עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by sub@master,

שלום לכולם. אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך חדש בתקציב של עד 500 - 400 ש"ח. על הכרטיס להיות בחיבור AGP, לתמוך ב TV out וביציאת DVI . השימוש העיקרי הוא למשחקים. בחיפוש שלי עד כה, אני נוטה לבחור בכרטיס הבא: http://www.aluf.co.il/view_prod_en.aspx?Prod_ID=2137428553 למישהו יש רעיון אחר או הערות לגבי הכרטיס הנ"ל? אגב, אין כוונה להתעסק עם הכרטיס ב OC או פתיחת צינורות עיבוד כרגע, לכן אופציות אילו אינן רלוונטיות. תודה רבה לכולם.

2. Started by musari,

כמה צינורות עיבוד יש אצלי בכרטיס מסך.?? יש לי ASUS EXTREME AX800XT למי שיש לינק או הוחכה שיביא...הגיוני 12???

• 31 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by The_Byter,

קניתי לפני כמה חודשים Toshiba 29" CRT דגם 29CH7UC חיברתי אותה למחשב לזמן קצר לכל מיני ניסויי HD ואשמח לחקור את העניין בצורה מלאה ומקצועית. המסך שטוח 29" 100Hz שלושה חיבורי AV RCA + S-video אחד componant עפ"י מה שניסית ומה שבררתי היא תומכת 1080i. איך אני מברר במה הצג תומך ללא המפרט שלו ? תודה

• 27 תגובות
    • 2k צפיות
  4. אני קונה רק מ iqpc {ליד הבית} לא מתכנן אוברקלוק ההתלבטות מבין שלושה זה ככה :אני רוצה לשלם עבור כרטיס שיתן ביצועים ממש מורגשים מה x1950p שברשותי ושמשתלם לי להשקיע עליו בשביל ההבדל . .אני רוצה שלפחות קרייסיס יעבוד על הגדרות הכי גבוהות עם x2 aa ההבדל במחיר מבין שלושתם זה בסביבות ה180 ש"ח השאלה שלי האם באמת התוספת 180 ש"ח בין כרטיס לכרטיס נותן באמת את התמורה המצדיקה את המחיר. או שמדובר באחוזים קטנים {15%} כי בשבילי הבדל גדול זה כמו x1950p ל 7600gt שהעדפתי להוסיף 200 ש"ח ולקחת x1950p בגלל ההבדל אז איזה מבין שלושת הכרטיסים האלה הכי זול יחסית לביצועים שהוא נותן ? ASUS PCI-EX 2.0 RADEON HD4670 512MB DDR3 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.as…

• 27 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by Amsiman,

שלום לכולם, בשבוע הקרוב אני טס לגרמניה וחשבתי לנצל את ההזדמנות ולרכוש כרטיס מסך חדש הדגם שכרגע אני מעוניין בו הוא הR9 290 באחד מהדגמים עם הקירור המתקדם יותר. רציתי לברר לגבי הייבוא של הכרטיס לארץ, הבנתי שיש החזר מס כאשר קונים מוצר באירופה בתקופת חופשה, האם בהתחשב בהחזר מס יהיה משתלם יותר להביא את הכרטיס מחו"ל? והאם יש מס מסוים בכניסה לארץ במידה ואני מביא איתי מוצר כזה?

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  6. שלום, אני רוצה לקנות כרטיס מסך למחשב שלי. הכרטיס המבוקש הוא בשביל משחקים לוח אם: ASUS P5KPL-AM מעבד: dual core E5300 2.6ghz זכרון: 4gb ספק: ספק: JTC P-4 500W ATX 12V SATA DR-B500E מסך: Samsung syncmaster xl2370 LED 23" HD תקציב: עד 600 ש"ח אם צריך להחליף את הספק זה בסדר (אשמח להמלצות) תודה

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by tomer4455,

היי, חיפשתי כרטיס שיאפשר לי לחבר את המחשב לטלויזיה (כולל הפורמטים החדשים של הסאונד DTS-HD/True-HD) וגם יאפשר לי לשחק משחקים בינוניים. האפשרות הראשונה הייתה ATI 5450 ואז איך שהוא החלטתי לעלות ל ATI 5770. כשבאתי להזמין המוכר אמר לי שהמעבד והזכרון שלי חלשים מדי בשביל ה - ATI 5770. מה דעתכם? שאתכנס חזרה ל ATI 5450 (אז אני אפילו לא צריך להחליף את הספק)? אולי ה ATI 5670? מעבד CORE 2 DUO E4500 לוח אם GIGABYTE GA-945GCM-S2. זיכרון 1024MB DDR2 667. ספק כח גנרי 350W.

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  8. אוקיי קראתי בהרבה פורומים, עשיתי הרבה וכו'. נתחיל מהדברים הטובים. הכרטיס הזה גם בבודד, יכול בעזרת קצת OC להתחרות עם כל 280GTX בשוק!! זה כמו שהוא חזק! (אני אפילו לא מדבר על OC עם קירור מים ולעלות מתחים, משהו רגיל שכל אחד יכול לעשות בבית) זה הדברים הבאים שאתם צריכים לדעת: 1) לעשות FLASH לBIOS, כאשר הBIOS הטוב ביותר בשוק (ניתן למצוא אותו בהורדות בפורומים בחול) זה הASUS TOP אשר מכיל כבר פרופיל מאוררים מעולה (גם שקט וגם קריר מאוד, הכרטיס יושב לי במנוחה על 50 ובעבודה על 70 ומשהו גג ביום חם) הBIOS הזה כולל כבר OC די רציני, מעביר את הCORE מ750 ל815 !! ואת הזכרונות מ900 ל925 (אבל זה פי 4 כדי זה DDR5 כלומר מ3600 ל3800) 2) אתם יכולים לעשות עוד העלת מהירות לCORE, זה מאוד ת…

• 29 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by spike_staff,

שלום לכולם, השבוע כרטיס מסך שלי החליט למות ואני מחפש לו חלופה הולמת. היה לי לפני זה GTX 470. המערכת היא Q9550 מומהר ל3.4, 4 ג'יגה ראם, וספק כוח 750W. אני מחפש כרטיס שלא יהיה אוברקיל למערכת ושיתן ביצועים לא פחות טובים מה- 470 שהיה לי. מה אפשר לקנות למחשב הזה עד 1000 ש"ח?

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  10. ה980ti מתחיל לגמגם לי במשחקים כבדים.. אני מעוניין לשחק את cyberpunk 2077, באטמן שהלוואי שיצא בשנה הקרובה, rdr2 (הלוואי שיצא לpc יחד עם הדור הבא של הקונסולות) כנראה שבשנתיים הקרובות לא יהיה 4k 144hz במחירים סבירים.. (לא מסכים ולא כרטיסים)לכן כנראה נישאר עם 1080p. הנקודה היא איזה כרטיס משתלם לי היום? המפרט שלי יהווה צוואר בקבוק לכרטיס חדש מדור הrtx? או לדגמים של הדור אחריו במידה והדור הגרוע הזה יוחלף מהר? תודה

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by bookie,

לפני מספר ימים התקלקל לי כרטיס מסך אותו רכשתי לפני כ3 וחצי שנים. מדובר בכרטיס Gigabyte gv-n55-oc-16i אני לא מבין גדול בעולם כרטיסי המסך אבל מניח שהוא כבר נחשב למיושן יחסית ויצאו עוד כמה דורות של כרטיסים דומים מאז שרכשתי אותו. אני מחפש כרטיס מסך עם ביצועים דומים עבור קצת תוכנות גרפיות וקצת גיימינג (כמובן שיתאים לחומרה הנוכחית הקיימת על המחשב שלי). תקציב - בסביבות ה500 ש"ח, מניח שאפשר קצת לדחוף למעלה אם אין ברירה. שאר החומרה הרלבנטית על המחשב: Intel I5 2500 3.3Ghz 6MB Asus P8H67-m pro b3 לוח אם תודה רבה!

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by zivgev,

שלום, אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך של עד 300 - 350 שקל. ברשותי ספק 400W של ENERMAX ]אני מעוניין שיריץ משחקים בצורה יפה.אשמח לדעת אם יש דבר כזה בכלל? תודה רבה מראש !

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by chenrp,

שלום לכולם... כרטיס המסך שלי הפסיק לעבוד היום בבוקר. כשפתחתי את המחשב, גיליתי שהקבלים שלו התפוצצו... אני מחפש כרטיס מסך פשוט... הקודם שלי היה 7600gs ויש לי ספק כח פשוט של 250w... לאיזה כרטיס מסך טוב וזול, אוכל לשדרג ללא שדרוג הספק? האם 9600 יעבוד? האם הוא מומלץ בסכום הזה או שיש תחליפים טובים יותר? תודה לעונים.

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by The Un4givN,

אז ככה: יש לי Windows 7 שהבנתי שאפשר לשלב בין השניים בווינדוס הזה הקרוספייר של ה5870 כבר הותקן ופועל מקודם עכשיו גם התקנתי את ה9600gt בשביל הפיזיקה והוא בעיקרון עובד אבל כשאני פותח את החלון של הפיזיקה יש לי 3 אפשרויות 1. no accelaration 2. geforce physics 3. ageia physics אז א' רק האופציה הראשונה ניתנת לבחירה והשניים של הפיזיקה אפורים אז איך אני פותח אותם? (אם אתם יכולים להפנות אותי למדריך אני אשמח) ב' במידה והצלחתי לפתוח אז מה עדיף הageia או הgeforce? תודה מראש...

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  15. היי, צריך את עזרתכם בבקשה אם מישהו יודע איזה מפצל HDMI רציני יכול לתת עבודה טובה. יש לי מסך LG דגם: 4K 65UH651. לפני המסך הזה היה לי מפצל ישן שהזמנתי מ-eBay (עם שנאי חשמל עצמאי) שעבד טוב ויכולתי לצפות במסך טלוויזיה ובמחשב (לצורך הקלטה - לשימושי אישי כמובן! אין לי עסק ואין לי איזה אתר הורדות או משהו - פשוט אני לפעמים מקליט במחשב דברים שלא בהכרח מעניינים אחרים וניתנים להורדה/לצפייה ברשת). מאז שקניתי את ה-LG השתמשתי במפצל הסיני הזה שהוזמן מ-eBay ולצערי אחרי יום וחצי נשרפה לי יציאת ה-HDMI במסך החדש... כמובן באו מהחברה והחליפו כרטיס ראשי וציינו שלא יחליפו שוב (ללא עלות). האם יש מפצל נורמלי, שאני יכול לסמוך עליו מבחינת מתח חשמל שלא …

16. מה שכמובן לא נכון אבל זה ככה בעדכון ביוס עדכנתי לגירסה חדשה של Infineon 3.3ns בינתיים עוד לא עשיתי OC, הכל נראה רגיל...

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by ely_baki,

מה הצפיות שלכם לגבי הכרטיס !!! :asthanos: http://www.darkcrow.co.kr/image/news/0301/radeon9900.jpg

18. Started by iyossi,

שלום, מכיוון שאני לא מבין בחומרה, ולא יודע איזה מידע לתת , הנה קישור ללוח האם שלי: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2758#sp כרטיס המסך הנוסף שהיה לי התקלקל, ולכן אני מחפש כרטיס חדש. משחקים אצלנו במשחקים גרפיים, אבל לא כבדים במיוחד. אני מחפש כרטיס שיתאים גם למחשב הקיים, אבל גם למחשב הבא (שכנראה יגיע בשנה הקרובה...) מה אתם מציעים ? תודה מראש יוסי

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by Danniel,

היי, זה המפרט של אחד המחשבים שלנו. אלו 2 כרטיסים מומולץ כדי לנצל מקסימום אפשרויות מבלי לשדרג רכיבים אחרים? למשחקים, מקסימום ביצועים Window - With 550w Antec NE550M 80 Plus Bronze Modular PSU - ATX, micro-ATX, Mini-ITX - Max GPU: 350mm - 430x190x462mm 23.8 LED LCD - FullHD IPS Frameless - 5ms - Contrast 10M:1 - Brightness 250 Cd/m2 - VGA, DVI-D, HDMI video inputs - Speakers 16GB (2x8GB) 3200Mhz DDR4 CL16-20-20 DIMM - 1.35V - Black - XPG GAMMIX D10 AMD RYZEN5 3400G BOX with Wraith Cooler With MSI B450M-PRO-M2-MAX 512GB SSD PCIe Gen3x4 M.2 2280 - With New PC Only - 3200/1700MB/s - NVMe 1.3 - XPG GAMMIX S11 Pro Series אני מכוון תקציב עד 1500 …

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  20. היי, אז המפרט הקיים: מעבד: Core2 Quad Q9450 2666MHz לוח: Asus P5Q Turbo RAM: 1X4 1GB DDR2 800MHz כרטיס מסך: Nvidia 9800 GTX+ 512 MB PCI-E 2.0 SSD: Crucial CT250BX 250 GB HD: Samsung HD204UI 2TB ספק כח: Corsair 520W Triple Rail HX OS: Win 7 Ultimate 64 bit מסך: Dell 2408WFP 24 מתכנן להחליף את הכרטיס מסך ולשדרג RAM ל-8GB לצורך הרצת GTA V בצורה טובה. אשמח לקבל עצותיכם

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  21. ה-Geforce RTX 2080 של NVIDIA מקבל רענון - ואנחנו לקחנו את הדגם הרענן לסיבוב על מנת לאמוד את תוספת הביצועים אותה מקבלים בעבור המחיר לכתבה

22. שלום לכולם. אני מבקש עזרה בקשר החלטה לקניית כרטיס מסך. היפרט התכני של המחשב שלי האו: 1)i3 6100 2)לוח אם asus 110m-a 3)kingstorm hyperX 8gb 4) ספק seasonic 520w אני רוצה להוסיף כרטיס מסך asus gtx 970 strix. האם הכרטיס מסך הזה מתאים למחשב שלי? בבקשה עזרה.

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  23. שלום לכולם , אני מצטער שבימים אלו של 2900 או 8800 מפלצתיים שצריכים להכניס אותם לבית עם ''מנופי אבי '' דרך המרפסת אני מציק לפורום בשאלות בכרטיסי מסך כדוגמת ה-1600 .... אבל בכל זאת קניתי לפני מס' ימים את ה-1600 PRO של חברת SAPPHIRE דגם ה- 256 והוא נראה שונה לגמרה מהתמונה באתר החברה . http://www.sapphiretech.com/en/productfiles/133image6.jpg הכרטיס נראה קטן בהרבה (דק יותר) המאוורר קטן ומצו'קמק , פחות זכרונות (כנראה הותקנו זכרונות גדולים יותר) ובכלל ......אאאאככזזבההה. מה דעתכם ? האם נתקלתם בעבר בתופעה כזו של ירידה בתצורת הכרטיס ?(דרך אגב הכרטיס עובד תקין - לא בדקתי לו ביצועים ) תודה מראש - רוברט

• 32 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by harur,

כיום אני משחק בסינגל פלייר של המשחק CALL OF DUTY MODERN WARFARE 2 ואני משחק את המשחק עם ההגדרות הכי גבוהות שיש. אבל אני שם לב שכל חצי דקה, המשחק מעט לי לכמה שניות, ואז חוזר לעבוד כמו שצריך. שאלתי היא, איזה רכיב או רכיבים מתוך מפרט המחשב שהוספתי לאשכול זה, אני צריך לקנות בשביל שהמשחקים החדשים כיום יעבדו לי בצורה הכי חלקה, תחת ההגדרות הכי גבוהות? תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 17 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים