עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by R.E.L,

יש לי כרטיס מסך ge force 2 mx 200.....תצחקו תצחקו.... :'( שאני משחק את המשחק אני חייב לשחק על .....תחזיקו חזק 800 על 600 16 ביט צבע אחרת זה איטי! זה נורמאלי!?!?

• 20 תגובות
    • 4.2k צפיות
  2. צ'שמעו עכשיו יש לי ג'יפורס 6200TC אני לא מרוצהה מיממנו בכלל הוא לוקח לי RAM!סתם =\ ןגם הוא לא מביא ביצועים בשמיים! אז שמעו משתלם לי לקנות 6600GT ואם הוא שווה? ואם הוא לוקח זיכרון גם? וומה הבעיות איתו? ואם לא שווה לי להשקיע עליו ולקנות אולטרה? תגיבו בבקשה

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814102665 מה אתם אומרים ? מדובר על: SAPPHIRE 100148 Radeon X1600PRO 256MB 128-bit GDDR2 AGP 4X/8X Video Card - 130$ תודה מראש

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. מה הרזולוציה + קצב הרענון מסך המומלצים? יש לי מסך MAG 19, וכרטיס מסך שביחד מגיעים ל 1600X1200, מה לדעתכם מומלץ ע"מ שיהיה נוח ולא יהרוס את העיניים?

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by ndv,

אז ככה, ספק FSP400WPN יחזיק את הHD2900PRO (כמובן שבOC לXT ויותר) ? במידה ולא אז אני אקנה את הליברטי 400W ואז זה יוצא לי בערך 1000 ש"ח ל2900PRO ולליברטי 400W או שאני אקח את ה8800GT ואחסוך כאב ראש , אז מה יותר עדיף? המפרט שלי הוא מפרט סטנדרטי, C2D E4400 בOC ל3.2GHZ, צורב DVD וHD בודד (וספק שרשמתי כבר למעלה) ההתלבטות היא בין שני הכרטיסים האלה בלבד.

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by Bartleby,

אני בונה מחשב למישהו שקונה את המחשב בעיקר לשימושים של סטודנט אבל עדיין רוצה פה ושם לשחק. כשאני אומר משחקים אני לא מתכוון לדברים כמו FEAR או CoD2 אלא דברים קצת פחות כבדים כמו פיפא 2006 וכו'. התקציב הוא 700 ש"ח. חשבתי על הכרטיס הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=11942 האם זה הכרטיס הטוב ביותר ש-700 ש"ח יכולים לקנות? הוא יותר חזק מה-7300GS? אי אפשר לחרוג מהתקציב בשקל כך שהמלצות על 6600GT לא כ"כ ריאליות. שוב, הבנאדם ממש לא גיימר כבד - רק רוצה לשחק קצת פה ושם כדי להעביר את הזמן. תודה.

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by factor,

זה אותו כרטיס?

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. קניתי כרטיס מסך חדש XFX GeForce 7800 GS 256MB DDR3 AGP Extreme Edition http://www.xfxforce.com/web/product/listConfigurationDetails.jspa?productConfigurationId=144816 ויש לי לוח של gigabyte דגם GA-8SQ800 http://www.gigabyte.com.tw/Products/motherboard/Products_Overview.aspx?ClassValue=motherboard&ProductID=1608&ProductName=GA-8SQ800 Ultra במאפיינים של הכרטיס מסך רשום לי אפיק AGP X4 למה לא רשום AGP X8 האם זה צריך להיות ככה??? [attachment deleted by admin]

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by desert,

כשאני מנסה לשחק את המשחק הזה על 1024X768 על EXTRA הכל ,כאילו הכי טוב המשחק מקרטע מוות , מה שמעצבן אותי זה שיש לי חבר שמשחק כמו שאמרתי עכשיו ויש לו GF 2 MX 400 ולו עובד חלק. מה יכול להיות? [ זה רק המשחק הזה מקרטע] שכחתי לציין שכשאני מחזיר את ה DETAILS ל HIGH אז זה בסדר

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Baz34,

רציתי לדעת מה ההבדלים בין כרטיסי המסך מסדרת FX לכרטיסים מהסידרה החדשה של 8800 (מחיר וביצועים)

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. אחרי שרשמתי את כל השמות מ3 חנויות ויש פה כמעט את כל הסוגים של 8800GT 512/256MB עם OC בלי OC פשוט הכל... והייתי חייב לאמץ את הרעיון של avishaiar17 וחושב שמגיע לו איזה קרדיט קטן... במידה והיה לכם כרטיס כלשהו מהרשימה ונתקלתם בו בבעיה אני מאוד ישמח אם תוכל לרשום..ואחרי שהחזרתם אותו לאיזה כרטיס החלפתם... יאלה סקר מוצלח ומהנה !!!

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. אז ככה... אבא שלי נוסע לתאילנד בפסח... אני רוצה להגיד לו לקנות לי משהו למחשב עכשיו בהתחהל חשבתי על מאוורר או משהו לשמור על הקירור ואויל בעתדי לחשבו על איזה OC אבל אז נזכרתי שבלוח M שלי יש SLI Gygabyte K8N-SLI (NF4, s939, PCI-Es) YES ויש לי כרטיס מסך FORSA 7800GT. אז רציתי לשאול האם יש סיכוי שאני יכול להביא 7800GT שתומך בSLI מתאילנד והאם זה חייב להיות 7800GT כאילו האם זה יכול להיות 7800GTX נגד תענו אחים שלי תודה

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by ZeppeliN,

מה קורה אנשים? אתם בטח רואים אותי מציף את הפורום בשאלות אבל אל תדאגו, עוד מעט אני יקנה ת'כרטיס ולא יהיו לי עוד שאלות (אני מקווה) עד היום הייתי בטוח שאני עומד לקנות את הX1800GTO אבל הכרתי כרטיס חדש, X1800GTO2 (לול, זה נשמע מוזר) איך הוא ביחס לX1800GTO? איך 350W יחזיק אותו? האם הוא יותר טוב מה7900GT? הנה הלינק: https://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=13928&catid= תודה מראש! נ.ב: אפשר בנצ'מארקים? אני לא מוצא בשום אתר

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. היה לי 6600 256M PCI-EXPRESS שהלך לעולמו. עכשיו אני תקוע ללא כרטיס וללא מחשב, אני רוצה לקנות כרטיס חדש בתקציב של 400 שקל.. מה אני יכול לקנות בסכום הזה?

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום חברים, את הכרטיס שלי GTX460 1GB מכרתי אתמול (הייתי מאוד מאוד מרוצה ממנו, מריץ משחקים כמו חמאה) החלטתי להשתדרג ולקחת כרטיס חדש (או אפילו יד שניה) מה שעומד מבחינתי זה אחד מהכרטיסים האלו: GTX470 או GTX480 או GTX570 או GTX580 הדרישות שלי הם כאלה, כמובן משחקים אבל בנוסף אני עורך וידאו FullHD בתוכנת פרמייר CS5.5 פרמייר דורשת תמיכה באחד מהכרטיסים האלו ואני חשבת לרכוש את אחד מהם בלינק הנ"ל מראים במדוייק איזה כרטיסים נתמכים בתוכנה: http://www.studio1productions.com/Articles/PremiereCS5.htm שיקול נוסף הוא אולי להביא את ה-GTX580 דרך eBay בדר גודל של מחיר 400$~ בקיצור חשוב לי לשמוע את דתעתכם ועזרתכם להחליט מה לקחת. תודה רבה. Kastro.

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. יש לי היום כרטיס מסך שקט של HIS - 3450 . לפי הויסטה הוא מקבל ציון מאוד נמוך - 3.7. היום הייתי אצל חבר שיש לו מחשב בן שנה וחצי עם כרטיס מסך יש יותר - המחשב שלו עם ציון 5. החלטתי להחליף כרטיס למשהו יותר מתקדם. המחשב משמש בעיקר לצפיה בסרטים ב HD ורגיל וקצת משחקים (פרו אבולושן וכדומה. מידי פעם גם לעריכת וידאו. מה מומלץ? יש מבצע עכשיו בנועה על 4650 - ב 460 בעך - האם כדאי?

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. ביום חמישי הכרטיס הגיעה אלי ומיד פתחתי התקנתי אותו שום דבר מיוחד לא קרה והכול עבר חלק. שיחקתי בכול המשחקים על AA X4S ועם aniso והייתי מאושר עד הגג, הכול עבד חלק. אבל לצערי אתמול הלכתי לכמה דקות להתקלח וכיביתי את המחשב, כשאני חוזר ומפעיל את המחשב מה אני רואה? הכול כתום או אפור עם פסים מוזרים שזזים מייד כיביתי את המחשב בדקתי חיברוים הכול הייה בסדר וגם המאוור פעל ולא שמתי לב למשהו מוזר, שמתי את הכרטיס הקודם שלי חזרה, הפעלתי את המחשב והכול פעל כמו שצריך *לצערי*. יש למישהו רעיונות מה כבר יכל היה לקרות? לא עשיתי שום עובר שום טוויקינג שום כלום. יום אחד הכול עובד כמו שצריך ואחרי זה פיתום הכרטיס התפגר, אפילו עוד לא הספקתי לראות למה הכרטיס הזה באמת מסוגל. וכול זה עוד קרה חצי שעה לפ…

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. שלום אני מתכנן לקנות מחשב, ואני מחפש כרטיס מסך שיתן ביצועים סבירים בעבודה בתלת מימד (לא משחקים) מידי פעם גם ברזולוציות גבוהות. אני רוצה מחשב שקט לכן חשוב לי גם כרטיס מסך שקט ואמרו לי לבדוק כרטיס עם קירור פסיבי. תקציב לכרטיס מסך משתנה (תלוי בשאר החלקים של המחשב) אבל נניח שהוא אמור להיות משהו בסביבות 300-400 מה המהמלצות שלכם?

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by s-k,

התוצאה היא 13030 ??

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. יש לי 1300 שקל לכול היותר איזה כרטיס מסך אתם מציאים לקנות ??? (לא חייב בכול הכסף) ואיפה כדאי לי לקנות : אני רוצה כרטיס שיהיה חזק במשחקים (כי המחשב שלי מחובר למקרן של 200 אינטש ויותר אז קחו לצות ליבכם לפני שאתם מציאים) ויהיה אמין שאין הרבה בעיות איתו בהתקנה ולאחר מכן...

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by Rhx,

שלום, לפני כמה ימים קיבלתי את הכרטיס מסך 1GB 9800GT, עכשיו הייתי מעוניין לראות באנצ'מארקים שלו ואיך הוא בהשוואה לכרטיסי מסך אחרים היום בשוק. ניסיתי לעשות חיפוש בגוגל אבל לא מצאתי ממש... ושאלה נוספת, יש הבדל ניכר בין ה9800GT ל9600GT?

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  22. אני כותב כאן מאחר ולא הצלחתי להעלות את המשחק RAINBOW SIX VEGAS . משחקים אחרים ודי חדשים (COH למשל) עולים לי בסדר יחסית. הסיבה הפשוטה היא שאני משתמש בכרטיס מסך של ATI דגם-X300 SE אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על כרטיס מסך איכותי מן הראוי לציין שאני לא גיימר כבד. המפרט הבסיסי שלי : AMD Athlon 64 3500 2.21 ghz1 gb ram ומסך רחב של Asus PW191 http://www.sale4u.co.il/product.asp?productid=749 עודו דבר,האם כדאי לחכות לסדרה החדשה של ATI שסביר להניח ינחיתו את מחירי הכרטיסים ה"ישנים" ? תודה לעונים.

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by Haflo,

קראתי בחדשות ש GigaByte מתכוונת להוציא Radeon 9500 עם מהירות ליבה של 275 ומהירות זיכרון של 550 יחד עם 64MB זיכרון. אני קיבלתי היום את Tyan Tachyon Radeon 9000Pro עם אותם נתונים בדיוק: Tyan Tachyon Radeon 9000Pro 64MB DDR 275Mhz Core, 550Mhz Memory AGPx4, HydraVision Multi Monitor + T.V out האם מדובר באותו כרטיס? אותו Chip? איך הכרטיס הזה מבחינת ביצועים? מול איזה מתמודד הוא עומד מבית nVidia?

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. אוקיי... יש לי מערכת די ישנה אבל מספיקה של אינטל 1.4 256 זיכרון כל מה שאני רוצה זה שיפור במשחקים עמוסי גראפיקה . לא לשבור שיאים אבל שלא תהיה בעיה לשים אותם ברזולוציה 1600X1200 בפריים רייט נורמאלי . עכשיו אם אני ישפר מעבד אני אצטרך גם לוח אם חדש וזכרונות חדשים בהתאמה . זה בסביבות ה-2500 שקל . אם אני קונה כרטיס גראפי אבל נשאר עם מעבד חלש זה יעלה לי אותו מחיר אבל מה עדיף ??? אין לי בעיה לבזבז 2500-3000 ... כמו כן אם אני קונה כרטיס גרפי אז איזה עדיף ? כדאי לחכות שירדו מחירים בתקופה הזאת ? תודה לכל מי שעונה !

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. 3 דמויות לזיהוי, בסדר קושי יורד. דמות מספר 1: היצור הכתום ליד המקלדת דמות מספר 2: המסך דמות מספר 3: האישיות המרכזית המופיעה על המסך... שאלת בונוס: מי הוא בעל המסך ? בין הפותרים נכונה תוגרל חופשה חלומית ב-Ban list של האתר... [attachment deleted by admin]

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.