עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני רוצה להחליף כרטיס מסך במחשב כמו בכותרת אני רוצה למשחקים ועריכת וידאו ו2+ מסכים יש לי לוח אם z68a-d3-b ספק של אנרמקס 550W זיכרון ראם של 6 גיגה יש לי 1600 ש"ח לזה יש מצב ליותר אם אבא שלי ישנה את דעתו ויסכים להשתתף איתי בקניה של הכרטיס מסך

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  2. או שזה יותר מידי?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  3. Started by tomystein,

מסך "19 CRT שטוח דגם Q995 מסדרת ImageQuest HYUNDAI אל תגידו בלי לברר בבקשה כי אולי הרושם הראשוני לא טוב.

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  4. Started by LoopXXX,

אני לא כל כך מבין בניידים אבל האם יש היום כרטיסי מסך לניידים שיכולים להריץ משחקים כמו BC2 או MW2 על הגדרות בינוניות ומעלה? אם יש אפשר מגוןן דוגמאות והמקבילה שלהם מכטיסי מסך לנייחים?

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  5. Started by miim17,

מצטער על החזרה ל 2005, אבל יש לי תהיה קטנה (בתור אחד שלא מבין ממש בכרטיסי מסך): יש לי על הלוח אם את ה 6100 ונפל לידי ה 6800GS . האם שווה הרעש הנוסף שהוא יעשה לי במארז למחשב שכל תכליתו הינה סרטים, PDF ולימודים ? האם אני ארגיש ביצועים יותר טובים ב סרטי HD ? או פידיאפים כבדים במיוחד ? אשמח לתגובות...

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  6. Started by meir1234,

שלום, בני בן ה-11 משחק במשחקים הנ"ל - עד כה באמצעות GT8500 שקט לאחרונה כרטיס המסך עושה לי בעיות ואני מעוניין להחליפו לחדש שייתן לילד מענה לשנתיים הקרובות בעיקר משחקי FIFA , NBA וכו' אשמח לקבל הצעות. דרך אגב ספק הכח שלי הואEZCOOL 400W (אם זה שווה בכלל ..)-ראו תמונה אני מעוניין בכרטיס מסך פשוט אבל יעיל חשבתי על: SAPPHIRE HD 6570 1GB DDR3 HM http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=1087&pid=1177&psn=&lid=1&leg=0# אבל אז נזכרתי בספק כח.... לתשובתכם המהירה אודה

7. Started by LazyBoy,

http://www.gamespot.com/news/2005/06/02/news_6126883.html

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  8. Started by Monstalicious,

הכרטיס שברשותי מגיע ב FULL LOAD ל 76 מעלות בערך, 59 IDLE האם הטמפרטורה הזאת בסדר? או שעדיף להוריד את האוברקלוק? תודה רבה לעוזרים מהי הטמפרטורה המכסימלית ש"בריאה לכרטיס"? תודה

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  9. Started by grandmasterLT,

שלום לכולם אני מתלבט ברכישת כרטיסי המסך הבאים מתוצרת SAPPHIRE : 9600 XT http://www.metromedia.co.il/Product.asp?Pid=SAPPHIRE9600XT&Cat2Cat1ID=5&Cat2ID=9 לו מהירויות שעון גבוהות יותר 9800SE http://www.metromedia.co.il/Product.asp?Pid=SAPPHIRE9800SE&Cat2Cat1ID=5&Cat2ID=9 לו זכרון של 256BIT אך הוא על הנייר איטי יותר ובנוסף עולה 150 ש"ח יותר שמעתי שניתן להפוך 9800SE ל9800PRO עם הדרייברים של OMEGA זה נכון !!! מה אתם ממליצים !!

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  10. Started by udist,

רציתי לדעת איזה כרטיס עדיף? ד"א, לא מתוכנן שום OC... תודה לעונים!

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  11. Started by elior99,

מקווה שקשור לפורום הנ"ל. אהלן חברים, המחשב שלי מחובר לטלוויזיה בחיבור HDMI שמורכב מכבל של 5 מטרים וכבל של 3 מטרים (סה"כ 8 מטרים). בעיקר במזג אוויר חורפי המסך נהיה חשוך ונדלק חזרה (כמו ניתוק וחיבור HDMI) בתדירות של פעם בדקה. הכבל שאורכו 5 מטרים יושב על הרצפה (אם יש לזה חשיבות) , אשמח לדעת מה יכולה להיות הבעיה. תודה.

12. http://www.pch.co.il/docs/pd369927212.htm

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  13. Started by uzana2004,

שלום לכולם... היום כשחיברתי את הכרטיס מסך התחלתי לראות מלא אותיות על המסך(באתחול המחשב,שלב הביוס) ומה שמוזר שהENERGY בצהוב כן נראה... הכרטיס מסך היה עד עכשיו עם סיילנסר ועבד טוב.לא עבר שום OC בתקופה האחרונה...עם כרטיס מסך אחר הכל קץ כמו שצריך... האם הלך הכרטיס מסך(6800LE)? האם יש דרך להציל אותו? ואם לא האם משתלם לקנות 5200 FX מיד 2 ב100 ש"ח? לא בשביל משחקים אלא רק לעבודה

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  14. Started by ybe,

אני מעונין לרכוש כרטיס מסך עד 1,000 ש"ח, תומך DX 10 ועם יציאות HDTV DVI במסגרת רכישת מחשב חדש(זכרון 2G ומעבד קונרו 6600). חשבתי על אחד מ2 הכרטיסים הנ"ל, האם במסגרת האמור לעיל יש אופציה טובה יותר? תודה,

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  15. Started by Ac-Boy,

יש לי 7600GT של ג'יגה בייט. ויש לי לוח אמ עם SLI אני יכול להשים כרטיס 7600GT של חברה אחרת? ועוד משהו אפשר כמו הערות על 7600GT של ג'יגה בייט הוא טוב? יש חברות שיותר כדאי לקנות מהן את הכרטיס וכו'? עריכה: אני טעיתי בפורום אפשר בבקשה להעביר לפורום כרטיסי מסך?

16. Started by sroolik,

i saw this card and i heard that the 6200 is pretty good especually after pipes openning but i didn't figure out if it is a TC version or not, is this ? should i buy this card? is he good enough ? thank you ! p.s.: sorry about the english, installed an English version of XP and i cant write hebrew I FORGOT THE CARD ................... http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_342_351&products_id=3582

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  17. החברה הסינית מרחיבה את שאיפותיה בשוק ה-PC עם דגם ה-Mi Gaming Laptop 2019, שמספק חומרה נאה במחיר התחלתי מעניין בהחלט לכתבה

18. אני מעונין לקנות כרטיס מסך ati x1950 pro אבל הלוח שלי הוא asus a8n sli deluxe מה שאומר שיש לו chipset של nvidia אז חשבתי שאולי כבר עדיף כרטיס של nvida כנראה את ה-7900gs מה אתם אומרים תודה מראש

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  19. Started by dani007,

יש לי תבעיה בכרטיס מסך HD 4870 SAPPHIRE ונכנסתי לאתר שלהם וראיתי את הדגם כמו אצלי ושאני צריך לעדכן את הביוס עכשיו אני לא מבין בהוראות מה לעשות? מישוהו יכול להסביר לי? בבקשה מתחנן!

20. Started by motogt,

השאלה בכותרת עשיתי חיפוש ולא מצאתי, ולחפש בשרשור 8800GT זה התאבדות( 55 עמודים, והספירה נשמכת).

21. Started by ronin,

היי קודם כל, מסך 15" LCD שקול מבחינת גודל המסך ל 17" ? אני לא הכי מבין יכול להיות למסך מסויים בעיה עם הצגת עברית? חשבתי לקנות את המסך הבא (מחו"ל) http://accessories.gateway.com/AccessoryStore/PC+Accessories_316441/Monitors_316684/LCD+_Q1_Flat+Panel_Q1_+Monitors_316694/15_D1_17+inch+LCD_381953/7005270_proddetail.htm?ref=merch מה אתם אומרים?

22. Started by or,

סוף-סוף השגתי את זה ועכשיו נראה אם הוא באמת כך כל טוב כמו שאומרים!!!!!!!!! (אני מתכין אותו ברגעים אילו!!!!)

• 1 תגובה
    • 855 צפיות
  23. Started by subarel,

אני מבין שהדרך היחידה להעביר את שני הפורמטים מהמחשב למגבר שלי זה דרך כרטיס מסך עם יציאת HD.. יש כזה בתקציב של 300-400 ש"ח? ראיתי שה ATI Radeon HD 5450 עושה את זה ושהוא בתקציב , האם הוא מומלץ והאם יש משהו אחר מומלץ...? תודה. בראל.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  24. Started by BONO,

שניהם של סמסונג אחד 17 אינץ והשני 19 אינץ Samsung 757DFX 17 Samsung 19 955DF החלטתי לא להכניס את הדגם Samsung 757NF 17 מכיוון שהנקודה שלו היא יותר גדולה מהדגם שרשמתי ואני לא יודע למה זה יותר יקר (חוץ מהשפופרת כמובן) הצבעים יותר טובים? לא משנה בקיצר אלה 2 מסכים שאני מתלבט ביניהם מה אתם חושבים?

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  25. e6750 asus blitz extrame 2gb ddr3 תודה מראש

• 1 תגובה
    • 514 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.