כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
לחבר שלי יש בעיה במשחק: מאז שהוא שינה את הרזולוציה מ1024X768 ל800X600 התמונה שחורה, ורואים רק את האורות של המכוניות והרחוב. גם אחרי שהוא שינה בחזרה ל1024X768 הבעיה נשארה. תמונה: [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
האם מסכי ה LCD הם אמינים כמו המסכים השטוחים? זה נכון שכדי לראות במסך LCD צריך לשבת בדיוק מולו?
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם מסך הזה TFT 17'' 710N? היה טוב לגימר?
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
יש לי בעייה משונה בכרטיס מסך, בזמן שאני משחק ב GTA:SA (רק בו) לזמן מה כמו חצי שעה בערך המסך שלי קופא לכמה שניות אבל הקול ממשיך ברקע ואז לפתע ומסך הופך שחור, המוזיקה מפסיקה ואז או שהמשחק נשאר ככה עם המסך שחור הזה או שלאחר כמה שניות זה חוזר לעצמו ואני יכול לשחק כרגיל, לאחר שאני יוצא מהמשחק אני רואה את ההודעה הבאה של הכרטיס מסך: יש לי מערכת הפעלה Win XP Pro SP2, כרטיס מסך ATI 9600XT 256MB, והדרייבר החדש ביותר של ATI 5.6. יש לציין שבעייה זו "נוצרה" רק מאותו יום שאני התקנתי את הדרייבר החדש של ATI 5.6 ולפני כן זה לא קרה. תודה רבה לכל המגיבים והעוזרים בנושא.
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
הכרטיס שברשותי מגיע ב FULL LOAD ל 76 מעלות בערך, 59 IDLE האם הטמפרטורה הזאת בסדר? או שעדיף להוריד את האוברקלוק? תודה רבה לעוזרים מהי הטמפרטורה המכסימלית ש"בריאה לכרטיס"? תודה
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
שלום אני מעוניינת לקנות מסך 19 אינץ LCD למחשב שישמש אותי גם לצפיה בטלויזיה ווידיו. הבנתי שיש עיניין עם זמן התגובה. איזה זמן תגובה צריך להיות למסך כדי שניתן יהיה לצפות באיכות גם במשחקי ספורט (טניס, כדורסל כדורגל) האם 8 מילישניות זה מספיק? אשמח לשמוע תגובות למי שיש ניסיון בנושא
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך במחיר הזה או קצת טיפל'ה יותר גבוה גג 370 תמליצו לי על כרטיס מסך חזק וטוב שישת אותי להמשך הדרך
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-
-
אהלן יש לי כרטיס מסך ATI- GIGABYTE REDAON 9600 עם יציאת SVGA אחת ו DVI אחת. אני מחבר אליו שני מסכים בו זמנית, אחד דרך הSVGA ואחד דרך מתאם SVGA-DVI. אני רוצה להחליף את שני המסכים שלי לLCD, יש מתאם הפוך? כלומר להפוך את יציאת ה SVGA שלי ליציאת DVI? ואם כן, אפה אפשר לקנות אותו? תודה דורי
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
לילה טוב, אני מחפש מסך סביר שיחזיק מעמד כמה שנים טובות. והנ"ל LG 17" T710BH FLATRON נשמע לי די מתאים. בפורום ראיתי כמה תגובות לשני הצדדים, ו"מנגד" בעיקר תגובה של אחד שאמר: "העובדה שה-T710BH ישן משפיעה בכך שיש כיום מסכים איכותיים הרבה יותר וכמו כן ישנה האפשרות כי המשתמש יקבל מסך אמנם חדש מהקופסא, אך אחד שיוצר לפני 3 שנים ולא הייתי רוצה להוציא כסף על רכיב ששכב בקופסא 3 שנים. בעיה נוספת ב-T710BH היא שהמסך הזה אף פעם לא היה מסך איכותי ותמיד נחשב למסך תקציבי ואם לפני 4 שנים איכותו לא הייתה מדהימה, מה ניתן לאמר עליו היום? למזלי הציעו להחליף לי בלי לשאול שאלות אז לקחתי את מה שהיה - LG T710BH. טעות ענקית!!! המסך הזה לא רק מתעוות, הוא גם מציג מגוון מרשים של בעיות שבחיים לא נתקל…
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
ATi: X950XTPE 32 Pipes - 512MB X950XT 32 Pipes - 512MB Radeon X900 XT-PE - 32 Pixel-Pipelines - 10 Vertex-Shader - 90nm low-k TSMC - 500 Mhz Core Clock Speed - 700 MHz Memory Clock Speed (1.4 Ghz since DDR) - 512 MB GDDR-3 Radeon X900 XT - 32 Pixel-Pipelines - 10 Vertex-Shader - 90nm low-k TSMC - 450 Mhz Core Clock Speed - 600 MHz Memory Clock Speed (1.2 Ghz since DDR) - 512 MB GDDR-3 Radeon X900 Pro - 24 Pixel-Pipelines - 10 Vertex-Shader - 90nm low-k TSMC - 450 Mhz Core Clock Speed - 600 MHz Memory Clock Speed (1.2 Ghz since DDR) - 256/512 MB GDDR-3 Radeon X900 - 16 Pixel-Pipelines - 8 Vertex-Shader - 110nm low-k TSMC - 500 Mhz Core Clock Speed - 500 MHz Memory Clock …
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
איך הכרטיס מסך הזה? אני יודע שהוא קצת חלש אבל עד כמה חלש... כי אני רואה אצל בן דוד שלי שהוא מריץ משחקים בצורה סבירה...
-
- 1 תגובה
- 479 צפיות
-
-
17" Viewsonic VA712 + Speakers 8ms LCD Monitor המסך הזה טוב בשביל משחקים?
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
-
היי! יש לי בעיה מוזרה במסך מופיעים לי פסים שחורים דמוי צל על המסך(LCD) החלפתי כבל וזה לא עזר יש לי דרייבר מעודכן מה יכולה להיות הבעיה תעזרו לי......
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם האם מישהו מכיר תוכנה שנותנת פירוט לגבי ביצועי מסכים(יש לי כמה מסכי LCD שהייתי רוצה להשוות בינהם)
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
נשרף לי המסך במחשב של העבודה... שמתמשים בו רק לאופיס.. עכשיו אני צריך מסך טוב והכי זול שיש.. (אם מישהו קנה יש לו המצלה זה טוב) צריך שיהיה 17 אינצ שטוח CRT תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
לפני יומיים נהרס לי המסך (הענתיקה) של המחשב והחלטתי כי הגיע הזמן להשתדרג למסך LCD אני צריך המלצה למסך LCD עד 1500 שקל (אם למישהו יש מסך כזה למכירה יד שניה אני אשמח לדבר איתו גם)
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
היי יש לי תכרטיס geforce 6800gt ואני רוצה שיראו את המחשב בטלויזיה ואני פשוט לא יודע איך עושים את זה יש לי המון כרטיסיות ואני לא יודע איפה ללחוץ כדי שיראו גם בטלויזיה וגם במחשב, אני לא רוצה סתם לשנות אז בבקשה תעזרו לי כי זה דחוף והאם יש דרך לסדר תבעיה של המדיה פלייר והדרייבר החדש?
-
- 1 תגובה
- 479 צפיות
-
-
יש לי כרגע מסך LG FLATRON F900P .. ומאחר והוא ענקי אני מעוניין להחליף אותו במסך LCD 19" אינטש .. השאלות הן, האם כדאי לי בכלל להחליף את המסך ? הבעיה היחידה שמציקה לי זה שהוא יותר מדי גדול ואין לי מספיק מקום בחדר ובנוגע לLCD 19 אינטש, איזה כדאי לי לקנות ? אני מעוניין לקנות משהו באזור ה 2000 וראיתי שיש כמה דגמים במחירים הללו של SAMSUNG ושל BENQ ... מצאתי את המסך הזה בחיפוש בזאפ : http://www.mypc.co.il/Product.asp?Pid=BENQ-19-FP91E&Cat2Cat1ID=11&Cat2ID=40 מה אתם אומרים עליו ?
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
או קיי אז אני אפרט... היה לי R9100 ATI עם חיבור מעביר קטן וחמוד שנותן לי (תמונה 1) RCA. שהייתי רואה איתו בצורה חלקה ביותר בטלוויזיה 21 אינטש פשוטה... עכשיו קניתי GEFORCE 6600GT של XFX וקיבלתי איתו קבל שהתברר כקומפוננט TO SVIDEO. (תמונה 2) מאחר ולא מצאתי כל כך הבדלים בין תמונה 1 ל 2 ניסיתי לחבר את הקבל עם המעביר של ATI... אבל לא צלח העסק וכאן נכנסת לה תמונה מס' 3 - הקבל שקניתי - SVIDEO TO RCA... אז בשביל לעשות סדר בדברים אני אפרט מה יש לנו עד עכשיו - קבל COMPONNENT שבקצהו SVIDEO - מחובר לקבל נקבה SVIDEO ל RCA. אז ככה... כשאני מגדיר דרך הדרייוורים של NVIDIA את החיבור כחיבור SVIDEO אני רואה עכשיו תמונה אבל יש לי עיוותים במסך מעין דיגיטלים כאלה סגולים - שממש מציקים לעין - הת…
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
קניתי מסך חדש של PHILIPS LCD עכשיו כשאני מפעיל את המחשב הוא לפעמים מפעיל כמעט עד הסוף ואז הוא עושה entering sleep mode ועושה רסטרט למחשב מה הבעייה זה דחוף תודה..
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
מה עדיף לי לקנות? PX6600 GT TDH EXTREME 128MB 128bit DAC550Mhz +DVI +TV Out או לשלם יותר ולקנות Gigabyte Radeon X800XL 256MB 256bit VIVO +DVI +TV Out
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-