עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by aharonha,

רציתי לדעת איפה אפשר להשיג בארץ Aopen fx5900xt מכיוון שטוענים שהוא כרטיס זול וטוב מאוד, וכן האם הוא יפעל על agp*4 ?

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  2. קניתי לפני כחצי שנה את הלפטופ Dell XPS 13 9360 i7-8550U שימושים בעיקר ללימודים (סטודנט), סרטים סדרות והרבה יוטיוב. אני משחק במחשב הישן שלי (נייח) משחקים לא מטורפים מבחינה גרפית אבל הייתי רוצה לשחק אותם במחשב הנייד ואולי כמה כותרים יותר חדשים בנוסף, אני רוצה לחבר את הלפטופ לאינטרנט קווי, למסך טלוויזיה\מחשב, ואולי להוסיף עוד כמה פורטים של USB. החיבור שיש ללפטופ הוא Thunderbolt והבנתי שדרכו אפשר להתחבר לכל אלה (חיבור יחיד) אז אם לסכם את שני הדברים: א. חיבור כרטיס מסך חיצוני ב. שאותו DOCK לכרטיס מסך יכיל גם חיבור רשת קווי, חיבור HDMI, כמה USBים וכבונוס אולי הטענה דרכו. ההמלצה הכי חמה שקיבלתי עד ע…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by VGFreak,

ככלל, מהו מותג הפרמיום העדיף בכרטיסי מסך? ג'יגהבייט Aorus או אסוס TUF? (בעיקר מבחינת מוניטין איכות רכיבים)

4. Started by Ac1D,

שלום, רציתי לדעת בבקשה, אם למישהו יש פה כרטיס מתוצרת Apollo, או שהוא מכיר או יודע משהו על החברה שירשום פה מה שהוא יודע עליה. בעיקרון אני קונה את זה : http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=3286 ורציתי לדעת מה דעתכם.

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. זהו, החלטתי שאני לא מוכר את המחשב, אלא פשוט קונה כרטיס מסך חדש בתקציב בינוני של כ-850 ש"ח. המועמדים שלי הם: Apollo 6800, מגיע עם קירור של 6800Ultra, אפשרות לפתיחת צינורות רדומים, אולם מכיל רק 128MB זיכרון DDR1. מצד שני, Apollo X800GTO, מגיע עם קירור פשוט ולא איכותי (כך הבנתי מפורומים), אין לי מושג אם אפשר לפתוח לו צינורות רדומים (וגם אם אני אפתח, הקירור לא יספיק לדעתי), מכיל 256MB זיכרון GDDR3. לכל כרטיס יש את החסרונות והיתרונות שלו, לדעתי 128MB זיכרון יספיקו מכיוון שאני לא חושב שאשחק ברזולוציה גבוה מ-1024x768 לעיתים קרובות, לכן כרגע אני דובק ב-Apollo 6800 שעולה 835 ש"ח ב-KSP. מה דעתכם?

• 52 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. Started by Fkl0ster,

20-inch (viewable) 1680 x 1050 optimal resolution 16.7 million colors DVI Display Connector 2 port USB 2.0 Hub 2 FireWire 400 ports מחירו בישראל: 6,300 ש"ח... היש אמצעי תצוגה כלשהו העולה עליו במחיר הזה? תודה.

• 9 תגובות
    • 949 צפיות
  7. Started by niner,

האם זה נחשב טוב?

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  8. Started by ashkenazone,

אהלן, אין לי זמן עכשיו אז אני אערוך את ההודעה בעתיד, אבל הוצאתי 88K באקוומארק עם 7600GT של EVGA. MHZ580@650MHZ וכמה טוויקים עזרו לי גם, המדריך השלם בהמשך, חח LOL. [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 949 צפיות
  9. Started by A-10,

היי לכולם. אובכן, כל הרשת מלאה בהמלצות על הכרטיס החדש של אינטל, ולכאורה, עם עובדות קשה להתווכח. אממה אם חשבתם שהנה כרטיס יחסית זול שיציל מערכת מחשב זולה / ישנה / חלשה ויפיח בה חיים חדשים, תחשבו שוב ! כדי לעקוף את ה - 4060 ובכלל, להביא ביצועים מתקבלים על הדעת, הכרטיס של אינטל זקוק למעבד די חזק, כלומר, לצורך העניין, בטח לא רייזן 5 2600, לדוגמה. https://www.youtube.com/watch?v=3dF_xJytE7g לידיעתכם.

10. יצרנית השבבים עתידה לגייס את כרטיס המסך הייעודי המתקדם ביותר שלה בדור ה-Alchemist עבור השוק הנייד כחיזוק למכשיר הבא במשפחת ה-NUC שמיועד לגיימינג קומפקטי - עם הכינוי Serpent Canyonלכתבה

11. תוכניתה השנויה במחלוקת של חברת NVIDIA שנועדה למנוע מיתוג זהה לדגמי GeForce ודגמי Radeon מביאה ללידתו של מותג גיימינג חדש לכתבה

12. תמיד יש טקסטורות כמובן ...כל מה שקשור ל SHADOWS .....ו ANTI ANALYSING למה אין אפשרות אף פעם ל AF ? כי יש לי בעיות שאצלי משום מה זה לא פועל דרך הדרייבר ניסיתי הכל כל דרייבר יש אצלי בעיה ב 3D3 נקווה שזה ייפתר לי ב DX 10 כי ממש ניסיתי הכל אבל משום מה אם אני משנה מהמשחק למשל ה AA כן פועל ...... אז שוב למה אין ב VIDEO OPTION במשחקים אפשרות AF ? או שיש בשם אחר פשוט (למרות שלא הגיוני כי כמו ב AA צריך לבחור מ X8 - X16) ???

• 4 תגובות
    • 549 צפיות
  13. Started by iveco,

מישהו מכיר את המותג הזה ? ARKTEK , מצאתי כרטיס שלהם ב 763 שקל ממש נמוך 1660 TI .

14. Started by ykg,

יש ברשותי כ.מסך 8800 GTS שעבר OC ע"י היצרן (MSI). הזמנתי מחשב חדש והטכנאי אמר שעוד בהתקנה מופיעים לי נקודות וקווים אדומים,הוא טוען שהכרטיס היה כבר בשימוש (הזמנתי מ-newegg בארה"ב) ושהכרטיס דפוק. יכול להיות שהקווים מופיעים בהתקנה כי עוד לא הותקנו הדרייברים של הכרטיס? נשמע לי קצת לא הגיוני שNewegg ימכרו לי משהו משומש. משהו מכיר את התופעה? נשמע לכם הגיוני? המחשב תחת אחריות ואני לא רוצה להתחיל להתעסק עם זה ,כי אני לא כזה מבין בזה. הזמנתי בחנות שנחשבת לאמינה.

• 8 תגובות
    • 838 צפיות
  15. Started by afik567,

ברשותי כרטיס מסך GeForce GTX 650 Ti ובמשחקים יש הרבה artifacts ולאחר כמה דקות המחשב קופא ומפסיק להגיב. זה קורה אפילו כשאני מנסה לרנדר תמונה בopenGL בבלנדר: כאשר אני מרנדר רגיל בבלנדר עם cuda הכל עובד. הספק שלי הוא של 550w וכרטיס המסך צורך 400w. ניסיתי להסיר את מנהלי ההתקנים של כרטיס המסך באמצעות התוכנה ddu במצב בטוח ולהתקין שוב. ניסיתי לחבר כרטיס מסך אחר והכל עובד. ניסיתי לחבר רק מסך אחד (תמיד מחוברים 3). מה ניתן לעשות? תודה בכל מקרה.

• 17 תגובות
    • 5.4k צפיות
  16. Started by dood,

שלום , יש לי כרטיס מסך של GIGABYTE r9800pro 128mb מאתמול התחילו להיות לי ARTIFACTS במשחקים בסרטים וגם בדסקטופ , במשחקים ובסרטים כל המסך מלא בפסים ודסקטופ אין ממש הרבה. חשבתי שזה בגלל החום של הכרטיס אבל היום כשהדלקתי את המחשב כבר מההתחלה לפני שהווינדוס עלה היו ARTIFACTS. האם הכרטיס שלי "מת" או זאת עדיין בעיה של קירור למרות שהוא היה מספיק קר אני חושב כשהדלקתי את המחשב וצריך לקחת לו זמן להתחמם ,לא ? תודה

• 8 תגובות
    • 810 צפיות
  17. Started by DeadHunt,

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  18. Started by DeadHunt,

http://img113.imageshack.us/my.php?image=assassin4bx.jpg

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  19. Started by shlomibandit,

לפני כמה ימים קיבלתי את המחשב החדש שלי עם הכרטיס הזה.. הוא בכללי מעולה , והתקנתי את הדרווירים והכל שבאו אם הכרטיס , אבל אני מנסה להוריד את הדוייור הכי עדכני מהאתר של nvidia שאני מנסה להתקין אותו זה לא מצליח .. מופיע לי הארור הבא: nvidia setup program could not locate any drivers that are compatible with your currect hardware setup no will exit יש למשהו מושג מה הבעיה הזאת ואיך אני יעדכן את הכרטיס מסך בצורה הטובה ביותר?

• 7 תגובות
    • 611 צפיות
  20. Started by soft40,

היי חברים לא פתחתי דיון כבר הרבה זמן , מחשב אשר כרגע בבעלותי בצבע לבן עם אלמנטים שחורים. לצורך כך רכשתי כרטיס של ASUS 1070 OC DUAL חדש היחידי הלבן שמצאתי המפרט: מארז ENERMAX כולל חלון 3 מאווררים 120 מ"מ , סידור כאבלים אולטימטיבי ספק ENERMAX 500W לוח GIGABYTE M150 DDR4 זיכרון FURY 16GB DDR4 2133 בסטיק אחד SSD 120 ו HDD 1 TB מעבד I5 6500 רגיל קרור ALPINE 11 (לא עובר 40C במאמץ) היו לי בעבר שני כרטיסים של נוודיה 1070 G1 GIGABYTE ASUS STRIX OC שניהם לא עברו את ה 73 מעלות כאשר האסוס בקושי טרח להפעיל את המאווררים. הכרטיס הנוכחי DUAL, מגיע ל 80C עם BOOST מקורי מהמפעל ל 1962 MHZ …

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  21. Started by עידו כהן,

היי חברים רציתי המלצה על הכרטיס מסך הזה https://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=ROG-STRIX-RTX2060S-8G-GAMING יש כמה דגמים מה ההבדל ואם יש הבדל בכרטיס בחברות שונות , של אסוס הכי יקר אם אני לוקח חברה אחרת יבוא על חשבון ביצועים.?

22. Started by Klayhamn,

האם יש למישהו מושג למה אני לא מצליח למצוא את כ. המסך 280X של ASUS בשום מקום בארץ (לכאורה)? יש 260X, יש 270X, יש 290, יש 290X... רק 280X אין ושל חברות אחרות (sapphire, gigabyte וכו') יש ויש... האם סתם אזל המלאי או שפשוט לא מייבאים אותו? הבנתי (מקריאה של השוואות וביקורות שונות ברשת) שהוא אמור להיות שקט במיוחד...

• 18 תגובות
    • 2.8k צפיות
  23. Started by haifaboy,

היום סוף סוף קניתי את הכרטיס הנ"ל בKSP בקריות . למה ?? כי המחיר שלהם היה טוב. עכשיו אני יושב כאן ונראה ליש אני מתחיל להצטער שקניתי אצלם . למה ?? הגעתי אליהם דרך זאף בחיפוש אחר הדגם הזה : http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-graphiccard&db829422=829432&db112601=1664130&db68784=268026 שימו לב היטב לדגם : Asus Radeon HD5770 1024MB DDR5 EAH5770/2DIS/1GD5 כנשכנסים לדף הלינק מ ZAP מקסלים את הדגם הזה ( שימו לב שהשם המלא של הדגם לא מופיע בכותרת מסתבר שהדגם שקיבלתי הוא זה : http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=8934 ‎EAH5770 CUCore/2DI/1GD5 שימו לב שמדובר בדגם פשוט יותר !! זו פשוט היתה הטעיה . לא נגעתי בכרטיס ואני מקווה מחר שיחליפו לי לחדש אם כי …

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by K_D,

בKSP יש את הכרטיס מסך הזה,עכשיו רציתי לדעת מה זה TD,והtם הוא טוב בכלל ושווה את 2000 שח? ???

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  25. Started by MosheDo,

יש לי במחשב ASUS 7100 שבתוכו רועם לו nVidia GeForce 2 MX מסכן וממש לא אימתני עם יציאת TV OUT. אני מריץ Windows XP. יציאת ה- TV OUT לא עובדת ומאחר ובאתר של ASUS אין דריברים לכרטיס הזה ל- XP והדריברים של 2000 כמעט דפקו לי את ה- Windows אני בבעיה. אגב, בשום פנים ואופן אני לא אתקין את ה Detonator של nVidia כי ממש כמו שמו בפעם האחרונה שהתקנתי אותו הוא פוצץ לי את ה- Windows. אני פשוט רוצה להפעיל את היציאה הזו. מה עושים?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.