כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
-
רציתי לדעת אם 9600GT OC SLI יחזיק לי את המשחקים על הרמה הכי גבוהה ולכמה זמן יחזיק
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
שלום, מחפש המלצה לכרטיס מסך לעבודה עם 2 מסכים. מפרט המחשב הוא: http://hwzone.co.il/specslist/view/33/ התקציב מוגבל - אין לי מושג כמה כרטיס צריך לעלות. לכן אבקש המלצה לכרטיס מתאים ואמין העבודה היא בעיקר בפוטשופ מעבד - Amd Athlon64X2 (AM2) 4800 2.5GHz Dual זכרון 2 גיגה ספק - כלול במארז
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-
-
אז ככה, בשעה טובה שמתי טלויזיה בחדר השני שלי איפה שהמחשב =] ועכשיו אני רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה, לראות סרטים ETC... אז השאלה שלי היא כזאת, איך אני מחבר את המחשב לטלויזיה? עם איזה כבל? ואיך עושים את זה? דבר שני, איפה אני יכול להשיג כבל כזה באורך של מעל 3 מטר... תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
מעניין אותי לדעת מה הכרטיס ול איזה חברה נתן את השיפור הגבוהה ביותר מהסטוק עד כה. (לא חשוב מי הכי חזק). וגם בנוסף האם אחוזי השיפור מאוברקלוק ירדו עם ההתקדמות בדורות או עלו? כן תודה זה הכרטיס שהתכוונתי תודה (נערך)
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
מותקן אצלי במחשב כרטיס מסך של SPARKLE 260GTX שנקנה ביחד עם המחשב - קיבלתי אותו מורכב מראש. איך אני יכול לדעת איזה דגם מותקן אצלי?
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך למשחקים ב-1440p. אני מתלבט כרגע בין 2 כרטיסים: msi gtx780 lightning 2790 ש"ח או: nvidia gtx780ti 3528 ש"ח (המחירים נלקחו מאתר TMS) למיטב הבנתי בהערכה גסה ה-780ti ייתן לי כ-10% יותר ביצועים (פחות או יותר) אך ה-lightning יעלה 738 ש"ח פחות ויביא איתו קירור טוב יותר ושקט יותר ורכיבים איכותיים יותר. אשמח לדעת מה אתם חושבים האם 780ti שווה את התוספת למחיר או שה-lightning יהייה מעל ומעבר בשביל משחקים ב-1440p (עם מחשבה שהוא ימשיך לאכול משחקים ברזולוציה הזו גם בעתיד הקרוב). תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
אני צריך השוואה של 3dmark או כל תוכנה אחרת שבודקת ביצועים לא משנה איזה שנה\ גרסה בין שני כרטיסי מסך MSI geforce 7300 256mb Msi Gforce 6600 256mb אני רוצה לדעת איזה ציונים הם קיבלו אני פשוט לא מצליח למצוא את זה באתר שלהם.. תודה אתה המפרט של כ"א מהכרטיסים אני יודע: של MSI הכרטיסים ד"א.. geforce 7300gs: CineFx 4.0, 64bit, 256 mb, 4 pipelines Geforce nx6600:, CineFx 3.0, 1280bit, 256mb, 8pipelines
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950PRO 256MB DDR3 DUAL DVI TV/O RETAIL וכאשר אני מריץ משחק CRYSIS על רזולוציה גבוהה המשחק נתקע בגלל FPS נמוך (2-3) רציתי לדעת מה יותר כדאי האם לקנות כרטיס מסך זהה ולהשתמש ב cf ואני אשמח אם יסבירו לי איך עושים את זה או לקנות כרטיס מסך חזק יותר וכרגע הנושא הכספי לא רלוונטי. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 459 צפיות
-
-
התקנתי אותו לפני איזה שעה והפעלתי קרייסיס...המשחק רץ פחות טוב מבדרייבר הקודם ולבסוף הוא נתקע בטעינת שלב...אז הסרתי אותו דרך לוח הבקרה ואז הפעלתי מחדש שהפעלתי מחדש ווינדואס התקין לי דרייבר לכרטיס וניסיתי לבטל את זה ללא הצלחה נכנסתי למנהל ההתקנים והסרתי אותו דרך שם...זה לא הצליח...פשוט הדרייבר לא נמחק אז הפעלתי במצב בטוח וגם לא הצלחתי בסוף התקנתי את 181.0 ופתחתי את ריבה טיונר לראות אם זה מזהה את הדרייבר הזה וזה זיהה הפעלתי את קרייסיס והמשחק עדיין רץ מגעיל כנראה לא הסרתי את השני כמו שצריך איך בדיוק אני מעיף את הדרייבר הזה ???
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות כרטיס טלויזיה למחשב (לראות טלויזיה ע"י המחשב ישירות מהאנטנה וכן אף להקליט מדי פעם). קראתי הרבה המלצות (כאן באתר) על הכרטיס של חברת Hauppauge. בחנות שתכננתי לקנות את את החברה הזו והמליצו לי על Leadtec. ה Leadtec יקר בכ 80 ש"ח מהכרטיס השני. האם יש למשהו מידע איזה כרטיס טוב יותר (במחיר הנתון של כ 600-700 ש"ח) ?
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
איזה מסך עדיף: מסך "17 שטוח 786PF MAG Innovision או PROVIEW 17" DX-777 DYNAFLAT תודה
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
היי, ברצוני לקנות כרטיס מסך הנה הדרישות: חיבור:pcie טווח מחירים:250-400 חריגה:50 ש"ח ברצוני להריץ את המשחקים gta iv,call of duty modern warfare 3,Need For Speed: Most Wanted 2012
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
היי הזמנתי מחשב עם I5-3570, 660GTX ולוח Z77-D3H בעוד 120 שקל אני יכול להחליף לZ77X-D3H שיאפשר SLI עם שני סלוטים PCI-E 3 X8 , אני מבין שבגלל הPCIE3 אין מה לחשוש לגבי הפסד ביצועים עקב ירידה מX16 לX8 ? הספק שלי הוא SEASONIC 620, שגם כן אני מבין שאמור להספיק לSLI של 660GTX אפילו אם אעשה בעתיד OC למעבד. אישית אני ממש לא מתלהב מSLI, בחלק מהמשחקים לא נתמך, בחלק לא מביא שיפור גדול, לפעמים אפילו פוגע בביצועים. אז כרגע האפשרות היא להוסיף 120 שקל ללוח ונניח לקנות בעוד שנתיים 660GTX ב500 ש"ח (אין לי שמץ מאיפה אני אשיג). ז"א השקעה של לפחות 620 שקל. לעומת זאת אני מניח שהכרטיס MIDRANGE המוביל של אותה תקופה באזור ה1100 ש"ח יתן ביצועים עדיפים על הSLI הזה, שלא לדבר על משחקים שלא עובדים טוב…
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
הפחד שלי שהכרטיסים החדשים שצפויים אוטוטו לא יורידו מחירים אלא רק יעלימו את הדור הישן. לרזולוציה שלי (1280) 8800GT מספיק לגמרי, ואני לא מבזבז יותר מ-800+- על כרטיסי מסך. אז מה אתם אומרים - לקנות עכשיו או לחכות עוד קצת?
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
שלום, קניתי את ה- 4770 של MSI.. התקנתי את הדרייבר 9.5 של ATI שהוא חדש יותר משל זה של MSI.. בהתחלה התקנתי את הדרייבר הבסיסי כ- 16MB ואח"כ התקנתי את המלא כ- 40MB.. לא הבנתי מה לעשות עם כל ההגדרות המתקדמות של הדרייבר המלא.. והעדפתי שלא לשנות שם כלום.. 1. חיפשתי שאוכל לבטל/להגדיר שם את האודיו של ה- HDMI אבל לא מצאתי ונלצתי לעשות לו DISABLE ב- DEVICEMANAGER.. האם לעשות משהו אחר ? 2. בנוסף המסך עכשיו מוגדר משום מה על 59HZ ולא על 60HZ כמו שזה תמיד אפילו בכרטיס המובנה G31 למשל.. לא מבין למה זה קורה ואני אפילו מפחד לשנות את זה ! מה אתם אומרים ? ועכשיו אני שם לב שהדרייבר של MSI הוא גדול בהרבה (כ- 170MB).. 3. מה יהיה היתרון של הדרייברים אחד על השני ולמה ההבדל המשמעותי בגדלים.. על מה…
-
- 1 תגובה
- 497 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות Readon 9600xt 256mb בשמיר מחשבים ב1100 ש"ח הבעיה זה שאני לא יודא מי היצרן של הכרתיס. אתם יכולים להמליצ לי מאיזה יצרן הכיכדי לקנות את הקרטיס הזה? ;D
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
מפתחת השבבים מתכוננת לתצוגת תכלית מתקדמת בשיתוף פעולה עם אינטל בכנס ה-CES 2017 לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
אני מנסה למצוא תשובה לנושא הזה מאחר שאני בונה לעצמי מכונת מולטימדיה במקום DVD וכל שאר הקשקושים והאביזר האחרון שחסר לי כרגע זה כרטיס טלוויזיה שתומך ב- HDTV , בעצם מה שאני רוצה להפיק מהמכונה זה שתי דברים - כשאני אשים בכונן DVD סרט מקורי שקודד בHDTV אני רוצה אפשרות לראות את זה על המסך שמן הסתאם תומך בזה וכרטיס מסך שרכשתי בהתאם - 7800gs עם המקודדים המתאימים של nvidia - pure magic ? זה אמור לעשות את העבודה כמדומני, וכאן יש לי נעלם - אני רוצה כרטיס טלוויזיה שייתן לי את האפשרות לחבר לו אינפוט HDTV כגון מכשיר די וי די (לטושיבה יש כזה) או בזמן הלא רחוק יהיה ממיר כבלים כזה (יש כרגע בניסוי בהוט) הדבר שנראה לי הכי קרוב עד עכשיו זה כרטיס מסויים של ATI (HDTV wonder) שאני לא בטוח שהוא מ…
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
היי, מחשב נייד לנובו - בצד שמאל יש רקע שחור. המחשב לאחר פירמוט והתקנת דרייברים. מה הבעיה כאן ואך מתקנים ?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
חברה מה אתם חושבים על הכרטיס הזה: Pinnacle STUDIO-DC10-OEM יש כאן פרטים:http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=STUDIO-DC10-OEM&cart=10904421983570582〈=heb זה כרטיס לכידה!!!ולא כרטיס טלוויזיה!!! באיזה פורמטים הוא מקליט??? האם הוא יקליט לי באיכות טובה???(DVD) ואיזה כרטיסים נוספים יכולים להקליט כמוהו???? והם החברה מומלצת?? ויש את הכרטיס הזה: http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=OSPREY-100&cart=10904421983570582〈=heb ויש את הדבר הזה: http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=EZMAKER-USB&cart=10904421983570582〈=heb זה לא כרטיס מה זה??? זה מתחבר ל-USB??? [move]תודה מראש![/move]
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
עברתי על השרשור הדביק, אך מרוב המבחר, וגם מאחר ואין שם ממש השוואה אחד לאחד, התבלבלתי עוד יותר. בנוסף, אולי ישנם עידכונים/חידושים בהיצע הקיים בשוק. דרישות : 1) שימוש עיקרי - סרטים ומשחקים. 2) חשוב שהמסך לא יציג מריחות ושיהיה סביל גם לאחר מספר שעות של שימוש במחשב. 3) "17 תקציב לא ממש מוגדר, מאחר והדרישה לכמה שיותר זול אך עם זאת אין הכוונה למסכים עתיקים ב-500 ש"ח. ההערכה הכי מדוייקת היא עד איזור ה-1700 ש"ח. (אלא אם אין מסך איכותי בסכום זה ומטה) שוב, רצוי מחיר כמה שפחות - אבל חובה, ודגש על כך, שהמסך יעמוד בדרישות לעיל. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
יש לי את המסך של VIEWSONIC G75F בשולחן עבודה אני סם רוזלציה של 864 על1152 והכי הרבה זה 75MHZ שאני משחק אני משחק על 600 על 800 אז במשחק זה בטח יהיה 800על 600 75MHZ איך אני עושה שבמשחק שזה היה על 85MHZ ורוזלציה של 600 על 800 אני יוכל לשנות ל85MHZ בשולחן עבודה שאני יורד את הרוזלציה אבל הבעיה שכול הסמלים גדולים!! 75 זה לא ברי לעניים לא? או שהכי הרבה צריך לעשות 75? גם במשחק אני עושה MAXFPS 76
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
באתר רשום שעשו ככה S/U/M/A/ Platinum GeForce4 Ti 4200 64 MBytes 250/500 -> 310/640 MHz אני מבין את זה אבל זה נראה לי מוגזם,אז מה לעשות ותפרטו אם לזכרון או לליבה!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
כרטיס נוסף שיצטרף אל רמות מחיר מיועדות של פחות מ-500 דולר עשוי להקל במעט על עומס הביקוש הקיים בתחוםלכתבה
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
- 1 follower
-