כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,960 דיונים בפורום זה
-
רציתי לדעת איזה כרטיס מסך עלי לקנות שיהיה מספיק טוב לתוכנות אנימציה (מאיה) וקומפוזיט (אפשטר אפקט),שיהיה יעיל ולא יקר מדי. תודה, אמיר.
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
http://www.nirtech.co.il/catalog/product_details.aspx?prodid=1409 http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=768 האם יש שני דגמים למסך הזה? באתר הרשמי מופיע רק הדגם עם המעמד המלבני
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
שלום, משהו יודע איפה אפשר למצוא REVIEW על GF6800 של FORSA (GIL) ואיך ה 6800 של MSI מול ה6800 של LEADTEK יש הבדל חוץ מקירור ? תודה נ.ב הנה קישור לאתר בית ולכרטיס הספציפי של FORSA http://www.geniman.com.hk/geforce6800_agp.htm
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-
-
-
שלום, חיברתי טלויזיה למחשב ושאני מזיז את העכבר ימינה זה עובר לטלויזיה אבל אם אני גורר חלון של MSI DVD או WINDVD (או כל תוכנה אחרת) אני לא רואה על הטלויזיה את הסרט. איך פותרים את הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-
-
יש לי שאלה... מה יותר טוב Radeon X850 256MB או Geforce 6800 256MB? ואם אפשר מה המחירים של כל אחד?
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך את עזרתכם בבחירת מסך מחשב. אני מתלבט בין שני מסכי המחשב הנ''ל, מה אתם אומרים,איזה כדאי? אלא אם כן יש לכם מסך אחר להציע לי? המסך משמש לכל הדברים הרגילים (משחקים,סרטים,אינטרנט,עבודה ב-Word וכ'ו וכ'ו...). תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למסך LCD. אחד בגודל של 17" ואחד בגודל של 19". תודה!
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
אהלן חברים! טוב אז השאלה שלי היא כזאת: יש לי כרגע כרטיס מסך GEFORCE FX5700LE וקניתי כרטיס חדש LEADTEK WINFAST 6600GT 128MB עכשיו, כשאני מוציא את הכרטיס הישן ושם את החדש אני צריך להחליף את הדרייברים? או שהדרייברים של NVIDIA יזהו את השינוי בכרטיס לבד?
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
-
http://www.leadtek.com/3d_graphic/winfast_px6600_gttdhextreme_1.html יש לי את הכרטיס הנ"ל האם הוא תומך בתכונה הזאת שנקראת PureVideo
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
-
האם הכרטיס של ATI יותר חדיש טכנולוגית מזה של Nvidia? לדוגמא: כרטיסי ATI תומכים ב- OpenGL 2.0 כרטיסי Nvidia סדרה 6xxx תומכים ב- OpenGL 1.5 אך אלו של Nvidia תומכים ב- Pixel Shader 3.0 (ממה שהבנתי זה יהיה חשוב למשחקים העתידיים?) ובאלו של ATI חסרה תכונה זו. ואילו הזכרונות ומהירויות הליבה של ATI מהירות יותר (ממה שצויין בסיקור כרטיסי המסך בפורום) מאלו של Nvidia אז איזה כרטיס יותר שווה לי לקחת? אני מתלבט בין 6800GT לבין ה- X800XT... אני רוצה כרטיס שישרת אותי זמן רב.. לפחות כמה שנים טובות.. (כמו שהכרטיס של חבר שלי 9700PRO שירת אותו במשך שנתיים שלוש ויכל אפילו לסחוב עוד) בבקשה עזרו לי.. תודה.
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
-
לחבר שלי יש בבית טלויזית LCD 20 אינץ והוא משתמש בה גם בתור מסך מחשב ורואים מצוין ויחסית למחירים הטלויזיה עולה פחות 2000 שקל מכל מסך 20 אינץ אחר אז מה יותר עדיף לקנות ולמה? אני מחפש מסך למחשב בגלל זה אני מתלבט יש לי כרטיס מסך חזק ואני רוצה לקנות מסך 20 אינץ כדי לנצל אותו
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
היי יש ברשותי כ2000 שקלים לקניית מסך lcd בגודל 17 אינץ'. האם תוכלו להמליץ לי על המסך הטוב ביותר לתקציבי?
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-
-
זה המסך LCD השלישי שאני קונה בחודשים האחרונים בשבוע הראשון אני עושה רקע שחור בשביל לבקוד אם יתגלו פקסלים שרופים ! בנתיים אין פקסילים שרופים,אבל בקרע שחור בסמסונג הזה אני רואה שני קווי אור חלשים כאלה לא בוהקים בצידי המסך עליון והתחתון,כלומר זה ממש מתחת למסגרת העליונה ומעל למסגרת התחתונה של המסך יכולהיות שזו תופעה נורמלית ,לא יודע,שוב אני אומר תזה בזהירות שלא יבואו כאלה ויגידו שוב,זאת תקלה,לך לחנות תחליף !! אז בקשה למי שיש לו סמסונג 730B ,אם תעשו רקע שחור בשולחן העבודה אתם מבחינים אולי בשני קווי האור החלשים האלה לאורך הקווים,עליון והתחתון בצמוד למסגרת של המסך?!
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
-
וגם איזה גרסה של "אומגה" הכי מתאימה?
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
שלום, אני מתקון השבוע לקנות מסך LCD , יש לי 2000 שקל, ואני יכול להשיג את הLG LT1780Q ב2000 שח, האם זו החלטה נבונה? או שיש לי מסך 19 למשל לקנות בתקציב?
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
יש לי מסך חדש 730b Samsung בנוסף הכיוון האוטומטי לא פעיל, למה?
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
אז כך שמתי עין על מסך SAMSUNG TFT 19'' 930B+DVI אבל רציתי לדעת אם גם LG יש דגם שנועד למשחקים ממש כבדים *נע לא לכתוב תבחר מסך CRT
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
מבקשת יעוץ לקניית מסך LCD 19 אינץ... תקציב- עד 2500 בעיקר למשחקים ואינטרנט בבית חשבתי על סמסונג 930B 913 N מה דעתכם? תודה :-*
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
מצאתי שני מסכים שנראו לי טובים רציתי לדעת אם מישהוא נתקל בהם ומי מביניהם יותר טוב ואם למישהוא יש איזו שהיא הצעה אחרת באותו המחיר מסך ראשון Samsung 730B מסך שני LG 17" LCD Monitor L1750HQ + DVI תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
יש לי ATI Radeon 7000 ומסך LG 775FT , חלונות 98. רוב היישומים הם טקסטואלים (גלישה, תכנות, כתיבה) ועיבוד תמונה ועריכת וידאו. חושב להחליף ל LCD (סמסונג 730B). רזולוציה נוכחית 1024X768 וכאשר מנסה להחליף ל 1280X1024 המסך נראה "רועד" כי קצב רענון מקסימלי לכרטיס הוא 85. האם ב- LCD עם חיבור DVI (שקיים בכרטיס) וברזולוציה 1280X1024 יהיה בסדר?
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-