עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Cha0stAlker,

הכרטיס שלי הוא HD4870 512MB, כמה זמן בערך הכרטיסים האלה חיים?

• 8 תגובות
    • 726 צפיות
  2. כרגע אין תמונות. אבל האריזה והמוצר חבל על הזמן איכותי ביותר. חייב לציין שהחנות TMS שלחה את המוצר בצורה יפה מאוד עטופה כמו אוצר .שלזה אני לא רגיל מחנויות אחרות . רציתי לשאול הרי הכרטיס בא כבר עם OC מכובד האם אפשר לעשות עוד OC למוצר בקלות בגלל הקירור המצוין שלו? או שעדיף לא לגעת. עוד שאלה אני יתן כאן תמונה לגבי ההגדרות של הגרפיקה זה בסדר מה שעשיתי? פשוט רגיל לATI . הAA 16Q זה נראה לי הרבה מידי. אם זה אני מסתדר .אבל יש שם כמה דברים של ON או OFF עשיתי הכל לON המעלות של הכרטיס מנוחה 40 42 ומאמץ שיחקתי איזה 5 דקות היה 44 45 מעלות . המאוורר לא עובד יותר חזק נראה לי בזמן משחק [כמו שאמרו כאן בפורום שיש בעיה עם הדרייבר] אבל יש לי תוכנה שאפשר לשחק במאוורר אם הייתי שם על 100 אחוז בטח…

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  3. Started by ashbit_q,

רכשתי את הכרטיס הנ"ל ורציתי לדעת מה יש בתוך הקופסה אם משהוא קנה אחת סגורה אני אשמח לדעת, הגרסה היא "ריטייל".

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  4. היי חברה מה יותר איכותי וטוב? GEFORCE 7300 GS 256MB UP TO 512 או RADEON X 1050 128MB DVI PCI-E

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  5. Started by CaRTeR,

כמו שהכותרת אומרת חוות דעת ואייך המסך הבא http://www.brain-box.co.il/estore/catalog/product_info.php?cPath=1_6_203&products_id=423〈=he לא מבחינת המחיר מבחינת ביצועים

• 10 תגובות
    • 978 צפיות
  6. Started by Allanon,

שלום, ברצוני לשדרג את כרטיס המסך הנוכחי שלי 5850 לצורך משחקים ב-1080p. לצערי אני מרגיש לאחרונה שהכרטיס המצויין הזה כבר לא תמיד נותן מענה. התקציב שלי מאפשר להגיע עד GTX670 כולל, אבל לא הייתי רוצה לקחת יותר ממש שנדרש לביצועים טובים ב-1080p. על כן השאלה, מה יהיה הכרטיס האופטימלי בשבילי מבחינת ביצועים/מחיר (ירוק או אדום, לא משנה לי)? תודה רבה! המפרט שלי: i5 750 @ 3.4 GHZ 4GB RAM SSD PS : 640W 1920X1080

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. צריך המלצה על כרטיס מסך טוב ולא יקר עד 800 שקל דיי טוב שיתאים למשחקים כמו דום 3 פיפא 2006 וכו' תודה

• 22 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by lroin,

שלום יש לי 2 כרטיסי מסך מותקנים במחשב AMD Radeon 7730M Intel HD Graphics 4000 הגדרתי באמצעות התוכנה Catalyst שאני רוצה שימוש בביצועים גבוהים כשתוכנת אוטוקד מופעלת הבעיה היא שנראה לי שהוא עדיין מריץ את הכרטיס של אינטל האם ניתן לבדוק בזמן העבודה איזה כרטיס מסך רץ בפועל?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Gnome,

הרצתי מבחן ב 3DMARK2001SE וקיבלתי תוצאה פשוט חבל על הזמן . זה מוכיח שכל ה RADEONים למיניהם כולל ה 9800XT הם זבל במיוחד לעומת ה GEFORCE2 MX400 32MB( :smiley4): התותח שלי!!! הנה התוצאה מה אתם אומרים על המספר העצום הזה: 1343!!!

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  10. Started by Ac1D,

אנשים אני צריך את כל מה שאתם יודעים על החברה הזאת, פשוט הכל. אפשר גם על הכרטיס, אבל ממש חשוב לי שתגידו לי - איך החברה הזאת? תודה מראש. איך נראה לכם ספק 300W איכותי יחזיק אותו ואת: IntelP4 2800Mhz MSI 865PE Neo-2 Samsung 512x2 DDR 400MHZ תודה מראש.

• 34 תגובות
    • 3k צפיות
  11. Started by jambo222,

שלום אני עומד לקנות מחשב לכמה שנים ואני חושב קדימה. מתוך הכרטיסים המוצעים למכירה ישנם 2 כרטיסים שאני מתלבט ביניהם : 1. GAINWARD GTX970 4GB 215BITS המחיר שלו 1631 שקלים. 2. MSI R9-390 8GB 512BITS המחיר שלו 1687 שקלים. במחשבה לטווח הארוך האם להעדיף את MSI בגלל שהוא 8GB 512BITS . והאם אתם ממליצים לי על כרטיס אחר בטווח המחירים הזה.

• 17 תגובות
    • 2.9k צפיות
  12. Started by bootsy,

טוב אז ככה, יש לי R9700 Pro של power-color האם הוא טוב? :-X ..ומה ההבדלים והביצועים שלו? כי הרבה המליצו לי עליו אבל אני לא בטוח ב100% ...

• 7 תגובות
    • 802 צפיות
  13. Started by rony1880,

היי קניתי נייד של HP Pavilion DV6-3050EJ אני לא מוצא באתר של ATI- DISPLAY DRIVER אלה יש שם רק CCCT ,רק את הקטליסט, גם שאני בודק עם GPU Z , אני לא רואה שום פרמטר, איך אני מעדן את הכרטיס? הרצתי DMARK06 , קיבלתי רק 7520 נקודות, יכול להיות שאין לי דרייבר מעודכן. רוני

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  14. Started by gania23,

BFG Nvidia 7800GS AGP 256 mb 256 bit או Nvidia Geforce 7600GT PCI-E 256 mb 128 bit שימו לב ה7600 הוא pci-e וה7800 הוא agp

15. Started by lmlm,

http://www.pcpro.co.uk/custompc/news/91589/amd-to-drop-ati-brand.html פשוט לא יאומן, לא ציפיתי מAMD שתעשה מהלך שכזה

• 32 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. טוב ככה יש לי בבית מצלמת וידיאו לא דיגיטלית אלא וידיאו דגם: Sony Ccd - TRV218E אז רציתי לשאול אם יש אפשרות לחבר אותה למחשב, להעביר סרטונים או כול דבר אחר ולדוגמא להפעיל במסנג'ר וכול מיני דברים כאלה יש כזאת אפשרות? תודה מראש מריק אני אומר שוב אם זה לא קשור לפה תעבירו

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  17. Started by ezx,

יש לי כרטיס 6800 פתחתי לו צינורות והכול ניראה כרגיל אבל למרבה הפלא ניכנסתי למישחק area51 והופיע לי נקודות סגולות כאלה סגרתי את הצינורות והם נעלמו וזה רק במישחק הזה כול השאר עובד קשורה יש למישהו מושג למה איך מה אפשרי לעשות כדי לפתור את הבעייה הזאת? תודה מראש לכול העונים תמונה מוצרפת [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 850 צפיות
  18. Started by sahar3434,

שלום, בשנה שעברה שיחקתי בפרו 12 על LOW ורץ סבבה ודווקא נהנתי השנה זה כבר לא הספיק למרות שבדמו היה טוב במלא זה בעייה הורדתי את הפרו 13 על האיכויות הנמוכות ביותר והמשחק נתקע ויש גלים באמצע המסך.. אני חושב שהכרטיס מסך עשה את שלו הוא ממש ישן כבר ואני רוצה לקנות חדש שיריץ לי לפחות ל3 שנים את הפרו ברמה הכי גבוהה שיש(HIGH) על מה אתם ממליצים? בבקשה רק מי שמבין יודע וניסה באזור ה500 ש"ח ושיתאים למחשב שלי הכרטיס מסך שלי זה: GEFORCE GT 220 תודה

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  19. Started by BlacK_RaveN,

יש לי שאלה בקשר ל2 כרטיסי מסך הראשון הוא Gigabyte Geforce 6600 GT 128mb 128bit והשני Gigabyte Geforce 5950 Ultra 256MB 128bit השאלה שלי היא איזה כרטיס מסך יותר טוב ? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  20. ככל הנראה AMD מסתירה מאיתנו ביצועים מפתיעים לגבי ה- RX480 החדש, ומעוניינת לחושפם רק ב 29 לחודש. הסיבה לכך: שמועות מדברות שמשווקים רבים בעולם נתקעו עם יותר מדי כרטיסי 390/390x במלאי ורוצים להספיק להפטר מהם בטרם ש- AMD חושפת, כי ה- 480 החדש מהיר כמעט כמו Fury. תשפטו בעצמכם: התקנת הכרטיס: https://www.youtube.com/watch?v=O_qg2PITCts הרצת firestrike במוד ultra שמציג ציון מעניין: גרסת 4GB: https://www.youtube.com/watch?v=rG-_mzIho5g גרסת 8GB: https://www.youtube.com/watch?v=nUG9jgERvEQ&feature=youtu.be על פניו ההדלפה עושה רושם אותנטי

• 13 תגובות
    • 3.5k צפיות
  21. Started by silof,

תקציב: כ-1500 ש"ח, אין לי התנגדות עקרונית להזמין מחו"ל. המחשב נקנה לפני 3.5 שנים ולא עבר שדרוג מאז. מפרט: כרטיס מסך קיים: ZoTac GTX 260 לוח אם: Gigabyte GA-EX58-UD4P מעבד: i7 920 ספק כוח: ThermalTake PurePower 600W ultra Silent PSU 24pin W0121RU מערכת הפעלה: win7 enterprise זכרון: OCZ Platinum XTC Triple Channel 3x1GB DDR3 1333MHz PC3-10666 OCZ3P1333LV3GK - יעבור שדרוג גם (כנראה ל-4x4=16GB). הצרכים שלי: משחקים (כמה שיותר יפה ומהר כמובן) וצפייה בסרטים/סדרות. חשבתי בכיוון של gtx660ti או hd7850 אבל אני לגמרי פתוח להצעות. אשמח כמובן להמלצה על יצרן ספציפי (gigabyte/asus וכו'). תודה רבה! silof

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  22. Started by ToyMan,

שלום... יש לי Ati Radeon 3870 HD רגיל של חברת Gigabyte רציתי לשאול לגבי המאווררים.. אם הם נשארים על אותה המהירות כל הזמן |או| שהם נשארים על מהירות נמוכה במצב מנוחה ושאני משחק במשחקים והטמפרטורה עולה גם מהירות המאוורר עולה.. איך אני יכול לבדוק את זה? יש איזה תוכנה מיוחדת לשליטה במאוררים? כי אני לא רוצה לגלות שהמאוורר שלי מתעצל על 40% שאני משחק במשחקים דרך הCatalyst אני לא מוצא קטגוריה של מאוררים ועוד שאלה.. בקרוב אני קונה HD4890 Vapor-X רק רציתי לשאול על הקירור הזה..... גם המאוררים שם במצב מנוחה על מהירות נמוכה ושהטמפרטורה קצת עולה המהירות של המאוררים עולה? כי אם לא אני ישר שם על 100% כי זה קירור Vapor-X אני רוצה להנות מכרטיס קפוא (ואולי אני גם יעשה OC)

23. Started by Black_Citadel,

תראו, לא שיחקתי בשום משחק כבר איזה 3 חודשים, אתמול בריגוש קליל הפעלתי את PREY, כמובן ישר נכנסתי להגדרות ושיניתי למקסימום האפשרי בכל דבר, x16 בANTISTROPIC וx6 בANTIALIASING (זה המקסימום שהיה אפשר), הפעלתי את המשחק, 10 דקות המשחק זרם ממש בלי בעיות עם גרפיקה מעולה, בלי אף תקיעה או פריז, לאחר מכן המסך התמלא בקשקושים אדומים וכל מיני עיוותים גרפיים, אני משער שאלו ארטיפקטים, כי גם כשיצאתי לווינדוס הקשקושים האדומים המשיכו להמרח לי על המסך... נכנסתי לATI TRAY TOOLS וראיתי שהכרטיס מסך שלי על 79 מעלות, אבל הקטע ששיחקתי בכל המשחקים הכבדים בשנה האחרונה ובחיים זה לא קרה גם לאחר משחק ממושך של 4 שעות, יכול להיות שאוגוסט עושה רע לכרטיס מסך שלי ? הכרטיס עם 16 צינורות ועובד על 540 ליבה 590 …

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by spider272,

[table][tr][td]Gigabyte NVIDIA GeForce GTX660 Ti 2GB GDDR5[/t][/t] Sapphire AMD Radeon HD 7950 3GB GDDR5 OC[/td][/tr][/table]

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by xolitaire,

שלום לכולםםםם מתלבט לפני קנייה של XFX 8800GTS שמעתי הרבה חוות דעת שונות על 640mb ו512mb על מה לפי דעתכם כדאי ללכת?? (לשימוש עבודת גרפיקה ומשחקים)..... תודההה מפרט: CPU Type QuadCore Intel Core 2 Quad Q6600, 2400 MHz (9 x 267 Asus striker Extreme

• 12 תגובות
    • 843 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.