עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by shmoopy,

אהלן חברים! טוב אז השאלה שלי היא כזאת: יש לי כרגע כרטיס מסך GEFORCE FX5700LE וקניתי כרטיס חדש LEADTEK WINFAST 6600GT 128MB עכשיו, כשאני מוציא את הכרטיס הישן ושם את החדש אני צריך להחליף את הדרייברים? או שהדרייברים של NVIDIA יזהו את השינוי בכרטיס לבד?

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  2. מועד הסרת אמברגו המידע עבור כרטיסי המסך החדשים מבית NVIDIA יהיה מעתה ה-19 בספטמבר - במקביל עבור צמד הדגמים המובילים לכתבה

3. Started by yossi00,

אהלן אשמח להסבר קצר או הפנייה למקור מידע באשר לחשיבות של נפח כרטיס גרפי. ז"א, בהכרח כרטיס עם 2GB יהיה טוב יותר מאחד עם 1GB? לאיזה עוד פרמטרים לשים לב בהשוואת כרטיסי מסך (מהירות שעון זה קריטי?)? אודה לכם אם תוכלו לבהר לי קצת את העניינים האלו. בנוסף, כרטיסי המסך החמים היום, HD5870, HD5970 אני מניח שנועדו לרזולוציות FHD. אם משחקים בהם ברזולוציה נמוכה יותר (נאמר 1680 על 1050) מה תהיה ההשפעה של הכרטיס הגרפי ועד כמה יבואו לידי ביטוי היכולות שלו (נניח 5870 מול 5970)? תודה,

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Bingo,

ציון 6002 זה טוב? המפרט בצד ימין http://img228.imageshack.us/img228/1931/cgkb6.jpg

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  5. אז ככה רציתי לשאול מה יותר חזק X600XT או X1300Pro מה ההבדלים ביניהם?! תודה ענקית לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 503 צפיות
  6. יש לי מסך LG Flatron 775ft לאחרונה המסך משמיע כזה ביפ מוזר.. אין הפרעה בתמונה וזה לא קורה בזמן מסויים או שמפעילים תוכנה או משחק מסויים לא קורא כלום מבחינת התמונה שנותנים לסמך מכה זה מפסיק אבל זה לא פיתרון אם יש למישהו רעיונות הצעות או את הסיבה שזה קורה אנא עיזרו ליייייי !@! כי אני שובר פה ת'ראש ??? ??? בתוה מראש LIR@N

• 1 תגובה
    • 6.6k צפיות
  7. הי השבוע רכשתי bfg 8800gts OC320 מנועה, המיפרט מחשב שלי הוא חדש לגמרי. :e6600 xpe :antec truepower trio 550v 2gb of ram וכו' הרכבתי את הכרטיס מסך , הכל נראה עובד יפה , עד שפוף , המסך שלי נצבע בצבע אחד (אדום, אפור, כחול....( נראה כמו blue screen ,אבלל ללא כיתוב. ואז אני חייב restart עד לפעם הבאה. מה לא עשיתי , התקנתי מחדש את ווינדוס , ניסיתי את כל הדרייברים האפשריים , ועוד מליון ןאחד נסיונות, הדבר קורה בעיקר שאני עוזב את המחשב לשעה ויותר , חוזר ואז רואה את התופעה. שאלתי : האם הספק שלי אמור לעמוד בעומס? אני יכול לדרוש החזר כספי? אני בעצמי צריך לשלוח חזרה לנועה?

• 1 תגובה
    • 822 צפיות
  8. Started by dhdhdghd,

ומ הערך הזה נותן לי ? 256 BIT מול 512 ?

• 1 תגובה
    • 940 צפיות
  9. האם צריך תוכנות או קודקים מיוחדים כדי לצפות בסרטים מגירסאות VCD, SVCD, DVD-R ו- DVDRip?

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  10. אני בונה HTPC שישב בסלון מחובר ל LCD 42 הוא ישמש לסרטי HD וגם למשחקים (ברזולוצייה של 1360X768). אני לא מנסה לשבור שיאי FPS.. אבל שמשחקים חדשים ירוצו חלק ברזולוצייה הזו (שהיא לא גבוהה במיוחד) אני מעדיף ATI שיש להם עיבוד וידאו ופענוח וידאו עדיפים (וכנראה גם דרייברים יותר יציבים..) ההתלבטות כנראה בין 3850 ל 3870 (או האם כדי לחכות לסידרת HD4000 ? אני יכול לחכות חודש) חשוב שיהיה שקט. (גם מאורר שקט שניתן לשלוט על המהירות שלו זה בסדר) ושלא יתחמם מדי. בקשר לקירור, האם קירור פסיבי במארז לא גדול יהיה בעייתי? (כי כל החום נשאר בפנים) האם כדי לקנות קירור לכרטיס מסך כמו S1 ? *התקציב גמיש, אני רק מחפש כרטיס שעונה על הדרישות הנ"ל... כמה שיותר זול - עדיף כמובן * עדיין מתלבט בין XP ל VIST…

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  11. Started by alexrta,

לפי מה שאני יודע יש עידכונים שיוצאים ל-OPEN GL מישהו יכול בבקשה לינק ישיר לעידכון כזה. תודה מראש

12. Started by penny1,

רציתי לדעת מבין שתי הכרטיסים האלו...איזה הייתם ממליצים ? 1. ?EN7600GS Silent 256MB, TV, DVI, PCI-E? שעולה 890 ש"ח 2. Radeon X1600 Pro 512MB, DVI, PCI-E? שעולה 770 ש"ח שניהם של ASUS והמחירים נלקחו מKSP בנוסף מצאתי גם את הכרטיס הזה : 7600GS 512MB TV, DVI, PCI-E? של POINT OF VIEW ב 790 ש"ח ...מדוע זה כזה זול ? זה חברה לא טובה ? והערה אחרונה לסיום ...האם במידה ואני אצליח לגייס עוד כסף כדי כבר להשקיע בכרטיס הזה : X800GTO16 256MB, TV, 2xDVI, PCI-E? שעולה 1090 ש"ח למרות ששוב העדיפות היא גג מקסימלי 900 ש"ח תודה לכל מי שיתן יד ויעזור... ומצטער שאני שואל המון שאלות...אני פעם במלא זמן מחליף ומחשב...ועד שאני כבר שם קצת כסף אני רוצה לדעת מה אני קונה...

• 1 תגובה
    • 503 צפיות
  13. Started by trlk,

מיפרט:מעבד 7200,לוח גייגביייט p43,זיכרון 4g. משמש למשחקים אך מתוכנן גם לחבר לטלויזיה חדשה. הציעו לי gt610 2048 . המלצות?

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  14. Started by Bessmertniy,

http://www.digit-life.com/articles2/gffx/gffx-27.html ביצועים של הכרטיסים של nvidia מאוד מרשימים אבל נופלים מול ה radeon ב הלף לייף 2 ( אבל הם שמו שם את ה אניסטרופיק עד הסוף איפה שכרטיסי ה fx ושאר כרטיסי nvidia מאוד חלשים.)

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  15. http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1100 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1101 ויש להם גוף קירור? לא מאוורר כי לפי מה שהבנתי יותר טוב גוף קירור. ואם כן למי? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  16. Started by Weihenstephan,

שלום כולם.. רציתי לקנות כרטיס מסך באיביי.. איזה חברות כרטיסים נותנים אחריות בינלאומית שבמידת הצורך אני אוכל לממש את האחריות על הכרטיס בארץ? אשמח לתשובות

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. Started by somebody,

שלום אני מעוניין במסך טוב במחיר עד 2000 שח. לפי מה שקראתי בפורומים שונים חשבתי על samsung 959NF או LG F900P. מה אתם ממליצים? אני מעוניין גם שיהיה ניתן לחבר את המסך ל 2 מחשבים, האם צריך לקנות חלק בנפרד או מסך מיוחד לזה? מה ידוע לגבי זה? (מחירים, סוגים, ...) תודה somebody

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  18. Started by Sake,

היי, אני לא מבין גדול בדברים האלה...במילים אחרות אני פשוט noob בדברים האלה אז רציתי לשאול משהו...יש לי רדיאון 9700 וב Advanced options של הכרטיס או הקונטרול פאנל איך שקוראים לזה יש לי אפשרות שנקראת SMARTGAR tm ובפנים יש לי Set AGP Speed ומסומן לי על off אז רציתי לשאול אם אני צריך להשאיר את זה על off או לעלות את זה ל 4x או 8x ומה זה עושה ביכלל?תודה.

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  19. אהלן , אני מעוניין לשדרג את ה.מסך הנוכחי שלי (AMD HD 7770 Series) למשהו חדש יותר ועדכני בגלל שהנוכחי כבר לא מתפקד במשחקים. המחשב שלי כרגע הוא: CPU - I5 4430 Haswell Motherboard - Gigabyte B85M-HD3 ספק כוח - קישור כאן ( https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t35.0-12/14787453_1532578666767435_895459935_o.jpg?oh=3a5c21de0ba55617b9edc568c3b5fdb5&oe=583A7452 ) התקציב שלי הוא בין 120 ל 140$ ואני מעוניין להזמין מחו''ל. עיקר השימוש הוא משחקים בלבד. לא פריק של גרפיקה אבל מעוניין להריץ על MED-HIGH עד כמה שאפשר.. ההתלבטות שלי הייתה לקנות את RX 460 שב 120$ אך הוא מוגבל רק למשתמשי פרמיום באמזון מה שאילץ אותי לבחור בין 2 אלו https://www…

20. אני צריך כרטיס טלוויזיה משהו כמו 150 שקל אם אפשר בבקשה הצעות

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  21. Started by ackohen,

רציתי לשאול - אם נניח שיש לי כרטיס 6870 רפרנס. ונניח שאני מעוניין לעשות לו CF, האם ההבדל בין 3 האפשרויות הבאות הוא קריטי? 1. להוסיף כרטיס רפרנס זהה לקיים. 2. להוסיף כרטיס OC וקירור של המפעל. 3. להוסיף כרטיס עם קירור של המפעל. לדוגמה: http://www.hisdigital.com/un/product2-592.shtml האם יש פערים בביצועים? האם כרטיס רפרנס יהווה צוואר בקבוק בהוספת הדגם OC?.. האם כרטיס אחד מקורר מפעל יכול ליצור חוסר איזון שיכול לפגוע בביצועים? תודה

• 1 תגובה
    • 972 צפיות
  22. Started by aviv00,

האם קיים 4850 1GB DDR5 ?

23. Started by F430,

בסוף לא קבלו את הכרטיס אשראי שלי אז אני מושך את הכסף עכשיו רציתי לדעת כמה משתלם עכשיו לקנות כרטיס חשבתי לקנות 8800GTS אבל עוד כמה זמן יוצאים כרטיסים כדי לי לחכות?

24. Started by Guarding angel,

http://www.powercolor.com/main_product_detail.asp?id=82 רציתי לשאול אם הכרטיס הנ"ל זמין בארץ...

25. Started by manganga7,

שלום, אני צריך כרטיס מסך בתקציב של 450 שקל ל-AGP. שאלה נוספת: מה עדיף: ה-X1300 או ה-9600PRO. האם הם תומכים ב-DX9 (זה מאד חשוב). תודה מראש על העזרה

• 1 תגובה
    • 503 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.