עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. יש לי LCD "26, שמסוגלת לקבל HD. הרזולוציה שלה היא 1366X768, אך משום מה בmanual כתוב שהיא עובדת גם עם 1080i. יש לי יציאת DVI מהכרטיס מסך, והמרחק בין הטלוויזיה למחשב הוא בערך 3 מטר. 1. איזה כבל אני צריך כדי לחבר את המחשב לטלוויזיה, ואיפה ניתן להשיג כבל כזה?? חוץ מזה, לא כל הסרטים רצים טוב על המחשב שלי. לא כל סרטי ה720p רצים אצלי מקוטעים, רק חלקם, אני לא יודע למה. 2. מה חיוני למחשב כדי שיוכל להריץ לפחות 720P בצורה חלקה לגמרי? 3. האם אני מחבר את הכבל לשקע HDMI, או לשקע HDMI לPC? (סביר להניח שאני סתם מדבר שטויות, אבל לפי הmanual יש אחד לכל שימוש?) אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי.. תודה.

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  2. Started by NIR-T,

היי, אז ככה, קיבלתי את המחשב שלי לפני שבוע בערך ורציתי להגיד שה LG F900P מסך מ-ד-ה-י-ם!!!! אין לו שום בעיה לעבוד על 100 הרץ.... הוא יכול גם על 120 אבל לא רצתי להיסחף...!!! אני עכשיו על 1280X1024@100HZ וזה מדהים!!! אבל אתם חושבים שהיה עדיף את הVIEWSONIC???

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  3. Started by igal_nazar,

נכנסתי לאתר כלשהו ובמקום לראות תמונות זה מה אני רואה http://www.mytempdir.com/707223 למה זה ? מה צריך לעשות כדי שהתמונות עצמן תופענה?

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  4. שלום, אשמח לקבל את עזרתכם. אני מרכיב מחשב שלא ישמש כלל למשחקים, אבל כן יתחבר לטלויזיה פשוטה ולכן יש צורך ביציאת sVideo. מישהו מכיר כרטיס מסך פשוט מאוד וזול עם יציאת sVideo? מישהו מכיר לוח אם עם כרטיס מסך מוכלל פשוט מאוד וזול עם יציאת sVideo? תודה

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  5. איזה כרטיס יותר שווה גם מבחינת ביצועים וגם מבחינת מחיר ואם למישהו יש אשמח לקבל חוות דעת!!! אסוס - TURBO-GTX970-OC-4GD5 https://www.asus.com/us/Graphics-Cards/TURBOGTX970OC4GD5/overview/ ג'יגה בייט - GV-N970G1 GAMING-4GD http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=5209#ov

• 1 תגובה
    • 848 צפיות
  6. Started by kobi_af,

תגידו יציאת ה dvi מה מחברים לה ... מחברים לה חוט מה lcd ורואים מה שעל המשחב בטלויזיה ..?לא הבנתי מה חשוב היום במסכי lcd למשחקים.? אם יש לי כרטיס מסך שיש לו יציאת dvi אז גם צריך להיות ל ?lcd התבלבתי מהיציאות ...

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  7. שאני נכנס ללשונית של האוברקלוק יש לשונית של FAN, שאני נכנס ללשונית של FAN אני לא יכול לעשות כלום כי רשום לי NO SUPPORTED HARDWARE FOUND.. מה אני עושה כדי לשנות את המהירות של המאוורר??

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  8. מדובר על הדגם הזה. השאלות שלי הן: 1. עד כמה אפשר לסמוך על הקירור הפסיבי? האם מארז מדגם בסיסי (למשל Cooler Master Elite 335) עם שני מאווררים יספיק כדי להבטיח תוחלת חיים סבירה לכרטיס? 2. מנסיונכם או לדעתכם, כמה משמעותי ההבדל ברעש בין הדגם הזה לדגם עם המאוורר, שלפי מה שקראתי אמור גם הוא להיות שקט במיוחד? 3. איזה אובדן ביצועים צפוי אם מחברים את הכרטיס ללוח אם שלא תומך ב- PCIe2.0 (אלא רק ב- PCIe)?

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  9. איזה יותר טוב מבין שני אלה: 1. ‏8600GT 256MB GDDR3, Silent-Pipe II, HDTV, 2xDVI, PCI-E‎ או 2. ‏8600GT 512MB GDDR2 Silent-Pipe II DX10 HDTV 2xDVI PCI-E‎ מה יותר טוב??? וחוץ מזה, אם אתם חושבים ששניהם גרועים ויש לכם אחד אחר יותר טוב, אבל במחיר יותר נמוך מ-400 אז אני ישמח לשמוע הצעות. תודה רבה לעוזרים. נ.ב. אשמח שרק אנשים שבאמת מבינים בנושא יענו, ולא סתם אנשים כי זה מאוד חשוב לי.

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  10. חיברתי את המחשב לטלוויזיה מכרטיס המסך דרך מתאם וכבל וידאו (RG-59 בחיבור COMPOSITE). לאחר ההגדרות המתאימות אפשר לראות תמונה בטלוויזיה, בדיוק את התמונה שרואים במחשב. הבעיה היא שצפייה במדיה פלייר שנראית תקינה על המחשב מראה מסך שחור על הטלוויזיה... לא הצלחתי להבין מה הסיבה, במיוחד בגלל ששני המסכים זהים לגמרי מלבד הבעיה הזו. אשמח לקבל הצעות לפיתרון. תודה.

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  11. Started by אבסינט,

אהלן, בחור חדש בשכונה בקרוב מאוד, אני אמור לקבל 8800gts אותו אסקור עם בנצ'ים ממשחקים רבים. בינתיים, קבלו משהו מדליק ביותר שנתקלתי בו ברשת - Name: Crysis G80 Presentation Date: 11 / November / 2006 Resolution: 1280x720 File Size: 296mb Length: 5:50 File Type: WMV9 http://www.crysis-online.com/video_downloader.php?dir=/video/HD/[Crysis-Online] Crysis G80 Presentation.wmv *תעתיקו את כל שורת הלינק לדפדפן - זה נקטע כאן ------------------------------ ועוד פינוק DirectX10 Demo HD Date: 10 / November / 2006 Resolution: 1280x720 File Size: 84.1mb Length: 1:24 File Type: WMV9 http://www.crysis-online.com/video_downloader.php?dir=/vide…

12. אני מתכוון לקנות מחשב בימים הקרובים (למשחקים עם OC), הבעייה היחידה שלי זה הכרטיס מסך... כרגע יש לי כרטיס מסך AGP 6600GT ומן הסתם אני קונה לוח אם עם כניסת PCI אז אין דיבור על להעביר את הכרטיס הישן. אני מתלבט עם לקנות איזה כרטיס פשוט ב-700 ש"ח (נניח 7600GS) ולקנות עוד חצי שנה איזה כרטיס תומך DX10, או לקנות עכשיו כקטיס טוב ב1500 ש"ח, נניח X1950PRO או X1950XT. דר"א אין לי מה לעשות עם ה-7600GS עוד חצי שנה... כמה דברים: 1. מה נראה לכם עדיף? כמובן שיש להתייחס ליחס תועלת/מחיר. 2. יש כרטיס יותר טוב במחיר ~700 ש"ח מה-7600GS? אולי במחיר יותר זול שכן יחזיק לי משחקים עד אז... 3. איזה כרטיס עדיף (מבחינת מחיר/תועלת) X1950PRO או X1950XT? או שעדיף משהו אחר? 4. אין מצב ללקנות 8800GTS כרגע…

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  13. Started by dor_la,

המלצה לכרטיס מסך למשחקי יש לי 1000-2000 שח והייתי רוצה המלצה לכרטיס מסך למשחקים טובים איזה כרטיס מסך??? חשבתי על ה-8800 אבל מה ההבדל בין ה-GS לGTS ל-GTX ועוד שאלה אם אני קונה זכרונות אני צריך שכולם יהיו באותה מהירות נכון??

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  14. Started by ozeini,

שלום לכולם, רציתי לשאול איזה כרטיס מסך עדיף לקנות? GIGABYTE 6600GT PCI E או GIGABYTE X800GT0 PCI E נגיד והמחיר לא מהווה בעיה (אבל רק משניהם) תודה

15. Started by musari,

אני חייב eMagin Z800 3DVisor מאיפה אני מארגן בארץ דבר כזה?? http://www.3dvisor.com/products.php

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  16. לפני כשנה וחודשיים קניתי כרטיס מסך מסוג X1900GT. לצערי לאט לאט הוא התחיל לעשות בעיות ורק עכשיו כשהשתחחררתי קלטתי שהוא פשוט נדפק נגמרי ויש לו ארטיפקטס. התקשרתי לחנות (KSP) ואמרו לי "כתוב בחשבונית" הסברתי לבחור הנחמד שאני מחזיק את הכרטיס מסך ולא כתוב שום דבר בקשר לתקופת אחריות של הכרטיס. אז הוא ענה "אז זה שנה" ניסיתי לשאול אותו ממי ניתן להשיג תשובה ברורה. והוא ענה שהוא התשובה הברורה. אז איך אני באמת מברר?

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  17. Started by (Arik),

אז החלטתי שאני רוצה לעדכן את הדרייבר של הכ"מ לכבוד הגרסה החדשה ולכבוד FALLOUT3 (לראות אם יש שיפור) עשיתי כמו שהיה רשום בפוסט, עשיתי הסרה אח"ך SAFE MODE ועם הדריבר סויפר הורדתי את השאריות והתקנתי את הגרסה החדשה, שידרגתי מ 8.7 ל8.11 ועכשיו הוא לא נותן לי להפעיל את ה CCC וכשאני מנסה להכנס הוא נותן לי את ההודעה הבאה (מצורף למטה). וכשאני מנבה להכנס לADVANCED MODE התוכנה לא מגיבה בנוסף ניסיתי לחזור לגרסאות קודמות של הדרייבר כמו 8.7/8.8/8.9/8.10 וכל אותה שגיאה וגם באחת מהפעמים שהתקנתי את 8.11 המסכים שלי הפכו לאחד וורוד ולאחד ירוק בהיר (משהו נחמד ופסטלי אבל לא לטעמי) עצות רעיונות מישו ...... תודה. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  18. כרטיס המסך החדש של AMD, ה-Radeon RX 6600 XT 8GB, הפך זמין לרכישה באופן רשמי ואנו מבחינים כי חלק ממחירי הדגמים המוצעים בחנויות מצליחים להפתיע לטובהלכתבה

19. Started by t d,

שלום, אני בעל כרטיס מסך sapphire radeon 9800 pro 128mb 256bit אני רוצה לעדכן את הדרייברים של הכרטיס, וראיתי שיש באתר של ati את catalyst 4.9 , תיארתי לעצמי שזה הדרייבר שאני צריך, אבל ראיתי שיש גם באתר של sapphire catalyst 4.9 ששוקל פחות מבחינת מקום... מה ההבדל בינהם, איזה אני צריך להוריד...? בנוסף ראיתי שיש איזשהו דרייבר עם סימנים של "אומגה" איזה דרייבר זה? האם הוא עדיף? ולמה? תודה!

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  20. קדימון רשמי של יצרנית השבבים מספק חותמת רשמית להדלפות הרבות - מוצרי Arc Alchemist הראשונים יהיו זמינים לרכישה ברבעון הראשון של 2022לכתבה

21. Started by zaroor,

שלום לכם מישהו יכול להסביר למה משמש יציאה בלוח אם מאחור S/PDIF Output בצבע צהוב צורת RCA ?

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  22. Started by uriby,

בת'רד של 3DGOD בנושא כרטיסים מומלצים הוא נתן שלושה כוכבי זהב - X1300Pro לכרטיס למשתמש מתחיל. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=221666.0. הכרטיס בא עם 256M וזיכרון GDDR3. עם משלוח הכרטיס עולה 415 ש"ח. ב-440 ש"ח כולל משלוח ניתן להשיג 7300GT עם 256M DDR2. http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1609. בכל ההשוואות שמצאתי ה-7300GT טוב יותר (למשלב-VGA Charts אצל Tom's Hardware בדף http://www23.tomshardware.com/graphics.html. לצורך הבדיקה עברתי על כל הבנצ'ים ברזולוציה של 1280x1024) אבל שם ה-x1300Pro עם DDR2 ולא GDDR3. למשהו יש השוואה או ידיעה עד כמה משפיע המעבר ל-GDDR3, או ששוה להשקיע עוד 25 ש"ח ולקחת 7300GT (ואז שלושת הכוכבים של ה-1300 כבר פחות מנצנצ…

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  23. Started by alexrta,

תמליצו על כרטיס שניכנס בסלוט PCI וגם עובד טוב ושיתמוך ב-HARDWARE T&L

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  24. Started by eitany245,

שלום רב,יש לי שאלה בנוגע לסדרת כרטיסי מסך. מה ההבדל בין הכרטיס מסך מסדרת GRFORCE לבין הכרטיס מסך מסדרת QUADRO? שמעתי שQUADRO מתאים ל3D וGFORCE מתאים לגיימינג,QUADRO גם מתאים לגיימינג?אם כן,האם יהיה הבדל ביניהם בגיימינג? אם אני לא טועה GFORCE משתמש בDIRECT X,במה QUADRO משתמש? אני צריך לדעת על הנושא יותר לעומק אז אני צריך כמה שיותר הסברים ופרטים על ההבדלים ביניהם. תודה לעוזרים. עריכה:יש לי עוד שאלה,האם יש כרטיסי מסך מסדרת QUADRO שהם אותו הדגם כמו GFORCE? כלומר,ידוע לי שיש כרטיס מסך מסדרת GFROCE שהדגם שלו הוא GTX 560 TI,האם יש כרטיס מסך מסדרת QUADRO שהוא בדיוק אותו הדגם? או שהכרטיסי מסך מסדרת QUADRO הם יכולים להיות רק מהדגמים האלה: FX 5800,FX 4800,FX 3800 וכו' וכו'.?

25. איזה כרטיס מסך היה הכי טוב ואיזה ספק דרוש בישבילו? GeForce GTS 250 או GeForce 9800 לרזולוציה:1920x1080 מפרט מחשב: i7 920 לוח אם Gigabyte GA-X58A-UD3R OCZ DDR3 6144MB מארזEnermax Uber Chakra ECA5001 ספק:מה יספיק???

• 1 תגובה
    • 612 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.