כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
שלום אני חדש פה מקווה להישתלב ולעזור במה שאני יכול.. ברצוני להתייעץ איתכם על משהו... בקרוב אני קונה מחשב עם המפרט הבא: E7200 P31-DS3L 320GB 2GB RAM LG GH20NS מארז ATX לא יודע איזה. ספק כוח: THERMALTAKE TR2 POWER 430W SILENT כל מה שאני צריך זה לבחור כרטיס מסך וזאת הבעיה: אני בחור שמחפש איכות(HIGH-V.H)אך מעוניין כמה שיותר לחסוך...=/ ואני לא יודע איזה כרטיס לקחת.. יש את 9600GT או 9800GT שזה בעצם 8800GT עם שינוי שם. יש 8800GT עם OC ויש את 9500GT. ואני לא יודע מה לקחת תראו מחירים: Twintech 9600GT XT OC 512MB DDR3 שעולה 540 ש"חבפוקס פיסי. MSI Geforce 8800GT OC 512MB DDR3 שעולה 695 ש"ח. TWINTECH 9800GT 512MB DDR3 או פשוט TWINTECH 9500GT 512MB DDR3. שעולה 375. אני לא יודע באיזה …
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
כמה W הוא צורך במאמץ ? וכמה HD 4770 צורך במאמץ ? ובכמה ה4770 חזק מה9500 ? ספק של HEC 300W יחזיק HD4770 עם E7300 בלי OC ?
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
אומנם לא קשור ישירות לכרטיסי מסך, אך אני מדבר מבחנית עיבוד גרפי/גיימינג כך שזהו הפורום היחיד שרלוונטי. מכיוון שמיקרוסופט מתכננת להפסיק תמיכה בווינדוס 7 בעוד פחות משנה (ינואר 2020) ונכון להיום עוד ניתן לבצע התקנה של ווינדוס 10 תוך שימוש בProduct Key מעותק קיים וחוקי של ווינדוס 7 (ללא תשלום) ואני עומד לבצע כמה שינויי חומרה במחשב, שקלתי גם לבצע עדכון למערכת הפעלה. אם למשל ניקח את Metro Exodus, בהגדרות הגריפקה אין לי כלל אפשרות לשנות את הDirectx 11 מכיוון שאני על ווינדוס 7. state of decay 2, שאומנם לא בדיוק היה הצלחה גדולה אך מאוד אהבתי את הראשון ודווקא חיכיתי לשני, אינו רלוונטי עבורי שוב, מכיוון שהוא תומך רק בווינדוס 10. האם מישהו מתכנן או …
-
- 1 תגובה
- 987 צפיות
-
-
-
סליחה על הבורות האם VIVO מאפשר כניסת אות וידאו אנלוגי דרך מחבר RCA אם כן קראתי בפורום שיש חברה שמיצרת את הכרטיס HD3850 עם VIVO אשמח לקבל קישור לכך (מעוניין רק בכרטיס זה ) תודה
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
אני עם ג'יפורס 4 טי4200 ודטונטור 40.72 ואין לי שמץ של מושג איך אפשר להראות את תצוגת המחשב בטלוויזיה. חיברתי את כל הכבלים ועשיתי הפעלה מחדש. אח"כ הופיעו בהגדרות עוד כל-מיני אפשרויות שלא הבנתי מהם כלום, וניסיתי לשחק איתם אבל כל מה שראו בטלוויזיה זה סתם שלג ופסים קופצים. נ.ב. בהתחלה, כשהמחשב עולה, אז רואים הכל בטלוויזיה בשחור-לבן עד שזה נכנס לווינדוס. אז איך עושים זאת?
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת האם יש הבדל כלשהו בין הכרטיסים הבאים? ואם כן איזה מהם עדיף לקנות? Gigabyte GTX560 Ti 1GB GDDR5 Ultra Durable (1 Sparkle GTX560 Ti 1GB GDDR5 (2 תודה.
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
האם לא תיהיה בעית התקנה של הכרטיס בגלל המאורר של chipset ללוח dfi lan party ultra d nf-4 או בעיה אחרת כתוצאה מחומרה שיש החומרה שלי היא amd 3200+ 939 מארז Sunbeam Transformer
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
יצא לי להיכנס לטומ'ס הרדוור, וראיתי את הפוסט הזה:http://www.tomshardware.com/2008/01/05/exclusive_nvidia_geforce_9800gx2/. הכרטיס הזה יהיה בנוי כמו ה7900GX2 משני כרטיסים ויהיה לו זיכרון של1GB (שני כרטיסים עם 512 מגה). כתוב שם גם שהוא אמור להיות מהיר ב30% מה8800 ULTRA! מה אתם אומרים? נראה לי כרטיס פצצה... ;D
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
Nvidia is ‘excited’ about ‘Pascal’ and next-gen process technologies. Jen-Hsen Huang, chief executive officer of Nvidia Corp. said this week that he is excited about the company’s next-generation graphics processing units code-named “Pascal” as well as next-generation process technologies. Nevertheless, while the CEO of Nvidia is confident of the company’s roadmap, he notes that current-gen “Maxwell” family of GPUs is only beginning its journey. “We have got lot of great surprises for you guys and I am excited about our next generation GPUs,” said Jen-Hsun Huang during quarterly conference call with investors and financial analysts. “But right now we are enjoying rampin…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שמעתי שזה לכרטיס מסך אם יש כרטיס מסך שדורש 50 נגיד ו agp יש בו רק 40 w אזצריך להוסיף חיבור כזה לא? מה עושים אם חיבור כזה הוא ק'שה להרכבה לאן מרכיבים אותו? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לאחר חיפושים אינסופיים ברשת, אני נאלץ להגיע לכאן, אולי מישהו יוכל לעזור לי. קניתי מחשב חדש ולפני זה, במחשב הקודם שהיה מבוסס על X1950XTX, לא הייתה לי שום בעיה. עכשיו אני עם HD4890 והכרטיס מזהה את המסך LCD שלי כ-CRT ולכן מגביל אותי מלהגיע לרזולוציה של 1920*1080. המסך מחובר באמצעות כבר VGA דרך מתאם DVI. הדרייברים מעודכנים לחלוטין, אני משתמש ב-Catalyst האחרון. אין לי אופציה לעשות Scale בתוכנה בגלל בעית הזיהוי הזאת. כשאני מגיע לאותה רזולוציה אז הוא התצוגה יוצאת לי אל מחוץ למסך. אני באמת כבר אובד עצות. אין לי מושג מה לעשות. המפרט המלא רשום פה בצד אם צריך...
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
האם אני אמור להשתמש בתוכנה ב safe mode ולהתקין את הדרייברים החדשים גם בsafe mode? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
למי שיש את ההרקולס בבקשה שיגיד לי אם הפתיחה עם האומגה עבדה וכמה סיכויים יש לי!! תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד לי אם קיים הבדל ביניהם? משום שראיתי ניידים שמכילים את זה או את זה ולכולם רזולוציה מקסימלית של 1024.768 אז יש הבדל? תודה!
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
יש לי פנטיום 4 1.7 עם 512mb Ram וכרטיס מסך RADEON 9000Pro. בזמן האחרון התקנתי משחקים כמו: FAR CRY ו- NFS: UNDERGROUND ושם ברגע שאני מעלה את הגרפיקה מעל הMEDIUM שום דבר לא זז וFAR CRY בכלל מתחיל להתקע וכל שנייה מפעיל מחשד את המאיץ הגרפי אם אני אחליף את הכרטיס ל 9600XT (או אחד החדשים כשיצאו) עד כמה זה יפתור לי את הבעיות?? מצד אחד אין לי כרגע יותר מ1000 ש"ח להשקיע בכרטיס ומצד שאני אני לא רוצה להחליף עכשיו ושבעוד חצי שנה הסיפור יחזור על עצמו השאלה העיקרית שלי האם החלפת הכרטיס מסך בלבד ל9600XT תספיק לי לפחות לשנה הקרובה או שאולי כדאי להמתין ופשוט לשדרג את כל המחשב? אפשר גם כרטיס אחר כמובן לא חייב להיות הדגם שציינתי.. מקווה שתוכלו לעזור לי
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
אני לא בטוח אם זה הפורום הנכון. אני מחפש המלצה למי שמכיר בניו יורק לחנות מחשבים. בדקתי ב COMP USA הם כנראה סגרו את הסניפים שלהם בניו יורק. Circuit City ו Best Buy לוקחים מחירים דיי גבוהים. למישהו יש המלצה על חנות מחשבים טובה בניו יורק ? ההבדל במחירים הוא 170$ לעומת 970 ש"ח בערך 300 ש"ח הבדל. ואני מתכוון לקנות עוד כמה דברים כך שההפרש מתחיל להיות קריטי. אשמח לעזרה.
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
ראיתי בדובים את הקירור האדיר שלו (לפחות כל הוא נראה..) ורציתי לדעת אם עדיף אותו על פני ההאחרים כמו הXFX.. תודה! ועוד שאלה שקשורה לOC. האם כדי לעשות OC לכרטיס מסך צריך גם שינויים במעבד/זיכרונות? והאם זה יביא להבדלים משמעותיים? וOC לכרטיסי מסך עושים רק ע"י תוכנות כמו RIVA TUNER וכו'..? תודה!
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
שלום. מאז שהחלפתי לכרטיס מסך MSI 4870 1GB יש לי את הבעיה הבאה: כאשר אני מדליק את המחשב, אחרי טעינת הלוגו של הווינדווס במקום להראות לי את הווינדווס יש מסך שחור (הכרטיס מסך לא מעביר תמונה), וזה נראה שהווינדווס כן עולה רק בלי תמונה, לאחר מכן אני לוחץ על כפתור הריסט והמחשב עולה בצורה תקינה והווינדווס עולה עם תמונה - הכל תקין. הבעיה הזאת מופיעה תמיד רק בהדלקת המחשב, במצב שהמחשב דלוק ואני עושה ריסט זה לא קורה. עכשיו ניסיתי את הדבר הבא: אם אני מדליק את המחשב ונכנס סתם לביוס ויוצא (מבלי לשנות כלום) אין שום בעיה הויינדווס עולה עם מסך והכל תקין. ניסיתי למחוק את הדרייבר ולהתקין גירסה אחרת ולא עזר הבעיה עדיין נשארה. חשוב לי לציין שהבעיה קרתה גם בווינדוס 7 64 ביט וגם בווינדווס XP 32bi…
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
היי כרגע הגיע לי הכרטיס שהזמנתי twinteach 9800gtx , היה לי כרטיס של ati הסרתי את הדרייברים ניתקתי את הכרטיס הישן במקומו חיברתי את החדש והורדתי את הדרייברים החדשים מהאתר של nvidia. הבעיה היא שאני מפעיל את קובץ ההתקנה המחשב מתחיל להתקין את הדרייבר ונתקע באמצע במשך כמה דקות ולאחר מכן יוצא מההתקנה ולא מתקין. ניסיתי גם להתקין מהדיסק שהגיע עם הכרטיס מסך וזה חוזר על עצמו שוב . מקווה שתוכלו לעזור
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
680GTX או 7970? ראיתי בנצ'ים וכל פעם כרטיס אחר היה יותר טוב אני לא ממש הצלחתי להחליט בעצמי
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
אני מחפש אתר שבו ניתן היה לראות מהו החום הסביר של כרטיס מסך כל שהוא (במנוחה ובמאמץ) ,האם מישהו מכיר משהו כזה?
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
האם GIGABYTE nvidia gefroce 250OC יספיק לי למשחקים חדשים?? ומה ההבדל בין REV 1.0 לבין REV 2.0 של הכרטיסים?
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי 2 יציאות ב DVD שלי, SVIDEO ו COMPOSITE , יש לי מחבר מיוחד שממיר מ COMPOSITE ל SVIDEO וכך זה מתחבר לכניסה של הכרטיס טלוויזיה שלי. אם אני יקנה כבל SVIDEO כך שאני יחבר ישירות מ ה SVIDEO ל כרטיס טלוויזיה האיכות תהיה יותר טובה ? תודה אנשים.
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
-
-
שלום. חבר שלי מתכוון לקנות כרטיס מסך: ATI RADEON 9600 PRO 128mb DDR. הוא רוצה לדעת איזה יצרן יותר טוב: Gigabit או Sapphire? והאם יש ליצרן חשיבות \ השפעה גדולה על המוצר?
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-