עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by yonigrin,

שלום ברשותי GA-X58-UD3R שמחובר אליו Gigabyte GTX660Ti OC WINDFORCE 2GB. זה רץ על PSU של Sapphire Pure 625W.האם הוא יספיק לחיבור של עוד gigabyte GTX660Ti במערך SLI ? אני לא משחק עם OC, כך שזה לא שיקול מבחינתי. ו- האם זה שווה? כלומר אולי עדיף למכור את ה660Ti שלי ביד 2 ולקנות משהו אחר? בהנחה שאני לא שש לשדרג את הלוח\ספק.

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. Started by StrikeEagle,

איזה כרטיס מסך יותר טוב לגיימינג וסימולטורים? HD 7970 או GTX 770 או R 280? בבקשה לענות על גרסה רגילה ועל OC. לא שנה איזה קירור נכון?

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  3. Started by Zadu,

אני מתכוון לקנות את הכרטיס Gigabyte - Geforce GTX760 GPU. 1. האם שווה לי לקנות אותו ולא כרטיס אחר? 2. האם הוא יריץ לי BF4 על הגדרות גבוהות מאוד - אולטרה? 3. האם הוא יריץ משחקים הכי חדשים שיוצאים עכשיו על הגדרות גבוהות ומשחקים שיצאו עד 2015? 4. הוא כרטיס שמתחמם מהר?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. אחרי הרבה שנים של התקמצנויות (ושנים שלא ביקרתי פה בפורום), סוף סוף יש לי שוברים ואני יכול לפנק את עצמי בכרטיס מסך ולהפסיק לשחק משחקים על גרפיקה ורזולוציה הכי נמוכה רכישה מאמאזון בלבד (יש לי שוברים) מחיר, -200$-240$. (יכול להיות שזה יותר ממה שאני באמת צריך) שימושים - משחקים עם דגש על גרפיקה גבוהה, נמאס לי להתפשר. רזולוציה FULL HD - ללא ריבוי מסכים. מעבד נוכחי amd phenom ii x4 965 לוח אם: M4A89GTD_PROUSB3 זכרון נוכחי - 4GB מערכת הפעלה - WIN 7 64 BIT ספק כח - Spire 550W sp-atx-550wtn-ir - יש לו חיבור 6 פינים לPCIE, תקנו אותי בבקשה אם אני טועה - כלומר, אני רואה כבל עם חיבור 6 פינים, לא יודע אם זה מיועד לכרטיס המסך) כרגע מחוברים 3 דיסקים קשיחים, האם הספק כח יוכל…

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by OptiSTR,

חשבתי אולי לקחת את הכרטיס הזה: [h=1]Sapphire AMD Radeon R7 260X OC 2GB GDDR5[/h] מה אתם אומרים?

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. או מחשב נייח הכולל Intel ארבע ליבות Core i5 3450 Ivy Bridge לוח אם Gigabyte GA-H61M-D2H ספק כוח In Win POWER MAN IP-S 450BQ3-3 450W Sapphire AMD Radeon HD 6570 1GB DDR3 Intel® Core® i5 3450 3.1GHz Ivy Bridge צורב LG SATA DVD זכרון Kingston DDR3 KVR1333D3S8N9/ 4G דיסק קשיח Western Digital Caviar Blue WD5000AAKX ה210 מתחמם מהר מה שגורם למחשב להיות קפוא תוך מספר שעות ואז אני חייב ללחוץ על ריסט. כאשר אני מריץ בדיקה לכרטיס מסך, המחשב תוך 3 דקות קופא (התקלה חוזרת מיד) הוא במצב רגיל מעל 90 מעלות מלבד הכרטיס מסך הטמפרטורות בסדר? (המחשב בלי תכונות ברגע, חוץ מESET) לכן אני רוצה לקנות את ה-7730, השאלה להחליף אותו במחשב שבו יש את ה210 או להחליף אותו במחשב בו יש את הכ…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  7. שלום לכולם, הלך לי הכרטיס מסך ( HD4850 מגרסת ה GDDR5) ככה שאני רוצה לקנות אחד חדש. אני כבר לא גיימר בצורה שוטפת אך עדיין משחק פה ושם ומעוניין בכרטיס מסך שיוכל להריץ את כלל המשחקים על הגדרות סבירות ושיוכל לעשות זאת לא רק למשחקים שיש כיום אלא גם למשחקים שיהיו בשנים הבאות. הכרטיס שהיה לי עשה סה"כ עבודה לא רעה בזה. המערכת שיש לי היום כוללת : I5-3450, 8GB DDR3, ספק SEASONIC 500W. התקציב הוא עד 750 - עם אפשרות לחריגה של עד 50 ש"ח, אך הייתי מעדיף להוציא סביב 600 ש"ח. אשמח לקבל המלצות האם 7850 מתאים לצרכים שלי ? ראיתי שיש כרגע ב 650 ש"ח . האם ה 7870 שווה בשבילי את ההשקעה הנוספת ? (עוד 100 ש"ח) אם יש עוד רעיונות אשמח לשמוע תודה !

• 23 תגובות
    • 4.9k צפיות
  8. שלום לכם האם יכול להיות שהכרטיס מסך שלי מוציא דרך ה HDMI סאונד משני ערוצים בלבד ? הכרטיס מסך שיש לי הוא HD7870 של GIGABYTE GV-R787OC-2GD http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4154#ov אני מנסה לראות סרטים של HD שמקודדים ל DTS או AC3 ואני שומע במערכת בסטראו בלבד הטלויזיה מחוברת למחשב ולמערכת דרך כבל HDMI

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Jor-L,

שלום, בקיצור אח שלי היום קנה כרטיס מסך gtx 760 ויש בעיה מוזרה. הכרטיס לא עושה את העבודה שלו, כאילו הוא חלש מאוד.. אז אולי אתם יכולים לעזור, דרייברים מותקנים והכול בסדר. למשל אני נכנס למשחק כל שהוא כמו BF4 אני מריץ 40-50 fps שהכול על LOW. ככה גם בשאר הדברים, אין שינוי בכלל מי הכרטיס הקודם למה שיש עכשיו, ואפילו גרוע יותר.

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. שלום אנשים טובים, אני מעל 3 שנים משתמש בכ.מסך מסוג 6950 שנפתח ל6970. להלן המפרט המלא שלי - WIN 8 Pro X64 Core I5 750 2.6GHZ p55-US3L GIGABYTE 12GB RAM KINGSTON ATI 6950 2GB Flushed to 6970 Power supply 550W HEC WIN COOLER MASTER II ADVANCE Dell 2311h סה"כ הכרטיס עושה עבודה טובה מאוד עדיין ברוב המשחק, אבל לצערי הוא לאחרונה מתחיל להתחמם ל100 מעלות (לעיתים יותר) וכל משחק עם מעט גרפיקה כבדה, המאוורר שלו הופך למכונת כביסה רעשנית שפשוט קשה מאוד לסבול . המחשב עבר ניקוי מלא לא מזמן, כולל הכרטיס עצמו שאף לפני כמה חודשים היה אצל KSP בבדיקה עקב כך שהמאוורר היה עושה רעשים של תקתוקים מוזרים שכאלה, אך נמצא תקין (מפתיע). כשבכל מקרה אני חושב שאולי הגיע הזמן לשדרג את הכרטיס שלי וחשב…

• 3 תגובות
    • 989 צפיות
  11. Started by Crapy,

אני יודע שזה לא מה שאתם רגילים אבל אחים שלי הקטנים צריכים כרטיס מסך חדש והם חסכו והשיגו 300 שקלים אני צריך כרטיס מסך שיתאים לסכום שלהם ויהיה כמה שיותר טוב הדגש הוא להריץ כמה שיותר משחקים גם עם זה על LOW. יש אופציה לחריגה של 100 שקל במידה והשיפור הוא מוגזם אולי אפילו כפול. אני חשבתי על לבחור להם כרטיס אבל אני יודע שפה אתם תבחרו לי את הטוב ביותר בסכום. חנויות שאני מעדיף הם TMS או IVORY מוכן לPLONTER במידה ויש הבדל משמעותי בסכום.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. בהנחה שמדובר על אותה רזולוצייה (1920X1080), האם תהיה מורגשת פגיעה בביצועים במשחקים כשאשחק על המסך 37 לעומת המסך ה24 ? תודה

• 22 תגובות
    • 3.4k צפיות
  13. Started by RunningWithScissors,

יש מחשב אחד עם 560TI של Gigabyte עם i7-3770K על Seasonic eco 600W השאיפה היא שיהיה ניתן על רזולוציות FHD (+פילטרים וכד') בדברים בסגנון Titanfall,BF4 וכד'. אפשרות ראשונה היא פשוט להחליף את הכרטיס הנ"ל. עוד אפשרות שקיימת היא החלפה של GTX 670 במחשב אחר (עם מפרט זהה פרט לספק: Seasonic SS-560KM) ושימוש ב670 בתחנה הראשונה. השאלה היא מה יהיה השדרוג הכי קוסט-אפקטיבי במסגרת תקציב של 1800~ (גמיש יחסית)?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by djz,

שלום אני מעוניין לקנות את הכרטיס R9 290 למחשב חדש שאני קונה יש שתי גירסאות של הכרטיס שכרגע כמעט באותו מחיר ורציתי לדעת מה ההבל ביניהם ואיזה כדאי יותר לקחת למי מהם יש את הקירור הטוב יותר כי הבנתי שיש לכרטיס הזה בעיה קצת עם הקירור ובנוסף האם הספק FSP RAIDER 650W יספיק לשני סוגי הכרטיס 1 - http://www.tms.co.il/product/13260 2 - Sapphire R9 290 TRI-X 4G OC GDDR5 הראשון עולה 1900 והשני עולה 1990 תודה

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by devek,

עם יציאת הדור החדש של המשחקים הבא אלינו לטובה ,ריפרפתי ברשת על מנת לבדוק מהם הדרישות האופטימליות למשחקים החדשים במספר משחקים שבדקתי הכרטיס מסך שנדרש להגדרות המקסימליות הוא כרטיס כדוגמת ה7850,כרטיס שעלותו היום היא כ950 שקלים אני רכשתי לפני כשנתיים בערך את ה5850 שעלותו כיום היא עדיין יקרה מזו של 7850, כ1930 שקלים השאלה היא מהו ההבדל ובכנות אני לא מבין למה אני או מישהו בכלל ישקיע על כרטיס מסך הרבה יותר כסף כאשר הדרישות האופטמיליות של המשחק דורשות כרטיס שעולה משמעותית יותר זול, למה לרכוש כרטיס מהיקרים בשוק אם שנה שנתיים מהיום שווים יהיה זהה לכרטיס חדש שיוצא ברבע מהמחיר? תודה

• 1 תגובה
    • 927 צפיות
  16. Started by Nemesis,

רק אצלי הוא עובד בקצב של צב? עם 780GTX ו- i5 2500S אי אפשר לקבל 60FPS קבוע ברזולוציה 1440p עם כל ההגדרות על המקסימום. צריך לרדת ל- 1080p. המשחק לא אמור להיות כזה כבד.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  17. כיום יש לי את ה-GTX 660 OC ואני רוצה לשדרג לאחד חדש. אני מתלבט בין MSI Radeon R9 280X Gaming TwinFrozr 3GB OC לבין Gigabyte Geforce GTX770 WINDFORCE X3 OC 2GB. האמת היא שאני רוצה לשדרג מתוך המחשבה שכרטיס מסך זה כמו אוטו- עדיף למכור יחסית מהר, (יש לי את הכרטיס כשנה וחצי) כי משנה לשנה הערך יורד יותר ויותר, וגם סתם כי בא לי להריץ משחקים על הגדרות גבוהות יותר. האם אתם מסכימים עם ההנחה שלי? ודבר שני, האם אתם חושבים שהכרטיסים הנ"ל יהיו בחירה נכונה? הם יחזיקו מעמד די הרבה זמן? העניין הוא ששניהם בעלי ביצועים דומים, אך ה-770 עולה 90 שח יותר. ל-770 יש קירור טוב יותר, אך מגיע עם 2GB זיכרון, וה-280X עם 3GB. האם יש לזיכרון משמעות פה? במה אתם הייתם בוחרים? תודה מראש לעוזרים

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by דניאלאב,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך ויש לי 1000 שקל אני צריך שמישהו ימליץ לי איזה לקנות. תודה לעוזרים

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  19. שלום לכולם, יש ברשותי מחשב ותיק שעובד עם 5 מסכים ואני מעוניין להחליף למחשב אחר שיש לי בבית יחסית חדש עם המפרט הבא: מערכת הפעלה: OS Name Microsoft Windows 8.1 Pro לוח אם: System Manufacturer MSI System Model MS-7740 System Type x64-based PC כרטיס מסך (יש יציאה ל- 2 מסכים): NVIDIA GeForce GT 430 מעבדים וראם:

• 6 תגובות
    • 4k צפיות
  20. היי יש לי מחשב דיי עדכני: I5 3750i 8gb ram אבל הכרטיס קצת מיושן ל1080p (gtx470) יש לי בעיה של גודל קצת במארז כי זה מארז שולחני.. איזה כרטיס מהסדרות הגבוהות הייתם ממליצים לי שיכנס לכל החבילה? ותודה רבה...

• 16 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. Started by fryhxnxl,

http://www.guru3d.com/news_story/amd_pirate_islands_radeon_r9_300_series.html

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by mMmSaK,

מישהו יודע איך אני יוכל לדעת את רמת ה FPS של הכרטיס מסך שלי לפי משחק וגודל רזולוציה? כרטיס מסך מסוג MSI R9 270 GAMING 2GB.. נ.ב מה אתם אומרים על הכרטיס הזה?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  23. Started by avihaizipel,

יש לי בעיה בכרטיס מסך הזה R9 280x משום מה בכל המשחקים הכבדים COD battaledield בקיצור כל הכבדים עובד חלק על האיכות הכי גבוה ומשום מה במשחק פשוט משחק רשת league of legends יש לי FPS נמוך ולאגים אין סופיים ואין לי פינגים גבוהים שזה ממש מוזר הורדתי איכות ובכל זאת יש בעיות למישהו יש מושג למה זה בכלל קורה? תודה מראש לעוזרים. נ.ב. בכרטיס מסך פשוט יותר אין לי בעיות בכלל (HD5850) ברשת כמובן.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by fryhxnxl,

פעם פורסם שכרטיסי 290 סובלים מירידה לתדר נמוך ובעיות נוספות הדרייברים פתרו זאת ?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by mMmSaK,

ללא OC.. כי אין לי מושג איך עושים את זה חריגה של עד 20 שקל לשימוש גיימינג: BF4, CRYSIS 3, FAR CRY 3 וכדומה לאלה

• 3 תגובות
    • 894 צפיות

דיונים חדשים בפורומים