עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. היי חבר שלי רוצה לקנות כרטיס מסך בסכום של בערך 1000 שקל.. יש לו פנטיום 4 2000 מגהרץ... חשבתי על ה6600 gt מה אתם אומרים? ותנו עצות... תודה!

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  2. Started by Nachum987,

יש לי בעייה משונה בכרטיס מסך, בזמן שאני משחק ב GTA:SA (רק בו) לזמן מה כמו חצי שעה בערך המסך שלי קופא לכמה שניות אבל הקול ממשיך ברקע ואז לפתע ומסך הופך שחור, המוזיקה מפסיקה ואז או שהמשחק נשאר ככה עם המסך שחור הזה או שלאחר כמה שניות זה חוזר לעצמו ואני יכול לשחק כרגיל, לאחר שאני יוצא מהמשחק אני רואה את ההודעה הבאה של הכרטיס מסך: יש לי מערכת הפעלה Win XP Pro SP2, כרטיס מסך ATI 9600XT 256MB, והדרייבר החדש ביותר של ATI 5.6. יש לציין שבעייה זו "נוצרה" רק מאותו יום שאני התקנתי את הדרייבר החדש של ATI 5.6 ולפני כן זה לא קרה. תודה רבה לכל המגיבים והעוזרים בנושא.

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  3. Started by alonkl,

איך עושים בדיקה ומה אמור להיות לי עם 88GTS 32MB ב06

• 1 תגובה
    • 509 צפיות
  4. Started by sirmoreno,

תודה

5. יש לי מעבד פנטיום4 1.6Mhz RDR 512 board intel 850mv radeon 9800 NP מה הדריבר הכי מומלץ למערכת הזאת לפחות לפי דעתכם...

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  6. Started by שורטי,

אני מדבר על המשטח עצמו זה משנה? אדום? ירוחק? או כחלחל?

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  7. חיפשתי בכל הפורום ולא מצאתי מדריך לפתיחת צינורות העיבוד החסומים בכרטיס הזה,אולי תגידו שאני עצלן אבל לא מצאתי בכל מקרה מישהו יכל בבקשה להפנות אותי למדריך כזה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 906 צפיות
  8. היי! סייעו לי במציאת דרייבר זה amic a276308-70 עבור מערכת 98 תודה!

9. שלום, אני מעוניין לשדרג כרטיס מסך למחשב ישן עם PENTIUM4 2.0 GHZ ו 2GB זיכרון - מעה"פ WindowsXP - מסך "19 למשחקים כגון RED ALERT 3 שהמחשב יכול להריץ על כרטיס כרפי בעל 256MB. קיימות 2 אופציות לכרטיס AGP" א. כרטיס מסך Sapphire ATI Radeon HD2400PRO 512MB AGP במחיר 310 ש"ח ב. כרטיס מסך Sapphire ATI Radeon HD3650 512MB AGP במחיר 350 ש"ח. איזה כרטיס עדיף ?? תודה למי שיעזור !!

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  10. Started by kipod28,

רציתי לדעת איזה כרטיס מסך עלי לקנות שיהיה מספיק טוב לתוכנות אנימציה (מאיה) וקומפוזיט (אפשטר אפקט),שיהיה יעיל ולא יקר מדי. תודה, אמיר.

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  11. Started by MemoreXx,

שלום ברצוני לדעת האם זה אפשרי לפתוח צינורות לכרטיס הנ"ל? והאם דרך תוכנת RivaTuner? כי שם לא מצאתי, אם תוכלו טיפה להדריך אותי... והאם זה אפשרי בכלל תודה רבה.

12. חוץ מבhttp://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1325 אני לא מוצא כלום על הכרטיס כולל באתר של Twintech :s05:

13. קודם כל, המחיר והקטוגריה תואמים? תקנו אותי אם אני טועה. הציעו לי לקנות ATI X1950PRO. לפי מה שהבנתי זה כרטיס HIGH-END רציני, אך הוא עולה כסף רב (1,200). יש לכם דגמים קצת יותר זולים להמליץ לי עליהם ? בסביבות ה700-800 שקל. אולי גם 900, אפשר גם להציע כרטיסי MID RANGE. (כרטיסים כאלה עדיין יריצו משחקים בכבוד הראוי, הלא כן?) בנוסף, לשם וידוא הבנתי בתחום, אני הבנתי שNVIDIA עובדת בתאימות טובה יותר עם מעבדי AMD ואילו ATI עובדת טוב יותר עם INTEL. קשקוש בריבוע או שיש משהו בדבריי? ??? ורק לשם ההבהרה, אני מניח שהתשובה לשאולתיי נמצאת איפשהו בFAQ או ברשימה של כל הכרטיסים המצויים בשוק בהודעות הנעוצות, ניסיתי לעבור עליהם, אך הלכתי לאיבוד בין כל המידע הטכני. לכן אשמח לקבל המלצה. תודה

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  14. Started by TAMIRRR013,

איך שאני מדליק תמחשב מסכים כחולים ארטיפקטים על שולחן העבודה והמאורר שעליו פועל. ראיתי פה מישהוא שגם פתח אשכול כזה ואמרו לו לבשל אותו והביאו לו סירטון, עכשיו ראיתי תסירטון אבל לא אמרו על איזה מצב לשים תתנור? גריל מאוורר חח? וגם לא אמרו כמה מעלות לשים ועוד שאלה זה משנה הצד שבוא אשים את הכרטיס בתנור?

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  15. Started by yehob,

יש לי RADEON 9600 רצי תי לדעת אם אפשר לפתוח צינורות איתו ואם כן איך ניתן לעשות זאת... בנוסף אם יש איזה שיפור משמעותי שאני יכול לעשות אני ישמח יסביר לי איך בדיוק. תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  16. Started by Yellow,

מי יותר טוב? נ.ב: למי שלא יודע,ניתן להשיג אותם בנעה.

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  17. שלום ! אני רציתי לשאול אותך לגבי כבל ממחשב למסך 42 אינץ. האם עדיף DVI או HDMI ואיזה סוג גרפיקה כל אחד מהם מעביר ? הכוונה יש גרפיקה דיגיטלית ויש גרפיקה אנלוגית בכרטיס מסך. או הם שניהם מעבירים את שני סוגי הגרפיקה ? 2) רציתי לשאול אותך האם גרפיקה דיגיטלית גבוהה קריטית לגיימרים כמוני ? כי אני מתלבט בין 2 כרטיסי מסך ויש לי הרגדה שאולי אחד מהם בעל קירור יותר טוב וישמור על מיטב הביצועים שלו אבל מצד שני הוא פחות רזולוציה דיגיטלית יכול להעביר בהשוואה לשני. 2 כרטיסי מסך בעל מחיר זהה כמעט אבל מפרט טיפה שונה: EVGA GTX770 Classified 4GB GDDR5 http://ksp.co.il/?select=.1044..35..46.&a…

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  18. Started by etayone,

ברשותי מחשב נייד לנובו g550 מערכת הפעלה ווינדוס 7 home premium ו 64 ביט כרטיס המסך שלי הינו lp156wh2-tlaa כאשר אני מחבר אותו לטלויזיה האיכות יורדת פלאים שאלתי היא האם ישנה אפשרות להחליף כרטיס והאם זה יעזור בכלל,האם לאיכות הכבל שמחבר את המחשב לטלויזיה ישנה משמעות ואולי הוא הגורם הבעייתי,או שיש רעיון אחר,כל תשובה תתקבל בחיבוק... תודה מראש איתי שנהר

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  19. Started by TOMER20,

היי, קניתי מחשב חדש עם כ. מסך msi 2400 pro hd אחריי כמה דקות של עבודה על המחשב אני מקבל את השגיאה ati2dvag, המחשב נתקע וחייבים לעשות ריסט. מישהו נתקל בבעייה?. תודה.

20. את הדדריוורים ניתן למצוא כאן http://www.nvidia.com/object/winvista_x86_97.46.html אני מקבל את הודעת השגיאה הבאה אז מה עושים? תודה רבה[br]פורסם בתאריך: 6.01.2007 בשעה 11:18:04 שכחתי לכתוב שכרטיס המסך שלי הוא 7600GSסליחה ותודה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  21. עבור פרוייקט עתידי, אני מתלבט לגבי הכוח הגראפי שאני צריך, הדרישה המקסימלית היא משחקים בFHD על 42" אין לי תקציב מוגדר עבור מידת ההשקעה שאני מוכן להשקיע אני מתלבט אם ללכת על מערך של SLI, או אולי TRI SLI של GTX260 שהם זולים יחסית - השאלה היא איך הם בשוואה לכרטיסים בודדים חזקים יותר אני פתוח לכל אפשרות שהיא, כולל כרטיסי HIGH END מדובר במערכת I7, תודה רבה לעוזרים

22. Started by eiziks,

איזה כרטיס מסך יותר טובSapphire Radeon X1650PRO 512MB AGP המחיר 345 שח אוכרטיס מסך GECUBE RADEON RV2600PRO, DDR2 512MB, AGP 8X, DUAL DVI (2 Dual link,HDCP) Edition דגם: " RADEON X2600PRO Gamer Edition AGP 8X 512MB GDDR2 128-bit/ mem/core 800/600 Dual DVI S/HDTV-out " המחיר 385 שח

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  23. אהלן, אני זוכר שבעבר העלו כאן איזה קובץ של NVIDIA שהוא מראה כמו בועות וצורות יפות באיכות גרפית מאוד יפה... רק שאני לא זוכר מה היה הקובץ או שמו ולא מצאתי משהו דומה באתר, ידוע לכם על מה אני מדבר? זהו קובץ רק לכרטיסים של NVIDIA. תודה.

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  24. Started by yuyudodo,

האלן. יש לי ספק כוח 300 ואט. פנטיום 4 בתושבת 478 צורב וסדי וסאונד בלאסטר לייב עם פאנל קידמי. יש סיכוי שהספק כוח שלי יהיה מספיק חזק בשביל להתמודד עם X1600 PRO )256( ?

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  25. ההתלבטות בין כמה כרטיסים: 1. 1637 ש"ח- ASUS PCI-EX RADEON X1900XT 256MB DDR3 256 BIT TV/O DVI - EAX1900XT/HTVDP/256M - RETAIL 2. 2680 ש"ח ASUS PCI-EX RADEON X1950XTX CROSSFIRE 512MB DDR4 256 BIT TV/O DVI - EAX1950CROSSFIRE/HP/512M - RETAIL 3. 2221 ש"ח- LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 640MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL 4. 1782 ש"ח- LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL 5. 2251 ש"ח -LEADTEK NVIDIA QUADRO PCI EXPRESS FX1500 256MB GDDR3 256 BIT DVI HDTV - BOX אני סטודנט לאדריכלות והשימוש העיקרי יהיה בהדמיות שרטוטים קצת פוטושופ ועריכת וידאו (מחשב חדש מבוסס intel 6400 ) וכשממש מצ'עמם אז קצת משחקים... אבל…

• 1 תגובה
    • 581 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.