כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
http://wccftech.com/nvidia-pascal-features-mixed-precision-3d-memory-nvlink/
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי כ.מסך Leadtek 6800NU 128MB והנה תמונה של הכבלים שקיבלתי ואני לא בדיוק יודע איך לחבר TV-OUT קראתי חוברת הדרכה ולא ממש הבנתי אם תוכלו לעזור לי לחבר אני אשמח http://www.bjorn3d.com/Material/ReviewImages/LeadtekA400/a4bundle2%20(Medium).JPG בנתיים אני עשיתי ככה חיברתי את הצהובים לכבל שיש בו צד אחד שחור וצד אחד צהוב ונראה לי שאני אמור לחבר את זה לS-Video יש כאן מידע על הכרטיס http://www.bjorn3d.com/read.php?pageID=1157&Submit=Go&cID=726
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
חבר שלי בדיוק קנה radeon9600 pro, ואני צריך לייעץ לו אילו דרייברים כדאי להתקין.. אז מה אתם אומרים? תודה..
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש כרטיס מסך לצורך הרכבת מחשב מולטימדיה לסלון. המחשב יבוסס על המפרט של המחשב בחתימה ויחובר למסך lcd full hd 42 inch. תקציב- סביבות 500 שקל תודה ניר
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
איך כרטיסי המסך שלהם איזו חברה זו יש עליהם ביקרות ?? תודה
-
- 1 תגובה
- 862 צפיות
-
-
יש לי 4850X2 2GB, אחרי שפניתי לספייר באימייל בקשר לרעש של הקירור של הכרטיס הם שלחו לי באימייל ביוס מעודכן יותר שקט. נכנסתי לדוס עם DOK וכתבתי את הפקודות הבאות: atiflash -p 0 se87qam.006 -f atiflash -p 1 se87qas.006 -f אחרי כמה שניות עשיתי ריסט, נכנסתי לביוס, הגדרתי מחדש את הBOOT ונכנסתי כרגיל לווינדוס. אבל אני עדין אל רואה שום שינוי ברעש של הקירור. שמרתי את הביוס של הכרטיס באמעצות GPUZ ופתחתי אותו עם RBE ואני רואה שהפרמטרים בלשונית FAN לא השתנו. מה אני לא עושה נכון? ???
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
שלום לכולם! ברשותי HD5850 של ספיר עם ביוס צרוב של ASUS,הביוס הצרוב העלה את הקלוקים בכ50MHZ גם לליבה וגם לזיכרון. זה יכול לגרום נזק לכרטיס בצורה כזה או אחרת?(אם חשוב לציין,הכרטיס יציב בOC גבוהה יותר)
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
יש עוד אופצייה לחבר עוד מסך למחשב, עם היציאה הלבנה הזאת שליד ה TVOUT, R9100, הבנתי שזאת יציאה איכותית יותר, אם אני יקנה ממיר ל RCA זה יתן לי תוצאות TVOUT גדולות יותר? איכותיות יותר או מה?
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
בהתאם לדיון שלי על המפרט הזה, אני רוצה לוודא שלכרטיסי מסך מובנים כמו בלוח Asus M2NPV-VM עם GeForce6150 ובלוח Intel 946GZIS עם GMA3000, אין בעיה לתמוך ברזולציית מסך רחב שניתן לראות במגוון מסכי LCD בשוק כיום (כמו ה-Acer AL1916WS) למישהו יש מושג אם הם תומכים ברזולצייה הזו?
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
שלום, יש לי חבר עם כרטיס מסך Nvidia rivaTNT2 והוא שיחק Counter-Strike 1.5 בלי שום בעיה עד אתמול שהוא חזר הביתה וכשהוא ניסה להכנס למשחק שוב זה אמר לו שיש לו בעיה עם opengl ב-device manager זה אומר לו "This device could not start". יכול להיות שזה בעיה הדרייבר? כי ניסינו להתקין את הדרייבר שוב וזה עדיין לו עבד :\ אם מישהוא חושב שהוא יודע מה לעשות אני ישמח לשמוע תודה.
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
החברה בPCPER עשו הרבה BENCHMARKING במשחקים כמו GTA 5/FALLOUT 4/HITMAN ועוד הרבה משחקים הכרטיס מבחנת הביצועים בין GTX 1070 ל GTX 1080 פחות או יותר מהירות הכרטיס בין 1500MHZ ל1600MHZ הערה חשובה מאוד אם AMD תצליח לעלות את המהירות הסופית של כרטיסי מסך בדגמים עבור גימיר רמת הביצועים יהיו יותר טובים אבל בכך צריכת החשמל תהיה בהרבה יותר סביב 350W ל400W. הסרטון באורך 4 שעות וחצי לתוצאות לקפוץ לסוף הסרטון זמן 4:32:00
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש על הכל אני סגור חוץ מהכרטיס מסך תקציב עד 700 שקל.. מחכה להמלצותיכם תודה
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 8600gt..אפשר לחבר אותו לטלוויזיה ולנגן סרטי hd ?
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך Nvidia 8400 GS שחיברתי אליו טלויזיה SHARP בחיבור HDMI עם כבל די ארוך (15 מטר). 2 בעיות : 1) הצבעים בטלויזיה מעוותים - ניסיתי לשחק עם ההגדרות של הכרטיס מסך או עם מנהל הצבעים אבל ללא הצלחה. 2) הרבה פחות קריטית אבל אולי קשורה - כשהמחשב עולה את מסך הדוס אני רואה בטלויזיה בלבד (ואז הוא רושם בטלויזיה 480bpi) וכש windows עולה אני רואה את זה על המסך של המחשב ואז מופיע על הטלויזיה 1080bpi. אני אשמח אם יש למישהו רעיון איך לסדר את הצבעים בטלויזיה. תודה. ???
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אני משתמש ב- WIN XP בזמן האחרון קורה שאחרי שנכנסים למשתמש מסויים ממסך הכניסה הגדרות המסך חוזרים לברירת מחדל כלומר רזולוציה 800X600 ו-4 BIT איכות צבע. אין תבנית מסויימת לבעיה ואני לא מפעיל תוכניות או משחקים שמשנים את הרזולוציה. הורדתי דרייברים מעודכנים לכרטיס מסך אבל זה לא פתר את הבעיה. מה זה יכול להיות? איך אני יכול לדעת אם זו תקלה בכרטיס מסך?
-
- 1 תגובה
- 835 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם GIGABYTE GA51PVMT-9 עם כרטיס מסך מובנה אני רוצה המלצות לכרטיס מסך PCI E שאוכל לשחק איתו משחקים בצורה נורמלית בתקציב של 600-800 ש"ח. אני צריך גם כרטיס שאוכל להעביר איתו קלטות ווידאו למחשב, השאלה היא האם יש כרטיס מסך שיש בו כבר יציאה שאפשר להכניס בה ווידאו או שחייבים לקנות כרטיס נוסף? תודה
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם יש לכרטיס הזה את החיישן טמפ" תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי דרייבר מתאים כבר לכרטיס שלי 7800 gtx לא משנה חדש או ישן העיקר שהוא יעבוד איתו הכי טובב שיש תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, בקשר לכרטיס מסך שבכותרת - מה ההבדל בין הכרטיס הרגיל לבין הכרטיס ה-ULTIMATE? אני רוצה לציין שבחנות שבה אני רוצה לקנות, הרגיל הוא של ASUS וה-ULTIMATE הוא של Sapphire (אם זה שיקול בכלל). אז מה עדיף לקנות?
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
שלום, הלכתי לקנות את המפרט הזה והמוכר הציע לי להחליף את הכרטיס מסך ל GV-R787OC-2GD 7870 שעולה 750 שקל במבצע. האם זה כדאי, או שהוא מנסה לדחוף לי משהו לא טוב? תודה, מיכאל
-
- 1 תגובה
- 967 צפיות
-
-
כן כן, כרטיס ישן מאוד. אתמול עשה לי בעיות וקרס מחדש בכל פעם כשהווינדוס עלה מחדש. האם אפשרות של צריבת ביוס מחדש יכולה לעזור לו לחזור לתפקוד נורמלי, מה דעתכם? היכן אני מוצא ביוס כזה כי מחיפושים שלי לא מצאתי כלום.
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
-
למה למשל Flash דורש 128MB בשביל hardware acceleration (ולא מדובר על תלת-ממד)? כדי להחזיק תמונות מוידאו כדי להציג אותו ב overlay צריך הרבה פחות זיכרון, לא?
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
אני מתלבט בין הכרטיס GIGABYTE 8600GT 256MB 128bit DDR3 חדש עם אחריות ל-3 שנים לבין 7900GS EXTREME עם אחריות לעוד שנתיים (לא זוכר מה שם החברה). מה הייתם לוקחים ולמה? (אגב שניהם בדיוק אותו מחיר) תודה
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
למה משמש השלט בכרטיס מסך הנ"ל. MSI - GeforceFX 5200 (MS-8907) 128MB DDR - TVout - DVI + Remote http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_241&products_id=1267 ומה דעתכם על הכרטיס מסך הזה?
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-