כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
קניתי טלוויזיה תלת מימד ורציתי לדעת האם הכרטיס מסך שלי תומך בחיבור לתלת מימד בכדי לראות סרטים בטלוויזיה.
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
אחים שלי תעזרו לי שוב! חיברתי לחבר שלי את המחשב לטלויזיה עם חיבור הTV OUT בכרטיס מסך שלו (geforce mx 440 64MB של INN0) הקיצר התפעלתי הכל כולל את התוכנה TVTOOL וסידרתי את ההגדרות ובכל זאת רואים ממש לא יפה בטלויזיה והרזולוציה והצבעים ממש לא משהו ואני לא יודע ממש לסדר את זה ולהתעסק עם התוכנה. אם מישהו יודע איך לשים הגדרות אופציונאליות ואיכות תמונה טובה שיעזור לי מהר תודה
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
כל הזכויות וכל המראות חסרות אפקטים, בGAMEPLAY זה נראה מטורף והכל ואצלי אין את האפקטים! nvidia 8800GT 2.13 מעבד -כפול 2 2GB ראם המשחק רץ על 1680*1050 חלק, אבל בלי אפקטים. 8X AA... הכל על HIGHEST הדרייבר של הכ. מסך מעודכן עד ל 185.68 (בטא) וזה לא פעל לי גם ב 182.50 (שזה לא בטא) תודה
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמה ימים אבא שלי ביקש ממני לבדוק לו לגבי קניית כרטיס מסך חדש מהסיבה שהכרטיס שלו לא מספק אותו בעבודה מול תוכנות כגון קורל דרו פוטושופCS4 אילוסטרייטור וכאלה ואחרים, אז יש לי כמה שאלות דבר ראשון איזה כרטיס מסך באמת מתאים למשתמש כזה בתקציב של לכל היותר 450 - 500 שקל אם אפשר פחות זה מצויין... כמובן ממש שאני מכיר ויודע עבודה בעריכת וידאו ועיצוב דו - מיימדי זה לא שיקול של מעבד וזיכרון ?
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
קיבלתי את ה- inno3D GeForce 9600GT 512MB DDR3 OC PCI-E אבל ב-CONTROL PANEL אין לי דרך לעקוב אחר טמפרטורת הכרטיס איך אני מוצא את הפונקציה של טמפרטורת כרטיס-המסך? האים יש תוכנה של NVIDIA שמראה את הטמפרטורה בכרטיס זה?
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
המחשב מיועד לא משחקים אלא רק לעיבוד וסריקת תמונות זה מיעוד לחברה... העיבוד וסריקה ברזולוציה של 1024DPI המסך אמור לתמוך ברזולוציה של 2048X1536 אני צריך שהיה לפחות 256 זכרון נ.ב גם מסך אני צריך תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הי, מעוניין בכ.מסך 1060 6GB או 1070 (ואפילו 1080 אם זה יד 2 במחיר טוב) מסך שלי הוא TV 100HZ ברזולוציה 1K (1080...) ראיתי בפורום ביד 2: Gigabyte GTX1080 Founders Edition ב ₪1,500 GeForce 1070 G1 במחיר גמיש ₪1,425 GeForce 1070 במחיר גמיש ₪1,525 כדאי לקיות יד 2? מישהו מכיר את המוכרים? (המחיר של כרטיסי ה 1070 גמיש) יש איזה דיל טוב בבלאק פריידי שכזה שיצדיק את הפסד האחריות בקניה מחול ? לא חייב שהמקום ישלח לישראל, אני יכול לשלוח את זה דרך חברת שילוח מארה"ב ב 15-20$ (אני מכיר חברות ומנוסה בתחום).
-
- 1 תגובה
- 975 צפיות
-
-
השאלה היא כזאת- האם שווה לשדרג את המפרט הקיים של המחשב שלי(למטה) עם כרטיס נגיד 7600gt שהוא נחשב לכרטיס משתלם יחסית. מה היא התמורה שאני אקבל מכרטיס כזה עם המפרט הנוכחי והאם שיפור שווה את ההשקעה לטווח של שנה וחצי לפחות, שזה הזמן עד לקניה של מחשב חדש(בתקווה). אודה על תשובות ישירות וענייניות וכמו כן המלצות לכרטיסים חלופיים יתקבלו בברכה. מסגרת עד 1000 ש"ח+-.
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
איך הכרטיס הזה יהיה למשחקים במפרט בצד עם תוספת של 1GB ראם ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 852 צפיות
-
-
תראו אתמול קניתי את הגרסא ה4850 של TOXIC...לא הצלחתי לחבר אותו בגלל שאמרו לי לחבר איזה משהו מהספק של 6 פינים וזה לא יוצא לי מהספק...עכשיו קצת חיטטתי בציוד ומצאתי כבל ROHS....ראיתי שיש חיבור בכרטיס מסך הזה לROHS....מה זה החיבור הזה ולאן אני מחבר אותו...יש ראש שחור שמחברים מאחורי הכרטיס מסך וראש שפיץ בצבע צהוב שאין לי מושג לאן מחברים.. תודה. [br]פורסם בתאריך: 29.10.2008 בשעה 15:18:50 עזרה? : |
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
גל הגרסאות הייחודיות מגיע - לקחנו את ה-Radeon RX 6800 Nitro Plus של Sapphire לביקורת על מנת לגלות האם גרסת צד שלישי מתקדמת היא הבחירה הנכונה של הכרטיס הזה מ-AMDלכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
רכשתי לילד מיד 2 מחשב גיימינג סביר+ RYZEN 5 3600 16GBRAM המחשב הגיע עם כרטיס מסך gigabyte GeForce gtx1650 4GB https://www.gigabyte.com/Graphics-Card/GV-N1650OC-4GD/sp#sp במחשב הקודם שלו יש כרטיס Saphire Nitro RX580 8GB. https://www.sapphiretech.com/en/consumer/nitro-rx-580-8g-g5 המסך שישתמש בו הוא gigabyte G27F בגודל 27" https://www.gigabyte.com/Monitor/G27F/sp#sp הילד משחק בעיקר פורטנייט, וואלורנט - עדיין לא משחקים כבדים יחסית....(ככה אני מבין...) השאלה שלי מבחינת ביצועים/FPS ושאר מילים שאני פחות מבין.... בלי שום קשר לזה שסביר להניח ששניהם מתאימים לצרכים שלו. ----> איזה כרטיס מסך עדיף שיהיה לו במחשב? מה יתן לו ביצועים יותר טובים…
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
- 2 followers
-
-
אני \זוכר שבגרסא הראשונה שיצא הכרטיס (6.9) היו דרייברים מיוחדים ל-1950PRO, מאז בכל גרסאת גרייברים חדשה שיוצאית מ-ATI (גם ה-7.1) יש קישור נוסף ל-1950, האם ה-7.1 תומך ב-1950PRO או שעדיין מדובר באותם 6.9 ישנים ?
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
...ה 19" החדש של ViewSonic, עם זמן תגובה של 12ms (אני לא קונה אותו בגלל הזמן תגובה, אבל זה בונוס נאה). לא הצלחתי למצוא אותו באף חנות בארץ. אז אם מישהו יודע על זה משהו, אנא... תודה!
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם קיים כרטיס לכניסת pci המוסיף למחשב יציאת svideo/rca בלי להוות כרטיס מסך בפני עצמו, ובלי לפגוע בכרטיס מסך הקיים(משולב בלוח אם) אלא רק יוסיףך יציאת TV, ואם אפשר לינקים. תודה
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה איזה מסך Lcd הכי כדאי לקנות... בגודל 17 אינטש תודה
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אפשר למצוא דרייבר למסך: Philips 17C2622E תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
שלום לכולם, שמי רפאל. ואני צריך עצה והכוונה בנושא חשוב, קניתי בשבוע שעבר מחשב חדש, אם כרטיס מסך מסוג: sapphire radeon r9 270x dual-x boost oc 2gb הכרטיס מסך מחובר לשני מסכים במקביל: 1. wacom cintiq 21ux (מסך המחשב הראשי שלי - ממנו יציאת DVI) - שעובד מעולה וחלק! איתו אין בעיות. 2. טלוויזית Philips 40" LED PFL8664 H (מסך הטלוויזיה השני כעזר ותוסף למסך הראשון - ממנו יציאת HDM) - שאיתו יש בעיה! הבעיה קוראת במסך הטלוויזיה שלי. לרגע המסך עובד בסדר וחלק, ואז פתאום הצבעים משתנים ונהפכים לורוד/כחול/ירוק (מצורף תמונה). כמו שגיעה ותקלה במסך. ואז שוב חוזר למצב הרגיל (כך שוב ושוב) המסך מוגדר כ100Hz אבל הכרטיס מסך מזהה כ 60Hz (לא יודע אם זה קשור?!). ניסיתי לבדוק בין כל החיבורי H…
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
-
-
אהלן, יש לי לוח אם של MSI MS-7267, ואין לו יציאת Tv Out בכרטיס מסך On Board... אני מחפש פיתרון זול ויעיל לבעיה תודה רבה אסף.[br]פורסם בתאריך: 17.02.2008 בשעה 22:27:34 מצטער, הדגם הוא msi v2 945gcm5-f 1333
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
הדריברים האחרונים של nvidia 43.03 שוקלים 18 מגה ולמשל גרסה אחת לפני כן היתה 20 ומשהו מגה אז ההבדלים משמעותיים ? כאילו מה הם הורידו משהו למה זה פחות מגה
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי כרגע הכרטיס 4850 של ATI. (דגם SONIC) איזה כרטיס היום שווה ערך לקטגוריה כיום? ממש למצוא מחט בערמת שחת אודה לעזרתכם, מוטי
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
אוקי אז קניתי 8800GTS וקניתי 500W LIBERTY, יש לי E6300, יש לי גי'גה זיכרון 667, ועל הכוונת זה: Intel Core2 Quad Processor Q6600 2.4GHZ BOX מול 2 סלוטים של 2 ג'יגה זכרון 800. אוקי, מה עדיף קודם?
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
שלום מה מצב?? טוב אז ככה רציתי לדעת איזה דרייבר מהחדשים הכי מומלץ בישביל ה6600GT תודה
-
- 1 תגובה
- 907 צפיות
-
-
שלום..אני צריך להוציא אות מהמחשב ל4 מסכים הייתי רוצה שזה יתבצע בלי 2 כרטיסי מסך ולחבר ב SLI או CF אז האם קיים משהו שכזה..? (אני צריך שהמסכים יוגדרו בתור אקסטנדד כלומר הארכה של שולחן העבודה שהוא יהיה פרוש על כל ה4 לשם חלוקת לחלונות נפרדים
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
מצאתי באתר של Palit את הכרטיס הנ"ל: http://www.palit.com.tw/product/MX4000.htm כתוב שהוא מבוסס על Chipset מסוג MX4000 8X AGP. ממה שהבנתי, ההבדל בינו לבין ה MX440 הוא בסוג הזיכרון ויש לו תמיכה ב DirectX 8.1. באתר של Nvidia לא מצאתי איזכור למוצר כזה. הקיים דבר כזה בכלל או שמה מדובר בקומבינה ייחודית לחברה הנ"ל? סתם מעניין אותי לדעת...
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-