כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,974 דיונים בפורום זה
-
האחראי של המעבדה שלי הזמין מחשב כדי לתמוך במצלמה שהחיבור שלה דורש שדרה של 16 או 8 מהמעבד. מכיוון שהוא לא התייעץ איתי הוא כמובן הזמין לוח אם שיש לו רק חיבור אפשרי אחד של X16 או X8 וכל האחרים הם X6 או X4, כמובן שהוא קנה כרטיס מסך של ניוידיה שעכשיו לא יכול לעבוד כי אין לו מספיק רוחב פס/זרם או איך שלא מתרגמים את זה... בכל מקרה, החברה פה עוקבים אחרי המחירים טוב יותר ממני, אז אני צריך המלצה לכרטיס הכי זול של amd שיכול לעמוד בהזרמת וידאו מהירה (המובנה של המעבד (4790) מעט איטי מידי משום מה ומגביל לי את כמות המידע שאני יכול לעבד) בעקרון הכרטיס הקודם שהיה במחשב הוא ה730 שאמור היה להספיק, אבל מעניין אותי מה הכי משתלם עכשיו בערך באותה העוצמה לamd, בד"כ אנחנו עובדים עם הרכש לאוניברסי…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי כרטיס geforce4 ti4800se כשאני מוציא לטלויזיה גודל המסך די קטן, כשאני מנסה להגדיל יש לי רק שני מצבים (כלומר שאין אפשרות לשים את הסמן באמצע, או קטן או גדול), וכשאני שם על הכי גדול המסך מתחרבש, למה? דרך אגב, עד לפני שבוע היה לי ti4200 וגם היו רק שני מצבים אבל זה עבד טוב במצב הגדול מקווה שהצלחתי להבהיר את הבעייה תודה מראש יניב
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
<p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p>שלום. רציתי לדעת אם הכרטיס: Sapphire ATi Radeon 9600Pro הוא כרטיס שמוגדר כ-Mid-End או-Low-End.</p><p>(לפי דעתי הוא האפשרות השנייה, אבל חבר שלי, בעל הכרטיס אומר שהוא קנה אותו לפני שנתיים ב-3000 שקל. ואני ממש לא מאמין לו. אני צודק או לא).</p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p>
-
- 6 תגובות
- 534 צפיות
-
-
הי אני מעוניין לרכוש לאח שלי כרטיס מסך שיתמוך ברזולוציה גבוהה 1920X1200, בנוסף ליציאת HDMI
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
6800GS לאיזה כרטיס מסדרה 8/9 של נבידיה הוא משתווה ? (אם בכלל) או מסדרה 3/4 של ATI איך הוא מבחינת צריכת חשמל?
-
- 4 תגובות
- 735 צפיות
-
-
צהריים טובים לכולם... טוב, אז ניסיתי כבר הכל. אבל קניתי מחשב חדש - (http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8997&perur=4). במחשב הקודם שלי היתה לי בעיה שבמשחקים רמת הבהירות שלי היתה מאוד נמוכה, למשל במשחק CSS לא יכולתי לראות אויבים באזורים חשוכים... אחרי המון מחקר גיליתי תוכנה קטנה בשם GAPA המשתייכת למשפחת תוכנות אשר בלחיצת כפתור (HOTKEY) אמורות לשנות את רמת הבהירות במשחק... וזה עבד (אז השתמשתי בווינדוס XP עם מחשב הרבה פחות חזק). במחשב הנוכחי נתקלתי באותה בעיה בדיוק (מה שאגב גורם לי לחשוב שהבעיה היא במסך שלי... BENQT900HD, בו השתמשתי גם עם המחשב הקודם), אך הפעם אני משתמש בווינדוס 7, והוא לא נותן לתוכנה הקטנה והמופלאה שלי לעבוד... היא פשוט לא מגיבה והקאונטר סטרייק נשאר חשו…
-
- 3 תגובות
- 856 צפיות
-
-
טוב הגעתי להחלטה כנראה מה יהיה הכרטיס הבא שלי אני רק צריך עזרה בבחירה האחרונה האפשרויות הם AGP RX1600Pro 512Mb Sapphire או AGP RX800GTO2 256Mb Sapphire מבחינת מחיר ה 800 יותר יקר. אבל אני רוצה באמת לוודא שגם בביצועים זה ככה. ואם ההבדלים ממש קטנים האם עדיף לחסוך את הכסף? תודה על העזרה ואשמח לתשובות מפורטות כי אני קצת בבעיה ;D
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על 8800GTS 320MB Extreme Overclocked של point of view הוא ניראה יותר חזק והוא עולה ממש זול יחסית (ש"ח1665) ??
-
- 5 תגובות
- 617 צפיות
-
-
הנה הקישור http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5106 1590 ש"ח האמת ממש זול יחסית לכרטיס שאמור להתחרות בתואר הכרטיס החד ליבתי הכי חזק, מול הGTX285 !
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
הכרטיס שלי הוא HD4870 512MB, כמה זמן בערך הכרטיסים האלה חיים?
-
- 8 תגובות
- 734 צפיות
-
-
כרגע אין תמונות. אבל האריזה והמוצר חבל על הזמן איכותי ביותר. חייב לציין שהחנות TMS שלחה את המוצר בצורה יפה מאוד עטופה כמו אוצר .שלזה אני לא רגיל מחנויות אחרות . רציתי לשאול הרי הכרטיס בא כבר עם OC מכובד האם אפשר לעשות עוד OC למוצר בקלות בגלל הקירור המצוין שלו? או שעדיף לא לגעת. עוד שאלה אני יתן כאן תמונה לגבי ההגדרות של הגרפיקה זה בסדר מה שעשיתי? פשוט רגיל לATI . הAA 16Q זה נראה לי הרבה מידי. אם זה אני מסתדר .אבל יש שם כמה דברים של ON או OFF עשיתי הכל לON המעלות של הכרטיס מנוחה 40 42 ומאמץ שיחקתי איזה 5 דקות היה 44 45 מעלות . המאוורר לא עובד יותר חזק נראה לי בזמן משחק [כמו שאמרו כאן בפורום שיש בעיה עם הדרייבר] אבל יש לי תוכנה שאפשר לשחק במאוורר אם הייתי שם על 100 אחוז בטח…
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
רכשתי את הכרטיס הנ"ל ורציתי לדעת מה יש בתוך הקופסה אם משהוא קנה אחת סגורה אני אשמח לדעת, הגרסה היא "ריטייל".
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
היי חברה מה יותר איכותי וטוב? GEFORCE 7300 GS 256MB UP TO 512 או RADEON X 1050 128MB DVI PCI-E
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת חוות דעת ואייך המסך הבא http://www.brain-box.co.il/estore/catalog/product_info.php?cPath=1_6_203&products_id=423〈=he לא מבחינת המחיר מבחינת ביצועים
-
- 10 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לשדרג את כרטיס המסך הנוכחי שלי 5850 לצורך משחקים ב-1080p. לצערי אני מרגיש לאחרונה שהכרטיס המצויין הזה כבר לא תמיד נותן מענה. התקציב שלי מאפשר להגיע עד GTX670 כולל, אבל לא הייתי רוצה לקחת יותר ממש שנדרש לביצועים טובים ב-1080p. על כן השאלה, מה יהיה הכרטיס האופטימלי בשבילי מבחינת ביצועים/מחיר (ירוק או אדום, לא משנה לי)? תודה רבה! המפרט שלי: i5 750 @ 3.4 GHZ 4GB RAM SSD PS : 640W 1920X1080
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צריך המלצה על כרטיס מסך טוב ולא יקר עד 800 שקל דיי טוב שיתאים למשחקים כמו דום 3 פיפא 2006 וכו' תודה
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום יש לי 2 כרטיסי מסך מותקנים במחשב AMD Radeon 7730M Intel HD Graphics 4000 הגדרתי באמצעות התוכנה Catalyst שאני רוצה שימוש בביצועים גבוהים כשתוכנת אוטוקד מופעלת הבעיה היא שנראה לי שהוא עדיין מריץ את הכרטיס של אינטל האם ניתן לבדוק בזמן העבודה איזה כרטיס מסך רץ בפועל?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הרצתי מבחן ב 3DMARK2001SE וקיבלתי תוצאה פשוט חבל על הזמן . זה מוכיח שכל ה RADEONים למיניהם כולל ה 9800XT הם זבל במיוחד לעומת ה GEFORCE2 MX400 32MB( :smiley4): התותח שלי!!! הנה התוצאה מה אתם אומרים על המספר העצום הזה: 1343!!!
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-
-
-
שלום אני עומד לקנות מחשב לכמה שנים ואני חושב קדימה. מתוך הכרטיסים המוצעים למכירה ישנם 2 כרטיסים שאני מתלבט ביניהם : 1. GAINWARD GTX970 4GB 215BITS המחיר שלו 1631 שקלים. 2. MSI R9-390 8GB 512BITS המחיר שלו 1687 שקלים. במחשבה לטווח הארוך האם להעדיף את MSI בגלל שהוא 8GB 512BITS . והאם אתם ממליצים לי על כרטיס אחר בטווח המחירים הזה.
-
- 17 תגובות
- 3k צפיות
-
-
טוב אז ככה, יש לי R9700 Pro של power-color האם הוא טוב? :-X ..ומה ההבדלים והביצועים שלו? כי הרבה המליצו לי עליו אבל אני לא בטוח ב100% ...
-
- 7 תגובות
- 814 צפיות
-
-
היי קניתי נייד של HP Pavilion DV6-3050EJ אני לא מוצא באתר של ATI- DISPLAY DRIVER אלה יש שם רק CCCT ,רק את הקטליסט, גם שאני בודק עם GPU Z , אני לא רואה שום פרמטר, איך אני מעדן את הכרטיס? הרצתי DMARK06 , קיבלתי רק 7520 נקודות, יכול להיות שאין לי דרייבר מעודכן. רוני
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
BFG Nvidia 7800GS AGP 256 mb 256 bit או Nvidia Geforce 7600GT PCI-E 256 mb 128 bit שימו לב ה7600 הוא pci-e וה7800 הוא agp
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
-
טוב ככה יש לי בבית מצלמת וידיאו לא דיגיטלית אלא וידיאו דגם: Sony Ccd - TRV218E אז רציתי לשאול אם יש אפשרות לחבר אותה למחשב, להעביר סרטונים או כול דבר אחר ולדוגמא להפעיל במסנג'ר וכול מיני דברים כאלה יש כזאת אפשרות? תודה מראש מריק אני אומר שוב אם זה לא קשור לפה תעבירו
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-