר פעמים, הבעיות חוזרות על עצמן. אני לא חושב שיש בעית קירור במחשב ואני לא עושה OC. הצעות יתקבלו בברכה. תומר.

21. Started by dj_tg,

שלום , חיברתי את המחשב שלי לTV דרך יציאת הRCA שקיימת בכרטיס המסך בלוח ASUS M2A-VM HDMI והתמונה שאני מקבל לא מפוקסת , ניסיתי גם את יציאת הS-VIDOE והתוצאה זהה. רציתי לדעת האם מישהו נתקל בתופעה הזו ויודע מה לעשות. האם זאת בעיה של הגדרת כרטיס מסך או אולי של CODEC (התקנתי את ה K-LITE CODEC PACK). במחשב הישן שיש לי ושגם הוא מחובר לTV דרך כרטיס מסך RADEAON 9200 רואים כמו שצריך. הגדרתי את יציאת הTV בBIOS לPAL ובהגדרות של הכרטיס ל B/PAL אשמח לעזרה :s05:

22. Started by UnPluggeD,

שלום אני צריך מסך lcd שיש לו צבעים יחסית אמיתיים רוב העבודה על המסך זה עריכת וידאו כמעט ולא משחקים עליו אבל חשוב לי שיהיה ריפרש רייט של לפחות 12ms תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  23. Started by FPSbanana,

יש לי כרטיס מסך GF7600GS של Gigabyte אני מחזיר אותו לחנות ומקבל זיכוי. אני רוצה משהו עד 1200 ש"ח לא משנה ATI-AMD או nVidia

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  24. Started by ovadia10,

יש לי את הכרטיס HD4870X2 ובתוכנה GPU-Z הוא מראה לי שיש לי 1GB זיכרון ו 115GB/S bandwidth ולמעטה מסומן שיש לי בCF: enable 2gpus וכתוב לי גם SIDEPORT OFF רציתי לברר 2 דברים : 1) מה זה SIDEPORT? 2)למה הוא מראה לי הכל בחצי (הכוונה ל1GB וBANDWIDTH 115GB/S ) תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  25. Started by vale,

שלום, בעוד כמה ימים אני רוכש את הGTX260 ויש לי כמה שאלות ברשותכם. א)יש לי כרגע במארז ספק כוח די חלש של 250W בלבד, וחשבתי להחליף אותו לספק של Enermax pro 625W, רציתי לדעת אם השילוב הזה יהיה בסדר והאם הוא מספיק חזק בשבילו כי הGTX260 לפי בירורים אחרונים שעשיתי דורש ספק שמספק בסביבות 500-550W חוץ מזה אין לי עוד משהו מיוחד במחשב, רק כונן DVD לוח אם, מעבד, ודיסק קשיח . ב)המארז שלי הוא מסוג galaxy midi tower atx 0205a והוא לא הכי גדול אבל בעיקרון בחלק התחתון שבו יש מספיק מקום לכרטיס גדול להיכנס, אבל האם יש עוד דברים שעשויים להגביל בהתחשב בסוג המארז? ג)המעבד שלי הוא מסוג E4500 2.2GHZ core 2 duoוראיתי שNVIDIA ממליצה על דגמים קצת יותר חזקים, האם לא יווצר מה שנקרא "צוואר בקבוק"(לפי …

• 1 תגובה
    • 603 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.