כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לרכוש מסך LCD ,המסך צריך להיות בגודל של לפחות 17 אינט'ש , המסך צריך להיות מתאים למשחקים ולסרטים (אם יש בכלל מסך כזה) תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 642 צפיות
-
-
כמו שבוודאי הבנתם, אני צריך המלצה למסך LCD, בסכום של 6K (אבל אם יש משהו באמת טוב שעולה קצת יותר, מילא). השימוש יהיה תכנות בלבד - טקסט. אולי גם קצת בשביל לראות עליו טלוויזיה, אבל זה זניח. בשביל המשחקים אני שומר את האיזו T761 הנאמן שלי בצד. איך הסמסונג 193T? הוא לא הוחלף ב910T? מה לגבי מסכים של איזו? (נערך בשביל לומר שהאיזו L885 כבר לא מעניין אותי..)
-
- 5 תגובות
- 678 צפיות
-
-
איזה מסך אתם יכולים להציע לי במחיר הזה אני צריך מסך שיהיה באיכות טובה אך לא מוגזמת (בינוני +) אם אין 19 במחיר זה אז אני אתפשר על 17 למרות שהעדפה ל19 תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מסך LCD for gaming 17 אינץ מה הכי טוב? (2500 שקל תקציב) ומה בדיוק ההבדל בין LCD ל CRT
-
- 9 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אם אפשר שיהיה מKSP (משם אני בונה את המפרט) ושהמחיר לא יהיה מוגזם (מחיר סביר למסך איכותי) תודה מראש.
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה של LG או SONIC יש לי הנחה אצלם.... הוא לבית אני לא גימר רציני אבל שיריץ משחקים חלק ושיהיה נוח לכל המטרות
-
- 6 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות שני מסכי LCD, אחד הוא בשבילי שאני לא משחק אבל אחד גם בשביל אחי והוא משחק די הרבה במחשב אז או שתמליצו על אחד שיתאים לשנינו או על שניים שונים.... עדיף שיהיה לו עיצוב יפה אלב ממש לא חובה, ללא רמקולים... אני לא ידוע אם זה משנה אלב לי יש יציאת DVI ולאחי אין.... תודה רבה רהב מראש, ניר.
-
- 4 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אני צריך מסך 17 אינטש LCD טוב שמיועד למסמכים, כתיבת קוד ואינטרנט. בלי סרטים, בלי משחקים. עדיפות למסך עם PIVOT. יש משהו מתאים ? תודה, שחר.
-
- 5 תגובות
- 549 צפיות
-
-
-
אני מחבר מחשב שני בבית, שישמש אך ורק לגלישה ואיסי/מסנג'ר. אין לי הרבה כסף להוציא על המסך, וחשבתי על סכום בכיוון ה-600 ש"ח, עדיף פחות. אפשר להשיג בסכום הזה מסך, שלא יכאבו לי העיניים משימוש ארוך בו?
-
- 10 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למסך דק LCD של 17/18 אניץ' עם זמן תגובה לא יותר מ 15MS (אני מעדיף בסביבות ה 10 11) זוית ראיה 170 רזולוציה לא פחות מ 1280x1024 (לפי דעתי זה החי טוב) תודה לעוזרים מראש
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב לאחר טירוף של כמה ימים שרציתי קירור מים וכל מיני שטויות,חשבתי לעצמי שאני בכלל בקושי משחק וכדאי להשקיע במשהו יותר נורמלי. אני קונה זיכרון טוב שיאפשר לי לעשות אוברקלוק. ומסך דק! אז ככה אני צריך מסך טוב כדאי מאוד מאוד 12ms כי אני בכל זאת משחק ורואה סרטים. תקציב 1700 שקל בערך. אני מנסה להשיג בפומביות בזול... חשבתי על הסאמסונג 710N או על איזה benq... אני לא כ"כ מת על LG.... ומה עם mag עדיין חיים?
-
- 6 תגובות
- 740 צפיות
-
-
צריך המלצה למסך דק 17" ב2600 -+ אז בקשתי בסיבות ה2000 עכשיו עלה קצת התקציב... תודה מראש...!
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
-
מקווה שזה הפורום הנכון לשאלה. תודה מראש, יואב.
-
- 4 תגובות
- 526 צפיות
-
-
הנה המחשב שאני הולך לקנות בקרוב CPU : AMD 3200 64 BIT MotherBoard : ASUS/ABIT/ALBATRON K8X800 Memory : 1GB DDR 400MHZ 3200 PMI/MUSKIN Hard Disk : WD 120GB 8M SATA 7200 RPM CDRW: LG 52X32X52 Case : ANTEC 1080AMG PERFORMANCE PSU : ANTEC TRUEPOWER 430 WATT Video Card : GEFORCR 6800 ULTRA Audio Card : ON BOARD Lan Card : ON BOARD עכשיו אני צריך המלצה על מסך , אני לא מבין ממש במסכים , רציתי לדעת איפה יש איכות תמונה יפה וחדה יותר? במסכים הרגילים או LCD? ואם אפשר תתנו לי לינק מפנדס על מסך שאתם ממליצים שיש בו איכות תמונה חדה ויפה , ובבקשה אל תשאלו על התקציב כי זה לא שאני משלם זה ההורים שלי אז שלא יהיה משהו יקר מידי , שיהיה משהו משתלם.
-
- 6 תגובות
- 696 צפיות
-
-
נדפק לי המסך אחרי 4 שנים.... צריך המלצה למסך CRT טוב '17. בלחץ עד 1000 שח. אם אפשר במחיר כזה '19 אז מה טוב תודה!
-
- 2 תגובות
- 511 צפיות
-
-
אני צריך מסך טוב לעבודה בעיקר עם תמונות בשביל לקוח שלי. יש לי חבר שעוסק בצילום, הראתי לו את המסך שלי (LG 1780U) בתקווה שלמוע משהו טוב, אבל הוא אמר שהתמונות נראות בו גרוע. כמו כן הוא לא ממליץ על LG F700B אז מה להמליץ??? תודה
-
- 11 תגובות
- 741 צפיות
-
-
המסך (LG E700B - CRT ) נשרף לי ובעקבות זה גם הכרטיס מסך (6600GT) הלך מה אתם אומרים על המסך הזה ? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_44_2207&products_id=15217 ומה הכרטיס הכי חזק ל-AGP בסביבות 1150 שקל ?
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
מסך CRT עד 1000 שקל! תודה! חשוב שהוא יהיה מ-KSP!!!
-
- 2 תגובות
- 497 צפיות
-
-
שלום כולם אני צריך המלצה למסך crt הרגיל כלומר כמה דברים אני צריך מסך 17 אינץ של חברה טובה ומסך איכותי עד 900 שקל לינק לחניות שממהן ניתן לקנות אותו המסך אמור להתחבר ל9800pro אז צריך שהוא היה תאום וגם שלמסך היה חיבור נפרד לחשמל ולא כמו אצל אח שלי שהוא מתחבר לספק תודה
-
- 10 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אם מישהו מכיר דגמים טובים שיגיד עד 1000 ש"ח חשבתי על הSyncMaster 793DF עם שפורפרת שלDaynaFlat המליצו לי עליו הרבה ....איך הוא?
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
שלום, יש לי לקוח שמתלבט בין כמה סוגים של מסכים ורוצה לקבל הצעת מחיר לגבי כל מסך ואז להחליט.. אני אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על מסכים מהסוגים הנ"ל: - 17" רגיל (שטוח) - 17" LCD - 15" LCD המסכים הם לילד בכיתה ו' שמשתמש במחשב בעיקר בשביל לגלוש באינטרנט ולכן המסכים צריכים להיות פשוטים אבל אמינים. בתודה מראש, עומר שקדי.
-
- 5 תגובות
- 625 צפיות
-
-
צריך המלצה למסכים שטוחים ודקים בגודל של 21 - 42 אינצ' נ.ב שיהיה מסך אמין, אני לא צריך משהו יקר אבל גם לא משהו זול שמתקלקל מהר, אני יודע שהמסכים יקרים אז שיהיה מחירים סבירים לסוג מסך זה. תודה
-
- 6 תגובות
- 688 צפיות
-