עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Sicarius,

אני מעוניין לשדרג כרטיס מסך מ2 סיבות: 1. לשחק במשחקים כמו אססינס קריד או דראגון אייג' על הגדרות מקסימליות לצורך מקסום ההנאה\חוויה. 2. לראות סרטים מהמחשב בטלוויזיה [32' של פיליפס FULL HD] רצוי HDMI למרות שיש בטלוויזיה את כל היציאות. לצורך מקסום ההנאה\חוויה. 2 ג'יגה זיכרון תקציב: עד אלף ש"ח זה המעבד שלי: AMD Athlon[tm] 64X2 Dual Core Processor 5200+ לוח אם: MSI K9N6PGM-F/FI / K9N6SGM-V / K9N6VGM-V (MS-7309) כרטיס מסך נוכחי: NVIDIA GeForce 9400 GT 512 MB מסך: Samsung SyncMaster 2253BW/2253LW/MagicSyncMaster CX2253BW/CX2253LW (Analog) [22" LCD] (HVBQA01031) ספק: ez cool real 300W [ מעוניין לשדרג על מנת להתאים לכרטיס מסך שתמליצו ולאל פסק ] -. איזה כרטיס מסך הכי טוב שניתן יכול …

2. יש ברשותי כרטיס מסך 580GTX רציתי לשנות את ה PRM של המאוורר ניסתי עם התוכנה RivaTuner אך לא הצלחתי. יש תוכנה אחרת ? תודה רבה לעוזרים. שבת שלום

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  3. Started by yosi yosef,

שלום החלטתי להפוך מסך המחשב לטלויזיה ולא הבנתי איזה כרטיס האכות יותר טובה בראיית טלוזיה ואם יש לכם דעה אשמח לקבל דגם של כרטיס טוב

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  4. Started by coorva,

התקנתי את הדרייבר החדש, (כרטיס מסך - XFX 6600GT), וברגע שאני נכנס בהגדרות ולוחץ על הלשונית של הכרטיס מסך, היכן שרואים טמפ' כרטיס וכו', המסך ניכבה לי לכמה שניות ונדלק. הדבר חוזר על עצמו כל פעם ברגע שאני לוחץ על הלשונית. בדרייברים הקודמים לא היתה שום בעיה. רציתי לדעת אם עוד אנשים נתקלו בבעיה הזאת ואם ניתן בכלל לפתור אותה. תודה

5. המלצה למסך אחד המלצה לשני מסכים אם אפשר המלצה לכרטיס פסיבי.

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  6. במחשב שלי אין כרטיס מסך , יש כרטיס מסך מובנה ולכן אין לי יציאות וידאו, רציתי לדעת אם יש אפשרות לקנות כרטיס שרק תהיה לו יציאה לטלוויזיה וזהו? וכמה הוא ייעלה בערך?

7. עשיתי פירמוט למחשב הורדתי את הדרייבר מאתר של ati לכרטיס x1950pro התקנתי וזה לא עוזר יש לי ווינדוס xp sp2 אני מקווה שיש לכם תשובות בשבילי תודה לכל העוזרים

8. איזה התקן יותר חזק ONBORD של VIA או GF2MMX32?

• 1 תגובה
    • 462 צפיות
  9. http://www.superbiiz.com/detail.php?name=KWD-7134&title=KWorld-PVR-TV-7134-PCI-Analog-TV-Tuner האם הכרטיס מאפשר צפייה במסך LCD רגיל דרך מחשב של כל הערוצים מהממיר של יס? האם חיבור הכרטיס פשוט מאפשר שידור דרך הממיר => משמע שאם אני אעביר ערוצים דרך הממיר של יס כך גם יקרה על המסך? או שמא זה רק יאפשר צפייה בערוצים דרך התוכנה של הכרטיס? אני לא ממש מבין בכרטיסי טלווייזה ואני לא מצליח להבין איך בדיוק הם משפיעים על אפשרות הצפייה דרך חיבור לממיר.. אשמח להסבר וסיוע.. תודה

• 1 תגובה
    • 987 צפיות
  10. כמה זמן ממוצע אני צריך להריץ את הבדיקה הנ"ל בשביל לדעת שה OC יציב ובוודאות לא יהיו לי ארטיפקטים במשחקים? ועוד שאלה,איך הקירור הזה : Arctic Cooling NV Silencer 5 Rev.3 http://www.pandas.co.il/images/products/normal/12141.jpg עד 150 שקל יש קירורים טובים יותר או שזה האופטימלי? (6800GT) תודה רבה

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  11. נראה לי שהכרטיס מתחמם, והוא קורס די הרבה. אני לא ממש רוצה לנסות לנתח את הטמפ - אבל הוא מגיע ל 80 ממש כשאני מתחיל לשחק - ועולה ל 85 מעלות. הכול עובד כמו שצריך - אבל כנראה אין מספיק אוורור (למרות שפתחתי את המארז ) בקיצור - אני רוצה לשדרג לכרטיס טוב , שקט וקר. מה האופציה הכי טובה ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. Started by שניצל,

כרטיס המסך שלי (Octek FX5500 בן שנתיים) שבק חיים, ואני צריך להחליף אותו (בינתיים החלפתי אותו ב-Geforce2 ישן שהיה לי). לצערי אני לא מבין יותר מדי בנושא... המחשב הוא של ההורים שלי, ולכן לא משמש יותר מדי למשחקים (אני קצת משחק בו, אבל גם ככה אני עובר דירה בקרוב). אני מחפש כרטיס מסך זול (הבנתי שסביב ה-400 ש"ח מקסימום זו דרישה סבירה). אשמח לקבל המלצות, וחוץ מזה כמה שאלות: 1. יש הבדל בין AGP או PCI מבחינת ביצועים? 2. הבנתי שהיצרן של הכרטיס לא ממש משנה, כל עוד זה שם מוכר... נכון? אם יש לכם גם המלצה על חנות לקנות בה (איזור תל אביב או הרצליה), אני גם אשמח לשמוע. תודה! עריכה: ראיתי את ת'רד הכרטיסים המומלצים, והבנתי שהכרטיס המתאים הוא כנראה ה-GeForce 6200. אם יש למישהו הסתייגויות או …

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  13. הנני פונה אליכם בבקשה למצוא לי כרטיס מסך - לגיימינג(משחקים כבדים) + ספק כוח במחיר כולל של עד 1000 ש''ח חנויות : אזור גבעתיים-רמת גן-ת''א חריגה : עד 100 שקל מערכת : Q6600 4gbזיכרון לוח אם G35 מעדיף nvidia בגלל חוסר ניסיון עם ATI ..

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  14. Started by booli123,

מת לי הכרטיס מסך ואני רוצה כרטיס מסך שיהיה קצת יותר טוב מהכרטיס הקודם gt8800 1gb אז תמליצו לי על כרטיס במחיר סביר 300-400 שקל בערך

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  15. Started by sh_idan,

שלום ! המוכר בחנות מחשבים הציע לי את הכרטיס ב1300 שקל . אני מעוניין לדעת מספר דברים: קודם כל למה הכרטיס של גיגה בייט זול יחסית לאותו כרטיס של חברות אחרות? (יש 3 שנות אחריות). האם זה רק עניין של באנדל ? איך הקירורים שבאים איתו? ומזה הVIVO שיש לו ? בכמה הוא מיקר את העסק ? תודה

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  16. Started by rosesr,

??? ??? תודה מראש לכל העונים!

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  17. שלום, קניתי ג'יפורס 5 5500 וקבל לחבור בין מחשב לטלויזיה הבעיה שלי שאני רואה את המסך בטלויזיה של הדסקטופ בשחור לבן... ונקודות כאלו... ומותקן אצלי הדריבר.. איך אני יכול לסדר שאני יראה את המחשב דרך הטלויזיה בצורה מקסימלית?? וכמובן שיהיה צבעוני.. תודה..

18. Started by hell,

אני ממש נואש אני חרשתי על הארכיון ועשיתי חיפוש ואין לי שמץ מה הכי מתאים לי חלק אומרים הכי חדש וחלק אומרים אומרים ישן אני ממש לא יודע מה הכי מתאים לי יש לי מחשב ממש ישן P3-800 256 SDR G4 4200 128 MB כ.מסך הוא הסיבה היחידה שהמחשב עדיין נושב ולא שבק חיים אנא עזרו לי אני רוצה ליסחות עוד כמה חודשים מהכרטיס עלמנת לחסוך עוד כמה מאות שקלים לשידרוג רציני! ועוד שאלה אני שומע המון אנשים מדברים על AA אין לי שמץ על מה מדובר אבל אומרים שזה מחליק את הגרפיקה פלאים וממש משנה את הגרפיקה לטובה אשמח אם מישהו יסביר איך אני עושה את זה בכ.מסך שלי ואם הדריבר המתאים בתודה רבה HELL

19. Started by dvirko,

כבר כמה חודשים שאני מנסה לשים ת'יד על כרטיס hauppauge pvr-250/350 כזה ולא מצליח, בארץ הכרטיסים הללו בעצם לא קיימים, ומנגד החנויות בחו"ל אינן עושות משלוחים לארץ, שלא לדבר על כל המיסים שצריך לספוג. סרקתי את כל ההודעות בפורום הזה, כמו גם פורומים אחרים ולא מצאתי מידע רלוונטי נכון להיום. האם מישהו יכול לתת לי כיוון? תודה.

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  20. Started by sos,

שלום לכולם, אני צריך את עזרתכם בבחירת מסך מחשב. אני מתלבט בין שני מסכי המחשב הנ''ל, מה אתם אומרים,איזה כדאי? אלא אם כן יש לכם מסך אחר להציע לי? המסך משמש לכל הדברים הרגילים (משחקים,סרטים,אינטרנט,עבודה ב-Word וכ'ו וכ'ו...). תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  21. שלום אני עומד לרכוש מחשב עם לוח אם GA Z370 HD3P https://www.gigabyte.com/Motherboard/Z370-HD3P-rev-10#kf בלוח יש רק יצאת hdmi אחת ואני רוצה לחבר לו 2 מסכים. מה עלי לעשות האם אני חייב לקנות גם כרטיס מסך. תודה

• 1 תגובה
    • 883 צפיות
  22. Started by Syncop,

יש לי כרגע מחשב חדש I3 ליבה מרובעת 500GB 4GB RAM 300W ספק כוח איזה כרטיס טוב יהיה לגיימרים ? רזולוציות המחשב הם : 1920 - 1080 אם אני ישדרג את הספק ל400W אילו אפשרויות יהיו לי התקציב נע לכרטיס מסך 550 שקל בלבד ואם צריך גם ספק אז עוד 200 שקל תודה מראש

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  23. Started by ~oren~,

יש לי שני שאלות הראשונה איזה הבדל יש בין כרטיס מסך PALIT GeForce 7600GT לAsus GeForce 7600GT? והשניה מאיזה חברה עדיף לקנות כרטיס מסך ב900 שקל מ- NVIDIA או -RADEON? תודה לעונים

24. ה 4870 שלי החליט לעשות בעיות ומציג נקודות וקווים על המסך. קניתי אותו לפני שלוש שנים כמעט מחנות אמינה. עדיין באחריות. מה הנוהל בדרך כלל? האם חובה לספק לי כרטיס חלופי? כמו כן מה המקביל לכרטיס כזה היום. עד שאקבל תשובה מהחנות והיבואן נראה לי שבמידה ולא אקבל כרטיס חלופי ארכוש לי אחד. אף פעם לא מזיק. תודה מראש לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 682 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.