עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ROTFL,

שלום. ראיתי בנועה מחשבים מבצע ליום אחד בלבד על הכרטיס הנ"ל ומכיוון שכבר זמן מה חשבתי לרוכשו, נראה לי שאלך על זה. מה דעתכם? המחיר כדאי ביחס למחירו בארץ? כדאי לקחת אותו או את ה X800XT שגם אותו שמו במבצע הנ"ל? מצפה לתשובה מהירה - חבל לי לפספס את היום ולשלם יותר.

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  2. Started by ori83,

שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך ATI Radeon sapphire 9200. שמתי את הצג ואת הטלויזיה במצב clone וכשאני רואה סרטים הסרט מופיע רק באחד מהם. יש דרך שהוא יופיע בשניהם?

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  3. Started by qpalzm,

1) שמתי לב שאצל חלק מהיצרנים גירסת ה-GT מגיעה עם אותו קירור כמו גירסת ה-Ultra. האם זה אומר שבמהירויות סטוק ה-GT יותר קר? והאם זה אומר שלשני הכרטיסים יש פוטנציאל אוברקלוק דומה? 2) איזה סט דרייברים יוציא את מקסימום הביצועים מהכרטיס שלי?

4. Started by gili222,

שלום שמי גילי וקניתי לא מזמן מצלמה וידאו ואני מעוניין להוריד את הסרטים למחשב אך אני זקוק לכרטיס firewire האם כדאי להחליף את הכרטיס המסך כך שהוא יבוא ביחד עם כל היציאות או לקנות בנפרד כרטיס firewire איזה כרטיס כדאי לקנות, מה נחשב הכי טוב בשוק בתודה גילי

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  5. למשל עכשיו יש לי GF2MX200 אם אני אחליף אותו לכ. מסך נורמאלי. אז מהירות העבודה של המחשב תשתפר? בלי קשר למשחקים.

6. Started by nas,

hey , חבר שלי רוצה להזמין מחול תכרטיס , הבעיה היא שבלוח שלו יש רק סלוט APG .. יש כבר כרטיסים תואמים או רק PCI-E ? ואם אין אז מתי הם יהיו זמינים בחנויות למשלוחים בערך תודה

7. מעבר ל- 3dMark2K5, האם יש שיפור ב-FARCRY או משחקים כבדים אחרים? אם כן תנו בבקשה תוצאות, לינקים וכו' תודה ^^

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  8. מסך נגמר לו הזיכרון האם כדאי לשנות את כמות הזיכרון ל128 או יותר כדי לקבל ביצועים טובים יותר? או שזה עלול לגרום להורדת ביצועים או חלילה לנזק כלשהוא?

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  9. במצב היום שהמשחקים החדשים שיוצאים , הם משחקים שעברו התאמה לכרטיסי מסך של חברה X או Y . לתוכנות בדיקת ביצועים , יוצאים "דריוורים" שעברו אופטימיזצייה , או פאץ , או אולי CARK לתוכנות בדיקה , בכל האתרים שמשווים ביצועים של כרטיסי-מסך ,משתמשים באותם משחקים שאמורים לעבוד טוב יותר אם חברת X או Y וכמובן "הדריוורים" בקיצור יש משהו אמין פה , או כל אחד לוקח בדיקה X או Y ואומר שלי יותר טוב

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  10. שמעתי שאת הVIVO אפשר להפוך לXTPE... איזה כרטיס כדאי לקנות?

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  11. Started by pyaniv,

שלום, הרצתי 3DMark 03 ואני רוצה להשוות תוצאות עם מערכות דומות לשלי. אני לא יכול להירשם כי הקוד הרשמה שלי לא תקף. מה עושים ?

12. Started by shuy,

אז החלטתי להחליף את הגרוטאה שיש לי עכשיו (GF440) במשהו יותר נורמאלי. התקציב שלי הוא 1000+- ש"ח. אז השאלה היא מה הכרטיס המשתלם ביותר בתקציב הזה, הכרטיס למטרת משחקים (בעיקר DOOM3) וסרטים (ככה שאני צריך חיבור TV-OUT נורמאלי) אני לא מתכנן OC על הכרטיס הזה. המפרט שלי מתבסס על P4 1.8 בעל 1G זיכרון וספק 530W של אנטק. (וכן, קראתי את הסטיקי אבל לא הצלחתי להגיע למסקנה כלשהי על-בסיס זה). תודה.

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  13. שלום כולם אני מתכנן כבר זמן רב לקנןת LCD הבעיה שכבר תקופה ארוכה אין דגם שממש שוה לקחת(כמן ההרקולס בזמנו) כבר ננעלתי על ה Q17 אבל הוא עולה כמעט 2800 ש"ח אז אני לא ממש סגור עליו, כל מקרה ראיתי בפומביות מסכים נחמדים ואם נביא אחד ב 2000+ אז אולי כן יהיה משתלם . עכשיו הדגמים מוגבלים אז אני צריך המלצות וחוות דעת. 1)LG L1710S 2)SONY S73 3)PHILIPS 170X

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  14. Started by Co[3]LHo,

תראו הנה המסך: http://www.pc2go.co.il/emall/product.asp?pc=45853&af=10 השאלה שלי אם הוא מסך טוב? אני רוצה שיהיה לי נוח להסתכל עליו. ושבמשחקים למשל.. אני לא אצטרך להסתכל מזווית מסויימת כדי לראות ברור.. אז המסך הזה טוב..?

15. Started by pyaniv,

שלום, הייתה לי בעיה בבנצ'מארק לכרטיס מסך FX5900XTV. הבעיה נפתרה, הרבה בזכות עזרתכם האדיבה ! על כך תודה לכל מי שעזר ! נתראה בפורום אוברקלוקינג

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  16. Started by Idan-h,

עד עכשיו תמיד עבדתי עם הCRT שלי ב1024X768 עם 85HZ. אני רוצה לעבור ל1152X864, הבעיה שאז קצב הרענון הוא רק 75HZ. האם זה מספיק 75HZ או שעדיף שאני ישאר על 1024X768 עם 85HZ. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  17. Started by GAL SHAMIS,

מה דרייברים יותר טובים ? [למרות שאומגה מבוססת על קטלייסט] אבל איזה דרייברים אתם מעדיפים ומשתמשים? כמובן לכרטיסי רדאון של ATI

18. Started by Konchi,

היי, ברשותי הכרטיס Radeon 9600XT של 256MB, השאלה היא כזאת- ההבדל משמעותי בין אותו כרטיס רק של ה128MB?

19. Started by ronin,

היי קודם כל, מסך 15" LCD שקול מבחינת גודל המסך ל 17" ? אני לא הכי מבין יכול להיות למסך מסויים בעיה עם הצגת עברית? חשבתי לקנות את המסך הבא (מחו"ל) http://accessories.gateway.com/AccessoryStore/PC+Accessories_316441/Monitors_316684/LCD+_Q1_Flat+Panel_Q1_+Monitors_316694/15_D1_17+inch+LCD_381953/7005270_proddetail.htm?ref=merch מה אתם אומרים?

20. Started by omrihacli,

איך אני מתקין דרייברים ל msi 9800pro???????

21. Started by CaRTeR,

אני מסתכל על המסך פתאום אני רואה 3 נקודות כאלה ממש מזעריות ! זה נראה כמו מיים או משהו אבל ניסיתי לנקות ממש בעדינות עם בד לעבור רק ולא עזר ! בבקשה תעזרו לי עם מה אני יכול לנקות את זה ממוצרי הבית איין לי זמן ללכת לקנות משהו עכשיו. אני מקווה מאד שזה לא פיקסלים מתים :-\ זה 3 נקודות קטנות כאלה מאד שקופות.

22. Started by Kululu,

שלום. כרגע יש לי P4 2.0 GHZ DDR 512 266mhz לוח אם תואם של Elite Group (לא משו אבל ה-FSB סביר ויש את הפי'צרים שצריך) וכל שאר השטויות שלא משפיעות ממש על ביצועים. ברצוני לקנות את הכרטיס שציינתי בכותרת אבל אני לא יודע אם המחשב באמת יוכל לנצל כמו שצריך את הפוטנציאל של הכרטיס (עקב זה שהמחשב שלי יחסית איטי, לפי מה שהבנתי זה יכול לגרוע מאוד מהביצועיים). לוח האם שלי ישן ולכן אני בספק אם הוא יתמוך בזכרונות מהירים יותר ממה שיש לי, וגם במעבד אני לא חושב שאני אוכל לשים 2.8 לכן השאלה שלי האם לקנות את הכרטיס, או שאני אקנה מחשב AMD 3000 k7 burton עם זיכרונות במהירות 400 ולוח אם של גיגה בייט וראדיאון 9800 PRO. מבחינת תקציב המחירים די אותו הדבר.

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  23. Started by jeyjey,

אני לא עושה OC, הכרטיס טוב? החברה אמינה? וכמה אחריות יש עליו?

24. Started by giloman,

הלוואי עלי וואי אני מזיל ריר על זה :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

25. Started by XTFriends,

יש הבדלים גדולים בינו לבין AGP? כי אני רוצה לקנות לוח והשאלה אם שווה לי עם ה-PCI-E או AGP.. אני רוצה ליקנות את ה-X800XT PE בגירסת PCI-E.. השאלה מה משתלם לי, ומה יהיה טוב לעתיד? תודה.

• 1 תגובה
    • 502 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.