עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. בביקורת זאת אנו לוקחים לסיבוב דגמי כרטיסי מסך בעיצוב ייחודי של GIGABYTE עבור מותג Radeon של AMD - אלו הם ה-RX 6800 XT וה-RX 6900 XT מדגם GAMING OC, עם 16GB של זיכרון גרפילכתבה

2. Started by olmert,

היי. יש לי HD5850 ----------------------- אז ככה. מאז שהתקנתי את 11.9 (ATI) כל דרייבר שאני מתקין כותב בסוף ההתקנה : Install package failures. הינה תמונה של הלוג: http://up353.s - iz.co.il/up3/w2byyimmzzl1.png אני מבין שיש בעיה בC++ אבל אין לי משג איך לתקן אותה. תודה! (פתחתי נושא חדש ויותר נוח להבנה)

3. Started by deqution,

שלום לכולם.. אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך חדש למחשב השולחני. האם כדאי לי לקנות כרטיס אחד חזק או שני כרטיסים כ- crossfire הסכום שאני מעוניין להשקיע הוא 800 ש"ח פחות או יותר... דוגמא: Radeon HD 6850 1024MB שמחירו נע בסביבות ה 800 ש"ח או Radeon HD 6670 1024MB (שני כרטיסים) שמחירם ביחד בסביבות 900 ש"ח תודה מראש לעוזרים..

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  4. Started by dark8,

או שאולי קיים משהו עדיף משניהם באותו מחיר (לא מעל 450 ש"ח) תודה

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  5. אותו כרטיס מסך, רק התוכנות שונות: GPUZ_0.5.5 והשנייה היא GPUZ_0.5.7 (בעקרון אותה תוכנה אבל מדוע היא רושמת PIXEL FILRATE שונה?) 0.5.5 0.5.7

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  6. שווה הכוונה טוב והמחיר שווה את המוצר .

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  7. Started by Ramboli,

כידוע, רוב כרטיסי המסך הסטנדרטיים מסוגלים להוציא אותות שונים לעד 2 מסכים במקביל בשימוש במצב "Extended". ברשותי כרטיס מסך Nvidia GeForce GTX 550TI המחוברים אליו 2 מסכים במצב שולחן עבודה מורחב אשר כל אחד מציג תוכן שונה ברזולוציה שונה. אני מעוניין להוסיף עוד מסך למערך הExtended כך שיתקבל שולחן עבודה רחב המורכב משלושה מסכים במקביל. כיצד ניתן לממש את זה מבלי SLI? למיטב הבנתי ניתן להתקין כרטיס PCI או PCI-E הכולל יציאת displayport שאליה יתחבר המסך השלישי. האם זה באמת כך? יש דרישות מיוחדות לכרטיס המסך? ללוח האם? אפשר פרטים על חיבור של יותר מ2 מסכים? תודה!

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  8. Started by Men7a,

שלום , אני יודע שזה לא ממש שווה דיון , אבל לא מצאתי מקום אחר יותר טוב... כרגע זה המפרט של המחשב שלי: [TABLE] [TR] [TD=align: right]שם המוצר[/TD] [TD=align: right]כמות[/TD] [/TR] [TR] [TD]Intel Core i7-4790 3.6Ghz 4.0 Ghz Turbo LGA1150 Tray[/TD] [TD=align: right]1[/TD] [/TR] [TR] [TD]באנדל - Fractal Design Define R4 + FSP RAIDER 650W - בקניית מחשב חדש[/TD] [TD=align: right]1[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]Hynix 16gb 2X8GB DDR3 1600Mhz - בקניית מחשב חדש בלבד[/TD] [TD=align: right]1[/TD] [/TR] [TR] [TD]Seagate Barracuda 7200.14 500GB SATA3[/TD] [TD=align: right]1[/TD] [/TR] [TR] [TD]LG DVDRW X24 SATA[/TD] [TD=align: right]1[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]בקניית מחשב חדש …

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  9. Started by sarkise,

הבנתי על פי באנצ'ים שה3870X2 נופל לעומת האולטרה אך ורק בקרייסיס, שכן בכל שאר המשחקים הוא מתעלה עליו משמעותית (ה3870X2) האם זה משום שלאולטרה יש יותר זכרון ? (נאמר פה שקרייסיס צמא לזכרון גרפי..) ואם זה לא קשור, מה יכולה להיות הבעיה פה ?

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  10. Started by omri1509,

מה ההבדל בדיוק בין GeForce PX8800GTS 320 MB לבין ה-640? אני יודע שה640 זה למסכים 20 ומעלה וה320 זה ל-17-19. ההבדל בין ה640 ל320 הוא גדול מבחינת גראפיקה והכל ? ועוד משו, מה ההבדל בין הכרטיס הזה:BFG PCI-EX GeForce PX8800GTS OC 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DUAL DVI - DX10 - RETAIL . לזה:LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ?? תודה.

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  11. Innovision 8800GT G92 512MB I-Chill Overclocked Retail 1369ש"ח או Gigabyte 8800GT G92 512MB DDR3 Zalman Cooling Overclocked Retail 1248ש"ח מה עדיף לשניהם יש oc בסדר וקירור טוב אבל הקירור של זלמן נראה לי יותר טוב וגם יותר זול!! מה אתם אומרים???

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  12. יש לי את הכרטיס הזה Gigabyte GTX560 Ti OC 1GB GDDR5 וכשסיימתי את ההתקנה של ספלינטרסל עם קראק והכל הוא רושם לי ERROR : כרטיס לא נתמך - (באנגלית כמובן ) ואז : האם אתה בטוח שברצונך להמשיך : כן או לא - אני לוחץ כן הוא רושם ERROR CODE 2 ונסגר ... עדכנתי את הדרייברים מהאתר וזה גם לא עזר ... מה עושים ???

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  13. Started by Imtheman,

יש לי כרטיס מסך 3DFX VOODOO3 (כן קצת ישן אני יודע...) עכשיו כל פעם שאני רוצה לראות את המסך על הטלויזיה אני צריך לכבות את המחשב לנתק את המסך לחבר את הטלוויזיה ורק אז להדליק את המחשב. אוף כמה שזה מרגיז! אין אפשרות קצת יותר "ידידותית" לחבר את המסך"?

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  14. ברשותי GeForce 7600Gt לאחרונה שיחקתי ב C&C3 שעד לפני שבוע עבד מצוין , ובזמן האחרון המשחק היה נופל והווינדוס היה משנה רזולוציה צבעים וכו', ורשם שיש בעיה עם הדרייברים. נכנסתי לאתר של נוידיה והורדתי את הדריברים האחרונים. נראה שהכל עובד מצוין עד עכשיו, נכנסתי למשחק שיחקתי שוב ושוב המשחק נפל. אבל לאחר זמן ממושך יותר. והפעם המסך נכבה לגמרי ומסרב להראות מה הולך עם המחשב, המוזיקה עצמה ממשיכה. האם הבעיה במשחק, או שמה בכ. מסך - התחממות אוליי?

15. Started by elkriefy,

אהלן, ברצוני לקנות מתנה לילד בן 12 כרטיס מסך . אפשרויות הבחירה הן: ATI RADEON X1650PRO 512 mb DDR2 PCI-E Retail מחיר - 400 שקלים בערך. Geforce 8600GT 512 mb DDR2 DUAL DVI Retail HDMI PASSIVE COOLING מחיר - 440 שקלים בערך. ATI RADEON 2600XT 512 mb DDR3 HDMI PCI-E Retail מחיר - 440 שקלים בערך. בעיקר משחק משחקים כגון counter strike, garry's mod וכן עוד משחקים דרך שירות STEAM... איזה מהם עדיף?

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  16. Started by zahi,

מה אתם חושבים על inno3d 470gtx hawk האם הוא כרטיס טוב , והאם ספק כוח 610 וואט של pc power&coolig יספיק

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  17. Started by itaim,

איזה כרטיס נותן הכי הרבה ביצועים בתקציב של 700 שקל?? (נ.ב גם פיצ'רים יכול להיות נחמד) ועוד שאלה איזה כרטיס יותר טוב? R9600np vs GF4TI4200 הבנתי של GF אין תמיכה של דיירקטX9 אז הוא פחות טוב... איזה עוד כרטיס משתווה בביצועים ל9600 ובאותו מחיר? ואם אני קונה R9600 איזה חברה עדיף? פיק או ספיר??

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  18. Started by kol209,

זGF75F זה מסך מצוין? המסך P75F היגע לארץ ?

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  19. Started by berner,

חברים שלום אבקש סיוע לגבי כרטיסי המסך . אבקש לקבל מה ההבדלים בין הכרטיסים הר"מ ומה יותר טוב nVIDIA GeForce FX6600 256MBוGigabyte אני יודע שיש לו צלעות קירור ולא מאורר לבין Gigabyte 7300GT GV-NX73T256P-RH PCI-Eיש מאוורר וכמו כן מה ההבדלים בסימוני הכרטיסים GS או GT בברכה

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  20. Started by yonatan.mendelson,

הכירו את הגרסה החדשה של המוצג המצליח מבית אפל - עם מסך גדול יותר, מקלדת מבטיחה והופעת בכורה לכרטיסים גראפיים מדור ה-Navi של AMD לכתבה

21. Started by le cat,

e-Pit@m, ראיתי שיש לך מסך iiyama HM903DT Vision Master Pro454. השאלה שלי מה הגובה של בסיס המסך (שכולל גם רמקולים אם הבנתי נכון)? כלומר מהשולחן ועד למסך עצמו - כמה ס"מ? האם המסך אינו גבוה מדי? ובכלל אתה ממליץ עליו? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. Started by asili,

ואם תוכלו למסור לי איפה?

23. Started by ravnadal,

עברתי על כמה חנויות וזה רק גיגבייטים או חברות שאני פחות סומך עליהם להחזיק את תקופות האחריות שלא לדבר על מעבר

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  24. Started by רונית,

שלום רב, רכשתי מחשב לפני כשנה עם מסך 17 אינץ' LCD מבית UMAX , לאחרונה הבחנתי בפס דק שלפעמים קשה להבחינו לאורך המסך מצידו הימני. יש לי 3 שנים אחריות אך החנות ממנה רכשתי את המחשב "שמיר מחשבים" כנראה פשטה רגלה ואני מבקשת לדעת מיהו היבואן המספק את האחריות למסך? בברכה,רונית

• 1 תגובה
    • 704 צפיות

דיונים חדשים בפורומים