עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by KoM,

היום שמתי לב כי יחד עם ה-HD24000PRO לא מגיע מתאם DVI ל-HDMI בניגוד ל-HD2400XT שכן כולל אחד, האם זה אומר שלגרסאת ה-PRO אין אפשרות לחיבור HDMI? או מדובר רק בחסכון של המתאם ? האם כבל DVI ל-HDMI יכול לתת גם את הפתרון ?

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  2. Started by orental5,

שלום, צריך המלצה לכרטיס מסך עבור מערכת HTPC שאני מנסה לבנות תודה,

• 1 תגובה
    • 509 צפיות
  3. Started by tamir950,

קניתי מחשב חדש עם הכרטיס hd 2400 pro הוא מפעיל לי משחקים חלק ועל רמת גרפיקה גבוהה אבל כשאני משחק יש הרבה קטמים שחורים כאלה שנעלמים וחוזרים...איך שפעם היו סרטים במצלמות ישנות ותמיד היה כל מיני כתמים שחורים כאלה ככה זה גם אצלי...עדכנתי את הדרייבר הכי חדש אבל זה לא עוזר תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  4. Started by ybe,

אני מעונין לרכוש כרטיס מסך עד 1,000 ש"ח, תומך DX 10 ועם יציאות HDTV DVI במסגרת רכישת מחשב חדש(זכרון 2G ומעבד קונרו 6600). חשבתי על אחד מ2 הכרטיסים הנ"ל, האם במסגרת האמור לעיל יש אופציה טובה יותר? תודה,

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  5. Started by oren27,

אני חדש בתחום זה , והייתי מעוניין לדעת מה המשמעות של הסיומות של הכרטיסים ? כמו כן שמעתי כי יש גרסאות מוחלשות לכרטיסי מסך, האם זה נכון ? אם כן איך אפשר לעלות על זה?

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  6. בבקשה: http://www.techspot.com/review/52-asus-radeon-hd-2900xt/ תהנו!!! ואל תשכחו, זה רק משתפר מכל דריוור לדריוור! (כמו שאתם רואים הכתבה נעשתה עם דרייור חדש, אבל מאז הכתבה יצאו עוד הרבה דריוורים ששיפרו את הכרטיס!!!

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  7. אצלי זה מסומן על appalication controlled בדריבר ורק במשחק אני מפעיל... אם אני יפעיל גם מהדרייבר, זה סתם יוריד את ה FPS או שבאמת אני צריך להרגיש הבדל? אגב HDR מופעל אוטומטית גם אם רוצים וגם אם לא רוצים נכון?

• 1 תגובה
    • 494 צפיות
  8. אני מחפש ביקורות על הכרטיס מסך הנל... וכמובן מה דעתכם על הכרטיס והקירור שלו? שמעתי Sparkle לא רעים אבל אני ממש מעוניין בחוות עת ובביקורות... והמחיר ¤ 1,958 שווה לכרטיס לא?

• 1 תגובה
    • 474 צפיות
  9. Started by MeMaster,

אני קונה מחשב - והתלבטתי איזה כרטיס מסך לקחת... אני מחפש את הכרטיס הכי טוב ומשתלם מבחינת עלות/ביצועים לטווח מחירים 1500-2100 שקל BFG GeForce 8800 GTS 320MB PCI-E OC VERSION - 1650shekel BFG GeForce 8800 GTS 320MB PCI-E OC2 VERSION - 2000shekel לפי מה שהבנתי אין טעם לקחת 640MB כי אין הבדל משמעותי והפרשי המחירים גדולים רציתי לדעת האם הכרטיס BFG OC2 VERSION נוטה להתחמם הרבה יותר מאשר הכרטיסים הרגילים או ש- BFG דאגו שהוא ישאר קר... ? והאם זה שווה בכלל לקחת אותו או פשוט לקחת כרטיס רגיל ולעשות לו OC לבד.... והם כדאי לי בכלל להתעסק עם BFG? - אני פשוט לא מכיר אותם.. אני מכיר את Gigabyte ואני הכי סומך עליהם...

• 1 תגובה
    • 494 צפיות
  10. Started by ATk,

תגידו חברה מישהו מכם יודיע אם כדאי לקנות את הכרטיס הזה האם הוא מתחמם מהר(בגלל שהוא souperClocked )? מה התמפרטורה המקסימלית שלו בזמן משחק?

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  11. שלום, לאחר עיון בפורם לגבי משדרי הווידאו הייתי רוצה לדעת אם קימת אופציה לחבר את מחשב ה-HTPC שנמצא בסלון למסך מחשב רגיל Stand Alone שלא מחובר לכלום בחיבור VGA. תודה,

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  12. Started by DarkFire,

היי חבר'ה , יש לי X1950 PRO 512MB אני מוכר אותו לחבר שלי מחר ... אני מעוניין לקנות 8800 GTS עם 320MB אבל ממש מתלבט איזה חברה הכי טובה יש הרבה חברות ... ASUS - LEADTEK - BFG - GIGABYTE - CLUB3D - PINE XFX - EVGA - Sparkle בבקשה אם יש איזה ביקורת להכי טוב מביניהם אפילו שיהיה הכי יקר ... אם עם OC עוד יותר טוב , זה הולך לשרת אותי שנתיים לפחות תודה אחים שלי אני צריך אותו נטו למשחקים כבדים וסרטים !!! נתוני מחשב שלי : לוח : ASUS BLITZ FORMULA מעבד : Q6600 זיכרון : 2GB GEIL 800 ULTRA דיסק : 250GB SATA 2 מסך זכוכית : Xerox XM7 19WI BrightView ספק : Thermaltek 500w

13. Started by nitsanroz,

כרטיס מסך 400-500 שח אפשר לחרוג אם זה מצדיק שתהיה יציאה לטלויזיה לשימוש עריכה גרפית למחשב שרשום אצלי

• 1 תגובה
    • 479 צפיות
  14. Started by The_magament,

אני לא יודע אם זה שייך לכאן, פשוט לא מצאתי מקום אחר שזה שייך אליו... אני רוצה לקנות את ה-8800GTS 320MB של ALBATRON (פשוט כי היא הכי זולה שם). האם היא טובה? עושה בעיות? OC'ית טובה? תודה.

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  15. תקשיבו, יש לי את הכרטיס מסך GAINWARD 6600GT כבר במשך שנה ו4 חודשים ,הוים שניסיתי להפעיל את המחשב לא הייתה שום תצוגה והמחשב היה דלוק ועבד, כיביתי אותו,ניקיתי אותו והוא עבד,יש לי ספק גנרי 500W , ישלי מה לדאוג? כי גם יום קודם שמעתי צפצופים כלשהם מהמחשב.

• 1 תגובה
    • 475 צפיות
  16. Started by J0n1,

השגתי את הכרטיס הישן הזה ואני רואה שיש לו גם S VIDEO וגם RCA אז רציתי לדעת האם הRCA היא כניסה המאפשרת חיבור מצלמות או PS2 לדוגמא... תודה

17. אני צריך כרטיס טלוויזיה משהו כמו 150 שקל אם אפשר בבקשה הצעות

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  18. מעבד:q6600 לוח אם:p35dscr כרטיס מסך:8800gtx של איזו חברה מומלץ לחלופין LEADTEK QUADRO PX 1500 256MB שהוא פחות יקר לזכור מסך דל2407

• 1 תגובה
    • 483 צפיות
  19. Started by zoobooboozoo,

היי חבר'ס. יש לי בעייה עם הדרייביר של ה Radoeon 9800 pro שלי. עד עכשיו לא שיניתי את הדרייבר שהווינדווס "נתן" לו אחרי כל פורמט, אבל עכישו אני רוצה להשתמש בTVOUT אז רציתי להוריד את הדרייבר הכי חדש וגם להוסיך את ה CONTROL CENTER שבטח יש שם פתרונות לכל מיני מצבים כי לא הצליח לי הTVOUT על 2 טלוויזיות שונות. אז ניכנסתי לאתר של ATI הורדתי את הדרייביר האחרון, והתקנתי, ואחרי הריסט, כל התמונה נדפקה עברה לגוון של מחשב ישן ממש, היו כל מיני הודעות שגיאה של הווינודוס שאמר שהדרייבר שהותקן היה דפוק או משהו אז הוא החזיר את זה לדרייבר VGA. ושל הCATALSYST שהוא לא תואם את הדרייביר הנוכחי של הכרטיס מסך. אין לי מושג מה לעשות עם המצב הזה :-O

20. Started by Mazumotte,

הסתכלתי באתר לוג'יק (http://www.logicpc.co.il/heb/colist.aspx?type=A00037) וראיתי את החברה QUADRO. כנכנסתי לשם ראיתי רשימה של כרטיסים שלא שמעתי עליהם אף פעם, במחירים די גבוהים. אלה כרטיסים לעריכה גרפית או משהו? מה אלה?

21. Started by matgam,

שלום חבר שלי נוסע לארה"ב מחר לשבועיים, ועלה לי לראש הרעיון לרכוש שם מוצרי חשמל. אז רציתי לדעת האם יותר משתלם לרכוש בארה"ב בחנויות אמיתיות, כרטיס מסך כלשהו לדוגמא, או שההבדל במחיר זניח יחסית לארץ? תודה.

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  22. Started by emuzon,

מישהו מכיר במקרה את הדגם הזה? הוא די חדש להבנתי כך שמי שאפילו לא ניסה אבל יודע עליו קצת אני אשמח לדעת אם הוא טוב לגיימינג או רק נחמד

23. Started by matoki10,

בפורום של המפרטים הציעו לי 2007wfp או lg hr השאלות שלי הם כאלה : האם באמת שווה לי להשקיע עוד 700 ש"ח בשביל המסך של dell? זה הבדל איכותי בשביל לראות סרטים? האם יש לכם עוד הצעות למסך איכותי לסרטים וקצת למשחקים בסביבות 1500- 2000 ש"ח ? איזה כרטיס מסך מתאים הכי טוב לשימושים שלי ולמסך שאני אקנה? תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  24. Started by mz155,

הכ.מ. מסך הזה: Intel® GMA X3000 onboard graphics subsystem לאיזה כ.מ. של נוידיה הוא מקביל מבחינת ביצועים? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  25. Started by joni69,

איזה כרטיס יותר טוב...ואם יש הבדל משמעותי בינהם ? nVIDIA GeForce 8600GT 256MB PCIeוGigabyte nVIDIA GeForce FX7600GT 256MB PCIeוGigabyte

דיונים חדשים בפורומים