כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם יש ברשותי שני כרטיסי מסך 6800GS, ולוח מדגם GA-K8NXP-SLI קיבלתי איתו את הגשר שמחבר בין שני הכרטיסים ! רק לפני שאני מחבר ועושה טעות רציתי לדעת אם זה משנה אך מחברים את הגשר ? כי הוא יכול להיכנס משני הצדדים... תודה מראש ברק.
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
חוץ מהבדל של יותר מ 150 ש"ח בזיגזג?
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
לקחתי כמה כרטיסים שלפי האתר techpowerup הם אמורים להיות חזקים יותר בפועל זה בדיוק הפוך לגמרי למשל : GTX670 אמור להיות יותר חזק מ GTX 1630 בפועל זה לא ככה : לקחתי עוד כרטיס ה 560GTX אמור להיות יותר חזק מ 1030GT בפועל ה 1030 חזק הרבה יותר : ויש לי עוד דוגמאות
-
- 1 תגובה
- 969 צפיות
- 1 follower
-
-
היי יש לי את המסך בערך כחודש וחצי , עד לפני שבוע המסך עבד יפה מאוד והבעיה היא פשוט ריצוד די מעצבן של המסך מפעם לפעם יש לי כרטיס מסך של R9600P עם דרייברים מעודכנים וכרגע המסך הוא על 85HZ ניסיתי לשנות וכד'.... ללא שינוי האם הבעיה במסך?
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
-
שלום, אני מחפש כרטיס מסך בתקציב של כ 2000 ש"ח. שמתי לב (ע"פ עמוד הבית שלהם) שלכרטיסים של MSI יש OC בלחיצת כפתור, לטענתם. מישהו מכיר את זה ? האם יש משהו דומה גם ליצרנים אחרים של כרטיסי מסך באותו טווח מחיר ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום,(מצטער שפתחתי נושא חדש ולא בדביק...כי כתבתי ולא ועונים) אני מחפש מסך lcd בסיביבות ה 1900~ או פחות 17 אינץ עם רמת נגודיות של 1:700 או מעל עם אפשרות לתליה על הקיר עדיף pivot ועם זמן תגובה של 8 ms או פחות עם חיבורי dvi חובה!!! ושיהיה איכותי בכללי במשחקים או בסרטים ותנו גם דגמי 19 אינץ מומלצים עם אותם מאפיינים שלמעלה (אפשר לחרוג מהתקציב...) עכשיו....אני פוחד מפקסלים שרופים...אני יודע שיש תוכנות שאפשר איתם לבדוק ואני יכול להשיג אותם..ואפשר לבדוק בחנות...אבל השאלה היא האם הם יכולים להשרף גם תוך כדי שימוש ואם כן אז באיזה מצבים האם זה לעיתים תכופות או לא..?? בתודה עידו נ.ב. יש לי כרטיס מסך gforce 7900 gt עם 2 חיבורי dvi
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
היי אנשים, במחשב של דודה שלי יש כרטיס 9600GS. ניסיתי לחבר לה את המחשב לטלויזיה ובשביל זה חיפשתי את Nvidia Control Panel כדי שאוכל לבחור מצב תצוגה clone. משום מה ה-Control Panel לא היה קיים וגם הסרה והתקנת דרייבר עדכני מאתר Nvidia לא עזרה. מה כדאי לנסות?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי הרזולוציה המקסימלית ברוב הכרטיסים האלו היא 720x576. ז"א שאם אני רואה על מסך שמכוון על נניח 1024X768 אז אי אפשר לראות על מסך מלא? ואם כן אז זה בעצם "נמתח" שמוריד מהאיכות? האם קיים כרטיס שמאפשר לראות ברזולוציה של 1024X768? תודה רבה לכל העוזרים.....
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
שלום, יש לי radeon 1900xt של sapphire מורכב עליו קירור zalman vf900 ועל הצ'יפים של הזיכרונות יש סינקים שבאו איתו הם כחולים כאלה עם דבק טרמי מתחת היום סידרתי את העיניין של המשחה טרמית ועכשיו הליבה על 50 מעלות וגם הוצאתי ומיקמתי יותר טוב את הסינקים של הזיכרונות והטמפרטורה במנוחה צנחה מ70 ומשהו ל68 68 לזכרונות של הכרטיס מסך זה גרוע? זה מה שזה מציג לי באוורסט האחרון בsensor תחת gpu vram אז מי שיש לו רדאון מ1XXX ומעלה יכול אולי להגיד לי כמה הזיכרונות של הכרטיס שלו מראים במנוחה? תודה לכולם, זה מאוד חשוב לי
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
-
קראתי בויקיפדיה שלסדרת geforce 400 יש בעיות מסוימות עם opengl. כתוב שביישומים מסוימים יש נפילת ביצועים מאד משמעותית. מה ידוע לכם על הדבר הזה? האם זה רלוונטי במשחקים רבים? מצרף לינק: http://en.wikipedia.org/wiki/GeForce_400_Series
-
- 1 תגובה
- 872 צפיות
-
-
התחדשתי בכרטיס מסך Gigabyte GTX670. עשיתי לו מבחן ביצועים ב 3DMARK 11 וקיבלתי תוצאה הבאה: http://www.3dmark.com/3dm11/6307200 הכרטיס והמעבד נמצאים בסטוק! מה דעתכם התוצאה סבירה או נמוכה מידי??
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
האם המסך הבא שווה את המחיר שלו: מסך LCD גודל "17 LG L1770HQ ב1327 ש"ח.
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
????? לצורך השוואה בשבילי... יש לי samsung syncemaster 757dfx , הוא יותר טוב?
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
הוא עולה 1850 שקל ופתאום הכרטיס של ליידטק שעלה 2000 נעלם! האם הכרטיס הזה גם שווה?
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
המעבד שלי AMD ATHLON X2 250 4 GB זכרון לוח אם : M68MT-S2 רזולוציית מסך : 1680X1050 כרגע אני עם הכרטיס המובנה של הלוח אם, הייתי רוצה כרטיס מסך שיריץ WOW וDOTA 2, לא מתכוון לשחק משחקים חדשים ומטורפים. יש הצעות? אפילו יד 2, עדיף.
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
האם מישהו ראה כרטיס מסך HDMI שמגיע בתקן 1.3 ? כרטיס שקיים בשוק או שעומד לצאת ? והיכן רשום שהוא תומך בתקן 1.3 ?
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
זו בעצם שאלתי - אם מישהו קנה 9500PRO של HERC רציתי לדעת האם האופציה הזו מאופשרת בהם בתוכנה. ראיתי גם בDIGIT-LIFE שהזיכרונות עליהם הם של 3.0NS האם זה יעזור לאומת כרטיסים אחרים.
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
יש כל מיני תוכנות לכרטיסי מסך שיש בהם אפשרות לשים אחוזים לpower target- מה זה אומר בדיוק?
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
כנסו לכאן http://www.gamer.co.il/gamer2/php/replieslist.php?Highlight=&TopicID=597513 מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש יציאת DVI בכרטיס GeForc 4 FX5200 128MB ואם לא בכולם אז בשל אילו יצרנים יש? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
שלום לכולם חייב עזרה דחוף יש לי מחשב ישן של לנובו ולפני כחודש המסך הפסיק לפעול חיברתי את המחשב לטלוויזיה ועדיין לא רואים. כנראה שהכרטיס מסך דפוק. היום אני חייב להוציא מסמך כלשהו מהמחשב ,האם יש דרך להוציא את המסמך . אשמח לקבל עזרה בהקדם זה דחוף. תודה
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
אני מחפש תוצאות של הביצועים של הכרטיס ?Radeon X1600 PRO 512MB או הגירסא של ה-256mb מול כרטיסים שונים(6800,6600,X800GTO) אם אפשר תוצאות של ה-agp אבל גם אפשר pci-e והאם יש הבדל משמעותי בין ה-512mb ל-256mb לעתיד הרחוק? ובכלל הכרטיס הזה שווה משהו?
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כרטיס מסך כדי לשחק במשחקים החדשים ברזולוציה גבוהה. התקציב שלי הוא כ350 שקל , חריגה ל-400. יש לי כבר 2 אופציות ואשמח לדעת מה דעתכם.. מצאתי את הכרטיס radeon 4850 ב-90 דולר (342 שקל) מ EBAY ואת הכרטיס radeon 4650 ב288 שקלים איזה מהם יותר טוב ומה יותר משתלם,ואם יש אופציות נוספות שעדיף לקנות בטווח הזה?
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-