עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. דגם ה-DG1 שנחשף רשמית על הבמה המרכזית כבר נמצא בידיים של מפתחים - בתצורה עבור מחשבים ניידים וגם בתצורה שולחנית לכתבה

2. Started by composite,

קודם כל תודה על העזרה. רציתי לשאול - זה אכן מסך ה- CRT 19" הטוב ביותר המוצע בישראל כמו שכולם אומרים? זה המסך שנועד להתחרות בסמסונג 959NF כביכול, נכון? כמה הרצים המסך שאני מדבר עליו מציג ב- 1024x768? כמה הוא מציג ב- 1280x1024, וכמה ב- 1600x1200? תודה. מה הרוחב פס שלו? 290HZ? וכמה של הסמסונג 959NF? מה בנוגע לאיכות תמונה וצבעים? הם אמורים להיות יותר טובים מהסמסונג בגלל של- 959NF יש את הבעיה של הפסים השחורים הללו לא? תודה מראש

3. Started by giloman,

הלוואי עלי וואי אני מזיל ריר על זה :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

4. Started by TapUdi,

שלום רציתי לדעת האם כדאי בתקציב כזה לקנות מסך LCD ואיזה דגם? השאלה היא במחירים האלה האיכות תמונה היא טובה ולא עדיף לקנות מסך CRT אחר... תודה מראש

5. Started by Raped,

סליחה על הכתורת פשוט כל מי שהזמנתי ממנו כרטיס מסך דפק אותי עכשיו יש ל skypc במלאי 8800GT 512MB של חברה Palit איך החברה הזאת טובה ? תגידו לי איך היא אני הולך עכשיו לוקח תכרטיס תודה

6. Started by ye_3333,

אז ככה הורדתי את הריבה טיונר האחרונה ועשיתי כמו שאמרתם והגעתי למסך הזה... מה אני צריך לסמן פה כדי להפוך לפתוח את ה-16 צינורות?? תודה.. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  7. Started by ino,

חבר שלי קונה כרטיס חדש ויש לו גיפורס 2 gts של אסוס 64 מגה, והוא מוכן למכור לי אותו ב 200 שקל שווה לי יותר לקנות את הרדאון 9000 פרו החדש? הוא עולה 600 אני חושב, אבל אני לא יודע אם יהיה הבדל גדול בביצועים של הכרטיס

• 1 תגובה
    • 876 צפיות
  8. Started by eli.g,

סתם רציתי לדעת כי אני יודע שהרדאון 9800 יצא כבר ויגיעה לארץ באמצע חודש מאי. אבל רציתי לדעת מתי יוצא 9900 כי זה אותה ליבה לא?, או שזה ליבה שונה?

• 1 תגובה
    • 842 צפיות
  9. Started by shai_123,

אני במחשב של סבתא שלי ואני לא יכול להתקין את הכרטיס מסך הכרטיס הוא sis 315 ושאני מנסה להתקין את הכרטיס מסך אז זה עושה שגיאה בהתקנה ונראלי שהכרטיס מובנה אז השם של הלוח אם הוא: [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  10. Started by Xilver,

מופיעה לי השגיאה הזאת כל פעם אחרי זמן מסויים שאני משחק במשחקים. קראתי קצת באינטרנט וכנראה שזה בעקבות הTDR שיש בווינדוס 7, שברגע שהFPS יורד מ20 הוא פשוט מכבה את היישום. איך אני יכול לבטל את זה? יש לי את הדרייבר הכי מעודכן של נווידיה.

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  11. Started by dor_g,

איך אני בודק כמה זיכרון יש לי בכרטיס מסך דרך המחשב (תוכנה או משהו) ואני רוצה לדעת כמה זיכרון יש לכרטיס שלי ספציפית. כי יש משהו מוזר.. על האריזה כתוב 512 ובאתר לבדיקת משחקים היה כתוב לי 1 GB אני לא יודע... כי שילמתי יותר על הכרטיס יש לי GEFORCE 9600 GT בהתחלה רציתי לקנות של GYGABYTE ואז אמר לי שבתוספת של 50 ש"ח אני יוכל לקבל יותר טוב [כרטיס עם צלעות קירור מאשר כרטיס עם מאוורר של זלבן שתמיד יחפור לי] האם יש דרך לדעת כמה זיכרון יש לי בכרטיס? תודה

12. יש לי כרטיס מסך 1950pro pci-X ןאני רואה נקודות צבעוניות קטנות באיתחול עצמו וגם בביוס! ניקיתי טוב את הכרטיס מאבק ואפילו החלפתי מישחה אך שום דבר עוזר. עדיין לא התקנתי מערכת הפעלה. מפרט המחשב הוא: P45-DS3R מעבד E5400 dual core זיכרון 4GB של קינגסטון. ספק Termaltake 550. מישהו יודע מה הבעיה והאם ניתן לפתור אותה?

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  13. Started by LeftRight,

חבר שלי אמר לי שהמחשב שלו הפסיק לעבוד וקרא לי שאבוא לבדוק למה כשחיברתי את המסך ללוח אם המחשב עבד והכל היה תקין אך כאשר החלפתי וחיברתי את המסך לכרטיס מסך לא ראו כלום על המסך. פתחתי את המחשב ונגעתי בגוגף קירור של הכרטיס והוא היה חם ובנוסף ניסיתי לאפס את ההגדרות בBIOS אך כל ניסיונותי לא הביאו תוצאות.. האם יכול להיות שהכרטיס נשרף? מדובר על geforce 7300

• 1 תגובה
    • 883 צפיות
  14. אורח אני רק שאלה

שלום, במפרט כרטיס המסך שאני מעוניין לקנות (gtx 1070) ראיתי שדרוש לו 500w . - האם הכוונה שרק הכרטיס עצמו דורש כזה מתח או שמדובר במתח הסופי שכל המחשב אמור לקבל בסה"כ? לצורך העניין, ראיתי פה בדיונים שמי שקונה כרטיס שכזה ויש לו ספק של 500w - אתם עונים לו שזה בסדר..

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. Started by arsenic,

יש לי כרטיס רדון 9600XT256ddr ורציתי לעשות לו Overclocking ... מישהו יכול לעזור לי לעשות את זה תודה.

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  16. שבת שלום לכולם! יש לי מחשב ATHLON 64 3000 מחשב ישן אבל טוב מה שאני רוצה לעשות זה לחבר את המחשב לטלויזיה 32 שיש לי אני מחפש כרטיס מסך שיתמוך עם חיבור HD הבעיה שהחיבור הוא ישן AGPX8 אשמח אם תמליצו לי זה יותר לסרטים ואינטרנט עד 400 שח.[br]פורסם בתאריך: 4.07.2009 בשעה 15:32:29 עזרה?

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  17. מה ההבדל ביין PCI-Eל ...AGP והאם PCI-E שייך רק לכרטיסי Nvidia ואם כן אז מה אם הסלוטים של ATI..היסתבכתי רצח..תודה!

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  18. Started by tamir950,

קניתי מחשב חדש עם הכרטיס hd 2400 pro הוא מפעיל לי משחקים חלק ועל רמת גרפיקה גבוהה אבל כשאני משחק יש הרבה קטמים שחורים כאלה שנעלמים וחוזרים...איך שפעם היו סרטים במצלמות ישנות ותמיד היה כל מיני כתמים שחורים כאלה ככה זה גם אצלי...עדכנתי את הדרייבר הכי חדש אבל זה לא עוזר תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  19. תראו נכון בהגדרות של המוניטור מכוונים את ה REFRASH RATE ויש שם לסמן V על לא להציג מה שלא מתאים למסך אז זה היה מסומן והיה מופיע שם רק 60 וזה היה על זה אבל שהורדתי את ה V אז הופיעו עוד מלא (עד 120 HZ) וזה עובד ב 120 אפילו (מה שלא היה במסך הישן שלי במחשב הרגיל) עכשיו זה משנה אם אני שם 120 ? או 60? אני אישית לא רואה הבדל גדול... אבל הבנתי מה שיותר גדול יותר טוב לעניים... זה לא מזיק למסך או משהו כי לא יודע אם זה מתאים לו...

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  20. Started by emuzon,

מישהו מכיר במקרה את הדגם הזה? הוא די חדש להבנתי כך שמי שאפילו לא ניסה אבל יודע עליו קצת אני אשמח לדעת אם הוא טוב לגיימינג או רק נחמד

21. Started by guy_intel,

אני מבין שאין צורך ביותר מ-512MB עבור מסכים עד "22 ושלא יהיה הבדל. רק למסכים מ-"24 ומעלה מומלץ כרטיס עם 1GB. אבל השאלה האם זה השיקול היחידי, ולא כדאי להשקיע עוד 200 ש"ח בלבד בשביל כרטיס עם 1GB. סתכלו על הלינק הבא: http://www.skypc.co.il/Product.asp?PID=CGAX-48724DD&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=0 HD4870 1GB יהיה ב-20.8.08 זמין ב-1600 ש"ח לעומת ה-512MB ב-1400 ש"ח. לא עדיף ?

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  22. Started by יניב קופר,

7600 gt agp האם צריך חיבור מיוחד

23. Started by Michael,

היי, אני קונה ביום שני מחשב חדש, עכשיו הכל סגור פרט לכרטיס מסך. אני מתלבט בין ה Sapphire "ATLANTIS" R 9800 Pro / 128MB / 256-bit ל Sparkle GF SP8835V-DT FX 5900 128MB DDR Retail . הRadeon עולה לי 1380 והGF עולה לי 1150. לפי מה שהבנתי לGF יש chipclock במהירות של 400MHZ ו memoryClock במהירות של 850MHz. ולATI יש chipClock במהירות של 380MHZ וMemoryClock של כ 680MHZ. ידוע שלשניהם יש Buswidth 256bit ו8 צינורות עיבוד. שתי שאלות לי אליכם: 1. לפי הנתונים הללו? למה הATI יקר יותר? 2. מה מבין השנים טוב יותר עבורי? (זה שרק רוצה לשחק בכיף...) נ.ב. 3. האם כרטיס של Sparkle יהיה בסדר? השם נשמע מפוקפק. ???

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  24. Started by totah,

קניתי מסך רחב של Benq 22 אינץ'. -האם צריך להתקין את הדרייברים של הכרטיס מסך מחדש?, כי זה נראה כאילו הביצועים שאמורים להישאר אותו דבר טיפל'ה ירדו (נכון שעליתי רזולוציה אבל עם כל הכבוד assassin's creed) צריך להמשיך לזוז חלק - בהתחשב שהפריימים הם 70-80. אם כן, איזה דרייברים להתקין? 177.83 או לחזור ל 175.19 ? -------- האם ישנם דרייברים מוסיימים למסך עצמו?, הגיע לי עם זה דיסק כלשהוא אבל כמו שזה נראה הוא חוברת הדרכה בלבד. ------- למה אני לא יכול להעלות מעלה מ60 הרץ????

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  25. טוב אז כנראה השבוע אנחנו קונים מערכת קולנוע, עכשיו מחשב אני מעדיף בגלל שיש לו את העיתרון הענק של להוריד סרטים אבל האם יציאת TV-OUT של כרטיס פשוט (FX 5200) שווה לאיכות התמונה של דיוידי טוב? (דיוידי בסביבות ה700-800 שקל) אם יש הבדל אז האם הוא הבדל משמעותי?! כל המערכת תיתחבר לטלויזיה 34 (כנראה טושיבה, או 50 או 100 Hrz). תודה מראש לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 519 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.