כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
יש לי אפשרות לקנות X1300 של ATI חדש באריזת OEM עם אחריות לשנה ב- $9.99 כולל משלוח דרך חנות מסודרת ואמינה. אני יודע שזה זול מאוד, אבל האם זה שווה את הכסף או שעדיף להשקיע קצת יותר ולקנות משהו חזק יותר. (או אולי אפילו לוח אם עם מאיץ מובנה). זה אמור להיות מורכב בתוך HTPC תקציבי ביותר להזרמת סרטים מ- NETFLIX לטלוויזיה ואולי גם קצת לגלישה, יוטיוב, אימייל ושטויות כאלה. שווה?
-
- 3 תגובות
- 803 צפיות
-
-
כיום אני עובד עם שפורפרת טריניטון אבל המסך כבר עייף (וקטן). קראתי את כל ההודעות והשרשורים אבל לא מצאתי בשום מקום בדיקה מקצועית בנושא. הכוונה בעיקר לאמינות צבעים ואחידותם. הרבה מאוד שעות מחשב ביום מביאות אותי גם לתהייה בנושא עייפות עיינים. האם בקצב רענון גבוה (לעלה מ-100) עדיין יש עדיפות לlcd? המסך לא משמש אצלי לסרטים ומשחקים אלא כפי שציינתי, לעיבוד תמונות מקצועי ואינטרנט. אודה לכולם על תשובות מניסיון ועל לינקים להשוואות המתאימות. אורי
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
Leadtek 7800GT Extreme - נותן ארטיפקטים במהירויות המומהרות מהמפעל - הרי הם 450/1050. קניתי את הכרטיס לפני זמן מה, שברתי את הראש לא מעט, קראתי המון תגובות ופתרונות בפורומים ברחבי העולם... מצאתי פתורן - שהוא עריכה של הביוס והורדת ערך ה-Geometric Delta Clock וכו', אבל כל זה לא משנה, הגעתי להחלטה: אני לא מעוניין לפתור את הבעיות של עצמי בהורדת מהירויות שעון, אני רוצה כרטיס חדש !!! כרגע אין לכרטיס פוטנציאל אוברקלוק מאחר והוא עושה בעיות כבר עכשיו. העניין הוא כזה - 3DMARK05 ו-rthdribl מראים שהכל בסדר - אין ארטיפקטים. לעומת זאת, BF2 ו-Black & White 2 כן מראים ארטיפקטים. שום משחק אחר עדיין לא עשה לי בעיות חוץ מהשניים. אבל זה לא משנה... היום 2, מחר כל המשחקים. אם אני מוריד…
-
- 40 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לעזור לחבר ולשדרג לו תמחשב...שידרגתי לו את הזיכרון, יש לו OB כרטיס מסך של ATI RADEON XPRESS 200 (מה זה בכלל??) ויש לי זרוק בצד NVIDIA GFORCE 5200FX ...האם הכרטיס של NVIDIA עולה בביצועים על אלו של ATI? האם הוא ירגיש שינוי משמעותי?
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
-
שלום רב לכולם, אני מתכנן קניית מחשב חדש רב תכליתי וכמובן ארצה להתקין את הWIN7 שמגיע עם מנוע ה-DX11. שאלתי היא: הבנתי שה-DX11 משפר גרפיקה במשחקים, אך אני לא מתלהב גדול של משחקים, האם ההבדל בשיפור בא לידי ביטוי בדברים אחרים, כמו שימושים בסרטים או דברים אחרים נוספים במערכת? האם כדאי להשקיע בכרטיס מסך תומך DX11 ?
-
- 4 תגובות
- 865 צפיות
-
-
jיש לי כבר המון זמן בעיה שהמחשב נתקע או שקופא לרגע ואז חוזר לעצמו תוך זריקת שגיאת דרייבר של nvidia ממש כמו בתמונה הזאת : כבר מחקתי והתקנתי מחדש את הדרייברים הכי חדשים שיש..ואפילו התקנתי את הדרייברים של חלונות וניסיתי גםגרסאות ישנות ושום דבר לא מצליח. הבנתי שזאת בעיה מוכרת (יש לי אותה מאז שהתקנתי חלונות 7) ואני עדיין משתגע, יש לי GF 9600GT שממש מספיק לי לכל מה שאני צריך. אני לא להוט על להחליף כ.מסך כיאז התקציב שלי יהיה 250 ש"ח ואני יודע שזה לא יהיה באותה רמה. מישהו יודע איך לטפל בבעיה הזאת? אשמח לתגובות! תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 972 צפיות
-
-
אני עובד עם התוכנה הזאת בO.C על הכרטיס שלי ואני דיי מרוצה ממנה ( יותר מה Ati Tool ). לא יודע למה אבל לפעמים בעת משחק הטמפ' של הכרטיס שלי עולה באופן דיי מהיר ולאחר בדיקה קצרה אני רואה שההגדרות שהגדרתי בתוכנה לגבי מהירות המאוורר של הכרטיס השתנו לברירת המחדל של התוכנה. האם ניתן לקבע הגדרות אלו ? האם תופעה זאת ידועה ? לא מעוניין לעבור לתוכנה אחרת מכיוון שאני דיי מרוצה מהתוכנה הזאת.
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
חבר שלי קנה רדאון 8500LE של החברה הזאת ושאל אותי אם יצא לו משתלם, הוא קנה מאיזה חנות בחולון וזה עלה לו 850 בקירוב... איך הפירטרים שלהם? הכרטיסים מתאימים לOC? תודה. (חיפוש לא עזר!) עריכה: למישהו יש ניסיון עם הכרטיסים שלהם בכלל?
-
- 3 תגובות
- 960 צפיות
-
-
http://www.overclock.net/faqs/43769-ati-x-series-official-spec-reference.html זה יחסוך להרבה מאוד אנשים את השאלות קריאה מהנה
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים עם לוח אם GIGABYTE GA-8IK1100 REV 1.0 וכרטיס מסך ATI RADEON 9000, מעבד P4-3.2G, SOCKET 478. כל פעם שאני מנסה להתקין את הדריבר האחרון מהאתר של ATI-AMD הדריבר מתרסק לאחר RESTART וחוזר לדריבר VGA הבסיסי של XP עם 600X800 ו-4 ביט לצבעים. רק SYSTEM RESTORE מחזיר את המצב לקדמותו. דריברים ישנים מ-2003 וגם הדרייברים של מיקרוסופט עובדים בסדר. רעיון למישהו מה הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 709 צפיות
-
-
מישהו יודע אם יש כבל של בננה שהולכת לחיבור של אנטנה? או S-VIDEO לאנטנה? כי יש לי טלויזיה ישנה בחדר ואם אני רוצה לראות דרך המחשב בטלויזיה אני צריך להביא וידאו ומהמחשב לוידאו ומהוידאו לטלויזיה,כי יש לי בטלויזיה רק חיבור של אנטנה.
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן אני זקוק לעזרתכם בבחירת מסך למערכת החדשה שלי מדובר במדך "19 CRT שטוח (לא ברור אם AG או SM). היצרנים הבאים בחשבון: LG 995FT אן ה F900B החדש? SAMSUNG 959 VIEW SONIC G90F IIYAMA VISION MASTER 542 המחיר עד 2000 ש"ח (פלוס מינוס) אם אפשר לקבל תשובות לעניין ולא תשובות בנוסח "IIYAMA" ואשמח לשמוע הסבר על יתרונות AG או SM. המערכת בעיקר למשחקים ואינטרנט תודה וחג שמח!
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום מה מצב?? טוב אז ככה רציתי לדעת עם יש עוד חברה שמיצצרת כרטיסי מסך חוץ מ-ATI וNVIDIA?? רציתי לדעת גם עם יש קירור כבר שאפשר לקנות ל6600GT ? תודה
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כאן שתי תמונות תגידו לי עם יש עוד להוסיף.ואם אפשר עוד להוסיף מהגדרות אחרות תודה .אני משתמש עם התוכנה ati tray tools [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 642 צפיות
-
-
מתלבט בין דגם הR9 280x sapphire vapor x oc לבין הgtx 770 Asus Direct CU II oc אני משחק על רזולוציית FHD לרוב ולכן השיקול פה הוא בעיקר בגלל הזיכרון שמכילים שני הכרטיסים הכרטיס של amd 3 gb ושל nvidia 2gb עכשיו ממה שהצלחתי לקרוא ולהבין במשחקים כמו watch dogs לזיכרון הזה יש השפעה משמעותית מאוד על הfps הממוצע בהגדרות גבוהות אבל אני לא חושב שחכם לתלות את הקנייה שלי במשחק אחד. לדעתכם בטווח הארוך של השלוש שנים הקרובות עדיף לי לקחת כרטיס עם זיכרון יותר גדול כי לכיוון הזה עולם המשחקים הולך? או ללכת עם הכרטיס של אנבידיה שבהרבה מובנים הוא גם יותר חזק מהכרטיס של amd. זקוק לעצות והמלצות תודה לעוזרים
-
- 39 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
מתי TRIDNET XP4 אמור לצאת? (אם אתם לא יודעים אז בערך... עוד שנתיים או עוד כמה חודשים?) מישהו יודע באיזה טווח מחירים הוא יהיה? (שוב בערך... כמו GF4MX או כמו GF4TI ?)
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי את כרטיס מסך GEFORCE 7600GS SONIC 256MB PALIT, וכרטיס הורכב ע"י טכנאי בזמן שבנה את מחשב החדש שלי. ורציתי לבדוק את מצב כרטיס מסך בהגדרות וראיתי כתוב הודעה ש"תנאי קירור אינם אידיאלים" המחשב נמצא ללא משחקים ותוכנה ויזואלית שדורשת את כרטיס חזק. כששחקתי את משחק שנתן לי מתנה ע"י NVIDIA שקניתי עם כרטיס מסך, לא היה משהו חריג בזמן משחק, משחק היה חלק. מה עליי לעשות כדי לטפל בבעיה או שזה בסדר? תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-
-
יש לי רדון9600XT ואני רוצה להוריד דריבר מישהו יודע איפה אני יוריד אני צריך את זה משחק NFSU2 כי יש לי ריבועים יש לי מערכת הפעלה XP
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
ואיזה? שלום, כבר זמן מה אני משתעשע ברעיון לקנות כרטיס מסך טוב. לא משהו ברמות של ה1000+ ש"ח אבל כן כרטיס שיריץ את הכותרים האחרונים בהגדרות הכי גבוהות (1920X1080) עם אולי פשרה מסוימת באלייסינג ועוד משהו... הייתי מושך את הקניה עוד הרבה זמן אבל העניין הוא שבמקרה אני אהיה באילת אוטוטו אז אני לא בטוח אם לנצל את ההנחה של ה15% לכרטיס חדש או ללכת על משהו משומש? אין לי שום צורך במשחקים שמגיעים עם הכרטיס החדש אבל אני לא בטוח לגבי האיכות/מחיר של המשומשים בייחוד עכשיו כשהם חוזרים לשוק אחרי ששומשו לכריה... שאלה נוספת היא אם יש לכם אפשרויות טובות להציע? (בקרב הכרטיסים המשומשים/אילתיים). תודה. נ.ב ספק 520W סיסוניק M12 אם זה משנה.
-
- 16 תגובות
- 3.7k צפיות
- 1 follower
-
-
-
מעוניין לרכוש כרטיס מסך...רוצה לעשות סקר קטן לפני כן כל עזרה תתקבל בברכה. (כולל המלצות/השמצות...הכוללות את כל הפרטים של הכרטיס המומלץ/מושמץ (מחיר, יצרן, למה הוא עדיף/לא עדיף על האחרים וכו')). מעדיף לקבל עזרה מאנשים עם ניסיון (טוב/לא טוב) עם אותו כרטיס. תודה !!!! ;D
-
- 11 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
שלום רב אני בתהליך של בניית מחשב וממש מתקשה בבחירת כרטיס מסך מתאים המשחקים שאשחק בהם רובם משחקי אסטרטגיה וכן אחכה לדיאבלו 3 ודומייו. מפרט המחשב הוא : Intel Sandy Bridge Core i5 2500K Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Tray, יחידות 1 ₪1036 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2906 Scythe Mugen 2 Rev B, יחידות 1 ₪190 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1676 ASRock Z68 Pro3-M Z68 Chipset, יחידות 1 ₪649 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2916 G.Skill Sniper 4GB DDR3 1600Mhz CL9 F3-12800CL9D-4GBSR1, יחידות 1 ₪195 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3302 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ^, יחידות 1 ₪479 http://www.rsm.co.il/product.aspx?pr…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מתכנן לקנות אבל יש לי ספק 350W ג'נרי... זה בסדר או שצריך אחד חדש?
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה, יש לי לבסוף את הכרטיס, מותקן ומעודכן. כשאני נכנס לאתר הזה: http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest ובודק איזשהו משחק, הוא אומר לי שהכרטיס מסך מעולה והכל, אבל אני צריך לעדכן את הדיירקס שלו. מאיפה להוריד? כי לא הבנתי את זה ממש ._.
-
- 6 תגובות
- 577 צפיות
-