כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
האם המסך הבא שווה את המחיר שלו: מסך LCD גודל "17 LG L1770HQ ב1327 ש"ח.
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
????? לצורך השוואה בשבילי... יש לי samsung syncemaster 757dfx , הוא יותר טוב?
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
הוא עולה 1850 שקל ופתאום הכרטיס של ליידטק שעלה 2000 נעלם! האם הכרטיס הזה גם שווה?
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-
-
המעבד שלי AMD ATHLON X2 250 4 GB זכרון לוח אם : M68MT-S2 רזולוציית מסך : 1680X1050 כרגע אני עם הכרטיס המובנה של הלוח אם, הייתי רוצה כרטיס מסך שיריץ WOW וDOTA 2, לא מתכוון לשחק משחקים חדשים ומטורפים. יש הצעות? אפילו יד 2, עדיף.
-
- 1 תגובה
- 863 צפיות
-
-
האם מישהו ראה כרטיס מסך HDMI שמגיע בתקן 1.3 ? כרטיס שקיים בשוק או שעומד לצאת ? והיכן רשום שהוא תומך בתקן 1.3 ?
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
זו בעצם שאלתי - אם מישהו קנה 9500PRO של HERC רציתי לדעת האם האופציה הזו מאופשרת בהם בתוכנה. ראיתי גם בDIGIT-LIFE שהזיכרונות עליהם הם של 3.0NS האם זה יעזור לאומת כרטיסים אחרים.
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
יש כל מיני תוכנות לכרטיסי מסך שיש בהם אפשרות לשים אחוזים לpower target- מה זה אומר בדיוק?
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
כנסו לכאן http://www.gamer.co.il/gamer2/php/replieslist.php?Highlight=&TopicID=597513 מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש יציאת DVI בכרטיס GeForc 4 FX5200 128MB ואם לא בכולם אז בשל אילו יצרנים יש? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
שלום לכולם חייב עזרה דחוף יש לי מחשב ישן של לנובו ולפני כחודש המסך הפסיק לפעול חיברתי את המחשב לטלוויזיה ועדיין לא רואים. כנראה שהכרטיס מסך דפוק. היום אני חייב להוציא מסמך כלשהו מהמחשב ,האם יש דרך להוציא את המסמך . אשמח לקבל עזרה בהקדם זה דחוף. תודה
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
אני מחפש תוצאות של הביצועים של הכרטיס ?Radeon X1600 PRO 512MB או הגירסא של ה-256mb מול כרטיסים שונים(6800,6600,X800GTO) אם אפשר תוצאות של ה-agp אבל גם אפשר pci-e והאם יש הבדל משמעותי בין ה-512mb ל-256mb לעתיד הרחוק? ובכלל הכרטיס הזה שווה משהו?
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כרטיס מסך כדי לשחק במשחקים החדשים ברזולוציה גבוהה. התקציב שלי הוא כ350 שקל , חריגה ל-400. יש לי כבר 2 אופציות ואשמח לדעת מה דעתכם.. מצאתי את הכרטיס radeon 4850 ב-90 דולר (342 שקל) מ EBAY ואת הכרטיס radeon 4650 ב288 שקלים איזה מהם יותר טוב ומה יותר משתלם,ואם יש אופציות נוספות שעדיף לקנות בטווח הזה?
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
-
רציתי לדעת אם 9600GT OC SLI יחזיק לי את המשחקים על הרמה הכי גבוהה ולכמה זמן יחזיק
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
שלום, מחפש המלצה לכרטיס מסך לעבודה עם 2 מסכים. מפרט המחשב הוא: http://hwzone.co.il/specslist/view/33/ התקציב מוגבל - אין לי מושג כמה כרטיס צריך לעלות. לכן אבקש המלצה לכרטיס מתאים ואמין העבודה היא בעיקר בפוטשופ מעבד - Amd Athlon64X2 (AM2) 4800 2.5GHz Dual זכרון 2 גיגה ספק - כלול במארז
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
אז ככה, בשעה טובה שמתי טלויזיה בחדר השני שלי איפה שהמחשב =] ועכשיו אני רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה, לראות סרטים ETC... אז השאלה שלי היא כזאת, איך אני מחבר את המחשב לטלויזיה? עם איזה כבל? ואיך עושים את זה? דבר שני, איפה אני יכול להשיג כבל כזה באורך של מעל 3 מטר... תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
מעניין אותי לדעת מה הכרטיס ול איזה חברה נתן את השיפור הגבוהה ביותר מהסטוק עד כה. (לא חשוב מי הכי חזק). וגם בנוסף האם אחוזי השיפור מאוברקלוק ירדו עם ההתקדמות בדורות או עלו? כן תודה זה הכרטיס שהתכוונתי תודה (נערך)
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
מותקן אצלי במחשב כרטיס מסך של SPARKLE 260GTX שנקנה ביחד עם המחשב - קיבלתי אותו מורכב מראש. איך אני יכול לדעת איזה דגם מותקן אצלי?
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך למשחקים ב-1440p. אני מתלבט כרגע בין 2 כרטיסים: msi gtx780 lightning 2790 ש"ח או: nvidia gtx780ti 3528 ש"ח (המחירים נלקחו מאתר TMS) למיטב הבנתי בהערכה גסה ה-780ti ייתן לי כ-10% יותר ביצועים (פחות או יותר) אך ה-lightning יעלה 738 ש"ח פחות ויביא איתו קירור טוב יותר ושקט יותר ורכיבים איכותיים יותר. אשמח לדעת מה אתם חושבים האם 780ti שווה את התוספת למחיר או שה-lightning יהייה מעל ומעבר בשביל משחקים ב-1440p (עם מחשבה שהוא ימשיך לאכול משחקים ברזולוציה הזו גם בעתיד הקרוב). תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
אני צריך השוואה של 3dmark או כל תוכנה אחרת שבודקת ביצועים לא משנה איזה שנה\ גרסה בין שני כרטיסי מסך MSI geforce 7300 256mb Msi Gforce 6600 256mb אני רוצה לדעת איזה ציונים הם קיבלו אני פשוט לא מצליח למצוא את זה באתר שלהם.. תודה אתה המפרט של כ"א מהכרטיסים אני יודע: של MSI הכרטיסים ד"א.. geforce 7300gs: CineFx 4.0, 64bit, 256 mb, 4 pipelines Geforce nx6600:, CineFx 3.0, 1280bit, 256mb, 8pipelines
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950PRO 256MB DDR3 DUAL DVI TV/O RETAIL וכאשר אני מריץ משחק CRYSIS על רזולוציה גבוהה המשחק נתקע בגלל FPS נמוך (2-3) רציתי לדעת מה יותר כדאי האם לקנות כרטיס מסך זהה ולהשתמש ב cf ואני אשמח אם יסבירו לי איך עושים את זה או לקנות כרטיס מסך חזק יותר וכרגע הנושא הכספי לא רלוונטי. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
התקנתי אותו לפני איזה שעה והפעלתי קרייסיס...המשחק רץ פחות טוב מבדרייבר הקודם ולבסוף הוא נתקע בטעינת שלב...אז הסרתי אותו דרך לוח הבקרה ואז הפעלתי מחדש שהפעלתי מחדש ווינדואס התקין לי דרייבר לכרטיס וניסיתי לבטל את זה ללא הצלחה נכנסתי למנהל ההתקנים והסרתי אותו דרך שם...זה לא הצליח...פשוט הדרייבר לא נמחק אז הפעלתי במצב בטוח וגם לא הצלחתי בסוף התקנתי את 181.0 ופתחתי את ריבה טיונר לראות אם זה מזהה את הדרייבר הזה וזה זיהה הפעלתי את קרייסיס והמשחק עדיין רץ מגעיל כנראה לא הסרתי את השני כמו שצריך איך בדיוק אני מעיף את הדרייבר הזה ???
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות כרטיס טלויזיה למחשב (לראות טלויזיה ע"י המחשב ישירות מהאנטנה וכן אף להקליט מדי פעם). קראתי הרבה המלצות (כאן באתר) על הכרטיס של חברת Hauppauge. בחנות שתכננתי לקנות את את החברה הזו והמליצו לי על Leadtec. ה Leadtec יקר בכ 80 ש"ח מהכרטיס השני. האם יש למשהו מידע איזה כרטיס טוב יותר (במחיר הנתון של כ 600-700 ש"ח) ?
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
איזה מסך עדיף: מסך "17 שטוח 786PF MAG Innovision או PROVIEW 17" DX-777 DYNAFLAT תודה
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
היי, ברצוני לקנות כרטיס מסך הנה הדרישות: חיבור:pcie טווח מחירים:250-400 חריגה:50 ש"ח ברצוני להריץ את המשחקים gta iv,call of duty modern warfare 3,Need For Speed: Most Wanted 2012
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-