כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
שלום, האם ניתן להחליף כרטיס מסך למחשב נייד מסוג Lenovo Y40? לפי מה שהבנתי יש מחשבים בהם כרטיס המסך מובנה ואין שום אפשרות לשדרג ויש כאלה שניתן להחליף במעבדות מחשבים ניידים תקציב: אין מגבלה, מבחינתי לקנות את כרטיס המסך החזק ביותר שמוצע למחשבים ניידים משחקים נתמכים: FIFA 17, FOOTBALL MANAGER 17 מפרט המחשב: Processor Up to 5th Generation Intel Core i7 Processor Operating System Windows 8.1 64 Graphics AMD Radeon R9 M275 2GB Memory 8.0GB PC3L-12800 DDR3L Display 14" FHD (1920 x 1080)…
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי ל-Gainward HD 4870 1024MB GS http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4535 , ורציתי לדעת (ממי שמבין בזה) אם המחשב שלי יוכל לעמוד בחידוש. צירפתי את המפרט המלא של המחשב (נפתח עם אקספלורר). ממה ששמעתי עד עכשיו זה הכרטיס הכי משתלם וטוב לגיימרים בתקציב של 900-1000 ש"ח... דרך אגב, אם זה משנה, אני קונה גם מסך Samsung T220. תודה..! [attachment deleted by admin]
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יי לכולם לאחר ניתוח רחב ודי מקיף בנושא כרטיסים גרפים לפני שנה ותקציב לא גבהה, החלטתי לחליף את הכרטיס שלי הקודם R9 290 עקב בעיות חימום מרגיזה, לכרטיס GTX 970 מבית MSI שלחתחילה ניראה נהדר, לימים למדתי איך להוציא לכרטיס את מיץ ואז התחילו הרבה בעיות עם הכרטיס . כשהוא היה מגיע לשימוש של מעל 3.5GB מזכרון הכרטיס היו נפילות תקיעות ובעיות קשות. ביצעתי הפרדות בין המסכים לשתי כרטיסים שונים לא עזר הבעיות המשיכו ללא כל שיפור. תצוגה גרפית הייתה ניכנסת להשאייה למספר שניות לפני תצוגה דבר מרגיז מאוד, משחקים קורסים באמצע. התחלתי לבצע שינויים במערך הזיכרון של המעבד כדי לפחות לנסות לעזור לכרטיס שיעבוד לאט אבל לפחות לא ליקרוס, מ 8GB זכרון שהיו מותקנים מבמחשב ראיתי שאני בניצולת מקסימ…
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, בקרוב אני קונה מסך דק התומך בחיבור דיגיטלי (DVI). כיום כרטיס המסך שלי (מבוסס FX5200) מאפשר רק חיבור אנלוגי (D-Sub). ברצוני לדעת האם ההבדל באיכות התצוגה בין שימוש בחיבור אנלוגי לדיגיטלי (DVI) הוא ניכר ונראה לעין? האם ההבדל בא לידי ביטוי גם ב- "עבודה משרדית" או רק במשחקים / סרטים? ולסיכום: במידה וההבדל הוא ניכר אני שוקל לקנות כ.מסך מבוסס R9550 ותומך DVI (אני לא משחק הרבה כך שאין לי צורך במשהו יותר חזק). האם לדעתכם המעבר מוצדק או שההבדל באיכות אינו כל כך משמעותי? אשמח לקבל תגובות מאנשים שהתנסו בעבודה עם 2 סוגי החיבורים. תודה מראש לכולם..! עומר שקדי.
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
כמבון התמודד הוא 8800 640mb אנ ייודע שיש השוואות בין הpro לGts והPro לקח אותו אבל ראיתי שהגיעה ה1G לtms וגם לאור כמה נושאים שיצאו פה שצריך יותר צ320mb לcrysis ואני הולך לשחק על lcd בנוסף אני מעמדיף כמה שיותר זכרון אז מה הייתם לוקחים עד 2000 שקל לכרטיס מסך שאלה קצת בורית אבל בכל מקרה מה מציין הvivo בכרטיס מסך 2900pro?
-
- 34 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לדעת מה המצב של הכרטיס מסך שלי יש לי R9 280X אני רוצה לדעת מה המצב שלו אם הוא מתחמם וכו? איך אפשר לוודא את זה?
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
אתם מבינים אני טס לארה"ב השנה ואני יודע שעולה כרטיס GEFORCE 6800 ULTRA 500$ וגם הכרטיס ATI X800XT עולה 500$ ואני מתלבט מה לקחת כל פעם אני שומע ביקורת אחרת מה יותר טוב ואני לא יודע כבר צריך עצות בבקשה!
-
- 35 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך כדאי לי לקנות למחשב יחסית בינוני- מעבד- פנטיום 3- 500MHZ זיכרון - 320MB שיהיה עד מחיר 600 שקל? כרגע יש לי VODOO BANSHIE עד כמה זה יכול להשפיע אם אני יחליף כרטיס מסך?
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
קניתי לי מעבד חדש,לוח אם חדש ועוד זכרון למחשב... מאז זה נראה כאילו המסך לא מצליח להריץ גרפיקות טובות... אני מדליק משחק חלש יחסית בגרפיקות וכשאני מעביר לגרפיקות להכי גבוהות זה כאילו המחשב קורס... רשום לי על מהסך No signal input ואני לא יכול לעשות כלום חוץ מלכבות את המחשב עם הכפתור.. ואם אני מדליק די כבד ואני שם על האיכות הכי טובה (עוד לא ניסיתי על בינונית או נמוכה) אני משחק בלי שום תקיעות ובלי כלום ופתאום רואה פסים על המסך אבל אני עדיין יכול לשמוע את הדברים שעשו רעש במחשב כמו סקייפ או מוסיקה.. יש לי מסך די ישן: Chimei 22QD ואני משתמש בכבל DVI זה קשור למסך? למה זה קשור? יש לי מפרט מאוד חזק אז זה לא קשור אליו.. אממ ואם כבר אני מגיב פה אז יש לי עוד בעיה במסך אחר וחשבתי כבר לש…
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
יש לי מחשב ישן שהמפרט שלו : jsp-tech ezcool Intel 300w E5200 מסך 21" ואני צריך לו כרטיס מסך מתאים ב 350 ש"ח לאחר חריגה ... אין אפשרות לקנות שום דבר חדש רק כרטיס מסך מתאים ... תודה מראש
-
- 24 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לפני כמה זמן פרסמתי פה פוסט על כך שהכרטיס מסך שלי מגיע לטמפרטורות ממש גבוהות. נאמר לי לקנות משחה טרמית ולמרוח על גבי הכרטיס מסך וכל הפרוצדורה הזאת העניין הוא - חודש וחצי בערך מאז שעשיתי את הפעולה הזו, הטמפרטורות חזרו להיות גבוהות מאוד.. מה לעשות? אולי מרחתי בזמנו לא נכון? יש לי zalaman zm stg 1
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
התקנתי את ה 8.7 צריך עדיין להתקין את זה ? hotfix_xp32-64_dd_ccc_hd4800series_64899.exe הפיקס למאוורר ? או שזה כבר בילד אין בדרייבר החדש ה 8.7 ? עכשיו איך אני יוצר את הפרופיל הזה שאומר למאוורר לפעול על 30 אחוז בווינדוס וכאשר אני מעלה משחק שיעבור ל40 ..50% ? עכשיו לגבי החיבור פיזית רשום על הכרטיס במדבקה גדולה ! עם "אזהרה" שחוב לחבר ככה : (תמונה) השאלה למה ? כי אני לא יכול בעיקרון ...מהספק שלי יוצא כבר אחד של שני חיבורי חשמל אבל סאטה ששניהם הולכים להרדיסקים .... כרגע המחשב מחובר כמו שהיה מחובר לכרטיס הקודם (X850XT) כבל 6 פינים ישירות מן הספק ... יש הבדל אם אני משאיר את זה ככה ? למה בכלל זה אמו לעבור דרך ההרדיסק ? תודה [br]פורסם בתאריך: 22.07.2008 בשעה 19:07:44 …
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
המצב כשהייתי עם nVIDIA היה ברור הרבה יותר, עכשיו אני לא כל כך בטוח בקשר לראדון 8500 שלי, איזה דרייבר הכי כדאי, בהנחה שהוא מתוצרת ג'יגהבייט... ???
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני השתמשתי עד עכשיו ברזולוציה של 1024X768 ובזמן האחרון זה קצת התחיל לעצבן אותי! וגם נהיו לי יותר אייקונים בדסקטופ.. אני רוצה לדעת באיזה רזלוצה אתם משתמשים כדיי לראות מה הכי נפוץ ונוח לכם! אם יש לכם רזולוציה שונה מהאפשרויות בסקר הצביעו בהתאם וגם תרשמו פה את המספר!
-
- 36 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לא מצליח להבין מה כל ההיסטריה סביב כרטיסי ה DX10 ?!? ישנם פה בפורום לא מעט אנשים שמתלבטים לגבי קנייה של כרטיסי DX10 כאילו שוק המשחקים כבר עבר לטכנולוגיה זאת. לפי דעתי אין צורך להתלהב מעבר למידה וכל מי שצריך עכשיו לרכוש כרטיס כדאי לקנות עכשיו משהו סביר ועוד שנה שנה וחצי להחליף (מלבד ממשחק אחד שמדברים עליו Crysis וגם הוא לא יצא בקרוב לא נתקלתי במשחקים נוספים שיתמכו בו לעת עתה). מה שאני מנסה להגיד הוא שכדאי להמתין תקופה של לפחות שנה ולא למהר בתקופה הקרובה, כמו גם שעוד לא ראינו מה שיש ל ATI להציע והמבחר יהיה הרבה יותר גדול וגם יותר זול.
-
- 31 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שמעתי ש 3\4 כרטיסים ב סליי או כרוספייר לא משתלם גם לעתיד הדיי רחוק....(תקנו אותי אם אני טועה ) האם כרטיס כפול ליבה כמו ה9800GX2 יעבוד בSLI כמו 4 כרטיסים כלומר בשחקים שתומכים בSLI לא תיהיה בעיה??? האם המשחקים שתומכים בSLI באמת ינצלו את 4 הליבות??
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן אנשים , הכרטיס מסך שלי נדפק והאחריות ביחד איתה (LEADTEK) . בכל מקרה אני זקוק לכרטיס מסך חדש . זה הכרטיס מסך הקודם שהיה לי : LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8600GTS TDH 256MB GDDR3 TV/O DUAL DVI - RETAIL והמפרט הנוכחי שיש לי זה : INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX GIGABYTE GA-965G-DS3 REV3.3 TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz CL5 500w SMART POWER 2 PSU אני צריך כרטיס מסך סביר (שיריץ טוב את אמריקן ארמי) עם כניסת HD בתקציב שפוי של 500-600 שקל . תודה רבה !!
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני בקרוב הולך לקנות מפרט כבד מאוד לשנים הקרבות כולל מסך 22' (226BW) במפרט כללתי זוג 8800GT של טוויטנק מקורירים על ידי שני מאווררי 92' סמ שאר המפרט שחשוב: ASUS P5N-D E8400 W.D320GB AAKS 4GB RAM 1066MHZ REPAER X של OCZ מארז HUSH ספק VX550 Tuniq Tower 120mm והמפרט יעבור OC כבד כמה אני אמור לקבל בקרייסיס על הגדרות HIGH כולל AAX4
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, יש לי כרטיס מסך, zotac geforce 9600gt, עם צ'יפ של Nvidia, מפני כמה שנים. יש לו שתי יציאות DVI (ועוד יציאת s-video שלא רלוונטית לעניננו). אני מחבר לו מסך מחשב אחד ב-DVI ועוד טלויזית LED בכבל DVI ל-HDMI (שזה אותו הדבר בעקרון), שעובר דרך הקיר לסלון הסמוך. הסאונד עובר בכבל אופטי נפרד למגבר קולנוע ביתי. כעת הגיע לידי עוד מסך עם חיבור DVI, והייתי מעוניין להעמידו ליד מסך המחשב כדי ליצור extended view. כאן נתקלתי בבעיה, איך עושים זאת? יש לי לוח אם של אסוס, מדגם p5ql-e, אשר אין לו כרטיס מובנה וסלוט אחד (שתפוס) לכרטיס מסך. נקודה חשובה היא שאין לי צורך שבאותו זמן התמונה תשודר גם למסך / מסכים של המחשב וגם לטלוויזיה, מספיק לי או זה או זה (כי אני לא עובד על המחשב בזמן שאני צופה בס…
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
http://www.e-net.co.il/product.asp?productid=1394 זה המפרט הטכני שלו: 425 MHz core NVIDIA® UltraShadow technology NVIDIA® CineFX 2.0 engine Advanced pixel shaders 128-bit studio-precision color NVIDIA® Intellisample high-resolution compression technology (HCT) NVIDIA® Forceware unified software environment (USE) NVIDIA® Unified Driver Architecture (UDA) Supports Microsoft® DirectX® 9.0 NVIDIA® nView multi-display technology NVIDIA® Digital Vibrance Control 3.0 AGP 8 דום 3 וכל המישחקים ברמה זו יעלו כמו שצריך?
-
- 40 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
השוואה של X1800GTO עם 7600GT הייתה קצת קשה, מצד אחד ל GTO היה 256BIT רוחב פס לזיכרונות - מה שנתן יותר ביצועים ברזולוציות הגבוהות עם פילטרים, ומצד שני הכרטיס של NVIDIA לא איכזב בכלל בהגדרות הבניוניות-גבוהות למרות שיש לו רק 128BIT של רוחב פס לזיכרונות. המחירים של שני הכרטיסים הם שונים, המחיר המומלץ של ה 7600GT הוא 199$ ואלה של ה X1800GTO הוא 249$. האתר The Inquirer פירסם ידיעה על ירידת המחירים של הכרטיסים המבוססים ליבת R520. ביניהם, ה X1800GTO שירד במחיר עד 199$ - בדיוק המחיר של ה 7600GT! עכשיו לכרטיס של ATI יש הרבה יותר סיכויים לנצח!
-
- 34 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
XGI Volari Duo V8 Ultra הגיע, והוא ממש עלוב! לכרטיס הזה יש 2 ליבות והוא בקושי עובר את ה 9700 של ATI !! תראו איזה איכות מזעזעת הוא מציג (תעברו גם לעמודים הבאים): http://www20.tomshardware.com/graphic/20031107/xgi-volari-09.html איזה ביזבוז, אני לא מבין לאן נעלם כל הכוח של 2 הליבות אלו, מה ההיגיון בזה? ממש חבל שSIS לא השקיעו באמת בכרטיס, היתה להם הזדמנות מצוינת לשבור את המונופול של ATI וNVIDIA, איזה בזבוז. בקשר למה שהחברה אמרה על הדריברים שהם רק בטא וכל זה... נו באמת, כל חברה אומרת את זה כשהיא מוציאה כרטיס חדש, תמיד הם אומרים שהדריברים לא מתאים וצריך לחכות, אחרי שהם מוציאים את הדריברים השיפור הוא אולי 600 נ'ק ב3D MARK 2K אף פעם אין שיפור רציני באמת, אם השיפור היה כזה משמעו…
-
שלום אני רוצה לקנות כרטיס מסך HD5850 וראיתי שכתוב שהוא צריך ספק של 500W הספק שיש לי הוא MODU82+ II 425W הבנתי שהספק שלי הוא די חזק ומתקרב בנתונים לספק 500W אחר השאלה שלי היא אם הספק שיש לי מספיק חזק בשביל להחזיק את הכרטיס HD5850 ? שאר המפרט שלי רשום בצד תודה ערכתי את הכותרת
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-