עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by shimi 1,

שלום לכולם וחג שמח! אני מתכנן לקנות מערכת מחשב חדשה, והכרטיס מסך שאני בונה עליו הוא : 5850 Vapor-X OC המארז שאני מתכנן לקנות הוא : thermaltake element T והשאלה שלי האם הכרטיס מסך יתאים למארז? תודה לעוזרים!! ;D

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by eladbu,

זאת השאלה יש לי את שני הכרטיסים 8500 אל אי 128+דיויאי של ספייר או אף x 5200 128 בלי דיויאי של פאליט מה כדי????????

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  3. Started by asichen,

האם הכרטיס הזה : MSI FX 5900 VTD 128 VIVO DVI טוב? והאם הוא שווה 1490 ש"ח?

• 6 תגובות
    • 612 צפיות
  4. Started by Kongo,

עכשיו נכנסתי ומצאתי את זה: 9800SE AIW מה אתה אומרים זה שווה נכון? גם נפתח האומגה ע"י בדיקה, גם יש אחריות, גם כרטיס מסך חזק , גם AIW עם שלט וגם במחיר טוב וגם במלאי ובאספקה דיי מהירה מה אתה אומרים?

• 9 תגובות
    • 747 צפיות
  5. Started by talsa,

שלום חברים זה המפרט שלי אשמח לקבל המלצות לכרטיס חזק יותר כמו כן התקציב עד 1000 ש"ח והאם אוכל להריץ משחקים כמו CRYSIS באיכות גבוה ? תודה

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  6. Started by Artemis Entreri,

שלום, אני מחפש כ.מסך עם 2 יציאות DVI לעבודה במשרד חשוב שהכרטיס יתמוך ברזולוציה 1920 על 1200 (זו לא רזולוציה נפוצה מאוד, זה WIDESCREEN עם יחס של 16:10 ולא 16:9 ) אבל מספיק תמיכה כזו בדו-מימד, לפי מיטב הבנתי רוב הכרטיסים החדשים היום יכולים להגיע לרזולוציה זו בדו מימד. הכרטיס צריך להיות ב SLOT AGP, והתקציב הוא עד 700 שקל, (כאשר עדיף פחות) השיקול העיקרי זה 2 יציאות DVI ועמידה ברזולוציה בדו מימד, האיכות של הכרטיס בתלת מימד מהווה פקטור קטן יותר. אודה לכם אם תמליצו לי על כרטיס כזה ואם אפשר לינקים לאיפה אפשר להשיג אותו בארץ

7. Started by amitay_s,

היום התחדשתי ב GeFORCE 6600 של Leadtek. קיבלתי איתו דריבר אבל הבנתי שהוא לא מי יודע מה עדכני, אני לא יודע מאיפה להוריד דריבר ואיזה דריבר הכי עדכני כרגע מישהו יכול לעזור בבקשה? תודה מראש לכולם!!!!!!! שבוע טוב!!!!!!!

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  8. Started by Moty_p,

אני רוצה לחבר עליו טלוויזיה סמסונג 22 LCD ביציאה HDMI יש לי כבל DVI TO HDMI האם יהיה לי קול ב - T.V?

• 5 תגובות
    • 649 צפיות
  9. Started by shlomi1234,

חושב בעתיד היחסית קרוב לשדרג... אבל בינתיים רק כ.מסך יספיק אני מקווה. 380 W אנטק PHENOM x4 8G DDR2 נ.ב מה האורך שלו בס"מ? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  10. שלום לכם יש לי לוח אם של ABIT NF7-SL וכרטיס מסך ATI 9700 NPבבדיקה בתוכנת CPU-Z או בכל תוכנה אחרת מופיעה השורה הבאה: AGP Side Band Addressing supported-, not enabled איך אני מפעיל את התכונה הזאת?בביוס של הלוח לא מופיעה שום התייחסות לכך אודה על עזרתכם ;D

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  11. אהלן חברים... אז ככה אני חושב להשתדרג בכרטיס מסך כי כמו שאתם שמים לב שלי מאוד מאוד חלש אני מחפש כרטיס בסכום של עד 400 ש"ח של NVIDIA בלבד.... חשוב לי מאוד CUDA ו PYSIX או איך שלא קוראים לזה זה ישמש אותי מאוד בתוכנות גרפיות ו3D שאני משתמש בהן... אני נותה לכיוון ה 430 כי הוא מסדרה חדשה יותר תומך DX11 מותאם יותר לWIN7 ולפיצ'רים החדשים שהחברה מוצאים כל הזמן בדרייברים ועוד דבר... חשוב לי שהספק שלי SeaSonic 400W SS-400ET-APFC-F3 יחזיק את הכרטיס.. כי אין לי כסף מיותר לספק ועניינים... לקחת בחשבון שאני מתכנן גם תוספת של עוד 4GB זכרון ולא מתכונן אף פעם OC על כל דבר במחשב המפרט שלי: Intel Core 2 Quad Q9400 Box GIGABYTE GA-EP43-DS3 Westren Digital WD1001FALS 3.5" 1000GB SATA2 3…

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  12. ^^^^^^^^^ מתלהט בין כמה כרטיסי מסך למשחקים בעיקר : 1. Sapphire ATI RADEON X1950PRO 512 mb Retail Dual DVI 2. Palit ATI RADEON X1950GT SUPER 512 mb Retail Dual DVI 3. Connect 3D ATI RADEON X1800XT 512 mb VIVO Retail Dual DVI 4. ATI RADEON X1950XTX 512 mb VIVO Dual DVI Retail 5. Palit Geforce 8600GTS SUPER 512 mb DUAL DVI Retail מה עדיף? והאם יש לATI כרטיסי מסך שתומכים בDX10? (ויש אותם בשוק...) תודה!

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by The UnKnown,

אין מה להוסיף. השאלה הנ"ל בכותרת.

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  14. שלום לכולם אני יודע שה HD5870 הוא כרטיס ישן אבל הוא אחד החזקים ואני יכול להביא אותו במחיר ממש טוב(500 שקל)ורציתי לדעת אם הוא יתאים למחשב שלי(והאם יווצר צוואר בקבוק או שהוא יתאים) כי המחשב שלי כבר דיי ישן ומצד שני אני יכול להביא HD6850 שהוא יותר חדיש אבל פחות חזק ב 100 שקל פחות (שזה אומר שהוא עולה 400 שקל) המפרט שלי הוא כזה מעבד E8500 4 GB ראם 500GB הארד דיסק לוח אם MSI NEO P45 ספק כוח כרגע יש לי 450W של IC POWER אבל בגלל שראיתי שהכרטיס HD5870 צריך לפחות 500W אני ייקח מחבר שלי את הספק 500W שלו שימושים עיקריים משחקים סרטי תלת מימד (כי המחשב מחובר לטלויזיה תלת מימד) סרטי FULL HD מה אתם אומרים איזה מהם יותר מתאים לי ועל איזה מהם אתם ממליצים והאם שווה להוסיף את ה 100 שקל כדיי…

• 5 תגובות
    • 867 צפיות
  15. בתור אחד שלא משתמש בAA , רק רזולציה גבוהה ( 1280*1024 ) , האם הזכרון יהיה משמעותי בשנה הקרובה ( אחרי זה כבר צבא ) . ובנוסף , מה ההבדל בין 6800gt לבין 6800 עם 16 צינורות פתוחים ( פחות או יותר ברזוציה שאמרתי במשחקים כגון Far Cry ) ? השאלה הראשונה יותר דחופה

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by ktbnus,

כן כן, כרטיס מתקופת האבן אבל אין מה לעשות, המחשב ישן ואין שדרוג באופק, אז אני חפש משהו שיכל להחזיק את מעט המשחקים הישנים שלי שעדיין יוצא לי לשחק בהם. אני מחפש ל"משחקים" שיתן את התמורה הטובה ביותר. ( להזכירכם AGP ). יש למישהוא הצעות? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  17. אוקיי אז ככה, יש לי כרטיס 9700PRO של הרקולס ויש לו בעיה של מסכים שחורים, חוסר יציבות ותקיעות במשחקים. אחרי בדיקות רבות בפורומים אחרים (גם בארץ גם בחו"ל) ולדי הרבה אנשים עם הכרטיס הזה יש בעיות, אז בבקשה פרטו על הקירור שלכם, איזה חברה הכרטיס, איזה דרייברים והאם יש אצלכם בעיות יציבות. המון תודה.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  18. מהכתבה הזו : http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2903119,00.html אני מבין שאם יש לי מצלמת וידאו דיגיטלית, כניסת Firewire במחשב, ואת הכבל שמגיע עם המצלמה, יש לי את כל החומרה שנדרשת לעריכת ווידאו ! לא מזמן בלבלו לי את המוח עם כניסות VIVO, כרטיס עריכת וידאו ושאר בבל"ת, אני מבין מהכתבה, שע"מ לערוך את הסרטות הטיולים / ימי הולדת / פורנו שלי, מספיק רק החומרה הנ"ל ?!

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  19. Started by הטכנאי מהדרום,

טוב אז יש לי כרגע במחשב כרטיס מסך GeForce8400 ואני רוצה לקנות כרטיס מסך אחר חשבתי בהתחלה על GeForce 9800 GT מומלץ לי לקנות אותו??? משחקים יעבדו לי יותר חלק ובאיכות יותר טובה איתו????

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  20. Started by lior46,

מה אתם אומרים על הכרטיס הנ"ל כי אני לא מצאתי שום ביקורת או בנצ'ים של הכרטיס מהחברה הספציפית הזאת מה גם שהמחיר שלו זול יחסית(580) וזה קצת מפחיד אותי ובכמה הוא יותר טוב מה 7300gt יחסית למחיר כמובן...?

21. Started by roeesnir,

שלום. אני צריך לבנות מערכת עם 2 מסכי מחשב (DVI נניח) ברזולוציה FHD. בנוסף, אני צריך להוציא עוד 4 מסכים HDMI. (עדיף 4K) אני צריך שהמחשב ידע לשכפל את 2 המסכים הראשיים ל 2 מה-4. כמובן, צריך שיהיה אפשר לשחק עם זה, ולשדר לכל מסך כל פעם משהו אחר. איך עושים את זה? צריך חומרה יעודית או שמספיק 2 כרטיסי מסך? ואיזה? תודה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  22. שלום כלום.. אני מתכוון לקנות מסך רחב ורציתי לדעת אם הכרטיסי מסך של היום תומכים ברזולוציות שלהם.. מדובר ברזולוציות האלו: 1440x900 1680x1050 האם 8800GTS תומך ברזולוציות האלו או שאני צריך לבחור איזו רזולוציה מסריחה ואז למתוח את התצוגה?

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  23. שלום לכולם, מה הכרטיס הכי חזק שאני יכול להשיג ב1200 ש"ח? יש לי עדיפות לATI אבל לא חובה.. תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 753 צפיות
  24. Started by JBar,

שלום לחברי הפורום, בשעה טובה ומוצלחת אני מתעד לקנות מחשב חדש. הצרכים: גיימינג הארד-קורי בעיקר, חלקית גם לצפייה בסרטים, כרגע DVD. יחד איתו, אני מתלבט האם לקנות מסך חדש (הנוכחי: VP930 - בגודל 19", בן כמעט שלוש). השאלה שלי, בעצם, היא מה כרטיס המסך הנחוץ למסך חדש וגדול יותר? אם הבנתי נכון את הלך הרוח, למעשה ישנם שני גדלים רלוונטיים למסך חדש, 22" ו- 24". האם כרטיס 4870 בודד יתמוך במשחקים החדשים ברזולוציה נאטיבית של מסך 24"? או שחובה עלי לרכוש CF-kit (יחד עם העלות הנלווית של ספק+לוח אם תואמים) כדי לשחק בקצב פריימים סביר? ולגבי מסך 22", האם במקרה זה אפשר להסתפק בכרטיס גלמוד? תודה! ~ יונתן

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  25. Started by ScreameR,

יש לי בסביבות ה2000 שקל.. קרעתי תתחת בשבילם.. אני מת לקנות מסך למחשב WIDESCREEN... יש לכם המלצות ? אני צריך זמן תגובה נמוך כי אני משחק משחקי FPS... זה מה שחשוב לי בעצם... תודה !

• 5 תגובות
    • 700 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.