עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by רועיירדן,

שלום מחפש כרטיס מסך עם Darbee edition כמו זה http://www.anandtech.com/show/8132/computex-2014-galaxy-showcases-gtx-750-ti-darbee-edition האם יצא כרטיס חדש ? איפה יש ? מה דעתכם ?

2. Started by xxlad,

שלום, יש לי הזמדנות לשדרג את כרטיס המסך (קנייה ב US) ואשמח לקבל המלצה. התקציב הוא עד 200$. אני משחק מדיי פעם.. המערכת שלי היום: H97-HD3 I5-4690 16GB RAM R9280X FSP RAIDER 650W Dell P2414H תודה רבה

3. Started by Paci,

אם הGTX 1050TI לא יפתיע איכשהו בביקורות חדשות , כנראה שאקח את ה1060 3GB , אלו הדגמים שאני מתבלט ביניהם: Palit dual fan: http://www.tms.co.il/product/16423 Gigabyte mini: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=19779 מעבד: i5-6500 ספק: seasonic 550w - s12g. הפאליט עם 2 מאוורים וגם קצת יותר זול , אבל הGB נראה יותר איכותי וגם הבנתי שמאוורר אחד יספיק כי אני לא מתכוון לעשות OC.

4. Started by smtm,

התקציב הוא 1000 ש"ח פלוס-מינוס. על איזה כרטיס מסך אתם ממליצים (ורצוי מניסיון) למטרות של הרבה דו מימד ומעט תלת מימד ? חשבתי על הלידטק 4200 או ה-4400. מה אתם אומרים ? ואני אודה, אם תשלבו גם נימוק בבחירה שלכם. תודה.

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by musari,

כמה צינורות עיבוד יש אצלי בכרטיס מסך.?? יש לי ASUS EXTREME AX800XT למי שיש לינק או הוחכה שיביא...הגיוני 12???

• 31 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by IG,

מה הכרטיס הכי משתלם עד 1K? ועוד שאלה: האם אני אצתרך להחליף את הספק הג'נרי שלי (יענו 350W) למשהו יותר חזק אם אני מחליף לכרטיס החדש (המערכת שלי מפורטת בחתימה, בנוסף יש לי כמה לדים וניאון בתיכנון )

• 37 תגובות
    • 2k צפיות
  7. האם זה מתשלם יותר ונותן תמורה יותר טובה כמו ש ATI טוענת ? האם היא נותנת יותר בצועים מה 8800GTS ? אשמח לקבל באנצ'ים לא רשמיים ואובייקטיבים שמשווים את הכרטיס לכרטיסים האחרים. אשמח גם לחוות דעת המקצועית שלכם בנושא אם כדי לקנות את 2900XT ולא 8800GTS.

• 43 תגובות
    • 2k צפיות
  8. הייתי במעבדת מחשבים לפני כמה ימים לצורך תיקון המחשב שלי. כשהגעתי לשם הטכנאי עסק בבדיקת ה8800GTX שלקוח הזמין למחשב שלו. הטכנאי בדק את הכרטיס ב3DMARK גירסא 6 שזה הגירסא הכי כבדה נכון לעכשיו (אם אני לא טועה). תוצאות הבדיקה הם:.... 8400+ !!!!! מה שיותר הדהים אותי הוא שהציון של 8800GTS שנבדק על אותה מערכת היה 4000+ !!! מה שאומר שהביצועים של ה8800GTX גדולים בערך ב50% מהGTS!!! אני פשוט מרגיש שאני חייב להגיד את זה מכיוון שראיתי באתר הרבה אנשים שאומרים שכמעט אין הבדל בביצועים - אז תדעו שיש!!! והוא ענקקקקקק

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by ye_3333,

חברה אתם לא תאמינו היום קיבלתי את הלידטאק 6800 בקיצור יש לי בקלוק קרור אז בירקתתי אותי הכול כמו שצריך ושמתי חומר טרמי על הציפ ונירהא לי שיצא לי יות רמדיי בכול מקרה חיברתי את הבלוק כמו שצריך אני בא להדליק את המחשב.. המחשב מצפצף לי כאילו אין כרטיס מסך מחובר....... הצילוווו אחרי זה פתחתי וראיתי שהחומר טרמי נזל לצצדידים ונוגע לכמה מקומות. במעבד.. זאת הבעייה נכון?? חברה אתם חיבים לעזור לי לפתור את זה ?? קודם כול עם אפשר לסדר את זה?? ועם לא אז איך אני מוריד את החורמ הרטמי שיראה כמו חדש??? יווו תעזרווו תודה..

• 29 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by avivboker,

לאחרונה רכשתי מחשב עם מעבד I7 4790 השאלה שלי היא לאיזה כרטיס מסך שווה הליבה הגרפית שלו יש לי כרטיס radeon hd5450 1gb השאלה אם שווה לי להתקין אותו במחשב כמה הוא חזק או חלש מהמעבד? בנוסף לזה אני רואה לאחרונה שיש המון ירידות מחירים לכרטיסים על איזה הייתם ממליצים לי (אין מגבלה על מחיר-אבל כמובן שיהיה יעיל ביחס מחיר-תועלת) (אגב משחקים כמו בטלפילד ודומיהם....) חשוב לציין שהספק כח שלי הוא seasonic 550w 80+gold G550

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by Vortex,

איזה כיף לי ראסמי נראה לי שזה לא מעניין 80% ממכם...אז תגיבו אם אתם רוצים לשמוע/לראות כשאני אקבל....

• 30 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by fire15,

כי חבר שלי רוצה ליקנות את ה-Radeon 9700 אבל אמרתי לו לחכות ל-NV 30 האים צדקתי ? או שיקנה את ה- Radeon 9700 אכשיו ולא יחכה ל-NV 30 ?

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by FME,

אהלן, אני בקרוב קונה מחשב חדש ואני לא יודע איזה כרטיס עדיף. אני מדבר על הגרסאות האלו: GTX660TI של MSI : http://www.tms.co.il/product/11875 קראתי עליו ביקורת מצוינת פה באתר - הבנתי שבFHD הוא פחות טוב מהHD7950. (רשום בסיכום - ביצועים לא עקביים בFHD). לבין הגרסה הזו של הHD7950 של sapphire: http://www.tms.co.il/product/11521 עליו אני לא מצאתי ביקורת ברשת אז פה אני צריך עזרה. למי מבין השניים יש יכולות קירור טובות יותר? מי צורך יותר חשמל? האם הקירור שלו יספק אותי (לא עושה OC לצערי - מפחד ומחוסר ידע) צריך לציין * יש לי מעבד I5 2500 - האם יהיה צוואר בקובוק מורגש? קונה מסך FHD הרכבתי לעצמי מפרט (בעקרון לראות מחירים - שאני אדע מתי אני אקנה אני ארכיב שוב באתר שממנו אני קונה) ושילב…

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by Danniel,

היי, זה המפרט של אחד המחשבים שלנו. אלו 2 כרטיסים מומולץ כדי לנצל מקסימום אפשרויות מבלי לשדרג רכיבים אחרים? למשחקים, מקסימום ביצועים Window - With 550w Antec NE550M 80 Plus Bronze Modular PSU - ATX, micro-ATX, Mini-ITX - Max GPU: 350mm - 430x190x462mm 23.8 LED LCD - FullHD IPS Frameless - 5ms - Contrast 10M:1 - Brightness 250 Cd/m2 - VGA, DVI-D, HDMI video inputs - Speakers 16GB (2x8GB) 3200Mhz DDR4 CL16-20-20 DIMM - 1.35V - Black - XPG GAMMIX D10 AMD RYZEN5 3400G BOX with Wraith Cooler With MSI B450M-PRO-M2-MAX 512GB SSD PCIe Gen3x4 M.2 2280 - With New PC Only - 3200/1700MB/s - NVMe 1.3 - XPG GAMMIX S11 Pro Series אני מכוון תקציב עד 1500 …

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by gll,

יש לי כרגע כרטיס 760 GTX נוידיה מעוניין לשדרג לקבל ביצועים יותר טובים במשחק באטלפילד 1... משחק ברזולוציה FHD אשמח להמלצות לכרטיסים מומלצות חברות וחנויות תקציב: לא רוצה להשתגע על כרטיס ב-3500 שקל אבל עד 2000 שקל אם זה מצדיק את זה מוכן להשקיע תודה

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by puvsc,

הגיע בלאק פריידי - אני כבר כמה שנים עם ה HD7900 למה כדאי לשדרג?

17. Started by dj_horse,

שלום! אני מעוניין לשחק בגרפיקה הכי גבוהה למשל במשחק flight simulator x. אני מעוניין לקנות x1950xt. המוכר מציע לי 7600gt. הוא אומר שאני יוכל לשחק בגרפיקה הכי גבוהה שיש איתו בי שום בעיה. לפי המדריך שפה ראיתי שבריידון אנ יוכל לשחק יותר טוב מהגי פורס שכתבתי פה. רציתי לדעת מה אתם אומרים בנושא זה ועל מה ממליצים.

• 31 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by esaly,

חבר'ה! מישהו מכיר את הכרטיס בכותרת? חבר שלי מצא אותו בהונג קונג ב140 דולר שזה 600 שקל בערך... אשמח לתגובות איך הכרטיס ואיך התמורה ביחס למחיר?

• 30 תגובות
    • 2k צפיות
  19. יש לי 2500K על Z68-ud3p-b3 עם 16GB DDR3 לא מומהר. אני חושב שהספק הוא 650וואט המסך 1440P עם win7 הכרטיס מסך כמו שאמרתי בכותרת 7950 כרגע אין לי אפשרות לקנות מחשב חדש אולי בעוד חצי שנה. האם שווה לי לשדרג לכרטיס מסך יותר טוב ולסחוב את המחשב עוד שנה שנתיים או פשוט לחכות . המשחק האחרון ששיחקתי היה no man sky והוא די קירטע למרות שהורדתי רזולוציה ל 720p . האם זה סימן שהמעבד נחנק? אין לי בעיה לשחק ב1080p או אפילו פחות אני רק צריך FPS יציב . אני חושב שהמסך הוא 60Hz . כעיקרון יש לי 3 מסכים בגדלים שונים מחוברים למחשב : בשמאלי צופה ב streams בזמן שאני משחק או עושה משהו אחר בימני אני משתמש בשביל לדפדף באינטרנט, וה1440p באמצע. יכול להיות ש2 המסכים הנוספים חו…

20. אהלן חברים, אני רוצה לקנות כרטיס מסך יד שנייה ברמת ה7950 - 7850- r9 270/270x . מה לדעתכם המחיר המומלץ לכרטיס בן שנתיים-שלוש ללא אחריות ? הציעו לי 7950 ב400 ש"ח ו7850 ב350 ש"ח. תודה רבה למגיבים

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  21. Started by Gohan,

יש לי 500 שקל , אני רוצה לקנות את הכרטיס מסך הכי טוב שאני יכול (לא משנה היצרן) מישהו יכול להמליץ לי? עדיף NVIDIA. תודה.

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by stropic,

ערב טוב לכולם, רציתי לחדש את הhd4870 שלי רק בגלל שהוא לא תומך בDX11(ומה לעשות כל המשחקים היום דורשים תמיכה בDX11..) אז מצאתי בebay את הכרטיס מסך: gtx 650 שמבחינת ביצועים הוא טיפה יותר טוב ממה שיש לי כרגע, להלן הלינק: http://www.ebay.com/itm/New-GTX650-2GB-128Bit-GDDR5-VGA-DVI-HDMI-PCI-Express-3-0-x16-Graphics-Video-Card-/141354313556?pt=PCC_Video_TV_Cards&hash=item20e95fa754 השאלה שלי היא אם למישהו יש ניסיון עם רכישת כרטיס מסך מ ebay, אני קראתי קצת ברשת והבנתי שיש שם לא מעט זיופים, ותכלס אני מביא אותו בחצי מחיר ממה שהוא עולה בארץ, אז קיים הסיכוי שזה זיוף, כמובן שבמידה והוא לא יעמוד בדרישות אני אוכל לשלוח אותו בחזרה והכל, אבל חבל על הטיול לדואר פעמיים

23. Started by bafty,

אני רוצה לקנות אבל לא יודע איזו גרסה עדיפה של MSI או GIGABYTE יש לי היום Intel Quad Core I5 2500 מעבד Gigabyte GA-PA65 לוח אם Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 דיסק קשיח Gigabyte Aurora 570 TowerCase מארז Seasonic PSU 620W Active ספק Corsair 4GB כפול 2! ראם GTX 660TI כרטיס מסך ואם כדאי גם אז איזה מעבד לקנות או לוח אם התקציב שלי הוא 3000 כולל!

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by SuB,

יש לי כרטיס מסך MSI geforce 4 ti 4400 128mb ויש בו תמיכה של עד 4X. אני ישמח אם מישהו יסביר לי מה הם עושים, אני הבנתי שזה "החלקה" של מה שרואים או משהו כזה. באפשרויות של השולחן עבודה בלשונית של ה-geforce אני יכול לבחור אם להשתמש בזה, אז רציתי לדעת גם אם להפעיל את האופציה הזאת. תודה.

• 8 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.